Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tugbacim,maasallah ne mesaj yazmissin.tüm günlerin rekoru galiba.

canım ya neler yaşamışsın allah bir daha yaşatmasın inşallah.kzının doğumuyla birlikte hastalığında gitmiş işte.doktorun söylemiş zaten zamanla düzene girer inşallah sen gerçekten çok güçlü dirençli birisin rabbim kötü şeylerden korusun.

gerçekten öyle canım bugün benimde içim içime sığmıyr çok şükürki öyle bir peygamberin ümmetiyiz allah doğru yoldan ayırmasın hepimizi.çok güzel anlatmışsın.

cok gecmıs olsun Rabbım bıdaha yasatmasın berılım...
sımdı gırdım eve kızlar oglumda orta kulakda sıvı bırıkmesı varmıs ılac gecırmezse tup takılcakmıs...bıde bademcıklerı cok buyukmus gozetım altında tutulmalı dedı doktor gerekırse alınır bıle dedı ... Rabbım beterınden saklasın cumlesını evladını ınsallah...

KANDILINIZ MUBAREK OLSUN HANIMLAR GONLUNUZDEKINI HAYIRLISI ILE NASIP ETSIN RABBIM SIZLERE ....

çok geçmiş olsun canım ya küçüçük çocuğun çektğinie bak rabbim şifasını versin inşallah.canım bence bademciklerini aldırın inan çok rahat eder çocuk gelişmez falan diyorlar ama tam tersi benim yeğeniminkini aldılar o kadar rahat ettiki maşallahı var şimdi.inşallah sizde atlatırsınız hayırlıyla.

bugün yine pek sakiniz kızlar :)
ben bugün komşuya geeçtim biraz çay ve kahve içtim sadece :)
cumaya az kaldı bakalım kilo vermişmiyim merak ediyorum ama tartılmıyorum:)

Kizlarr kapali kizlar sal nasil baglaniyo bi tarif edinn yaaa aksam eyup sultana gitcez

Kizlarr kapali kizlar sal nasil baglaniyo bi tarif edinn yaaa aksam eyup sultana gitcez

ooo ne güzel canım ya.bone varsa alttan bir tane bone tak üstüne şalın modeli nasıl bilmiyorum aama benim bağlama şeklimi anlatayım ucundan katlayıp başına tak alttan iğne tak sonra arkaya doğru geçir arkadanda düğüm at.
bağlayabiilirsen resimde çek nbakalım yakışıyormu
allah kabul etsin.

bazen oluyor öyle aglamakli haller,bazen gerekli.ama siyril bu ruh halinden.ben seni bu grubun en eglencesi olarak gördüm.o yasadiklarina ragmen sen herkesi eglendirebiliyorsun.sen güclüsün.bunu da atlatirsin.

gecmis olsum canim ya
benim yegenime takildi hic bir sorun olmadi sadece sudan koruyacan okadar
beterin beteri vermesin rabbim

Kızlar annem helva yapmıs cok guzel 2 kasık alıyımmı sız al dersenız alcam...
yemesen icinde kalacak sonra daha cok yiyeceksin
simdi nefsini koreltecek kadar yeeeeee
ama ebru duymasin

bugün yine pek sakiniz kızlar :)
ben bugün komşuya geeçtim biraz çay ve kahve içtim sadece :)
cumaya az kaldı bakalım kilo vermişmiyim merak ediyorum ama tartılmıyorum:)
ben tan 60 dakika 6.7 de yurudum 389 kal.yaktim ama
ben vermeyi degilde almis olmayi gormek istemiyorum

ben eski bir tulbent bagliyorum saclarim cok uzun da
onun uzerine bolca sanki atki atar gibi doluyoru m

