- 8 Mart 2012
- 895
- 3.292
- 313
eline saglik betülcüm.25 OCAK MESAJ SAYILARI
ECEM 10
KADRİYE 12
TUGKAY TUGBA 6
DONTPANİC TUGBA 11
BERİL 3 ??
VE
BETÜL malesef 2
sende tanidiginla nisanlanmissin.benimki ilk görüste ask,yani görücü usulü.bu arada biz de 7 yıldır birlikteyiz sevdiceğimleee :)) zaten benim ortaokul arkadaşım:))
hani hepderler ya anne,doguran midir? yoksa büyütüp,doyuran mi? önemli olan anne,baba kelimesi degildir.onlari kiymetli yapan yaptiklari fedakarlik.anneni tebrik ediyorum gercekten,seni ne güzel yetistirmis.
öncelikle dunki yokluğumu açıklayayım.
dün çocuklara karne verdik, çok güzeldi her şey çok mutlu oldular.
sonra okulda öğretmen arkadaşlarla vakit geçirdik mesai saatinin bitimine kadar. ondan sonra bir cafeye gidip oturduk en samimi olduğum öğretmen arkadaşımla, ona da nişanlımla tanışma hikayemizi fin anlattım ben de siz de bu konuları konuşmussunuz tesadüf:) bizim de farklı bir hikayemiz var.
o cafden cıktıktan sonra da akşam 10da yine bir öğretmen arkadaşımızın sevgilisi başka bir cafede canlı müzik yapmaya başladı
oraya gittik hep berabr çok eğlencliydi.
gecede 12de muhammet aldı beni eve geldiğimde 12:30 du. perşembe gecesi de sabah 4 bucukta yattıgım için sızdım direk buraya uğrayamadann
sabah da kalkıp kahvaltı yapıp anca geldimm :))
öyle işte
kızlar ben de şimdi çıkmalıyım muhammetlere gidiceğim, kayınvalidemin yanına:)misafirleri varmış
orda da hiç rejim yapıyorum demek istemiyorum ama yememeye çalışacağım..
öpüyorum hepiniziiii
evet canim sen yaktunya ben ortisizlige katlanamayip metaboluzmami bozdumortim aşağıda ismini görüyorum nasılsıun
tatile çıkıyormuşsun herhalde sanki öyle okumuştum
sende bende az kilo verdik bu hafta aynen devam edelim motivemizi artıralım paylaşımlarımızda artsın
kis ben bugun yuruyusu azaltacaktim amma velakin senin gelisinin serefine 6.6 da 60 dakika iyi giderevet ortim bu hafat bizden dereceler çıkmalı unutma bunu hızımızı artıralım
gel bebikim gelşimdilik çıkıyorum akşam menümle buralardayım
benim hastaligim genc kizligim evliligimin ilk 2 yili roman olur ama gectimerhaba hanımlar oglum gece ateslendı uyuyamadım sabaha kadar sabah uyudum sonra sımdı kalktım...
ebrum kımse dısardan gorundugu gıbı olmuyo malesef bazen oyle zor hayatlar yasıyoruz kı ama karsımıza baskaa hayatlar cıktıgında ay benımkıde dertmı dıyoruz....
berılın yasadıgı bı hastalık senın yasadıogın bı hayat bakıyorum bazen benımkı dertmı dıyorum sonra dıyorummkı Rabbım herkesı kaldıracagını yukluyo belkıde ...
Rabbım sadece saglık huzur versın gerısı gercekden cok ama cok bos ....
15 yil sahi ya bende sasiriyorum ben hala kendimi 20 falan saniyorumgünaydinnn...
gercekten senden ögrenmemizgerekenler var.
en uzun evlilik seninki galiba.allah ayirmasin.senden sonra da benim galiba benimki de 8,5 yili gecti.
ama sunu unutmayin her anne kizinin evini yuvasini duzenini gormek isterinsallah ömürboyu sürer ecem.eminim annen babanin yoklugunu sana hissettirmemek icin elinden gelen herseyi yapmistir.
simdi daha iyi anladim.anneni yalniz birakmak istemeyisini.sen mutlu olunca,annenin yaninda olmasan bile annen senin adina cok sevinecektir.
yok kisss bazen oda der sen benim lotomsun diyeallah mutlulugunu daim etsin.
kedi uzanamadigi cigere mundar dermis.o senin gönlünü calana kadar ki söylemleridir de ondan. biz bile senin neseni,sevimliligini sanal alemde hissediyoruz.adam yaninda hissetmez mi.onu bulmustur.
