ortim bu hafta daha da iyisin...
bence de betül sanki çoğaldı menüler...
sağol canım kısmetse insallah...aslında yürüyüşte istiyorum ama çok tembelim bu konuda...benim sırt kısmım etli,antranör sırt çalıstırdı göğüs altım 6cm incelmiş her ay ölçü alıyorlar diğer yerlerde 3 er cm incelmiş ama bel ince popo büyük kaldı, bugün de minderde basen çalıştık orantılayacağız insallah
bu sayede bende betülün resimlerini görmüs oldum.Betül yanlışlıkla seni arkadaş listesinden sildim. Teklif gönderdim ama görmedin galiba. Kabul etsene. Bu arada senin şu albümün herkese açık sanırım. Haberin var mı?
allah simdiden kabul etsin ortim.bende tutacam insallah.yarin kandil. sonraki günde regl olacam yaaArkadaslar menüm:
sabaheynir,zeytin,bal,çay,1 dilim tam buğday ekmeği
öğlen:karnıbahar yemeği yoğurt
Akşam :kıymalı yumurta,peynir,zeytin,1 dilim ekmek ,cay
(yarın kısmetse oruç tutucam yoksa akşam bunları yemeyecektim)
1 saat spor yesil çay,bol su
kizlar,az önce hatali alinti yaptim.tekrar paylasmayin.düzen bozulmasin.
Ay Ecem gecmis olsunn
Meyve ye vitamin olsunn
Dikkat et kendinee
Nazar degmis olabilirrr
Cok guzel kilo vermissin resimlerini de koydun ya
Masallah dedik gerci hepimiz ama..:))
Bunu duyan da her gun cook doyurucu yemekler yiyen biri yaziyor sanacak:))
Cok guzel olmus Ecem
Su azicik daha olabilirdi
Meyve yemen de iyi olmus vitamin olur:))
Geçmiş olsun canım yaaaaa. Dikkat et kendine. Önemli olan senin sağlığın. İnşallah biran önce kendine gelirsin.
Diyette aslında az yemek değil önemli olan. Zamanında ve yeteri kadar yemek. Ben en baştan senin menüleri sağlıksız buluyorum ama sonuçta kendini en iyi sen tanıyorsun. O nedenle dikkat edersen çok fazla yorumda bulunmuyorum. İleride çok daha yoğun günlerin olacak düğün yaklaştıkça telaşın artacak. Sağlığına dikkat etmen lazım bence.
Menumm
07:00 1 bardak sut
09:30 peynirli omlet, 3 zeytin, yarim domates, 2 dilim tam tahilli ekmek
12:30 yarim kepce corba, 2 yk makarna, 1 kepce et sote -cogu patatesti patateslerinden yemedim-, yogurt icine mor lahana /pancar salatasi- hangisi oldugunu karistiriyorumm :)))-
14:00 1 mandalina
19:00 1 kepce yayla corbasi, 3 yk brokoli salatasi, 5 tane bulgurlu kiymali beyaz lahana dolmasi
+ 1 havuc
Gozum doymamisti
Agzim oyalansin diye havuc yiyorumm yarisindayim su an tavsan gibi:))
Sanki kendi çok doyurucu yiyormuş gibi birde salatayı öğünden saymıyor
Tesekkürlerrr :))Afiyet olsun canım. Güzel bir menü olmuş. Su konusunu düzeltmeye çalış. En güzeli yanında şişe taşımak. Ben öyle yapıyorum. Benimde ödemden dolayı iyice artırmam lazım suyu bugün 3 litre olur sanırım.
Arkadaslar menüm:
Mesaj düzenleden yeniden düzenleyebilirsin mesajı. Olmayan yerlerini silebilirsin. Dene istersen.
