kilolu halini begenmeyince boydan da foto cektirilmiyor.Cektir cektir bende oyleydim boydan resimlerim yok genelde eski hallerimde sadece yuzum var :))
İyi geceler canim allah rahatlik versin
bende orta kemikliyim demek ki.Aksamnyemeginden sonra biraz kestireyim dedim
Yeni kalktim ya..
Bir suru de isim var..
Hmm cok diye dusunmemistim ama baskasi da demis, cokmus demek ki.
Ya havuc yemeseydim baska bir seye saldircaktim o oyaladi beno kitir kitir yerken. Bir de ben havucun once kenarlarini kemiririm ortada boru gibi bi kismi kalir orayi en son yerim uzun suruyor o yuzden havuc yemem:)))
Suyu olcemedim bugun karisti ama az oldu bugun 1-1,5 lt kadar
Cok guzel menu.
Kadriye bu hafta da cok guzel kilo vereceksin bence
Ay cepten giriyorum ya hep arkadaslik talepleri icin bildirim cikmiyor bende
Gormedimm
Eskiden herkese acik degildi ama yablislikla ayarlariyla mi oynadim ne yaptim bilmiyorum ki. Duzelteyim, sagol soyledigin icinn
Bence cok olmamis guzel olmus
Niye yanlis anlayalim canim Allah kabul etsin simdiden:))
Ne guzel boyle bireysel ilgilenerek spor yaptirmasi
Afiyet olsun cok guzel
Hmmm
Yani ne cikarmaliyiz burdan tam olarak spor kisminda?
Zayiflamak icin yuzmeti tercih etmemeli miyiz mesela??
Ama zaten o profesyoneller icindir herhalde yoksa biz haftada 1-2 saat yuzduk diye zaten kemiklerimize hemen cok etki etmez di mi.
Benm kemik agirligim nasil acaba, olcturmek lazim:)
Dukanin sayfasinda kemik kalinligini olcmek icin soyle bir sey soyluyoru sag parmaklarinla sol bilegini kavriyorsun
Cok rahat kavrayip parmaklarin ust uste biniyorsa ince kemiklisin
Normalse orta
Parmaklarin kavusmuyorsa kalin kemiklisin
Benimki buna gore orta cikiyordu
Vayyy be
Masallah
Ama ben bu kadar spor yapamamm iste
Ordan kaybediyoruz herhaldee
İyi gecelerrrr:)
Komikmis:))
Hahaha Tugba alemsin:))
günaydin.cok güzel olmus mesajin.Herkese benden kocammaaaaaann bir
GÜNAYDIIIINNNNN
Yüzünüze kocaman bir gülümseme yerleştirin önce
:108::108::108:Aynada kendinize bakın sonra:108::108::108:
:109:::109: işte o gördüğünüz şeyi sevin, yanaklarını falan sıkın :109: ::109:
:118:Vaktiniz varsa biraz hareket edin ::118:
Sonra mutlu mutlu kahvaltı yapıııınnn:
günaydin tugbacim.GÜÜÜÜÜÜÜÜÜNAAAAAAAAAAYYYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN hayırlı sabahlar canlarım
gecmis olsun tugbacim.Kızlar bana müsade. Kahvaltıdan sonra biraz daha oyalanıp doktora gideceğim. Bi de babaannem biraz rahatsızlandı üşütmüş yaşlı kadın baya kötü olmuşbabamlar onu hastaneye götürcek sanırım dönüşte de oraya gidebilirim. Eve gelir gelmez yazacağm inşallah. Kendinize çok iyi bakın.
oglun kac yasindaydi canim.ilk yatak ayirdigin zamanlar öyle huzursuzluk oluyor.ama kücükken alismasi gerek.büyüyünce zor oluyor.günaydın..
bu aralar uğrayamıyorum..hafta başın kızın partisi vardı..dünde oğluma yatak aldım..artık büyük yatağa geçtik çok mutluyum hüzünlüyüm ..değişiğim..gece heyecandan uyuyamadım..hatta yanımda yatmadığı için huzursuz oldum hem mutlu hem huzursuz nasıl bir duygu ya..yanımda derken bu arada kendi karyolasında yatıyordu ama yanımızdaydı..şimdi ayrı odaya geçtik..ay bugünlerde geldiya ne diyeyim..
