Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ıyı dıleklerınız ıcın tsk ederım kızlar..
daha ıyı yavru kusum...
bugun bısey daha yaptım unı. basvuru yaptım hanımlar yıllar sonra sınava gırcem bakalım nasıl olacak......

kızlar bıde dun kaynanamla kavga ettık barız kavgaydı alttan almaya calıstım ama olmadı malesef cok sınırlendım .... konuyu musaıt olunca anlatırım sızde bana dogrusun yanlıssın dıyınkı bende dısardan bakıldıgında hata mı yapmısım anlayım...

gülçin spor konusunda maşallahın var canım ya.geçen hafta biz kendimizi göstemedik ya bu hafta bizden beklenti yüksek inşallah beklentilere karşılık verebiliriz

bugun bende ıyı yuruyus yaptım tam 2 saat yollardaydım hem oglumu doktora tekrar goturdum hemde unı. basvurusunda dıplomamdan dolayı sorun yasadım mezun oldugum okula gıttım oda cok uzak buraya.......

menum

saban sadece yumurta ve yesıl cay

ara yok dısardaydım

oglen 1 tam bugday ekmegı ve koca kase tarhana corbası

ara kıvı ve elma

aksam 1 tam bugday ekmegı salata yogurt..

ve sıkı durun 2 lıtre suuuuuuuuuu

Menum
Sabah
1 yumurta
1 d ekmek

Ogle
Pul biberli naneli yogurt

Aksam
Izgara tavuk gogus
1 d ekmek
Ayran

bu arada gelince tartıldım aç aç tabi şok oldum üst üste bir daha tartıldım acaba diyerek hehe :)cumaya kadar sabredebilirsem güzel sonuç olacak sanirım::)
benden hayir yok bu hafta
ama sizlerden umutluyum

benimde 3 tane eksik disim vardi
artik cenede dis olmayan yerlerden dolayi diger dislerin aralari genislemisti yemek yerken ozellikle et yerken cok rahatsiz ediyordu

bunun cok cesidi var
icine kereviz felan konan cesitleride yapiliyor
ama bu morbit obezler icin gecerli ve gunluk cok dusuk kalorili
ben yinede sok diyetlere karsiyim

bu arada dün yediklerimi yazayım:)
5 defa lahana çorbası
3 elma
1 portakal
1 fincan kuşburnu
4 litre su
vitamin bari al ve bu diyetle spor onerilmiyor biliyorsun

daha ıyı yavru kusum...
bugun bısey daha yaptım unı. basvuru yaptım hanımlar yıllar sonra sınava gırcem bakalım nasıl olacak......

bugun bende ıyı yuruyus yaptım tam 2 saat yollardaydım hem oglumu doktora tekrar goturdum hemde unı. basvurusunda dıplomamdan dolayı sorun yasadım mezun oldugum okula gıttım oda cok uzak buraya.......

anladim bebegim
sen beni gecersin yaw

Menum
Sabah
1 yumurta
1 d ekmek

Ogle

Aksam
Izgara tavuk gogus
1 d ekmek
Ayran

guzell
az degilmi biraz mesela meyve yok
insallah aclik hissedip gece mutfaga gitmessin

Selammm nerdesiniz kızlar? Bi saat olmuş kimse gelmemiş hu hu uhuhuhuhuh

Sabah bütün herşeyimi almışım netbook kalmış vestiyerin üzerinde. Allahtan dışarda ayakkabılığın üzerinde kalmamış Genelde herşeyimi unuturum ayakkabılığın üzerinde. Hatta eskiden kapının anahtarını üstünde unutup işe gitmişliğim bile var

gülçin spor konusunda maşallahın var canım ya.geçen hafta biz kendimizi göstemedik ya bu hafta bizden beklenti yüksek inşallah beklentilere karşılık verebiliriz
ewet şahsen ben beklentilere karşılk verebilirim nermin