Herkesin hayatında kendi fırtınaları kopuyor herkesin kendine göre sıkıntıları agır geliyor bazen zamanla cözülüyor bazen hersey aynı kalıyor benim sansım belkide annemin bana hamileyken ayrılmıs olmasıydı ben babamla hic yasamadım su kadar zamanda da topu topu 10 kere bile görmemisimdir babamı su anda da görüsmüyoruz
Okul toplantılarında dershanede rehberlik hocalarım anneme aa ecemin babası yanında degil mi oysaki ecemin mutlulugu diger anne babası ayrı cocuklara hatta bir olanlara göre cok daha farklı derlerdi annem bunu duydukca gururlanıyordu herkese anlatıyordu o zamanlar tabii ben farkında degildim ama annecigim hic biseyden eksik bırakmadı beni hic biseyin yoklugunu yasatmadı dayılarım dedemde öyle..
Bende babamaa ne düsmanım ne de dost kadar yakın nötrüm hic bisey hissetmiyorum eminim babamda bana karsı öyledir anneme yasattıklarının elbette cezasını cekecektirr
Kii annem bana hic bir zaman ne babamı kötüledi ne de bisey anlattı..
bana anlatmasina ne gerek var biz goruyorduk zaten
bir ara gitti karinin biriyle sonra geri geldi felan
aman kinayan kinasin isinamiyom iste
mal bolusturdu ben olmeden veriyim dedi
abim yok mok dedi
valla hicde demedim
dagitti hepimize annemede helalik ver cok dil doker
ben olsam vermem
tam ihtiyacim oldugu zamanda beni annemden abimden ablamdan ayirdi
kis oyle anlatinca birde acayip inceldigini gorunce allah biliyor yapmak istedim ama ben olurum o kadar yemeylegünaydııınnn
takımın en tembel olarak yarım saatönce kalktım
sakın yapma isveç diyeti
ben de bir arkadaşım yaptı onda işe yaradı diye referans alarak yapmıştım bir dönem
zona hastalığını duymussundur belki, ona yakalandım. berbattı. sakın ama sakın yapma..
sabah bir sade kahve bir kesme seker
sonra okulda öğretmen arkadaşlarla vakit geçirdik mesai saatinin bitimine kadar. ondan sonra bir cafeye gidip oturduk en samimi olduğum öğretmen arkadaşımla, ona da nişanlımla tanışma hikayemizi fin anlattım ben de siz de bu konuları konuşmussunuz tesadüf:) bizim de farklı bir hikayemiz var.
o cafden cıktıktan sonra da akşam 10da yine bir öğretmen arkadaşımızın sevgilisi başka bir cafede canlı müzik yapmaya başladı
gecede 12de muhammet aldı beni eve geldiğimde 12:30 du. perşembe gecesi de sabah 4 bucukta yattıgım için sızdım direk buraya uğrayamadann
öyle işte
iyi olmus bosver arada lazim boyle kafa dagitmalar
ben sukur hic para sorunu yasamadimgercı kac yıl oldugu degılder nasıl gectıgı onemlı tabıkı bende herkes gıbı hem mutlu oldum hem mutsuz ama zaten hersey ınsan hayatında kararında olmalı degılmı....
hadi iyi eglencelerCanlarım bende birazdan kızı resim dersine götüreceğim. Okudum geçmişi ama alıntı yapacak kadar zamanım yok. Bol muhabbetler, öpüyorum hepinizi
askim bana ekli degilsin mesaj sayim utanarak yaziyorum 3berilciğim mesaj sayını yazmamışsın özelden
mesaj sayın mı 3 mu yoksa yazdım sandığına 3 mü ekle demek istemiştin ?
deme deme son zam,anlardaki favori yalanim midem agriyor lafikızlar ben de şimdi çıkmalıyım muhammetlere gidiceğim, kayınvalidemin yanına:)misafirleri varmış
öpüyorum hepiniziiii
en iyi bilgisayar nisanlimin bilgisayari diyorsun yaniiiiiiiiiibilgisayarıma kavustumm sonunda aslında Kerosun bilgisayarı bana getirdi hahah :)
bende ağustosda evlendim canımyoksa ayni ayda mi evlendik? ben haziranda evlendim canim.
bu yoğunlukta anca bu kadar olur betülöncelikle dunki yokluğumu açıklayayım.
