hayirdir niye seyretmiyonnnnnnBir ben varım zaten yakında çok kötü haşlayacağım herkesi böyle giderse
Bu arada pilates dvd si alacaktın. Noldu aldın mı?
Kenan'ıda en son acı hayatta bitirdim bi daha hiç kimse onu izlettiremez bana
Canlarım daha yeni geldim eve. Hemen geçmişe bakayım geliyorum.
hayirdir niye seyretmiyonnnnnn
esim sever ezeli hic kacirmazdi bende karadayiyi seviyom simdilik
aldim ama daha yapmadim aslinda bugun niyetlendim ama yuruyuse kapildim
aksam yemeginie sporum yuzunden gec yedik zaten
yarin zaten spor yapamam
insallah pzt.si itibariyle yazarim gelismeleri
sahi kimse yok takim takim geziyommmmmmmmm
Canlarım daha yeni geldim eve. Hemen geçmişe bakayım geliyorum.
arkadaslar benim tatil isi yatti
kizlar gidiyor neden gidemedime gelince
1 hasan gidemezmis oyle pat diye
2 cocuklar yokken dislerimi bitirsem iyi olurmus okula gotur getir derdi yemek dderdim olmazmis
3 annem bendeydi ayin 3unde gitti nisan mayis gibi 1 hafta gitsem daha iyi olurmus
4 en can alici sebep nisan mayis gibi gidersem abimle konusmus arabayla bile gidebilirmisiz
kaldim basinizaaaaaaaaa
Ben dedim canım onu seni iyice süzecekler diyeKizlaarr ben geldimmmmmm
Hos geldimmmm
Di mi:))
Gecmisi okudum ama alintilayamadim bu sefer telden cunku yazilanlar cok uzundu:))
Simdi yazayim aklima kalanlari
Gulcin menun guzel olmus:)
Ecem seninki biraz olmamis sanki normalde de az yiyorsun evet ama bu sefer daha kotu olmus.
Beril senin de pide goze batiyor
Kadriye senin iyice miden kuculdu sanirim kus kadar yemissin:))
Beril sen yazmistin sannirim gelin diye suzecekler seni diye
Suzduler tabiki ama istedikleri kadar suzsunlerrr:) beni begenmeyecekler de kimi begenecekler:)) hahahyytt:))
Misafirler gittikten sonra kayinvalidem dedi zatrn hepsi seni cok begenmis cok guzel cok aklli bir gelinin var demisler odaya yanina gidip:))
Bu arada soyledim rejim yapiyorum diye:) kayinvalidem diyor ki senin ihtiyacin yok ki cok abartma azicik kis yeter, cok israr etti yemem icin, bir suru sey vardi amaa yemedim sayilir sadece tatlidan yedim bir dilim yazicam menumu.
Menum
Sabah 12 gibi
2 dilim kizarmis ekmek
Bir dilim peynir
Biraz tursu kavurmasi
Saat 6da
-misafirler icin yaptiklarindan hic yemedim, evde olan yemeklerdn isteyip yedim-
Bir tabak etli nohut yemegi
5 tane kiymali kara lahana dolmasi
1 kase yogurt
Aksam cayla gullac yedim.. O olmadi biliyorum ama anca o kadar sabredebildimm:))
nazarlardan uzakKizlaarr ben geldimmmmmm
Hos geldimmmm
Di mi:))
Gecmisi okudum ama alintilayamadim bu sefer telden cunku yazilanlar cok uzundu:))
Simdi yazayim aklima kalanlari
Gulcin menun guzel olmus:)
Ecem seninki biraz olmamis sanki normalde de az yiyorsun evet ama bu sefer daha kotu olmus.
Beril senin de pide goze batiyor
Kadriye senin iyice miden kuculdu sanirim kus kadar yemissin:))
Beril sen yazmistin sannirim gelin diye suzecekler seni diye
Suzduler tabiki ama istedikleri kadar suzsunlerrr:) beni begenmeyecekler de kimi begenecekler:)) hahahyytt:))
Misafirler gittikten sonra kayinvalidem dedi zatrn hepsi seni cok begenmis cok guzel cok aklli bir gelinin var demisler odaya yanina gidip:))
Bu arada soyledim rejim yapiyorum diye:) kayinvalidem diyor ki senin ihtiyacin yok ki cok abartma azicik kis yeter, cok israr etti yemem icin, bir suru sey vardi amaa yemedim sayilir sadece tatlidan yedim bir dilim yazicam menumu.
