gülçin spor konusunda maşallahın var canım ya.geçen hafta biz kendimizi göstemedik ya bu hafta bizden beklenti yüksek inşallah beklentilere karşılık verebiliriz
benden hayir yok bu haftabu arada gelince tartıldım aç aç tabi şok oldum üst üste bir daha tartıldım acaba diyerek hehe :)cumaya kadar sabredebilirsem güzel sonuç olacak sanirım::)
sanada geçmiş olsun.özelde gittiğimiz doktor doçentti.dişlerime baktı dedi refli şikayetin varmı dedim var hiç gastroloğa falan gitme sorun dişlerinden kaynaklanıyor doğru dürüst çiğnemeden yuttuğun kesin dedi:) hakikaten öyle çünkü sol alt tarafta dişler eksik devlet yapmıyor özelde maşallah 3.dolardan fyat bişiyor ne yapacağız mecbur idare edeceğiz.
sağol canım eşim boğazı şişmiş ilaç yazdı doktor sanırım işyerinde klimadan kaynaklanıyor sürekli tekrarlıyor çünkü.
sanda çok geçmiş olsun canım allah şifa versin oğluna.
bunun cok cesidi varkızlar işte lahana çorbasının marifetleri:)
YAĞ YAKMA DİYETİ(LAHANA ÇORBASI)
Bu diyet programı ABD'deki Minneapolis Mayo Klinik'de hazırlanmıştır.
Çok kilolu kalp hastalarının ameliyattan önce çabuk olarak kilo vermeleri için hazırlanmış olup, programa uyulduğunda mükemmel ve sağlıklı bir diyettir. Bu diyet
hızlı bir yağ yakma diyetidir ve daha önce almış
olduğunuz fazla kalori bu diyetle yakılır. diyet, vücudu
zararlı maddelerden arındırıp, kendinizi daha sağlıklı hissetmenizi de sağlar. Vücuttaki yağları yakma amaçlı olduğundan kesinlikle alkol alınmamalı alkol, diyet
bittikten ancak 24 saat sonra alınabilir.
Kullanmakta olduğunuz ilaçlar varsa diyete engel değildir.
* Yağ yakıcı çorba, bu diyetin anahtarıdır. Ne kadar
çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz.
* Diyete tam olarak uyarsanız haftada 4,5 ila 8 kilo arasında kilo verirsiniz.
* diyet süresince sadece belirtilen günlerde önerilen yiyecekler yenecektir.
* Bir haftada 6,5 - 7 kilo verirseniz diyete 2 gün ara veriniz. Daha sonra tekrar başlayabilirsiniz.
* Diyette değilseniz çorbayı içmeyin.
Yağ yakıcı çorba tarifi:
1 orta boy lahana,
6 büyük soğan,
1-2 domates,
2 yeşil biber,
1 demet maydanoz.
Hazırlanışı:
Sebzeleri küçük küçük kestikten sonra bir tencereye
atın ve üstünü örtene kadar su ilave edin. Tuz, biber
veya etsuyu tableti kullanabilirsiniz.
10 dakika hızlı ateşte kaynattıktan sonra, sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.
*Bu çorba her acıktığınızda yenebilir. İstediğiniz kadar
ve istediğiniz zaman yiyebilirsiniz.Ne kadar çok yerseniz
o kadar çok kilo kaybedersiniz.
*Çok uzun süre bu çorba yenirse beslenme bozukluğuna
yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi, diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.
diyet Planı
1.gün:
Çorba ve meyve günü:
Muz hariç her türlü meyveyi yiyebilirsiniz. Ancak unutmayınızki, kavun ve karpuz diğer meyvalardan daha kalorilidir.
İçecek olarak; tatlandırıcısız çay, kahve ve bol su için.
Çay ve kahveye süt ve şeker asla koymayınız.
2. Gün:
Çorba ve sebze günü:
Çorbanın yanında her türlü sebzeyi yiyebilirsiniz. Çiğ, haşlanmış veya konserve her türlü sebzeyi özellikle
yapraklı sebzeleri yiyebilirsiniz.
Kuru fasulye, bezelye ve mısırdan uzak durun.
Akşam yemeğinde kendinize bir ödül olarak tereyağlı, haşlanmış veya fırınlanmış patates hazırlayın.
