Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ahhh olacaksınn hemde nasıll :) biraz sabır gerektiriyor yeter ki pes etme önünde zor sabır gerektiren bir sürec var ben inanıyorum sende kendine inan

Sabır gerektiriyor gerçekten de, severek yapmak da sabretmeyi kolaylaştırıyor. Sizin gibi başarılı olabilenleri gördükçe ben zaten daha çok azmedip kendime inanıyorum ve motive oluyorum, ben de kıyafetlerm bol geliyo diye sinirlenmek için can atıyorum :)) Teşekkür ederim desteğin için canım benim.

Turşuyu ben de çok istiyorum yemek.En sevdiğim turşu da lahana turşusudur, annem yapmıştı sağolsun koca bi bidon :) o bana bakıyor ben ona, çorbama yemeğime atmadığım tuzu ondan almak istemediğim için hiç yemiyorum. Ucundan bi tadılabilir isteği bastırmak için belki. Bu arada su içmekte ben de gerçekten çok zorlanıyorum. 2 günde 1 bardak falan içen insandım 2,5 litreye çıkarmak hiç de kolay olmadı. Ben de daha kolay içebilmek istiyorum suyu ya :\

bende menumu yazayim
sabah
1 kase corba
ara yok
ogle
kucuk bir tabak haslama ispanak ve yogurt
ara
3 ceviz
aksam
4 tane kofte
bol salata

bol su ve cay ictim
45 dakika yuruyus

afiyet olsuuuuuuun beril'cim çok güzel menü. sabah çorba içme kısmı özellikle, sürekli öyle devam edemem ama bi ara ben de yapıcam inşallah onu.

tugba aynı bende cok zorlamnıyorum ıcerken suyu mıdem bulanıyo ama zorakı ıcecem....

sevgili arkadaşlarım, yarın sınavım var gündüz okulda olacağım, öğle yemeğimi yemekhanede yiyeceğim menüye baktım kendime göre ayarlayabilirim sanıyorum.

Erkenden uyuyacağım bugün yine. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum, yarın güzel sonuçlar aldığımızı görelim diye de bol bol dua ediyorum Yarın sabah 6buçuk-7 gibi kilo bildirimimi yapacağım inşallah. Allah'a emanetsiniz..

BUGÜNKÜ MESAJ SAYIM BUNUNLA BİRLİKTE

" 15 "

insallah cabucak gelir annen.benim cocuklarda cok secici.birinin yedigini digeri yemiyor maalesef

doydugumdan degil de biraz yemegimi azaltmak istiyorum.

saglikli beslenmek baska.diyet denince beyin zaten sadece yemek düsünüyor.

biraz daha kilo vermek adina ben hep azalttim.simdi de metabolizmam yavas calisiyor.dikkat gerekiyor.

hepınızı cok opuyorum ıyı geceler hanımlar.... yarına bakalım ne olacak ınsallah hayırlı sonuclar.....

iyi geceler canim.

Ne demek canım birbirimize destek olacagız ki sonuca varalım her zaman... büyük farklarla zayıflayanların resimlerine bak motive olursun

arkadaşlar ben başka gruba bakayım. açıklama yazmadınız galiba ya da ben göremedim. o kadar yoruma baktım denk gelmedim.
ideal kilonuza ulaşmanız dileğiyle.

insallah canim.kilo cogaldikca insanin hareket kaabiliyeti de azaliyor.

iyi geceler canim.

basarilar canim sinavinda.yarin görüsürüz iyi geceler.

Basarılar benimde yarın sınavlarım var yarın görüsmek üzere

basarilar canim sinavinda. herkese iyi geceler.
benim mesaj sayimda 20 oldu.

arkadaşlar ben başka gruba bakayım. açıklama yazmadınız galiba ya da ben göremedim. o kadar yoruma baktım denk gelmedim.

Kaptanımız Ebru sana cevap vermis canım kontenjanımızın doldugunu istersen misafir olarak arada gelebilecegini bir takıma üye olabilmek icin cuma yarısmasında yarısmak isteyenler topigine katılmak istedigini belirttigin takdirde ihtiyac olan gruptan cagıracaklarını belirtmis önceki mesajlarda dikkatli okursan canım görebilirsin :)

Kızlaar bugün buzdolabını degistirdim sükürler olsun icimee sindiiii bu sefer :) aslında daha tam degistirmedim ankastrelerle bir fiyatını verecek bize yarın muhtemelen degisecek bir ankastreler sectim ki ayyyy cok heyecanlıyım hemen zaman gecsede kullansammmmmm :)))

Birde yarın eger bir sıkıntı olmazsa yineee dügün yaapılacak yerin geri kalan parasını vermeye gidicez kaynanaya sinirim gecmedi onunla degil yarım saat 1 dk bile muhattap olmak istemiyorum bana sabır dileyin nolur nolur noluur

Kizlar eve yeni geldim.
Yolda biraz gecmisi okudum ama sarjim bitti simdi tamamladim

Yorgunum, bu sefer gecmis alintilayamayacgim ama aklimda kalan seyleri soyleyeyimm.

