ama birazcik gelmedim ortimi aldin tugba:) senin ki nermin.
ooo süper canım menüde öyle bravo
Yineeee birinciii yineee birinciiiyiiizzzzz tebriklerrrr kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr haftayaaa bende geliyorummm fark acıcazzzz hadiii göriyimmm biiiziiii:)
tebrik ederim kızlar hepiniziiii:13::13: buhafta da 1.sinizzzzzzz tebrikler...
not:5. takımdan bir dost
Canlarım benim geldim ama çıkacağım yeniden. Öncelkle hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Yarın sabah haftalık yorum ve mesaj sayıları ile burdayım inşallah. Sizleri çok seviyorummmm
afiyet olsun tugbacım menün ve sporun harika:82: BUGÜNKÜ MENÜM :82:
Kahvaltı öncesi neler içtiğimi biliyorsunuz canlarım artık onları yazmiym diyorum.
---------------------------------------------------------------------------
Sabah: 1 dilim tam buğday ekm.
1 kib. kutusu kadar peynir
4 zeytin
1 cherry domates
----------------------------------------------------------------------------
Öğle: 1 kepçe mercimek çorbası
(gram olarak bilmiyorum ama) 2-3 kib.kutusu kadar haşlanmış kırmızı et
(Öğle yemeğimi yemekhanede yedim. Erişte ve portakal vardı onlardan almadım)
Akşam: 1 kase pul biberli yoğurt
3 kaşık kadar haşlanmış tavuk eti (göğüs kısmından)
+Yaklaşık 2,5 lt su
+3 bardak yeşil çay (biri yatmadan önce)
+45 dk spor (30 dk tempolu yürüyüş, 15 dk oldukça hareketli aerobik)
Kızlar bugün spor salonuna hoca gelmedi ve salonda müzik eşliğinde tempolu olarak yarım saat yürüdük. Biraz da aerobik yapalım dediler, hareketleri ben yaptırdım biliyo musunuz iyice kendime güvenim geldi
tesekkürler tugba irademe sahip olmak zorundayımİşte böyle böyle olucak bu iş, helal olsun
görüşürüz canımşimdilik çıkıyorum yatmadan önce gelirim görüşürüz yine inşallah canlarım. Allah'a emanet olun.
acımasız bunlar ah içimiz gidiyor anlamıyorlaraslinda kahvalti meyve ile olursa,bagirsaklarda calisiyor.ara sira denenmeli.benim en sevdigim ögün kahvalti.
evet.bakacagim birazdan.senin basarinin altinda o site yatiyor galiba.
acimasizlar.yapilir mi bu bize?benimkiler de kestane yiyorlar
ewet ecemcim kesinlikle bünye meselesiBoyum 172 - 173 falan ama evet kısa degilmissin mesela benim annemde 169 o benden zayıfken bile tombik tombik görünüyodu
Aslında ben hep su haftaya kadar böyle beslendimyani bu kadar kiloyu yemeyerek verdim biraz bünye meselesi sanırım
Hihihi bu benim eski halim ben böyle verdimmm kilolarıı :))
Herkes diil motivasyon olsun diye sadece koydum :))
Koy nolcak ki zayıfladıkca yeileri gelirr ben zayıf diilim balıgım balık :)
Yok yok gitmicem mezun olsam bile burdayım cok alıstım :))
Yok yanlıs anlamıssın ben diil genelde bana kızıyolar menülerim icin ben siz yokken böyleydm son zamanlar yemeye baslamıstım 1 mandalinayı 1 ögün yaptıgım zamanlarımda var benim :)
Hahahahahah :) eveeeettt mön lerimleeeee geri dönüsssss yaptımmm eski ben:)
çok sevindim geçen hafta kilo almış bu hafta epey kilo vererek hatamı telafi ettim umarımYineeee birinciii yineee birinciiiyiiizzzzz tebriklerrrr kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr haftayaaa bende geliyorummm fark acıcazzzz hadiii göriyimmm biiiziiii:)
tesekkürler kardeş takımın dostutebrik ederim kızlar hepiniziiii:13::13: buhafta da 1.sinizzzzzzz tebrikler...
not:5. takımdan bir dost
Ben varimmmyalnizda olsa her evde tartisma olur.sadece kalabalik olunca atrtisma sayisi artiyor.
herkes albüm ekliyor galiba.benim 70 in üzerinde iken ki hic resmim yok.bende cektirip yayinlasammi acaba?yalniz benim sonram yok:) ecem gibi zayif da degilim.
menü burda da,yemek yok.maasallah.hedefine haftaya varacaksin galiba.
maasallah herkese.en kisaniz benim galiba.165 in altinda kimse yok galiba.