Bu gün hiç meyve yemeyiniz.
3. Gün:
Çorba, meyve ve sebze günü:
İstediğiniz kadar çorba, meyve ve sebze yiyebilirsiniz.
Üç gün boyunca diyete tam olarak uyup, kendinizi
hiç aldatmadıysanız 2,5 - 3 kilo vermiş olmanız gerekmektedir.
4.Gün:
Çorba, meyve ve Sebze günü(muz ve yağsız süt dahil):
Muz ve yağsız süt bugün serbest.
Çorbayla beraber en çok 3 muz ve istediğiniz kadar
yağsız süt içebilirsiniz.
Muz ve süt vücudunuza yüksek karbonhidrat sağlayacak. Tatlı ihtiyacınızı azaltmak için bugün vücudunuzun
potasyum, karbonhidrat, protein ve kalsiyuma ihtiyacı olacak.
İstediğiniz kadar çorba, meyve, sebze yiyebilirsiniz.
(Dikkat en fazla 3 muz)
5. Gün:
Et, Domates ve Çorba günü:
Bugün kırmızı et(sığır) yiyebilirsiniz. Gün boyunca
300-600 gram et (dört biftek) ve istediğiniz kadar
domates yiyebilirsiniz.
Bugün vücudunuzun ürik asitten temizlemek için 6-8
bardak su içiniz.
Bugün çorbayı sadece bir kere içiniz.
6. Gün:
Et, yeşil yapraklı Sebze ve Çorba günü:
İstadiğiniz kadar et ve sebze yiyebilirsiniz.
2-3 parça et ve sebze yiyebilirsiniz.
Patates yok. Çorba en az bir kere içilecek.
7. Gün:
Kepekli Pirinç, Meyve suyu, Sebze ve Çorba günü:
Kepekli pirinç, tatlandırılmamış meyve suları ve
istediğiniz kadar sebze yiyebilirsiniz. Pirinci çorbaya koyabilir veya sebzeye karıştırabilirsiniz.
Yedinci gün sonunda aldatmaca yapmadıysanız
4,5 ile 8 kilo arasında vermiş olacaksınız.
* Et, verilen günde mutlaka yenmeli çünkü vücudun
yüksek proteine ihtiyacı var.
* Gazlı içecekler (maden suyu dahil) yasaktır.
* Bol bol su içiniz.
* Yağsız süt, sadece önerilen günde içilecek. Çay ve
kahveye koymayınız.
* Yeşil yapraklı sebzeler-salata-lahana-ıspanak-brokoli
çok yararlı.
* Greyfurt çok iyi.
* Patates gününde(2. gün) doğranmış soğan, domates, tereyağı, biber ve tuz ilave edebilirsiniz.
Diyetin en kötü günü 2.günüdür. Bundan sonra kilo
vermeye başladığınızda motivasyonunuz artacaktır.
3.gün sonunda isterseniz diyeti bitirebilirsiniz.
vitamin bari al ve bu diyetle spor onerilmiyor biliyorsunbu arada dün yediklerimi yazayım:)
5 defa lahana çorbası
3 elma
1 portakal
1 fincan kuşburnu
4 litre su
berilcim pazartesi başladık daha öncede açıklama yazmıştım ama okumadın galiba cuma ya kadar yaptığımız spor satini bir köşeye not alacağız en fazla kim kaç saat yapmış spor 1. olacak o kadar yani
tarçın zaten herseye faydalı ben bazen suyun içine atıp bekletiyorum çok güzel tadı oluyo
geçmiş olsun canım acil şifalar bebişine
evet doğru beril spor yaparken gerçekten az kalori yakıyoruz ama zaten cal yakmaktan çok metabolizmayı hızlandırmak için spor yapılıyor hele sabah kalkınca bi yarım saat yemekten önce yapılan spor metabolizmayı çok hızlandırıyor
geçmiş olsun
zoriş diş
hadi bakalım senden ve benden bu hafta iyi bir sonuç bekelniyor zaten
afiyet olsun gayet güzel olmuş
bugün kimseler uğramamış canlanın kızlar biraz ortalık boş kalmasın yemekten sonra uğrarım yine
evde spor yapamadım ama bugünkü aktivitem
-40 dak yürüyüş yolun yarında 40 kiloda taşıdım kollarım kas yaptı baya
-5 defa 4 kat indim çıktım
akşam yine bişeyler yaparsam yazarım ama hiç halim yok
ıyı dıleklerınız ıcın tsk ederım kızlar..
