Arkadaslar takımı tebrik ederim iki sorum olacak:
1.kilo çizelgesinde kilomu değiştirmek istediğimde her defasında yeni çizelge olayından bıktım,eskiden profil bölümüne yapıstırdığımda rakamlar olurdu ve sadece profile girip ortadaki rakamı değiştirirdim ama şimdi rakam falan yok bilmem anlatabildim mi?
2.yandaki kutudan alıntılama yaptığımda toplu halde, bir daha ki cevabımda yine aynı alıntılar çıkıyor,silmek zorunda kalıyorum siz de de böyle oluyeior mu?:44:
Günaydın 13. takımın çıtır ve güzel hatunları. Herkese güzel, mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hafta sonu diliyorum. Umarım herşey yolunda gider.
Bugün sabah yeniden tartıldım ve artık cumartesileri tartılmaya karar verdim çünki dün 75,3 iken bugün 74,5 kilo çıktım. Geçen hafta da öyle olmuştu. Nedense cumaları çok çıkıyorum. Bakalım haftaya neler olacak. Ama bu kez kesin karar verdim 75 le gideceğim doğuma.
Bugün yapmam gereken çok iş var. Öğleye kadar temizliği bitirmem lazım. Sonra kızımla kütüphaneye gideceğiz. Ordanda yapılması gereken diğer işleri yapacağım. Arada bir bakarım buraya molalarda. Dün kimsecikler uğramamış lütfen bugünde böyle olmasın. Betül'cüm sende bugün dünün mesaj sayılarını yazar mısın?
bana dr.um kalcana yigilan kilo sut yapmak icin kullanilacak demistiO zaman senin meyvelerine ses çıkarmıyoruz Gece atıştırmada meyve ye o daha iyiAfiyet olsun. Kızlarında maşallah sana yardımcı oluyorlar ne güzel.
Gitmesem bile canım gidecebileceğim en az kiloyla gitmek istiyorum. Zaten bu haftadan itibaren ekstradan 300 kaloriye ihtiyacım oluyormuş, Yediklerim çok abartı değil ama aldığım vitaminler ve kan ilaçları sanırım etkiliyor biraz. Bide hareket edemiyorum sadece ev işi yaparken. Dün sabah indim aşağıya araba çalışmadı. Aküsü bitmiş. Kız yanımda elimde bir sürü çanta kardeşimin eşi bakıyor kıza. Onun evine kadar yürüdüm. Ordan tramvay durağına hastaneye gelirkende aynı yolu izledim. İster istemez yürüdüm. Çok iyi geldi. Aslında yürüyebilsem 75 kiloyla giderim doğuma diye düşünüyorum. Bakalım nasıl olacak. Hep birlikte göreceğiz
Al canım buda Gül'ün dünki yaptığı açıklama
O zaman senin meyvelerine ses çıkarmıyoruz Gece atıştırmada meyve ye o daha iyiAfiyet olsun. Kızlarında maşallah sana yardımcı oluyorlar ne güzel.
Gitmesem bile canım gidecebileceğim en az kiloyla gitmek istiyorum. Zaten bu haftadan itibaren ekstradan 300 kaloriye ihtiyacım oluyormuş, Yediklerim çok abartı değil ama aldığım vitaminler ve kan ilaçları sanırım etkiliyor biraz. Bide hareket edemiyorum sadece ev işi yaparken. Dün sabah indim aşağıya araba çalışmadı. Aküsü bitmiş. Kız yanımda elimde bir sürü çanta kardeşimin eşi bakıyor kıza. Onun evine kadar yürüdüm. Ordan tramvay durağına hastaneye gelirkende aynı yolu izledim. İster istemez yürüdüm. Çok iyi geldi. Aslında yürüyebilsem 75 kiloyla giderim doğuma diye düşünüyorum. Bakalım nasıl olacak. Hep birlikte göreceğiz
Al canım buda Gül'ün dünki yaptığı açıklama
290. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
28 ARALIK-4 OCAK
1)13. takım (1,06%)
2) 6. takım (0,84%)
3) 3. takım (0,32%)
290.ETAP BİREYSEL DERECELER
28 ARALIK-4 OCAK
1)ekino (2,78%)3. takım
2)yenibirbenbursa(2,72%) 13. takım
3)mattika(2,70%) 3. takım
Not: yenibirbenbursa 9. takım değilde 13. takımın üyesi o nedenle düzeltme yaptım.
Kızlar hepinizi ayrı ayrı yeniden tebrik ediyorum. Gül'cüm yeni listeye göre ikincisin. Ayrıca tebrik ediyorum seni.Haftayada herkesten aynı performansı bekliyorum.
Canim insan hmen oyle 1 gece yemekle kilo almazz merak etme sennBi itiraf sacma bi kacamak olan oldu ben simdi bunu nasıl dengelicem yarın bi yazarsanız sevinirim yoksa yarn hc bisi yemicem
Ben ders calısırken cok uykum geldi az öncee.. Mutfaga gittim kii annem kendine sosis yapıyo isten geldiginde yemek yememisti acıkmıs yer misin dedi evet dedim 4 kücük sosis yedim hemde ekmekle üstünede ketcap sıktım(((
Bitti mi sanıyosunuzz bide üstüne nutellaa 3 bıcak sürdüm yedim!
Asın kesin beni ama nasıl dengelicem bi söyleyn gece gece yaa olucak ismiydi hele nutella offfffff ben yaptm bide bunu inanamıyorumkesin kilo alıcamm (
Betül'cüm sadece meraktan konuştum canım. Çünki Melek'i başka takımda görünce kendi isteğiyle gitti sandım. O nedenle, yoksa muhabbettin gerildiği felan yok. Allaha şükür farkındaysan herşey yolunda daha da iyi olacak.
