kizceler ben gidiyommmmmmmmmmm
oglene gorusuruz insallah
hepinizi opuyorummmmmm
az yiyorum ama cuma tartilinca bakalim ne kadar verecegim.ben cok zor kilo veriyorum,gram bile gitse benim icin kar.Hm ne güzeel hayırlısıyla olur inşallah balım
Oğlun için çok geçmiş olsun diyorum canım. Bu arada menü de güzel görünüyor. Biraz az geldi yine ama bunu daha önce konuşmuştuk kendi vücudunu en iyi sen tanırsın. Sporun da başarılı. Maşallah
Yerim ben o minikleri :) Umarım güzel bi gün olur hepiniz için
Tatlı ve poğaça olmasaymış daha iyi olurmuş betüül bi de senin 2 tane yarışman var bu hafta dikkat et lütfeeen
Böyle çabalaman çok güzel, benm annem de kaç yaşına geldi hala o kurs senin bu kurs benim kendisini geliştiriyor.
Böyle şeyleri duydukça hem sinirleniyorum hem üzülüyorum. Bi bardak yüzünden küçücük çocuğa nasıl bağırılır? Hem de üzerine vazife olmadan! Çocuğuna sahip çıkman dışarı çıkarman çok iyi olmuş, mutlu olmuştur.. Saygısızlık da etmemişsin. Boşver sen onları canım, Allah'a dua et gönlüme ferahlık ver diye. Hep bu şeytan biliyor musun? Bayılır aile arasında huzursuzluk çıkarmaya.. Ama şeytana uyma. Onlar uysa da sen uyma. Allah'a dayan ve güven.. Kasıtlı yaptıklarını bildiğinde hiç cevap bile verme. İnşallah en kısa zamanda herşey düzelir..
Kahvaltıda az şey yiyoruz çünkü canım benm, ben yavaş yavaş ve uzun sürede yediğimde doyuyorum elhamdülillah. Çünkü midemiz doysa bile beynimiz bunu geçalgılıyor. O yüzden yavaş yavaş yemek çok önemli. Bi de kahvaltıdan önce bi bardak ılık su içersen yemeye tok başlamış olursun yani bende öyle oluyor. Eğer hala karnın açsa 1 saat sonra falan bi elma yiyebilirsin.
ıyı dıleklerınız ıcın tsk ederım kızlar..
daha ıyı yavru kusum...
bugun bısey daha yaptım unı. basvuru yaptım hanımlar yıllar sonra sınava gırcem bakalım nasıl olacak......
benden hayir yok bu hafta
ama sizlerden umutluyum
benimde 3 tane eksik disim vardi
artik cenede dis olmayan yerlerden dolayi diger dislerin aralari genislemisti yemek yerken ozellikle et yerken cok rahatsiz ediyordu
bunun cok cesidi var
icine kereviz felan konan cesitleride yapiliyor
ama bu morbit obezler icin gecerli ve gunluk cok dusuk kalorili
ben yinede sok diyetlere karsiyim
vitamin bari al ve bu diyetle spor onerilmiyor biliyorsun
anladim bebegim
sen beni gecersin yaw
guzell
az degilmi biraz mesela meyve yok
insallah aclik hissedip gece mutfaga gitmessin
aman dikkat unutkanlik icin b vitamini eksikligi diyorlar
bugun bir durgunluk var kimseler yok ya
aletli spor derken kasmi calistin canim
hani dambillarla?
kabakla lahananin duellosunu bende cok merak ediyorum gercekten
esim normal diyor
ama ben bu hafta dis icin gittigimde birde muayene olmayi dusunuyorum
gercekten 7 ay bitti
ben o kalori sepetine uye olmustum ama beceremedim sepete eklemeyi
yiyecekleri sectigim pencere varya orda tikliyom ama sepete eklenmiyor canim ya
Evet kızlar yaaa bugün çok boş kalmış burası. Gelemedim de gün içinde. Lütfen boş bırakmayalım takımımızı.
Geçmiş olsun Tuğba'cım düzelir inşallah biran önce. Çocuk hasta olmasında ne olursa olsun. Çok zor oluyor.
