Ne demek canım birbirimize destek olacagız ki sonuca varalım her zaman...büyük farklarla zayıflayanların resimlerine bak motive olursun
basarilar canim sinavinda.yarin görüsürüz iyi geceler.
Basarılar benimde yarın sınavlarım varyarın görüsmek üzere
Birde yarın eger bir sıkıntı olmazsa yineee dügün yaapılacak yerin geri kalan parasını vermeye gidicez kaynanaya sinirim gecmedi onunla degil yarım saat 1 dk bile muhattap olmak istemiyorum bana sabır dileyin nolur nolur noluur
Öncelikle bu siteyi kuranlardan, böyle bi yarışma fikrini aklına getirenlerden, bana destek olan siz arkadaşlarımdan ALLAH RAZI OLSUN diyorum. İyi ki buraya gelmişim, iyi ki sizleri tanımışım, gerçekten çok istedim bu sefer, azmettim.
Yakın bir zaman önce 120.7 'yi gördüğüm kilom, buraya geçen cumartesi günü başladığım 115.1 kg'dan 112.9 a düşmüş durumda. Sabah tartıda bu sonucu görünce, gerçekten gözyaşlarımı tutamadım. Belki sizler alışkınsınız kilo vermeye ama ben ilk kez bu kadar iradeli oldum ve başardım. İnanarak yaptığım bişeyi başarmak, hayatım boyunca ızdırabını çektiğim bi hastalıktan emin adımlarla ve sağlıklı bi şekilde kurtulabiliyor olmak çok güzel. ALLAH'ıma şükrediyorum. Ve ben buraya geleli yalnızca 6 gün oldu, 6 günde aldım bu sonucu. Çok mutluyum arkadaşlarım, çok.. Asla vazgeçmeyeceğim, çünkü ben böyle çok MUTLUYUM...
Şimdiki temennim ise, sizlerin de böyle mutlu olacağınız sonuçları görmeniz tartıda. Gerçekten en az kendime ettiğim kadar sizlere de dua ediyorum. İyi ki varsınız, bu süreçte hepiniz burdasınız. Birazdan bazı alıntılar yapıp kahvaltımı ettikten sonra evden çıkacağım, sınavım var biliyorsunuz. Akşam yeniden görüşmek dileğiyle, Allah'a emanet olun..
tebrik ederim çok güzel kilo vermişsinBen verdiğim kiloyu duygusal bi mesajla söyledim ama adam gibi bildirim yapmayı unuttum
Yüzde hesaplamayı bilmiyorum bu son olucak bundan sonra ben de hesaplayacağım. şimdilik;
Geçen hafta: 115.1
Bu hafta: 112.9
Fark: 2,2
%
Ben verdiğim kiloyu duygusal bi mesajla söyledim ama adam gibi bildirim yapmayı unuttum
Yüzde hesaplamayı bilmiyorum bu son olucak bundan sonra ben de hesaplayacağım. şimdilik;
%
günaydın kızlar
geçen hafta :62
bu hafta:62.7
kızlar özür dilerim kaçamakta yapmadım ama neden böyle oldu bilmiyorum bugün ayın 11 i ve ben ayın 7 sinde regl olmam lazımdı onun şişliği sanırım:26:
patates kızarması olmamış betül gerisi güzelMenum
Sabah 7:30 1 bardak sut, 2 kuru kayisi
9:30 peynirli omlet, 1,5 dilim ekmek, domates, 4 zeytin
12:30 domates corbasi, slata, yogurt, 3 kofte
14:00 1 mandalina
16:30 ceyrek simit, yarim bardak ayran
18:15 kori soslu tavuk, 3 patates kizartmasi
tebrik ederimGunaydin herkesee
Hemen beni aslinda memnun etmeyen sonucuma gelelimm ama buna da sukur..
