Öyle günlük değil canım. Bildiğin defterim var. Orjinal günlük. İçinde diyetle ilgili notlarımı aldığım, okuduğum kitapları yazdığım, kendi halinde bir defter. İçinde ne ararsan var. Ama inşallah en kısa zamanda başarı hikayemi yazacağım yerde günlüğümde yazdıklarımıda eklemeyi düşünüyorum.
Eki Görüntüle 598531 oldumu acaba
kızlar dısarda kaymaya gıttık cok zevklııııııııı........
ebru sok sok sok oldum resmen bende gecen sene 21 aralıkda baslamıstım ama sen benden cok daha azımlı cıkmıssın valla tebrıkler canım benım......
bu arada yarın ıs gorusmesıne gıtcem bana dua edın ınsallah hayırla sonuclansın....
Yarin okullar tatilll olduuuu
Betul bu habere mest olduuuu
Oyle yuzum guluyor kii
Goren sanir dugunum olduu :))
gunaydın gunaydın hanımlar
buz gıbı ankaradan slm olsun hepınıze...
günaydın..detoks nasıl gidiyor ..?günaydın kızlar nasılsınız bakim
dün akşam eşim sınav soruları indirdi gece 1 e kadar o yüzden giremedim bilgisayar ondaydı
menümü söylemiştim dün ayran çorbası içiyorum bugünde aynı menü olacak çok şişim kızlar regl olacağım galiba
günaydın..evet ankara soğukkkkkkk..eşim dün fazla üşümemiş kötü adam yakalayınca baya aktif vede sürekli dışarda kalmamış..gunaydın gunaydın hanımlar
bu tatil seni şairde yapmış betü:)
maşallah ne tatlı bir kız keşke 2. çocuğumda kız olsaydı
ahhhhhh deryacım ah okuyorum hemde çok benimkine fayda edecek tekşey o patlar sense duymazsın iletişim kurmak imkansız dediğim dedik çaldığım düdükder imkanlar el verse çocuk mocuk dinlemiycem huzura kavuşacağım Allah bana hayırlı bir iş nasip etsin başka birşey istemiyorum
evde köşe kapmaca oynuyorum gerçekten görmeyim duymayım şurdaki işi yapıyım erkenden yatıyım işte öyle
yok canım kilo aldırmıyo bu bir detoks zaten
buğdayla değil deryada yazmış zaten bulgur yeşil mercimek ve salatalıkla oluyo
tadı gerçekten çok güzel oluyo
çok sevindim canım daima mutlu ol
deryada yazmış tarifini zaten ağzına sağlık canım
afiyet olsun menün güzel de canım hava kararmadan meyve işini bitiriyoruz malum şekerli oluyo meyveler gece yiyincede yağa dönüşüp depo ediliyorlar
afiyet olsun derya daha dün bir diyetisyen saat 17 de yiyeceğimiz yemeğin öneminden bahsetti gerçekten çok mantıklı
afiyet olsun canım diyettte mümkün olduğunca bezelye tüketmiyoruz
afiyet olsun güzel olmuşMenum
Sabah
Yarım simit
1 d. Hindi füme
Ögle
Ayran corbası
Ara
Ayran corbası
Aksam
Ayran corbası
maşallah ebru ne güzel kilo verdin darısı başımızaKızlar benim resimler hala burdaymış silinmemiş. Ekledim hemen ki görmeyen yeni arkadaşlarda görsün.Vaktim olursa en son halimin fotoğrafınıda eklerim.