daha ıyı yavru kusum...
hayırlı olsun üniversite değil galiba ygsye başvuru yapmışsın bende başvurdum tuğba ne mezunusun sen hangi bölüm düşünüyorsun

anlatırsın bir ara tuğba canını sıkma büyük alttan almak lazım işte ama insanın damarına damarına basıyorlar sonrada olan oluyo aslında onların istediğide huzursuzluk mu ne anlamıyorum:26:

bolca yürüyüş olmuş tuğba

afiyet olsun suyu epey artırdına ama dahada içmelisin sana bir tavsiye evde benim bütün su bardaklarım 400 ml alıyo çok işime yarıyo 2 bardak içince 1 lt yakın oluyo sende böyle büyük bardak kullanabilirsin

Menum
Sabah
1 yumurta
1 d ekmek

Ogle

Aksam
Izgara tavuk gogus
1 d ekmek
Ayran
afiyet olsun ecem hafif ve güzel olmuş

onunla atlatmışsın ebru ben de anahtarı kapının üzerinde unuturdum taki birgün başıma birsey gelene kadar buraya ilk taşındiğimızda anahtarı kapının üzerinde unutmuşum bakkala gitmiştim eve bi geldim anahtar kapını üzerinde dışardaki ayakkkabı terlikleri bütün apartmanın toplamışlar anahtarda dışardaydı iyiki içeri girmemişler özel eşyalar içerdeydi eşim ya alsalar bişey yapsalar başımı nasıl kurtarırım deyip söylenmişti çok korkmuştum içeri bile girmedim içerlerdir diye eşimi aradım geldi içeri girdi
şimdi 10 kere kontrol ediyorum Allah korusun dikkat et

önce menümü yazayım sonra okuyayım

sabah:2 yulaf kepekli muffin,peynir,zeytin,bal,cay,yumurta

ara: 1 keçiboynuzu

öğlen:1 biber dolması,az mercimek çorbas,yoğurt

ara:1 avuç

akşam:kıymalı yumurta,salata,yoğurt

55 dakika aletli spor,2 litre su,2 bardak yesil çay

çok mu yemişim ilk hafta 2200 verdim simdi yavasladı iyice anlamıyorum...

Diyetteyken her gün yarım simit yiyordum hatırlarsan. Aslında yarımla doyuyorum ama kalmasın istiyorum. Önceden eve gelince kızım yiyordu simidin yarısını. Aslında kahvaltımı evden götürmeyi düşünüyorum o daha sağlıklı olacak benim için. Sen böyle metabolizma hızlandıramazsın Gülçin çünki daha öncede aynısını yaşadık. Sonu hüsran oluyor biliyorsun. Lütfen sadece sağlıklı beslen ve yeterli miktarda spor yap. Abartma olur mu? Çorbanın yanına bir dilim ekmek olmuş. Ama ben akşam öğününde ekmeği tavsiye etmiyorum. Belki çok kilolu olanlarda olabilir ama senin kilonda akşam ekmek yenmemeli bence.

kızlar misfir geldi menümü yazıp çıkayım

sabah:klasik kahvaltım

öğlen :balık salata ekmek 1 dilim

akşam:öğlen ile aynı

40 dk spor 2 lt su

Güzel bir menü olmuş Gül'cüm sanırım misafirin geldiği için böyle kısa yazdın. Bidahakine kahvaltıyıda açık açık yazarsan her zamanki gibi daha iyi olur. Spor çok iyi.

menüm
sabah:1 yumurta,1 dilim tam bugdayli ekmek,biraz peynir.
ögle:kabak corbasi
ara:1 elma
aksam:kabak corbasi,yogurt
3lt su,sarmisakli cay,yesilcay ve kahve
leslie ile 3 mil. yoruldum.simdi yatacam.iyi geceler kizlar.

