Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim esimde öyle.yavas yavas ver diyor.zaten yavas yavas gidiyor:)

bilgi icin tesekkürler tugbacim.

benim anneme de doktor ilac vermisti.gercekten fayda etti.

iyiyim ortim.sen nasilsin?

tebrikler gül.böyle devam edelim.

bende istiyorumki şu 75 i bir an önce göreyim gerisi yavaş yavaş gitsin.hayırlısı bakalım öyle böyle gitsinde kilolalar nasıl giderse gitsin:)

yok adasım o ısın nazı yoksa olacaks olur ıs dedıgın kısmetımde varsa gelır yemenden kısmetımde yoksa ne gelır elden... dımı ama...
hayirlisi tugbacim.
benim arkadasimda sigarayi birakinca sorunlar yasadi.mate cayi ona iyi gelmis.öyle dedi.

ay ben buraya gırdıgım zaman su kılo verennlere bakmadan cıkamıyorum ınanın cok motıve edıyo benı ...Allah razı olsun paylasıp bıze mutluluk verenlerden...
kilo verenleri görünce,gercekten insan cok seviniyor.

Menum
Sabah
1 kk peynir
2 zeytin
1 c k tahin pekmez

Ara
3 ceviz
2 badem

Ogle
1 mandalina
Yarim elma

Aksam
Tavuk sote
1.5 d ekmek

1.5 lt su

Ay Ecem gecmis olsunn
Meyve ye vitamin olsunn
Dikkat et kendinee

Yok kız ne nazarı :) hersey migrenle basladı hahaha :) neyseki simdi iyiyim :)

Kızın mı hastaaa ayy yavrum kıyamammmmmm allaah sifasını versin salgın bu ara salgın gecmis olsun

Nazar degmis olabilirrr
Cok guzel kilo vermissin resimlerini de koydun ya
Masallah dedik gerci hepimiz ama..:))

Güleee gülee :))
Paylastıkların gercekten cok yararlı tesekkürler bende salatanın doyuruculugu olmadıgını savunanlardanım bunu hic sevemedim zaten salatayı ögün olarak yemek bana göre degil :)
Bunu duyan da her gun cook doyurucu yemekler yiyen biri yaziyor sanacak:))

Cok begendimm afiyet olsun
Bir pilav goze carpiyor e o da 2 kasik, olabilir diye dusunuyorum 2-3 gunde bir
BERİLlLL demissin ya hani salataua artik sinir oluyorum de
Farkli salatalar yap ye
1 numarali favorim kozlenmis patlican salatasi ve kabak salatasidir
Sonra ayni mantikta havuc salatasi da cok guzel bence
Yogurtlu pancar salatasi olabilir
Bir de ben normal yesillik salatasinin icine ama domates salatalik da olcak ceviz beyaz peynir ve nar eksisi ekliyorum cok guzel oluyor
Evde mesela simdi brokoli salatasi var
Bir de semizotu salatasini cookk severimm
Bir de kozlenmis kirmizi biber salatasiniii

Ouuwwww ben bu tarife bayıldım :13:

.
Hihhh
Gecen hafta ben bu salatayi yedigimde kabak tatlisi sanip begenmemistinnn .. :))

Menum
Sabah
1 kk peynir
2 zeytin
1 c k tahin pekmez

Ara
3 ceviz
2 badem

Ogle
1 mandalina
Yarim elma

Aksam
Tavuk sote
1.5 d ekmek

1.5 lt su
Cok guzel olmus Ecem
Su azicik daha olabilirdi
Meyve yemen de iyi olmus vitamin olur:))

Allahımmmmmmmmmmm allahımmmmmmmmmm bu nasıl bir menüdür. Beril naptın sen yaaaaaaaaaaaaaaa. Harbiden içine bişey değil resmen hayvanat bahçesi kaçmış. Çok ama çok utan. Hatta utancından kafanı kuma sok. Bu benim burda gördüğün en berbat en rezil menü. Hemde bunu senden hiç ama hiç beklemezdim. Ayrıca bunu buraya yazma cesareti gösterdiğin için ayrıca teşekkür ederim. Ama farkına varmışsındır yazarken neler hissettiğinin. Hemen kendine gel. Yoksa bu cuma çok kötü olacak. 100 gr bile olsa eksi göreceğim senin tartıda. + çıkmak kesinlikle yok. İster hiç bişey yeme ister deli gibi spor yap ama ne et net cuma günü o tartı + göstermesin seni.