Gecen hafta63.2
Bu hafta 62.7
Fark 0.5
Yuzde 0.79
tebrik ederim ecem masallah 5 li rakamları gördünKilo bildirimi;
Gecen hafta : 61
Bu hafta : 59,8
Fark : 1,2
%1,97
Neyyyyyy birileriiiii ecooossssss 5 li rakamlara mı düsmüssün dedi hahahahahahahahah bugün benim 55 ten önceki pre-bayramımmm :)))))
öyle sonuçta vucudun nasıl bir tepki vereceği belli olmuyo takımmım için üzüldümTebriklerr canımmmmm cok mutlu oldummm
Olurr öylee sen motivasyonunu bozma yeter
Şimdi olacak iş mi bu canım. Sana perşembeleri bişeyler oluyor. Hafta boyunca ayran detoksu yap, sonra git tartılacağın günün öncesinde kaçamak yap. İnşallah yarın iyi bir sonuç alırız senden yoksa dırdırımdan kurtulamazsın haberin olsun
Harikasın Ecem maşallah hiç bişey kaçmıyor. İşte örnek bir üye.
Hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden.. Allah mutlu mutlu kullanmayı nasip etsin. İnşallah yarın kayınvalidenin ağzı dili tutulur. Cuma cuma la havle oku, ayetel kürsü oku. Üfle suratına doğru çaktırmadan
Sanada başarılar canım sınavlarında. Hadi bakalım atlat şu sınavlarıda daha çok görelim seni buralarda.
[
Evet cnm çok haklısın kendime bi tane önce-sonra resmi seçtim zaten :) Kız aynen benm kadar kilolu, sanırım yaşı da bana yakın, son hali ise.. mükemmel. Resim yüklemeyi becerebilirsem eğer, bu resim işte Eki Görüntüle 601668
Sınavında başarılar ecem'cim. görüşürüz inşallah.
Allah sabır versin. Çok fazla kafana takmamaya çalış, çok kafana takarsan onunla geçen 1 an bile katlanılmaz olur. Sen nişanlını düşün canım benim, zor da olsa boşver siniri öfkeyi.. Olumlu şeyleri düşün sadece
evet canımfazla spor su tutuyo bir süre sonra normal kiloda görünüyorsunMerhaba kızlar insallah iyisinizdir bu sabah kahvaltıya gittim bir yer yararına düzenlenmiş kadınlar da bir sürü şey yapmış en az 20 çesit börek ,tatlılar önce dayanamadım aldım hamurişlerinden kaç gündür yulaf kepeği yemekten gözüm dönmüs sonra birer çatal aldım ama bir ağır geldi nerde dedim benim sade kahvaltım çok gereksiz bunlar durdurdum kendimi...hafif sıyrıklarla atlattım durumu sonra sporuma gittim 40 dk alet çalıştım ama tartı öncesi spor iyi değil demiş Gülçin sanırım:26: simdi çaylarımı içip akşamı sebze ile geçistirmeyi düşünüyorum tek isteğim yaryın 77 leri görmek hadi hayırlısı
denede işe yararsa bizde deneriz sonuçları bekliyoruzkizlar bana iyi gelen birsey söyleyim size.metabolizma hizlandiriyormus arkadasimdan aldim tarifi. 2 litre suyun icine 1 dis sarimsak,1 cay kasigi pul biber,1 cay kasigi biberiye atip 3 dakika kadar kaynatiyoruz.sonta biraz limon suyu ekleyip,ilik iciyoruz.yemekten önce yada sonra fark etmiyor.belki psikolojik,belki faydali bilmiyorum ama bana faydasi oluyor.bu gün sarmisak alayim.yarina buna baslayacagim.
elma sirkesi karışık bir durum betül ben önceden içebilirdim şimdi midem bulanıyor içemiyorum bünyeyi dinlemeli bence zorlamamaalıFaydasini gordum diyen cok okudum ama zararini gordum diyeni de cok okudum.
Sonucta sirke bu, herkesin midesinin asidik degeri farkli olugu icin farkli etki ediyor olabilir ama ben cok fazla icilmesinden yana degildim bence maksimum haftada 2-3 kez icilmeli. O da maksimum..
Ya evde spor yapmak da irade istiyor, evde aletinin olmasi yetmiyor..