Afiyet olsun canım. Bakalım kabak mı işe yarayacak lahana mı

Böyle tek düze diyetler hoşuma gitmiyor Ecem'cim. Dikkatli ol bence canım. Sonra metabolizman bozulmasın.

Su an cok büyük pismanlık icerisindeyim önce kendime sonra size söz veriyorum bir daha kacamak falan yok...

Hele bi daha kaçamak yap bakalım ben neler yapıyorum sana Artık ben bile dikkat ediyorum yediklerime göz açtırmam kimseye

vallahi bilmiyorum kaptanim daha hic adet olmadim
dr.bunyeye gore degisir demisti
hasanda zayiflayincada denge bozulur diyor ama ben rahatsizim

hesaplamayi hengi sitede yaptin
cok hosuma gitti
bende hep kalori sayiyorum

Sizin hastane sadece diş hastanesi değilse (eşinin hastanesi) bence muayene ol derim. Çok uzun geldi bana bu süre. Belki normaldir ama ilginç. İhmal etme derim. Kalori sepeti diye bir site canım. Yediklerini seçiyorsun o sana kalori hesaplıyor.

Mercimek çorbası gerçekten çok kalorili bir çorba. Dikkat et canım. Çok fazla tüketme. Geçmiş olsun çok kötü bir olay kaplama olayı. Tam 10 tane dişimi yaptırdım. 3 tanesi köprü neler çektim bir ben bir allah bilir.

Gunaydiinnn
Ben de tramvaydayim simdii
Benimki normal bir gun :)))
Aksam sinemaya gidicez arkadaslarla muhtemelenn. Gittigim arkadas ta iddianin icinde misir vs yemeyiz o yuzden:))
Tugbacim sana da sinavinda basarilarr

İnşallah canım yoksa bu hafta Ecem'le sen elimden kurtulamayacaksınız

kimse yok galiba.bende cikayim.kahvaltiya arkadasa davetliyim ama birsey yemeyecegim diye söyledim önceden.sonra kirilmasin bana.

İnşallah sende kaçırmamışsındır Kadriye İyi eğlenceler.

selam kızlar.birazdan dişçiye gideceğim.bugün eşimde evde rahatsız biraz. fırsat bulursam tekrar girerim.
bu arada lahana diyeti bugünde devam:)
öptüm hepinizi.

Hem sana hem eşine geçmiş olsun canım. Umarım düzelirsiniz biran önce.

Harika bir bilgi Ecem'cim. Çok teşekkürler

Menün gayet güzel Gülçin'cim afiyet olsun.

aman dikkat unutkanlik icin b vitamini eksikligi diyorlar
bugun bir durgunluk var kimseler yok ya
aletli spor derken kasmi calistin canim
hani dambillarla?

kabakla lahananin duellosunu bende cok merak ediyorum gercekten
esim normal diyor
ama ben bu hafta dis icin gittigimde birde muayene olmayi dusunuyorum
gercekten 7 ay bitti

ben o kalori sepetine uye olmustum ama beceremedim sepete eklemeyi
yiyecekleri sectigim pencere varya orda tikliyom ama sepete eklenmiyor canim ya

afiyet olsun öğlen ekmek yemiyerek dengelemişsin

aslında bana 1 simit çok görünüyo ebru üzerindeki susamlar zaten kalorili 1 simit 4.5 dilim ekmek yerine geçiyo ve 1 günlük ekmek miktarından bile çok en iyisi sen evden götür kahvaltını yada bi tos bas sabah kendine biraz beyaz peynirle yanınada bi süt bebişinede yarasın
ebru aslında spor çok iyi geliyo çünkü yoksa devamlı aklımda yemek yemek fikri dolaşıyo ben o zaman kiloyu spor yapmamaktan değil çok yemekten aldım hiç ağzım boş durmuyordu devamlı yiyordum ebru çok normal kilo almam aslında tam olarak bu hafta düzene oturdum gerçekten
menüm güzelde akşam 1 dilim ekmek yedim bi daha yemeyim bali tekrar akşam acıkmayım diye yemiştim
sence günde kaç dilim ekmek yenmeli ebru:26:

kızlar kusura bakmayın ben bugun fazla gıremedım oglumu gece doktora goturdum kulak ıltıhabı agrısından uyuyamadı ..
bugun yavrumla ılgılenıyorum ızlınızle...optum

