merhaba..bizde karnemizi aldık..ve tatil başladı..karne alan kuzuların hepsini öpüyorum ve annelerini başarılı karne notları için tebrik ediyorum..
ve bana gelince ben uykusuzum ya oğlum yatağına alışamadı gece boyu yanında yatıyorum..yatağımı ve ferhalamış odamı özledim..ve kilom uykusuzluk direk artı olarak döndü kaçamak yok 6 dan sonra yemek yemek yok..ama
geçen hafta :60.2
bu hafta : 61.1
bugun pek kımse yok....
***13. TAKIM 293. ETAP ***
aysecig (61.3 /61/0.3/%0.49)
beril77 (76.4 /76.2/0.2/%0.26)
betuld (62.2/62.2/0/%0) Kilosu aynı
blitz86 (71.7 /70.9/0.8/%1.12)
dontpanic (111.9 /110.8/1.1/%0.98)
GUL1978 ( 77.8/76.6/1.2/%1.54)
gurbet_dmr (81.8 /81.4/0.4/%0.49)
lafraise(59.5/59.2/0.3/%0.50)
tugkay2000 (64 /63.3/0.7/%1.09)
13.TAKIM ORTALAMASI:% 0.72
Kızlar listemiz bu şekilde. Kontrol etmeyi bilen birisi kontrol ederse sevinirim. Ayrıca yüzdemiz hiçte öyle göründüğü gibi değil. Maşallah yine bize
Bende hemen bildirimimi yapayım.
Geçen hafta: 76.2
Bu hafta : 76.5
Gelen : + 0.3
Allaha şükür istikrarlı gidiyorum. Bide spor ekleyebilsem yürüyebilsem kilo bile vereceğim ama bakalım hayırlısı
bu arada birazdan köye gidicez haberiniz olsun canlar haftasonu yokum.pazartesi görüşürüz inşallah hepiniz allaha emanet olun.
arkadaslar bizde yeni geldik
kizlar karne aldi karnelerimiz guzel bende ebru gibi ekleyim dedim ama benim cepten resim buyuk cikiyor o nedenle ekleyemedim
onun haricinde bir onerim olacak takimca ne dersiniz bilemiyecem
tatilde kizlar frankfurta gideceklerdi uzun zaman once karar vermistik babamizla
annemler orda esimde simdi uygun bilet bulursak beraber gidin diyor elifi istiyor annemgil
daha tam kesin degil benim gidecegim
kizlar pazar gunu ogleden sonra ucacaklar
eger ugrayamazsam (ki bu soz konusu bile degil kesin ugrarim)
belki katilimda bulunamam ama her cuma bilidirim yaparim
tabiiiiii sizin ortak karariniz dogrultusunda
bugun ve yarin valiz hazirlama gunumuz kendinize iyi bakin
bilinki firsatim oldugunda ilk buraya gelecemmmmmmmmmmmm
karne alan arkadaslarimin cocuklarini opuyorum
sizleride opuyorum tabiiiiiiii
ilk firsatta gelip gecmisi okuyacam ve bu hafta en az 1.2-1.5 heefledimmmmmmmmmm
merhaba..bizde karnemizi aldık..ve tatil başladı..karne alan kuzuların hepsini öpüyorum ve annelerini başarılı karne notları için tebrik ediyorum..
ve bana gelince ben uykusuzum ya oğlum yatağına alışamadı gece boyu yanında yatıyorum..yatağımı ve ferhalamış odamı özledim..ve kilom uykusuzluk direk artı olarak döndü kaçamak yok 6 dan sonra yemek yemek yok..ama
geçen hafta :60.2
bu hafta : 61.1
Kızlar bugün yine uçmuş burası. Son hafta neler oldu gördünüz hep birlikte. Paylaşım ne kadar azalırsa takımın başarısı o kadar azalıyor. Kaç haftadır birinciyken bu hafta belki ilk üçe bile giremeyeceğiz. Lütfen artık herkes kendine çeki düzen versin. Ortaya konuşuyorum. Sürekli gelenler zaten mesaj sayılarından belli oluyor ama paylaşım azaldıkça herkesin motivasyonu düşüyor. Umarım anlatabilmişimdir.
Oooo ben geldim ama hiçkimse yok :\
adas bugun pek suskun buralar...
kacıncı oldukkı ıyı degılmısız gercı ebru dedı.....
simdi baktim ve gercekten altincimiyiz.kendimize gelmemiz lazim.
bu ıyı olmadı eve t bu hafta hepımızde bı kırıklık vardı toplanmamızı umıd edıyorum en yakın zamanda.....
simdi baktim ve gercekten altincimiyiz.kendimize gelmemiz lazim.
bu ıyı olmadı eve t bu hafta hepımızde bı kırıklık vardı toplanmamızı umıd edıyorum en yakın zamanda.....
Hala disardayimm kizlar alisveris tam hiz devm ediyo :)) kotta 27 beden olmusum 59 la 27ysem ohoo 55 le yakicam ortaligi :)) sarjim yok gecmisi okuyamicam ancak eve gdnceee optumm hepinizi darisi sizeeeee
canlarim sonucumuza bakamadim utancimdan
biraz okudum ama daha okunacak sayfalar var
anca bulasik halledildi cay yapildi babamlardayiz amcalar felan toplandi herkes karne gosterme derdinde
daha bir suru camasirim utum var
yarinda taze kahve ivir zivir almam lazim ama benim gitmeme pek ilimli bakmiyor kaynana
yarin balim icin dr.gidilecek kolunu bir soruyum son kez
ama ben kendi adima cok da kotu bulmuyorum
sapitmasaydim sanirim guzel bir sonuc alabilirdim
ama ne demisler bir nusubet bin nasihatten iyidir
yoldan cikmayi gorduk
hayatimda hic bu haftaki kadar spor yapmamistim
ama yinede dikkat edelim bundan sonra ekstra burasi icin zaman bulalim kizlar
anneme gitmeyi cok istiyorum ama esimsiz gitmekte hosuma gitmiyor
iki cami arasindaki beynamaza dondum ama ne yazikki iki guzellik bir arada olmayacak
bakalim yarin biletler kac para yer bulacazmi ona gore kesin bir haber veririm size
bugunden basliyor bizim kac haftadir hafta sonu sessizligimiz
bende dahil bu duruma son verelim bir silkinelim bir toparlanalim ve haftaya ikinciligi bile kabul etmeyelim
acik ara birincilige varmisiniz
ben varim kizlarrrrrrrrrr
sizi cok seviyorum kilo almadik en azindan diye dusunuyorum
gelemezsem iyi geceler
allaha emanet olun cumanin nuru evlerinize mutluluk getirsinnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?