Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Valla var :) oturuncaaa göbüs cıkıyo ama yatınca kemik cıkıyo :))) ben istiyorum kii oturuncada göbek olmaaasınnn ayaktada o cıkıncı olmasn kemik kemik olsun :))

İnşallah sizler gibi uzunca bi müddet emek verdikten sonra benm de böyle söylediğim günlerin geldiğini görürsünüz canlarım :)

Kızlaar okudugum bi makalede kemik agırlıgının var oldugunu söylüyor hatta bazı sporlarında kemik hacmini arttırdıgıda bilimsel olarak kanıtlanmıs özellikle yüzme omuz kemiklerinin hacmini arttırıyomus basketbol boy uzatıyo diyoruz yaa o da hacmi arttırdıgındanmıs futbolcular cok uzun olmazlarmıs gibi gibi bi sürü sey yazıyordu :))

Canım evet o kemik ağırlığı gerçekten farkettiriyor. Mesela benm birlikte spora gittiğim bi abla var. 40 lı yaşlarında.. Boyu sadece 1.62, ama kemikleri ağır sanırım. İri de görünmüyor, boyuyla zaten ne kadar iri görünebilir ki. kilosu 72. Görünüşü ise gayet normal. Bi ara 68'e düşmüş ne yaptın sen ya çok zayıflamışsın bi hastalığa falan mı yakalandın demişler bende de öyle bi durum var işte. Kimse inanamıyor beni gördüklerinde 100'ün üzerinde olduğuma çünkü göstermiyorum. Bu benim için belki de bi avantaj, benm boyum da 1.63. 70'e düşsem bile ideal bi görünüme kavuşabilirim. İnsanoğlunun gözü doymaz illa ki bi 60'ları görmek için çabalıycam ama geri kalan hayatım ve sağlığım için..

İnşallah sizler gibi uzunca bi müddet emek verdikten sonra benm de böyle söylediğim günlerin geldiğini görürsünüz canlarım :)

Gelicek insaaaalllahh ben inanıyorum yengemin kız kardesi vardı o da 138 kiloydu uzunda boyu vardı bir hırs yaptı 60 65 kiloya düstü cok ciddi bir fark oldugu icin vücudunda deformeler oldu ama bunlArıda deli gibi spor yaparak toparladı yaklasık 3 4 sene oldu artık sporuda yasam sekli haline getirdi sabah 5 30 da kalkar gider yürür kosar 1 saat ordan salona gidr aletli calısır ieve gelir dus alır ordan ise isten tekrar spora platese sonra eve gelir yıllardır böyle ve kilosunuda korumayı basardı hala dikkat ediyo ama

Bende inanıyorum. Ben hep söyle düsündüm 70 lerdeyken ben dogum yaptıgımda en fazla bu kiloda olmalıyım yasım cok genc saglıgım icin böyle olmalıyım dedim hep sonunda yaklastım..

Bende biraz öyleyim sanırım ama birazda boydan kurtarıyorum mesela 70 li hallerimde Nermin cigim böylede güzelmissin bile dedi
Hatta kmdi hatırlamıyorum biride böyle olsam bana yeter demisti Kadriye cigimdi sanırım kemik yapısı cok farkettiriyor

Maşallah ne güzel.. İşte o kısmı çok önemli, yani hedef kiloya ulaştıktan sonra da o sağlıklı yaşam alışkanlıklarını devam ettirmek.. Zaten bıraktığın anda hızla eski haline geri dönmeye başlıyosunAllah korusun. Özellikle ilk 2 senenin çok önemli olduğunu biliyorum verilen kiloyu korumada.

Aynen öyle. Ben de senin 70'lerdeki halini gördüğümde yine çok beğenmiştim fıstığım :)

iyi eglenceler canim.
menün gayet güzel.cok azimli gidiyorsun.
Valla var :) oturuncaaa göbüs cıkıyo ama yatınca kemik cıkıyo :))) ben istiyorum kii oturuncada göbek olmaaasınnn ayaktada o cıkıncı olmasn kemik kemik olsun :))
sporla sikilasirsin bence.o göbekcik de kalmaz.

Evet haklisin kilo verdikten sonra uzun bir koruma donemi gerektiriyor bende 4.5 kilodan sonra o doneme giricem mezun olurum buyuk ihtimalle ama yine gelir menulerimi yazarim cunku korumak daha zorr

Canimsin insaaalllahh sende gorursun o tartida istediklerinii

iyi eglenceler canim.

sporla sikilasirsin bence.o göbekcik de kalmaz.