Bakma canım sen onu kim söylüyorsa. Spor herr zaman şart. Bu kiloların büyük sebeplerinde bir taneside hareketsizlik. Spor hareket demek. Ağzı olan konuşuyor artık. İnanmayın siz bunlara. Ne tek başına spor bir işe yarar, ne tek başına diyet. Terazi gibi düşün vücudunu yediklerin ağır basarsa kilo alarak kalır. Yersin ama karşılığında daha çok hareket eder enerji harcarsan terazi dengelenmiş olur. Ben aynen bunu yapmaya çalışıyorum şuan. Yiyorum ama yediklerimi yakmaya çalışıyorum. Cumartesi sabah 76 kiloydum. Bu sabah tartıldım hala 76 kiloyum. Umarım hep böyle dengede gitmeyi başarırım.
Ben bundan 4 yıl önce 2 milyar dı o zaman 2000 lira verdim eşimle kendi dişlerime. Benim 3 tane köprü toplam 9 diş , bir taneside kökü sağlamdı. Kökün üzerine vida geçirip kaplama yaptı. Allaha şükür çok memnunum. Beril'cim eşine bir sorsana bu kaplamaların ömrü ne kadar? Umarım uzun bir süre daha dişle uğraşmam. Çünkü çok ama çok çektim. Artık devlet hastaneleride diş konusunda çok iyi durumda Nermin'cim. Mesela bizim sadece personele bakan bir diş hekimimiz var. Çok memnunuz. Özelden hiç bir farkı yok.
Eeeeee yazsaydın yaaa kilonu merak ettim şimdi.
Hadi bakalım hayırlı olsun. Umarım gönlünce olur herşey.
Takma canım sen sıkma güzel canını. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran.
Menün güzel olmuş ayrıcıa su için kocaman alkışlıyorum seni. Ha gayret olacak inşallah sonunda.
Ecem'cim çok iyi bir menü olmuş. Afiyet olsun. Su ve spor?
Sanada geçmiş olsun canım. Allaha şükür şimdiye kadar hiç bişey olmadı canım yaaaa. Kaç defa unuttum hemde. Adana'da apartmanda. Kim kime kim duma. Allaha şükür hiç bişey olmadı. Geçen gün kaşkolümü ve şapkamı unutmuşum. Ayakkabımı giyerken üzerine koyuyorum dışardaki ayakkabılığın üzerine. Sonra unutuyorum nedense
Senin menüler eskiye oranla çoğalmaya başladı Gül'cüm. Sanırım kilo vermenin yavaşlaması o nedenle. Aslında böyle daha sağlıklı bir süre böyle devam et. Sonra yavaş yavaş düşürürsün zaten. Dolma neliydi? Bide arada bir avuç yazmışın öyle kalmışSpor çok iyi olmuş.
Aaaaa finansbanktan mülakata cagrıldımmmm kızlarr daha öncede denizbanktan cagrılmıstım ama gitmemistim bu mülakata gidicem :)) insallahh olurrr ya
iyi geceler kizlar.oglum biraz hasta idi.misafirimde geldi.giremedim nete pek.
menüm
sabah:1 dilim ekmek,1 yumurta ve 1 parca peynir
sabah ve aksam kabah corbasi
arada 1 elma,
3 lt su,4 bardak yesilcay...
40 dk yürüyüs ve kosu yaptim.
kızlar bugun ve yarın msj sayılara bana...
olay suydu
ben normalde buyuklerı haklı yere cocuguma kızarsa fazla arkalık almasın dıye konusmam...
neyse oglum yanlıslıkla bardak kırdı kaynım nasıl bagırıyo cocuga bende kucugumu yatırıyodum..
ne oldu dedım kaynanam camları temızlıyo ve buyuk oglum sınmıs bı yerde aglıyo...
nıye bagırıyosunuzkı anne dedım zaten korkmus gerek yoktu bagırmanıza dedım ...
kaynanam bana bı gurledı anlatamam kım bagırmısda sen kım oluyosunda ..
