benim esimde öyle.yavas yavas ver diyor.zaten yavas yavas gidiyor:)
bilgi icin tesekkürler tugbacim.
benim anneme de doktor ilac vermisti.gercekten fayda etti.
iyiyim ortim.sen nasilsin?
tebrikler gül.böyle devam edelim.
hayirlisi tugbacim.yok adasım o ısın nazı yoksa olacaks olur ıs dedıgın kısmetımde varsa gelır yemenden kısmetımde yoksa ne gelır elden... dımı ama...
benim arkadasimda sigarayi birakinca sorunlar yasadi.mate cayi ona iyi gelmis.öyle dedi.Ouuwwww ben bu tarife bayıldım :13:
Kuru kayısı denedm, zeytinyağı içtim (işe yaradı biraz ama midem kaldırmadı :\) vs biçok şey denedim mecbur kaldıkça da deneyeceğim ama inşallah yarın doktor bana uzun vadeli bi çözüm önerisi sunar berilim.
Bu çok kötü bi sorun ya, hani herşey yolunda boğzaını tutabiliyosun suyunu içiyosun sporunu yapıyosun bi problem yok. Sonra bu da nerden çıktı diyosun :\ Suyu 2buçuk ltye yakın içiyorum hergün, sporumu da yapmaya gayret ediyorum. Öyle işte ortim ya.. Şifayı verecek olan Allah, bekliyorum bakalım.. Sağolun hepiniz önerileriniz için canlarım.
kilo verenleri görünce,gercekten insan cok seviniyor.ay ben buraya gırdıgım zaman su kılo verennlere bakmadan cıkamıyorum ınanın cok motıve edıyo benı ...Allah razı olsun paylasıp bıze mutluluk verenlerden...
bende istiyorumki şu 75 i bir an önce göreyim gerisi yavaş yavaş gitsin.hayırlısı bakalım öyle böyle gitsinde kilolalar nasıl giderse gitsin:)
Ay Ecem gecmis olsunnKızlaaaarr :) bu haftaa hastane havasına katılanlardan bende oldum bünyem bu tempoya daha fazla dayanamadı :) dün migrenimden dolayı bir bas agrısı var derken birden fenalastım veeee en sonunda serum yedimsinirim bozuldu ama ben serum istemiyordum cünkü serumun kilo yaptıgını biliriz belki yanlıstır ama bi kac gün beslenmeme dikkat etmeliymisim belki cok farketmez ama biraz kilo verdigimi biliyorum bir kac gün normal yediklerimden biraz fazla beslenicem isterseniz izinli olurum ama yemem tabi ki öyle kalorili falan ama olsun yinede etkilemek istemem
Yok kız ne nazarı :) hersey migrenle basladı hahaha :) neyseki simdi iyiyim :)
Kızın mı hastaaa ayy yavrum kıyamammmmmm allaah sifasını versin salgın bu ara salgın gecmis olsun
Bunu duyan da her gun cook doyurucu yemekler yiyen biri yaziyor sanacak:))Güleee gülee :))
Paylastıkların gercekten cok yararlı tesekkürler bende salatanın doyuruculugu olmadıgını savunanlardanım bunu hic sevemedim zaten salatayı ögün olarak yemek bana göre degil :)
Cok begendimm afiyet olsundünkü menüm
sabah:sahanda yumurta,peynir,yeşillik,1 kaşık pekmez 2 dilim ekmek
ara:tarçınlı süt 1 elma
öğlen:yoğurtlu kabak salatası
ara.yarım portakal
akşam:kçük kase mantar sote 2 kaşık pirinç pilavı bol yeşillik
3.5 litre su
40 dakika bisiklet
HihhhOuuwwww ben bu tarife bayıldım :13:
.
Cok guzel olmus EcemMenum
Sabah
1 kk peynir
2 zeytin
1 c k tahin pekmez
Ara
3 ceviz
2 badem
Ogle
1 mandalina
Yarim elma
Aksam
Tavuk sote
1.5 d ekmek
1.5 lt su
benim menumde soyle
sabah
1 dilim kepek ekmek+1 yumurta+yarim domates+kibrit kadar peynir
ara yarim elma
oglen
1 kase ezogelin corba+yarim kase yogurt+bir dilim ekmek+
ara
sayisini demeyim kuruyemis ve cukulata yaninda normal kola
aksam
bir buyuk pizza+kola+kizlardan arta kalan makarna+esimin soyledigi benim de kavga ede ede yedigim tiramisu+ ben eniyisi sonrasini yazmayim
ama bu benim son utanc menummmmmmmm
disarda yemeyi kapatiyorum artikkkkkkkkkkkkkkkk
spor yok su yok
ayyyyy cok utaniyorum
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kılar ben saat 20:30-21:00 gibi bi uzanayım dedim. Uyuyup kalmışım bu saatte uyandım
MENÜM (21 Ocak)
Kahvaltı
4 zeytin
Bir havucun çeyreği.
