Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hala disardayimm kizlar alisveris tam hiz devm ediyo :)) kotta 27 beden olmusum 59 la 27ysem ohoo 55 le yakicam ortaligi :)) sarjim yok gecmisi okuyamicam ancak eve gdnceee optumm hepinizi darisi sizeeeee

ecemciiim seni tebrik ediyorum senin boyun uzun sanırım ve fotoğraftan gördüğüm kadarıyla inceciksin. sen şuan 27 isen benim herhalde 36 bedene girmek için 45 kg falan olmam lazım. benim boyum 1.58 ooff

sorumluluk duygun karşısında saygıyla eğiliyorum canım.

Selam yarismaci cici hatunlar , kilo bildirimine geldim , gecen hafta pek vaktim olmadi , arkadaslarla toplanti gunlerimiz , alisverislerdi , randevulardi derken aksam oluyor .

Baslangic : 109.5

Bugun : 89.8 ,, evdeki kiyafetlerim artik giyinmiyecek sekilde bol geliyorlar , esimle alisverise cikinca bana yeni elbiseler seciyor ve illakide almadan cikartmiyor beni buda cok hosuma gidiyor ,

fakat daha evvel dedigim gibi pekte cok almak istemiyorum cunku ay'dan ay'a degisiyorum , diger bol elbiselerimi ne yapacaksam aceba :26:herkese iyi aksamlar kizlar , bol iradeler diliyorum ,kendize iyi davranin

kız sen evlenene kadar mağazlarda çeyiz bırakmayacaksın:) biraz kılık kıyafet al kuzum sen çeyiz yeter artık:)

Nermiinn bugün bizim kızlar beni avm ye sokmadılaaarrrrr yemin ederimm ceyiz magazalarınaa girerim diyee hahahah :) yok dur demeliyim dün onları almasam bugün ihtiyaclarımı tamamlardım ( bidee indirim var hic kacmazzdı (

bende bayildim buna.

hic kilo alanimiz yok.buda birseydir.gram gram da gitse,gidecek bu kilolar.

Cok tatlı diiil mi :)
Gramlarda 500 gr ı gecse keske 200 300 olmuyo masallah sen cok iyisin :)

Darısıııı sanaaa kuşummm

ecemciiim seni tebrik ediyorum senin boyun uzun sanırım ve fotoğraftan gördüğüm kadarıyla inceciksin. sen şuan 27 isen benim herhalde 36 bedene girmek için 45 kg falan olmam lazım. benim boyum 1.58 ooff

Cooookkkk tesekkürleeerrr tatlııııımmmm :)) evettt boyum uzun 1.72 73 :)) ordan kurtarıyorum yoksaaa cooook dobiss olurdum 70 lerde allah boy vermis hahaaha :) görende boyum 1.80 sanar :)))
Bünyeden bünyeyede degisiyooorrrrr :) bedenlerden gitmeee :) hadi darısııı sanaaaa

Güzelde o aksam nee öyle sekerim bu yediklerini ara ögün veriyorlar

amin kuzum yaa 36 beden pantalonumu aldım ben 1 ay önce. 2 hafta da bir falan deniyorum. ona gireceğim eninde sonunda sanırım beni en çok motive eden şey sandalyemde asılı duran o pantolon.

amin kuzum yaa 36 beden pantalonumu aldım ben 1 ay önce. 2 hafta da bir falan deniyorum. ona gireceğim eninde sonunda sanırım beni en çok motive eden şey sandalyemde asılı duran o pantolon.

Bende öyle yapıcam bi tane 25 pantolon aliyim :)) kalsın odamdaaa hahaha ne güzel olurrr

Menüm
Sabah
2 dilim ekmekle yagsız tost i

Ögle yok

Aksam
5 midye dolma
Ceyrek kokorec
Ayran

1 lt su

:18::18::18::18:

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar.geçmişi okudum ama yarın devam edeceğim.başım ağrıyor.hemen yatacağım.

Güzelde o aksam nee öyle sekerim bu yediklerini ara ögün veriyorlar

Meleğim akşam spor var ya, ondan öyle oldu. Bi de nedense baya toktum. Aslında yoğurt da yiyebilirmişim ama bidahakine öyle yapayım dur.

