Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaslar bugun ogleden sonra gelemeyebilirim
kizin dr.kontrolu var sanirim okul kapanana kadar yine rapor alacaz
ordanda ben bir dr. gideyim diyorum neden hala adet olmuyorum diye
2 gun sonra elif 8. ayini dolduruyor bir anarmallik var ama ne bir bakalimmmm

Cektir cektir bende oyleydim boydan resimlerim yok genelde eski hallerimde sadece yuzum var :))

İyi geceler canim allah rahatlik versin
kilolu halini begenmeyince boydan da foto cektirilmiyor.
bende orta kemikliyim demek ki.

günaydin.cok güzel olmus mesajin.
GÜÜÜÜÜÜÜÜÜNAAAAAAAAAAYYYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN hayırlı sabahlar canlarım
günaydin tugbacim.

gecmis olsun tugbacim.
oglun kac yasindaydi canim.ilk yatak ayirdigin zamanlar öyle huzursuzluk oluyor.ama kücükken alismasi gerek.büyüyünce zor oluyor.

kizda olsa,erkek de olsa gidiyor bu zamanda.allah iyi insanlarla karsilastirsin.

orasi oyle tabiiiiii
allah tan korkan kuldan utanan insanlarla karsilastirsin kuzularimizi

hepinizin mevlid kandili mübarek olsun arkadaslar.
seninde canimmmmmmmm

gunaydın kızlar ınanın kemerın faydasını gozlerımle kardesımde gordum..
doktora gıttım oglum ıcın ogleden sonraya tekrar gıtcem oksurugu vardı bıde bademcıgı hep sıstır oda bazen romatızmal hastalıklara neden olup kalp de sorunlar yasatırmıs .... hemen doktora gıttım sıra aldım ogleden sonraya haberınız olsun kızlar....

Canım iyi geceler hayırlı yolculuklar.. İnşallah önemli işiniz neyse hayırlısıyla halledip dönersiniz.

Harika bir menü canım...

ben de 68 olunca daha fazla verme diyorlar çok ince kemikjlıyim ,bol etliyim

seni anlıyorum canım bana da öyl diyorlar,kaynanana bakma sen nasıl mutluysan öyle devam et....

iyi eglenceler canim.

menün gayet güzel.cok azimli gidiyorsun.

sporla sikilasirsin bence.o göbekcik de kalmaz.

sağol canım pek tatil gibi bişi değil ama sağlıkla gidip beleyim insallah...

günaydııınnnnn....

GÜÜÜÜÜÜÜÜÜNAAAAAAAAAAYYYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN hayırlı sabahlar canlarım

tünaydıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn....

kuzucuklarim
tobul kelebeklerimmmmmmmm
sevgi pitirciklarim
kandiliniz kutlu olsun
opuldunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

sağol berilim senin de insallah....

günaydın güzeller.kandilinin mübarek olsun allah bu gece yapacağınız ibadetleri duaları kabul etsin inşallah...

amin canım cümlemizin...

amin canım insallahhhhhhh....

çok geçmiş olsun canımmm...

Kizlar su anda yoldayim eve gidiyorum gitmeden saglik ocagina gideyim dedim bu aile hekimleri icin randevu aliniyor mu ilk defa gidicemde aksam tum yazdilariniza cevap vericem hepinizin kandili mubarek olsun

Ebru'cum ve tüm arkadaslarım kandiliniz mübarek olsun Allah gönlünüzün muradını versin insallah...

Bir sey danısacaktım baskülümü yanıma alamayabilirim ben kilo bildirimimi persembe sabahı yapsam olmaz mı ? olmaz derseniz persembe akşamı yola çıkıp geyzemde olacağız kısmetse ,orada yatıp sabah 8 de yola çıkıcaz yine teyzemin baskülünden de tartılabilirim ama farklı çıkar mı bilmem,sizce ne yapayım...

sen yine uyanip mesaj saymadin degil mi?

Yok canım yok bu sefer herkes söyledi mesaj sayılarını ama bi aksilik olsaydı ben yine bakardım sorun olmazdı yani

gecmis olsun canim

Sağol berilim Allah razı olsun.

kuzucuklarim
tobul kelebeklerimmmmmmmm
sevgi pitirciklarim
kandiliniz kutlu olsun
opuldunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

günaydın güzeller.kandilinin mübarek olsun allah bu gece yapacağınız ibadetleri duaları kabul etsin inşallah...

Ebru'cum ve tüm arkadaslarım kandiliniz mübarek olsun Allah gönlünüzün muradını versin insallah...

Sizlerin ve hepimizin de kandili mübarek olsun canlarım.

geçmiş olsun allah şifalar versin.

Allah razı olsun ortim sağol.

Hayır olsun inşallah..

gecmis olsun tugbacim.

Canım çok sağol.

Çok geçmiş olsun tuğbacım.

Canım bence sen farklı baskülle tartılmak yerine perşembe sabahı tartıl ve o kiloyu bildir. 1 gün içerisinde kendi tartında oluşacak fark, başka baskülde görebileceğin farktan çok daha az olur.

