Ahhh olacaksınn hemde nasıll :) biraz sabır gerektiriyor yeter ki pes etme önünde zor sabır gerektiren bir sürec var ben inanıyorum sende kendine inan
ıyı aksamlar hanımlar cocukları yatırdım geldım ...
bugun cok yorgun hıssedıyorum kendımı halbukı dıger gunler daha yorgundum mesela...menumdekı suyu artırmak ıcın ara ogunlerımı tursuyu katsam bısey olurmu yanı tursu kılo bakımından zararlımı kızlar..........
bende menumu yazayim
sabah
1 kase corba
ara yok
ogle
kucuk bir tabak haslama ispanak ve yogurt
ara
3 ceviz
aksam
4 tane kofte
bol salata
bol su ve cay ictim
45 dakika yuruyus
Sabır gerektiriyor gerçekten de, severek yapmak da sabretmeyi kolaylaştırıyor. Sizin gibi başarılı olabilenleri gördükçe ben zaten daha çok azmedip kendime inanıyorum ve motive oluyorum, ben de kıyafetlerm bol geliyo diye sinirlenmek için can atıyorum :)) Teşekkür ederim desteğin için canım benim.
Turşuyu ben de çok istiyorum yemek.En sevdiğim turşu da lahana turşusudur, annem yapmıştı sağolsun koca bi bidon :) o bana bakıyor ben ona, çorbama yemeğime atmadığım tuzu ondan almak istemediğim için hiç yemiyorum. Ucundan bi tadılabilir isteği bastırmak için belki. Bu arada su içmekte ben de gerçekten çok zorlanıyorum. 2 günde 1 bardak falan içen insandım 2,5 litreye çıkarmak hiç de kolay olmadı. Ben de daha kolay içebilmek istiyorum suyu ya :\
afiyet olsuuuuuuun beril'cim çok güzel menü. sabah çorba içme kısmı özellikle, sürekli öyle devam edemem ama bi ara ben de yapıcam inşallah onu.
hepınızı cok opuyorum ıyı geceler hanımlar.... yarına bakalım ne olacak ınsallah hayırlı sonuclar.....
msj 3
Çok sağol Kadriye , gerçekten eve gelip yemek yapmak çok zor oluyor ...ben yemek yapmayı hiç sevmiyorum ..annem benimle birlikte kalıyor . yemekleri o yapıyor . şimdi diğer ablamın yanına gitti . iş bana kaldı ..tabi bir de çocukların beğenme meselesi var ...ah annecim ..çabuk gel
yoo yoo neden yanlış anlaşılsın, seninle aynı şeyleri düşündüğüm için zaten düzenlemelerden bahsettm ben de :26: ben bu konuda, yani sağlıklı zayıflama ve diyet önerileri bakımından henüz tecrübesizim, damak tadıma uysa da uymasa da, alıştığım miktara uysa da uymasa da beslenme tarzıma uysa da uymasa da senin söylediklerin de her daim kulağıma küpe benim.
Kahvaltıda daha fazla doyurabilirdin karnını. Ama belki geç yapmışsındır ondan az yemişsindir ben bi yumurta bi ekmekle mümkün değil doymam :) peynir zeytn maydonoz da olsa süper olurmuş. Günün geri kalanıysa benim yediklerim gibi, canım güzel bence.
Demek istediğim şeyi çok iyi anlamışsın canım. Burda zayıflayalım derken metabolizmamızı iyice bozmayalım. Yalan yanlış kulaktan duyma her bilgiyede inanmayalım.
