Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hayirdir niye seyretmiyonnnnnn

esim sever ezeli hic kacirmazdi bende karadayiyi seviyom simdilik
aldim ama daha yapmadim aslinda bugun niyetlendim ama yuruyuse kapildim
aksam yemeginie sporum yuzunden gec yedik zaten
yarin zaten spor yapamam
insallah pzt.si itibariyle yazarim gelismeleri

sahi kimse yok takim takim geziyommmmmmmmm

arkadaslar benim tatil isi yatti
kizlar gidiyor neden gidemedime gelince
1 hasan gidemezmis oyle pat diye
2 cocuklar yokken dislerimi bitirsem iyi olurmus okula gotur getir derdi yemek dderdim olmazmis
3 annem bendeydi ayin 3unde gitti nisan mayis gibi 1 hafta gitsem daha iyi olurmus
4 en can alici sebep nisan mayis gibi gidersem abimle konusmus arabayla bile gidebilirmisiz
kaldim basinizaaaaaaaaa

Kizlaarr ben geldimmmmmm
Hos geldimmmm
Di mi:))

Gecmisi okudum ama alintilayamadim bu sefer telden cunku yazilanlar cok uzundu:))

Simdi yazayim aklima kalanlari

Gulcin menun guzel olmus:)
Ecem seninki biraz olmamis sanki normalde de az yiyorsun evet ama bu sefer daha kotu olmus.

Beril senin de pide goze batiyor
Kadriye senin iyice miden kuculdu sanirim kus kadar yemissin:))

Beril sen yazmistin sannirim gelin diye suzecekler seni diye
Suzduler tabiki ama istedikleri kadar suzsunlerrr:) beni begenmeyecekler de kimi begenecekler:)) hahahyytt:))
Misafirler gittikten sonra kayinvalidem dedi zatrn hepsi seni cok begenmis cok guzel cok aklli bir gelinin var demisler odaya yanina gidip:))

Bu arada soyledim rejim yapiyorum diye:) kayinvalidem diyor ki senin ihtiyacin yok ki cok abartma azicik kis yeter, cok israr etti yemem icin, bir suru sey vardi amaa yemedim sayilir sadece tatlidan yedim bir dilim yazicam menumu.

Menum

Sabah 12 gibi
2 dilim kizarmis ekmek
Bir dilim peynir
Biraz tursu kavurmasi

Saat 6da
-misafirler icin yaptiklarindan hic yemedim, evde olan yemeklerdn isteyip yedim-
Bir tabak etli nohut yemegi
5 tane kiymali kara lahana dolmasi
1 kase yogurt

Aksam cayla gullac yedim.. O olmadi biliyorum ama anca o kadar sabredebildimm:))

Şimdi Huzur sokağı dizisinde oynayan bir kız var ya o zamanlar onunla birlikte acı hayat diye bir dizi vardı. Hatırlarsın belki. Hayatımda bu kadar rezil bir oyunculuk görmedim. Şimdi yine biraz beceriyor Huzur sokağında. O zamanlar beni delirtmişti. Kardeşim seyrediyordu ordan hatırlıyorum. Ondan sonra bir daha seyretmedim Kenan imirzalioğlunu. Bu arada öyle Ezel gibi dizilerde beni sarmıyor nedense. Bu aralar iki diziyi takip ediyorum. O da televizyondan değil. Genelde kaçırdığım için sonradan indirip izliyoruz eşimle. İlki Yalan Dünya, ikincisi İşler Güçler. Bayılıyorum bu iki diziye.

Bu arada bende yaklaşık 5 yıl oyunculuk yaptım. Üniversitede okulun Tiyatro ekibindeydim. Kötü oyunculuk görünce ister istemez izleyemiyorum. :26:

Canlarım daha yeni geldim eve. Hemen geçmişe bakayım geliyorum.

Hoş geldin Tuğba'cım

Bence adamcağız gayet haklı. Hem başbaşa kalın istemiştir belkide Ben başımıza kalmandan memnunum. Eminim takımdaki herkes benimle ynı fikirdedir

Ebrucum bu arada yorumlarini okudum
Kisisel degerlendirme yapmamissin ama zaten genel olarak bir cok kisi kotu bir performans vardi
Ben de bunlardan biriyim hatta en kotusu
Ama bilmiyorum yediklerim cokca kotu degildi mukemmel olmasa da
Bu hafta bakalim telafi edecek mi diger haftayi belki de reglden dolayidir.
Ne dusunuyorsun benm hakkimda??