bak anne dedım olayı cazgırlıga vurursan bende cok guzel yaparım onu dedım ama senı karsıma muhatap alamam cunku sana ne desem anlatamam dedım...
bu hala bagırıyo bana...
bende sen benım sadece kocamın annesı oldugun ıcın hayatımdasın bundan sonra sadece busun benım ıcın dedım sustum ..
buyuk oglumuda aldım dısarı cıktım......
eve geşldım bu benımle konusmaya calısıyo hıc bısey ollmamıs gıbı cevap vermedım hıc...
ama aynı evı paylastıgın ıcın suanda mecburen konusuluyo artık.......
çok haklısın canım.elinde mesleğin varsa eşine ve çevresine karşı her zaman 1 adım öndesin demektir.o zman biliyorlarki kimseye muhtaç olmayacağız.allah muhtaçta etmesin.bunu cok gec anlasamda soylemeden gecemıcem....
KADIN DEDIGIN AYAKLARININ USTUNDE DURMALI.... MESLEGI ELINDE OLMALI.....
Betul 14-12 10ocak:9
Ecem 14-20
Panic 15/15
Gul. .7/9
Kadriye 13/12
Gulcin 18/8
Tugba 18/4
11-12 ocakti sanirim bunlar??
az yiyorum ama cuma tartilinca bakalim ne kadar verecegim.ben cok zor kilo veriyorum,gram bile gitse benim icin kar.
hepimiz son dakikaya kadar dr.gitmiyoruz malesafhadi hayırlısı canım.hangi bölümü okumayı düşünüyorsun.
berilciğim benim ağzımdaki diş sornu çok malesef ama şu an en çok rahatsız eden üstte 6 yıl önce yaptırmış olduğum vidalı kaplama iş var arası açılmış sanırım ağrıyor birde koku yapıyor büyük ihtimal değişecek şu diş işi aslında ertelenmemesi gerken birşey ama malesef önemsemiyoruz.
acele etme bence gayet normal ben 8 ay bitince olmuştum düzene girene kadarda 2 ay çok görmüştüm ilaçla düzelmişti sonra.
diş fiyatları dolar üzerinden :)fiyatlar değişmiyor.ama bizi aşıyor mecbur devlette olduğu kadarıyla yaptıracağım artık.
inşalalh olur canım ya allah yardımcın olsun.
çok geçmiş olsun canım.hastalıklar yine kol gezmeye başladı.
bu kilonu yarinda gorecekmisin bir daha tartilkilomu merak eden arkadaşlarım canlarım bugün itibariyle diyete son vermiş bulunmaktayım midem fena oldu kusacaktım artık.kilomu yazayımmı yazayım bari 82:)
bnce de çok iyi bir şey
hem insana güven gelir
hem tecrübe her zaman iyidir.
rapor yazdım şimdii bitti. biraz sallama oldu ama napalım..
ütü filn da yapıcam ama sabaha bırakıcam sanırım onları.pff :))
Mirasu imzanda 1 haftalık hamileyim yazıyor. öyle mi ?
öyleyse hayırlı olsunn :)
yazmıştımm şiimdi düzeltiyorum takvim denemedirr yazıyormuş:))
bu sporolayindan haberim yoktu.
kacirmadim ebrucum.önceden söylemistim ben arkadasima cok yemeyecegimi.ben cok zor kilo verdigim icin,kacamak yapmamaya calisiyorum.
bende simiti cok özledim.
bende begendim bu dansi.
gercekten dislerde sorun oldugunda zayiflaniyor.hic degilse o agrilara dayanmanin bir ödülü oluyor.
hayirli olsun ecem.
hersey istedigin gibi olsun canim.
ben dizileri izlemeyi sevmiyorum.amafilmine bakmayi düsünüyorum.
bunu cok gec anlasamda soylemeden gecemıcem....