Hafif siyriklarla atlatmana sevindim:))
Umarim yarin bunun karsiligini alirsin
Kuzuu iki sinav arasi gelip gecmisi de okurmus.
Yararli ne varsa, benim sevmedigim seylerden zaten:))
masaşşşalh deryacık çok güzel tam nazarlıklıkmenü..
sabah
1 adet yumurta
2 parmak peynir..
çeyrek ekmek..
yarım bağ roka..
3 adet yeşil zeytin
öğle
mink peynirli yumurtalı tereli sandeviç
1 bardak ayran..
ara
1 adet portakal..
3 adet ceviz...
akşam
1 kase çorba içeceğim..(pul biberli naneli limonlu)
su 3 litre olur.
spor birazdan 1 saat yürüyeceğim..
ay ne kötü akşam da tam kitapta böyle şeyler okuyordum senin günahın yok tugba sıkma canın ama hayvana yazık üzüldüm zaten adak da kurban da olmaz oRabbım ınsallah hep mutlu huzurlu etsın deryacım... saolasın canım ınsallah bızde daha ıyı oluruz...
aslında cok sınırlıyım suanda nedenı esım degıl..
ogle yemegınde kurufasule vardı 1 kase aldım yedım kaynanam bıraz once dedıkı buzagının etınden kattım dedı
ne buzagısı dedım kaldım oyle ... kaynanamın ablası koyde kurban kestı etını gonderdı bı akrabalarıyla dun megersem buzagı etıyms hemd 1 aylık buzagı yenı dogmus sok oldum sınırlendım hem dedım bı gunah ıslıyosunuz hemde bızıde katıyosunuz ayıp ya vıcdanınız nasıl aldı dedım ..
kaynanam ne olacak kurban sonucda dedı bı baktım asla caız degılmıs ... ınanın cok afedersınız mıdem cok kotu suan...cok sınrlıyım ya..... ya herseyı gectım vıcdanları nasıl almıs ya...
bende bu aralar betül dışarı çıkmıyo diye aklımdan geç,yorduAfiyet olsunn orti can:))
Ben de aksam ne yesem kacta yesem diye dusunup duruyordumm
17:30da cikiyorum okuldann
Cikar cikmaz disarda mi yesem diyorum eve mi gitsem alisverise mi gitsem karar veremedimm:)
münüler süper bravo nerminbugünkü menümüde yazayım
sabah:2 dilin ekmek,domatesli yumurta,peynir,zeytn,2 bardak ıhlamur
öğlen:1 tabak mercimek çorbası 1 kase yoğurt
ara:1 elma 1 fincan bitki çayı
akşam:1 tabak pirinçsiz pırasa yemeği,bol yeşillik veya salata
3.5 litre su
hepinize hayırlı akşamlar kızlar yarın güzel haberlerle görüşürz inşallah öpüldünüz:)[/QUOTEgörüşürüz tatlım]
masallah tugbacım iyi vermişsin ben kilo almışımgunaydın gunaydın hanımlar ,
ecem ve tugba cok tebrık ederım kızlar ben sızler kadar veremesemde vermısım yıne...
gecen hafta 64.8
bu hafta 63.9
fark 0.9
yuzde 1.38
yuzdemı kontrol edın bı kızlar dogrumu yapmısım...
menün güzel olmuş afiyet olsun tugbamenum
sabah domates salatalık yogurt yedım
ara kıvı
oglen kuru fasulye bı kase salata..
ara elma yedım..
aksam sadece yogurt salata ve tam bugday ekmegı 1 dılım
su 1.5 lt 2 bardak yesıl cay.....