çok geçmiş olsun kuzuya onlar iyi olsun da gerisi mühim değil...

ben geldim kızlar.dişçiye gittik önce özele 7 binden başladı 2 e kadar indik tabi bütçe bizi aşınca devlete gittik.2 hafta sonra dolgularla tedaviye başlıcaz bakalım inşalalh iyi sonuç alırım.

gecmiş olsun nermin insallah...

bu arada gelince tartıldım aç aç tabi şok oldum üst üste bir daha tartıldım acaba diyerek hehe :)cumaya kadar sabredebilirsem güzel sonuç olacak sanirım::)

su lahana diyuetini ben de denesem bir gün bari iyi olacak yavasladı vermem iyice...

oooo süper yine masallah...

daha ıyı yavru kusum...

sevindim tugba senin adına okumanın yası yok bir arkadasım annemle yasıt bu sene fatih ün.burslu türk lehçelerini kazandı uzaktan okuyor...

menum

ara yok dısardaydım

ara kıvı ve elma

güzel de sabah sadece yumurta akşam yemek yok bu işi nasıl beceriyorsunuz anlamadım :))

Menum
Sabah
1 yumurta
1 d ekmek

Ogle

Aksam
Izgara tavuk gogus
1 d ekmek
Ayran

bu da eksik bir menü bence ama işe yarıyorsa ne güzel :))

bende de var bu unutkanlık maalesef....

Beril bu arada yeniden geçmiş olsun alıntılamaların o kadar uzun ki o yüzden alıntılayamıyorum çogu yazdığını...böyle yazayım dedim :)

sahi niye bugun kimse yok ki.............
canimcim spor meselesinde bir sey yazmamissin nasil yapacaz simdi
yada senne yapiyon

Evet kızlar yaaa bugün çok boş kalmış burası. Gelemedim de gün içinde. Lütfen boş bırakmayalım takımımızı.

kızlar kusura bakmayın ben bugun fazla gıremedım oglumu gece doktora goturdum kulak ıltıhabı agrısından uyuyamadı ..
bugun yavrumla ılgılenıyorum ızlınızle...optum

Geçmiş olsun Tuğba'cım düzelir inşallah biran önce. Çocuk hasta olmasında ne olursa olsun. Çok zor oluyor.

Bakma canım sen onu kim söylüyorsa. Spor herr zaman şart. Bu kiloların büyük sebeplerinde bir taneside hareketsizlik. Spor hareket demek. Ağzı olan konuşuyor artık. İnanmayın siz bunlara. Ne tek başına spor bir işe yarar, ne tek başına diyet. Terazi gibi düşün vücudunu yediklerin ağır basarsa kilo alarak kalır. Yersin ama karşılığında daha çok hareket eder enerji harcarsan terazi dengelenmiş olur. Ben aynen bunu yapmaya çalışıyorum şuan. Yiyorum ama yediklerimi yakmaya çalışıyorum. Cumartesi sabah 76 kiloydum. Bu sabah tartıldım hala 76 kiloyum. Umarım hep böyle dengede gitmeyi başarırım.

ben geldim kızlar.dişçiye gittik önce özele 7 binden başladı 2 e kadar indik tabi bütçe bizi aşınca devlete gittik.2 hafta sonra dolgularla tedaviye başlıcaz bakalım inşalalh iyi sonuç alırım.

