Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nermiiiinnnnnnnn yetişşş yanıyommmmmm lahana çorbası yapayım dedim kerevizde ekledim bulyon kattım neyse 2 yesil biber koymustum
,çorba değil,çiğ köfte sankiiiiii kulağımdan çıkıyor ne yapsam bizim adama urfa usulu diye yuttursammı bosa gitmese yoksa içmeye mi çalışsam?
zaten ben öyle sabah mabah içemem arada renk olsun yarın da bir kase içerim azıcık faydası olur belki en azından gribe iyi gelecek anladım içim yanıyoooo

üstteki günlük olarak güzel neseli, alttaki daha zarif ama biraz hüzünlüyoruma bak ya
resime bakınca bende öyle hissettim niye acabaama alttakinin nostalji bir havası var ondan herhalde:)

kız kim dedi sana o kadar acı koy diye yanarsın tabi eşine yutturabilirsen yutturda pek sanmıyorum benim adam olsa kafamdan aşağı döker yapa yapa bunumu yaptın diye en iyi içmeye çalış içemezsen artık mecbur dökeceksin:)

üsteki takım cicili bicili şeker hoş duruyor alltakide bir o kadar ağır ve zarif duruyor ben olsam üstekileri alırdım herhalde :)

üstteki günlük olarak güzel neseli, alttaki daha zarif ama biraz hüzünlüyoruma bak ya

Bnde üsttekini begeniyodum hep yakındanda bakmıstım ama alttakide beni bi çekti böyle begenmekte diil garip bi sekilde begendm :))

Bnde üsttekini begeniyodum hep yakındanda bakmıstım ama alttakide beni bi çekti böyle begenmekte diil garip bi sekilde begendm :))

insanı çeken bir tarafı var zaten yemek yerken ağlatacakmış gibi bir havası var sonbaharı anımsatıyor:)ama üstekiler bahar havasında cıvıl cıvıl:)
sen üstekini al yemeğiniz hep bahar tadında geçsin:)

Hahahaah canım yaa aglatacakmıs gibi bir havası var a cok güldümm :)) amiiiin allah hepimize agız tadı versin...

Menüm
Sabah
1 çay k krem peynir
2 zeytin
Yarım d ekmek
Sekersiz cay

Ögle
Pulbiberli naneli 1 kase yogurt

Aksam
Yarım kase sehriye corbası
3 yk mantar sote
1 d ekmek

Kızlar sehriye corbasına biri diyette yasak demisti aslında en masum corbalardan neden öyle denildi bilmiyorum
Sade sehriye corbası 115 kalori
Domatesli yada tavuklu sehriye corbası 160 kalori

Bugün temizlik günü dolabımı bosalttım ne var ne yok daraltmaya yada artık daralmicak olanları ayırmaya basladım off cok sıkıldım :) yarında son sınavım vaar gereksiz bi ders ondan calısmıyorum :)
darisi bize ecemcim.
Canım sanada kolay gelsin dogru dyosun hem cocuk hem is zor olur
en iyi anlayanlardan biri de benim.

mas.darisi herkese insallah

nisanlanincami karar verdin

kizlar hosaf konusunda ne dusunuyorsunuz
aksama kendime erik yada kayisi kurusundan hosafmi yapsam sekersizce
pure haline getirip yesem
ne dusunuyorsunuz
bence hosaf saglikli.iyi secim olur.ögle vaktine daha iyi sanki.
kötü komsu ev sahibi derler ya.ona benzemis.
amin hepimizinkini allah korusun
kissssss belki zayiflayinca dizilerde tatile girinci 4.oglan olur heeeeeeeeeeee
bende kiz istedim,iki oglan oldu.saglikli olsunlar da gerisi önemli degil.

Evet baslıyo ama bütlerede giricemm ortalamayı yükseltmem gerek özel ya benim ortalamam yüksek olmazsa burs miktarı kadarını ödemek zorunlulugu var
Evet umarım geri almam
sende bayagi yogunsun ecemcim.bir yanda diyet,bir yandan sinavlar,bir yandan dügün hazirligi....
sehriye makarnayi cagristirdigi icinmi acaba? menülerin güzel gidiyor.