kizlar sagolun destek icin
ben bile nasil boyle bosaldima sasirdim
cogu yerde soylemem bile ama demekki bilinc altim ben istemeden bosalmak size
ben 4. cocugu hep takilirim ameliyattan beri olmaz diye birsey yok ama benim bebikler asilama canimmmmm
ben normal hamilelik kontrolumde ogrenmistim bu hastaligi
o an ilk isim karnimdaki degilde ikizleri ne yapacagimdi
babaya bile guvenmiyorsunuz buna inanin
once sakliyorsunuz ilk zamanlar bir sus pusluk oluyor sonra ince ince kemiyriyor ya soyle olursa ya boyle olursa diye
ben ameliyat olmayada elifin erken alinmasinada karsiydim kaderimse olur diyordum hepp
taaaki kizimin bana olecegini biliyorum diyene kadar
hayatimin en aci aniydi
oysa sakladimizi sanmistik oysa unutmustuk
esim bana bakip bakip agliyordu halada aglar benim buyuk kizimsin der bana hep
dr.umuz aradi ve bir psikiyatristle konusmami istedi gittimmmmmmmmm hep ayni seylerri beni pek sarmamisti yani
birde teshis konunca hemen oleceksin ve hersey yarim kalacak saniyorsunuz
sonra elif icin daha siki kontroller basladi
asil planlanan normal dogumdu ve hemen ameliyatti
ama bazi terslikler sezeryani ve ameliyatin daha gec yapilacani dogurdu
bu zaman zarfinda kizlarla hergun okula gittim tenefuslerde onlari goreyim diye
yada onlarla uyudum nefeslerini biraz daha fazla hissedeyim diye
elifi unutmustum zaten tek bir ozlem kizlardi
oyle ki hasan bile hayatimdan cikarilmisti otomatik olarak tek bir gercek vardi kizlar ve ben
hamis topigindekiler bilir bir tak mendil bile almadim elife dogana kadar
hep keskeler yapisti bogazima
benim gibi hayati kicindan okuyan kendiyle bile dalga gecen kimseye kotulugu dokunmamis biri nasil kanser olabilirdi bunu kabullenmem zor oldu
ben hep sansli dogduma inanirdim buda nazarim oldu diyorum simdi
ama o donemler cokkkkkkkkk zor gecti
hele o donem yorungesi saamis bir kadinla esimin ugrasmasida kolay olmadi
ameliyatta girerkenki o sabaha karsi kizlarimin gozundeki ifadeyi esimin gozyaslarini hic unutmam
simdi gecti minnak elifle ve iki cadiyla hasonun basina eksiyoruz allah sonumuzu hayir etsin
ben hastanede kaldigim surede uyanip karsidaki beyaz duvari gordukce sukr ederdim bugunude atlattik diye
o nedenle alinan her nefes sevdiklerle olan her an sukr icin yetmezmiiiiiii

kizlar caninizi siktim ama dedimya bugun bir baskayimmmmmmmmm

youtube da var.yada google dan ara.güzel anlatan videolar var.

canım ya çok canın çekiyorsa 1 kaşık al derim ben dyanamam şahsen

bence alma.cünkü o 1 kasiktan sonra 1 daha alirsin,sonra bir daha.tadi agzinda 10 saniye kalacak ama bol kalorisi,tartiya kilo olarak gececek.

kızlar şuan hastanedeyişm oğlumu yatırdılar öksürüğüyle tıkanıyor hava verip duruyorlar çok kötüyüm eşimde hasta o da kızımla evde
acilden giriş yaptık dün
ebru cuma günü çıkacakmışız doktor öyle söyledi istersen izinli yaz o zamana kadar giremem durumum ne olur bilmiyorum
cuma günü görüşürüz yazarım kızlar
yanımdaki hastanın leptopundan yazıyorum birdaha istiyemem herhalde
merak etmeyin diye utanarak istedim kadından
dua edin kızlarda oğlum biran önce iyleşsin

Beril yazdiklarini okurken gozlerim doldu nerdeuse agliycaktim
Allah bir daha gostermesin ailenizde boyle hastaliklar uzuntulerr

Gulcinn ogluna da gecmis olsun
Takimcak nazar degdi galiba ya herkes hastanelik
Bi ben kaldim saglam sanirim.