bu gün işim çok odada çıkan malzemeler düzenlenecek..bizim oda düzenlenecek..geçmişe bile bakamayacağaım herkes iyidir ve iyi gidiyordur eminim..
kizda olsa,erkek de olsa gidiyor bu zamanda.allah iyi insanlarla karsilastirsin.canimmmmmmmmm kiyamam yaaaaaaa
bende kizlarimi koynumda buyuttum heppp
mercimekte benimle uyuyor simdi
ona sarilinca dunya duruyor biliyorummmmmmmm
ama ne edecen gulum yaaaaaaaa kendi oz guvenleri icin ayri yatak ayri oda sart
ayyyyyyyyy sen boyle yazinca ben yine bir garip oldum odadan yataktan ayrilinca dayanamiyoruz gelin olunca ne yapacazzzzzzzzzzzzzzzz
sizde gine oglan var eve bile gelin gelebilir
ya benim zilliler uzak yerlerde evlenirlerse
yokkkkkkkkk yokkkkkkkkkkk ic guvesi alacam
tapigin erkek analarina duyrulur
kizimi isteyenler oglani verecekler ona goreeeeeeeeeeee
kuzucuklarim
tobul kelebeklerimmmmmmmm
sevgi pitirciklarim
kandiliniz kutlu olsun
opuldunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
günaydın güzeller.kandilinin mübarek olsun allah bu gece yapacağınız ibadetleri duaları kabul etsin inşallah...
orasi oyle tabiiiiiigecmis olsun tugbacim.
oglun kac yasindaydi canim.ilk yatak ayirdigin zamanlar öyle huzursuzluk oluyor.ama kücükken alismasi gerek.büyüyünce zor oluyor.
kizda olsa,erkek de olsa gidiyor bu zamanda.allah iyi insanlarla karsilastirsin.
seninde canimmmmmmmmhepinizin mevlid kandili mübarek olsun arkadaslar.
*BUGÜNKÜ MENÜM*
Kahvaltı
________
1 dilim tam b. ekmeği
4 zeytin
1 kib. k. beyaz peynir
2 cherry domates
(Ara: 1 Elma)
Öğle
________
2 kaşık kadar haşlanmış kuşbaşı tavuk
1 kase pul biberli yoğurt
1 tabak (kıvırcık ve havuçlu) salata
Akşam
+3 bardak yeşilçay
Canım iyi geceler hayırlı yolculuklar.. İnşallah önemli işiniz neyse hayırlısıyla halledip dönersiniz.
Canım evet o kemik ağırlığı gerçekten farkettiriyor. Mesela benm birlikte spora gittiğim bi abla var. 40 lı yaşlarında.. Boyu sadece 1.62, ama kemikleri ağır sanırım. İri de görünmüyor, boyuyla zaten ne kadar iri görünebilir ki. kilosu 72. Görünüşü ise gayet normal. Bi ara 68'e düşmüş ne yaptın sen ya çok zayıflamışsın bi hastalığa falan mı yakalandın demişlerbende de öyle bi durum var işte. Kimse inanamıyor beni gördüklerinde 100'ün üzerinde olduğuma çünkü göstermiyorum. Bu benim için belki de bi avantaj, benm boyum da 1.63. 70'e düşsem bile ideal bi görünüme kavuşabilirim. İnsanoğlunun gözü doymaz illa ki bi 60'ları görmek için çabalıycam ama geri kalan hayatım ve sağlığım için..
Bende inanıyorum. Ben hep söyle düsündüm 70 lerdeyken ben dogum yaptıgımda en fazla bu kiloda olmalıyım yasım cok genc saglıgım icin böyle olmalıyım dedim hep sonunda yaklastım..
Bende biraz öyleyim sanırım ama birazda boydan kurtarıyorum mesela 70 li hallerimde Nermin cigim böylede güzelmissin bile dedi
Hatta kmdi hatırlamıyorum biride böyle olsam bana yeter demisti Kadriye cigimdi sanırım kemik yapısı cok farkettiriyor
iyi eglenceler canim.
menün gayet güzel.cok azimli gidiyorsun.
sporla sikilasirsin bence.o göbekcik de kalmaz.
