balım canım resme ne gerekti..benim gibi yumuş etli ince kemikliysen boyda var maşallah..olur niye olmasın..
ben 30 saati aylık toplam yazdın diye düşündüm..
saol ortim...
amin cümlemizi ..sende inşALLAH huzuru rahatı bulursun ..
anam yazık kız..sana günahı yok..
kurban diye yeni doğmuş hayvanımı kesmişler. adak okarak kestiler herhalde.cahillik işte hayır işleyelim derken günaha girmşler.sen sıkma canını senin bir günahın yokki allah görüyr zaten neyin ne olduğunu.
bencede önce yemegi yemelisin,aksam yemegin gec kalmasin.alışverişe çıkacaksan önce yemeğini ye çık canım geciktirme bence:)
Hadi bakalım dene sen güzel sonuç alırsan diğerleride değerlendirir durumu. Lahana bana doğal ve mantıklı geliyor. Ama diğer şu otu bu çayı çer çöp işlerini beğenmiyorum artık.
Bence sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan o kiloyu hedef al kendine. Tercih senin. Boyun kaçtı canım bu arada?
benim boyum kisa cani.160 cm.
Tartı öncesi genelde spor yapılınca vücut su topluyor doğal olarak ödem oluşuyor. İnşallah yarın sana kötü etkisi olmaz. Menünede akşam toplu şekilde bakacağız artık. Belli bir süre beslenme şeklin değiştiğinde normal yedikleri ağır geliyor insana. Banada öyle olmuştu.
bunu ögrendigim iyi oldu.haftaya ona göre davranirim.
Bende dışarda yürümeyi hiç bişeye değişmem. Bilimsel olarakta kanıtlanmış bi güzelliği var. Bol oksijen vücutta enerji harcanmasını sağlıyor. Daha sağlıklı.
bende öyle düsünüyorum.
Hadi bakalım dene sen güzel sonuç alırsan diğerleride değerlendirir durumu. Lahana bana doğal ve mantıklı geliyor. Ama diğer şu otu bu çayı çer çöp işlerini beğenmiyorum artık.
Bence sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan o kiloyu hedef al kendine. Tercih senin. Boyun kaçtı canım bu arada?
Tartı öncesi genelde spor yapılınca vücut su topluyor doğal olarak ödem oluşuyor. İnşallah yarın sana kötü etkisi olmaz. Menünede akşam toplu şekilde bakacağız artık. Belli bir süre beslenme şeklin değiştiğinde normal yedikleri ağır geliyor insana. Banada öyle olmuştu.
Akşama bekliyoruz ama mutlaka
Menün çok güzel olmuş canım. İnşallah yarın güzel bir sonuç alırız senden.
Sen sıkma canını Tuğba'cım. Seninle hiç alakası yok. Bilmeden yemişsin. Sinirini bozmaya değmez. Bütün günahı onlara. Stres yapma artık yaaaaaa. Üzülüyorum senin için. Lütfen üzme beni
Bugünki menün daha iyi olmuş Nermin'cim. Afiyet olsun canım.
Allahım bak yaaaaa bunun güvenle ne alakası var canım. İstesen 50 beden ol. Sadece fikrimizi söyledik. Lütfen alıngan olma bu kadar. Daha önceki mesajımda yazdım yine yazayım. Benimde boyum 172. Ben 79 kiloda giymediğimi söyledim. Belki senin aldığın pantolonun kesimi farklıdır. Kalıbı farklıdır. Belki senin etin çok sıkı değildir. 40 bedene oluyordur. Bunlara takılma lütfen. Sana inanmadığımız için sormadık. Yanlış anladın. Sadece düşüncelerimizi yazdık. Lütfen yanlış anlama ve böyle düşünme:26:
Bende dışarda yürümeyi hiç bişeye değişmem. Bilimsel olarakta kanıtlanmış bi güzelliği var. Bol oksijen vücutta enerji harcanmasını sağlıyor. Daha sağlıklı.
