kis tadimlik yedim bir yerim sismesin diyeNasip işte ecemim çoook mutlu olursunuz inşallah ömürlük olur yuvanız
Ne güzel canım ya eşin için kullandığın ifadeler.. Size de maşallah Allah nazarlardan saklasın
Tekrar hoşgeldin canım benim :)
Oğulların iyiler mi şimdi canım ya?
Allah muhabbetinizi arttırsın maşallahYememen gereken hiçbişeyi yeme betülüm
Afiyet olsun gülçincim bomba gibi döndün
Yine çok az geldi bana yediklerin kadriyecim ama sen doymuşsan problem yok. Süpersin her zamanki gibi.
Guzum sen suyu 2 lt ye çıkar, sana benden bir diliiiim past... yani tam buğday ekmek :)))
50 dk yürüyüş? Harika.. Pide ve yaprak sarmalar gözüme batıyo ama sen dengelersin onları balım.
Söz çok güzel geçti canım yaa en yakın arkadaşım sözlendi. Hatta o da burda takımlardan birinin üyesi :) Verdik kızımızı.. Çok mutlu oldular, ben de duygulandım baya..
Babaannem de Allah'a hamdolsun iyi. Sağol sorduğun ilgilendiğin için berilim..
klavye arkasindan bile birbirini anlamak mutlulugu sevinci kederi paylasmak ne garip degilmiBen Tarık Akan'dan başkasına yakışıklı dememDeli yürek çıktığında üniversitedeydim. Yurtta kantine inerdik kızlarla birlikte sırf onu seyretmeye. O zaman yakışıklı gelirdi. Ama şimdi aynı şeyi düşünmüyorum. Ama kendimi bildim bileli Tarık AKAN benim için bir numaralı yakışıklıdır.
Allah hepimizi güldürdürsün canım mutlulukla inşallah. Resimler içinde çok teşekkürler Beril'cim.Anlatmak istediğim mutluluğumu anlatıyor dimi? Dur sana kızımla eşimin bir fotoğrafını daha ekleyeyim o zaman daha iyi anlayacaksın mesajda demek istediklerimi.
iyi geceler tubissssssssimBiliyomsunuz ben bugün çok yorgunumHiç evde de yoktum fazla katılamadım özür dilerim. Müsadenizle ben uyuyayım. Sizleri seviyorum. Yarın görüşmek üzere inşallah hayırlı geceler
bak ben hep burdaydimKızlar bende kaçıyorum. Yarın benim için yoğun bir gün olacak. Bütün evi temizlemem lazım. Erken yatıp erken kalkmam lazım. Öpüyorum hepinizi.
Umarım yarın burası daha hareketli bir gün olur. Bu arada menü yazmayanlar var gözümden kaçmıyor sanmayın.
sabah yollarim canimArkadaslarr
Cumartesi gunku mesaj sayilarini tugba disinda kimse atmamissss
Yarin atin lutfen listeyi yazicam yarinn
iyi geceler kardeş takım.VE İYİ GECELER BERİL77
Afiyet olsun Tuğba'cım çok güzel bir menü olmuş. Geçmişi okumadım ama sanırım babaannen hasta. Geçmiş olsun umarım düzelmiştir. Arkadaşınada hayırlı uğurlu olsun. Darısı senin başına inşallah.
Hadi bakalım iyi geceler.Bu arada geçmişi tam okumadın gibi geldi bana. Yarın telafi edeceğini umuyorum :26:
Kızlar bende kaçıyorum. Yarın benim için yoğun bir gün olacak. Bütün evi temizlemem lazım. Erken yatıp erken kalkmam lazım. Öpüyorum hepinizi.
Umarım yarın burası daha hareketli bir gün olur. Bu arada menü yazmayanlar var gözümden kaçmıyor sanmayın.
İyi geceler Tugbaa.dinlen bol bol.