Not: Bu mesajı özellikle tek olarak alıntı yaptım. Anlaşıldı dimi Beril'cim

Kılar ben saat 20:30-21:00 gibi bi uzanayım dedim. Uyuyup kalmışım bu saatte uyandım

Dikkat et canım uyku düzenin bozulmasın. Çünki çok geç bir saatte uyanmışsın.

Menün gayet güzel olmuş. Afiyet olsun. Su az olmuş. Senin en az 3 litre içmen lazım. Unutma ne kadar çok su içersen o kadar çabuk kilo verirsin. Bence sen spordan önce küçük bir ara yap. Spor bittikten sonra kaçta evde olabiliyorsun? Sana bir düzen ayarlayalım. Çünki hem çok erken yemiş oluyorsun. Yada spordan sonra eve gittiğinde yoğurt yiyebilirsin. Çok uzun süre aç bırakmaman lazım kendini.

Şşşttttt alıştırma bakim herkesi tembelliğe. Ellerine sağlık herkesin mesaj sayısına bakmışsın. Ama biliyorsun ki bu herkesin kendi sorumluluğu arasında. Herkes duysun bakim tembellik etmek yok. Ayrıca mesaj sayıları günlük olarak gönderilsin lütfen. Mecbur kalınmadığı takdirde ikisi için aynı gün beklenmesin.

Bu kadar kaçamağın üzerine birde tutup gece gece sucuk mu yedin Beril. Eeee ben sana daha ne diyeyim.

Çok geç değil mi Tuğba'cım kahvaltı için. Sabah erken kalk bence. Gerçi tatilsin keyfini çıkartıyorsun ama diyette erken kahvaltı çok önemli. Metabolizmanın çalışabilmesi için.

Geçmiş olsun canım yaaaaa. Dikkat et kendine. Önemli olan senin sağlığın. İnşallah biran önce kendine gelirsin.
Diyette aslında az yemek değil önemli olan. Zamanında ve yeteri kadar yemek. Ben en baştan senin menüleri sağlıksız buluyorum ama sonuçta kendini en iyi sen tanıyorsun. O nedenle dikkat edersen çok fazla yorumda bulunmuyorum. İleride çok daha yoğun günlerin olacak düğün yaklaştıkça telaşın artacak. Sağlığına dikkat etmen lazım bence.

Yukarda da söylediğim gibi kızlar bu mesaj nedeniyle bir daha hatırlatayım. Mümkünse eğer aynı gün göndermeye çalışın mesaj sayılarını. Hatta liste yapan arkadaş günlük yapabilirse listeyi daha iyi olur.

Mesela Tuğba'cım (dontpanic) dünün listesini müsaitsen eğer yayınlayabilir misin?

Menumm

07:00 1 bardak sut
09:30 peynirli omlet, 3 zeytin, yarim domates, 2 dilim tam tahilli ekmek
12:30 yarim kepce corba, 2 yk makarna, 1 kepce et sote -cogu patatesti patateslerinden yemedim-, yogurt icine mor lahana /pancar salatasi- hangisi oldugunu karistiriyorumm :)))-
14:00 1 mandalina
19:00 1 kepce yayla corbasi, 3 yk brokoli salatasi, 5 tane bulgurlu kiymali beyaz lahana dolmasi
+ 1 havuc

Gozum doymamisti
Agzim oyalansin diye havuc yiyorumm yarisindayim su an tavsan gibi:))

kızlar oglumu uyutuyum derken bende uyumusum yanında sımdı kalktık....
buarada ısden aramadılar hala ...

hayırlısı olsun canım sabret bakalım...