Ayrıca burda ben birinci amaç olarak hiç bir zaman zayıflamayı düşünmedim. Amaç ve hedef sağlıklı beslenmeyi öğrenmek, bunu öğrenirkende zaten fazla olan kilolarımız kendiliğinden gidiyor. Aklınızdan diyet kelimesinide tamamen çıkartın. Aslında şuan yaptığımız tamamen sağlıklı beslenmek. Önemli olanda doğru yolu bulup hayatımız boyunca o yolda gitmek. Yoksa şok şok diyetler yapıyorlar aradan iki ay geçmeden verdikleri kiloların iki katını tekrar alıyorlar. Şuan uzun uzun yazamadım. Ama anlatmak istediğim şeyi büyük ihtimal herkes anladı.
msj 7
Kadriye ben 2 yıl önce diyetisyene gittim , bulunduğum ilde yok , trabzon a gittim , ama hafta sonu çalışmıyor bayan . ben de hafta içi okul var diye tekrar gidemedim . onun verdiği diyet listesinde her öğüne 1 veya 2 dilim ekmek vermişti ( tost ekm büyüklüğünde ) ama değişim listesi vardı . mesela 1 kase çorba içersen 1 dilim ekm çıkarıyorsun gibi..tamamen ekmeksiz bir diyet önermiyorlar . genellikle sabah kahvaltısında tercih etmek gerekiyor.
hepınızı cok opuyorum ıyı geceler hanımlar.... yarına bakalım ne olacak ınsallah hayırlı sonuclar.....
Sabır gerektiriyor gerçekten de, severek yapmak da sabretmeyi kolaylaştırıyor. Sizin gibi başarılı olabilenleri gördükçe ben zaten daha çok azmedip kendime inanıyorum ve motive oluyorum, ben de kıyafetlerm bol geliyo diye sinirlenmek için can atıyorum :)) Teşekkür ederim desteğin için canım benim.
insallah canim.kilo cogaldikca insanin hareket kaabiliyeti de azaliyor.msj 8
diyetisyen beni tarttı ve 20 kilo fazladan yağ var dedi ..en çok kalça ve bacaklarda birikmiş ...hatırlar mısınız Dr.mehmet öz tv de kadınları küvete oturtup üzerlerine 5 kg yağ bidonlarını döküyordu ..bunları fazladan taşıyorsunuz diye ..şimdi o aklıma geldi ..gerçekten kendimize işkence ediyoruz ..onun için diyetisyenin tartısında tartılmak iyi oluyor , yağ mı gitmiş yoksa kas mı hepsini söylüyor ..ama istikrarlı olmak gerekiyor her konuda ..önce beyinde bitmeli herşey ...ben bu kez kararlıyım ..Nasip olursa tatil dönüşü en az 3 kilo vermiş olmalıyım ..
msj 10
Herkes gitmiş , nerelerdesiniz dizi mi izliyorsunuz ...tekrar görüşmek üzere ben de çıkayım ..yarın takımımız için başarılar diliyorum , bu azimle 13. takım hep 1. olacak eminim ...
ben de sabah bildirim yaparım ..bakalım 70 in altına kaç gr düşeceğim ...
basarilar canim sinavinda.yarin görüsürüz iyi geceler.sevgili arkadaşlarım, yarın sınavım var gündüz okulda olacağım, öğle yemeğimi yemekhanede yiyeceğim menüye baktım kendime göre ayarlayabilirim sanıyorum.
Erkenden uyuyacağım bugün yine. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum, yarın güzel sonuçlar aldığımızı görelim diye de bol bol dua ediyorumYarın sabah 6buçuk-7 gibi kilo bildirimimi yapacağım inşallah. Allah'a emanetsiniz..
BUGÜNKÜ MESAJ SAYIM BUNUNLA BİRLİKTE
" 15 "
sevgili arkadaşlarım, yarın sınavım var gündüz okulda olacağım, öğle yemeğimi yemekhanede yiyeceğim menüye baktım kendime göre ayarlayabilirim sanıyorum.
Erkenden uyuyacağım bugün yine. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum, yarın güzel sonuçlar aldığımızı görelim diye de bol bol dua ediyorumYarın sabah 6buçuk-7 gibi kilo bildirimimi yapacağım inşallah. Allah'a emanetsiniz..
" 15 "
basarilar canim sinavinda. herkese iyi geceler.sevgili arkadaşlarım, yarın sınavım var gündüz okulda olacağım, öğle yemeğimi yemekhanede yiyeceğim menüye baktım kendime göre ayarlayabilirim sanıyorum.