Menun de cok guzel, hatta az mi ne:))
Kacamaklarim ve bennn su anda hala yiyorum
Bu gece yediklerimi ancak 2 gun ac kalirsam dengelerim
1 pacanga boregi
Yarim dilim kek
1 avuc Kabak cekirdegi
1 elma
Gece gece su halime bakin( tatlida vardida yemedim
Mideme agri girdi
Offofff cok pismanim keske ciksalar midemden
Eve gidicez birazdan kimselerde yok
İyi geceler yarin 500 gr almis benle gorusuruz
Kayinvalidemi kast ediyorsan,Hosuna gidiyor tabi kendi de hos genc gosteren bir kadin, sever guzelligi fln, beni de boyle bi yerlere goturdukce herkes diyor gelinin cok guzel fln diye, bana soylerken bile anliyorum cok hosuna gidiyor
Eger beni kast ettiysen benm de hosuma gidiyor tabi
Bir de kayinvalidemin bunu bana soylemsi de hosuma gidiyor. Su soyle dedi boyle dedi diye demeyebilirdi de sonucta:))
Tursu kavurmasi karadenizde cok yenir.. Kizartmasi da kavurmasi da
Tursuyu tavada kavuruyorlar soganla. Yada icine misirunu ve yumurta ekleyip harc haline getirip tavada kizartiyorlar. Ben fasulye tursusunun ve kabuska tursusunun kavurmasina bayilirim. Kahvalti, ogle yemegi, aksam yemegi her ogunde yiyebilirizz:)) yaninda cayla tabii:))
Senin de elinde olmayan durumdu canim
Zatrn kac aylik hamilesin, tesekkur ederiz sana her sey icin.
Bu hafta cok iyi bir performansim olacak insallahhh
Bu arada kenan imirzalioglunun o filmini izlemesen de kitabini mutlaka oku ebrucumm kisacik bir kitap zaten
Oyle tatli oyle tatli bir kitap kiii:))
Sicacik bir hikayee:) yazari mustafa kutlu.
Bu arada o kizin oyunculugunu o Aci Hayat dizisinde ben de hic begenmezdim simdi dedigin gibi toparlamis ama
İyi geceler Tugbaa.dinlen bol bol.
Menun de cok guzel, hatta az mi ne:))
Yorma cok kendini temizlik yapacagim diye
Hatta birini tutsan Ebru artik temizlik icin, dogumun cok yaklasti.
İyi gceleerr
kis tadimlik yedim bir yerim sismesin diye
klavye arkasindan bile birbirini anlamak mutlulugu sevinci kederi paylasmak ne garip degilmi
hayat bu iste
anlamlastiramasakta anliyoruz yaaaaaaaaa
sana cok sey soylemek isterdim ama kelimeler kifayetsiz
sadece sen beni anliyorsun ve ben soylemesemde sen icimden gecenleri duyuyorsun bunu biliyorummmmmmmmmmm
mutlu olun daha ne deyim kiiiiiiiiiiiii
iyi geceler tubissssssssim
bak ben hep burdaydim
yarin kizlar binsin yine size gelirim teselliyeeeeeee
sabah yollarim canim
haydi bas basssssssssss
bende yatiyom tombul kelebeklerim
Kacamaklarim ve bennn su anda hala yiyorum
Bu gece yediklerimi ancak 2 gun ac kalirsam dengelerim
1 pacanga boregi
Yarim dilim kek
1 avuc Kabak cekirdegi
1 elma
Gece gece su halime bakin( tatlida vardida yemedim
Mideme agri girdi
Offofff cok pismanim keske ciksalar midemden
Eve gidicez birazdan kimselerde yok
İyi geceler yarin 500 gr almis benle gorusuruz
Amin canım sağol Allah razı olsun :)
Yok ben her seferinde en son yazdığım mesajdan itibaren okuyorum. Hepsini okudum, direk benimle alakalı olanlara hep cevap veriyorum zaten. Diğerlerini de alıntılayıp fikirlerimi belirticektim ama bana göre biraz ağır konulardı. Yorum yapmak istemedim. Ama merak etme ben hep son mesajımdan itibaren yazılan herşeyi okuyorum yani