Ara: 1 elma
Öğle
Akşam
(Canlarım şimdi ben pazartesi çarşamba cuma günleri spor salonuna gidiyorum ya hani, 5buçukta orda oluyorum, 7'ye doğru çıkıyorum. E spora gitmeden yiyemem akşam yemeğini, dönünce de çok geç oluyor. O yüzden ben dün yanımda 1 tane elma bi de kraker götürdüm. Oturdum okulun yanındaki parkta arkadaşlarımla açık havada sohbet ede ede onları yedim. Zaten akşam hava çok güzeldi yazdan kalma gibiydi eve gidesim de yoktu iyi ki yanıma almışım. Doğru mu yapmışım sizce? :44: )
+ 2 Lt su
+ 2 bardak yeşil çay
+ 1 saat spor
Sadece 1 kişi göndermiş mesaj sayısını, gül de buraya yazmış, sağolsunlar. ben de dedim ki madem bu saatte uyandın tuğba hepsinin mesaj sayısını tek tek bakıp not al arkadaşlarına öyle bi kıyak yaplisteden de kontrol ettim ama umarım bi eksik yoktur :) Şimdi tekrar uyuyacağım. İyi geceler hepinize her zaman olduğu gibi Allah'a emanetsiniz..
bilemiyorum kuzum valla icime ne kacti fil okuz felan diye dusunmustum ama
gece onlarin bile yanimda masum olduna karar verdim
kaynimla eltisko bendeydi gec saatte kaynim acikti pis bogaz esimle:18::18::18::18::18::18:
sucuk yedik birde ama guzel yani seramik tavada yaptim hic yag koymadannnn:26::26::26::26::26:
butun gece karin agrisindan bildigim butun guzel sozleri noktasiz virgulsuz siraladimmmmmmmmmmmm
bir bayramlasmaydi ki sormayin
o da bana manyakmisin diyor yiyon yiyon bana niye kiziyon diyor
oda hakli ama sabaha kadar midem agzima geldi oldummmmmmmmmmmmmmm yok kizlar ben bu 3 ayda bir beni icine ceken sapitmayi noktaladim
hatta yetisirsem ebruyla plates bile yapacam belki vicdan azabim hafifler
aksam birde yerken yagsiz yapmisim iyiki elime saglik olsun diyormusum
sanki sucugu yagsiz pisirince ne olacaksa
13 takim bir daha boyle sozleri duymayacaksiniz benden
size sutlacim ,gullacim bile demiyecem artik
gunaydin 13.takim sultanlariiiiiiiiiiii
Kızlaaaar, meleklerim canlarım yol arkadaşlarımYine güzel bir istanbul sabahından günaydınlar olsun herkese. Daha yeni uyandım gidip biraz hareket edeyim sonra da kahvaltımı yapaym. Btince yine gelicem yanınıza. Şuralar bi kaynasın artıııııııııııık :13:
Kızlaaaarr :) bu haftaa hastane havasına katılanlardan bende oldum bünyem bu tempoya daha fazla dayanamadı :) dün migrenimden dolayı bir bas agrısı var derken birden fenalastım veeee en sonunda serum yedimsinirim bozuldu ama ben serum istemiyordum cünkü serumun kilo yaptıgını biliriz belki yanlıstır ama bi kac gün beslenmeme dikkat etmeliymisim belki cok farketmez ama biraz kilo verdigimi biliyorum bir kac gün normal yediklerimden biraz fazla beslenicem isterseniz izinli olurum ama yemem tabi ki öyle kalorili falan ama olsun yinede etkilemek istemem
gunaydın bu arada kızlar gıttım geldım yarına haber vercekler bakalım ne olacak hayırlısı artık...
tugbammmmmm adasım ben ıkı gunun msj sayısını beraber atarım dıye atmadıydım ...sana zor olmustur canım benım cok sagol ....
kızlar oglumu uyutuyum derken bende uyumusum yanında sımdı kalktık....
buarada ısden aramadılar hala ...
Kızlar ben şu şişmiş ayaklarımı dinlendireyim biraz. Gelirim sonra yine. Boş bırakmayın takımı olur mu
banada müsade kızlar eşim gelir birazdan sofrayı hazırlayayım öptüm hepinizi iyi akşamlar:)
Güleee gülee :))
Paylastıkların gercekten cok yararlı tesekkürler bende salatanın doyuruculugu olmadıgını savunanlardanım bunu hic sevemedim zaten salatayı ögün olarak yemek bana göre degil :)
dünkü menüm
sabah:sahanda yumurta,peynir,yeşillik,1 kaşık pekmez 2 dilim ekmek
ara:tarçınlı süt 1 elma
öğlen:yoğurtlu kabak salatası
ara.yarım portakal
akşam:kçük kase mantar sote 2 kaşık pirinç pilavı bol yeşillik
3.5 litre su
40 dakika bisiklet
yine kimseler yok ortada.2 gündür karnım çok ağrıyor şişkinlikte var neden oldu acaba o da rahatsızlık veriyor bana
suyuda çok içiyorum aslında niye oluyor anlmamaadım
Misafirlerim anca gitti kızlar güzel bir sofra kurdum ama ben yemedim tabi çok yorgunum 7.30 dan beri evi topla ,masa kur,süslen spora gitcek halim kalmadı daha mutfagı toplayacağım akşama görüşürüz byeeeeeeeeeeeee
kızlar oglumu uyutuyum derken bende uyumusum yanında sımdı kalktık....
buarada ısden aramadılar hala ...
