Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada gelince tartıldım aç aç tabi şok oldum üst üste bir daha tartıldım acaba diyerek hehe :)cumaya kadar sabredebilirsem güzel sonuç olacak sanirım::)
Hmm kac ciktin bakalimm merak ettik simdii:))

bu arada dün yediklerimi yazayım:)
5 defa lahana çorbası
3 elma
1 portakal
1 fincan kuşburnu
4 litre su
Herkes merak ediyor bu diyetlerin sonucunu:))

ıyı dıleklerınız ıcın tsk ederım kızlar..
daha ıyı yavru kusum...
bugun bısey daha yaptım unı. basvuru yaptım hanımlar yıllar sonra sınava gırcem bakalım nasıl olacak......
Hayirli olsun
Baya calisman gerekiyor o zaman:)

Guzel olmus
Su icebildigin icin de tebrik ederim:)

Menum
Sabah
1 yumurta
1 d ekmek

Ogle
Pul biberli naneli yogurt

Aksam
Izgara tavuk gogus
1 d ekmek
Ayran
İste buuu eski Ecem geri geldi:))

1 avuc ne?
Findikmis:))
Sana da afiyet olsun bugun menuler hep guzel
ebrununki haric hihihi:))

muhallebi yaptim acim yeyim diye
tabagi aldim masaya geldim yiyemedim iyimi aklima tarti geldi
ben en iyisi yogurt yeyim
gelirim yine cancazlarim
Supersin ben yapmis olsaydim geri donemezdim sanirim ama kesinlikle yogurt daha iyi bir tercih

russel crowe yanlış yazmadıysam onun filminin türk versiyonu sonunu bildiğimden hevesim kaçtı ama çok güzel kocası neler yapacak neler, izleyin ben de bakıcam arasıra...
Hmm biliyorum o filmi guzel gercektenn
Kadinin katil olmadigina nasil inaniuor yaa adam kac sene sevip bekledi kadini :)))

Kizlar kusura bakmayin cok yorgunum telefondan giriyorum yaaa alintilarin benle ilgili olmayan kismini silemedim bu araaa bugun itibariyleeee bi elektrik supurgemde oldu :))

Hayirli olsun ECem gule gule kullaninn

Aaaaa finansbanktan mülakata cagrıldımmmm kızlarr daha öncede denizbanktan cagrılmıstım ama gitmemistim bu mülakata gidicem :)) insallahh olurrr ya

Staj donemi olarak mi
Part time mi Ecem?
Tam zamanli calisamazsin herhalde okulla beraber?
Hayirli olsun bu arada, git gorus bakalim is gorusmesi tecrubesi de lazim zaternn sirf onun icin bile gidilirr

iyi geceler kizlar.oglum biraz hasta idi.misafirimde geldi.giremedim nete pek.
menüm
sabah:1 dilim ekmek,1 yumurta ve 1 parca peynir
sabah ve aksam kabah corbasi
arada 1 elma,
3 lt su,4 bardak yesilcay...
40 dk yürüyüs ve kosu yaptim.

Kizlar eve geleli 5 dk fln oluyor
Yorgunumm
Yarin da okula onemli birileri gelecek belediye baskani il milli egitim muduru vs
Erken gelin dediler

Sinifimin da sergisi olcak Aydin universitesinde oraya da gidicez cocuklarla. Yogun bir gun. Pff

Veeee beeenn sahalaraa dönüş yaptımmm :))
Cooook sagooll canımm :))

Staj donemi olarak mi
Part time mi Ecem?
Tam zamanli calisamazsin herhalde okulla beraber?
Hayirli olsun bu arada, git gorus bakalim is gorusmesi tecrubesi de lazim zaternn sirf onun icin bile gidilirr

Part time is basvurusuydu full time gidemem devam zorunlulugu olan derslerim var basvururken belirtmistim cuma gunu 2 de leventte insallah hayırlısı olur :) tecrübe olsun istiyorum hic tecrübem yok ve sınıfımda cook okuyup calısan var özeniyorum bende orası olmasa baska yerlere yine basvuru yapmayı planlıyorum

Canım gecmis olsunn bu aralar bir salgın herkes hastaa

Kizlar eve geleli 5 dk fln oluyor
Yorgunumm
Yarin da okula onemli birileri gelecek belediye baskani il milli egitim muduru vs
Erken gelin dediler

Sinifimin da sergisi olcak Aydin universitesinde oraya da gidicez cocuklarla. Yogun bir gun. Pff

