ebeimg
eskileri kldirdim yeni yilda
yil gibi herseyi yeniledim bebegim
allah kolayliklar versin
Hadi bakalım utandır beni
Bencede şanslısın Gülçin. Benim evimde okula yakın ama maalesef çalıştığım için çocuğun okula gitmesi büyük problem.Ben tıbbi sekreterim canım. Hem sağlık meslek lisesi okudum hem de örgün olarak yüksek okulunu. Sertifikayla okul aynı şey değil. Sertifika ile atanamıyorsun. Şuanlık sertifika hiç işe yaramıyor. Yarasa bile taşeron firmalarda çalışabilmen için etkili olur sadece. Ben tavsiye ederim çünki KPSS ile atanman daha kolay olur.
Ecem'cim yaaa takımın bana en büyük yan etkisi kitap okumama oldu. İş yerinde en ufak boş vaktimde kitap elimdeydi. Şimdi buraya zaman ayırdıkça kitaptan çalıyorum. Oda beni huzursuz ediyor. İnşallah bu ay yine 10 kitap okuyabilirim. Diğer konuda da haklısın
Menün hiç ama hiç olmamış biliyorsun. Ecem çok sağlıksız besleniyorsun. Diyeti geçtim bu beslenme şekli bigün ortaya başka bişeyler çıkartır dikkatli ol.
Tamam canım sen mümkün olduğunca buralarda olmaya çalış. Telefonlada bağlanıyorsundur mutlaka. Şimdiden kolay gelsin sana canım.
Günaydın canım ne güzel. Konya dehşet sisli. İşe zor geldim. Hava güzel çok soğuk yok ama çok sisli.
ekmek yemişsin sadece ecem zaten sen az yiyorsun dikkat et sağlığına
kolay gelsin ecem başarılar
c
günaydın ebrucum
tavsiyen için saol ebru zaten sağlıkla ilgili bir bölüm olduğu için hep aklımın bir köşesinde karar vermem daha kolay oldu şimdi
bi doktora git derim betülcüm enfeksiyon kağmış olabilir
sende hoşgeldin canım inşallah hedefine istediğin şekilde ulaşırsın.Mrb arkadaslar yeni katiliyorum bu gruba ve davet ettiginiz icinde cok tesekur ederim , Kendimden bahsedeyim ;
26 yasindayim Fransadan katiliyorum evliyim henuz cocugumuz yok ,evliligin tadini cikariyoruz desek uygun olur hani :) Yaklasik 5 yildir Hypotiroid hormon duzensizliklerinden dolayi sismistim ve ilaclara basladigimdan beri stabilize oluyor ve artik kilo vermeme'de engel olmuyor 2 aydir doktorlarimin ( diyet,endok,ve aile dr) gozaltinda yeme tarzimi degisip onlarin bana kisiye uygun ozel olan menu diyetlerini uyguluyorum ve simdiye dek 15 kilo kaybettim.Hepinizinde tahmin ettigi ve yasadigi durumlardan pekte farki olmayan cok zor gunler geciriyordum kilolardan dolayi ve 15 kiloyu kaybettikten sonra vucudum biraz nefes almaya basladi ve ayaklarim eskiden cok agrirken bu agrilar hic kalmadi denilcek kadar azaldi .Eh malum kilolari ayaklar tasidigindan en cok onlar cekiyor agrimasida cokta dogaldi , bu bakimdan cok seviniyorum sagligima yavas yavasta olsa kazaniyorum,Ne pahasina olursa olsun bu duzenimi bozmuyorum ve bozmayacagimda taki istedigim ve olmam gereken kiloya varina dek cunku burda gorunum estetik degilde saglik sozkonusu olmaya basladi buda cok urkutucu .sizlerle hergun menulerimizi , bilgilerimizi, onerilerimizi ,sorularimizi ve kilo kaybetme yarismasina acigim .