herkesin bünyesi fakli gercekten.sen kendine neyin iyi geldigini bilirsin.Yokkk kızz burdakilerin nazarıı degmezzz hepimizz aynı yoldayız :))
Hahahahahaa coook güldümm betül oyle deme :))) ben olumlu düsünüyorum doydun sen aslında doydun sen aslında diyorum :))
Ama o salataylaa bunu bile yapamıyorummm :)
Vitamin olurrr kilo olur yag olurrr o kuruyemislerr ne Ecemm :)))
Tesekkküüürleeeeeerrrrrrr ben gercekten cok diyetisyene gittim testler yaptırdım hepsini bir güün paylasırım listelerimin ama onlar bana yarar saglamadı metabolizmam yakmıyor yediklerimi ancak böyle sonuc alıyorum ki alıstıda bünyem :)
Off havuc bitmis evde yarın aldırıyom :)))
Afiyettt olsuuun
hahaahahah ama gercekten salata doyurmuyor o yediklerm bilee beni doyururken :))))
Tesekkürlerrr :))
evet kesinlikle tasımaya basladım zaten öyle aklıma geliyor iciyorum
Afiyet olsun yaaaaa bende mi tutsam diye düsünmüyo degilim iki sınavım var ama eve gelirim hemen
ben hic denemedim.bir ara titreterek,yaglari eriten bir alet vardi.ben kullanmistim.sikilasmistim gercekten. kisiden kisiye degisiyor.kizlar spora hayatimda biraz daha cok yer vermeye karar verdim
bisey sorcam bu zayiflama kemerleri nasil
kardesim almis acayip fark etmis ya kullaniyimmi bende sizce
Mesaj düzenleden yeniden düzenleyebilirsin mesajı. Olmayan yerlerini silebilirsin. Dene istersen.
herkesin bünyesi fakli gercekten.sen kendine neyin iyi geldigini bilirsin.
ben hic denemedim.bir ara titreterek,yaglari eriten bir alet vardi.ben kullanmistim.sikilasmistim gercekten. kisiden kisiye degisiyor.
bence önce kardesinden ödünc alip dene,fayda görürsen alirsin.
kadrıyem yok zaten alacak gucum yok suan kardesımden alcam odunc baya bı sıkılasmıs o ya...
sarkmıstı karnı toplamıs baya bı...
Ne güzel böyle spor yapman. Sonuçta işi bilen insanlarla yapıyorsun. İnşallah mezun olurken çok güzel sonuçlarla mezun olacaksın.
kizlar spora hayatimda biraz daha cok yer vermeye karar verdim
bisey sorcam bu zayiflama kemerleri nasil
kardesim almis acayip fark etmis ya kullaniyimmi bende sizce
Tuğba'cım ben daha önce sana bir tavsiyede bulunmuştum. Az önce yukarda Nermin'e yazdım aynısını. Denedin mi? Ayrıca bu konuda boş yere doktora gidiyorsun. Bu arada biliyor musunuz size daha önce söyledim mi bilmiyorum ama hatırlatayım. Ben sağlıkçıyım. Şuan bir hastanede çalışıyorum. Doktorun sana vereceği ilacın ismini bile yazabilirim buraya. Ama sadece ilaç kullandığın dönem rahatlarsın. Onun haricinde ilacı bıraktığın zaman sorunların yeniden başlar. Ayrıca iyice barsak tembelliği yaşarsın. Barsaktaki floralar sanırım zarar gördüğünde daha büyük sorunlara neden olabiliyor. Öyle çaylar felanda barsak tembelliğine yol açıyor. Dediğim şeyi yap kesin çözüm. Sabah aç karnına bir bardak suyu ayakta iç. Ayakta ama unutma sakın. Sonra her gün aynı saatte tuvalete git otur. En fazla bikaç güne kalmaz düzeleceksin. Dene ve gör. Biçok kişi bunun faydasını gördü.
iyi aksamlar arkadaslar.biraz toplandik gercekten.menüm
sabah:1 dilim cavdar ekmegi,1 haslanmis yumurta
ögle:bir kase corba,salata
ara:1 elma
aksam:3kasik sebze yemegi,yogurt
3ltye yakin su,3 bardak yesilcay
40 dk yürüyüs.
Arkadaslar menüm:
Ortimm kullan bakalım faydası olursa bizde alalım göbüşe etkili olur belki :)
Mesaj sayım 7 tugbacım...
Herkese iyi geceler güzel hatunlar...
Bu arada Ebrucum ben cuma ,cumartesi,pazar önemli bir iş için sehir dışında olucam persembe yola çıkabiliriz kilomu bildiricem bir sekilde merak etmeyin ,çocukları da bırakıcaz tatil gibi birsey değil,yoksa ihmal etmezdim burayı şimdiden haber vereyim...
Hâlâ göbüş diyo gördük fotoğrafları arkadaşım ne göbüşü sendeki göbüşse bizdeki neeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?