Başarılar canım umarım yarın güzel sonuçlar alırsan.
menu benim eserim
yuruyus benim hirsim
ama spor kizlarin cabasiyla oluyor
aksamlari onlar bana kendilerince hocalik yapiyorlar
balim 100 ip atla diyor
naz 50 mekik diyor
boyle bir 45 dakika beraber zaman geciriyoruz ve boyle bir sonuc cikiyor
ben hoplaikca gobegiminde hoplamsina acayip guluyorlar
sinavin ins.basarili gecer
gecmis osunnnnnnnnnn
yok canim meyve icin dediklerini unutmadim ama
aksamlari cok gec saate kadar oturuliyor
yemekleri onlarla yemiyorum benim bir saat duzenim var
en azindan meyveyi yada atistirmaligi onlarla beraber yapiyorum
birde sporun yarisini aksam yapinca vucut seker istiyor bir elma yada mandalin beni oyaliyor gece mutfak kapisina dayanmiyorum
gece uyanip yeme huyumdan cok zor vazgectim
Canim insan hmen oyle 1 gece yemekle kilo almazz merak etme senn
O yemelerle kilo alinsa hemen, ben 100 kilo olurdum:)
Ama dengelemen lazim tabi
Cozumu spor:) ve ek olarak protein gunu yapabilirsin kendine bence faydasini gorursunn
Evet Ebru takim icinde gerginlik yok her sey de cok guzel gidiyorr:)
Ben geriliyorum ama okudukcaa:))
Spor icin anlattiklarindan sunu dusundum.ne guzel aile mutlulugu yasiyorsun masaallah :)))
kaptan sanirim o kiloyla biraz zor gidersin doguma daha zamnin var
yemesen bile odem olusuyor
ama 35-36.haftadan sonra kilo pek alinmiyor yada bende olmadi
GULLLLLLLLLL
yazini bulamadim canimmmmmmm
2 kilo superrrrrrr vermissin
bana dr.um kalcana yigilan kilo sut yapmak icin kullanilacak demisti
gercektende oyle oldu
dogumdan sonraki ilk bir saat icinde emzirmeye baslayanlarim sutu daha cok geliyormus
yurumek dogumuda kolay hale getiriyor
dogum sonrasida bacak agrin pek olmuyor
ama ben bunlari yapamadim
sebep tembellikkkkkkkkkkkkkkkkk
bu hafta her takimda bir hirs var
aman dikkat hanimlar birinciligi kaptirmayalimmmmm
Ebrucum mesaj sayilarini aksam yazayim olur muu
Disari cikicam simdi
Gerci yolda da girebilirim bakarim duruma gore mutlaka yazarimm
Canim insan hmen oyle 1 gece yemekle kilo almazz merak etme senn
O yemelerle kilo alinsa hemen, ben 100 kilo olurdum:)
Ama dengelemen lazim tabi
Cozumu spor:) ve ek olarak protein gunu yapabilirsin kendine bence faydasini gorursunn
Evet Ebru takim icinde gerginlik yok her sey de cok guzel gidiyorr:)
Ben geriliyorum ama okudukcaa:))
Spor icin anlattiklarindan sunu dusundum.ne guzel aile mutlulugu yasiyorsun masaallah :)))
Beril masallah diyorum
Allah agiz tadinizi bozmasinn
Kolay degil tabi bu anllattiklarin, ama iki taraf ta iyi niyetli olunca oluyor iste, Allah bozmasin, hepimize de boylesini nasip etsin insallah
Canım ben tam dukan olmasa da protein ağırlıklı besleniyorum balık,et,tavuk ekmeksiz yiyorum,kahvaltıda da yulaf kepekli muffin yiyorum,dukan da yağ sıfır ama ben peyniri,yoğurdu,sütü evdeki normal yağlı hatta yağlı yiyorum kısaca tatlı yok splenda yani organik sakarinli kahve çay sadece az bal var kahvaltıda...kısaca protein yediğimiz zaman vücut onu yakmak için daha çok kalori harcıyor ama bu ilk hafta ödem gitti sanırım artık haftada 1 kilo versem yeter canım...
sanada guzel bir hafta sonu diliyorum canimmmmmmmmmmkızlar herkese güzel bir hafta sonu dilerimmmmmm dısarı çıkacağım gelince görüşürüz byeeeeeeeeeeeeee
Benim ilk doğumum sezaryan. Genel anestezi ile olmuştu. Şimdi genel istemiyorum ama tamda emin değilim. Çünki genelden kaç saatte uyandığımı hatırlamıyorum. Doğduğunda görmek istiyorum bebeğimi. Kızım sadece 15 gün emdi. Bu bebeğimin öyle olmasını istemiyorum. İnşallah öylede olmaz. Bugünde mecburen yürüyeceğim. Ama tabii düzenli yürümek lazım.
insallah saglikla kucagina alda onemlisi o
ben doguma esim ve fotografciyla girdim
epudural oldum ilk ben gordum
garip bir duygu inanki
ama yinede iki saati bulmustu odada kzimla bulusmamiz
İyi o zaman bizde daha çok hırslanalım. Hafiyelik mi yapıyosun
nevettttttttttttt
gizli hafiye berilllllllllll
Tamam canım akşamada yapsan olur yor ma kendini.
Mesaj alınmıştır. Germeyelim seni
Kızlar bende kaçıyorum şimdilik. Büyük bir ihtimal akşama ancak gelirim. Evde olanlar lütfen boş bırakmasın takımı. Birinci olduk diye de gevşemeyelim hemen. Haftaya işimiz daha zor. Dışarda olanlarda lütfen dikkat etsinler yediklerine. 0 kaçamak bekliyorum akşama takımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?