yok canım çok doğru düşünüyorsunKaptanım beğenmemiş bu menüyü hm şimdi farkettim. O akşam yemeğindeki 2 dilim ekmeği yeni farkediyorum. Ama bence onun dışında kahvaltıya bakınca bizim yaptığımız kahvaltılara benziyor. Öğle yemeğinde o bi dilim ekmek yerine 1 kase mercimek çorbası içilebilir. Ben yoğurdun içine pul biber ve diğer baharatlardan koymaya başladığımdan beri inanılmaz doyuyorum. Bi sonraki öğüne hep karnım tok geliyorum. Yani bana çok iyi bi etki yaptı bu durum.. İşte akşam da 1 dilim tam bğday, yoğurt, yağsız salata ve sebze de uygun gibi geldi bana. Belki de yanlış düşünüyorumdur bilmem ki :26:
çok güzel böyle gidere sen yakında bu işi bitireceksinBugünkü menüm;
Kahvaltıdan önce elma sirkesi-bal, nane limonlu yeşil çay
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 kbrit kutusu kadar peynir
1 yemek kaşığı kadar domates
ara yok---------------------------------------------
Öğle: 1 dilim tam buğday ekmek
1 kase pul biberli yoğurt
2 yemek kaşığı kadar yağsız kuşbaşı tavuk
ara yok---------------------------------------------
Akşam: 1 kase bol limonlu mercimek çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
+ yaklaşık 2.5 lt su
+ 1 bardak yeşil çay (bitane daha içerim birazdan, bi de yatmadan önce)
işte böyle
çok haklısın ebrucum sonuçta her bünye farklı sabah ve akşam hatta bide ikindi öğünü şart ki akşam saldırmayalımBen beğenmedim menüyü. Ekmek çok fazla. Öğle çok az. Sabah daha doyurucu bir kahvaltı lazım. Protein bol olmalı. Peynir, yumurta gibi. Öğlende güzel yenmeli ki akşama çok fazla acıkılmasın. Akşam sebze yemeği ve yoğurt gayet mantıklı. Bence sen bunu kendine göre düzenle. Bu şekliyle hiç sağlıklı değil.
Tatlım menü için bu yorumu yaptım. Tamamen yanlış demedim. Sadece eksilerini ve artılarını değerlendirdim Ve bence sen bunu kendine göre düzenle diyede bitirdim. Senin kendine göre düzenlediğin gibi. Yanlış anlaşılmasın söylediklerim. Her bünyenin yeme gereksinimleri farklıdır. O nedenle diyetisyenler kişilere göre liste hazırlarlar. Böyle ortalıkta dolaşan listeler pek mantıklı değil. Onu anlatmak istedim.
kadriyeaslında çorbada2 dilim ekmek yerine geçiyormuş çorbayla ekmek değilde salata yemek gerekiyoryediklerimi yazayim.
sabah:1 dilim kepekli ekmek, 1 yumurta
ögle:biraz haslama tavuk,yogurt,1 dilim kepekli ekmek
aksam:1 kase mercimek corbasi,elma,1 dilim kepekli ekmek corbanin yaninda ekmeksiz doymadim
2 bardak kahve,3 bardak yesilcay,3 litre su
sabah arkadasla 2 saat yürüdük.
maşallah bu da nazarlıkmsj 2
bugün yediklerimi yazayım ,
önce 1 su bardağı ballı sirkeli su içtim
sabah geç uyanınca kahvaltı yerine 1 kase çorba
öğlen
ızgara tavuk , salata , yoğurt ve 1 dilim ekm
ara 1 portakal
akşam
yeşil mercimek çorbası , salata , az yağda çevrilmiş kırmızı biber ..
