Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kizceler ben gidiyommmmmmmmmmm
oglene gorusuruz insallah
hepinizi opuyorummmmmm

kizceler ben gidiyommmmmmmmmmm
oglene gorusuruz insallah
hepinizi opuyorummmmmm

ben de daha kavlatı yapmadım hemen kahvaltımı ediym bizim de misafirimz gelcekmiş temizlik yapıcaz annemle, yine uğricam ara ara. görüşürüüüüüüüüüüüüz canlarım

az yiyorum ama cuma tartilinca bakalim ne kadar verecegim.ben cok zor kilo veriyorum,gram bile gitse benim icin kar.

ıyı dıleklerınız ıcın tsk ederım kızlar..
daha ıyı yavru kusum...
bugun bısey daha yaptım unı. basvuru yaptım hanımlar yıllar sonra sınava gırcem bakalım nasıl olacak......

hadi hayırlısı canım.hangi bölümü okumayı düşünüyorsun.

berilciğim benim ağzımdaki diş sornu çok malesef ama şu an en çok rahatsız eden üstte 6 yıl önce yaptırmış olduğum vidalı kaplama iş var arası açılmış sanırım ağrıyor birde koku yapıyor büyük ihtimal değişecek şu diş işi aslında ertelenmemesi gerken birşey ama malesef önemsemiyoruz.

acele etme bence gayet normal ben 8 ay bitince olmuştum düzene girene kadarda 2 ay çok görmüştüm ilaçla düzelmişti sonra.

diş fiyatları dolar üzerinden :)fiyatlar değişmiyor.ama bizi aşıyor mecbur devlette olduğu kadarıyla yaptıracağım artık.

Aaaaa finansbanktan mülakata cagrıldımmmm kızlarr daha öncede denizbanktan cagrılmıstım ama gitmemistim bu mülakata gidicem :)) insallahh olurrr ya

inşalalh olur canım ya allah yardımcın olsun.

çok geçmiş olsun canım.hastalıklar yine kol gezmeye başladı.

çocuktur sonuçta kırabilir niye bağırıyorki.aynı evde olmanın dezavantajları ne yazıkki.sabretmek ve alttan almak zorunda olan sen oluyorsun.yinede takma kafana o hatasını anlamış zaten.allah sana kolaylıklar versin.yerinde olmak istemezdim bazen eşim beraber oturalım diyor hatta geçen yazın böyle bir durumuuz oldu ebru bilir olayı eşimle çok tartıştık sorunlar yaşadık ben istemedim beraber oturmayı iyiyken kötü oluruz dedim her şey sorun olur dedim suçlu ben oldum tabi ev baktık arsa baktık beraber oturacağız diye o ara takımdan 2 ay kadar ayrı kaldım.çok üzüldüm çok ağladım çokta dua ettim allah tarafından birlite oturabileceğimiz bir yer bulamadık rızkımızı rabibm başka yerden verdi çokta iyi oldu herşey yoluna girdi.inşallah sizin içinde hayırlsısnı versin alllah.
bunu cok gec anlasamda soylemeden gecemıcem....
KADIN DEDIGIN AYAKLARININ USTUNDE DURMALI.... MESLEGI ELINDE OLMALI.....
çok haklısın canım.elinde mesleğin varsa eşine ve çevresine karşı her zaman 1 adım öndesin demektir.o zman biliyorlarki kimseye muhtaç olmayacağız.allah muhtaçta etmesin.

Kızlar ben kahvaltımı yaptım biraz suyumu içtim, geç uyandığım için kendimi pek zinde hissetmiyorum ama ev işi yaparken açılırım heralde :) gün içinde yine görüşürüz.

kilomu merak eden arkadaşlarım canlarım bugün itibariyle diyete son vermiş bulunmaktayım midem fena oldu kusacaktım artık.kilomu yazayımmı yazayım bari 82:)

hepimiz son dakikaya kadar dr.gitmiyoruz malesaf
benim 3 tane eksik disim vardi
artikm yemek artiklari icine girip cok rahatsiz ediyordu
basladik bakalim
kilomu merak eden arkadaşlarım canlarım bugün itibariyle diyete son vermiş bulunmaktayım midem fena oldu kusacaktım artık.kilomu yazayımmı yazayım bari 82:)
bu kilonu yarinda gorecekmisin bir daha tartil
normal yemeye baslaninca kilonun yarisi geri geliyor diyorlar
ama erken birakmana sevindim sahsen
ama ne yalam soyleyim 3 gunde 1.8 kg superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hatta super otesi

Halletmisssindir sen hepsiniiii :)

Canımmm cok tesekkur ederim amiinn insallah

bunu cok gec anlasamda soylemeden gecemıcem....
KADIN DEDIGIN AYAKLARININ USTUNDE DURMALI.... MESLEGI ELINDE OLMALI.....