Kızlar o kadar kötüyüm ki anlatamam. Hastamıyım yorgunmuyum anlayamadım. Boynum tutulmuş başım ağrıyor. Bide felaket halsiz hissediyorum kendimi. Sanırım öğlen yediklerimden sonra kan şekerim düştü. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Şimdi mecburen akşam yemeğini hazırlayacağım. Arkasından baş ağrım geçmezse eğer yatmayı düşünüyorum. Düzelirsem gelirim inşallah.

kurslara basvuru yaptım sonra bıde hastaneye basvuru yaptım hakkımda hayırlısı...
ıskurun 40 kısı alacagı kursa 450 basvurdu bugun sokdaydım....
ve cok yorgunum basım cok agrıyo su anda........

kilomu merak eden arkadaşlarım canlarım bugün itibariyle diyete son vermiş bulunmaktayım midem fena oldu kusacaktım artık.kilomu yazayımmı yazayım bari 82:)
Boyle kilomuzu yazarken gecen haftayi da yazalim ki aradaki fark daha iyi anlasilsin ben gecen haftaki kilonu bilmedigim icin anlayamamistimm yorumlardan okudum 1.8 mis
Umarim yaglardan gitmistir ve kalici oluur.

Afiyet olsunn
Yani yasak degildir de, herhalde sehriyeleri kalorili diyedir.

Bu arada Tugba (dontpanic) yorumunda demissin ya tatli ve pogaca olmasaydi diye tatli yemedim kii??
Kabak salatasini kabak tatlisi sanmis olabilir misin?

Kizlar acayip yogun bir gundu.
Belediye baskani, il ve ilce milli egitim mudurleri geldi okula.
Mesaiden erken gittik zaten, karsilama fln. Sonra cocuklarlaydim. Oglen sergiye gittik cocuklarla cook muthis otesi oldu, cok gurur duydum ogrencilerimmlee
Ama cok yoruldum sonra okula donunce 5:30 a kadar da kulube kaliyorum malum
Simdi yeni eve geldim hatta kapidayim ama annem kapiyi acmiyorr:)))
Aksama da Muhammatler gelecek, nisanlim yani, ailecek gelecekler.
Cok giremiycem yine
Bir kac gundur boylee kusura bakmayin ama gecmisi okuyorum hep takipteyim sizii

Menum
Sabah
2 dilim tam bugday ekmegi
Biraz kasar peyniri
Domates
Salatalik

Oglen
2 yk bulgur pilavi
1 kepce susuz kiymali bezelye
Ayran, salata

Ara
Yarim bardak sut

Aksam
1 kase yogurtlu cevizli kabak salatasi

Suyu cok az ictim bugun icemedim kosturmaktan daha dogrusu
1.5 litreye tamamlamaya caliscam daha fazla icenem sanirim

menum

kahvaltı 2 tam bugday ekmegı 1 yumurta peynır domates

ara kıvı elma

oglen 2 kase yogurt ekmek tam bugday

ara yok

aksam 1 tane patateslı borek yogurt .. borek gereksız oldu degılmı....

PUHAHAHAH haklısın valla yapar mı yapar ,akşam da yedim alıştım biraz midem kaynamazsa yarın da içeyim ziyan olmasın bari....

ayyyy ne güzel demişsin bu tabakta bişi var gerçekten

içinde hamur olduğundan olabilir belki bilemedim valla...

canım son zamanlar haklısın dinlenmene bak sen biz buralardayız...

kurslara basvuru yaptım sonra bıde hastaneye basvuru yaptım hakkımda hayırlısı...

çok sevindim senin adına hayırlısı hangisi ise o olsun...

dengeli ve güzel olmuş,afiyet olsun...

menum

ara kıvı elma

ara yok

börekle birlikte karbonhidrat sayısı artmış ama yarın telafi edersin...

Menümü yazayım:

sabah:1 dilim ekmek,peynir,zeytin,çay,bal

ara:3 badem,1 keciboynuzu

öğlen:1 yumurta,tarçınlı yoğurt

ara:1 tabak acı lahana çorbası

akşam:2 tabak acı lahana çorbası(yana yana yedimmmmmm offf)

nermincim 2 yesil biber koydum sadece feci acıymış...

yok beril ben gitmem hiç biryere regl oldum bugün ondan zaten atlatacagım inşallah kaçamak yok yani 59 u görünce kendime izin vereceğim

gunaydinnnnnnnnnnnnnn

suyu çok severim ben tuğba kalkar kalkmaz 1lt içerim hemen regl oldum bugün ondanmış atlatacam inşallah