1.5 lt su ( yarım sa dışarıda yürüyüş )
anne işte hakkı ödenmez bende çok özledim annemi yazarken bile burnumun direği sızladı babamıda çok özledim enson onu ağlarken görmüşttüm hala öyle hatırlıyorummsj 3
Çok sağol Kadriye , gerçekten eve gelip yemek yapmak çok zor oluyor ...ben yemek yapmayı hiç sevmiyorum ..annem benimle birlikte kalıyor . yemekleri o yapıyor . şimdi diğer ablamın yanına gitti . iş bana kaldı ..tabi bir de çocukların beğenme meselesi var ...ah annecim ..çabuk gel
zor bir durum ama site bazen öyle yapıyo menünde güzel olmuş afiyet olsunAllahım hayalet olmak ne zorrrrrrrrr imdatttttttttttttttt 3 saatir sessiz çığlıkşarımı duyan yok,site sifremi kabul etmedi 3 saattir sormadığı amcam,dayım kalmadı yine de giremedim deli oldum szi uzaktan okudum bir de tartı günü diye yeni hesap açtım bir de onunla uğrastımmmmmmmm çok yorgunum deli etti bu pc beniiiiiiiii yeni adımla geldim asağıda hayalet gibi duruyorum gören yok cevap yazıcam onay yokkkk hemen menümü yazayıö çıkayım gözlerim kalandı çok hepinizi öpüyorummmmmmmm
menüm sabah :kahvaltıda oldupum için biraz karışık ama fena değil
öğlen :çok az tavuk
ara:hurma,fındık,keçiboynuzu ,ceviz az az
akşam :ıspanaklı yumurta,yoğurt
maydonoz suyu...
inşallah 3 değil 5 verirsin örtmenimmsj 8
diyetisyen beni tarttı ve 20 kilo fazladan yağ var dedi ..en çok kalça ve bacaklarda birikmiş ...hatırlar mısınız Dr.mehmet öz tv de kadınları küvete oturtup üzerlerine 5 kg yağ bidonlarını döküyordu ..bunları fazladan taşıyorsunuz diye ..şimdi o aklıma geldi ..gerçekten kendimize işkence ediyoruz ..onun için diyetisyenin tartısında tartılmak iyi oluyor , yağ mı gitmiş yoksa kas mı hepsini söylüyor ..ama istikrarlı olmak gerekiyor her konuda ..önce beyinde bitmeli herşey ...ben bu kez kararlıyım ..Nasip olursa tatil dönüşü en az 3 kilo vermiş olmalıyım ..
Öncelikle bu siteyi kuranlardan, böyle bi yarışma fikrini aklına getirenlerden, bana destek olan siz arkadaşlarımdan ALLAH RAZI OLSUN diyorum. İyi ki buraya gelmişim, iyi ki sizleri tanımışım, gerçekten çok istedim bu sefer, azmettim.
Yakın bir zaman önce 120.7 'yi gördüğüm kilom, buraya geçen cumartesi günü başladığım 115.1 kg'dan 112.9 a düşmüş durumda. Sabah tartıda bu sonucu görünce, gerçekten gözyaşlarımı tutamadım. Belki sizler alışkınsınız kilo vermeye ama ben ilk kez bu kadar iradeli oldum ve başardım. İnanarak yaptığım bişeyi başarmak, hayatım boyunca ızdırabını çektiğim bi hastalıktan emin adımlarla ve sağlıklı bi şekilde kurtulabiliyor olmak çok güzel. ALLAH'ıma şükrediyorum. Ve ben buraya geleli yalnızca 6 gün oldu, 6 günde aldım bu sonucu. Çok mutluyum arkadaşlarım, çok.. Asla vazgeçmeyeceğim, çünkü ben böyle çok MUTLUYUM...
Şimdiki temennim ise, sizlerin de böyle mutlu olacağınız sonuçları görmeniz tartıda. Gerçekten en az kendime ettiğim kadar sizlere de dua ediyorum. İyi ki varsınız, bu süreçte hepiniz burdasınız. Birazdan bazı alıntılar yapıp kahvaltımı ettikten sonra evden çıkacağım, sınavım var biliyorsunuz. Akşam yeniden görüşmek dileğiyle, Allah'a emanet olun..
Gunaydin herkesee
Hemen beni aslinda memnun etmeyen sonucuma gelelimm ama buna da sukur..