öyle işte
kolay gelsin ebrucum kızına iyi eğlencelerCanlarım bende birazdan kızı resim dersine götüreceğim. Okudum geçmişi ama alıntı yapacak kadar zamanım yok. Bol muhabbetler, öpüyorum hepinizi
karnım ağrıyo falan de işe yarıyo rejimdeyim dersen bugünlük boz derler klasik artıkkızlar ben de şimdi çıkmalıyım muhammetlere gidiceğim, kayınvalidemin yanına:)misafirleri varmış
öpüyorum hepiniziiii
ne güzel nişanlının bilgisayarıda sana hayırlı olsun ecemcimbilgisayarıma kavustumm sonunda aslında Kerosun bilgisayarı bana getirdi hahah :)
gel canım ortim yalnız bırakmam artıkın seni oğlun iyleşsinde sorun olmaz yanikuzular ben carsiya cikacam ordanda direk sagima soluma bakmadan size gelirim opuldunuzzzzzzzzzzzz
menüm
sabah
biraz peynir
2 dilim tam tahıllı ekmekj
akşam
tavuk
2 dilim patates ekmek yemedim
yoğurt
spor
20 dak yürüdüm
sıvı
3 lt su
4 bardak yeşil çay
iyi yapmissiniz ecemcim.telefondan girip,alinti yapmak kadar sinir bozucu birsey yok.bilgisayarıma kavustumm sonunda aslında Kerosun bilgisayarı bana getirdi hahah :)
gercekten icimizdeki cocuk hic büyümüyor.annen cok cekmis demekki babandan.insanin icinden nasil ciksinki annene yaptiklari.ama tamamen herseye tövbe ettiyse,allah bile affediyor tövbe edeni,sende affetmesen de iyi davran diyebilirim sadece sana.ben sukur hic para sorunu yasamadim
esime ufak tefek cocuk sorunu baskasi olmadi
ama keni aileme karsi hep bir sogukluk hissettim
mesela abim beni cok sever bir lafima yakar dunyayi ama sanki bir seyler aksik
annem babamsizken hersey iyi hos ama tatilde onu gorunce kalamiyorum daha fazla
esimle kizlari bazen kiskaniyorum icimden benim neden boyle anilarim olmadi diye
en acisi ben ameliyata girerken hastaligim zamaninda babam cok istedi yanimda olmayi ama onu istemedim hic bir onunla vedalasmadim ameliyata giderken
kendimce canini actmaya calisiyorum elimde olmadan
sanirim ana baba olsakta icimizeki kiz buyumuyor
hadi iyi eglenceler
askim bana ekli degilsin mesaj sayim utanarak yaziyorum 3
deme deme son zam,anlardaki favori yalanim midem agriyor lafi
cok ise yariyor sahsen
en iyi bilgisayar nisanlimin bilgisayari diyorsun yaniiiiiiiiii
menüm
sabah
biraz peynir
akşam
tavuk
yoğurt
spor
20 dak yürüdüm
sıvı
3 lt su
4 bardak yeşil çay
ortiskom bu hafta en az 1.2 diye kodladim yaglarimi benbende ağustosda evlendim canım
bu yoğunlukta anca bu kadar olur betül
kolay gelsin ebrucum kızına iyi eğlenceler
karnım ağrıyo falan de işe yarıyo rejimdeyim dersen bugünlük boz derler klasik artık
ne güzel nişanlının bilgisayarıda sana hayırlı olsun ecemcim
gel canım ortim yalnız bırakmam artıkın seni oğlun iyleşsinde sorun olmaz yani
bana az geldimenüm
sabah
biraz peynir
akşam
tavuk
yoğurt
spor
20 dak yürüdüm
sıvı
3 lt su
4 bardak yeşil çay
askimmmmenun super gulcıncım...
kınancak hıc bısey yok berılım herkesın basınada gelebılrı..
unutmamak lazımkı kınayan kısı kınadıgı sey basına gelmeden bu dunyadan gocmezmıs ona gore davrananlardan olalım ınsallah arkadaslar.......
iyi yapmissiniz ecemcim.telefondan girip,alinti yapmak kadar sinir bozucu birsey yok.
gercekten icimizdeki cocuk hic büyümüyor.annen cok cekmis demekki babandan.insanin icinden nasil ciksinki annene yaptiklari.ama tamamen herseye tövbe ettiyse,allah bile affediyor tövbe edeni,sende affetmesen de iyi davran diyebilirim sadece sana.