gullacMenum
Sabah 12 gibi
2 dilim kizarmis ekmek
Bir dilim peynir
Biraz tursu kavurmasi
Saat 6da
-misafirler icin yaptiklarindan hic yemedim, evde olan yemeklerdn isteyip yedim-
Bir tabak etli nohut yemegi
5 tane kiymali kara lahana dolmasi
1 kase yogurt
Aksam cayla gullac yedim.. O olmadi biliyorum ama anca o kadar sabredebildimm:))
Şimdi Huzur sokağı dizisinde oynayan bir kız var ya o zamanlar onunla birlikte acı hayat diye bir dizi vardı. Hatırlarsın belki. Hayatımda bu kadar rezil bir oyunculuk görmedim. Şimdi yine biraz beceriyor Huzur sokağında. O zamanlar beni delirtmişti. Kardeşim seyrediyordu ordan hatırlıyorum. Ondan sonra bir daha seyretmedim Kenan imirzalioğlunu. Bu arada öyle Ezel gibi dizilerde beni sarmıyor nedense. Bu aralar iki diziyi takip ediyorum. O da televizyondan değil. Genelde kaçırdığım için sonradan indirip izliyoruz eşimle. İlki Yalan Dünya, ikincisi İşler Güçler. Bayılıyorum bu iki diziye.
Bu arada bende yaklaşık 5 yıl oyunculuk yaptım. Üniversitede okulun Tiyatro ekibindeydim. Kötü oyunculuk görünce ister istemez izleyemiyorum. :26:
Hoş geldin Tuğba'cım
Bence adamcağız gayet haklı. Hem başbaşa kalın istemiştir belkideBen başımıza kalmandan memnunum. Eminim takımdaki herkes benimle ynı fikirdedir
Ebrucum bu arada yorumlarini okudum
Kisisel degerlendirme yapmamissin ama zaten genel olarak bir cok kisi kotu bir performans vardi
Ben de bunlardan biriyim hatta en kotusu
Ama bilmiyorum yediklerim cokca kotu degildi mukemmel olmasa da
Bu hafta bakalim telafi edecek mi diger haftayi belki de reglden dolayidir.
Ne dusunuyorsun benm hakkimda??
Masallaaahhhh daha nice 13 yıllar sizin olsun berilişkoooo
Bizim tanısıklıgımız daha yeni 3 sene olucakk :)
Kerosa evet dedim küt abisiyle yengesyle tanıstım aynı gün
5. Gün anası
6 ay sonra söz
Sözden 6 ay sonra nisan
Sonra 5.5 ay asker bekledim
Simdide 7 ay sonra dügün hersey cabuk cabuk oldu :)
İns evliliğimiz bi ömür sürer
Cünkü ikimizinde anne babası ayrı o yüzden cocuklarımızz yasamasın istiyorum
benim esim en yakin arkadasimin kuzeniydi
ben unieyken kiz kankamdi ama simdi gorusemiyoruz bile
o donem hasanda bizim okula yakin bir yerde yalisiyordu bazen eylemi okuldan almaya geliyordu biz oyle tasindik
cok sinirliydi ben hep eyleme takilirdim plava kasik sapliyor evlenirin bunu diye
ayyyyyy cok suratsiz birseydi
sonra ben yurttan kovulum bir onem eyleme kalim ve olanlar olduuuuuuuuuuuuuu
annesi istemdi beni adetimiz uymaz diye ama hasan hepsiyle ugrasti
sonra ben biraktim herseyi annemlerin yanina kactim geldi buldu beni
dugunden once evi dosedi ben dugun olana kadar kendi evim gibi kaldim simdiki evimizde
hasanda tek sevdigim beni sevmesiydi fedakarligiydi
annemler de cok kizdi 10 yastan cok fark var diye ama ben 3 cocukla ondan daha yasli gorunuyorum
hasan benim tutmayan elim
gormeyen gozum
duymayan kulagim
gitmeyen ayagim
ya o benim herseyimmmmmmmmmmm
biz 15 yili dolduracaz 4 nisanda
sanirim takimin en uzun evlisiyim
insallah herkese ayrilmayan mutlu evlilikler nasip olsum
selam kızlar oğlumu babasına bıraktım kursa geldim kafam dağılsın biraz bunaldım
artık takipteyim şükür herşey yoluna giriyor
ebru neler yaptınız bişeyler kaçırdım mı bu arada paylaşım larım artık artık
arkadaşlar nasılsınız bakiyım
merhaba hanımlar oglum gece ateslendı uyuyamadım sabaha kadar sabah uyudum sonra sımdı kalktım...
kızlar ben de şimdi çıkmalıyım muhammetlere gidiceğim, kayınvalidemin yanına:)misafirleri varmış
orda da hiç rejim yapıyorum demek istemiyorum ama yememeye çalışacağım..
