ben bazi diyetleri denemistim.kahvaltida hicbirsey yenmiyordu.aksama kadar sabrediyodum.gece dayanamayip yiyordum.dikkat etmek gerekiyor gercekten.
ben bazi diyetleri denemistim.kahvaltida hicbirsey yenmiyordu.aksama kadar sabrediyodum.gece dayanamayip yiyordum.dikkat etmek gerekiyor gercekten.
menum
sabah domates salatalık yogurt yedım
ara kıvı
oglen kuru fasulye bı kase salata..
ara elma yedım..
aksam sadece yogurt salata ve tam bugday ekmegı 1 dılım
su 1.5 lt 2 bardak yesıl cay.....
msj 2
bugün yediklerimi yazayım ,
önce 1 su bardağı ballı sirkeli su içtim
sabah geç uyanınca kahvaltı yerine 1 kase çorba
öğlen
ızgara tavuk , salata , yoğurt ve 1 dilim ekm
ara 1 portakal
akşam
yeşil mercimek çorbası , salata , az yağda çevrilmiş kırmızı biber ..
1.5 lt su ( yarım sa dışarıda yürüyüş )
tebrikler tugbacim.belirli bir düzende gidiyorsun.
Ayrıca burda ben birinci amaç olarak hiç bir zaman zayıflamayı düşünmedim. Amaç ve hedef sağlıklı beslenmeyi öğrenmek, bunu öğrenirkende zaten fazla olan kilolarımız kendiliğinden gidiyor. Aklınızdan diyet kelimesinide tamamen çıkartın. Aslında şuan yaptığımız tamamen sağlıklı beslenmek. Önemli olanda doğru yolu bulup hayatımız boyunca o yolda gitmek. Yoksa şok şok diyetler yapıyorlar aradan iki ay geçmeden verdikleri kiloların iki katını tekrar alıyorlar. Şuan uzun uzun yazamadım. Ama anlatmak istediğim şeyi büyük ihtimal herkes anladı.
Bugünkü menüm;
Kahvaltıdan önce elma sirkesi-bal, nane limonlu yeşil çay
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 kbrit kutusu kadar peynir
1 yemek kaşığı kadar domates
ara yok---------------------------------------------
Öğle: 1 dilim tam buğday ekmek
1 kase pul biberli yoğurt
2 yemek kaşığı kadar yağsız kuşbaşı tavuk
ara yok---------------------------------------------
Akşam: 1 kase bol limonlu mercimek çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
+ yaklaşık 2.5 lt su
+ 1 bardak yeşil çay (bitane daha içerim birazdan, bi de yatmadan önce)
işte böyle
Allahım hayalet olmak ne zorrrrrrrrr imdatttttttttttttttt 3 saatir sessiz çığlıkşarımı duyan yok,site sifremi kabul etmedi 3 saattir sormadığı amcam,dayım kalmadı yine de giremedim deli oldum szi uzaktan okudum bir de tartı günü diye yeni hesap açtım bir de onunla uğrastımmmmmmmm çok yorgunum deli etti bu pc beniiiiiiiii yeni adımla geldim asağıda hayalet gibi duruyorum gören yok cevap yazıcam onay yokkkk hemen menümü yazayıö çıkayım gözlerim kalandı çok hepinizi öpüyorummmmmmmm
menüm sabah :kahvaltıda oldupum için biraz karışık ama fena değil
öğlen :çok az tavuk
ara:hurma,fındık,keçiboynuzu ,ceviz az az
akşam :ıspanaklı yumurta,yoğurt
maydonoz suyu...
msj 6
Tuğba bu düzenle yemek yersen gerçekten çok çabuk istediğin kiloya ulaşacaksın..tebrikler ...yarını merakla bekliyorum ..ben de bir haftadır tartılmadım, tartıya sık çıkmak iyi olmuyor , veremeyince çabuk moralim bozuluyor..
Sabah:
2 etimek,peynir,domates,salatalık
Öğle:
1 dilim kepek ekmeği,bir kase yoğurt
Akşam:
2 dilim kepek ekmeği,yarım kase yoğurt,salata,herhangi bir sebze yemeğinden 8-9 kaşık.
baska bir bölümden buldum bu listeyi.yarin tartidan sonra yeni bir listeye baslamak istiyorum.sizce bu liste nasil?
afiyet olsun kızlar menüler süper :)
ooo maşallah sen bunların hepsini kullanıyorsan 1 aya kalmaz inersin zaten 70 e:)
Bi gün ben de bu yüzden sinir olcak mıyım cnm acaba :) inşallahh :)))
allah zihin açıklığı versin canım kolay kolay verirsin hepsini inşallah:)
kız niye üzülüyorsun bellerine lastik takıverirsin55 olunca da baştan aşağı yenilenirsin:)
tamammen düşüyorsa ecem 1 -2 parça al büyük alışverişi 55 kiloya bırak
aaaaaaahhhhhhhhhh sen mi ben mi betül bu hafta ayran detoksu da yaptm yediklerimde ortada öyle aman aman kaçamakda yapmadım kilo almışım hemde 1.5 kilo regl olacağım ondan mı bilemedim
kolay gelsin canım akşam görüşürüz o zaman
Hadi bakalım iyi yerlerde görürüz seni inşallah. Hedeflerin ne kadar zor olursa olsun gerçekten istersen ulaşırsın. Pes etme sakın.
balsız içince midemi ağrıtıyor..aslında çokta etkili bende mi başlasam..:)
başarılar..
Allahım ben de sinirden ağlamak istiyorummmmm:
Kuzuu iki sinav arasi gelip gecmisi de okurmus.
Eki Görüntüle 601119 Eki Görüntüle 601119
sanirim oldu
h&m den aldim
eger hala bu kiloda bu beden olduma inanamiyorsaniz ne deyim ki
bir seyleri ispat etmeye calismaya uzuldum demek ki guven verememisim
umarim okunuyordur
zine ekleyebilirimde okunmadinda
Bence 55 i bekleme canım. 59,9 da sen kendine bir iki parça bişey al. Hatta dar al ki zayıfladıkça bollaşsın. Çünki biliyorum ki bol kıyafet insanın moralinide bozuyor. Sıkıyorda.
Akşama bekliyoruz ama mutlaka
ıyı aksamlar hanımlar cocukları yatırdım geldım ...
bugun cok yorgun hıssedıyorum kendımı halbukı dıger gunler daha yorgundum mesela...menumdekı suyu artırmak ıcın ara ogunlerımı tursuyu katsam bısey olurmu yanı tursu kılo bakımından zararlımı kızlar..........
Tursu cok susatıyor bi onu biliyorum :)) tursu tuzlu ama ödem yapabilir
onun ıcın ecemım sırf su ıcmek ıcın yesem dıyorum ama kılo bakımından zararı varmıdır hıc bılmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?