Gecen hafta63.2
Bu hafta 62.7
Fark 0.5
Yuzde 0.79
günaydın kızlar
kızlar özür dilerim kaçamakta yapmadım ama neden böyle oldu bilmiyorum bugün ayın 11 i ve ben ayın 7 sinde regl olmam lazımdı onun şişliği sanırım:26:
Kilo bildirimi;
%1,97
Neyyyyyy birileriiiii ecooossssss 5 li rakamlara mı düsmüssün dedi hahahahahahahahah bugün benim 55 ten önceki pre-bayramımmm :)))))
64 bana yetiyor simdilik.36 yada 38 giyinebiliyorum.önce 64 e ineyim.belki daha da zayiflamak isterim.Hadi bakalım yarın sabah görelim senden bir 59
Teşekkürler canım benim. İlk başladığında gerçi daha geçen hafta çok enerjiktin. Taaa buralara kadar geliyordu iyi enerjilerin. Ne zaman kaynanana geçtin, hep üzgün görüyorum seni. Hadi canlan artık biraz.
Gayet güzel bir menü afiyet olsun. Umarım yarın tartıda güzel sonuçlar görürürüz.
64 boyuna göre çok kalır bence. Çünki benim ideal kilom 63, Boyum 172 sen bir 64 ol bakalım sende nasıl duracak. .
Afiyet olsun Tuğba'cım harika bir menü olmuş. Sabahı sabırsızlıkla bekliyorum.
Bugün mercimek çorbası günüydü galiba. Her menüde var sankiGayet güzel bir menü olmuş canım. Afiyet olsun.
Gerçekten zor oluyor hem anne olmak, hem çalışmak hemde kendine zaman ayırmak. Allah yardımcımız olsun. Senin yine yarıyıl tatilin var, yaz tatilin var bende o da yok.
Su az olmuş onun haricinde menü gayet güzel afiyet olsun.
Ayy canım benim kıyamam ben sana. Allahtan bulmuşsun şifreni. Ben aslında menünün kahvaltı kısmını merak ediyordum ama yazılmamış. Cısss olduğu için sanırım. Ama iyiki yazmamışsın tartı öncesi milleti kaçamağa sürüklerdin.
Şimdi olacak iş mi bu canım. Sana perşembeleri bişeyler oluyor. Hafta boyunca ayran detoksu yap, sonra git tartılacağın günün öncesinde kaçamak yap. İnşallah yarın iyi bir sonuç alırız senden yoksa dırdırımdan kurtulamazsın haberin olsun
Turşu kesinlikle yeme canım. Çünki ödem yapar.
Menün çok güzel Beril'cim afiyet olsun. Sen iyice darılmışsın anlaşılan ama ortada yanlış anlaşıllma var. Hadi bakalım eski Beril'i yeniden istiyoruz. Olmuyor böyle
Zamanla alışırsın canım su içmeye merak etme. Ama sabret biraz. Su içmek her yönden çok faydalı mutlaka içilmeli. Buda sana vesile oluyor işte .
Mesajları Gülçin'e atıyorduk ama sanırım senin 100 mesaj dolmamış mıydı? Sınavlarında başarılar. İnşallah sabah çok iyi bir sonuç alacağız senden.
Tatlım sana cevap yazdım ama gözünden kaçmış sanırım. :26:
Harikasın Ecem maşallah hiç bişey kaçmıyor. İşte örnek bir üye.
Hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden.. Allah mutlu mutlu kullanmayı nasip etsin. İnşallah yarın kayınvalidenin ağzı dili tutulur. Cuma cuma la havle oku, ayetel kürsü oku. Üfle suratına doğru çaktırmadan
Sanada başarılar canım sınavlarında. Hadi bakalım atlat şu sınavlarıda daha çok görelim seni buralarda.
Afiyet olsun Betül'cüm. Menü gözlerimi yaşarttı. Patates kızartmasıda içimi yaktı
Evet cnm çok haklısın kendime bi tane önce-sonra resmi seçtim zaten :) Kız aynen benm kadar kilolu, sanırım yaşı da bana yakın, son hali ise.. mükemmel. Resim yüklemeyi becerebilirsem eğer, bu resim işte Eki Görüntüle 601668
tugbacim gercektenbu iki kiz ayni mi diye düsünüyor insan.darisi bizlere.
Çok teşekkür ederim canım akşam görüşürüz inşallah.
Sınavında başarılar ecem'cim. görüşürüz inşallah.