öpüyorum hepiniziiii
menüm
sabah
biraz peynir
2 dilim tam tahıllı ekmekj
akşam
tavuk
2 dilim patates ekmek yemedim
yoğurt
spor
20 dak yürüdüm
sıvı
3 lt su
4 bardak yeşil çay
bende menümü yazayim.sabah geckalktim.ögle yemegi yok o yüzden
sabah:biraz peynir,1 dilim cavdar ekmegi
aksam:salata ve ketentohumlu yogurt
2lt su,3 bardak yesilcay ve paptya cayi da iciyorum.bogazim agridigindan suyu cok icemedim.ama yatana kadar cogaltirim insallah.
menüm
12.00
2 petibör
sekersiz cay
15.30
peynir
azıcık yumurta
5-6 patates
1 d ekmek
1.5 lt su
bu ne annem doyman kis bununla
gece mutfaga gitmeyesin
bana cok az geldi
benim menum
sabah
haslama yumurta+1 galeta+kibrit kutusuyla sigara paketi arasindaki paket neyse o buyuklukte cokelek+yesillik
ara ceyrek elma
ogle
ceyrek pide +ayran salata
aksam
salata+yogurt+bir dilim et izgara+7 tane yaprak sarma
gece gec yatacaga benziyorum belki bir meyve
2 litreye yakin su
50 dakika yuruyus
soz nasil gectiiiiiiiiiiiii
babaannen nasil oldu
nazarlardan uzak
elem tere fis kem gozlere sissssssssss
gullac
dolma nohut hemde etli biraz cok gibiiiiii
bilmem yakisikli geliyor bana herifffff
vayyyyyyy sende ne cevherler gizli kuzummmmmm
aslinda hakli daha bir ay olmadi annemi gormek ama dislerim bitsin yeter
ebrummmmm resimlerde oyle icten gulmusunki gozundeki priltilar ta burda gozumu aldi
hep gul kardesim emi
hep boyle agzini doldura doldura gul emi tatlimmmmmmm
Menümü de yazayım ;
Kahvaltı
Öğle
Akşam
+2 bardak yeşilçay
Biliyomsunuz ben bugün çok yorgunumHiç evde de yoktum fazla katılamadım özür dilerim. Müsadenizle ben uyuyayım. Sizleri seviyorum. Yarın görüşmek üzere inşallah hayırlı geceler
Ben dedim canım onu seni iyice süzecekler diyeTabii ki beğenecekler seni. Senden iyi gelin mi bulacaktı. Ama düşünsene misafirler seni beğendikçe nasılda hoşuna gitmiştir. Maşallah maşallah
Zaten güllaça dayandım desende inanmazdım ben sanaAfiyet olsun canım menün gerçekten güzel olmuş. O güllaçıda eritirsin artık kat kat misliyle. Bu arada turşu kavurması nasıl bişey? Sanki senden daha öncede duymuştum. Merak ettim şimdi.
Senin de elinde olmayan durumdu canimSenin bu hafta performansın çok iyiydi. Hatta gelemeyeceğini söylediğin halde bile (ayrıca okulun son haftasıydı) en az beş mesaj yazmışın. Menülerinde iyiydi. Bence bu haftada aynı düzen kaçamaksız götürürsen ki okul tatil oldu. Sporda ekleyebilirsen iyi bişeyler çıkartırsın bu haftaya.
Genel başarısızlıkta ben bile hatalıyım. İş yerindeki internet sorunu yüzünden (bu arada öğrendim sorunun ne olduğunu) gün içinde gelemiyorum. Eve geldiğim zaman zaten çok yorgun oluyorum. Kızımla ilgilenmem gerekiyor. Ayrıca yemekti, ufak tefek ev işiydi derken buraya vakit ayıramıyorum. Bu nedenle bu haftaki başarısızlıkta ayrım yapmaksızın hepimizin katkısının olduğunu söyleyebilirim.
İyi geceler Tugbaa.dinlen bol bol.Biliyomsunuz ben bugün çok yorgunumHiç evde de yoktum fazla katılamadım özür dilerim. Müsadenizle ben uyuyayım. Sizleri seviyorum. Yarın görüşmek üzere inşallah hayırlı geceler
Yorma cok kendini temizlik yapacagim diyeKızlar bende kaçıyorum. Yarın benim için yoğun bir gün olacak. Bütün evi temizlemem lazım. Erken yatıp erken kalkmam lazım. Öpüyorum hepinizi.
Umarım yarın burası daha hareketli bir gün olur. Bu arada menü yazmayanlar var gözümden kaçmıyor sanmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?