Ben bundan 4 yıl önce 2 milyar dı o zaman 2000 lira verdim eşimle kendi dişlerime. Benim 3 tane köprü toplam 9 diş , bir taneside kökü sağlamdı. Kökün üzerine vida geçirip kaplama yaptı. Allaha şükür çok memnunum. Beril'cim eşine bir sorsana bu kaplamaların ömrü ne kadar? Umarım uzun bir süre daha dişle uğraşmam. Çünkü çok ama çok çektim. Artık devlet hastaneleride diş konusunda çok iyi durumda Nermin'cim. Mesela bizim sadece personele bakan bir diş hekimimiz var. Çok memnunuz. Özelden hiç bir farkı yok.

Eeeeee yazsaydın yaaa kilonu merak ettim şimdi.

daha ıyı yavru kusum...

Hadi bakalım hayırlı olsun. Umarım gönlünce olur herşey.

Takma canım sen sıkma güzel canını. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran.

menum

ara yok dısardaydım

ara kıvı ve elma

Menün güzel olmuş ayrıcıa su için kocaman alkışlıyorum seni. Ha gayret olacak inşallah sonunda.

Menum
Sabah
1 yumurta
1 d ekmek

Ogle

Aksam
Izgara tavuk gogus
1 d ekmek
Ayran

Ecem'cim çok iyi bir menü olmuş. Afiyet olsun. Su ve spor?

Sanada geçmiş olsun canım. Allaha şükür şimdiye kadar hiç bişey olmadı canım yaaaa. Kaç defa unuttum hemde. Adana'da apartmanda. Kim kime kim duma. Allaha şükür hiç bişey olmadı. Geçen gün kaşkolümü ve şapkamı unutmuşum. Ayakkabımı giyerken üzerine koyuyorum dışardaki ayakkabılığın üzerine. Sonra unutuyorum nedense

Senin menüler eskiye oranla çoğalmaya başladı Gül'cüm. Sanırım kilo vermenin yavaşlaması o nedenle. Aslında böyle daha sağlıklı bir süre böyle devam et. Sonra yavaş yavaş düşürürsün zaten. Dolma neliydi? Bide arada bir avuç yazmışın öyle kalmış Spor çok iyi olmuş.

Berilcim aletli spor derken shapes spor salonuna gidiyorum bfit ler var ya onun gibi hidrolik aletler var 1 alet bir hoca ile,1 alet 1 hoca ile hızlı 3 tur dönüyorsun arada minder,step tahtası,plates topuyla da haereket yapıyorsun normalde 40 dk.falan sürüyor....

Tatlım şuan hamilelik nedeniyle Elevit kullanıyorum. İçeriğinde her türlü vitamin var. Yanında kan hapım ve devit 3 damla da kullanıyorum. Ama vitaminler o kadar etkiliki onların sayesinde kendimi çok dinç ve zinde hissediyorum. İçmediğim zaman çok çabuk yoruluyorum. Enerjim kalmıyor.

Önce yiyeceği seç aşağıdaki kutuyada miktarını gir. Meselar mercimek çorbası yazıyor üzerine gel onun aşağıda ki kutuya 1 yaz. Sepet işaretine bas. Hemen sepete atıyor.

slm kızlar aranıza katılmak istiyorum ne yapmam lazm

Mrb canım hoşgeldin diyelim sana ama maalesef şuan takımımızda yer yok. Cuma yarışmalarına katılmak isteyenler topiğine yazarsan eğer ordan seni ihtiyacı olan bir takım çağıracaktır. Şimdiden başarılar diyet yolunda.

Haklısın canım simit konusunda ama çok seviyorum Ayırca bugün simit yoktu kantinde daha kötüsünü yaptım

Yarım kahvaltımı evden götürüyorum o zaman. Birde öyle deneyelim ama sanırım simit bana dokunmuyor

Senin için günde 3 dilim ekmek (tam buğday, tam tahıllı, çavdar, kepek, karışık tahıllı) 2 dilimi sabah kahvaltıda 1 dilimi öğle yemeğinde yeterli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…