Ben anne olmadigim icin anlayamam tabi ama uzme kendini yakizlarim gumrugun karsisinda ben bu tarafindayim
camdan onlari seyretmek ne kotu yaaaaaaaaa
gonlumu avutamiyorum sika sika bir oldum kendimi aglamak istemiyorum onlar uzgun gitmesin diye
bir siz beni teselli ediyonuz herhaldeki size geldim
havaalanindayim birazdan gozden kybolup ucupppp gidecekler
offffffff ben bunlari nasil evlendirecem yawwwwwwwwww
iki hafta ayriyiz ama benim yerime anamin kokusunda uyuyacaklar
mesajlari gelince sayarim hic zamanim olmadi inaninnnnnnnnnnnn
anne olmak ne zor yaaaaaaaa
ve elif kucamda ama balimla naz gibi kokmuyor
Bidaha böyle olmaz dimiii ecem
Ecemmmmmmmm noldu sana yaaaaaa. Sen hedefe yaklaştıkça işi bozmaya başladın. Hadi şu iki kilocuğunuda ver bir an önce seni mezun edelim, telli duvaklıGeri kalan kilolarıda burda verirsin yine bizimle. Bu gidişle çünki senin mezuniyeti uzun süre göremeyeceğiz gibi geldi. Bide düşünsene şuan takımın en zayıfı sensin. Ayyyy ne güzel yaaaaaaa Ben olsam çok mutlu olurdum. Sen böyle yerinde saydıkça Betül yetişecek sana haberin olsun
-ecem hadi kacamak yapmissin, artik olan olmus, bari kendine eziyet etme, bu 2 gun fln protein agirlikli beslen, bol su ic ve spor yap.hic bir sey yememek metabolizmani yavaslatir
kizlarim gumrugun karsisinda ben bu tarafindayim
gonlumu avutamiyorum sika sika bir oldum kendimi aglamak istemiyorum onlar uzgun gitmesin diye
Tamam canım benim. Direkt seninle alakalı değil ama takım geneli için yaptığım bazı değerlendirme sonuçları ve mesaj sayılarıda vardı. Onlar hakkında senden bişey duyamayınca yazma gereği duydum. Olur yaa belki gözünden kaçmıştır diye. Böyle bir açıklama getirdiğin içinde teşekkür ederim.Bunu bilmek oldukça güzel.
Kolay gelsin ebrucum
Evet canım dışarda olduğum için yemeğimi tam ayarlayamadım ondan öyle oldu. Sağol tatlım :)
Neee?? :26:
Bidaha böyle olmaz dimiii ecem
Yazdiklarim silinip durdu
Alintilayip cevap vermistim sinir oldum.
-ecem hadi kacamak yapmissin, artik olan olmus, bari kendine eziyet etme, bu 2 gun fln protein agirlikli beslen, bol su ic ve spor yap.hic bir sey yememek metabolizmani yavaslatir
-ebru kitabin ismi uzun hikaye. Filmi uzun yolculuk diye ismini degistirmisler. Ama filmi de fena degildi. Yine de her zaman oldugu gibi kitabi daha guzeldi
Ebru 6 kitap az mi? Ben daha bir tane bile bitirmedim.
Filmi olan kitaplardan konu acilmisken, 2 kitap daha tavsiye edeyim sana ikisinin de filmi var. 1i ucurtma avcisi harika bir kitap. Filmi o kadar guzel degil. 2.si sen dunyaya gelmeden, cok harika bir kitap bence, bunun filmi de guzel baya aslinda. Ama tabiki kitap her zaman one geciyor gerci bu 2 kitap ta dram, istersen dogum yaptiktan sonra oku:)))
Tursu kavurmasini yapmadan netten bakarsin yine nasil yapildigina, ben hic yapmadim daha once tahmin ettigim kadariyla ustunkoru anlattim.