Ben dedim canım onu seni iyice süzecekler diye Tabii ki beğenecekler seni. Senden iyi gelin mi bulacaktı. Ama düşünsene misafirler seni beğendikçe nasılda hoşuna gitmiştir. Maşallah maşallah

Zaten güllaça dayandım desende inanmazdım ben sana Afiyet olsun canım menün gerçekten güzel olmuş. O güllaçıda eritirsin artık kat kat misliyle. Bu arada turşu kavurması nasıl bişey? Sanki senden daha öncede duymuştum. Merak ettim şimdi.

nazarlardan uzak
elem tere fis kem gozlere sissssssssss

gullac
dolma nohut hemde etli biraz cok gibiiiiii

bilmem yakisikli geliyor bana herifffff
vayyyyyyy sende ne cevherler gizli kuzummmmmm
aslinda hakli daha bir ay olmadi annemi gormek ama dislerim bitsin yeter
ebrummmmm resimlerde oyle icten gulmusunki gozundeki priltilar ta burda gozumu aldi
hep gul kardesim emi
hep boyle agzini doldura doldura gul emi tatlimmmmmmm

Senin bu hafta performansın çok iyiydi. Hatta gelemeyeceğini söylediğin halde bile (ayrıca okulun son haftasıydı) en az beş mesaj yazmışın. Menülerinde iyiydi. Bence bu haftada aynı düzen kaçamaksız götürürsen ki okul tatil oldu. Sporda ekleyebilirsen iyi bişeyler çıkartırsın bu haftaya.

Genel başarısızlıkta ben bile hatalıyım. İş yerindeki internet sorunu yüzünden (bu arada öğrendim sorunun ne olduğunu) gün içinde gelemiyorum. Eve geldiğim zaman zaten çok yorgun oluyorum. Kızımla ilgilenmem gerekiyor. Ayrıca yemekti, ufak tefek ev işiydi derken buraya vakit ayıramıyorum. Bu nedenle bu haftaki başarısızlıkta ayrım yapmaksızın hepimizin katkısının olduğunu söyleyebilirim.

Nasip işte ecemim çoook mutlu olursunuz inşallah ömürlük olur yuvanız

Ne güzel canım ya eşin için kullandığın ifadeler.. Size de maşallah Allah nazarlardan saklasın

Tekrar hoşgeldin canım benim :)

merhaba hanımlar oglum gece ateslendı uyuyamadım sabaha kadar sabah uyudum sonra sımdı kalktım...

Oğulların iyiler mi şimdi canım ya?

Allah muhabbetinizi arttırsın maşallah Yememen gereken hiçbişeyi yeme betülüm

menüm
sabah
biraz peynir
2 dilim tam tahıllı ekmekj
akşam
tavuk
2 dilim patates ekmek yemedim
yoğurt
spor
20 dak yürüdüm
sıvı
3 lt su
4 bardak yeşil çay

Afiyet olsun gülçincim bomba gibi döndün

Yine çok az geldi bana yediklerin kadriyecim ama sen doymuşsan problem yok. Süpersin her zamanki gibi.

menüm

12.00
2 petibör
sekersiz cay

15.30
peynir
azıcık yumurta
5-6 patates
1 d ekmek

1.5 lt su

Guzum sen suyu 2 lt ye çıkar, sana benden bir diliiiim past... yani tam buğday ekmek :)))

50 dk yürüyüş? Harika.. Pide ve yaprak sarmalar gözüme batıyo ama sen dengelersin onları balım.

soz nasil gectiiiiiiiiiiiii
babaannen nasil oldu

Söz çok güzel geçti canım yaa en yakın arkadaşım sözlendi. Hatta o da burda takımlardan birinin üyesi :) Verdik kızımızı.. Çok mutlu oldular, ben de duygulandım baya..

Babaannem de Allah'a hamdolsun iyi. Sağol sorduğun ilgilendiğin için berilim..