Kızlar ben kahvaltımı yaptım biraz suyumu içtim, geç uyandığım için kendimi pek zinde hissetmiyorum ama ev işi yaparken açılırım heralde :) gün içinde yine görüşürüz.
kolay gelsin tugba
dünkü menüm
4 defa lahana çorbası
1 tabak brokoli salatası
yarım tabak patates püresi
3.5 litre su
afiyet olsun patates püresi olmamış patatesden mümkün olduğunca uzak durmalıyız hele akşam
kilomu merak eden arkadaşlarım canlarım bugün itibariyle diyete son vermiş bulunmaktayım midem fena oldu kusacaktım artık.kilomu yazayımmı yazayım bari 82:)
masallah gene iyi vermişsin bu kadar sabrettiğine şükür nermin
GUL1978. - 11 // 8
aysecig. - 18 // 12
blitz86. - 23 // 8
dontpanic. - 9 // 17
lafraise. - 21 // 18
beril77. - 15 // 11
betuld. - 16 // 4
tugkay2000. - 5 // 5
gurbet_dmr. - 11 // 7

14 / 15 ocak
emegine sağlık ecem

bende bugun tartildim ama sunu soylemeliyim
cumadan beri dikkat edemiyorum ve sporumda cok azaldi ama kilom artmamis
biraz ugrasayim iki gun kaldi bari biri vereyim
sabah itibariyle 700 gr.di giden
ama actimmmmmmmmmmmmmmm
1 kğ olu o bu hafta beril

simdi cikmam lazim.oglumu okuldan alacam,sonra tekrar götürecem.sonra onu spora birakip,yaklasik 2 saat yürüyecem.aksama görüsürüz.
ne güzel 2 saat yürümek süper

Bugün temizlik günü dolabımı bosalttım ne var ne yok daraltmaya yada artık daralmicak olanları ayırmaya basladım off cok sıkıldım :) yarında son sınavım vaar gereksiz bi ders ondan calısmıyorum :)
ne guzel bir duygu daralttırmak iyi en azından kullanabilir oluyorlar yine

kolay gelsin şkerim.bende dünden beri ara yapıyorum dün perdeleri yıkadım bugün tek tek camlara başladım birden hepsini yapamıyorum kız rahat vermiyor zaten:)
kış gününe temizliği öyle cam falan zor olur kolay gelsin
Cok eglenceli ama bazılarına cok üzüldüm
4 ayda verdim 5. ayıma dogru gidiyorum..
maşallah ya 5 ayda nerdeyse 20 kilo ne deyim ecem tebrikler

çok şirin köpekler süt aldığım kadının köpekleri çok tatlı doğum yaptı 10 tane yavrusu oldu bi sevimlilerdi sattılar yavruları annesi hiç havlamıyo şimdi çok üzülüyorum köpeğin haline erkek olanın ismi gofret eşininki ise helen sizin köpeğin ismi ne

en iyi kararı vermişsin
çok güzel yermiş doğum günleri için kızlarında çok tatlı elifcik daha da tatlı küçük minnak Allah bağışlasın

amin hepimizinkini allah korusun
kissssss belki zayiflayinca dizilerde tatile girinci 4.oglan olur heeeeeeeeeeee
çok gayretlisin masallah beril

Kızlaaaar sizce hangisi fiyatlar inanılmaz inmisss 2sinden birini alıcam hemen

Eki Görüntüle 606899
ben 2.ciyi beğendim karar senin

ne kadar biber attın öyle:26:

ben söylemiştim ama yasak demedim tugba yemişti ekmek yemiyerek dengelemişsin yazdım zaten şehriye hamur olduğu için ekmekle yememeli yazdım ecem yoksa yasak değil tabiki menünde çok güzel afiyet olsun en son 59.8 i görmüştün şimdi kaç kilosun nasıl gidiyor

geçmiş olsun ebrucum yat dinlen kendine iyi bak seni seviyoruz

sanada gewçmiş olsun tuğba dinlen de iyleş biran önce

evet gulcın ınankı bunu gec anlasamda kesın kararflıyım bır ıse gırmeye veya egıtıme devam etmeye........
kararlı olman güzel bende aynı senin gibi düşünüyorum tugba
güzel atlatmışsın betül nişanlın ve ailenle iyi akşamlar

afiyet olsun menün gayet güzel

menum

ara kıvı elma

ara yok

sen zaten nerde hata yaptığını biliyorsun tuğba

güzel olmuş acıda metabolizmanı hızlandırır afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…