Kızlar ben şu şişmiş ayaklarımı dinlendireyim biraz. Gelirim sonra yine. Boş bırakmayın takımı olur mu

olur canım,ebrucum, benim ki tam aletli spor değil,2 dakika alet,2 dakika hoca ile ,2 dak.alet 2 dak hoca ile step,2 dak.alet,2 dak mekik gibi yani senin dediğin nasıl birsey acaba....

banada müsade kızlar eşim gelir birazdan sofrayı hazırlayayım öptüm hepinizi iyi akşamlar:)

iyi akşamlar canım...

ARKADASLAR hepinizin yazdığını okuyorum beğenilerimden anlarsınız ama çok uzun olunca alıntılama yapmıyorum örneğin BERİLCİM dikkat et canım sen azimli kızsın nazar gelme....ORTİM ben de iyiyim canımmmm....

Güleee gülee :))
Paylastıkların gercekten cok yararlı tesekkürler bende salatanın doyuruculugu olmadıgını savunanlardanım bunu hic sevemedim zaten salatayı ögün olarak yemek bana göre degil :)

Sanki kendi çok doyurucu yiyormuş gibi birde salatayı öğünden saymıyor

Menün gayet güzel olmuş canım. Pirinç pilavı olmasa çok iyiymiş. Hemde akşam menüsünde olmuş. Biz böyle az az diye dikkat etmiyoruz ama iş kalori hesabı yapmaya gelince çok çıkıyor kalori. Sporun ve suyun çok güzel.

yine kimseler yok ortada.2 gündür karnım çok ağrıyor şişkinlikte var neden oldu acaba o da rahatsızlık veriyor bana
suyuda çok içiyorum aslında niye oluyor anlmamaadım

Sabah aç karnına ayakta bir bardak su iç canım. Sonra her sabah mutlaka tuvaletin olmasa bile varmış gibi git tuvalete otur ve bekle. En kısa zamanda çözülür sorunun.

Sen bugün yeterince kalori harcamışsın zaten. Ev işi yapmakta oldukça etkili bir spor yöntemi bence. Ayrıca ikramlardan yemediğin için tebrikler

kızlar oglumu uyutuyum derken bende uyumusum yanında sımdı kalktık....
buarada ısden aramadılar hala ...

Yarın arayacaklar dememişmiydin?

Tuğba'cım ben daha önce sana bir tavsiyede bulunmuştum. Az önce yukarda Nermin'e yazdım aynısını. Denedin mi? Ayrıca bu konuda boş yere doktora gidiyorsun. Bu arada biliyor musunuz size daha önce söyledim mi bilmiyorum ama hatırlatayım. Ben sağlıkçıyım. Şuan bir hastanede çalışıyorum. Doktorun sana vereceği ilacın ismini bile yazabilirim buraya. Ama sadece ilaç kullandığın dönem rahatlarsın. Onun haricinde ilacı bıraktığın zaman sorunların yeniden başlar. Ayrıca iyice barsak tembelliği yaşarsın. Barsaktaki floralar sanırım zarar gördüğünde daha büyük sorunlara neden olabiliyor. Öyle çaylar felanda barsak tembelliğine yol açıyor. Dediğim şeyi yap kesin çözüm. Sabah aç karnına bir bardak suyu ayakta iç. Ayakta ama unutma sakın. Sonra her gün aynı saatte tuvalete git otur. En fazla bikaç güne kalmaz düzeleceksin. Dene ve gör. Biçok kişi bunun faydasını gördü.

bozuk ıletı nasıl oluyo kı kızlar ben hep alıntı ıle cevapladan cevap yazıyorum...

Şu mesajların başında ve sonunda QUOTE yazan yerler var ya. Genelde Beril onları nasıl oluyorsa siliyor. Sonra mesajlar birbirine giriyor. Sizde ondan alıntı yapınca bozulup gidiyor bütün mesajlar. Öyle mesajlara cevap vermeyin ki uzamasın bozuk mesajlar.

ay ben buraya gırdıgım zaman su kılo verennlere bakmadan cıkamıyorum ınanın cok motıve edıyo benı ...Allah razı olsun paylasıp bıze mutluluk verenlerden...

