Hala disardayimm kizlar alisveris tam hiz devm ediyo :)) kotta 27 beden olmusum 59 la 27ysem ohoo 55 le yakicam ortaligi :)) sarjim yok gecmisi okuyamicam ancak eve gdnceee optumm hepinizi darisi sizeeeee
menümle ilgili yorumlarınızı yarın okurum inşallah. Benim için yarın oldukça yoğun bi gün olucak en yakın arkadaşım sözleniyor, sabahtan akşama kadar onun işleriyle uğraşıcaz :)) Ama elbette ki burayı ihmal etmeyeceğim. Geç saatte de olsa mutlaka uğrarım. Bi de sabah erken saatlerde. Unutanlar not alamayanlar olduysa diye yine de söyleyeym bugün mesaj sayıları betül'eHadi canlarım Allah'a emanet olun hepiniz..
kız sen evlenene kadar mağazlarda çeyiz bırakmayacaksın:) biraz kılık kıyafet al kuzum sen çeyiz yeter artık:)
bende bayildim buna.
hic kilo alanimiz yok.buda birseydir.gram gram da gitse,gidecek bu kilolar.
Kesinlikle öyle :\
İnşallah adaşım ya biz yapabiliriz bunu. 2 hafta üstüste başardıysak, yine başarırız hele ki bu gazla.
İşte bu haftanın ilk güzel haberi :)) Maşallah canım.
Açık ara birincilik mi? Ben varıııııııııııımmmm :13:
ecemciiim seni tebrik ediyorumsenin boyun uzun sanırım ve fotoğraftan gördüğüm kadarıyla inceciksin. sen şuan 27 isen benim herhalde 36 bedene girmek için 45 kg falan olmam lazım. benim boyum 1.58 ooff
Bugünkü Menüm
Kahvaltı
4 zeytin
Öğle
Akşam
+ 1 saat spor
+ 2 bardak yeşilçay
Cooookkkk tesekkürleeerrr tatlııııımmmm :)) evettt boyum uzun 1.72 73 :)) ordan kurtarıyorum yoksaaa cooook dobiss olurdum 70 lerde allah boy vermis hahaaha :) görende boyum 1.80 sanar :)))
Bünyeden bünyeyede degisiyooorrrrr :) bedenlerden gitmeee :) hadi darısııı sanaaaa
amin kuzum yaa36 beden pantalonumu aldım ben 1 ay önce. 2 hafta da bir falan deniyorum. ona gireceğim eninde sonunda sanırım beni en çok motive eden şey sandalyemde asılı duran o pantolon.
Bende öyle yapıcam bi tane 25 pantolon aliyim :)) kalsın odamdaaa hahaha ne güzel olurrr
25 miiiben 36 beden 26 oluyor diye biliyorum. :44:25 se yandım ben, bittim hatta.
Güzelde o aksam nee öyle sekerim bu yediklerini ara ögün veriyorlar
Menüm
Sabah
2 dilim ekmekle yagsız tost i
Ögle yok
Aksam
5 midye dolma
Ceyrek kokorec
Ayran
1 lt su
:18::18: :18: :18:
yarisalim canim zaman alehimize ilerliyor surda ne kaldi nisanaKesinlikle öyle :\
İnşallah adaşım ya biz yapabiliriz bunu. 2 hafta üstüste başardıysak, yine başarırız hele ki bu gazla.
İşte bu haftanın ilk güzel haberi :)) Maşallah canım.
Açık ara birincilik mi? Ben varıııııııııııımmmm :13:
Canlarım günaydın bugün biraz erkencyim hani demiştim ya arkadaşım sözleniyor onun dışında babaannemi hastaneye götürcez 1 saate çıkarız en geç. Ben biraz spor yapaym sonra da kahvaltı edeyim. Dönüşte arkadaşıma gidicem hemen. Akşam geç bi saatte ancak gelebilirim.Yeni haftamızın ilk günü bugün, inşallah bu hafta herşey geçen haftakinden farklı olur :) Sizleri seviyorum biliyorsunuzAllah'a emanet olun hepiniz..
kizlar bugun bir plates dvd si almayi planliyorum
kullanan varsa fikir verebilirmi
birde sabah biraz isvec diyetine baktim bayagi yorum yapilmis gerci benim yeme duzenimi alt ust edecek bir yontem ama bakiniyorum iste nasil gabortayi toplayip kasayi kuculturum iye
Öncelikle günaydın Beril'cim. Plates yapanların bir çoğu Ebru ŞALLI ile yapıyoor. Ben hiç yapmadım ama birazcık seyretme şansım oldu. Bence gayet iyiydi. Ayrıca lütfen saçma sapan diyetler yapma (İsveç diyeti saçma sapan bir diyet bence) sen normal ve sağlıklı beslen. Yemen gereken kadar yemen gerekenleri ye. Tek düze diyet yapma olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?