Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldin derya. ben nermin.azimli olunca başaramayacak bir şey yok evelalah takım ruhu sayesinde sende başarırsın inşallah.
5Eki Görüntüle 599720

uyuyormusunuz daha
hadi kizlar gelinnnnnnnnnnnnnn
elif haricinde herkes uyansin
ictimaaaaaaaaaaaaaaaaaaa varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kız yerim ben bunu tütü maşalahh nazar değmesin kuzuya:)

çok güzel bir söz yerine getirebilsek birde:)

sende hoşgeldin canım..

dünkü menüm
sabah:tavada domates li yumurta,peynir zeytin,2 dilim ekmek 3 bardak ıhlamur
öğlen:2 bardak şekersiz çay 1 fincan türk kahvesi(komşudaydım)
akşam:1 tabak antep tarhanası,salata,tere,maydonoz,2 küçük parça havuç
1 tane elma,
3 litr su

7-8 ocak mesaj sayıları
laydline: 21-20
gurbet_dmr:11-9
betüll:4-20
berill77:28-18
tugkay2000:11-10
lafraise:12-25
yenibirbenbursa:9-18
tgdg:0-11
dontpanik:0-25
aysecig:0-0

Günaydın canım sana da ...benim eşim de evdeydi yeni gitti...

dikkat et canım,benim de yarın dısarda kahvaltım var tam da tartı öncesi bakalıkm napıcam...

bugün eşler firardaydı desene neyseki benimki yemek yedi gitti:)
sen abartmassın kahvaltıyı canım ben olsam abartabilirdim belkide sende o ışık yok

7-8 ocak mesaj sayıları
laydline: 21-20
gurbet_dmr:11-9
betüll:4-20
berill77:28-18
tugkay2000:11-10
lafraise:12-25
yenibirbenbursa:9-18
tgdg:0-11
dontpanik:0-25
aysecig:0-0

Ellerine sağlık Nrmin'cim. Güçin senin neden yok canım mesaj sayın? Tamamlar mısın hemen. Yanlış hatırlamıyorsam geçen seferde yoktu. Lütfen bu konuya dikkat edelim.

Afiyrt olsun, guzel olmusss.
Oglen de hafif bir seyler yiyebilirmissin.

Ellerine sağlık Nrmin'cim. Güçin senin neden yok canım mesaj sayın? Tamamlar mısın hemen. Yanlış hatırlamıyorsam geçen seferde yoktu. Lütfen bu konuya dikkat edelim.
Ya gulcin bana atmisti ama ben mesaj listesini attiktan sonra atmisti, ben de unuttum tekrar eklemeyi.

Aciktimm ben gidip ayran corbasi iceyimm:))

gezdım geldım kızlar hava guzel bugun...
ogluslarıma eldıven aldım arkadasa ugradım bıraz...
gulcın baya gırdı ıkıgundur bulamadım demıstı galıba nermının adresını ben oyle hatırlıyorum ama....buraya yazmıstı sanırım...
kızlar aslında bırbırımızı ekleyelım kı kolay olsun msj atması........

çok geçmiş olsun kızlar.her yer sallanıyor herhalde önceki günde akdenizde oldu buradada duyuluyor tabi allah beterinden saklasın inşallah.

Amin canım insallah birde deprem felaketlerine sahit olunca insan tedirgin oluyor gerci kaderde varsa kacınılmaz..

insallah deryacim.sende hosgeldin o zaman.benim ismim de kadriye.

Hosgeldin Kadriye cim bende Ecem

canim allah razi olsun cumlemizden bak kizimin sansina teyzoslari nasil dua ediyor

bak bir dua daha ama koymam sabah oyle gorunce size attim resmi

yaparim ben bunu abi ya
ben cok begendim bu sehbayi hemde cokkkkkkk

Cok güzel fikir degil miii bende yaptırıcam masama :))

Evet bende öyle hatırlıyorum Gülçin Nermin i bulamadıgı için buraya yazmıstı mesaj sayılarını

Son düzenleme:
sen abartmassın kahvaltıyı canım ben olsam abartabilirdim belkide sende o ışık yok

Ay benm de nisanlicigimmm kayseriye gitti. Kar tatili yapiyor o da, ozledimm :))

kızlar bende ogle yemegımı yıyım sımdı ama fazla kacırmadan ınsallah cunku cok guzel seyler var yemekde ... neyse aksama menude gorursunuz artık...

Amin canım insallah birde deprem felaketlerine sahit olunca insan tedirgin oluyor gerci kaderde varsa kacınılmaz..

Hosgeldin Kadriye cim bende Ecem

Cok güzel fikir degil miii bende yaptırıcam masama :))
gölcük depremini yaşadınmı bende o zmanlar istanbuldaydım ne byük bir felaketti allahım kıyamet dedikleri bu herhalde demiştim.allah kimseye öyle acılar yaşatmasın.

Afiyrt olsun, guzel olmusss.
Oglen de hafif bir seyler yiyebilirmissin.

Ya gulcin bana atmisti ama ben mesaj listesini attiktan sonra atmisti, ben de unuttum tekrar eklemeyi.

gülçinin yazdıklarına baktım ama göremedim.gelince yazar zaten.:)

gölcük depremini yaşadınmı bende o zmanlar istanbuldaydım ne byük bir felaketti allahım kıyamet dedikleri bu herhalde demiştim.allah kimseye öyle acılar yaşatmasın.

Amiiiinnnnn. Ben gölcük depremini yasamadım tatildeydik hemen gece duyar duymaz geri döndük ucaklarda yer yoktu otobüsle geldik yalova dan gecemedik saatlerce yalovada kaldık o insanların feryatları enkazların altında yardım cıglıkları kulaklarımdan hic gitmiyooor kurtulanların perisan halleri Allah ım yasatma sen bunları kimselere yazarken bile cok kötü oluyorum hic unutamadıgım görüntülerdi onlar

Nermin 'cim sen de çok güzel kilo vermişsin menün zaten güzel kaç ayda verdin canım özel bir sey yaptın mı?

esim kahvaltı bile yapmadı öğlen yiyeceğim dısarda diye yesil çay ve nescafe icti sabah...

Ay benm de nisanlicigimmm kayseriye gitti. Kar tatili yapiyor o da, ozledimm :))

ben de aslen Kayseri'liyim nişanlın kayserili mi adetleri ağır olur canım...

Bu arada Ebru'cum aynen dediğin gibi boy olunca saklanıyor kilo ama zayıflığın tadı da bir baska bana tek yakışmayan sey kilo özellikle 70 ve üstüne çıkmak...

kizlar aranizda almanyada yasayan var mi? önceki sayfalari okuyorum ama henüz isimlerinizi ögrenemedim.zamanla ögrenecem insallah.

Ben de yalova da yeni nişanlamıştım 1 ay sonra ayağım kırıldı ve depremde alçıdaydı o sıra çınarcıktaydık ben kıyamet zannettim yan blok falan yıkıldı kardesim sırtında indirdi o telasede bir de cep telefonumu arıyorum nişanlımla konuşacağım diye ,kaç arkadasım öldü Allah bir daha yasatmasın...

allah korumuş sizide.sen anlatırken gözüm doldu.insan neler neelr yaşyor görüyor ama hayat devam ediyor yinede o kadar felaketler oluyor şu an uzaktan bakabiliyoruz yazık deiyp geçiyouz halbuki yaşadığmız halde çoğu şeyi unutuyoruz malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…