Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet ortim bu hafat bizden dereceler çıkmalı unutma bunu hızımızı artıralım

merhaba hanımlar oglum gece ateslendı uyuyamadım sabaha kadar sabah uyudum sonra sımdı kalktım...
ebrum kımse dısardan gorundugu gıbı olmuyo malesef bazen oyle zor hayatlar yasıyoruz kı ama karsımıza baskaa hayatlar cıktıgında ay benımkıde dertmı dıyoruz....
berılın yasadıgı bı hastalık senın yasadıogın bı hayat bakıyorum bazen benımkı dertmı dıyorum sonra dıyorummkı Rabbım herkesı kaldıracagını yukluyo belkıde ...
Rabbım sadece saglık huzur versın gerısı gercekden cok ama cok bos ....

Günaydın 13. takımın güzel ve uykucu hatunları. Umarım bugün yine tembellik yapmaz kimse. Güzel ve mutlu bir hafta sonu diliyorum herkese.

günaydinnn...
gercekten senden ögrenmemizgerekenler var.
en uzun evlilik seninki galiba.allah ayirmasin.senden sonra da benim galiba benimki de 8,5 yili gecti.

insallah ömürboyu sürer ecem.eminim annen babanin yoklugunu sana hissettirmemek icin elinden gelen herseyi yapmistir.
simdi daha iyi anladim.anneni yalniz birakmak istemeyisini.sen mutlu olunca,annenin yaninda olmasan bile annen senin adina cok sevinecektir.

allah mutlulugunu daim etsin.

kedi uzanamadigi cigere mundar dermis.o senin gönlünü calana kadar ki söylemleridir de ondan. biz bile senin neseni,sevimliligini sanal alemde hissediyoruz.adam yaninda hissetmez mi.onu bulmustur.

aynen öyle tugbacim.burasi bir imtihan dünyasi.hepimizin sinavi ayri...ayri seylerle sinaniyoruz.hepimiz sinavlarimizda basarili oluruz insallah.

Herkesin hayatında kendi fırtınaları kopuyor herkesin kendine göre sıkıntıları agır geliyor bazen zamanla cözülüyor bazen hersey aynı kalıyor benim sansım belkide annemin bana hamileyken ayrılmıs olmasıydı ben babamla hic yasamadım su kadar zamanda da topu topu 10 kere bile görmemisimdir babamı su anda da görüsmüyoruz
Okul toplantılarında dershanede rehberlik hocalarım anneme aa ecemin babası yanında degil mi oysaki ecemin mutlulugu diger anne babası ayrı cocuklara hatta bir olanlara göre cok daha farklı derlerdi annem bunu duydukca gururlanıyordu herkese anlatıyordu o zamanlar tabii ben farkında degildim ama annecigim hic biseyden eksik bırakmadı beni hic biseyin yoklugunu yasatmadı dayılarım dedemde öyle..

Bende babamaa ne düsmanım ne de dost kadar yakın nötrüm hic bisey hissetmiyorum eminim babamda bana karsı öyledir anneme yasattıklarının elbette cezasını cekecektirr
Kii annem bana hic bir zaman ne babamı kötüledi ne de bisey anlattı..

Amin insallah. Evet annemi bu yüzden bırakmak istemiyorum bu ara aklımı onu evlendirmekle bozdum :)) o duysa bunları bana cok kızar hahahaah :)

çok haklısın tugbacım herkesin yaşantısı farklı kaldıracağı yükde farklı oluyo

günaydinnn...

Gercekten senden ögrenmemizgerekenler var.

En uzun evlilik seninki galiba.allah ayirmasin.senden sonra da benim galiba benimki de 8,5 yili gecti.
benimde 8.5 yıl oldu

hani hepderler ya anne,doguran midir? yoksa büyütüp,doyuran mi? önemli olan anne,baba kelimesi degildir.onlari kiymetli yapan yaptiklari fedakarlik.anneni tebrik ediyorum gercekten,seni ne güzel yetistirmis.

Günaydın 13. takımın güzel ve uykucu hatunları. Umarım bugün yine tembellik yapmaz kimse. Güzel ve mutlu bir hafta sonu diliyorum herkese.

günaydııınnn
takımın en tembel olarak yarım saatönce kalktım

sakın yapma isveç diyeti
ben de bir arkadaşım yaptı onda işe yaradı diye referans alarak yapmıştım bir dönem
zona hastalığını duymussundur belki, ona yakalandım. berbattı. sakın ama sakın yapma..

öncelikle dunki yokluğumu açıklayayım.

dün çocuklara karne verdik, çok güzeldi her şey çok mutlu oldular.

sonra okulda öğretmen arkadaşlarla vakit geçirdik mesai saatinin bitimine kadar. ondan sonra bir cafeye gidip oturduk en samimi olduğum öğretmen arkadaşımla, ona da nişanlımla tanışma hikayemizi fin anlattım ben de siz de bu konuları konuşmussunuz tesadüf:) bizim de farklı bir hikayemiz var.

o cafden cıktıktan sonra da akşam 10da yine bir öğretmen arkadaşımızın sevgilisi başka bir cafede canlı müzik yapmaya başladı
oraya gittik hep berabr çok eğlencliydi.
gecede 12de muhammet aldı beni eve geldiğimde 12:30 du. perşembe gecesi de sabah 4 bucukta yattıgım için sızdım direk buraya uğrayamadann
sabah da kalkıp kahvaltı yapıp anca geldimm :))
öyle işte

gercı kac yıl oldugu degılder nasıl gectıgı onemlı tabıkı bende herkes gıbı hem mutlu oldum hem mutsuz ama zaten hersey ınsan hayatında kararında olmalı degılmı....

bu arada biz de 7 yıldır birlikteyiz sevdiceğimleee :)) zaten benim ortaokul arkadaşım:))

Canlarım bende birazdan kızı resim dersine götüreceğim. Okudum geçmişi ama alıntı yapacak kadar zamanım yok. Bol muhabbetler, öpüyorum hepinizi

berilciğim mesaj sayını yazmamışsın özelden
mesaj sayın mı 3 mu yoksa yazdım sandığına 3 mü ekle demek istemiştin ?

25 OCAK MESAJ SAYILARI

ECEM 10
KADRİYE 12
TUGKAY TUGBA 6
DONTPANİC TUGBA 11
BERİL 3 ??

VE
BETÜL malesef 2

kızlar ben de şimdi çıkmalıyım muhammetlere gidiceğim, kayınvalidemin yanına:)misafirleri varmış
orda da hiç rejim yapıyorum demek istemiyorum ama yememeye çalışacağım..

öpüyorum hepiniziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…