daha ıyı yavru kusum...
bugun bısey daha yaptım unı. basvuru yaptım hanımlar yıllar sonra sınava gırcem bakalım nasıl olacak......
kızlar bıde dun kaynanamla kavga ettık barız kavgaydı alttan almaya calıstım ama olmadı malesef cok sınırlendım .... konuyu musaıt olunca anlatırım sızde bana dogrusun yanlıssın dıyınkı bende dısardan bakıldıgında hata mı yapmısım anlayım...
bugun bende ıyı yuruyus yaptım tam 2 saat yollardaydım hem oglumu doktora tekrar goturdum hemde unı. basvurusunda dıplomamdan dolayı sorun yasadım mezun oldugum okula gıttım oda cok uzak buraya.......
anladim bebegimmenum
saban sadece yumurta ve yesıl cay
ara yok dısardaydım
oglen 1 tam bugday ekmegı ve koca kase tarhana corbası
ara kıvı ve elma
aksam 1 tam bugday ekmegı salata yogurt..
ve sıkı durun 2 lıtre suuuuuuuuuu
Menum
Sabah
1 yumurta
1 d ekmek
Ogle
Pul biberli naneli yogurt
Aksam
Izgara tavuk gogus
1 d ekmek
Ayran
ewet şahsen ben beklentilere karşılk verebilirim nermingülçin spor konusunda maşallahın var canım ya.geçen hafta biz kendimizi göstemedik ya bu hafta bizden beklenti yüksek inşallah beklentilere karşılık verebiliriz
hayırlı olsun üniversite değil galiba ygsye başvuru yapmışsın bende başvurdum tuğba ne mezunusun sen hangi bölüm düşünüyorsunıyı dıleklerınız ıcın tsk ederım kızlar..
daha ıyı yavru kusum...
bugun bısey daha yaptım unı. basvuru yaptım hanımlar yıllar sonra sınava gırcem bakalım nasıl olacak......
anlatırsın bir ara tuğba canını sıkma büyük alttan almak lazım işte ama insanın damarına damarına basıyorlar sonrada olan oluyo aslında onların istediğide huzursuzluk mu ne anlamıyorum:26:kızlar bıde dun kaynanamla kavga ettık barız kavgaydı alttan almaya calıstım ama olmadı malesef cok sınırlendım .... konuyu musaıt olunca anlatırım sızde bana dogrusun yanlıssın dıyınkı bende dısardan bakıldıgında hata mı yapmısım anlayım...
bolca yürüyüş olmuş tuğbabugun bende ıyı yuruyus yaptım tam 2 saat yollardaydım hem oglumu doktora tekrar goturdum hemde unı. basvurusunda dıplomamdan dolayı sorun yasadım mezun oldugum okula gıttım oda cok uzak buraya.......