Menüm
Sabah
2 dilim ekmekle yagsız tost i

Ögle yok

Aksam
5 midye dolma
Ceyrek kokorec
Ayran

1 lt su

:18::18::18::18:

öhö öhö öhööömm.. kokoreç mi? :44: suyu arttırmaya çalış bu arada ya belki her gün en az 2 Lt içsen kilo vermen yine hızlanır

Canlarım günaydın bugün biraz erkencyim hani demiştim ya arkadaşım sözleniyor onun dışında babaannemi hastaneye götürcez 1 saate çıkarız en geç. Ben biraz spor yapaym sonra da kahvaltı edeyim. Dönüşte arkadaşıma gidicem hemen. Akşam geç bi saatte ancak gelebilirim.Yeni haftamızın ilk günü bugün, inşallah bu hafta herşey geçen haftakinden farklı olur :) Sizleri seviyorum biliyorsunuz Allah'a emanet olun hepiniz..

Günaydın 13. takımın güzel ve uykucu hatunları. Umarım bugün yine tembellik yapmaz kimse. Güzel ve mutlu bir hafta sonu diliyorum herkese.

yarisalim canim zaman alehimize ilerliyor surda ne kaldi nisana
4 nisanda kiloyu vermis olmam lazim bezim tanisma gunumuz

iyi eglenceler canim
gecmis olsun babaannene
evet bugun ilk gunu ve tam gaz basliyacaz ins.

gunayinnnnnnnnnn benim citirlikta biraz tembel aimlarla giden fistiklarim
gunaydinnnnnnnnn haftaya bomba gibi hazirlanacak meleklerim
gunayin gumbur gumbur tartiyi inletecek tatlilarimmmmmmmmmmmm
gunaydinnn iyi kacamaksiz bol paylasim olmasada 5 mesaji yazabilecek zamani bulabilecek canocanlarim

kizlar bugun bir plates dvd si almayi planliyorum
kullanan varsa fikir verebilirmi
birde sabah biraz isvec diyetine baktim bayagi yorum yapilmis gerci benim yeme duzenimi alt ust edecek bir yontem ama bakiniyorum iste nasil gabortayi toplayip kasayi kuculturum iye

Öncelikle günaydın Beril'cim. Plates yapanların bir çoğu Ebru ŞALLI ile yapıyoor. Ben hiç yapmadım ama birazcık seyretme şansım oldu. Bence gayet iyiydi. Ayrıca lütfen saçma sapan diyetler yapma (İsveç diyeti saçma sapan bir diyet bence) sen normal ve sağlıklı beslen. Yemen gereken kadar yemen gerekenleri ye. Tek düze diyet yapma olur mu?

gunaydin guzel hamissssssssssss
ben hergun bayagi yuksek bir tempoa yuruyorum en az 45 akika ama isindiktan sonra isinmada biw 10 dakika kaar suruyor
bacaklarim ve basenim eridi ama gobek onden balkonu birak teras gibi firliyor
bene bir gun yuruyeyim
iger gun 15-20 dakika yuruyus yapip isindiktan sonra plates yada bilemiyecem ama sekillenecek bir sey yapayim deim
isvece gelince esimin hastanesine bir laborant vardi dun onu gordum kadin sanki yagmurda fazla kalmista cekmis
biraz konustuk isves yapmis 2 donem yani 2*13 gun
son iki haftadir bende basta olmak uzere takimca hastalik mastalik salladik canim ya
ama bugun sabah 5 zeytin saplantim vardi bastan beri kahvaltida onu bile yemedim
uzun zamandir gorusemiyoruz
iyimisin odemin felan varmi
kendine ve bebiklere iyi bak

tatil diye kizlarin tab laria evde birini actim mutfaga koydum cancazlarim tombul kelebeklerim
kim ne yazarsa aynen cevap verecem
aslinda bahane kissssssssss ben kendimi dizginlemeye calisiyorum

Son düzenleme:
aman ecem uyanmissssssss
nasilsin tatlim kahveni alinda beril ablami yanliz birakmayimmi dedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…