ya niye unutuyorsun ama :)) çok merak ettim bernardoda hangisinden bahsettiğini hiç göremedim ben. kahvaltı takımını almaya gittiğimde de baktım ama yoktu, nerden baktın sen ?
jumboda güzel yemek takımları da var gerçekten, güle güle kullan şimdidenn ..
ben de çıkıyorum kızlarr
herkese iyi uykularrr
yarın sabah görüşürüzzz :))
Ben capacity magazasından bakıyorum bernardoya orda var kasanın orda sagda en üstte :)))
Sanada iyi uykulaaaaarrr yarın görüsürüüüzzz :))
mesaj sayılarıı
ptesi //salı--tatil--//çarşamba//perşembe
betül 11 // 8 // 13 // 8
ecem 14 // ------- // 9 // ecem görünce buraya alıntılayarak ekleyebilrsin
tugba --- // 16 // 14 // 10
gulcin -- // 5 // 12 // gülçin sen de ekle
gül ---- // 5 // ---- // 8
beril --- // -- // 28 // 11
nermin 5 // --- // 6 // 10
cubukkraker ----------------------------------
katerina ----------------------------------
dilek --------------------------------------
umarım çok karışık olmamıştırrr :))
yok ben cok kati halini pek sevmiyorum bazan kotu ve kirici konusuyor misal kaldir o buyuk po..nu diye felan cok komikbirde o programda 2 takim oluyor birini Jillian calistiriyor birinide Bir erkek var o calistiriyor , ben erkegi tercih ediyorum o biraz daha yumsak davraniyo ama oda kaybettiryo elbette, Fransada yasiyorum canim o program amerikalilarin ama burda da yayinlaniyor bence cok guzel program
kahvaltı takımını capacity den aldım ben de , du bakayım yarın fln bir daha gitme ihtimalim var bakarım :))
düzeltme yaptım son hali bende budur.
hatırladığım kadarı takımı sahiplenip geleni kabul etmediler mutide yazmıştı biz sardırdık yenilere gerek yok gibi bir cümle vardı sanırım o günden sonra bende girmedim hatta terk ettimsonuç ortada kendileri gitti..
Aaa fransada hangi sehirdesn gercekleri söylüyo iste o hosuma gidiyo yoksa kendimizi görmek istedigimiz gibi görüyoruz buda bir gercek
Ayy gidersen o zaman bide jumboya girebilirsen jumbodaki yemek takımınada bakar mısın iceri girdiginde sagda zaten yine sagdaki raftaa yuvarlak etrafı kalın gümüs alttan 2. Yada 3. Rafta olması gerek muhtemelen 2 de :)))
gunaydın gunaydın hanımlar
hemen bende bıldırım yapıyım...
gecen hafta 66
bu hafta 64.8
fark 1.2
ama yuzde hesaplamayı bılmıyorum...
günaydin güzel bayanlarbugün sizin tartilma gününüz..umarim herkesler iyi sayi görür ben yilbasi gecesi kendime izin verip ölcüyü kacirinca sali sabahi hemen tekrar diyete basladim. en son sali tartildigimda 65ti kilom cok istikrarli bir sekilde protein diyeti yapiyorum kilo verdigimi hissediyorum ama ne kadar oldugunu bilmiyorum sali sabahi belli olacak bu diyetin ne kadar ise yaradigi. 1 hafta kadar kilo vermem durmustu metabolizmayi hizlandirdigi icin böyle yapmaya karar verdim.. günlük bol bol su iciyorum cay kahve harici 3 lt. ,yagsiz et yogurt süt yumurta balik ve saat 3 e kadar meyve aralarda. he bir de spor yapiyorum bölgesel hareketler filan.. 3. günün sonunda göbek sifirlandi nerdeyse bakalim belimde incelmeyi ve kilo farkini görecekmiyim sali günü herkese ve kendime basarilar diliyorum.. hoscakalin
günaydın..
geçen cuma :60.6
bu hafta: 61+400
aslında dün: 60.5 di - 100 gr dı yav..:44:ilginç :26:
betul bu hafta sen kazandın..
Hehehe yasasinnngünaydın..
geçen cuma :60.6
bu hafta: 61+400
aslında dün: 60.5 di - 100 gr dı yav..:44:ilginç :26:
betul bu hafta sen kazandın..
Masallahhh cok guzellgunaydın gunaydın hanımlar
hemen bende bıldırım yapıyım...
gecen hafta 66
bu hafta 64.8
fark 1.2
ama yuzde hesaplamayı bılmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?