Ben ilk onlarla keşfetmiştim kadınlar klubünü. Gerçekten Allah razı olsun. Hatta oraya bende ekledim fotoğraflarımı. Şuan profilimde de var. Vaktim olsa daha iyi bir öncesi sonrası yapacağım ama vakit bulamıyorum. Bol bol bakın o resimlere. İnsan gördükçe motivasyonu artıyor.

dinlen tabi dinlenki bebişte dinlensin.merak etme burayı bugün biraz daha hareketlendik yarın bomba gibi oluruz alalhın izniyle:)

İnşallah canım. Hafta sonuna göre daha iyi ama nedense geçen haftaya göre herkeste bi çöküntü var. İnşallah bu durum cuma günü tartıya yansımaz.

bende istiyorumki şu 75 i bir an önce göreyim gerisi yavaş yavaş gitsin.hayırlısı bakalım öyle böyle gitsinde kilolalar nasıl giderse gitsin:)

Nermin sen buraya ilk geldiğinde kaç kiloydun canım. Ticker ında süper görünüyor giden kilolar ama sanki daha düşüktün ilk yarışmaya başladığında dimi?

Menum
Sabah
1 kk peynir
2 zeytin
1 c k tahin pekmez

Ara
3 ceviz
2 badem

Ogle
1 mandalina
Yarim elma

Aksam
Tavuk sote
1.5 d ekmek

1.5 lt su

Afiyet olsun canım. Güzel bir menü olmuş. Su konusunu düzeltmeye çalış. En güzeli yanında şişe taşımak. Ben öyle yapıyorum. Benimde ödemden dolayı iyice artırmam lazım suyu bugün 3 litre olur sanırım.

Menü iyi güzelde 5 tane bulgurlu kıymalı lahana dolması olmamış. Onada hayır denmez ama Havuç ne şimdi. Akşam akşam. Bari sabah yeseydin. Su ne kadar?

Ben sadece aletle çalışıyorsun sandım. Seninkide güzel. Mesela yürümek ve koşmak kalbi ve dolaşımı hızlandırdığı için kardio olarak geçiyor. Stepte bir kardio çalışması. Yani kan basıncını artırıyorsun. Nabzın yükseliyor.

iyi aksamlar arkadaslar.biraz toplandik gercekten.menüm
sabah:1 dilim cavdar ekmegi,1 haslanmis yumurta
ögle:bir kase corba,salata
ara:1 elma
aksam:3kasik sebze yemegi,yogurt
3ltye yakin su,3 bardak yesilcay
40 dk yürüyüs.

lahana dolmasi biraz olmamis gibi.ama varken hayir diyemiyor insan.oda her zaman olmaz nede olsa.

40 dk yürüyüs.

Eeeee tabiikiii toparlanacağız biz 13. takımın hatunlarıyız

Menün çok güzel olmuş Kadriye'cim. Afiyet olsun canım. Yürüyüş ve su da öyle. İnşallah sen yine bu hafta güzel bir kilo vereceksin.

Betül yanlışlıkla seni arkadaş listesinden sildim. Teklif gönderdim ama görmedin galiba. Kabul etsene. Bu arada senin şu albümün herkese açık sanırım. Haberin var mı?

Arkadaslar menüm:

sabaheynir,zeytin,bal,çay,1 dilim tam buğday ekmeği

öğlen:karnıbahar yemeği yoğurt

Akşam :kıymalı yumurta,peynir,zeytin,1 dilim ekmek ,cay

(yarın kısmetse oruç tutucam yoksa akşam bunları yemeyecektim)

1 saat spor yesil çay,bol su

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü olmuş. Şimdiden allah kabul etsin orucunu.

40 dk yürüyüs.

ortim bu hafta daha da iyisin...

lahana dolmasi biraz olmamis gibi.ama varken hayir diyemiyor insan.oda her zaman olmaz nede olsa.

bence de betül sanki çoğaldı menüler...

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü olmuş. Şimdiden allah kabul etsin orucunu.

sağol canım kısmetse insallah...aslında yürüyüşte istiyorum ama çok tembelim bu konuda...benim sırt kısmım etli,antranör sırt çalıstırdı göğüs altım 6cm incelmiş her ay ölçü alıyorlar diğer yerlerde 3 er cm incelmiş ama bel ince popo büyük kaldı, bugün de minderde basen çalıştık orantılayacağız insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…