aman ecem uyanmissssssss
nasilsin tatlim kahveni alinda beril ablami yanliz birakmayimmi dedin
Güüüüüünaaayydııııınnnnnnnnn :))
Dahaaaa yataktan bile cıkmadımmm gözümü acıyoom ilk işş buraya bakmam oluyooooo hahahah
Amaannnn yaaaa hava coooooooook kötüü offf azcık günes olsa yagmurr olmasa nolluurddduuuu
gunaydin guzel hamissssssssssss
ben hergun bayagi yuksek bir tempoa yuruyorum en az 45 akika ama isindiktan sonra isinmada biw 10 dakika kaar suruyor
bacaklarim ve basenim eridi ama gobek onden balkonu birak teras gibi firliyor
bene bir gun yuruyeyim
iger gun 15-20 dakika yuruyus yapip isindiktan sonra plates yada bilemiyecem ama sekillenecek bir sey yapayim deim
isvece gelince esimin hastanesine bir laborant vardi dun onu gordum kadin sanki yagmurda fazla kalmista cekmis
biraz konustuk isves yapmis 2 donem yani 2*13 gun
son iki haftadir bende basta olmak uzere takimca hastalik mastalik salladik canim ya
ama bugun sabah 5 zeytin saplantim vardi bastan beri kahvaltida onu bile yemedim
uzun zamandir gorusemiyoruz
iyimisin odemin felan varmi
kendine ve bebiklere iyi bak
gunes olsada ecem keremi yanina lip istanbul kazan kumrular kepce gezse olmazmiydiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hava nasil olursa olsun bosver bizim havamiz guzel olsunnnnnnnnn
geceen beri melegim sanki hasana bir ikram bir hizmet sormayin
yaaaa bu erkeklere aciyorum bazen mesela bugun
iki tatli dile kaniyorlar elifi bile kandirmak hasani kandirmaktan zor
aksam boyle usumus kei numarasi yaptim nasilmi?
boyle en mahsun en savunmasiz halimle beraber gitsek deim annemler
once yok mok ei ama gecenin ilerleyen saatlerinde bir biletlere bakalim da bene ozleim oralari dedirtmeyi basardim
biraz sonra kizlari babaanneye yollayim oldurucu darbeyie vuracam ve beraber gidecez insallah
nede olsa kadinlar basit seylerden hoslanir mesela erkekler
Sen bakma Beril'cim o şöyle verdim böyle verdim diyenlere. Sen sağlıklı beslenki zayıfladığın zamanda o giden kilolar yeniden gelmesin. Önemli olan o zaten. Biliyorsun aç kalınarak zayıflanmıyor.
Canım artık o kadar yorulmaya başladım ki anlatamam. Bende buralarda daha çok olmak istiyorum ama iyice zor gelmeye başladı artık. Şuan ödemdem ellerim ve ayaklarım bi tuhaf. Kendimi tombiş tombiş hissediyorum. Bazen kasık ağrılarım oluyor. Zaman azaldıkça sanırım dahada zorlanacağım.Sabahın köründe kalktım yine hala kahvaltı yapamadım. Hem kahvaltı hazırlıyorum hem buraya bakıyorum. Bugün saat 13:00 tede kızımın resim dersi var. Onu hazırlamam lazım. Bir sürü ev işi var. Artık yetişemiyorum hiç bişeye. En çok içimi burkanda artık geçen ayki kadar çok kitap okuyamıyorummmmm
benim esim en yakin arkadasimin kuzeniydiMasallaaahhhh daha nice 13 yıllar sizin olsun berilişkoooo
Bizim tanısıklıgımız daha yeni 3 sene olucakk :)
Kerosa evet dedim küt abisiyle yengesyle tanıstım aynı gün
5. Gün anası
6 ay sonra söz
Sözden 6 ay sonra nisan
Sonra 5.5 ay asker bekledim
Simdide 7 ay sonra dügün hersey cabuk cabuk oldu :)
İns evliliğimiz bi ömür sürer
Cünkü ikimizinde anne babası ayrı o yüzden cocuklarımızz yasamasın istiyorum
hos geldinnnnnnnnnngünaydın kızlarr.ben 9.takımdan nurcan.
