- 8 Mart 2012
- 895
- 3.292
- 313
Canlarım unutmadan dünün mesaj sayılarını da paylaşayım;
***22 OCAK MESAJ SAYILARI***
Blitz86 ---------> 24
GUL1978 -------> 7
dontpanic ------> 32
tugkay2000 ----> 9
beril77 ---------> 9
betuld ---------> 5
gurbet_dmr ----> 17
lafraise -----------> 24
aysecig -----------> 0
gecmis olsun canim
ne oluyor bizim topige anlamiyorum yawww
girmeyince herkesin isi oluyor giremiyor
hasta olunca teker teker dr.a tasiniyoz
bende dr.daydim bugun
gecmis olsun canim
tatlim sen dusunme buralari aksama guzel haberlerle gel
kisssssss ebru duymadan gelirken birde kandil simidi alda soyle kizlarla kaynatalim duadan sonra
seninde mubarek olsun sekerim
istersen persembe tartil baskul tasimak zor olur sanirim
kizlar bizde dr.dan geldik
balim hanim 6 hafta bana kan kusturacagini garantiledi
dr.yine rapor vermedi tatile birsey kalmadi diye
bizimki cok uzulduuuuuuuuuuuuu bu duruma
benim durumuma gelince adet olmam uzun bir sure daha olasi degil
bu nedenle vucudumda hep bir hormon oynamasi olurmus
odem yeme ve sinir durumu gibi
neden olamadima gelince
ben hamileyken rahim kanseri teshisim kondu
haziran anneleri topigindekiler o donem buyuk moral vermisti bana
sonra surekli bir kontrol altinda tutulma durumum oldu ve kizim birazda erken olarak dunyaya geldi
ben 3 hafta sonra ameliyata alindim ve o pislik hastalik temizlendi bu arada dr.sol yumurtaliktada serpme oldunu ve aldini soyledi
ama sag tarafim normal hatta gebelik bile olabilir demisti
ben hersey normal olarak hastaneden ciktim ve 3 ayda bir gidip kontrolumu yaptirdim devamda etmek zorundayim bu kontrollere
bugun dr.um sag yumurtaligimin anca normale donecegini ve telas etmemi istediler
ama ben cokkkkkkkk kotuyummmmmmm
yine dr.gormem bu konularin gundeme gelmesi bana o aylari hatirlatti
ama bundada vardir bir hayir degilmi
en azindan orkit parasi vermiyommmmmmmmm dermisim
ama sansim suki hep yanimda sizin gibi tatlis destekci arkadaslarim oldu simdi oldugu gibi
"Andolsun, size kendi içinizden öyle bir peygamber gelmiştir ki, sizin sıkıntıya düşmeniz ona çok ağır gelir. O, size çok düşkün, mü’minlere karşı da çok şefkatli ve merhametlidir."
Tevbe Suresi \ 128
Bugün peygamber efendimizin doğumunun yıldönümü.. O'nun doğduğu gece yeryüzünde o kadar çok mucize gerçekleşmiş ki.. Kim bilir nasıl bir geceydi, biz göremedik bilmiyoruz. Ama iyi ki doğmuş.. İyi ki bize iyiyi, doğruyu, güzeli, adaleti, kul hakkını, sevmeyi, merhameti, yumuşak huylu olmayı, başkalarına saygıyı, dürüstlüğü ve nasıl inanmamız gerektiğini öğretmiş. Allah nasib etmişti biz umreye de gitmiştik 2 sene önce. Ben Medine'de peygamberimizi öyle yürekten hissetmiştim ki o zaman.. Ve Medine'den Mekke'ye giderken de otobüs yolculuğu boyunca ağlamıştım ordan, O'dan ayrıldığım için. Bugün biraz doluyum.. Kendi duygularımı sizlerle paylaşmak istedim.. Hepimizin kandili mübarek olsun..
cok gecmıs olsun Rabbım bıdaha yasatmasın berılım...
sımdı gırdım eve kızlar oglumda orta kulakda sıvı bırıkmesı varmıs ılac gecırmezse tup takılcakmıs...bıde bademcıklerı cok buyukmus gozetım altında tutulmalı dedı doktor gerekırse alınır bıle dedı ... Rabbım beterınden saklasın cumlesını evladını ınsallah...
KANDILINIZ MUBAREK OLSUN HANIMLAR GONLUNUZDEKINI HAYIRLISI ILE NASIP ETSIN RABBIM SIZLERE ....
Kızlar annem helva yapmıs cok guzel 2 kasık alıyımmı sız al dersenız alcam...
Kizlarr kapali kizlar sal nasil baglaniyo bi tarif edinn yaaa aksam eyup sultana gitcez
canım ben 1.5 sene adet olmamıştım emzirdiğim için...
canım sen ve o kötü hastalığı yanyana bile düşünemiyorum zaten de atlatmıssın çok sükür dediğim gibi süt koruyor derler adet olmzsın bu arada 4. çocukta düşün bence normal doğum yapıyorsan eğer vücut yenileniyormuş her doğumda,biz her zaman yanındayız sıkma canını anlat açıl,hepimiz için geçerli bu...
çok güzel anlatmışsın canım ,aslında bugün sıradan bir gün gibi olmamalı bayram tadında geçmeli ama her gün gibi dışarıya baktığımda...