afiyet olsun suyu epey artırdına ama dahada içmelisin sana bir tavsiye evde benim bütün su bardaklarım 400 ml alıyo çok işime yarıyo 2 bardak içince 1 lt yakın oluyo sende böyle büyük bardak kullanabilirsinmenum
ara yok dısardaydım
ara kıvı ve elma
afiyet olsun ecem hafif ve güzel olmuşMenum
Sabah
1 yumurta
1 d ekmek
Ogle
Aksam
Izgara tavuk gogus
1 d ekmek
Ayran
onunla atlatmışsın ebru ben de anahtarı kapının üzerinde unuturdum taki birgün başıma birsey gelene kadar buraya ilk taşındiğimızda anahtarı kapının üzerinde unutmuşum bakkala gitmiştim eve bi geldim anahtar kapını üzerinde dışardaki ayakkkabı terlikleri bütün apartmanın toplamışlar anahtarda dışardaydı iyiki içeri girmemişler özel eşyalar içerdeydi eşim ya alsalar bişey yapsalar başımı nasıl kurtarırım deyip söylenmişti çok korkmuştum içeri bile girmedim içerlerdir diye eşimi aradım geldi içeri girdiSelammm nerdesiniz kızlar? Bi saat olmuş kimse gelmemiş hu hu uhuhuhuhuh
Sabah bütün herşeyimi almışım netbook kalmış vestiyerin üzerinde. Allahtan dışarda ayakkabılığın üzerinde kalmamışGenelde herşeyimi unuturum ayakkabılığın üzerinde. Hatta eskiden kapının anahtarını üstünde unutup işe gitmişliğim bile var
yediklerin hamilede olsan bana görünüyor ebru 1 tane simit çok fazla zaten meyvede yok menünde bebek için gereklidir mutlaka onun harici gayet güzel hesaplada bizde bakalım ne kadar cal almışsın
ewet geldi ebru olmuyo böyle metabolizmamı hızlandırmam lazım en az 59 u 2 haftada göreceğim inşallah kararlı ve azimliyim
ebru akşam brokoli çorbası yaptım acıkırım diye senin gibi düşünüp 1 dilim tam bugday ekmeği yedim yanında salata ve yoğurt artık acımmmam herhalde
kızlar misfir geldi menümü yazıp çıkayım
sabah:klasik kahvaltım
öğlen :balık salata ekmek 1 dilim
akşam:öğlen ile aynı
40 dk spor 2 lt su
menüm
sabah:1 yumurta,1 dilim tam bugdayli ekmek,biraz peynir.
ögle:kabak corbasi
ara:1 elma
aksam:kabak corbasi,yogurt
3lt su,sarmisakli cay,yesilcay ve kahve
leslie ile 3 mil. yoruldum.simdi yatacam.iyi geceler kizlar.
Yarın ayran corbası detoksundan feyiz alarak yogurt detoksu uygulicam bunu ben uydurdum sabah kahvaltı yapıcam iki saatte bir pul biberli naneli yogurt yicem 5ten sonra yemek yok su ve yesil cay tüketicem bol bol cumaya kadar birde salatalık yerim 1 tane canım cok istiyorda bazen..
Su an cok büyük pismanlık icerisindeyim önce kendime sonra size söz veriyorum bir daha kacamak falan yok...
vallahi bilmiyorum kaptanim daha hic adet olmadim
dr.bunyeye gore degisir demisti
hasanda zayiflayincada denge bozulur diyor ama ben rahatsizim
hesaplamayi hengi sitede yaptin
cok hosuma gitti
bende hep kalori sayiyorum
sabah
1,5 kase mercimek corbasi
ara 1kepce corba
ogle
1 kase corba
ara
elma rendesi+tarcin
aksam
2 kase corba
1 dilim ekmek
22 de cok aciktim sut ictim
2,5lt su
45 dak yuruyus
lady 11 ocak ve 12 ocak yazacaktim 18 olmus yanlislikla
kizlar cok agrim var mesajimi sabah sayarim ozelden yollarim
hepinize iyi geceler
cibik krakerler
Gunaydiinnn
Ben de tramvaydayim simdii
Benimki normal bir gun :)))
Aksam sinemaya gidicez arkadaslarla muhtemelenn. Gittigim arkadas ta iddianin icinde misir vs yemeyiz o yuzden:))
Tugbacim sana da sinavinda basarilarr
kimse yok galiba.bende cikayim.kahvaltiya arkadasa davetliyim ama birsey yemeyecegim diye söyledim önceden.sonra kirilmasin bana.
selam kızlar.birazdan dişçiye gideceğim.bugün eşimde evde rahatsız biraz. fırsat bulursam tekrar girerim.
bu arada lahana diyeti bugünde devam:)
öptüm hepinizi.
Kızlar havuc konusunu konusmustuk bugün nette gazetelerde dolasırken sunlarla karsılastım
Havuc;
İçerdiği yüksek lif oranıyla bağırsakları çalıştırarak sindirime yardımcı olur.
Kandaki kolestrol düzeyini düşürmeye yardımcıdır.
Kronik baş ağrısına karşı etkilidir.
Düzenli olarak tüketildiğinde sigara içenler de dahil olmak üzere aksiğer kanserine yakalanma riskini azaltır.
Vücuttaki zararlı maddeleri uzaklaştırmaya yardımcı olarak kanı temizler.
Havuç ve havuç suyu az kalori içermesine rağmen besleyicidir. Zayıflamada ve kilo korumada etkilidir. Ara öğünlerde 1-2 küçük havuç yenilmesi tokluk hissi sağlar.