takıma desteğinizden dolayı teşekkür ederim.bizim takımda uğramışsınız ben de sisin kine bir göz attım
bizim takımda kimsecikler yok.herkesler uyuyor galiba. uyanan da uğramış gitmiş.
hoş buldukkbenim esim en yakin arkadasimin kuzeniydi
ben unieyken kiz kankamdi ama simdi gorusemiyoruz bile
o donem hasanda bizim okula yakin bir yerde yalisiyordu bazen eylemi okuldan almaya geliyordu biz oyle tasindik
cok sinirliydi ben hep eyleme takilirdim plava kasik sapliyor evlenirin bunu diye
ayyyyyy cok suratsiz birseydi
sonra ben yurttan kovulum bir onem eyleme kalim ve olanlar olduuuuuuuuuuuuuu
annesi istemdi beni adetimiz uymaz diye ama hasan hepsiyle ugrasti
sonra ben biraktim herseyi annemlerin yanina kactim geldi buldu beni
dugunden once evi dosedi ben dugun olana kadar kendi evim gibi kaldim simdiki evimizde
hasanda tek sevdigim beni sevmesiydi fedakarligiydi
annemler de cok kizdi 10 yastan cok fark var diye ama ben 3 cocukla ondan daha yasli gorunuyorum
hasan benim tutmayan elim
gormeyen gozum
duymayan kulagim
gitmeyen ayagim
ya o benim herseyimmmmmmmmmmm
biz 15 yili dolduracaz 4 nisanda
sanirim takimin en uzun evlisiyim
insallah herkese ayrilmayan mutlu evlilikler nasip olsum
hos geldinnnnnnnnnn
sana ne zamandir soracam unutuyorum simdi hatirladim
benim 3.ayda ellerim ozellikle parmaklarimda uyusma olmustu
ugmemi bile ilkleyemiyordum o derece ve elif dogdu 4.ayinda felan gecti
senin masallahin var
sende uyusma oldumu gerci benden cok gencsin ama dr.her hamislikte olur demisti
iznine az kaldi masallah hareketlisinde saglicakla bir avazda bitecek insallah
Masallaaahhhh daha nice 13 yıllar sizin olsun berilişkoooo
Bizim tanısıklıgımız daha yeni 3 sene olucakk :)
Kerosa evet dedim küt abisiyle yengesyle tanıstım aynı gün
5. Gün anası
6 ay sonra söz
Sözden 6 ay sonra nisan
Sonra 5.5 ay asker bekledim
Simdide 7 ay sonra dügün hersey cabuk cabuk oldu :)
İns evliliğimiz bi ömür sürer
Cünkü ikimizinde anne babası ayrı o yüzden cocuklarımızz yasamasın istiyorum
benim esim en yakin arkadasimin kuzeniydi
o donem hasanda bizim okula yakin bir yerde yalisiyordu bazen eylemi okuldan almaya geliyordu biz oyle tasindik
cok sinirliydi ben hep eyleme takilirdim plava kasik sapliyor evlenirin bunu diye
dugunden once evi dosedi ben dugun olana kadar kendi evim gibi kaldim simdiki evimizde
annemler de cok kizdi 10 yastan cok fark var diye ama ben 3 cocukla ondan daha yasli gorunuyorum
gormeyen gozum
duymayan kulagim
gitmeyen ayagim
hos geldinnnnnnnnnn
İnşallah herşey hayallerinizdeki kadar güzel olur.Benim annemle babamda ayrı. Hatta şuan ikiside başka birileriyle evli. Ayrıca benimde ikinci evliliğim. Bende hep mutlu bir ailem olsun, çocuğum öyle yetişsin istemiştim ama bazen hayat insana istediği şeyleri yaşatmıyor. Kızım ilk evliliğimden. Şimdi çok vaktim yok ama bir ara uzun uzun anlatırım. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin. Ama şuan gerçekten çok ama çok mutluyum
günaydın kızlarr.ben 9.takımdan nurcan.