KADIN DEDIGIN AYAKLARININ USTUNDE DURMALI.... MESLEGI ELINDE OLMALI.....
tatlı ve poğaça haric, gayet güzel ebru sen zaten biliyorsun düzene girecek herhalde zamnla zaten son 1 ayda biraz daha kilo alınıyor dikkat etmen iyi olmuş
tamam canım zaten bu sabah 2 dilim yedim 1 kilo fazla tartan tartıyla bile iyi gözüküyor kilom bu sabah 62 kilo çıktım ama aslında 61 im yani
maşallah iradene beril
saol canım senin menüleride ben beğeniyorum kararlısın masallah
hiç üzülmana gerek yok zaten zararlı bişey yememişsin arada olur öyle gecikmeler kafana takma
ben pek ısınamadım o zumbaya çok hızlı hareket ediyorlar
hayırlı olsun ecem giderek evinin eksikleri azalıyor ne güzel
iyi geçer umarım
merakla bekleniyor sonuçlar
saol canım hafta sonu gidecez bakalım neler alacağım
çok kaçamak var dikkat etmek lazım cumayı düşün yemeni düzen le canım
eline sağlık betül
eh işteşaka betül güzel olmuş yoğunluktan gene iyi yemişsin ama iddadasın unutma derim
canim yiyemiyorum corba felan da tok tutmuyor
sagol bebegim aciklama icin
askimmmmmmmmm ben yollamistim diye hatirliyorum ama ekledim simdi
ben simit sarayina gidip hepsinden yemek istiyorum
hemde bayat simitleri dislerim bir bitsinde............
zamanin kiymetini yasarken bilemiyoruz malesefffffffffff
ancak gecmise yaniyoruz
ama bugun deyip baslamak lazim
takma bosver
benim annem yapmaz hele torun icin ev yansa gik demez
kaldiki bizlerde kayin karismaz
ama olaki boyle bir sey olsaydi
hasana derdim
kadinin evinde degil bardak cam cerceve birakmazdi
benim esim biraz gec baba oldu beliki ondan bilemiyorum bize cok duskundur
kimde birsey diyemez
eltimi evden kovdu 2 yildir kocasida birsey diyemedi
is kocada bitiyor sanirim
bu sozun uzerine daha ne denir
fazla spor yapamiyorum bu hafta daha esnegim ama cumaya gorecez bakalim
gel beraber borekciye gidelimmmmmmm
simitciye gidelim
bende acimmmmmmmmmmmmmmmmm
acimmmmmmmmmmm
hadi hayırlısı canım.hangi bölümü okumayı düşünüyorsun.
berilciğim benim ağzımdaki diş sornu çok malesef ama şu an en çok rahatsız eden üstte 6 yıl önce yaptırmış olduğum vidalı kaplama iş var arası açılmış sanırım ağrıyor birde koku yapıyor büyük ihtimal değişecek şu diş işi aslında ertelenmemesi gerken birşey ama malesef önemsemiyoruz.
acele etme bence gayet normal ben 8 ay bitince olmuştum düzene girene kadarda 2 ay çok görmüştüm ilaçla düzelmişti sonra.
diş fiyatları dolar üzerinden :)fiyatlar değişmiyor.ama bizi aşıyor mecbur devlette olduğu kadarıyla yaptıracağım artık.
inşalalh olur canım ya allah yardımcın olsun.
çok geçmiş olsun canım.hastalıklar yine kol gezmeye başladı.
kilomu merak eden arkadaşlarım canlarım bugün itibariyle diyete son vermiş bulunmaktayım midem fena oldu kusacaktım artık.kilomu yazayımmı yazayım bari 82:)
bir ayagim istanbuldaHalletmisssindir sen hepsiniiii :)
Canımmm cok tesekkur ederim amiinn insallah
O kadar haklısın ki ne yazık bazen yasadıklarımız sonucu bunu anlıyoruz anne babalar özellikle kız cocuklarını ite kaka okutmak zorundalar eller cok acımasız oluyor sıkıntı dert veriyor eziyor bi ömrü bi insan hayatını mahvediyor cok güzel kararlar almıssın hem kurslar hem üniversite kararı esinde destekliyorsa muhtesem acıktan okursun hicc zor degil. Kac kisi yapabiliyo bunu sende yaparsınn.. Hakkında hersey hayırlısı
Evet azalıyor sükürler olsun özellikle önce büyük parcalardan basladım.. Ceyizlere haziran gibi baslamaya karar verdim hersey degisip o kadar güzel seyler cıkıyorki aklım kalmasın istiyorum
İnsallah :))
Ne demekkkk :)) simitci börekci mii nerde hadi hahahah :))
Beril sen istanbulda mısın?