ögle yemegi yok.gec kalktin galiba.menün,suyun güzel.
merhaba hanımlar oglum gece ateslendı uyuyamadım sabaha kadar sabah uyudum sonra sımdı kalktım...
ebrum kımse dısardan gorundugu gıbı olmuyo malesef bazen oyle zor hayatlar yasıyoruz kı ama karsımıza baskaa hayatlar cıktıgında ay benımkıde dertmı dıyoruz....
berılın yasadıgı bı hastalık senın yasadıogın bı hayat bakıyorum bazen benımkı dertmı dıyorum sonra dıyorummkı Rabbım herkesı kaldıracagını yukluyo belkıde ...
Rabbım sadece saglık huzur versın gerısı gercekden cok ama cok bos ....
allah mutlulugunu daim etsin.
kedi uzanamadigi cigere mundar dermis.o senin gönlünü calana kadar ki söylemleridir de ondan. biz bile senin neseni,sevimliligini sanal alemde hissediyoruz.adam yaninda hissetmez mi.onu bulmustur.
Herkesin hayatında kendi fırtınaları kopuyor herkesin kendine göre sıkıntıları agır geliyor bazen zamanla cözülüyor bazen hersey aynı kalıyor benim sansım belkide annemin bana hamileyken ayrılmıs olmasıydı ben babamla hic yasamadım su kadar zamanda da topu topu 10 kere bile görmemisimdir babamı su anda da görüsmüyoruz
Okul toplantılarında dershanede rehberlik hocalarım anneme aa ecemin babası yanında degil mi oysaki ecemin mutlulugu diger anne babası ayrı cocuklara hatta bir olanlara göre cok daha farklı derlerdi annem bunu duydukca gururlanıyordu herkese anlatıyordu o zamanlar tabii ben farkında degildim ama annecigim hic biseyden eksik bırakmadı beni hic biseyin yoklugunu yasatmadı dayılarım dedemde öyle..
Bende babamaa ne düsmanım ne de dost kadar yakın nötrüm hic bisey hissetmiyorum eminim babamda bana karsı öyledir anneme yasattıklarının elbette cezasını cekecektirr
Kii annem bana hic bir zaman ne babamı kötüledi ne de bisey anlattı..
Amin insallah. Evet annemi bu yüzden bırakmak istemiyorum bu ara aklımı onu evlendirmekle bozdum :)) o duysa bunları bana cok kızar hahahaah :)
öyle işte
kızlar ben de şimdi çıkmalıyım muhammetlere gidiceğim, kayınvalidemin yanına:)misafirleri varmış
öpüyorum hepiniziiii
eline saglik betülcüm.
sende tanidiginla nisanlanmissin.benimki ilk görüste ask,yani görücü usulü.
Cok tesekkürler :) bende hep öyle diyorum önemli olan kisilerde anne ya da baba sıfatı olması degil bu sıfatlar onları iyide yapmaz önemli olan sonrasıdır.. Annemde fedakar annelerden.. Hayatı roman :)
Aaaaaa bizede anlat bi araa musait oldugunnndaaaa bizimdeee komik ama bi o kadar zor bi baslangıcımızz oldu :))
bilgisayarıma kavustumm sonunda aslında Kerosun bilgisayarı bana getirdi hahah :)
kuzular ben carsiya cikacam ordanda direk sagima soluma bakmadan size gelirim opuldunuzzzzzzzzzzzz
menüm
sabah
biraz peynir
akşam
tavuk
yoğurt
spor
20 dak yürüdüm
sıvı
3 lt su
4 bardak yeşil çay
bende menümü yazayim.sabah geckalktim.ögle yemegi yok o yüzden
sabah:biraz peynir,1 dilim cavdar ekmegi
aksam:salata ve ketentohumlu yogurt
2lt su,3 bardak yesilcay ve paptya cayi da iciyorum.bogazim agridigindan suyu cok icemedim.ama yatana kadar cogaltirim insallah.