Ecem ben topuz yapiyrum biraz yuksek. Uzun kenarlardan birini 10 cm kadar katla o kismi ort, cook sikmadan alttan ignele. Uclarini da arkana at karsilikli taraflarindan. Baglamadan birak daha sik duruyor

Kizlar dun aksam erkenden uyuyup 11:30ta kalkinca bir daha hic yatmadim sabah ise gittim
Gosteriyi yaptik bugun ooyle yoruldum ki
Bir de sabah regl oldumm
Uyku- yorgunluk- sanci
Hepsi birbirine karisti
Eve gidince sizabilirimm

dualarimiz seninle gülcin.gecmis olaun.allah sifa versin,oglun en yakin zamanda iyilesir insallah.

gulcın bacım cok gecmıs olsun Rabbım evladına sıfa versın ınsallah bu mubarek gece hurmetıne cumlemızın evladına....
berıl canım ınan cok zor zamanlar gecırmıssın Rabbım yasatmasın bıdaha.... ne bızı sıkması canım benım aksıne hayatta saglıkdan baska hıc bıseyın onemlı olmadıgını gosterdın bana ....

Daha aksam yemegini yemedim ama durumumu soyle ozetleyeyim

Sabah 5te yemek yedim oruc tutmak icin. Ama sonra hasta oldum. Yine de bir sey yemeyecektim aslinda, okuldaki kahvalti ve ogle yemeginden yemedim sadece su ictim ama sonra kulupte kek cikti. Ondan yedimm ..
Simdi de cok aclik hossetmiyorum siskinlikten dolayi ama cook abur cubur istiyor canim. Yolda gozlerimi egip kaldirim taslarina bakiyorum yoksa bi yerlere dalip bir suru sey yiyesim varr
Eve giderken ped alicam korkuyorum markete girmeye..

inan acilan tum elde senin ve oglun icin dua edecektir bizim kizlar
rabbim tez elden devasini versin oglusunuzun
sen telas olma ve sakin kotu dusunme
her sey guzel olacak buna inan
kandiliniz kutlu olsun canim

gecti canim gectiiiiiiiiii
yasadikca daha neler gececek bakalim
ama ben senin uzulmene dayanamam simdi
sumuklu sumeyyeyi gectim bugun zatennn
hadi ablan icin bir gulllllllllll
hadi biraz gayretttttttt
Kizlar dun aksam erkenden uyuyup 11:30ta kalkinca bir daha hic yatmadim sabah ise gittim
Gosteriyi yaptik bugun ooyle yoruldum ki
Bir de sabah regl oldumm
Uyku- yorgunluk- sanci
Hepsi birbirine karisti
Eve gidince sizabilirimm
ama hepsi gecti degilmiiiiiii
yarina bir guzel dinlenirsin haic yorulmamissin gibi olursunnnnn
sana hep dedigim buydu ozelde konustuklarimizda
evlettan gerisi yalannnnnnnn
allah 4 gozden kimsenin cocugunu ayirmasin
sagligin yerindeyse gerisi bos
kaynanam derki
neler yedi neler bu dis
ne altin oldu ne gumus

bende bilmiyorum bugunku menumu ebru gelsede bir baksa
sahur
1 dilim ekmek(tam tahil) biraz peynir+1 tabak yesil fasulye yemegi+2 bardak ayran
iftar 1meyveli yogurt 125 gr. ve 72 kal.+2 incir kurusu
1saat sonra bir dilim hamsili plav+biraz salata
hala acim ama suana kadar 4 bardak su icebildim ama yaatmadan 2 lt.yi tamamlayacam
veeeeeeeeee 60 dakika tempolu yuruyussssssssss

Selam kızlar. Birkaç saattir çok kötü bir baş ağrım var. Sebebini çözemedim. İlaçta içemiyorum. Hiç iyi değilim anlayacağınız. Geçmişede bakamadım. İnşallah ağrım geçer biran önce. Hepinizin kandili mübarek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…