Cok guzel az gibi gorunuyor ama besleyici ve doyrucu olmus bencemenüm
sabah:1yumurta,yarim kepek ekmeginden tost
ögle:salata,1 elma
aksam:balik
2,5 lt su,4 bardak yesilcay
1saat yürüyüs
Ben de kesinlikle tam tahilliyi daha cok seviyorummmenümü yazıyorum kızlar ben çok güzel doydum ama kalorisi çok az geldi bana yaklaşık 700 kalorilik yemişim
sabah
geç oldu
1elma 5 badem bundan sonra meynveyle kahvaltı yapabilirim çok güzel oluyor
öğle
hamsi buğlama
2 dilim tam buğday ekmeği
akşam
salata yoğurt
1dilim tam tahıllı ekmek bu ekmeği daha çok sevdim
4 bardak yeşil çay
çokca su
bugün 40 dak dan daha çok yürüdüm
sporuda hesaplarsam geriye 460 cal kalıyor
Ooo superrrYineeee birinciii yineee birinciiiyiiizzzzz tebriklerrrr kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr haftayaaa bende geliyorummm fark acıcazzzz hadiii göriyimmm biiiziiii:)
ecem çakikimiz varız sadece gülçin 2.olmuş:13:bir cola zero patlatalım
Gulcin seni ayrica tebrik ediyorummkızlar süperiz ya tebrik ederim motivem bir kat daha arttı 2. olmuşum bireyselde
gul1978 8/11
aysecig 19/16
blitz86 19/14
dontpanic 19/14
lafraise 35/27
beril77 17/12
betuld 7/8
tugkay2000 13/14
gurbet_dmr 16/16
16 ve 17 0cak gunlerı msj sayısı........
Yaa kadriye öyle deme oturunca o göbek sankii hiic zayıflamamısım gibi orda öyleece bana bakıyoyarın spora yazılıcam ptesi falan baslarım insallah sporla gider
Bende hic bu kadar zayıf olmadım bu hayatımda ilk defa oluyoo gercekten ben diyorum ya 5 li 6 lı rakamları en son ortaokulda falan görmüsümdür ben tombuldum bebeklikten beri anneannem sagolsun :) o yüzden diyorum bende senin gibi düsünüyodum ama verdikce aaa oluyomus dedim 68 67 leri bile gördügümde havalarda ucuyodum simdi zayıfladım daha da zayıflicam oluyo yani buna inan :)
Nermin e canım bugün ve yarın ki mesajlaaar
Menüm
Sabah
2 bardak yesil cay
3 zeytin
1 catal peynir
Yarım d ekmek
Ogle
Yarım kase naneli pul biberli yogurt
Aksam
Yarım salatalık
3 yk yogurt
Su icmedimicicem uyuyana kadar
Yesilcay 4 bardak
menüm
sabah:1yumurta,yarim kepek ekmeginden tost
ögle:salata,1 elma
aksam:balik
2,5 lt su,4 bardak yesilcay
1saat yürüyüs
menümü yazıyorum kızlar ben çok güzel doydum ama kalorisi çok az geldi bana yaklaşık 700 kalorilik yemişim
sabah
geç oldu
1elma 5 badem bundan sonra meynveyle kahvaltı yapabilirim çok güzel oluyor
öğle
hamsi buğlama
2 dilim tam buğday ekmeği
akşam
salata yoğurt
1dilim tam tahıllı ekmek bu ekmeği daha çok sevdim
4 bardak yeşil çay
çokca su
bugün 40 dak dan daha çok yürüdüm
sporuda hesaplarsam geriye 460 cal kalıyor
Menüm :
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği,zeytin,peynir,bal,çay
öğlen:sebze çorbası,kereviz yemeği ,yoğurt
akşam :1 baget,yoğurt
yeşil çay,2 lt su...
:82: BUGÜNKÜ MENÜM :82:
Kahvaltı öncesi neler içtiğimi biliyorsunuz canlarım artık onları yazmiym diyorum.
---------------------------------------------------------------------------
Sabah: 1 dilim tam buğday ekm.