" 15 "
arkadaşlar ben başka gruba bakayım. açıklama yazmadınız galiba ya da ben göremedim. o kadar yoruma baktım denk gelmedim.
ideal kilonuza ulaşmanız dileğiyle.
1 saat yüryüşümü yaptım..17:45 te yemeğimi yedim..
bakalım sabah ne olacak..artık 59 ları geri görsemmmmmmmmmm
ebrum uzulme canım arkadasımmmmmm benım ıcın bende ınanıyorum hersey cok gzel olacak sessız kalcam artık nasıl olsa sessızlık en guzel cevapdır yaaaaa.....
oy yerım ben o bebısı ınsallah hayırlısıyla al kucagına canım benım.....
menum
sabah domates salatalık yogurt yedım
ara kıvı
oglen kuru fasulye bı kase salata..
ara elma yedım..
aksam sadece yogurt salata ve tam bugday ekmegı 1 dılım
su 1.5 lt 2 bardak yesıl cay.....
benim boyum kisa cani.160 cm.
bunu ögrendigim iyi oldu.haftaya ona göre davranirim.
bende öyle düsünüyorum.
Bugünkü menüm;
Kahvaltıdan önce elma sirkesi-bal, nane limonlu yeşil çay
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 kbrit kutusu kadar peynir
1 yemek kaşığı kadar domates
ara yok---------------------------------------------
Öğle: 1 dilim tam buğday ekmek
1 kase pul biberli yoğurt
2 yemek kaşığı kadar yağsız kuşbaşı tavuk
ara yok---------------------------------------------
Akşam: 1 kase bol limonlu mercimek çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
+ yaklaşık 2.5 lt su
+ 1 bardak yeşil çay (bitane daha içerim birazdan, bi de yatmadan önce)
işte böyle
yediklerimi yazayim.
sabah:1 dilim kepekli ekmek, 1 yumurta
ögle:biraz haslama tavuk,yogurt,1 dilim kepekli ekmek
aksam:1 kase mercimek corbasi,elma,1 dilim kepekli ekmek corbanin yaninda ekmeksiz doymadim
2 bardak kahve,3 bardak yesilcay,3 litre su
sabah arkadasla 2 saat yürüdük.
msj 1
Hayırlı akşamlar arkadaşlar , geçmişi okudum , gündüz katılmayınca sayfalar uzayıp gidiyor ...bazen ben de düşünüyorum bayanlar için 20 yıl çalışmak iyi olurdu diye ...ben 17 yıllık öğretmenim ..insan kendine zaman ayırmak istiyor ..
mesela ben sabah spor yapmayı seviyorum ..hafta içi okul var , hafta sonu komşular uyuyor , nasıl koşacaksın evde ..inanın yarı yıl tatilini dört gözle bekliyorum ..
msj 2
bugün yediklerimi yazayım ,
önce 1 su bardağı ballı sirkeli su içtim
sabah geç uyanınca kahvaltı yerine 1 kase çorba
öğlen
ızgara tavuk , salata , yoğurt ve 1 dilim ekm
ara 1 portakal
akşam
yeşil mercimek çorbası , salata , az yağda çevrilmiş kırmızı biber ..
1.5 lt su ( yarım sa dışarıda yürüyüş )
Allahım hayalet olmak ne zorrrrrrrrr imdatttttttttttttttt 3 saatir sessiz çığlıkşarımı duyan yok,site sifremi kabul etmedi 3 saattir sormadığı amcam,dayım kalmadı yine de giremedim deli oldum szi uzaktan okudum bir de tartı günü diye yeni hesap açtım bir de onunla uğrastımmmmmmmm çok yorgunum deli etti bu pc beniiiiiiiii yeni adımla geldim asağıda hayalet gibi duruyorum gören yok cevap yazıcam onay yokkkk hemen menümü yazayıö çıkayım gözlerim kalandı çok hepinizi öpüyorummmmmmmm
menüm sabah :kahvaltıda oldupum için biraz karışık ama fena değil
öğlen :çok az tavuk
ara:hurma,fındık,keçiboynuzu ,ceviz az az
akşam :ıspanaklı yumurta,yoğurt
maydonoz suyu...
