Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba..bizde karnemizi aldık..ve tatil başladı..karne alan kuzuların hepsini öpüyorum ve annelerini başarılı karne notları için tebrik ediyorum..
ve bana gelince ben uykusuzum ya oğlum yatağına alışamadı gece boyu yanında yatıyorum..yatağımı ve ferhalamış odamı özledim..ve kilom uykusuzluk direk artı olarak döndü kaçamak yok 6 dan sonra yemek yemek yok..ama
geçen hafta :60.2
bu hafta : 61.1

stresdendır ozman buyuk ıhtımalle derya..... olsun sende haftaya ınsallah....

Kızlar bugün yine uçmuş burası. Son hafta neler oldu gördünüz hep birlikte. Paylaşım ne kadar azalırsa takımın başarısı o kadar azalıyor. Kaç haftadır birinciyken bu hafta belki ilk üçe bile giremeyeceğiz. Lütfen artık herkes kendine çeki düzen versin. Ortaya konuşuyorum. Sürekli gelenler zaten mesaj sayılarından belli oluyor ama paylaşım azaldıkça herkesin motivasyonu düşüyor. Umarım anlatabilmişimdir.

Kızlar şimdilik çıkıyorum inşallah yine geleceğim. O zaman detaylı olarak konuşalım biran önce bu konuya bir çözüm bulalım çünki bu hafta takım çok alt sıralarda haberiniz olsun.

Kızlar ben geldimm. Annemler anca çıktılar, benm de spora gitme vaktim gelmişti aceleyle gittim yetiştim. Şimdi geldim eve. Bakabildiğim kadar geçmişe bakayım. Çok yorgunum çünkü çıkıcam fazla kalamicam sanırım :\

Bence de herşeye rağmen fena sayılmayız.

Bende hemen bildirimimi yapayım.

Geçen hafta: 76.2
Bu hafta : 76.5
Gelen : + 0.3
Allaha şükür istikrarlı gidiyorum. Bide spor ekleyebilsem yürüyebilsem kilo bile vereceğim ama bakalım hayırlısı

Maşallah ebrucum

bu arada birazdan köye gidicez haberiniz olsun canlar haftasonu yokum.pazartesi görüşürüz inşallah hepiniz allaha emanet olun.

Allah'a emanet ol ortim

Eğer gidecek olursanız şimdiden hayırlı yolculuklar berilim, ayrıca önümüzdeki hafta için böyle kararlı olman da güzel

Canım bu hafta hepimiz bi silkelenmeliyiz zaten. Sen de sıkma fazla canını.

Çok haklısın ebrucum

Kızlar ben hemen bi duş alayım, meyve yiyeyim, biraz da dinlenp yeniden geleceğm inşallah. Kendinize iyi bakın.

canlarim sonucumuza bakamadim utancimdan
biraz okudum ama daha okunacak sayfalar var
anca bulasik halledildi cay yapildi babamlardayiz amcalar felan toplandi herkes karne gosterme derdinde
daha bir suru camasirim utum var
yarinda taze kahve ivir zivir almam lazim ama benim gitmeme pek ilimli bakmiyor kaynana
yarin balim icin dr.gidilecek kolunu bir soruyum son kez
ama ben kendi adima cok da kotu bulmuyorum
sapitmasaydim sanirim guzel bir sonuc alabilirdim
ama ne demisler bir nusubet bin nasihatten iyidir
yoldan cikmayi gorduk
hayatimda hic bu haftaki kadar spor yapmamistim
ama yinede dikkat edelim bundan sonra ekstra burasi icin zaman bulalim kizlar
anneme gitmeyi cok istiyorum ama esimsiz gitmekte hosuma gitmiyor
iki cami arasindaki beynamaza dondum ama ne yazikki iki guzellik bir arada olmayacak
bakalim yarin biletler kac para yer bulacazmi ona gore kesin bir haber veririm size
bugunden basliyor bizim kac haftadir hafta sonu sessizligimiz
bende dahil bu duruma son verelim bir silkinelim bir toparlanalim ve haftaya ikinciligi bile kabul etmeyelim
acik ara birincilige varmisiniz
ben varim kizlarrrrrrrrrr
sizi cok seviyorum kilo almadik en azindan diye dusunuyorum

gelemezsem iyi geceler
allaha emanet olun cumanin nuru evlerinize mutluluk getirsinnnnnnnnn

Son düzenleme:
Hala disardayimm kizlar alisveris tam hiz devm ediyo :)) kotta 27 beden olmusum 59 la 27ysem ohoo 55 le yakicam ortaligi :)) sarjim yok gecmisi okuyamicam ancak eve gdnceee optumm hepinizi darisi sizeeeee

simdi baktim ve gercekten altincimiyiz.kendimize gelmemiz lazim.

Kesinlikle öyle :\

bu ıyı olmadı eve t bu hafta hepımızde bı kırıklık vardı toplanmamızı umıd edıyorum en yakın zamanda.....

İnşallah adaşım ya biz yapabiliriz bunu. 2 hafta üstüste başardıysak, yine başarırız hele ki bu gazla.

Hala disardayimm kizlar alisveris tam hiz devm ediyo :)) kotta 27 beden olmusum 59 la 27ysem ohoo 55 le yakicam ortaligi :)) sarjim yok gecmisi okuyamicam ancak eve gdnceee optumm hepinizi darisi sizeeeee

İşte bu haftanın ilk güzel haberi :)) Maşallah canım.

Açık ara birincilik mi? Ben varıııııııııııımmmm :13:

Bugünkü Menüm

Kahvaltı

1 dilim tam b. ekmeği
1 cherry domates
1 kib. k. kadar peynir
4 zeytin

Öğle

1 kase pul biberli yoğurt
1 kase pırasa
1 dilim tam b. ekmeği

Akşam

1 elma
4 tane küçük kepekli kraker

+ Yaklaşık2,5 Lt su
+ 1 saat spor
+ 2 bardak yeşilçay

menümle ilgili yorumlarınızı yarın okurum inşallah. Benim için yarın oldukça yoğun bi gün olucak en yakın arkadaşım sözleniyor, sabahtan akşama kadar onun işleriyle uğraşıcaz :)) Ama elbette ki burayı ihmal etmeyeceğim. Geç saatte de olsa mutlaka uğrarım. Bi de sabah erken saatlerde. Unutanlar not alamayanlar olduysa diye yine de söyleyeym bugün mesaj sayıları betül'e Hadi canlarım Allah'a emanet olun hepiniz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…