menüm
12.00
2 petibör
sekersiz cay
15.30
peynir
azıcık yumurta
5-6 patates
1 d ekmek
1.5 lt su
bu ne annem doyman kis bununla
gece mutfaga gitmeyesin
bana cok az geldi
benim menum
sabah
haslama yumurta+1 galeta+kibrit kutusuyla sigara paketi arasindaki paket neyse o buyuklukte cokelek+yesillik
ara ceyrek elma
ogle
ceyrek pide +ayran salata
aksam
salata+yogurt+bir dilim et izgara+7 tane yaprak sarma
gece gec yatacaga benziyorum belki bir meyve
2 litreye yakin su
50 dakika yuruyus
[TABLE="width: 454"]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 115, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl26, width: 69, bgcolor: transparent, align: right"]18.01.2013
[/TD]
[TD="class: xl26, width: 75, bgcolor: transparent, align: right"]19.01.2013
[/TD]
[TD="class: xl26, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]21.01.2013
[/TD]
[TD="class: xl26, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]22.01.2013
[/TD]
[TD="class: xl26, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]23.01.2013
[/TD]
[TD="class: xl26, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]24.01.2013
[/TD]
[TD="class: xl27, width: 64, bgcolor: transparent"]Toplam
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]aysecig
[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]16
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]0
[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]7
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]1
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]24
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]beril77
[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]8
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]1
[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]12
[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]9
[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]11
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]53
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]betuld
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]3
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]5
[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]5
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]17
[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]45
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]blitz86
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]6
[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]10
[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]24
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]28
[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]dontpanic
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]32
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]95
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]gurbet_dmr
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]4
[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]11
[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]17
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]18
[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]61
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]lafraise
[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]19
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]23
[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]81
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]LAydLiNe
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]14
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]1
[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]22
[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]71
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]tugkay2000
[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]13
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]4
[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]10
[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]51
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]GUL1978
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]2
[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]36
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl29, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent, align: right"]114
[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent, align: right"]42
[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent, align: right"]89
[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent, align: right"]143
[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent, align: right"]73
[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent, align: right"]156
[/TD]
[TD="class: xl33, bgcolor: transparent, align: right"]617
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Geçmiş olsun Tuğba'cım. İnsan kendisi hasta olsa bu kadar zor olmuyor. Ama çocuk hasta olunca sanki iki kez hasta oluyorsun. İnşallah biran önce düzelir. Aynen canım çok haklısın. Herşeye rağmen hayat çok güzel ve yaşamaya değer.
Amin canım benim çok teşekkürler.
Çok şanslısın öyle bir anneye sahip olduğun için. Öyle insanlar varki insanın kanını donduran. Kolay değil çünki bir babının eksikliğini doldurmak. Allaha şükür benim öyle bir sorunum olmadı çünki ayrılır ayrılmaz yeniden evlendim, Şimdi kızımmın eşime öyle bir baba deyişi var ki hiç kimse demez bu adam bu çocuğun üvey babası diye. Allahın çok şanslı kullarındanım şükürler olsun ki
Ohh ne güzel bir gün olmuş senin için.
İnşallah yemezsin ama nedense sana pek güvenemiyorum.Demek gelin gösterecek misafirlere, şimdi ne süzecekler seni ne süzecekler
Nasıl bir duygu Kadriye'cim bu şekilde evlenmek?
Yukarda da dedim yaaaaa bol bol helallik al annenden, üzmemeye çalış hiç bişekilde. Zaten annelerin hakkı ödenmiyor seninkisi maşallah ikiye katlamış
Hadi gözün aydın renginden bile belli oluyor
Hadi bakalım iyi gezmeler geç oldu ama. Gelince anlatırsın neler yaptın neler yedin içtin
Afiyet olsun canım. Patates ekmek yerine geçmiş zaten. Gayet güzel bir menü.
Çok ama çok az olmuş Kadriye. Neden bu kadar az?
Afiyet olsun canım. Petibör ve patates :44: Allahtan peynir ve azcık yumurta var menüde. Olmamış canım hiç beğenmedim çok sağlıksız. Bak yakında iyileşmeden yeniden hasta olacaksın ona göre. Artık sağlıklı beslenmeye başla.
Kahvaltı güzel, öğle pide olmamış. Sanırım dışardaydın o yüzden öyle oldu. Akşam ki sarmalar neliydi? Bu arada meyve yeme akşam süt iç yada yoğurt ye. Meyve hem acıktırır hem şekeri çok etkiler. Yürüyüş güzel olmuş.
pide cok degildi 4 parmak kadar genisti
yaprak sarmasida pirinc bulgur karisikti ma ince ve minnakti
aksam bende tarcinli sut diye dusundum
kenan imirzalioglunun dvd sini aldim uzun hikaye guzelmis
adam ilk defa kavga etmeden film ceviriyor
kizlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?