takıma desteğinizden dolayı teşekkür ederim.bizim takımda uğramışsınız ben de sisin kine bir göz attım
bizim takımda kimsecikler yok.herkesler uyuyor galiba. uyanan da uğramış gitmiş.
günaydın kızlarr.ben 9.takımdan nurcan.
benim esim en yakin arkadasimin kuzeniydi
gormeyen gozum
duymayan kulagim
gitmeyen ayagim
hos geldinnnnnnnnnn
Masallaah allah nazarlarrdann saklasınnnnn bizede uzun soluklu evlilikler nasip olsun inşaalllaahhhh
Benim babamda evlenmis ama annem evlenmemeyi tercih etmis annem hamileymis bosandıgında evlenebilirmiss aslında ben isterdimm yalnız kalacak ben gidince bu icmde kanayan bir yara gibi ikimiz yasadık uzun yıllar hiç ayrılmadık simdi cok zor geliyor hem zaman gecsin hemde yerinde dursun kıpırdamasın istiyorumm cok karısık hislerim bu konuda
Aminnn insallah herkesin hakkında hayırlısı olsun
Masallah nazarlardan saklasın Allah sizi
Hossgeldinn :))
selam kızlar oğlumu babasına bıraktım kursa geldim kafam dağılsın biraz bunaldım
artık takipteyim şükür herşey yoluna giriyor
ebru neler yaptınız bişeyler kaçırdım mı bu arada paylaşım larım artık artık
arkadaşlar nasılsınız bakiyım
ebrucuk burda da sorumluluğum olduğunu biliyorum ve aksatmamaya çalışacağım emin olunGülçin'cim hoşgeldin canım. Hiç bişey kaçırmadın. Yada kaçırdık ikimizinde haberi yok.Çünki bikaç gündür bende geçmişi okuyamadım.
Oğlun için çok üzüldüm. Geçmiş olsun canım yeniden. İnşallah şimdi herşey çok daha iyidir. Ayrıca haber verdiğin için çok teşekkürler. Büyük bir sorumluluk örneğisin.
Seni izinli yazmadım. Çünki yazarsam biliyorum ki yine kilo alıp döneceksin. O yüzden bu hafta dahi iyi bir kilo bekliyorum senden. Katılımında artarsa senin ve takım için daha iyi olur çünkü geçen hafta takım olarak cozuttuk. O da bu haftanın listesine yansıdı ve 6. olduk. İnşallah bu hafta hepsi düzelecek.
sukur edelim canim mutluysanUyuşmalarım yok ama canım ödemim oluyor bu aylarda. İlk hamileliğimde de olmuştu. Hatta doppler baktırmıştım ama bişey yok allaha şükür. Hayırlısıyla iznim bi gelse gerçi ondan sonrada doğuma az kalıyor zaten. Aktarıp aktarmamakta izni kararsızım. Duruma göre erken bile ayrılabilirim izine. Biraz kendime zaman ayırmak istiyorum. Yatıp dinlenmek iyi gelecektir. Ama doğumdan sonrada bebişimle daha uzun zaman geçirmek istiyorum. Çok kararsızım bu izin konusunda. :44:
İnşallah herşey hayallerinizdeki kadar güzel olur.Benim annemle babamda ayrı. Hatta şuan ikiside başka birileriyle evli. Ayrıca benimde ikinci evliliğim. Bende hep mutlu bir ailem olsun, çocuğum öyle yetişsin istemiştim ama bazen hayat insana istediği şeyleri yaşatmıyor. Kızım ilk evliliğimden. Şimdi çok vaktim yok ama bir ara uzun uzun anlatırım. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin. Ama şuan gerçekten çok ama çok mutluyum
ben babama dusman buyudumMasallaah allah nazarlarrdann saklasınnnnn bizede uzun soluklu evlilikler nasip olsun inşaalllaahhhh