Beril pantolonun etiketini cekmene gerek yoktu ki:) biz sana inanmadigimizdan oylee bir yorum yapmadik, guzel bir olay senin icin, ben de oyle olmaz mesela gerci bizjm boy farkimiz da cok var da sasirdigimizdan dedik yani.
Yoksa niye inanmayalimm ask olsun..

Tursu diyette olmaz kizlar, ecem de yazmis zaten.

Tugba kesiln buzagi icin uzulme senin elinde degildi.

Deryacim umarim 59u gorursun tekrar.
Beril sen de masallah cok guzel kilo vermissinn.
Ecem senin de inaniyorum ki cok guzel olcak bu haftaki sonucun.
Yarin da umarim cok stressiz halledersiniz dugun yerini, Allah sana sabir, kayinvalidene iyilik, samimiyet, mutevazilik versinn.

Baska aklima gelen bir sey yok, menuler genel olarak guzeldi hepinize afiyet olsunn:))

Menum

Sabah 7:30 1 bardak sut, 2 kuru kayisi
9:30 peynirli omlet, 1,5 dilim ekmek, domates, 4 zeytin
12:30 domates corbasi, slata, yogurt, 3 kofte
14:00 1 mandalina
16:30 ceyrek simit, yarim bardak ayran
18:15 kori soslu tavuk, 3 patates kizartmasi

İyi geceler herkesee
Yarin sabah gorusuruzzz

***13. TAKIM 291. ETAP ***

aysecig (62 / / / % )
beril77 (79.8 / / /% ) 6. takımdan transfer oldu.
betuld (63.2/ / /%)
dontpanic (115.1 / / /% ) Yeni üye Hedef: 80
gurbet_dmr (83.8 / //% )
lafraise(61/ / /% )
tugkay2000 (64.8 / / /%)
yenibirbenbursa ( 78.6 / / / % )

13.TAKIM ORTALAMASI:%

Kızlar yarınki listemiz bu şekilde inşallah. Yarın her ihtimale karşı bu geceden listeyi hazırladım ki sorun olmasın. İnşallah yarın hepimiz güzel sonuçlar görürüz tartıda.

Son düzenleme:
1 saat yüryüşümü yaptım..17:45 te yemeğimi yedim..
bakalım sabah ne olacak..artık 59 ları geri görsemmmmmmmmmm

Hadi bakalım yarın sabah görelim senden bir 59

Teşekkürler canım benim. İlk başladığında gerçi daha geçen hafta çok enerjiktin. Taaa buralara kadar geliyordu iyi enerjilerin. Ne zaman kaynanana geçtin, hep üzgün görüyorum seni. Hadi canlan artık biraz.

menum

sabah domates salatalık yogurt yedım

ara kıvı

oglen kuru fasulye bı kase salata..

ara elma yedım..

aksam sadece yogurt salata ve tam bugday ekmegı 1 dılım

su 1.5 lt 2 bardak yesıl cay.....

Gayet güzel bir menü afiyet olsun. Umarım yarın tartıda güzel sonuçlar görürürüz.

benim boyum kisa cani.160 cm.

bunu ögrendigim iyi oldu.haftaya ona göre davranirim.

bende öyle düsünüyorum.

64 boyuna göre çok kalır bence. Çünki benim ideal kilom 63, Boyum 172 sen bir 64 ol bakalım sende nasıl duracak.

Afiyet olsun Tuğba'cım harika bir menü olmuş. Sabahı sabırsızlıkla bekliyorum.

Bugün mercimek çorbası günüydü galiba. Her menüde var sanki Gayet güzel bir menü olmuş canım. Afiyet olsun.

Gerçekten zor oluyor hem anne olmak, hem çalışmak hemde kendine zaman ayırmak. Allah yardımcımız olsun. Senin yine yarıyıl tatilin var, yaz tatilin var bende o da yok.

Su az olmuş onun haricinde menü gayet güzel afiyet olsun.