İdrar ve gaz söktürücüdür.
Safra kesesi ve karaciğer enzimlerini düzenlenmesi üzerinde çok etkilidir. Yağlanmayı azaltır.
benden başaka da kimse yok sanırım menümüde yazıyım da çıkıyım bali
menüm
-sabah-
-1 dilim tam buğday ekmeği
-1 kibrit kutusu kadar peynir
-3 tane zeytin
öğle-
-1 kase brokoli çorbası
-1 dilim tam buğday ekmeği
-1 kase yoğurt baharatlı
-akşam-
-sote tavuk göğsü
-salata
sporu daha yapamadım yapınca yazarım
aman dikkat unutkanlik icin b vitamini eksikligi diyorlarSelammm nerdesiniz kızlar? Bi saat olmuş kimse gelmemiş hu hu uhuhuhuhuh
Sabah bütün herşeyimi almışım netbook kalmış vestiyerin üzerinde. Allahtan dışarda ayakkabılığın üzerinde kalmamışGenelde herşeyimi unuturum ayakkabılığın üzerinde. Hatta eskiden kapının anahtarını üstünde unutup işe gitmişliğim bile var
aletli spor derken kasmi calistin canimönce menümü yazayım sonra okuyayım
sabah:2 yulaf kepekli muffin,peynir,zeytin,bal,cay,yumurta
ara: 1 keçiboynuzu
öğlen:1 biber dolması,az mercimek çorbas,yoğurt
ara:1 avuç
akşam:kıymalı yumurta,salata,yoğurt
55 dakika aletli spor,2 litre su,2 bardak yesil çay
çok mu yemişim ilk hafta 2200 verdim simdi yavasladı iyice anlamıyorum...
Diyetteyken her gün yarım simit yiyordum hatırlarsan. Aslında yarımla doyuyorum ama kalmasın istiyorum. Önceden eve gelince kızım yiyordu simidin yarısını. Aslında kahvaltımı evden götürmeyi düşünüyorum o daha sağlıklı olacak benim için. Sen böyle metabolizma hızlandıramazsın Gülçin çünki daha öncede aynısını yaşadık. Sonu hüsran oluyor biliyorsun. Lütfen sadece sağlıklı beslen ve yeterli miktarda spor yap. Abartma olur mu? Çorbanın yanına bir dilim ekmek olmuş. Ama ben akşam öğününde ekmeği tavsiye etmiyorum. Belki çok kilolu olanlarda olabilir ama senin kilonda akşam ekmek yenmemeli bence.
Güzel bir menü olmuş Gül'cüm sanırım misafirin geldiği için böyle kısa yazdın. Bidahakine kahvaltıyıda açık açık yazarsan her zamanki gibi daha iyi olur. Spor çok iyi.
Afiyet olsun canım. Bakalım kabak mı işe yarayacak lahana mı
Böyle tek düze diyetler hoşuma gitmiyor Ecem'cim. Dikkatli ol bence canım. Sonra metabolizman bozulmasın.
Hele bi daha kaçamak yap bakalım ben neler yapıyorum sanaArtık ben bile dikkat ediyorum yediklerime göz açtırmam kimseye
Sizin hastane sadece diş hastanesi değilse (eşinin hastanesi) bence muayene ol derim. Çok uzun geldi bana bu süre. Belki normaldir ama ilginç. İhmal etme derim. Kalori sepeti diye bir site canım. Yediklerini seçiyorsun o sana kalori hesaplıyor.
Mercimek çorbası gerçekten çok kalorili bir çorba. Dikkat et canım. Çok fazla tüketme. Geçmiş olsun çok kötü bir olay kaplama olayı. Tam 10 tane dişimi yaptırdım. 3 tanesi köprü neler çektim bir ben bir allah bilir.
İnşallah canım yoksa bu hafta Ecem'le sen elimden kurtulamayacaksınız
İnşallah sende kaçırmamışsındır Kadriyeİyi eğlenceler.
Hem sana hem eşine geçmiş olsun canım. Umarım düzelirsiniz biran önce.