Amiin canım insallah sagolasın
:))) ah lahana ahhhh masalllaaaaaahhhhh böyle devaaammmm :)
hepimiz son dakikaya kadar dr.gitmiyoruz malesaf
benim 3 tane eksik disim vardi
artikm yemek artiklari icine girip cok rahatsiz ediyordu
basladik bakalim
bu kilonu yarinda gorecekmisin bir daha tartil
normal yemeye baslaninca kilonun yarisi geri geliyor diyorlar
ama erken birakmana sevindim sahsen
ama ne yalam soyleyim 3 gunde 1.8 kg superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hatta super otesi
bir ayagim istanbulda
abimin orda oteli var
ortakoyde oturuyor
benim cailarda tatillerde istanbulda oluyor
yazin calisiyorlar bazen y.dilleri cok iyi
Ayyyy beril o dis doktorlarından benim cektigim kadar kimse cekmemistir sanırım :)) ilk olarak tellerle basladı 3 sene... Her hafta dr daydım sagolsun tellerden sonra dislerim zayıfladı fırcalasamda bi cürük bi cürük daha kanallar dolgular .. Somra beyazlatmaaa sonra bi tane implant cok sükür 6 aydır biseym yok kontrole gidicem sadeceee hahaha :))
hepimiz son dakikaya kadar dr.gitmiyoruz malesaf
benim 3 tane eksik disim vardi
artikm yemek artiklari icine girip cok rahatsiz ediyordu
basladik bakalim
bu kilonu yarinda gorecekmisin bir daha tartil
normal yemeye baslaninca kilonun yarisi geri geliyor diyorlar
ama erken birakmana sevindim sahsen
ama ne yalam soyleyim 3 gunde 1.8 kg superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hatta super otesi
Günaydın dicem ama günaydını kalmadı öğle oldu. Bugün kendimi çok yorgun hissediyorum kızlar yaaaa. İşte yoğundu. Geçmişe bakayım biraz. Sonrada öğle yemeğine giderim. İnşallah öğleden sonra sakin olur hastane
Ayyyy beril o dis doktorlarından benim cektigim kadar kimse cekmemistir sanırım :)) ilk olarak tellerle basladı 3 sene... Her hafta dr daydım sagolsun tellerden sonra dislerim zayıfladı fırcalasamda bi cürük bi cürük daha kanallar dolgular .. Somra beyazlatmaaa sonra bi tane implant cok sükür 6 aydır biseym yok kontrole gidicem sadeceee hahaha :))
inşallah cumaya kadar artış olmazda eksilme olur.dikkat ederim yine sebze vari beslenmeye devam :)
ay canım ya hamile hmile çalışmasıda ne zor olur hele son aylarda dinlenmen gereken yerde çalışıyorsun.nr zman izne ayrılıyorsun?
daha var dimi allah kolaylıklar versin sana.
ben 18 yaşında başladım doktor hatası yüzünden sol alt tarafımda diş kalmadı.köprü yapıldı diş etimde gömülü diş varmış üstten baskı uygulayınca alttan o çıktı bütün dişleri götürdü.sonra diş olmayınca impilant denildi pek önemsemedim.şimdi üstt dişler alttan baskı olmayınca allta kadar çökmüş şimdi oraya diş yapılması lazım ama 3 diş 3 bin dolar devlette de yapılmıyor parada yok yine kaldık böyle dedim bari sağ tarafı kurtaralım kalan sağlar bizimdir deyip:) devlette gittiğim doktorda daha yeni herhalde çocuk gibi bakalım nasıl olacak :) inşallah iyi sonuç alrız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?