Ayy canım benim kıyamam ben sana. Allahtan bulmuşsun şifreni. Ben aslında menünün kahvaltı kısmını merak ediyordum ama yazılmamış. Cısss olduğu için sanırım. Ama iyiki yazmamışsın tartı öncesi milleti kaçamağa sürüklerdin.

Şimdi olacak iş mi bu canım. Sana perşembeleri bişeyler oluyor. Hafta boyunca ayran detoksu yap, sonra git tartılacağın günün öncesinde kaçamak yap. İnşallah yarın iyi bir sonuç alırız senden yoksa dırdırımdan kurtulamazsın haberin olsun

Turşu kesinlikle yeme canım. Çünki ödem yapar.

bende menumu yazayim
sabah
1 kase corba
ara yok
ogle
kucuk bir tabak haslama ispanak ve yogurt
ara
3 ceviz
aksam
4 tane kofte
bol salata

bol su ve cay ictim
45 dakika yuruyus

Menün çok güzel Beril'cim afiyet olsun. Sen iyice darılmışsın anlaşılan ama ortada yanlış anlaşıllma var. Hadi bakalım eski Beril'i yeniden istiyoruz. Olmuyor böyle

Zamanla alışırsın canım su içmeye merak etme. Ama sabret biraz. Su içmek her yönden çok faydalı mutlaka içilmeli. Buda sana vesile oluyor işte .

Mesajları Gülçin'e atıyorduk ama sanırım senin 100 mesaj dolmamış mıydı? Sınavlarında başarılar. İnşallah sabah çok iyi bir sonuç alacağız senden.

Tatlım sana cevap yazdım ama gözünden kaçmış sanırım. :26:

Harikasın Ecem maşallah hiç bişey kaçmıyor. İşte örnek bir üye.

Hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden.. Allah mutlu mutlu kullanmayı nasip etsin. İnşallah yarın kayınvalidenin ağzı dili tutulur. Cuma cuma la havle oku, ayetel kürsü oku. Üfle suratına doğru çaktırmadan

Kimsecikler yok bende kactımmm kızlaar biraz ders calısıp uyuyayım

Sanada başarılar canım sınavlarında. Hadi bakalım atlat şu sınavlarıda daha çok görelim seni buralarda.

Menum

Sabah 7:30 1 bardak sut, 2 kuru kayisi
9:30 peynirli omlet, 1,5 dilim ekmek, domates, 4 zeytin
12:30 domates corbasi, slata, yogurt, 3 kofte
14:00 1 mandalina
16:30 ceyrek simit, yarim bardak ayran
18:15 kori soslu tavuk, 3 patates kizartmasi

Afiyet olsun Betül'cüm. Menü gözlerimi yaşarttı. Patates kızartmasıda içimi yaktı

Öncelikle bu siteyi kuranlardan, böyle bi yarışma fikrini aklına getirenlerden, bana destek olan siz arkadaşlarımdan ALLAH RAZI OLSUN diyorum. İyi ki buraya gelmişim, iyi ki sizleri tanımışım, gerçekten çok istedim bu sefer, azmettim.

Yakın bir zaman önce 120.7 'yi gördüğüm kilom, buraya geçen cumartesi günü başladığım 115.1 kg'dan 112.9 a düşmüş durumda. Sabah tartıda bu sonucu görünce, gerçekten gözyaşlarımı tutamadım. Belki sizler alışkınsınız kilo vermeye ama ben ilk kez bu kadar iradeli oldum ve başardım. İnanarak yaptığım bişeyi başarmak, hayatım boyunca ızdırabını çektiğim bi hastalıktan emin adımlarla ve sağlıklı bi şekilde kurtulabiliyor olmak çok güzel. ALLAH'ıma şükrediyorum. Ve ben buraya geleli yalnızca 6 gün oldu, 6 günde aldım bu sonucu. Çok mutluyum arkadaşlarım, çok.. Asla vazgeçmeyeceğim, çünkü ben böyle çok MUTLUYUM...

Şimdiki temennim ise, sizlerin de böyle mutlu olacağınız sonuçları görmeniz tartıda. Gerçekten en az kendime ettiğim kadar sizlere de dua ediyorum. İyi ki varsınız, bu süreçte hepiniz burdasınız. Birazdan bazı alıntılar yapıp kahvaltımı ettikten sonra evden çıkacağım, sınavım var biliyorsunuz. Akşam yeniden görüşmek dileğiyle, Allah'a emanet olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…