Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne demek canım birbirimize destek olacagız ki sonuca varalım her zaman... büyük farklarla zayıflayanların resimlerine bak motive olursun

Evet cnm çok haklısın kendime bi tane önce-sonra resmi seçtim zaten :) Kız aynen benm kadar kilolu, sanırım yaşı da bana yakın, son hali ise.. mükemmel. Resim yüklemeyi becerebilirsem eğer, bu resim işte Eki Görüntüle 601668

basarilar canim sinavinda.yarin görüsürüz iyi geceler.

Çok teşekkür ederim canım akşam görüşürüz inşallah.

Basarılar benimde yarın sınavlarım var yarın görüsmek üzere

Sınavında başarılar ecem'cim. görüşürüz inşallah.

Allah sabır versin. Çok fazla kafana takmamaya çalış, çok kafana takarsan onunla geçen 1 an bile katlanılmaz olur. Sen nişanlını düşün canım benim, zor da olsa boşver siniri öfkeyi.. Olumlu şeyleri düşün sadece

Canim ya, duygulandirdin benii
Ama gozyaslarini falan unut, sevincten de olsa, onlarin yerine kahkahalar at:)
Her hafta boyle sonuclar alacaksin cunkuu.
Sinavin iyi gecer umarim:) hep mutlu oll:))

Gunaydin herkesee
Hemen beni aslinda memnun etmeyen sonucuma gelelimm ama buna da sukur..

Gecen hafta63.2
Bu hafta 62.7
Fark 0.5
Yuzde 0.79

Ben verdiğim kiloyu duygusal bi mesajla söyledim ama adam gibi bildirim yapmayı unuttum

Yüzde hesaplamayı bilmiyorum bu son olucak bundan sonra ben de hesaplayacağım. şimdilik;

Geçen hafta: 115.1

Bu hafta: 112.9

Fark: 2,2

%

günaydın kızlar
geçen hafta :62
bu hafta:62.7
kızlar özür dilerim kaçamakta yapmadım ama neden böyle oldu bilmiyorum bugün ayın 11 i ve ben ayın 7 sinde regl olmam lazımdı onun şişliği sanırım:26:

Kilo bildirimi;

Gecen hafta : 61
Bu hafta : 59,8
Fark : 1,2
%1,97

Neyyyyyy birileriiiii ecooossssss 5 li rakamlara mı düsmüssün dedi hahahahahahahahah bugün benim 55 ten önceki pre-bayramımmm :)))))

Tebriklerr canımmmmm cok mutlu oldummm

Olurr öylee sen motivasyonunu bozma yeter

patates kızarması olmamış betül gerisi güzel
Gunaydin herkesee

Gecen hafta63.2
Bu hafta 62.7
Fark 0.5
Yuzde 0.79
tebrik ederim

Kilo bildirimi;

%1,97

Neyyyyyy birileriiiii ecooossssss 5 li rakamlara mı düsmüssün dedi hahahahahahahahah bugün benim 55 ten önceki pre-bayramımmm :)))))
tebrik ederim ecem masallah 5 li rakamları gördün

Tebriklerr canımmmmm cok mutlu oldummm

Olurr öylee sen motivasyonunu bozma yeter
öyle sonuçta vucudun nasıl bir tepki vereceği belli olmuyo takımmım için üzüldüm

Grcekten persembeleriiii birr hal oluyooor bana evdeki o kadar seyden tadına bileee bakmadımmmm sınavlar bitsin evde oluncaaa daha rahat olucam.

Tesekküüürlerrrr kacmaz benden ilk iş kalınan yerden tüm yazılanları okumaak ee burdaysak sorumlulukları unutmamamız gerek bosuna kuralları okudum anladım demiyoruz :) haahahah

Amiiiinnnnn insallaaaaah tamam bu dediklerini yapıcamm insallah umdugumdan güzel gecer sasırırım :)

Oooooo degisim süpermissssss gelecekte ki seni görüyorummm baktıkca :)

Canım cooookkk tesekkür ederim sınavları atlatalımda rahatlayalımm
Haklısın iste kafaya takmamak gerekiyor ama bir süre sen takmasan bile o taktırıyorrr
Cok tesekkür ederim canım :)

gunaydın gunaydın hanımlar ,
ecem ve tugba cok tebrık ederım kızlar ben sızler kadar veremesemde vermısım yıne...

gecen hafta 64.8
bu hafta 63.9
fark 0.9
yuzde 1.38

yuzdemı kontrol edın bı kızlar dogrumu yapmısım...

oku oku bitmedi akşam eşim aldı bilgisayarı vermedi şimdi yataklar ortada uğraşıp duruyorum evet canımfazla spor su tutuyo bir süre sonra normal kiloda görünüyorsun

denede işe yararsa bizde deneriz sonuçları bekliyoruz

elma sirkesi karışık bir durum betül ben önceden içebilirdim şimdi midem bulanıyor içemiyorum bünyeyi dinlemeli bence zorlamamaalı

masaşşşalh deryacık çok güzel tam nazarlıklık

ay ne kötü akşam da tam kitapta böyle şeyler okuyordum senin günahın yok tugba sıkma canın ama hayvana yazık üzüldüm zaten adak da kurban da olmaz o

Afiyet olsunn orti can:))
Ben de aksam ne yesem kacta yesem diye dusunup duruyordumm