Sporada yazilcaktim tam haftasonu cenaze olunca kaldi oylece telefonuma bi uygulama indirdim karin kasi yapiyor ona basladim bakalim sonuc ne olcak bide su Ece Vahapoglunun tam adini hatirlayamiyorum ama 60 gunde diye baslayan bir skilasma kitabi var ondan mi alsam diye dusunmuyo degilim

Allah razı olsun bu güzel yorumlar beni çok motive ediyor :13:

Kızlar ben şimdi müsadenizi isteyeyim olur mu? çok güzel bi gündü iyi dertleştik kaynattık.. sizi seviyorum heeeeepppinize hayırlı geceler.. Mesaj sayılarınıza da yarın bakarım inşallah.

benim kilo ve boyuma cok yakinmis.bende yazin 66 idim.bana da dediler,kemiklerin sayiliyor diye.

yüzün gercekten 70 li kilolarda cok güzel.senin 70 kilodaki halin,benim 60 daki halime denk galiba.

iyice arastir ecem.eminim faydali olacak birseyler bulursun.

sana da hayirli geceler tugbacim.

benim kilo ve boyuma cok yakinmis.bende yazin 66 idim.bana da dediler,kemiklerin sayiliyor diye.

yüzün gercekten 70 li kilolarda cok güzel.senin 70 kilodaki halin,benim 60 daki halime denk galiba.

Canim cok tesekkur ederim bunyeden bunyeye farkettiriyor iste o yuzden suna inaniyorum kilo onemli degil onemli olan nasil gorundugun bana cok kisi kiziyor zayifladim diye
Hatta kayinvalidem iki gun once iyi mi kotu mu anlayamadigim bisi soyledi sasirdim
Cok zayifladin cirkinlestin eskiden iceri girdiginde ay gibi parliyodun dedi artik kilo verme dedi
Bende bunlari duydukca bi rahatladim aslinda 2 hafta kacamaklar bunlardan kaynaklandi hahaha :)

Sanada hayirli geceler canim :) yarin gorusuruz insallah

kizlar spora hayatimda biraz daha cok yer vermeye karar verdim
bisey sorcam bu zayiflama kemerleri nasil
kardesim almis acayip fark etmis ya kullaniyimmi bende sizce

Spor hem moralinede iyi gelir. Boş bırakma bu aralar kendini. Kemerinde çok fayda sağlayacağına inanmıyorum ama denemektende bişey kaybetmezsin sanırım.

nereden düzenleyecegimi bulamadim ebrucum.

Mesajı yazdığın zaman altında çıkar ama belli bir süresi var aklında olsun. Sanırım 30 dk ya da daha az. O zaman düzenleyebiliyorsun. Zamanı geçince müdahale edemiyorsun.

Ellerine sağlık Tuğba'cım. Çok güzel ve anlaşılır bir liste olmuş. Ama mesaj sayıları çok çok az kızlar.

Oda sıcaklığında olması yeterli. Unutma ayakta içeceksin. Oturmak yok. İşin püf noktası orda zaten.

Tamam canım. Sana iyi yolculuklar ama cuma bildirim yap mutlaka.

Menün gayet güzel canım afiyet olsun.

İşte azmin zaferi. Harika bir hikaye bence. İsteyince yapılamayacak hiç bişey yok.

Aynen Ecem'cim. Mesala benim ellerim ve ayaklarım çok küçük. Bu boyuma rağmen 37 numara ayakkabı giyiyorum. Bazen 36 bile oluyor. İnsanlara tuhaf geliyor. Benim kemiklerim çok ince. Mesela Gülçin'in kemikleri yapılı. İncecikken bile 40 beden giyiyor.

Bence bakma sen kayınvalidene. Önce gözü alışmadığı için öyle hisseder ama önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Banada öyle demişlerdi. Hatta durun albüme hemen bir iki fotoğraf ekleyeyim bakın. Yüzüm şişmanken mi iyi zayıfken mi?

yüzün gercekten kilolu iken daha güzelmis.ama böylede cok güzelsin.önemli olan senin kendini iyi hissettigin kiloda olman.
yoksa kayinvalideler her haline kusur buluyor.yani ararsan bulunur.ben dogumdan sonra 80 e ciktim.kayimvalidem bana ne kadar sismanladin,beni gecmissin dedi.zayifladim.bu seferde öyle iken yüzün güzeldi dedi.begenmeyecek ya,bahane cok...

Kesinlikle oyle isteyince hersey gayette oluyor. Ayy kucucukmusss ayaklarin benim 39 numara ayaklarim hatta 40. Kalip farkliliklari olabiliyor benimde bileklerim cok incedir mesela hem el hemde ayak bileklerim inceciktir ellerim ayaklarimda ince uzundur bacaklarimda o kiloma ragmen yine oyle kalin kalin degildi yine inceydi pantololanlar bacaktan olur simitten kapanmazdi neyseki kurtuldum :)

tesekkürler.bundan sonra düzeltirim insallah.

Zaten belki kotu bisey ama bunu su hale getiren kendisi dogruyu bile soylese itimadim yok cunku hayati yalanlar entrikalar kurgular hirslar uzerine kurulu

Oyle tabii herseyde bi kusur ariyolar kiloluykende bi suru sey duymustum ben ona inat su kalan 4.5 kiloyuda vericem :))
Bende onlar gibi kaynana olacaksam erkek cocugum olmasin dye dua ediyorum hep ben simdiden cok cektim ilerisi icin allah kerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…