Ben uğraşıyorum didiniyorum da bağırsak tembelliği sorunum devam ediyor benm :\ o moral olarak beni çok kötü etkiliyor. kilo vermemi engelliyor sanki ama yarın doktora gideceğim inşallah, en doğru şeyi ondan duyarım.
bozuk ıletı nasıl oluyo kı kızlar ben hep alıntı ıle cevapladan cevap yazıyorum...
ay ben buraya gırdıgım zaman su kılo verennlere bakmadan cıkamıyorum ınanın cok motıve edıyo benı ...Allah razı olsun paylasıp bıze mutluluk verenlerden...
dinlen tabi dinlenki bebişte dinlensin.merak etme burayı bugün biraz daha hareketlendik yarın bomba gibi oluruz alalhın izniyle:)
bende istiyorumki şu 75 i bir an önce göreyim gerisi yavaş yavaş gitsin.hayırlısı bakalım öyle böyle gitsinde kilolalar nasıl giderse gitsin:)
Menum
Sabah
1 kk peynir
2 zeytin
1 c k tahin pekmez
Ara
3 ceviz
2 badem
Ogle
1 mandalina
Yarim elma
Aksam
Tavuk sote
1.5 d ekmek
1.5 lt su
Menumm
07:00 1 bardak sut
09:30 peynirli omlet, 3 zeytin, yarim domates, 2 dilim tam tahilli ekmek
12:30 yarim kepce corba, 2 yk makarna, 1 kepce et sote -cogu patatesti patateslerinden yemedim-, yogurt icine mor lahana /pancar salatasi- hangisi oldugunu karistiriyorumm :)))-
14:00 1 mandalina
19:00 1 kepce yayla corbasi, 3 yk brokoli salatasi, 5 tane bulgurlu kiymali beyaz lahana dolmasi
+ 1 havuc
Gozum doymamisti
Agzim oyalansin diye havuc yiyorumm yarisindayim su an tavsan gibi:))
hayırlısı olsun canım sabret bakalım...
olur canım,ebrucum, benim ki tam aletli spor değil,2 dakika alet,2 dakika hoca ile ,2 dak.alet 2 dak hoca ile step,2 dak.alet,2 dak mekik gibi yani senin dediğin nasıl birsey acaba....
iyi akşamlar canım...
ARKADASLAR hepinizin yazdığını okuyorum beğenilerimden anlarsınız ama çok uzun olunca alıntılama yapmıyorum örneğin BERİLCİM dikkat et canım sen azimli kızsın nazar gelme....ORTİM ben de iyiyim canımmmm....
lahana dolmasi biraz olmamis gibi.ama varken hayir diyemiyor insan.oda her zaman olmaz nede olsa.Menumm
07:00 1 bardak sut
09:30 peynirli omlet, 3 zeytin, yarim domates, 2 dilim tam tahilli ekmek
12:30 yarim kepce corba, 2 yk makarna, 1 kepce et sote -cogu patatesti patateslerinden yemedim-, yogurt icine mor lahana /pancar salatasi- hangisi oldugunu karistiriyorumm :)))-
14:00 1 mandalina
19:00 1 kepce yayla corbasi, 3 yk brokoli salatasi, 5 tane bulgurlu kiymali beyaz lahana dolmasi
+ 1 havuc
Gozum doymamisti
Agzim oyalansin diye havuc yiyorumm yarisindayim su an tavsan gibi:))
iyi aksamlar arkadaslar.biraz toplandik gercekten.menüm
sabah:1 dilim cavdar ekmegi,1 haslanmis yumurta
ögle:bir kase corba,salata
ara:1 elma
aksam:3kasik sebze yemegi,yogurt
3ltye yakin su,3 bardak yesilcay
40 dk yürüyüs.
Arkadaslar menüm:
sabaheynir,zeytin,bal,çay,1 dilim tam buğday ekmeği
öğlen:karnıbahar yemeği yoğurt
Akşam :kıymalı yumurta,peynir,zeytin,1 dilim ekmek ,cay
(yarın kısmetse oruç tutucam yoksa akşam bunları yemeyecektim)
1 saat spor yesil çay,bol su
iyi aksamlar arkadaslar.biraz toplandik gercekten.menüm
sabah:1 dilim cavdar ekmegi,1 haslanmis yumurta
ögle:bir kase corba,salata
ara:1 elma
aksam:3kasik sebze yemegi,yogurt
3ltye yakin su,3 bardak yesilcay
40 dk yürüyüs.
lahana dolmasi biraz olmamis gibi.ama varken hayir diyemiyor insan.oda her zaman olmaz nede olsa.
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü olmuş. Şimdiden allah kabul etsin orucunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?