İnşallah canım yarın senden iyi bir sonuç alacağız inşallah. Afiyet olsun.
Bende senin menün zannettim ama değil galiba. Ben beğenmedim menüyü. Ekmek çok fazla. Öğle çok az. Sabah daha doyurucu bir kahvaltı lazım. Protein bol olmalı. Peynir, yumurta gibi. Öğlende güzel yenmeli ki akşama çok fazla acıkılmasın. Akşam sebze yemeği ve yoğurt gayet mantıklı. Bence sen bunu kendine göre düzenle. Bu şekliyle hiç sağlıklı değil.
Sabah:
2 etimek,peynir,domates,salatalık
Öğle:
1 dilim kepek ekmeği,bir kase yoğurt
Akşam:
2 dilim kepek ekmeği,yarım kase yoğurt,salata,herhangi bir sebze yemeğinden 8-9 kaşık.
baska bir bölümden buldum bu listeyi.yarin tartidan sonra yeni bir listeye baslamak istiyorum.sizce bu liste nasil?
menum
sabah domates salatalık yogurt yedım
ara kıvı
oglen kuru fasulye bı kase salata..
ara elma yedım..
aksam sadece yogurt salata ve tam bugday ekmegı 1 dılım
su 1.5 lt 2 bardak yesıl cay.....
Sabah:
2 etimek,peynir,domates,salatalık
Öğle:
1 dilim kepek ekmeği,bir kase yoğurt
Akşam:
2 dilim kepek ekmeği,yarım kase yoğurt,salata,herhangi bir sebze yemeğinden 8-9 kaşık.
baska bir bölümden buldum bu listeyi.yarin tartidan sonra yeni bir listeye baslamak istiyorum.sizce bu liste nasil?
Bence ideal bi liste. Çok sevdim ben bunu bak. Ama kepek ekmeği yerine tam buğday diyebiliriz. Teşekkürler paylaştığın için balım.
adaşım benm su biraz daha fazla olmalıymış sanki, ama yatana kadar içersin daha. yediklerin gayet güzel.
Kaptanım beğenmemiş bu menüyü hm şimdi farkettim. O akşam yemeğindeki 2 dilim ekmeği yeni farkediyorum. Ama bence onun dışında kahvaltıya bakınca bizim yaptığımız kahvaltılara benziyor. Öğle yemeğinde o bi dilim ekmek yerine 1 kase mercimek çorbası içilebilir. Ben yoğurdun içine pul biber ve diğer baharatlardan koymaya başladığımdan beri inanılmaz doyuyorum. Bi sonraki öğüne hep karnım tok geliyorum. Yani bana çok iyi bi etki yaptı bu durum.. İşte akşam da 1 dilim tam bğday, yoğurt, yağsız salata ve sebze de uygun gibi geldi bana. Belki de yanlış düşünüyorumdur bilmem ki :26:
Kaptanım beğenmemiş bu menüyü hm şimdi farkettim. O akşam yemeğindeki 2 dilim ekmeği yeni farkediyorum. Ama bence onun dışında kahvaltıya bakınca bizim yaptığımız kahvaltılara benziyor. Öğle yemeğinde o bi dilim ekmek yerine 1 kase mercimek çorbası içilebilir. Ben yoğurdun içine pul biber ve diğer baharatlardan koymaya başladığımdan beri inanılmaz doyuyorum. Bi sonraki öğüne hep karnım tok geliyorum. Yani bana çok iyi bi etki yaptı bu durum.. İşte akşam da 1 dilim tam bğday, yoğurt, yağsız salata ve sebze de uygun gibi geldi bana. Belki de yanlış düşünüyorumdur bilmem ki :26:
bencede aksam ekmegi azaltirsak olur gibi sanki.bununla ayda 7 kilo veriliyor diyorlar.5 kilo versem yeterdi. dilara kocak in 3 günlük detoksu varmis. kabak corbasiyla.karar verdim.onu yapayim.sonra bunu deneyecem.