Ben Tarık Akan'dan başkasına yakışıklı demem Deli yürek çıktığında üniversitedeydim. Yurtta kantine inerdik kızlarla birlikte sırf onu seyretmeye. O zaman yakışıklı gelirdi. Ama şimdi aynı şeyi düşünmüyorum. Ama kendimi bildim bileli Tarık AKAN benim için bir numaralı yakışıklıdır.

Allah hepimizi güldürdürsün canım mutlulukla inşallah. Resimler içinde çok teşekkürler Beril'cim. Anlatmak istediğim mutluluğumu anlatıyor dimi? Dur sana kızımla eşimin bir fotoğrafını daha ekleyeyim o zaman daha iyi anlayacaksın mesajda demek istediklerimi.

Menümü de yazayım ;

Kahvaltı

1 dilim tam b. ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Şkersiz çay

Öğle

1 kase karnıbahar
1 kase yoğurt
1 dilim tam b. ekmeği

Akşam

1 bardak ayran
1 elma

+2,5 Lt su
+2 bardak yeşilçay

Biliyomsunuz ben bugün çok yorgunum Hiç evde de yoktum fazla katılamadım özür dilerim. Müsadenizle ben uyuyayım. Sizleri seviyorum. Yarın görüşmek üzere inşallah hayırlı geceler

Afiyet olsun Tuğba'cım çok güzel bir menü olmuş. Geçmişi okumadım ama sanırım babaannen hasta. Geçmiş olsun umarım düzelmiştir. Arkadaşınada hayırlı uğurlu olsun. Darısı senin başına inşallah.

Biliyomsunuz ben bugün çok yorgunum Hiç evde de yoktum fazla katılamadım özür dilerim. Müsadenizle ben uyuyayım. Sizleri seviyorum. Yarın görüşmek üzere inşallah hayırlı geceler

Hadi bakalım iyi geceler. Bu arada geçmişi tam okumadın gibi geldi bana. Yarın telafi edeceğini umuyorum :26:

Kızlar bende kaçıyorum. Yarın benim için yoğun bir gün olacak. Bütün evi temizlemem lazım. Erken yatıp erken kalkmam lazım. Öpüyorum hepinizi.

Umarım yarın burası daha hareketli bir gün olur. Bu arada menü yazmayanlar var gözümden kaçmıyor sanmayın.

Kayinvalidemi kast ediyorsan,Hosuna gidiyor tabi kendi de hos genc gosteren bir kadin, sever guzelligi fln, beni de boyle bi yerlere goturdukce herkes diyor gelinin cok guzel fln diye, bana soylerken bile anliyorum cok hosuna gidiyor

Eger beni kast ettiysen benm de hosuma gidiyor tabi
Bir de kayinvalidemin bunu bana soylemsi de hosuma gidiyor. Su soyle dedi boyle dedi diye demeyebilirdi de sonucta:))

Tursu kavurmasi karadenizde cok yenir.. Kizartmasi da kavurmasi da
Tursuyu tavada kavuruyorlar soganla. Yada icine misirunu ve yumurta ekleyip harc haline getirip tavada kizartiyorlar. Ben fasulye tursusunun ve kabuska tursusunun kavurmasina bayilirim. Kahvalti, ogle yemegi, aksam yemegi her ogunde yiyebilirizz:)) yaninda cayla tabii:))

Senin de elinde olmayan durumdu canim
Zatrn kac aylik hamilesin, tesekkur ederiz sana her sey icin.

Bu hafta cok iyi bir performansim olacak insallahhh
Bu arada kenan imirzalioglunun o filmini izlemesen de kitabini mutlaka oku ebrucumm kisacik bir kitap zaten
Oyle tatli oyle tatli bir kitap kiii:))
Sicacik bir hikayee:) yazari mustafa kutlu.
Bu arada o kizin oyunculugunu o Aci Hayat dizisinde ben de hic begenmezdim simdi dedigin gibi toparlamis ama

İyi geceler Tugbaa.dinlen bol bol.
Menun de cok guzel, hatta az mi ne:))

Yorma cok kendini temizlik yapacagim diye
Hatta birini tutsan Ebru artik temizlik icin, dogumun cok yaklasti.
İyi gceleerr

Arkadaslarr
Cumartesi gunku mesaj sayilarini tugba disinda kimse atmamissss
Yarin atin lutfen listeyi yazicam yarinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…