Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar fotoğraf ekledim ama eskileri. Yenilerin bir kısmı profesyonel makinayla çekildiği için dosya büyük diyor. Uygun bir zamanda boyutlarını küçültür eklerim. O fotolarda 69 kiloydum. 85,5 olmadan önceki hallerim. 85,5 luk fotolarımda var yüzüm kapalı ama onlarda.

dayanamadım geldim yine daha uyumak nasib olmadı bi türlü mesaj sayısını gönderenler olmuştur belki bi bakayım dedim. ya of aslında herşey bahane bu resmen bi bağımlılık D en son neler konuşmuşsunuz bi bakayım

senin yine yüzün kapali.ben su aralar fotograf bile cektirmiyorum.kilolu cikiyorum diye.ama neydim,ne oldum diye cekip bir kenara koymak gerek.

Sevindim çok bişey kaçırmamışım :) Bi mesaj var ona da bakıp bu sefer kesin çıkıyorum öpüldünüüzzz

senin yine yüzün kapali.ben su aralar fotograf bile cektirmiyorum.kilolu cikiyorum diye.ama neydim,ne oldum diye cekip bir kenara koymak gerek.

Cektir cektir bende oyleydim boydan resimlerim yok genelde eski hallerimde sadece yuzum var :))

iyi geceler kizlar.bende yatayim müsadenizle.

İyi geceler canim allah rahatlik versin

Aksamnyemeginden sonra biraz kestireyim dedim
Yeni kalktim ya..
Bir suru de isim var..

Menü iyi güzelde 5 tane bulgurlu kıymalı lahana dolması olmamış. Onada hayır denmez ama Havuç ne şimdi. Akşam akşam. Bari sabah yeseydin. Su ne kadar?

Hmm cok diye dusunmemistim ama baskasi da demis, cokmus demek ki.
Ya havuc yemeseydim baska bir seye saldircaktim o oyaladi beno kitir kitir yerken. Bir de ben havucun once kenarlarini kemiririm ortada boru gibi bi kismi kalir orayi en son yerim uzun suruyor o yuzden havuc yemem:)))
Suyu olcemedim bugun karisti ama az oldu bugun 1-1,5 lt kadar

iyi aksamlar arkadaslar.biraz toplandik gercekten.menüm
sabah:1 dilim cavdar ekmegi,1 haslanmis yumurta
ögle:bir kase corba,salata
ara:1 elma
aksam:3kasik sebze yemegi,yogurt
3ltye yakin su,3 bardak yesilcay
40 dk yürüyüs.
Cok guzel menu.
Kadriye bu hafta da cok guzel kilo vereceksin bence
Betül yanlışlıkla seni arkadaş listesinden sildim. Teklif gönderdim ama görmedin galiba. Kabul etsene. Bu arada senin şu albümün herkese açık sanırım. Haberin var mı?
Ay cepten giriyorum ya hep arkadaslik talepleri icin bildirim cikmiyor bende
Gormedimm
Eskiden herkese acik degildi ama yablislikla ayarlariyla mi oynadim ne yaptim bilmiyorum ki. Duzelteyim, sagol soyledigin icinn

Bence cok olmamis guzel olmus
Niye yanlis anlayalim canim Allah kabul etsin simdiden:))

Ne guzel boyle bireysel ilgilenerek spor yaptirmasi

Afiyet olsun cok guzel

Hmmm
Yani ne cikarmaliyiz burdan tam olarak spor kisminda?
Zayiflamak icin yuzmeti tercih etmemeli miyiz mesela??
Ama zaten o profesyoneller icindir herhalde yoksa biz haftada 1-2 saat yuzduk diye zaten kemiklerimize hemen cok etki etmez di mi.
Benm kemik agirligim nasil acaba, olcturmek lazim:)
Dukanin sayfasinda kemik kalinligini olcmek icin soyle bir sey soyluyoru sag parmaklarinla sol bilegini kavriyorsun
Cok rahat kavrayip parmaklarin ust uste biniyorsa ince kemiklisin
Normalse orta
Parmaklarin kavusmuyorsa kalin kemiklisin
Benimki buna gore orta cikiyordu
Vayyy be
Masallah
Ama ben bu kadar spor yapamamm iste
Ordan kaybediyoruz herhaldee

İyi gecelerrrr:)

Komikmis:))
Hahaha Tugba alemsin:))

benden sonra kimse gelmemiş.
ben de akşam uyumuştum ya, işlerimi hallettim bu saate kadar.
yarın dönem sonu gösterisi var çocuklarla, onun için slayt hazırladım.
daha banyo fln yapacağım.
ya 1 saat uyurum ya hiç uyumam öyle bir şey :)

bu arada benim için bir ilk belki de ama ben cumadan sonra hiç tartılmadım.
haftasonu biraz kaçırmıştım ama sonra toparladım diye düşünüyorum.
kendimi cumaya kadar tutmak niyetindeym eğer başarabilirsem süpriz olcak benim içinn de sonuç:))
çok heyecanlı :))

Herkese benden kocammaaaaaann bir

GÜNAYDIIIINNNNN

Yüzünüze kocaman bir gülümseme yerleştirin önce

:108::108::108:Aynada kendinize bakın sonra:108::108::108:

:109:::109: işte o gördüğünüz şeyi sevin, yanaklarını falan sıkın :109:::109:

:118:Vaktiniz varsa biraz hareket edin ::118:

Sonra mutlu mutlu kahvaltı yapıııınnn:

Ooo canım baya uğraşmışsın. Yorgunluğunu ve telaşını da anlayabiliyorum bu arada. Umarım herşey planladığınız gibi gider ve çok güzel bi program olur

Kızlar bana müsade. Kahvaltıdan sonra biraz daha oyalanıp doktora gideceğim. Bi de babaannem biraz rahatsızlandı üşütmüş yaşlı kadın baya kötü olmuş babamlar onu hastaneye götürcek sanırım dönüşte de oraya gidebilirim. Eve gelir gelmez yazacağm inşallah. Kendinize çok iyi bakın.

bence dogum sonrasi diyete bile ihtiyacin olmayacak
bagimlilik yaratiyor burasi bence

dun aynen dedigin gibi yaptim
35 dakika kostum
sabah
1 dilim kepek ekmek
1 yumurta 5 zeytin
ogle kucuk salata 4 kuru kayisi 3 ceviz
aksam
salata yogurt doymadim catlayana kadar ayran ictim
insallah cikmayacak

iyi aksamlar arkadaslar.biraz toplandik gercekten.menüm
sabah:1 dilim cavdar ekmegi,1 haslanmis yumurta
ögle:bir kase corba,salata
ara:1 elma
aksam:3kasik sebze yemegi,yogurt
3ltye yakin su,3 bardak yesilcay
40 dk yürüyüs.
ben begendim menunu sporda var
aksam yemegini canim cekti

sen yine uyanip mesaj saymadin degil mi?
ne sirin bir gunaydin bu boyle

GÜÜÜÜÜÜÜÜÜNAAAAAAAAAAYYYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN hayırlı sabahlar canlarım
gunaydin
gecmis olsun canim

kizlar gunaydinnnnnnnnnnn

günaydın..
bu aralar uğrayamıyorum..hafta başın kızın partisi vardı..dünde oğluma yatak aldım..artık büyük yatağa geçtik çok mutluyum hüzünlüyüm ..değişiğim..gece heyecandan uyuyamadım..hatta yanımda yatmadığı için huzursuz oldum hem mutlu hem huzursuz nasıl bir duygu ya..yanımda derken bu arada kendi karyolasında yatıyordu ama yanımızdaydı..şimdi ayrı odaya geçtik..ay bugünlerde geldiya ne diyeyim..
bu gün işim çok odada çıkan malzemeler düzenlenecek..bizim oda düzenlenecek..geçmişe bile bakamayacağaım herkes iyidir ve iyi gidiyordur eminim..

canimmmmmmmmm kiyamam yaaaaaaa
bende kizlarimi koynumda buyuttum heppp
mercimekte benimle uyuyor simdi
ona sarilinca dunya duruyor biliyorummmmmmmm
ama ne edecen gulum yaaaaaaaa kendi oz guvenleri icin ayri yatak ayri oda sart
ayyyyyyyyy sen boyle yazinca ben yine bir garip oldum odadan yataktan ayrilinca dayanamiyoruz gelin olunca ne yapacazzzzzzzzzzzzzzzz
sizde gine oglan var eve bile gelin gelebilir
ya benim zilliler uzak yerlerde evlenirlerse
yokkkkkkkkk yokkkkkkkkkkk ic guvesi alacam
tapigin erkek analarina duyrulur
kizimi isteyenler oglani verecekler ona goreeeeeeeeeeee

kuzucuklarim
tobul kelebeklerimmmmmmmm
sevgi pitirciklarim
kandiliniz kutlu olsun
opuldunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Menum
Sabah
1 kk peynir
2 zeytin
1 c k tahin pekmez

Ara
3 ceviz
2 badem

Ogle
1 mandalina
Yarim elma

Aksam
Tavuk sote
1.5 d ekmek

1.5 lt su

bence az olmş ecemciğim öğlen bir çorba falan içebilrdin canım:)

salatacı betül diyelim artık sana:)bende klasik salata yerim ama böyle değişik değişik salatları daha güzel ve doyurucu oluyor.

ebrucuğum.takıma başladığımda rejime başladığım andan itibaren kayıt ettiğim için 103 takıma girdiğimde 97 küsürdüm.
su çok faydalı olmaya başladı özellikle karbonat atıp içiyorum ben sanırım onun etkiside oluyor.

kizlar spora hayatimda biraz daha cok yer vermeye karar verdim
bisey sorcam bu zayiflama kemerleri nasil
kardesim almis acayip fark etmis ya kullaniyimmi bende sizce

o kemerden bendede var ama eşim kullandırmıyor bağırsaklara zarar veriyormuş dedi.bende bıraktım işe yarıyorsa kullanırım bende tekrardan:)

Valla var :) oturuncaaa göbüs cıkıyo ama yatınca kemik cıkıyo :))) ben istiyorum kii oturuncada göbek olmaaasınnn ayaktada o cıkıncı olmasn kemik kemik olsun :))

kemik kız ecem:) sen 55 i görmeden rahat etmeyeceksin anlaşılan görde rahatla say kemiklerini oturunca:)

önceden dolunaydım şimdi hilal oldum ben yine aydınlatırım ortalığı deseydin:)

geçmiş olsun allah şifalar versin.

ay ne güzel işte darısı başıma benim kızım hala benimle yatıyor.ayrı yatırdığımda gece kıyametleri koarıyor tekrar yanıma geliyor inşallah bizde o günleri görürrüz ya:)

günaydin diyecektim,öglen oldu.internet baglantisinda sorun oldu.kac saattir ugrasiyorum. bugün mesajlar bana arkadaslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…