Yeni yilda herseyin gonlunuzce olmasini diler tum beklentilerinizin gerceklesmesini temenni ederim ...Mutlu Yillarr !!
kisceler haftalar sonra yine bennnnnnnnnnnnnn
BERILLLLLLLLLLLLLLLL
tanitmistim o zaman ama belki unutuldum yeniden kisa bir kunye geceyim
77 liyim
3 kizim var
sinif ogretmeniyim suan ucretsiz izinliyim
nisana kadar 12 kilo verme gibi bir amacim var
gördüm ebrucum yazdığını
o modeli herkes beğenmiyor zaten
fiyatlar arasında o kadr fark olmasa ben baya beğendim onu. neyse diğerini alcam artık. Eki Görüntüle 592934
Gunaydinnherkesee
Kizlar ya bir sey sorcam size
3 gundur gozlerim acayip capakli uyaniyorum, kirpiklerim birbirine uapismis oluyo acamoyorum resmen neden boyle acaba?
günaydın kızlarr ben geldim.umarım herkesin keyfi yerindedir ben yokken neler olmuş geömişe bakayım bakalım:)
Ohhh yeni yılllaaa yenilikler gelms hadi bakalım :)))
Sagol caaanımm ay amin insalllah:))
Evet cok dengesiz besleniyorum neden böyle oluyo anlamıyorum sanırım evde de tek olunca ne yemek hazırlıyorum ne kahvaltı.. Ama toparlanmam gerek bugün basladm güzel bir sabah kahvaltısıylaa..
Evet ekmegi midem bulandıgı icin yemstmtoparlanmaya basliyorum bugünden itibaren..
Coookkk Tesekkürlerrrrr :)
gunaydın gunaydın hanımlar.....
grupda 3 tane etımesgutda oturan var vay be dunya nekadar kucuuk derler ya aynen oyle....
2 günlük menümü yazayım.kayınvalidemdeyim diye abartmadım diye düşünüyorum karar sizin:)
pazartesi:
sabah: domates,peynir,zeytin,sahanda yumurta,azıcık pekmez,2 fincan ıhlamur,2 dilim ekmek
öğlen:yoğurtlu kabak
akşam:2 tabaktan az ekşili kabak yemeği 3 tane lahana sarması 1 tane patlıcan dolması
1 avuç karışık çerez,bolca çay
2 litre su
salı:
sabah:domates,sucuklu yumurta,peynir,zeytin,yoğurt,2 dilim beyaz ekmek,3 bardak şekersiz çay
öğlenmisafirlikteydik) 1 bardak çay 2 tane kurabiye
akşam:1 tabaktan az kuru fasulse,fırında hamsi ve 1 parça tavuk
1 tane elma 1 tane portakal
2 litre su
Hoşgeldin Nermin'cim bu kez uzun gittin
Hadi bakalım senden sağlıklı güzel menüler bekliyorum.
Günaydın Tuğba. Bence değerlendirin bu durumu. Mesela biz Betül'le görüştük. Betül İstanbul'da ama bir iş için Konya'ya geldiğinde görüştük. Gayette güzel oldu birbirimizi tanımamız
Çok abartmamışsın ama yinede olmamış menülerin. Spor yapabildin mi peki? Cumaya az kaldı senden iyi bir sonuç bekliyorum inşallah. Bu iki gün ağırlık ver biraz spora. Menünün olmayan kısımlarını tek tek yazmadım. Sen biliyorsun zaten ne demek istediğimi.
gunaydın gunaydın hanımlar.....
grupda 3 tane etımesgutda oturan var vay be dunya nekadar kucuuk derler ya aynen oyle....
yılbaşı tatili de vardı ya gitmişken kalalım dedik.menülerimdeki olmamış kısımları biliyorum sporda yapamadım.bugün ve yarın dikkat ederim ama bu cumayı bende merak ediyorum.
tanışalım..etimesgutta nerdesin?ben süvarideyim....
bn dısardaydım sımdı geldım dolandım arkadasım var burda ona kahveye gıttım guzeldı sogukdu ama......
Kar yağdı mı Ankara'ya? Konya'ya damlası bile düşmedi henüz.
kızlar ya dünden beri kızımın ateşi çıkıyor boğazım acıyor diyor.1 hafta olmadı daha doktora gittik faranjit demişti ilaçlarmı yaramadı ne oldu anlamadım yarın sabah kendi doktoruna götüreceğim bu geceyi atlatabilirsek hayırlısıyla
kızlar ya dünden beri kızımın ateşi çıkıyor boğazım acıyor diyor.1 hafta olmadı daha doktora gittik faranjit demişti ilaçlarmı yaramadı ne oldu anlamadım yarın sabah kendi doktoruna götüreceğim bu geceyi atlatabilirsek hayırlısıyla
merhaba arkadaşlar,
benim moralim bozuk bugün.300 gr almışım sabah.halbuki ben o 300 gramı kaç günde veriyorum.ve hiçbir kaçamağım olmadığı halde......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?