O kadar haklısın ki ne yazık bazen yasadıklarımız sonucu bunu anlıyoruz anne babalar özellikle kız cocuklarını ite kaka okutmak zorundalar eller cok acımasız oluyor sıkıntı dert veriyor eziyor bi ömrü bi insan hayatını mahvediyor cok güzel kararlar almıssın hem kurslar hem üniversite kararı esinde destekliyorsa muhtesem acıktan okursun hicc zor degil. Kac kisi yapabiliyo bunu sende yaparsınn.. Hakkında hersey hayırlısı

Evet azalıyor sükürler olsun özellikle önce büyük parcalardan basladım.. Ceyizlere haziran gibi baslamaya karar verdim hersey degisip o kadar güzel seyler cıkıyorki aklım kalmasın istiyorum
İnsallah :))

Ne demekkkk :)) simitci börekci mii nerde hadi hahahah :))
Beril sen istanbulda mısın?

Amiin canım insallah sagolasın

:))) ah lahana ahhhh masalllaaaaaahhhhh böyle devaaammmm :)

bir ayagim istanbulda
abimin orda oteli var
ortakoyde oturuyor
benim cailarda tatillerde istanbulda oluyor
yazin calisiyorlar bazen y.dilleri cok iyi

Günaydın dicem ama günaydını kalmadı öğle oldu. Bugün kendimi çok yorgun hissediyorum kızlar yaaaa. İşte yoğundu. Geçmişe bakayım biraz. Sonrada öğle yemeğine giderim. İnşallah öğleden sonra sakin olur hastane

Ayyyy beril o dis doktorlarından benim cektigim kadar kimse cekmemistir sanırım :)) ilk olarak tellerle basladı 3 sene... Her hafta dr daydım sagolsun tellerden sonra dislerim zayıfladı fırcalasamda bi cürük bi cürük daha kanallar dolgular .. Sonra beyazlatmaaa sonra bi tane implant cok sükür 6 aydır biseym yok kontrole gidicem sadeceee hahaha :))

Son düzenleme:
bir ayagim istanbulda
abimin orda oteli var
ortakoyde oturuyor
benim cailarda tatillerde istanbulda oluyor
yazin calisiyorlar bazen y.dilleri cok iyi

Anlaaadımm canım zaten otel sektöründe olan herkesin yabancı dilleri aksanları cok iyi oluyor :)

benim cok bir derdim yoktu yaza hazirlik benimkisi zayiflayacamya
diste tam olsun dedim

benim ikizlerin dislerine tel takilacak
birinin ust on diste aciklik var
digerininde vampir gibi iki yanda ustten dis cikintisi var

inşallah cumaya kadar artış olmazda eksilme olur.dikkat ederim yine sebze vari beslenmeye devam :)

ay canım ya hamile hmile çalışmasıda ne zor olur hele son aylarda dinlenmen gereken yerde çalışıyorsun.nr zman izne ayrılıyorsun?
daha var dimi allah kolaylıklar versin sana.

ben 18 yaşında başladım doktor hatası yüzünden sol alt tarafımda diş kalmadı.köprü yapıldı diş etimde gömülü diş varmış üstten baskı uygulayınca alttan o çıktı bütün dişleri götürdü.sonra diş olmayınca impilant denildi pek önemsemedim.şimdi üstt dişler alttan baskı olmayınca allta kadar çökmüş şimdi oraya diş yapılması lazım ama 3 diş 3 bin dolar devlette de yapılmıyor parada yok yine kaldık böyle dedim bari sağ tarafı kurtaralım kalan sağlar bizimdir deyip:) devlette gittiğim doktorda daha yeni herhalde çocuk gibi bakalım nasıl olacak :) inşallah iyi sonuç alrız.

GUL1978. - 11 // 8
aysecig. - 18 // 12
blitz86. - 23 // 8
dontpanic. - 9 // 17
lafraise. - 21 // 18
beril77. - 15 // 11
betuld. - 16 // 4
tugkay2000. - 5 // 5
gurbet_dmr. - 11 // 7

14 / 15 ocak

Son düzenleme:

bende bugun tartildim ama sunu soylemeliyim
cumadan beri dikkat edemiyorum ve sporumda cok azaldi ama kilom artmamis
biraz ugrasayim iki gun kaldi bari biri vereyim
sabah itibariyle 700 gr.di giden
ama actimmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…