1 kib. kutusu kadar peynir
4 zeytin
1 cherry domates
Öğle: 1 kepçe mercimek çorbası
(gram olarak bilmiyorum ama) 2-3 kib.kutusu kadar haşlanmış kırmızı et
(Öğle yemeğimi yemekhanede yedim. Erişte ve portakal vardı onlardan almadım)
Akşam: 1 kase pul biberli yoğurt
3 kaşık kadar haşlanmış tavuk eti (göğüs kısmından)
+Yaklaşık 2,5 lt su
+3 bardak yeşil çay (biri yatmadan önce)
+45 dk spor (30 dk tempolu yürüyüş, 15 dk oldukça hareketli aerobik)
Kızlar bugün spor salonuna hoca gelmedi ve salonda müzik eşliğinde tempolu olarak yarım saat yürüdük. Biraz da aerobik yapalım dediler, hareketleri ben yaptırdım biliyo musunuz iyice kendime güvenim geldi
kızlar çıkıyorum şimdiden yazıyorum yarın gelmiycem şehre ineceğiz
ve menümü de yanıma aldım kaçamak yapmayım diye şimdi herşeyi hazırladım
yanıma 10 tane badem 1 tane elma aldım yanındada ayran alır içerim
akşamada çorba ve salata yiyeceğim çorbamıda yaptım yeşil mercimek çorbası
yarınıda kafamda hazırladım insallah bi aksilik olmaz
Alintilayip cevapta yazdiktan sonra hepsinin bi anda yok olmasi kadar sinir bozucu bisey yok sanirim! Kizlar annemin dayisi vefat etti yarin ankaraya gidilecek benim keremle gidip gitmeyecegim belli degil gidersem buraya yazamam kizlar gitmezsem zaten burdayim yarin gece gidersek pazar gunu olmam pazarda tatil zaten haberiniz olsun
Yaprak dokumu gibi birer birer gidiyorlar once anneannem gecen ay annemin teyzesi simdi dayisi olum bu kadar yakina gelince maneviyatin hatra gelmeside ayrica kotu birsey.. Keske hep bu bilinclee yasasak yaa
kızlar süperiz ya tebrik ederim motivem bir kat daha arttı 2. olmuşum bireyselde
kızlar çıkıyorum şimdiden yazıyorum yarın gelmiycem şehre ineceğiz
ve menümü de yanıma aldım kaçamak yapmayım diye şimdi herşeyi hazırladım
yanıma 10 tane badem 1 tane elma aldım yanındada ayran alır içerim
akşamada çorba ve salata yiyeceğim çorbamıda yaptım yeşil mercimek çorbası
yarınıda kafamda hazırladım insallah bi aksilik olmaz
Alintilayip cevapta yazdiktan sonra hepsinin bi anda yok olmasi kadar sinir bozucu bisey yok sanirim! Kizlar annemin dayisi vefat etti yarin ankaraya gidilecek benim keremle gidip gitmeyecegim belli degil gidersem buraya yazamam kizlar gitmezsem zaten burdayim yarin gece gidersek pazar gunu olmam pazarda tatil zaten haberiniz olsun
Yaprak dokumu gibi birer birer gidiyorlar once anneannem gecen ay annemin teyzesi simdi dayisi olum bu kadar yakina gelince maneviyatin hatra gelmeside ayrica kotu birsey.. Keske hep bu bilinclee yasasak yaa
Günaydın 13. takımın güzel ve çıtır hatunları
Bu cumartesinin ilk mesajı benden gelsin, Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir haftasonu diliyorum hepimize.
Bugün yine her cumartesi olduğu gibi çok ama çok işim var. Önce temizlik yapmam lazım arkasından kızımla birlikte kütüphaneye. Ordan eşimin iş yerine sanırım arkadaşlarıyla akşama sinema ayarlayacaklar. Bugün dolu dolu bir gün olacak yien. Önce geçmişe bir bakayım kahvaltıyı hazırlarken.
Ama kızlar çok nazar değiyorlar dikkat edin kendinize. Zayıflamak öyle her babayiğidin harcı değil. O nedenle çok özelsiniz unutmayın bunu.[/B][/I][/COLOR]
Menün çok güzel canım afiyet olsun. Keşke öğlenki portakalıda yeseydin bence daha iyi olurdu menün. Spora başlamanda ayrıca güzel olmuş. Sen hele biraz daha zayıfla bakalım ne güvenler gelecek sana ne güvenler. Bu arada resim çekmeyi unutmuyorsun dimi Tuğba. Her hafta mutlaka fotoğrafını çek. Bak bi kaç ay sonra neler değişecek neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?