Harika bir bilgi Ecem'cim. Çok teşekkürler
Menün gayet güzel Gülçin'cim afiyet olsun.
afiyet olsun öğlen ekmek yemiyerek dengelemişsinönce menümü yazayım sonra okuyayım
Diyetteyken her gün yarım simit yiyordum hatırlarsan. Aslında yarımla doyuyorum ama kalmasın istiyorum. Önceden eve gelince kızım yiyordu simidin yarısını. Aslında kahvaltımı evden götürmeyi düşünüyorum o daha sağlıklı olacak benim için. Sen böyle metabolizma hızlandıramazsın Gülçin çünki daha öncede aynısını yaşadık. Sonu hüsran oluyor biliyorsun. Lütfen sadece sağlıklı beslen ve yeterli miktarda spor yap. Abartma olur mu? Çorbanın yanına bir dilim ekmek olmuş. Ama ben akşam öğününde ekmeği tavsiye etmiyorum. Belki çok kilolu olanlarda olabilir ama senin kilonda akşam ekmek yenmemeli bence.
Güzel bir menü olmuş Gül'cüm sanırım misafirin geldiği için böyle kısa yazdın. Bidahakine kahvaltıyıda açık açık yazarsan her zamanki gibi daha iyi olur. Spor çok iyi.
Afiyet olsun canım. Bakalım kabak mı işe yarayacak lahana mı
Böyle tek düze diyetler hoşuma gitmiyor Ecem'cim. Dikkatli ol bence canım. Sonra metabolizman bozulmasın.
Hele bi daha kaçamak yap bakalım ben neler yapıyorum sanaArtık ben bile dikkat ediyorum yediklerime göz açtırmam kimseye
Sizin hastane sadece diş hastanesi değilse (eşinin hastanesi) bence muayene ol derim. Çok uzun geldi bana bu süre. Belki normaldir ama ilginç. İhmal etme derim. Kalori sepeti diye bir site canım. Yediklerini seçiyorsun o sana kalori hesaplıyor.
Mercimek çorbası gerçekten çok kalorili bir çorba. Dikkat et canım. Çok fazla tüketme. Geçmiş olsun çok kötü bir olay kaplama olayı. Tam 10 tane dişimi yaptırdım. 3 tanesi köprü neler çektim bir ben bir allah bilir.
İnşallah canım yoksa bu hafta Ecem'le sen elimden kurtulamayacaksınız
İnşallah sende kaçırmamışsındır Kadriyeİyi eğlenceler.
Hem sana hem eşine geçmiş olsun canım. Umarım düzelirsiniz biran önce.
Harika bir bilgi Ecem'cim. Çok teşekkürler
Menün gayet güzel Gülçin'cim afiyet olsun.
kızlar kusura bakmayın ben bugun fazla gıremedım oglumu gece doktora goturdum kulak ıltıhabı agrısından uyuyamadı ..
bugun yavrumla ılgılenıyorum ızlınızle...optum
ben geldim kızlar.dişçiye gittik önce özele 7 binden başladı 2 e kadar indik tabi bütçe bizi aşınca devlete gittik.2 hafta sonra dolgularla tedaviye başlıcaz bakalım inşalalh iyi sonuç alırım.
bu arada gelince tartıldım aç aç tabi şok oldum üst üste bir daha tartıldım acaba diyerek hehe :)cumaya kadar sabredebilirsem güzel sonuç olacak sanirım::)
bugün kimseler uğramamış canlanın kızlar biraz ortalık boş kalmasın yemekten sonra uğrarım yine
evde spor yapamadım ama bugünkü aktivitem
-40 dak yürüyüş yolun yarında 40 kiloda taşıdım kollarım kas yaptı baya
-5 defa 4 kat indim çıktım
akşam yine bişeyler yaparsam yazarım ama hiç halim yok
daha ıyı yavru kusum...
menum
ara yok dısardaydım
ara kıvı ve elma
Menum
Sabah
1 yumurta
1 d ekmek
Ogle
Aksam
Izgara tavuk gogus
1 d ekmek
Ayran
Selammm nerdesiniz kızlar? Bi saat olmuş kimse gelmemiş hu hu uhuhuhuhuh
sahi niye bugun kimse yok ki.............
canimcim spor meselesinde bir sey yazmamissin nasil yapacaz simdi
yada senne yapiyon
kızlar kusura bakmayın ben bugun fazla gıremedım oglumu gece doktora goturdum kulak ıltıhabı agrısından uyuyamadı ..