Herkese benden kocammaaaaaann bir
GÜNAYDIIIINNNNN
Yüzünüze kocaman bir gülümseme yerleştirin önce
:108::108::108:Aynada kendinize bakın sonra:108::108::108:
:109:::109: işte o gördüğünüz şeyi sevin, yanaklarını falan sıkın :109: ::109:
:118:Vaktiniz varsa biraz hareket edin ::118:
Sonra mutlu mutlu kahvaltı yapıııınnn:
GÜÜÜÜÜÜÜÜÜNAAAAAAAAAAYYYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN hayırlı sabahlar canlarım
kuzucuklarim
sevgi pitirciklarim
kandiliniz kutlu olsun
günaydın güzeller.kandilinin mübarek olsun allah bu gece yapacağınız ibadetleri duaları kabul etsin inşallah...
hepinizin mevlid kandili mübarek olsun arkadaslar.
gunaydın kızlar ınanın kemerın faydasını gozlerımle kardesımde gordum..
doktora gıttım oglum ıcın ogleden sonraya tekrar gıtcem oksurugu vardı bıde bademcıgı hep sıstır oda bazen romatızmal hastalıklara neden olup kalp de sorunlar yasatırmıs .... hemen doktora gıttım sıra aldım ogleden sonraya haberınız olsun kızlar....
sen yine uyanip mesaj saymadin degil mi?
gecmis olsun canim
kuzucuklarim
sevgi pitirciklarim
kandiliniz kutlu olsun
hepinizin mevlid kandili mübarek olsun arkadaslar.
Ebru'cum ve tüm arkadaslarım kandiliniz mübarek olsun Allah gönlünüzün muradını versin insallah...
geçmiş olsun allah şifalar versin.
arkadaslar bugun ogleden sonra gelemeyebilirim
kizin dr.kontrolu var sanirim okul kapanana kadar yine rapor alacaz
ordanda ben bir dr. gideyim diyorum neden hala adet olmuyorum diye
2 gun sonra elif 8. ayini dolduruyor bir anarmallik var ama ne bir bakalimmmm
gecmis olsun tugbacim.
gunaydın kızlar ınanın kemerın faydasını gozlerımle kardesımde gordum..
doktora gıttım oglum ıcın ogleden sonraya tekrar gıtcem oksurugu vardı bıde bademcıgı hep sıstır oda bazen romatızmal hastalıklara neden olup kalp de sorunlar yasatırmıs .... hemen doktora gıttım sıra aldım ogleden sonraya haberınız olsun kızlar....
Bir sey danısacaktım baskülümü yanıma alamayabilirim ben kilo bildirimimi persembe sabahı yapsam olmaz mı ? olmaz derseniz persembe akşamı yola çıkıp geyzemde olacağız kısmetse ,orada yatıp sabah 8 de yola çıkıcaz yine teyzemin baskülünden de tartılabilirim ama farklı çıkar mı bilmem,sizce ne yapayım...
gecmis olsun canimgunaydın kızlar ınanın kemerın faydasını gozlerımle kardesımde gordum..
tatlim sen dusunme buralari aksama guzel haberlerle gelKizlar su anda yoldayim eve gidiyorum gitmeden saglik ocagina gideyim dedim bu aile hekimleri icin randevu aliniyor mu ilk defa gidicemde aksam tum yazdilariniza cevap vericem hepinizin kandili mubarek olsun
seninde mubarek olsun sekerimEbru'cum ve tüm arkadaslarım kandiliniz mübarek olsun Allah gönlünüzün muradını versin insallah...
Bir sey danısacaktım baskülümü yanıma alamayabilirim ben kilo bildirimimi persembe sabahı yapsam olmaz mı ? olmaz derseniz persembe akşamı yola çıkıp geyzemde olacağız kısmetse ,orada yatıp sabah 8 de yola çıkıcaz yine teyzemin baskülünden de tartılabilirim ama farklı çıkar mı bilmem,sizce ne yapayım...
Yok canım yok bu sefer herkes söyledi mesaj sayılarını ama bi aksilik olsaydı ben yine bakardım sorun olmazdı yani
Sağol berilim Allah razı olsun.
Sizlerin ve hepimizin de kandili mübarek olsun canlarım.