beril yarım saatte bi çorba karıştırıp makarna sebze haşlıyaydın ya çok vakit almazdı çocuklarada değişiklik olmuştur gerçikorkunc bir vicdan azabim var
ben spor yaptim pesine dus alip elifle oynadim
kizlarada yalan soyledim babaannen yemege bizi cagiriyor dedim
asagi anneme gittik yesil mercimekle kurubiber dolmasi vardi
kizlar pek yemedi pide soyledik eve
sirf kendim icin kuzularim bugun sulu bir sey yemedi yawwwwwwww
maşallah spor harikamenum
sabah
2 ceviz
cok az ev peyniri
yarim galeta
yarim bardak kefir
ara
1 ceviz
2 kayisi
ogle
2 kasik plav
yarim kase yogurt
limonlu yesillik
ara
yesil elma
3 badem
aksam
3tane kucuk kuru biber dolmasi
ayran
salata
2 kasik kavurma
yatmadan bir bardak kefir icecem
2 litre su
3 bitki cayi yesil cay kayisili seftalili
sporum
45 dakika 6.7 de yari yurume yari kosma karisimi birsey oldu
30 saat kizlarla ev spor yaptim uzun uzun yazmayim
olmulş çok tatlı kuzunEki Görüntüle 598531 oldumu acaba
hakkında hayırlısı canım inşallah iş senin olurkızlar dısarda kaymaya gıttık cok zevklııııııııı........
ebru sok sok sok oldum resmen bende gecen sene 21 aralıkda baslamıstım ama sen benden cok daha azımlı cıkmıssın valla tebrıkler canım benım......
bu arada yarın ıs gorusmesıne gıtcem bana dua edın ınsallah hayırla sonuclansın....
günaydın tugba bugün mesajlar sana mı atılıyorgunaydın gunaydın hanımlar
Arkadaslar regl günlerinde tartı ne zaman doğruyu gösterir bunalımdayım ya!!!
adım sayarımı taktım ..ve erken yemek oldukça etkili..en geç 18:00 de yemeğinizi sonlandırmanızı tavsiye derim.. incecik bir beden ve düz bir göbekle uyanmak ..dün karnım gurul gurul...gece güldüm resmen ..
afiyet olsun güzel olmuş
maşallah ebru ne güzel kilo verdin darısı başımıza
beril yarım saatte bi çorba karıştırıp makarna sebze haşlıyaydın ya çok vakit almazdı çocuklarada değişiklik olmuştur gerçi
maşallah spor harika
olmulş çok tatlı kuzun
hakkında hayırlısı canım inşallah iş senin olur
günaydın tugba bugün mesajlar sana mı atılıyor
ama öyle deme ya kızların hali hareketi tavirları konuşmaları bile başka hele küçükken süsle püsle çok severim daha 2 yaşında bile değil oğlum feci asabi kendini yerden yere atıyo hemenkeske benimde 3 oglum olsa sanki daha az derdim olurdu gibime geliyor
ver bir pantolon gomlek bitsin
bizim sabah kavgalarimizi yazsam topikler yetmez
yok bu etek benim
sen benim montumu giydin
sac konusuna hic girmeyimmmmmmm
hele su opak corabi yirmayi nasil beceriyorlar bilemiyorum
opak fabrikasi bana yakinda odul verecek yilda en fazla corap alan kadin odulunu
corba meselesine gelince
bu corbanin bir diyet yontemi oldunu bilmiyordum
nette de aradim ama bulamadim
tecrubelilerden yardimmmmmmmmm
sanirim regl bitiminde
ama daha onceki aylarda kontrol edersen bedenini az cok bu donemde kac kilo tarti kac kilo fazla gosteriyor bilirsin
erkek çocukta gerçeten fazal sıkıntı yok..benimde kızım okula gideceiği vakit saç forma çorap hep olay..keske benimde 3 oglum olsa sanki daha az derdim olurdu gibime geliyor
ver bir pantolon gomlek bitsin
bizim sabah kavgalarimizi yazsam topikler yetmez
yok bu etek benim
sen benim montumu giydin
sac konusuna hic girmeyimmmmmmm
hele su opak corabi yirmayi nasil beceriyorlar bilemiyorum
opak fabrikasi bana yakinda odul verecek yilda en fazla corap alan kadin odulunu
corba meselesine gelince
bu corbanin bir diyet yontemi oldunu bilmiyordum
nette de aradim ama bulamadim
tecrubelilerden yardimmmmmmmmm
ama öyle deme ya kızların hali hareketi tavirları konuşmaları bile başka hele küçükken süsle püsle çok severim daha 2 yaşında bile değil oğlum feci asabi kendini yerden yere atıyo hemen
çorbada ayran detoksu diye ararsan nette bulursun
berilcim eskiden arkadaşlar bilir çok fazla spor yapardım ben hep uyarırlardı ömrünün sonuna kadar hergün böyle spor yapamazsın makul davran diyebence spor daha daraltti bedenimi sanki
kilo olarak cok fark etmesede daraldimi hissediyorum
ama bu hafta inat ettim 2 nin uzerini verecem
benim ikizler artik dellenme donemindeler canim
makarna pisirseydim tadina bakardim
tadina bakincada diplerdim kesin
ben diyete basladim baslayali evde yemek yaptimda tadina bile bakmiyorum
cunku tat alinca birakamam biliyorum
mesela kendi menulerimdeki yemeklerde yag tuz yok ayri bir tencerede yapiyorum
sanirim kafaya cok taktim bu zayiflama isini
erkek çocukta gerçeten fazal sıkıntı yok..benimde kızım okula gideceiği vakit saç forma çorap hep olay..