bugun yavrumla ılgılenıyorum ızlınızle...optum
bilmiyorum nasil yapacaz ama kafam karisti bu gun
dr.kubulay gurkan i seyrettim
diyorki
haftanin her gunu gunde 1 saat tempolu yururseniz haftada ancak 150 gr. evet dogru okudunuz 150 gr. verilir diyor
kosmayi zaten anlamsiz buluyor
ideal yuruyus dakikada 100 adimmis canlar
rejim sirasinda degilde koruma doneminde spor faydalidir diyor
simdi ne yapmali bilmiyorum ama ben bugun yine 45 da.yurudum iki gundur kizlarin dersi var sporda yapamiyoruz evde
onlarla alismisim ya tek sikiliyorum
.
ben geldim kızlar.dişçiye gittik önce özele 7 binden başladı 2 e kadar indik tabi bütçe bizi aşınca devlete gittik.2 hafta sonra dolgularla tedaviye başlıcaz bakalım inşalalh iyi sonuç alırım.
bu arada gelince tartıldım aç aç tabi şok oldum üst üste bir daha tartıldım acaba diyerek hehe :)cumaya kadar sabredebilirsem güzel sonuç olacak sanirım::)
daha ıyı yavru kusum...
kızlar bıde dun kaynanamla kavga ettık barız kavgaydı alttan almaya calıstım ama olmadı malesef cok sınırlendım .... konuyu musaıt olunca anlatırım sızde bana dogrusun yanlıssın dıyınkı bende dısardan bakıldıgında hata mı yapmısım anlayım...
menum
ara yok dısardaydım
ara kıvı ve elma
Menum
Sabah
1 yumurta
1 d ekmek
Ogle
Aksam
Izgara tavuk gogus
1 d ekmek
Ayran
onunla atlatmışsın ebru ben de anahtarı kapının üzerinde unuturdum taki birgün başıma birsey gelene kadar buraya ilk taşındiğimızda anahtarı kapının üzerinde unutmuşum bakkala gitmiştim eve bi geldim anahtar kapını üzerinde dışardaki ayakkkabı terlikleri bütün apartmanın toplamışlar anahtarda dışardaydı iyiki içeri girmemişler özel eşyalar içerdeydi eşim ya alsalar bişey yapsalar başımı nasıl kurtarırım deyip söylenmişti çok korkmuştum içeri bile girmedim içerlerdir diye eşimi aradım geldi içeri girdi
şimdi 10 kere kontrol ediyorum Allah korusun dikkat et
önce menümü yazayım sonra okuyayım
aman dikkat unutkanlik icin b vitamini eksikligi diyorlar
bugun bir durgunluk var kimseler yok ya
aletli spor derken kasmi calistin canim
hani dambillarla?
kabakla lahananin duellosunu bende cok merak ediyorum gercekten
esim normal diyor
ama ben bu hafta dis icin gittigimde birde muayene olmayi dusunuyorum
gercekten 7 ay bitti
ben o kalori sepetine uye olmustum ama beceremedim sepete eklemeyi
yiyecekleri sectigim pencere varya orda tikliyom ama sepete eklenmiyor canim ya
slm kızlar aranıza katılmak istiyorum ne yapmam lazm
afiyet olsun öğlen ekmek yemiyerek dengelemişsin
aslında bana 1 simit çok görünüyo ebru üzerindeki susamlar zaten kalorili 1 simit 4.5 dilim ekmek yerine geçiyo ve 1 günlük ekmek miktarından bile çok en iyisi sen evden götür kahvaltını yada bi tos bas sabah kendine biraz beyaz peynirle yanınada bi süt bebişinede yarasın
ebru aslında spor çok iyi geliyo çünkü yoksa devamlı aklımda yemek yemek fikri dolaşıyo ben o zaman kiloyu spor yapmamaktan değil çok yemekten aldım hiç ağzım boş durmuyordu devamlı yiyordum ebru çok normal kilo almam aslında tam olarak bu hafta düzene oturdum gerçekten
menüm güzelde akşam 1 dilim ekmek yedim bi daha yemeyim bali tekrar akşam acıkmayım diye yemiştim
sence günde kaç dilim ekmek yenmeli ebru:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?