Bugün temizlik günü dolabımı bosalttım ne var ne yok daraltmaya yada artık daralmicak olanları ayırmaya basladım off cok sıkıldım :) yarında son sınavım vaar gereksiz bi ders ondan calısmıyorum :)
kolay gelsin şkerim.bende dünden beri ara yapıyorum dün perdeleri yıkadım bugün tek tek camlara başladım birden hepsini yapamıyorum kız rahat vermiyor zaten:)
bende senin gibi hergun biraz yapiyorumkolay gelsin şkerim.bende dünden beri ara yapıyorum dün perdeleri yıkadım bugün tek tek camlara başladım birden hepsini yapamıyorum kız rahat vermiyor zaten:)
Bugün temizlik günü dolabımı bosalttım ne var ne yok daraltmaya yada artık daralmicak olanları ayırmaya basladım off cok sıkıldım :) yarında son sınavım vaar gereksiz bi ders ondan calısmıyorum :)
bende senin gibi hergun biraz yapiyorum
ay ne eglencelidir giyip giyip bol geliyor diye ayirmak
sen ne zaman basladin kilo vermeye
kac ayda verdin bayagi iyi verilmis kilon
Cok eglenceli ama bazılarına cok üzüldüm
4 ayda verdim 5. ayıma dogru gidiyorum..
mas.darisi herkese insallah
nisanlanincami karar verdin
kizlar hosaf konusunda ne dusunuyorsunuz
aksama kendime erik yada kayisi kurusundan hosafmi yapsam sekersizce
pure haline getirip yesem
ne dusunuyorsunuz
Eki Görüntüle 606829 Eki Görüntüle 606828
ecem deniyorum olmuyor
benim telin boyutu buyuk geliyor
ama bilgisayardan gecirebiliyorum
insallah aksama halledecem canim resimleri
bu bizim kopegimiz
cocuklarin elinde kopeklinden eser kalmadi gerci ama
Eki Görüntüle 606839 Eki Görüntüle 606836 Eki Görüntüle 606838
benim ikizler
romantik bir gun batimi benden size
ecem bu otelde gecen yil dogum gunu yaptim
kizlar istedi diye
senin yeride cok istiyorlar
bakalim
buzun resimler oluyor ortuler gecmiyor hayret
Senin kızlar süslü baksana sallar takılmıs :) digerinde ojeler :)) allah bagıslasın canım
maşallah gül on parmağında on marifet valla en güzelini yapmışsın.yinede boş durmamışsın.bende evlenene kadar açlıştım eşek gibi akşam geç saatlere kadar evlenince rahatladım sandım ilk iki sene iyiydi de sonra sıkıldım çalışmak ne olursa olsun güzel özellkile ekonomik özgürlüğün açısından süper çalışırken kendi param diyip harcayabiliyorusn ama evlenince hesap kitabın içinde buluyorsun kendini ve bir şey alırken iki kere düşünüyorsun.benim eşim çalışmamı istemiyor lafını bile ettirmiyor malesef o kadar okul emek boşa yani ne yapalım yinede halimize şükür.allah darda koymasın kimseyi.
canım ben içine ne tuz ne bulyon koydum zaten bulyonda yoktu evde:)ama tarifinde var istersen koyabilirsin.
benim ikizler
kizlar istedi diye
bakalim
amin hepimizinkini allah korusuno kadar deeğil de bişiler yaapmaya çalışıyorum,aynen öyle insanın kendi parası baska bence de eee çalıştırmadıklarına göre 2 kat çalışsınlar banane
sıkılma sıkılma ne güzel işte...
3 kız masallah Allah bağışlasın...
Günaydın dicem ama günaydını kalmadı öğle oldu. Bugün kendimi çok yorgun hissediyorum kızlar yaaaa. İşte yoğundu. Geçmişe bakayım biraz. Sonrada öğle yemeğine giderim. İnşallah öğleden sonra sakin olur hastane
bende bugun tartildim ama sunu soylemeliyim
cumadan beri dikkat edemiyorum ve sporumda cok azaldi ama kilom artmamis
biraz ugrasayim iki gun kaldi bari biri vereyim
sabah itibariyle 700 gr.di giden
ama actimmmmmmmmmmmmmmm
gecmis olsun.lokmalari cok cignerseniz,kilo vermeniz kolaylasir diyorlar.dislerin yapilsin.bunun faydasini da görürsün.
simdi cikmam lazim.oglumu okuldan alacam,sonra tekrar götürecem.sonra onu spora birakip,yaklasik 2 saat yürüyecem.aksama görüsürüz.
Cok eglenceli ama bazılarına cok üzüldüm
4 ayda verdim 5. ayıma dogru gidiyorum..
amin hepimizinkini allah korusun
kissssss belki zayiflayinca dizilerde tatile girinci 4.oglan olur heeeeeeeeeeee
ayy kolay gelsin canımNe zaman izne ayrılcaksın?
Balım ben cumadan cumaya tartılıyorum sadece. Eskiden olsa dayanamazdım ama buraya katıldığımdan beri, tartılma mevzusu da dahil herşeyim disiplinize oldu. Kendimi tutabiliyorum yani. Hem daha heyecanlı oluyor, olumsuz bi sonuçgörürsem hafta içinde mesela ben çok kafama takarım onu :\
Benim annemin bir arkadaşı söylemişti, her lokmayı 20 kez çiğne diye.. Mümkün olduğunca çok çiğniyorum hem yemeğim uzun sürede bitiyor, beyim doyduğumu algılıyor ve gerçekten de doyuyorum, hem de sindirmesi kolay oluyor vücut için. Gerçekten çok etkili bişy bu.
Yoğun bi gün kolay gelsin canım.
Yarınki sınavdan sonra tatil başlıyo yani? Süper :) bak bugün benim 26 günlük tatilimin ilk günü mesela ne güzel bi duyguymuş ya yaz tatilinden beri unutmuşum bu duyguyu
Hm çok iyi o zaman, baya dengeli vermşsin. Ortalama ayda 4 kilo civarı. İşte böyle verilen kilolar kalıcı oluyor. Maşallah
benim ikizler
kizlar istedi diye
bakalim
Senin kızlar süslü baksana sallar takılmıs :) digerinde ojeler :)) allah bagıslasın canım
amin hepimizinkini allah korusun
kissssss belki zayiflayinca dizilerde tatile girinci 4.oglan olur heeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?