Temizlik konusuna gelince sen de klasik bir cok insanin yaptigini yapmissin, kadini zaten temizlik icin cagiriyorsun kendin de yapcak olsan onu cagirmadan yaparsin zatrn:))))
Etrafinda arastir iyi yapan biileri mutlaka vardir sama ihtiyac olmadan halletsin her seyi, kayinvalidenle gorumcen de yardima geldiginde aa ebru zatrn bu ev tertemiz yapilcak is pek yok ki desinlerrd
olmiicaaakkk(
offf ya moralm cok bozuk zaten betülcümde inseee keske bir an önce hedefine yaklassa fena olmaz biz o geldiğinde onunla aynı kilodaydık 2m,iz oluruuuz ne güzeeell :))( su 5 lere indim yerimdee sayıyoorumm arkadaslarla olunca aksam diyet yapıyorum yemicem afiyet olsun size dedim ama coook dalga gectiler ( off ya dedim yedimmmm
yoğurt yiyorumm bugün tüm gün
Kızlarr ben yine akşam dönücem eve, gecikebilirim de. Haberiniz olsun :) Görüşürüz inşallah yine. Her zaman olduğu gibi, Allah'a emanetsiniz.
Rica ederim canım benm, ilk zamanlardan beri dikkat ediyorum öyle yapmaya. Alışkanlık oldu güzel oldu :) Mesaj sayıları ile ilgili paylaşımlarını da okudum bu arada, bence bu akşam kalabalığı yakalarsak ya da yarın, takımda bazı yenilikler yapalım. yeni kurallar falan koyalım. Kimseye ağır gelecek şeyler olmayacak tabi ki, tamamen uygulanabilir ve motivasyonu arttırmaya yönelik şeyler olucak. Yani başarabilirsek.
İlerde ben de anne olursam, çok büyük ihimalle tıpkı senin gibi bi anne olacağım.. Çocuklarına karşı sevgini bu şekilde ifade etmen o kadar güzel ki maşallah. Sevgisini belli etmeyen ya da yanlış şekillerde belli eden, ettiğini sanan anneler her zaman için mutsuz çocuklar yetişirirler.. Takımızdaki anneleri bu noktada ben hep çok beğeniyorum maşallah size.
dogrz soyluyorsun ama elde degil betulumBen anne olmadigim icin anlayamam tabi ama uzme kendini ya
2 haftacik kizlarin eglenip gezip tatil yapip mutlu mutlu geri geleceklerrr
2 hafta cok kisa bir suree
Dedigin gibi anne olmak zaten zor, biraz evde sana da daha serbest zaman olusacaktir, esinle ilgilen, kendinle ilgilen vakit ayir. Vakit bulamayip yapamadiklarini yap
Bir de o acidan bak))
insanin baska dayanagi olmayinca gozunun gormedigi heryerde ozlem oluyoraaaaaaa beril bu ne hallll, ne güzel iste gözün kapalı emanet edebilecegin tek yere gidiyorlar annenin yanına.. kızlar icinde ne güzel simdi dramatize edipte üzme kendini iyicee kızlar senin 2 hafta sonra yanı basındalar hemde süpriz hazırlarsın onlaraa onlar yokken
beni cocuklarim hep guclu gorsun diye calisiyorumRica ederim canım benm, ilk zamanlardan beri dikkat ediyorum öyle yapmaya. Alışkanlık oldu güzel oldu :) Mesaj sayıları ile ilgili paylaşımlarını da okudum bu arada, bence bu akşam kalabalığı yakalarsak ya da yarın, takımda bazı yenilikler yapalım. yeni kurallar falan koyalım. Kimseye ağır gelecek şeyler olmayacak tabi ki, tamamen uygulanabilir ve motivasyonu arttırmaya yönelik şeyler olucak. Yani başarabilirsek.
İlerde ben de anne olursam, çok büyük ihimalle tıpkı senin gibi bi anne olacağım.. Çocuklarına karşı sevgini bu şekilde ifade etmen o kadar güzel ki maşallah. Sevgisini belli etmeyen ya da yanlış şekillerde belli eden, ettiğini sanan anneler her zaman için mutsuz çocuklar yetişirirler.. Takımızdaki anneleri bu noktada ben hep çok beğeniyorum maşallah size.
gelacanim bende geldim ama kimse yokKızlarr ben yine akşam dönücem eve, gecikebilirim de. Haberiniz olsun :) Görüşürüz inşallah yine. Her zaman olduğu gibi, Allah'a emanetsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?