Ben beğenmedim menüyü. Ekmek çok fazla. Öğle çok az. Sabah daha doyurucu bir kahvaltı lazım. Protein bol olmalı. Peynir, yumurta gibi. Öğlende güzel yenmeli ki akşama çok fazla acıkılmasın. Akşam sebze yemeği ve yoğurt gayet mantıklı. Bence sen bunu kendine göre düzenle. Bu şekliyle hiç sağlıklı değil.
Tatlım menü için bu yorumu yaptım. Tamamen yanlış demedim. Sadece eksilerini ve artılarını değerlendirdim Ve bence sen bunu kendine göre düzenle diyede bitirdim. Senin kendine göre düzenlediğin gibi. Yanlış anlaşılmasın söylediklerim. Her bünyenin yeme gereksinimleri farklıdır. O nedenle diyetisyenler kişilere göre liste hazırlarlar. Böyle ortalıkta dolaşan listeler pek mantıklı değil. Onu anlatmak istedim.
menum
sabah domates salatalık yogurt yedım
ara kıvı
oglen kuru fasulye bı kase salata..
ara elma yedım..
aksam sadece yogurt salata ve tam bugday ekmegı 1 dılım
su 1.5 lt 2 bardak yesıl cay.....
tebrikler tugbacim.belirli bir düzende gidiyorsun.Bugünkü menüm;
Kahvaltıdan önce elma sirkesi-bal, nane limonlu yeşil çay
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 kbrit kutusu kadar peynir
1 yemek kaşığı kadar domates
ara yok---------------------------------------------
Öğle: 1 dilim tam buğday ekmek
1 kase pul biberli yoğurt
2 yemek kaşığı kadar yağsız kuşbaşı tavuk
ara yok---------------------------------------------
Akşam: 1 kase bol limonlu mercimek çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
+ yaklaşık 2.5 lt su
+ 1 bardak yeşil çay (bitane daha içerim birazdan, bi de yatmadan önce)
işte böyle
İlla %100 uyacağız diye bişey de yok bu listeye, aynı ayardaki besin çeşitleriyle değiştire de biliriz. Öğle yemeğndeki ekmek yerine mercimek çorbası içmek gibi. Şok diyetlerden her zaman çekinmişimdir, inşallah yaptığımız herşeyi kararında yapıyoruzdur, sağlıklı bi şeklde hepimiz zayıflarız
msj 1
Hayırlı akşamlar arkadaşlar , geçmişi okudum , gündüz katılmayınca sayfalar uzayıp gidiyor ...bazen ben de düşünüyorum bayanlar için 20 yıl çalışmak iyi olurdu diye ...ben 17 yıllık öğretmenim ..insan kendine zaman ayırmak istiyor ..
mesela ben sabah spor yapmayı seviyorum ..hafta içi okul var , hafta sonu komşular uyuyor , nasıl koşacaksın evde ..inanın yarı yıl tatilini dört gözle bekliyorum ..
Tatlım menü için bu yorumu yaptım. Tamamen yanlış demedim. Sadece eksilerini ve artılarını değerlendirdim Ve bence sen bunu kendine göre düzenle diyede bitirdim. Senin kendine göre düzenlediğin gibi. Yanlış anlaşılmasın söylediklerim. Her bünyenin yeme gereksinimleri farklıdır. O nedenle diyetisyenler kişilere göre liste hazırlarlar. Böyle ortalıkta dolaşan listeler pek mantıklı değil. Onu anlatmak istedim.
yediklerimi yazayim.
sabah:1 dilim kepekli ekmek, 1 yumurta
ögle:biraz haslama tavuk,yogurt,1 dilim kepekli ekmek
aksam:1 kase mercimek corbasi,elma,1 dilim kepekli ekmek corbanin yaninda ekmeksiz doymadim
2 bardak kahve,3 bardak yesilcay,3 litre su
sabah arkadasla 2 saat yürüdük.
umarim yari tatil istedigin gibi olur.haklisin.calisiyorsan,evli isen vede cocugun varsa isin cok zor. allh yardim etsin.basarirsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?