Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de birara zumba ve leslie yapmıştım evden çıkamıyorsan süper aslında simdi tembelim biraz...

bazen böyle oluyor evde olunca iyi de dısarda olunca maalesef,bu arada çok sekersin canım masallah...

sizin şekerliğiniz oo

Kilosundan kurtulmak isteyen bayanlar olarak her yolu deniyoruz, denemek istiyoruz. Bazen o beslenme şekli oldukça işe yarıyor, bazen de kısa vadede işe yaradığını sonra tekrar eski halimize döndüğümüzü görüyoruz. İnşallah her ne uygularsak uygulayalım sağlıklı bi şekilde zayıflarız ama ben başka bişey dicem. Bugün, özellikle saat 8'de geç kaldığım için aceleyle ve doğru düzgün çiğneyemeden yediğim yemeğimin ardından, sporun ne kadar etkili olduğunu anladım. (sağlığımızı bozmayacak şekilde) hangi diyeti uygularsak uygulayalım, sporla desteklediğimizde ne şişkinlik ne hazımsızlık ne hantallık ne de kilolar kaılcak.. Bu tatil dönemini çok iyi değerlendirmeyi düşünüyorum sporla inşallah. Okullar açılınca malesef yine düzenim bozulucak çünkü

Merak etme canım bugün okumak kolay oldu. Kimse uğramamış.

Sana ve Haso'na bilgilendirme için teşekkürler canım. Çok aydınlattın beni.

muhallebi yaptim acim yeyim diye
tabagi aldim masaya geldim yiyemedim iyimi aklima tarti geldi
ben en iyisi yogurt yeyim
gelirim yine cancazlarim

Afiyet olsun canım. Sen bu dişlerle bu haftada iyi bir kilo verirsin.

Haklısın canım önemli olan sadece zayıflamak değil, doğru beslenmeyi öğrenmek. Yoksa zaten diyet bittikten sonra kilolar yine geliyor.

Aslında çok dikkat etmesemde olur canım ama sağlıksız bir şekilde gitmek istemiyorum doğuma. Normal bir hamilelikte ortgalama 13 kilo almak gerekiyor. Ben 8. ayın başındayım ve şuanda 13 kilo almış bulunmaktayım. İpin ucunu biraz daha kaçırırsam fazla kiloyla doğıum yapacağım. Bebek her şekilde benden besleniyor zaten. Allah öyle güzel yaratmışki bebiş beni sömürüyor yani o kendine gerekli olan herşeyi alıyor zaten

ben de birara zumba ve leslie yapmıştım evden çıkamıyorsan süper aslında simdi tembelim biraz...

Ben bu dansı çok sevdim, sabahları kahvaltıdan önce bi yarım 20 dk\yarım saatimi ayırarak yapmayı düşünüyorum çok eğlenceli görünüyor :))

Tesekkkurlerrr canimmm :))

Yokkk ama kacamak falan yok artik su ustumdeki sisligi atmam gerek bir an once bugunde gitti kaldi 2 gun

Cok degil bana yeterli geliyor hatta tavugumu bile bitiremedim

Su icmemistim simdi 1 lt ictim
Yesilcayimi unuttum bugun 4 bardak ictim

Supeer cok sevindim sinavin iyi gecmesine benimkideee cok iyi gecti :))
Havucun bu faydalarini okuyuncaa iyi ki seviyorum dedim :)
Yaa toparlanmaa vakti gelmisti :)
Bilmem ki tadini cok seviyorum ama tok tutuyor haklisin :))

Kizlar kusura bakmayin cok yorgunum telefondan giriyorum yaaa alintilarin benle ilgili olmayan kismini silemedim bu araaa bugun itibariyleeee bi elektrik supurgemde oldu :))

Hm anladım canım.. Evet belki de birazcık daha dikkatli olman gerekebilir ama sen zaten ölçüyü bilirsin. ben var ya ben o bebişi severiiiimmm Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğduğu günleri de görücez inşallah Sanki öz ablam doğum yapıcakmış gibi heyecanlandım düşününce..

Menün gayet güzel kendini kötü hissetmene gerek yok. Arada böyle gecikmeler olabilir. Sıkma canını. Sonuçta dışarda gözün dönmemiş açlıktan. Ama hazır çorba içmemelisin canım. Çok sağlıksız.

Zumba çok zevkli bir dans. Bende yapmıştım bir ara ama ben toplu dansları daha çok seviyoorum. Yani evde tek başlıma yapmak hoşuma gitmiyor Salonda kalabalıkken yaılanları daha zevkli bence.

Kizlar kusura bakmayin cok yorgunum telefondan giriyorum yaaa alintilarin benle ilgili olmayan kismini silemedim bu araaa bugun itibariyleeee bi elektrik supurgemde oldu :))

Hayırlı olsun canım güle güle kullan. Ne marka aldın? Özellikleri ne? Benimde makinamı yenilemem lazım.

Supeer cok sevindim sinavin iyi gecmesine benimkideee cok iyi gecti :))
Havucun bu faydalarini okuyuncaa iyi ki seviyorum dedim :)
Yaa toparlanmaa vakti gelmisti :)
Bilmem ki tadini cok seviyorum ama tok tutuyor haklisin :))

Sınavın çok iyi geçti, menün güzel, toparlanma vakti geldi diyosun ve pul biberli yoğurdun tok tuttuğunu da tasdikledin, daha nolsun ya muck

Amin canım çok teşekkürler. İnşallah birlikte göreceğiz o günleri.

Hadi ya? Ben de çok pratik bulmuştum ara sıra yemek yoksa böyle alternatif bişy olarak hazır çorba hazırlarım 2 dk da kendime diyordum. Söylediğin iyi oldu çok sağol

Zumba çok zevkli bir dans. Bende yapmıştım bir ara ama ben toplu dansları daha çok seviyoorum. Yani evde tek başlıma yapmak hoşuma gitmiyor Salonda kalabalıkken yaılanları daha zevkli bence.

Kesinlikle topluca yapılanın daha eğlenceli olduğuna katılıyorum. Öyle bi imkan bulunsa keşke.

Kızlar benden bugünlük bu kadar. Bugün erken uyumayı düşünüyorum inşallah. Biraz kitap okuyup uyuyacağım hemen. Öpüyorum hepini. İyi geceler tatlı rüyalar

hayırlı olsun ecemcim güle güle güzel günlerde kullan :)

Canımmm darısı basına insallah cok tesekkürler :))

Tesekkürlerrrrrr ay cok heyecanlı :) Bosch aldım prosilence modeli sessiz calısıyor toz hazneli torbasız filtresini kendisi otomatik temizliyor 2200 watt kol kumandalı böyle :)

Bugünlük de kendime ayırdığım sürenin sonuna geldim hepinize hayırlı geceler Allah'a emanet olun, seviyorum sizleri

Aaaaa finansbanktan mülakata cagrıldımmmm kızlarr daha öncede denizbanktan cagrılmıstım ama gitmemistim bu mülakata gidicem :)) insallahh olurrr ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…