Allah razı olsun ortim sağol.
Hayır olsun inşallah..
Canım çok sağol.
Çok geçmiş olsun tuğbacım.
Canım bence sen farklı baskülle tartılmak yerine perşembe sabahı tartıl ve o kiloyu bildir. 1 gün içerisinde kendi tartında oluşacak fark, başka baskülde görebileceğin farktan çok daha az olur.
benim durumuma gelince adet olmam uzun bir sure daha olasi degil
bu nedenle vucudumda hep bir hormon oynamasi olurmus
odem yeme ve sinir durumu gibi
neden olamadima gelince
ben hamileyken rahim kanseri teshisim kondu
haziran anneleri topigindekiler o donem buyuk moral vermisti bana
sonra surekli bir kontrol altinda tutulma durumum oldu ve kizim birazda erken olarak dunyaya geldi
ben 3 hafta sonra ameliyata alindim ve o pislik hastalik temizlendi bu arada dr.sol yumurtaliktada serpme oldunu ve aldini soyledi
ama sag tarafim normal hatta gebelik bile olabilir demisti
ben hersey normal olarak hastaneden ciktim ve 3 ayda bir gidip kontrolumu yaptirdim devamda etmek zorundayim bu kontrollere
bugun dr.um sag yumurtaligimin anca normale donecegini ve telas etmemi istediler
ama ben cokkkkkkkk kotuyummmmmmm
yine dr.gormem bu konularin gundeme gelmesi bana o aylari hatirlatti
ama bundada vardir bir hayir degilmi
en azindan orkit parasi vermiyommmmmmmmm dermisim
ama sansim suki hep yanimda sizin gibi tatlis destekci arkadaslarim oldu simdi oldugu gibi
Berilim sen aklına hiiiiiç ama hiç kötü şeyler getirme e miAllah'ın izniyle her zaman birbirimize destek oluruz biz
benim agladigim pek gorulmez mesela en son kizimin dogumunda esimle beraber elifi dr.onumuze pat diye cikardinda aglamistimesim bile tas kalpli der bana cok ketumumdur
ama bugun niye boyle aglak bir haldeyim bilemiyorum sana ozelden de yazdim ya herseye etkilenen bir ruh halindeyim
bugun yine deli gunlerimden birindeyim
bende sizi cok seviyorum
allahin iyi kullari sanalda bile bulunuyor yaniiiiiiii
arkadaslar bugun ogleden sonra gelemeyebilirim
kizin dr.kontrolu var sanirim okul kapanana kadar yine rapor alacaz
ordanda ben bir dr. gideyim diyorum neden hala adet olmuyorum diye
2 gun sonra elif 8. ayini dolduruyor bir anarmallik var ama ne bir bakalimmmm
gecmis olsun canim
ne oluyor bizim topige anlamiyorum yawww
girmeyince herkesin isi oluyor giremiyor
hasta olunca teker teker dr.a tasiniyoz
bende dr.daydim bugun
gecmis olsun canim
tatlim sen dusunme buralari aksama guzel haberlerle gel
kisssssss ebru duymadan gelirken birde kandil simidi alda soyle kizlarla kaynatalim duadan sonra
seninde mubarek olsun sekerim
istersen persembe tartil baskul tasimak zor olur sanirim
kizlar bizde dr.dan geldik
balim hanim 6 hafta bana kan kusturacagini garantiledi
dr.yine rapor vermedi tatile birsey kalmadi diye
bizimki cok uzulduuuuuuuuuuuuu bu duruma
neden olamadima gelince
sonra surekli bir kontrol altinda tutulma durumum oldu ve kizim birazda erken olarak dunyaya geldi
ben 3 hafta sonra ameliyata alindim ve o pislik hastalik temizlendi bu arada dr.sol yumurtaliktada serpme oldunu ve aldini soyledi
ben hersey normal olarak hastaneden ciktim ve 3 ayda bir gidip kontrolumu yaptirdim devamda etmek zorundayim bu kontrollere
bugun dr.um sag yumurtaligimin anca normale donecegini ve telas etmemi istediler
ama sansim suki hep yanimda sizin gibi tatlis destekci arkadaslarim oldu simdi oldugu gibi
"Andolsun, size kendi içinizden öyle bir peygamber gelmiştir ki, sizin sıkıntıya düşmeniz ona çok ağır gelir. O, size çok düşkün, mü’minlere karşı da çok şefkatli ve merhametlidir."