Kızlaarr geldimm gecmise dalmadan menümü yazayımm
Sabah
1 yumurta
1 d. Ekmek
Ögle
Bi kutu pul biberli naneli yogurt
Aksam
3 kasık mantı
3 ısırık gözleme
Ama vallahi baska yicek bisey yoktu gözlemeciye gidince cogunluk böyle oldu hatta kendime yemek söylemedim bile arkadaslarımınkine ortak oldumcoook acıkmıstımm
ıyı aksamlar hanımlar cocukları yatırdım geldım ...
bugun cok yorgun hıssedıyorum kendımı halbukı dıger gunler daha yorgundum mesela...menumdekı suyu artırmak ıcın ara ogunlerımı tursuyu katsam bısey olurmu yanı tursu kılo bakımından zararlımı kızlar..........
bende menumu yazayim
sabah
1 kase corba
ara yok
ogle
kucuk bir tabak haslama ispanak ve yogurt
ara
3 ceviz
aksam
4 tane kofte
bol salata
bol su ve cay ictim
45 dakika yuruyus
Turşuyu ben de çok istiyorum yemek.En sevdiğim turşu da lahana turşusudur, annem yapmıştı sağolsun koca bi bidon :) o bana bakıyor ben ona, çorbama yemeğime atmadığım tuzu ondan almak istemediğim için hiç yemiyorum. Ucundan bi tadılabilir isteği bastırmak için belki. Bu arada su içmekte ben de gerçekten çok zorlanıyorum. 2 günde 1 bardak falan içen insandım 2,5 litreye çıkarmak hiç de kolay olmadı. Ben de daha kolay içebilmek istiyorum suyu ya :\
afiyet olsuuuuuuun beril'cim çok güzel menü. sabah çorba içme kısmı özellikle, sürekli öyle devam edemem ama bi ara ben de yapıcam inşallah onu.
sevgili arkadaşlarım, yarın sınavım var gündüz okulda olacağım, öğle yemeğimi yemekhanede yiyeceğim menüye baktım kendime göre ayarlayabilirim sanıyorum.
" 15 "
arkadaşlar ben başka gruba bakayım. açıklama yazmadınız galiba ya da ben göremedim. o kadar yoruma baktım denk gelmedim.
ideal kilonuza ulaşmanız dileğiyle.
Kaptanımız Ebru sana cevap vermis canım kontenjanımızın doldugunu istersen misafir olarak arada gelebilecegini bir takıma üye olabilmek icin cuma yarısmasında yarısmak isteyenler topigine katılmak istedigini belirttigin takdirde ihtiyac olan gruptan cagıracaklarını belirtmis önceki mesajlarda dikkatli okursan canım görebilirsin :)
Kızlaar bugün buzdolabını degistirdim sükürler olsun icimee sindiiii bu sefer :) aslında daha tam degistirmedim ankastrelerle bir fiyatını verecek bize yarın muhtemelen degisecek bir ankastreler sectim ki ayyyy cok heyecanlıyım hemen zaman gecsede kullansammmmmm :)))
Birde yarın eger bir sıkıntı olmazsa yineee dügün yaapılacak yerin geri kalan parasını vermeye gidicez kaynanaya sinirim gecmedi onunla degil yarım saat 1 dk bile muhattap olmak istemiyorum bana sabır dileyin nolur nolur noluur
Kimsecikler yok bende kactımmm kızlaar biraz ders calısıp uyuyayım
Menum
Sabah 7:30 1 bardak sut, 2 kuru kayisi
9:30 peynirli omlet, 1,5 dilim ekmek, domates, 4 zeytin
12:30 domates corbasi, slata, yogurt, 3 kofte
14:00 1 mandalina
16:30 ceyrek simit, yarim bardak ayran
18:15 kori soslu tavuk, 3 patates kizartmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?