Baskül konusunda size katılıyorum ama bakalım Ebru ne diyecek:26:
ebruya,kaptanimiza sormak gerek.bencede persembe tartil.birsey farketmez bence
canim,zor olan zamanlari gecirmesin.allah dermansiz dert vermesin kimseye.insallah hersey en yakin zamanda yoluna girer.
ne güzel yazmissin.allah insallah tüm isteyenlere umre ve hacci nasip eder. seninde kandilin mübarek olsun.
bazen oluyor öyle aglamakli haller,bazen gerekli.ama siyril bu ruh halinden.ben seni bu grubun en eglencesi olarak gördüm.o yasadiklarina ragmen sen herkesi eglendirebiliyorsun.sen güclüsün.bunu da atlatirsin.
canım ya neler yaşamışsın allah bir daha yaşatmasın inşallah.kzının doğumuyla birlikte hastalığında gitmiş işte.doktorun söylemiş zaten zamanla düzene girer inşallah sen gerçekten çok güçlü dirençli birisin rabbim kötü şeylerden korusun.
gerçekten öyle canım bugün benimde içim içime sığmıyr çok şükürki öyle bir peygamberin ümmetiyiz allah doğru yoldan ayırmasın hepimizi.çok güzel anlatmışsın.
gecmis olsum canim yacok gecmıs olsun Rabbım bıdaha yasatmasın berılım...
sımdı gırdım eve kızlar oglumda orta kulakda sıvı bırıkmesı varmıs ılac gecırmezse tup takılcakmıs...bıde bademcıklerı cok buyukmus gozetım altında tutulmalı dedı doktor gerekırse alınır bıle dedı ... Rabbım beterınden saklasın cumlesını evladını ınsallah...
KANDILINIZ MUBAREK OLSUN HANIMLAR GONLUNUZDEKINI HAYIRLISI ILE NASIP ETSIN RABBIM SIZLERE ....
yemesen icinde kalacak sonra daha cok yiyeceksinKızlar annem helva yapmıs cok guzel 2 kasık alıyımmı sız al dersenız alcam...
ben tan 60 dakika 6.7 de yurudum 389 kal.yaktim amabugün yine pek sakiniz kızlar :)
ben bugün komşuya geeçtim biraz çay ve kahve içtim sadece :)
cumaya az kaldı bakalım kilo vermişmiyim merak ediyorum ama tartılmıyorum:)
Kizlarr kapali kizlar sal nasil baglaniyo bi tarif edinn yaaa aksam eyup sultana gitcez
youtube da var.yada google dan ara.güzel anlatan videolar var.Kizlarr kapali kizlar sal nasil baglaniyo bi tarif edinn yaaa aksam eyup sultana gitcez
canım ya çok canın çekiyorsa 1 kaşık al derim ben dyanamam şahsen
kızlar şuan hastanedeyişm oğlumu yatırdılar öksürüğüyle tıkanıyor hava verip duruyorlar çok kötüyüm eşimde hasta o da kızımla evde
acilden giriş yaptık dün
ebru cuma günü çıkacakmışız doktor öyle söyledi istersen izinli yaz o zamana kadar giremem durumum ne olur bilmiyorum
cuma günü görüşürüz yazarım kızlar
yanımdaki hastanın leptopundan yazıyorum birdaha istiyemem herhalde
merak etmeyin diye utanarak istedim kadından
dua edin kızlarda oğlum biran önce iyleşsin
inan acilan tum elde senin ve oglun icin dua edecektir bizim kizlarkızlar şuan hastanedeyişm oğlumu yatırdılar öksürüğüyle tıkanıyor hava verip duruyorlar çok kötüyüm eşimde hasta o da kızımla evde
acilden giriş yaptık dün
ebru cuma günü çıkacakmışız doktor öyle söyledi istersen izinli yaz o zamana kadar giremem durumum ne olur bilmiyorum
cuma günü görüşürüz yazarım kızlar
yanımdaki hastanın leptopundan yazıyorum birdaha istiyemem herhalde
merak etmeyin diye utanarak istedim kadından
dua edin kızlarda oğlum biran önce iyleşsin
gecti canim gectiiiiiiiiiiBeril yazdiklarini okurken gozlerim doldu nerdeuse agliycaktim
Allah bir daha gostermesin ailenizde boyle hastaliklar uzuntulerr
Gulcinn ogluna da gecmis olsun
Takimcak nazar degdi galiba ya herkes hastanelik
Bi ben kaldim saglam sanirim.
Ecem ben topuz yapiyrum biraz yuksek. Uzun kenarlardan birini 10 cm kadar katla o kismi ort, cook sikmadan alttan ignele. Uclarini da arkana at karsilikli taraflarindan. Baglamadan birak daha sik duruyor
ama hepsi gecti degilmiiiiiiiKizlar dun aksam erkenden uyuyup 11:30ta kalkinca bir daha hic yatmadim sabah ise gittim
Gosteriyi yaptik bugun ooyle yoruldum ki
Bir de sabah regl oldumm
Uyku- yorgunluk- sanci
Hepsi birbirine karisti
Eve gidince sizabilirimm
sana hep dedigim buydu ozelde konustuklarimizdagulcın bacım cok gecmıs olsun Rabbım evladına sıfa versın ınsallah bu mubarek gece hurmetıne cumlemızın evladına....
berıl canım ınan cok zor zamanlar gecırmıssın Rabbım yasatmasın bıdaha.... ne bızı sıkması canım benım aksıne hayatta saglıkdan baska hıc bıseyın onemlı olmadıgını gosterdın bana ....
Daha aksam yemegini yemedim ama durumumu soyle ozetleyeyim
Sabah 5te yemek yedim oruc tutmak icin. Ama sonra hasta oldum. Yine de bir sey yemeyecektim aslinda, okuldaki kahvalti ve ogle yemeginden yemedim sadece su ictim ama sonra kulupte kek cikti. Ondan yedimm ..
Simdi de cok aclik hossetmiyorum siskinlikten dolayi ama cook abur cubur istiyor canim. Yolda gozlerimi egip kaldirim taslarina bakiyorum yoksa bi yerlere dalip bir suru sey yiyesim varr
Eve giderken ped alicam korkuyorum markete girmeye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?