beril rabbim yardımcın olsun..ama kızda evde berekettir..
ve bu çorabyı burda öğrendim ben bulursam linki paylaşırım..
allah sabır versin öyleyseyok anam yok susleme 2 sene suruyor sonrasinda kaynanatoru aratmiyor sana
erkek cocugun fark etmedigi hersey kizlarda
yada benimkiler cok cadi
ama eltimin cocuklarina bakinca daha cok goruyorum
kizlar dogustan fena entrikaci numaraci
erkekler daha saf masum
benim iki cadi
kafaya birseyi takmasin olacak baska yolu yok
bu donemlerde ikizlikten cikip bir beden de iki kafa oluyorlar
ddegiselim yok yok ben bir sure sana birini yollayimda kiz anasi olmayi bir dene tatlim
saol canımda gurbet bulup yolluycaz artık mesajlarıyok gulcınım bugunde msj lar gurbete ısmını unuttum kızın ya...
gulcın aynı derteden muzdarıbız canım benım esımde oyle kendı bıldıgınden baskasını kabul etmez baskasını dgoru olması mumkun degıl hep kendı dogru hep kendı haklı... bende bazen aynısını dıyorum Allah uzun omur versın evlatlarıma cocuk olmasa ısım olsa bı dk durmam dıye... nasıp ne yapcan hersey yoluna gırer ınsallah ıkımız ıcınde...
hangi corbanin canim anlamadimHaklısın canım...bir de su unlü çorbanın tarifini buldun mu,ulduysan yaz canım :))
benimki gercekten abarti farkindayimberilcim eskiden arkadaşlar bilir çok fazla spor yapardım ben hep uyarırlardı ömrünün sonuna kadar hergün böyle spor yapamazsın makul davran diye
nitekim sonuç ortada sporu kestim ve kilolar geldi o yüzden abartma derim heran yapabileceğin gibi spor yap
yeme konusunda da kendini ve nefsini durdumalısın sonuçta 1 tencerenin dibini alıncada 1 parça tadına bakınca da aynı tadı ve duyguyu alıyorsun bence herşeyden makul miktarda yenmeli uygun zamanlarda yoksa bi düşün ömrünün sonuna kadar makarna patates yemiyecekmisin porsiyonları ayarladıktan sonra sorun olmaz.ayrıca tencerenin dibini alınca midende o şişkinlik nefeste darlık da çok kötü oluyo hele vicdan azabını hiç söylemeyim
allah sabır versin öyleyse
benimde var bir kızım 8 yaşında maşallah dilime taş değsin üstünü kendi giyer herseyi derli topludur derslerinde çok başarılı okulda 1. sınıfa gidiyor 10 kıta istiklal marşı yarışmasına katılacak okumayıda kendi öğrendi 50 kitap oldu dün okuduğu hikaye sayısı, çok da yardımcı bana evi toplar sofrayı kurar ,kardeşine bakar ama oğlum tam bir feleket yıkım arabası gibi evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?