Tevbe Suresi \ 128
Bugün peygamber efendimizin doğumunun yıldönümü.. O'nun doğduğu gece yeryüzünde o kadar çok mucize gerçekleşmiş ki.. Kim bilir nasıl bir geceydi, biz göremedik bilmiyoruz. Ama iyi ki doğmuş.. İyi ki bize iyiyi, doğruyu, güzeli, adaleti, kul hakkını, sevmeyi, merhameti, yumuşak huylu olmayı, başkalarına saygıyı, dürüstlüğü ve nasıl inanmamız gerektiğini öğretmiş. Allah nasib etmişti biz umreye de gitmiştik 2 sene önce. Ben Medine'de peygamberimizi öyle yürekten hissetmiştim ki o zaman.. Ve Medine'den Mekke'ye giderken de otobüs yolculuğu boyunca ağlamıştım ordan, O'dan ayrıldığım için. Bugün biraz doluyum.. Kendi duygularımı sizlerle paylaşmak istedim.. Hepimizin kandili mübarek olsun..
ebruya,kaptanimiza sormak gerek.bencede persembe tartil.birsey farketmez benceEbru'cum ve tüm arkadaslarım kandiliniz mübarek olsun Allah gönlünüzün muradını versin insallah...
canim,zor olan zamanlari gecirmesin.allah dermansiz dert vermesin kimseye.insallah hersey en yakin zamanda yoluna girer.gecmis olsun canim
ne oluyor bizim topige anlamiyorum yawww
girmeyince herkesin isi oluyor giremiyor
hasta olunca teker teker dr.a tasiniyoz
bende dr.daydim bugun
gecmis olsun canim
tatlim sen dusunme buralari aksama guzel haberlerle gel
kisssssss ebru duymadan gelirken birde kandil simidi alda soyle kizlarla kaynatalim duadan sonra
seninde mubarek olsun sekerim
istersen persembe tartil baskul tasimak zor olur sanirim
kizlar bizde dr.dan geldik
balim hanim 6 hafta bana kan kusturacagini garantiledi
dr.yine rapor vermedi tatile birsey kalmadi diye
bizimki cok uzulduuuuuuuuuuuuu bu duruma
neden olamadima gelince
"Andolsun, size kendi içinizden öyle bir peygamber gelmiştir ki, sizin sıkıntıya düşmeniz ona çok ağır gelir. O, size çok düşkün, mü’minlere karşı da çok şefkatli ve merhametlidir."
Tevbe Suresi \ 128
Bugün peygamber efendimizin doğumunun yıldönümü.. O'nun doğduğu gece yeryüzünde o kadar çok mucize gerçekleşmiş ki.. Kim bilir nasıl bir geceydi, biz göremedik bilmiyoruz. Ama iyi ki doğmuş.. İyi ki bize iyiyi, doğruyu, güzeli, adaleti, kul hakkını, sevmeyi, merhameti, yumuşak huylu olmayı, başkalarına saygıyı, dürüstlüğü ve nasıl inanmamız gerektiğini öğretmiş. Allah nasib etmişti biz umreye de gitmiştik 2 sene önce. Ben Medine'de peygamberimizi öyle yürekten hissetmiştim ki o zaman.. Ve Medine'den Mekke'ye giderken de otobüs yolculuğu boyunca ağlamıştım ordan, O'dan ayrıldığım için. Bugün biraz doluyum.. Kendi duygularımı sizlerle paylaşmak istedim.. Hepimizin kandili mübarek olsun..
benim agladigim pek gorulmez mesela en son kizimin dogumunda esimle beraber elifi dr.onumuze pat diye cikardinda aglamistimesim bile tas kalpli der bana cok ketumumdur
ama bugun niye boyle aglak bir haldeyim bilemiyorum sana ozelden de yazdim ya herseye etkilenen bir ruh halindeyim
bugun yine deli gunlerimden birindeyim
bende sizi cok seviyorum
allahin iyi kullari sanalda bile bulunuyor yaniiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?