Allah kolaylık versin canım uyuyup dinlen o zaman sen hemen

kızlar kusura bakmayın ben bugun fazla gıremedım oglumu gece doktora goturdum kulak ıltıhabı agrısından uyuyamadı ..
bugun yavrumla ılgılenıyorum ızlınızle...optum
gecmis olsun tugbacim.
bu arada gelince tartıldım aç aç tabi şok oldum üst üste bir daha tartıldım acaba diyerek hehe :)cumaya kadar sabredebilirsem güzel sonuç olacak sanirım::)
umarim güzel kilo verebilirsin canim.
suyu cogaltmissin tugbacim.tebrikler.
Menum
Sabah
1 yumurta
1 d ekmek

Ogle
Pul biberli naneli yogurt

Aksam
Izgara tavuk gogus
1 d ekmek
Ayran
59 u görmekte kararliyiz anlasilan.ne güzel...
ilk hafta hep cok veriliyor ama öyle devam etmiyor maalesef.

en iyisi disarida kosup,yürümek bence.

iyi geceler kizlar.bugün cok yoruldum.gecmisi okuyorum ama anlamiyorum.kalanina yarin devam edecegim.sabah görüsürüz.

İyi gecelerrr kızlaarr mesaj sayılarını göndermeyenler var yarın sabah gönderebilenler unutmasın olur mu Ebru nun mesaj sayıları hakkındaki gecen haftaki uyarısını dikkate alalım :))) iyi geceler herkeseeee

canım ilk hafta daha hızlı kilo verilir her zaman.
yediklerine gelince, hepsinin porsiyonlarını küçük tutarsan sorun yok, besin değeri yüksek gıdalar seçmişsin hep...

beril, canım, senin menündü galiba, alıntı yapamamışım. çorba çok fazla yemişsin. tok tutması zor. sebze meyve atıştırsaydın aralarda daha iyi olurdu...

Canim beril su anda dislerini yaptiriyo o yuzden sivi seyler tuketiyo ondan o kadar cok corba icmis

aysecig ayşegül serisinin kitapları var,yapı kredi yayınlarından çıkan, el yazısı olanlardan alabilirsin kızına.

arkadaşlar, bugün yoğundum yine, yarın da yoğun bir günüm. geceleri kaçamak yaparım, uğrarım yine...
iyi geceler...

bugünkü menüm

kahvaltı: 1 sb süt, 1 kibrit kutusundan az beyaz peynir, 3 zeytin, 1 çorba kaşığı domates sosu, 1 dilim tam buğday ekmeği

ara: 2 ceviz

akşam: 3 köfte, 3çorba kaşığı bulgur pilavı, 2 çorba kaşığı yoğurt, 3minik biber turşusu(dayanamadım :26:). yarım dilim ekmek (tam buğday.)

ara: birkaç cips(eşim almış, dayanamadım ) - 1 mandalina

yarın daha dikkatli olacağım.

Betul 14-12 10ocak:9
Ecem 14-20
Panic 15/15
Gul. .7/9
Kadriye 13/12
Gulcin 18/8
Tugba 18/4

11-12 ocakti sanirim bunlar??

bnce de çok iyi bir şey
hem insana güven gelir
hem tecrübe her zaman iyidir.
Canım gecmis olsunn bu aralar bir salgın herkes hastaa

Allah kolaylık versin canım uyuyup dinlen o zaman sen hemen
rapor yazdım şimdii bitti. biraz sallama oldu ama napalım..
ütü filn da yapıcam ama sabaha bırakıcam sanırım onları.pff :))

Mirasu imzanda 1 haftalık hamileyim yazıyor. öyle mi ?
öyleyse hayırlı olsunn :)
yazmıştımm şiimdi düzeltiyorum takvim denemedirr yazıyormuş:))

Son düzenleme:
ve menümü de yazıp çıkıoyrum ben de..

7:00: 1 dlm tam bugday ekmeği, peynir, domates, salatalık
12 1 kase yogurtlu cevizli kabak salatası, 1 dlim t.b ekmeği
14:00 hemen hemen 3/4 elma
16:30 ayran, çeyrek ev yapımı poğaça
18:30 domates çorbası, yoğurt, ızgara köfte

su 2.5 lt

Ebru mesaj listesini paylaştım.
benim de 10 ocak günü 9 mesaım vardı onu da ekledim yukardaki tabloya :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…