17:30da cikiyorum okuldann
Cikar cikmaz disarda mi yesem diyorum eve mi gitsem alisverise mi gitsem karar veremedimm:)
bende bu aralar betül dışarı çıkmıyo diye aklımdan geç,yordu

münüler süper bravo nermin

hepinize hayırlı akşamlar kızlar yarın güzel haberlerle görüşürz inşallah öpüldünüz:)[/QUOTEgörüşürüz tatlım]

masallah tugbacım iyi vermişsin ben kilo almışım

kızlar yazarken bilgisayar bütün alıntılarımı göstermiyo artık mesaj sayılarını da birazdan yazacağım geçmişi okumaya devam edeceğim işimi bitirmeden kalkmayacağım merak etmeyin
dünkü menümüde yazayım
sabah:nesfit süt
öğle:haşlama yeşil fasulye kurusu ,yoğurt 1 kase yeşil mercimek çorbası
dün herkes mercimek içmiş am benimki yeşilinde farklı yani
akşam:4 tane lahana sarması salata ayran
3 lt su
20 dak yürüyüş
buna rağmen kilo veremiyorum çıldıracxağım galiba ben sporu artıracağım başka yolu yok gibi kızlar

menum

sabah domates salatalık yogurt yedım

ara kıvı

oglen kuru fasulye bı kase salata..

ara elma yedım..

aksam sadece yogurt salata ve tam bugday ekmegı 1 dılım

su 1.5 lt 2 bardak yesıl cay.....
menün güzel olmuş afiyet olsun tugba

yok canım çok doğru düşünüyorsun

çok güzel böyle gidere sen yakında bu işi bitireceksin

çok haklısın ebrucum sonuçta her bünye farklı sabah ve akşam hatta bide ikindi öğünü şart ki akşam saldırmayalım

kadriyeaslında çorbada2 dilim ekmek yerine geçiyormuş çorbayla ekmek değilde salata yemek gerekiyor

maşallah bu da nazarlık

anne işte hakkı ödenmez bende çok özledim annemi yazarken bile burnumun direği sızladı babamıda çok özledim enson onu ağlarken görmüşttüm hala öyle hatırlıyorum

zor bir durum ama site bazen öyle yapıyo menünde güzel olmuş afiyet olsun

inşallah 3 değil 5 verirsin örtmenim

Günaydın Kızlarrrrrrrrrr

Tuğba'cım çok mutlu oldum böyle bir sonuç almana. İnşallah sende bu azim bu istek olduktan sonra burda seninle çok şeyler başaracağız. Bu arada çok duygulandırdın beni. Şuan seninle ilk hedefimiz 100 ün altına inmek. Ondan sonrası daha güzel ve eğlenceli olacak. Bu arada her hafta bir fotoğrafını çek tartıldıktan sonra, mümkünse aynı kıyafetlerle. İlerde seni çok motive edecek. Sınavında da yeniden başarılar.

Gunaydin herkesee

Gecen hafta63.2
Bu hafta 62.7
Fark 0.5
Yuzde 0.79

Tebrik ederim Betül'cüm. İstediğimiz gibi olmasada idare eder.

Gülçin'cim çok farketmiş. Keşke ödem atıcı bişeyler yapsaydın. Gerçekten şok bir durum. Bundan sonraki hafta daha fazla dikkat o zaman. Belki saf protein yaptıktan sonra vücut böyle bir tepkide vermiş olabilir.

Kilo bildirimi;

%1,97

Maşallah maşallah. Dedik dedik gördük 5 li rakamları. Hadi bakalım kendine ödül olarak güzel bişeyler al.

günaydin herkese bende kilomu bildireyim.bu hafta listede degilim.o yüzden kimsenin yüzde oranini düsürmeyecegime sevindim.ben sali günü tartilmistim en son. sali günü 74 idim.bugün 73.5 im.
64 bana yetiyor simdilik.36 yada 38 giyinebiliyorum.önce 64 e ineyim.belki daha da zayiflamak isterim.

maasallah canim.umarim hep böyle kilolar verebilirsin.

dügün arasi oluyor öyle seyler.senin dügünün bir kere olacak.ve o herseyi bir kez yasayacaksin.olumsuzluklara kafani takma.herkes dügün önü kayinvalideyle birseyler yasiyor.
maasallah.tebrikler tugbacim.

regl öncesi sislik olabilir.haftaya telafi edebilirsin gülcin.
Kilo bildirimi;

%1,97

tebrikler ecem.

harikasiniz kizlar.

abovvvvvvvvvvv neler yenmiş neler yazmayın kızlar cıs falan yazın canı çekiyor insanın

turşu ödem yapar diğer arkadaşlarda yazmış zaten tugba

bende menumu yazayim
sabah
1 kase corba
ara yok
ogle
kucuk bir tabak haslama ispanak ve yogurt
ara
3 ceviz
aksam
4 tane kofte
bol salata

bol su ve cay ictim
45 dakika yuruyus
afiyet olsun canım arkadaşım berilcim canınımı sıktık senin kız kusura bakma
kemiklerin incedir senin ondan öyle ayrıca kandinle gurur duy 7 lerde 40 beden maşallah nazarlık ekleyimbenim kemiklerim çok kalın mesela 42 beden giyiyom şimdi kot pantolonlarım 32 beden banada yazıklar olsun yani sıkma canını üzldün diye çok üzüldüm neseli kadın

not aldım canım sınavında başarılar

basarilar canim sinavinda. herkese iyi geceler.
benim mesaj sayimda 20 oldu.
tamam kadriye not aldım

hayırlı olsun buzdolabın ecem ay o gri olanları sil dur bolca leke oluyo ankastre falan hepsi aynı kaynanana akıl fikir sanada bolca sabır diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…