gecmis olsun canim
ne oluyor bizim topige anlamiyorum yawww
girmeyince herkesin isi oluyor giremiyor
hasta olunca teker teker dr.a tasiniyoz
bende dr.daydim bugun
gecmis olsun canim
Kizlar su anda yoldayim eve gidiyorum gitmeden saglik ocagina gideyim dedim bu aile hekimleri icin randevu aliniyor mu ilk defa gidicemde aksam tum yazdilariniza cevap vericem hepinizin kandili mubarek olsun
tatlim sen dusunme buralari aksama guzel haberlerle gel
kisssssss ebru duymadan gelirken birde kandil simidi alda soyle kizlarla kaynatalim duadan sonra
seninde mubarek olsun sekerim
istersen persembe tartil baskul tasimak zor olur sanirim

kizlar bizde dr.dan geldik
balim hanim 6 hafta bana kan kusturacagini garantiledi
dr.yine rapor vermedi tatile birsey kalmadi diye
bizimki cok uzulduuuuuuuuuuuuu bu duruma

benim durumuma gelince adet olmam uzun bir sure daha olasi degil
bu nedenle vucudumda hep bir hormon oynamasi olurmus
odem yeme ve sinir durumu gibi
neden olamadima gelince
ben hamileyken rahim kanseri teshisim kondu
haziran anneleri topigindekiler o donem buyuk moral vermisti bana
sonra surekli bir kontrol altinda tutulma durumum oldu ve kizim birazda erken olarak dunyaya geldi
ben 3 hafta sonra ameliyata alindim ve o pislik hastalik temizlendi bu arada dr.sol yumurtaliktada serpme oldunu ve aldini soyledi
ama sag tarafim normal hatta gebelik bile olabilir demisti
ben hersey normal olarak hastaneden ciktim ve 3 ayda bir gidip kontrolumu yaptirdim devamda etmek zorundayim bu kontrollere
bugun dr.um sag yumurtaligimin anca normale donecegini ve telas etmemi istediler
ama ben cokkkkkkkk kotuyummmmmmm
yine dr.gormem bu konularin gundeme gelmesi bana o aylari hatirlatti
ama bundada vardir bir hayir degilmi
en azindan orkit parasi vermiyommmmmmmmm dermisim
ama sansim suki hep yanimda sizin gibi tatlis destekci arkadaslarim oldu simdi oldugu gibi

"Andolsun, size kendi içinizden öyle bir peygamber gelmiştir ki, sizin sıkıntıya düşmeniz ona çok ağır gelir. O, size çok düşkün, mü’minlere karşı da çok şefkatli ve merhametlidir."

Tevbe Suresi \ 128

Bugün peygamber efendimizin doğumunun yıldönümü.. O'nun doğduğu gece yeryüzünde o kadar çok mucize gerçekleşmiş ki.. Kim bilir nasıl bir geceydi, biz göremedik bilmiyoruz. Ama iyi ki doğmuş.. İyi ki bize iyiyi, doğruyu, güzeli, adaleti, kul hakkını, sevmeyi, merhameti, yumuşak huylu olmayı, başkalarına saygıyı, dürüstlüğü ve nasıl inanmamız gerektiğini öğretmiş. Allah nasib etmişti biz umreye de gitmiştik 2 sene önce. Ben Medine'de peygamberimizi öyle yürekten hissetmiştim ki o zaman.. Ve Medine'den Mekke'ye giderken de otobüs yolculuğu boyunca ağlamıştım ordan, O'dan ayrıldığım için. Bugün biraz doluyum.. Kendi duygularımı sizlerle paylaşmak istedim.. Hepimizin kandili mübarek olsun..

Berilim sen aklına hiiiiiç ama hiç kötü şeyler getirme e mi Allah'ın izniyle her zaman birbirimize destek oluruz biz

Berilim sen aklına hiiiiiç ama hiç kötü şeyler getirme e mi Allah'ın izniyle her zaman birbirimize destek oluruz biz

benim agladigim pek gorulmez mesela en son kizimin dogumunda esimle beraber elifi dr.onumuze pat diye cikardinda aglamistimesim bile tas kalpli der bana cok ketumumdur
ama bugun niye boyle aglak bir haldeyim bilemiyorum sana ozelden de yazdim ya herseye etkilenen bir ruh halindeyim
bugun yine deli gunlerimden birindeyim

bende sizi cok seviyorum
allahin iyi kullari sanalda bile bulunuyor yaniiiiiiii

Canlarım unutmadan dünün mesaj sayılarını da paylaşayım;

***22 OCAK MESAJ SAYILARI***

Blitz86 ---------> 24

GUL1978 -------> 7

dontpanic ------> 32

tugkay2000 ----> 9

beril77 ---------> 9

betuld ---------> 5

gurbet_dmr ----> 17

lafraise -----------> 24

aysecig -----------> 0

Yürek yanmadıkça göz yaşarmazmış. Bazen ağlamak iyidir. Yüreğimizin hâlâ diri ve "iyi" bir yürek olduğunun göstergesidir..

canım ben 1.5 sene adet olmamıştım emzirdiğim için...

canım sen ve o kötü hastalığı yanyana bile düşünemiyorum zaten de atlatmıssın çok sükür dediğim gibi süt koruyor derler adet olmzsın bu arada 4. çocukta düşün bence normal doğum yapıyorsan eğer vücut yenileniyormuş her doğumda,biz her zaman yanındayız sıkma canını anlat açıl,hepimiz için geçerli bu...

çok güzel anlatmışsın canım ,aslında bugün sıradan bir gün gibi olmamalı bayram tadında geçmeli ama her gün gibi dışarıya baktığımda...

Baskül konusunda size katılıyorum ama bakalım Ebru ne diyecek:26:

ebruya,kaptanimiza sormak gerek.bencede persembe tartil.birsey farketmez bence

canim,zor olan zamanlari gecirmesin.allah dermansiz dert vermesin kimseye.insallah hersey en yakin zamanda yoluna girer.

ne güzel yazmissin.allah insallah tüm isteyenlere umre ve hacci nasip eder. seninde kandilin mübarek olsun.

bazen oluyor öyle aglamakli haller,bazen gerekli.ama siyril bu ruh halinden.ben seni bu grubun en eglencesi olarak gördüm.o yasadiklarina ragmen sen herkesi eglendirebiliyorsun.sen güclüsün.bunu da atlatirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…