Allah sabır versin. Çok fazla kafana takmamaya çalış, çok kafana takarsan onunla geçen 1 an bile katlanılmaz olur. Sen nişanlını düşün canım benim, zor da olsa boşver siniri öfkeyi.. Olumlu şeyleri düşün sadece
Kızlaar bugün buzdolabını degistirdim sükürler olsun icimee sindiiii bu sefer :) aslında daha tam degistirmedim ankastrelerle bir fiyatını verecek bize yarın muhtemelen degisecek bir ankastreler sectim ki ayyyy cok heyecanlıyım hemen zaman gecsede kullansammmmmm :)))
Birde yarın eger bir sıkıntı olmazsa yineee dügün yaapılacak yerin geri kalan parasını vermeye gidicez kaynanaya sinirim gecmedi onunla degil yarım saat 1 dk bile muhattap olmak istemiyorum bana sabır dileyin nolur nolur noluur
maasallah.tebrikler tugbacim.Ben verdiğim kiloyu duygusal bi mesajla söyledim ama adam gibi bildirim yapmayı unuttum
%
günaydın kızlar
tebrikler ecem.Kilo bildirimi;
%1,97
gunaydın gunaydın hanımlar ,
ecem ve tugba cok tebrık ederım kızlar ben sızler kadar veremesemde vermısım yıne...
gecen hafta 64.8
bu hafta 63.9
fark 0.9
yuzde 1.38
yuzdemı kontrol edın bı kızlar dogrumu yapmısım...
abovvvvvvvvvvv neler yenmiş neler yazmayın kızlar cıs falan yazın canı çekiyor insanınKızlaarr geldimm gecmise dalmadan menümü yazayımm
Sabah
1 yumurta
1 d. Ekmek
Ögle
Bi kutu pul biberli naneli yogurt
Aksam
3 kasık mantı
3 ısırık gözleme
Ama vallahi baska yicek bisey yoktu gözlemeciye gidince cogunluk böyle oldu hatta kendime yemek söylemedim bile arkadaslarımınkine ortak oldumcoook acıkmıstımm
turşu ödem yapar diğer arkadaşlarda yazmış zaten tugbaıyı aksamlar hanımlar cocukları yatırdım geldım ...
bugun cok yorgun hıssedıyorum kendımı halbukı dıger gunler daha yorgundum mesela...menumdekı suyu artırmak ıcın ara ogunlerımı tursuyu katsam bısey olurmu yanı tursu kılo bakımından zararlımı kızlar..........
afiyet olsun canım arkadaşım berilcim canınımı sıktık senin kız kusura bakmabende menumu yazayim
sabah
1 kase corba
ara yok
ogle
kucuk bir tabak haslama ispanak ve yogurt
ara
3 ceviz
aksam
4 tane kofte
bol salata
bol su ve cay ictim
45 dakika yuruyus
not aldım canım sınavında başarılarsevgili arkadaşlarım, yarın sınavım var gündüz okulda olacağım, öğle yemeğimi yemekhanede yiyeceğim menüye baktım kendime göre ayarlayabilirim sanıyorum.
Erkenden uyuyacağım bugün yine. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum, yarın güzel sonuçlar aldığımızı görelim diye de bol bol dua ediyorumYarın sabah 6buçuk-7 gibi kilo bildirimimi yapacağım inşallah. Allah'a emanetsiniz..
BUGÜNKÜ MESAJ SAYIM BUNUNLA BİRLİKTE
" 15 "
tamam kadriye not aldımbasarilar canim sinavinda. herkese iyi geceler.
benim mesaj sayimda 20 oldu.
hayırlı olsun buzdolabın ecem ay o gri olanları sil dur bolca leke oluyo ankastre falan hepsi aynı kaynanana akıl fikir sanada bolca sabır diliyorumKızlaar bugün buzdolabını degistirdim sükürler olsun icimee sindiiii bu sefer :) aslında daha tam degistirmedim ankastrelerle bir fiyatını verecek bize yarın muhtemelen degisecek bir ankastreler sectim ki ayyyy cok heyecanlıyım hemen zaman gecsede kullansammmmmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?