Benim babamda evlenmis ama annem evlenmemeyi tercih etmis annem hamileymis bosandıgında evlenebilirmiss aslında ben isterdimm yalnız kalacak ben gidince bu icmde kanayan bir yara gibi ikimiz yasadık uzun yıllar hiç ayrılmadık simdi cok zor geliyor hem zaman gecsin hemde yerinde dursun kıpırdamasın istiyorumm cok karısık hislerim bu konuda
Aminnn insallah herkesin hakkında hayırlısı olsun
Masallah nazarlardan saklasın Allah sizi
Hossgeldinn :))
ortim gelmisselam kızlar oğlumu babasına bıraktım kursa geldim kafam dağılsın biraz bunaldım
artık takipteyim şükür herşey yoluna giriyor
ebru neler yaptınız bişeyler kaçırdım mı bu arada paylaşım larım artık artık
arkadaşlar nasılsınız bakiyım
tanisma hikayeleri hep ilginc olurHoşgeldin Nurcan'cım. Çok iyi etmişsin buraya gelmekle. Sonuçta kardeş takımız ve bu günler için varız
Maşallah Beril'cim allah bir ömür daim etsin mutluluğunuzu. Şimdi düşününce sana ne komik geliyordur dimi o günlerBenim eşimde arkadaşımın abisi bizim hikayemizde çok ilginç, hatta hayatta duyupta inanmayacağınız cinsten
Parçalanmış ailelerin çocukları olmak gerçekten çok zor, ama hep düşüncem şu olmuştur mutsuz bir ailede büyümektense anne baba ayrı ayrıda olsa çocuğun bi şekilde mutlu büyümesi. Zaten boşanma kararı almamda ki en büyük neden buydu. Ben kendimi bildim bileli yaklaşık 10 yaşından sonra annemle babam sürekli kavga ederlerdi. Öyle kötü bir durum ki. Düşünmesi bile geriyor beni. Çocuk bu durumdan çok ama çok etkileniyor. Onlar ayrıldığında ben liseyi bitirmiştim kocaman kızdım yani. Ona rağmen gerçekten çok zor bir durum. Bigün bende eski eşimle çok kötü bir kavga ettim. Artık iş fiziksel şiddete kadar geldi. Karşılıklı birbirimize girdik. Bu arada kızım 2,5 yaşındaydı. O şahit oldu bu duruma.Sonra yaklaşık yarım saatten fazla konuşmadı. Öyle kötü hissettim ki kendimi. Arkasından hemen boşanmak istedim. Çünki çok uğraştım düzelmesi için, düzeleceğide yoktu. Öyle mutsuz bir ortamda büyütmek istemedim çocuğumu. Kısa bir süre sonra Allah karşıma eşimi çıkardı. Ayrılırsam bidaha asla evlenmem diye düşünürken çok kısa bir süre sonra yeniden evlendim. Ama biliyorum ki bir evlilik nasıl başlarsa öyle devam ediyor. İlki çok kötü bir tecrübeydi. Oda aşk evliliğiydi. Ama bazen aşk bir yere kadar götürebiliyor herşeyi. Önemli olan bence senin mutlu olman. Eğer sen mutluysan çevrendeki herkesi mutlu edebiliyorsun.
Bunları şimdi buraya neden yazdım bilmiyorum amasanırım yaşadıklarımı yazsam roman olur Büyük ihtimal birçoğumuzunda ilginç hayat hikayeleri vardır. Herkes kendi romanını kendi yazıyor. Ama önemli olan hayatın tadını çıkartıp mutlu olabilmek. Çünki herşey o zaman güzelleşiyor.
evet can alici kelimeyi soyledin ve seni bekledim onca zamani unutturunebrucuk burda da sorumluluğum olduğunu biliyorum ve aksatmamaya çalışacağım emin olun
eve geçince bolca yazarım hepinizi çok seviyorum
bu hafta 4 elle sarılacağım daha çok sayıflayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?