Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kis tadimlik yedim bir yerim sismesin diye
klavye arkasindan bile birbirini anlamak mutlulugu sevinci kederi paylasmak ne garip degilmi
hayat bu iste
anlamlastiramasakta anliyoruz yaaaaaaaaa
sana cok sey soylemek isterdim ama kelimeler kifayetsiz
sadece sen beni anliyorsun ve ben soylemesemde sen icimden gecenleri duyuyorsun bunu biliyorummmmmmmmmmm
mutlu olun daha ne deyim kiiiiiiiiiiiii
Biliyomsunuz ben bugün çok yorgunum Hiç evde de yoktum fazla katılamadım özür dilerim. Müsadenizle ben uyuyayım. Sizleri seviyorum. Yarın görüşmek üzere inşallah hayırlı geceler
iyi geceler tubissssssssim
bak ben hep burdaydim
yarin kizlar binsin yine size gelirim teselliyeeeeeee
Arkadaslarr
Cumartesi gunku mesaj sayilarini tugba disinda kimse atmamissss
Yarin atin lutfen listeyi yazicam yarinn
sabah yollarim canim

haydi bas basssssssssss
bende yatiyom tombul kelebeklerim

Bu gece yediklerimi ancak 2 gun ac kalirsam dengelerim
1 pacanga boregi
Yarim dilim kek
1 avuc Kabak cekirdegi
1 elma
Gece gece su halime bakin ( tatlida vardida yemedim
Mideme agri girdi
Offofff cok pismanim keske ciksalar midemden
Eve gidicez birazdan kimselerde yok
İyi geceler yarin 500 gr almis benle gorusuruz

Amin canım sağol Allah razı olsun :)

Yok ben her seferinde en son yazdığım mesajdan itibaren okuyorum. Hepsini okudum, direk benimle alakalı olanlara hep cevap veriyorum zaten. Diğerlerini de alıntılayıp fikirlerimi belirticektim ama bana göre biraz ağır konulardı. Yorum yapmak istemedim. Ama merak etme ben hep son mesajımdan itibaren yazılan herşeyi okuyorum yani

Kolay gelsin ebrucum

İyi geceler Tugbaa.dinlen bol bol.
Menun de cok guzel, hatta az mi ne:))

Evet canım dışarda olduğum için yemeğimi tam ayarlayamadım ondan öyle oldu. Sağol tatlım :)

Kacamaklarim ve bennn su anda hala yiyorum

Neee?? :26:

Bidaha böyle olmaz dimiii ecem

Günaydın demeyi unuttum canlarıma Hepinize günaydıııııın güzel bi pazar günü geçirmenizi diliyorum hepinize. Öyle bi pazar günü olsun ki kaçamaksız, efendime söyliym bol sporlu falan Şu an kimsecikler yok zaten, ben de kahvaltımı hazırlayayım. Öğlen dışarıya çıkıcam. Çıkmadan yine gelcem inşallah. Mmmmuah

Allahım yaaaa kız her yönden düşünüp cevap vermiş. Harikasın Betül başka bişey diyemiyorum sana Ben kayınvaliden açısından söylemiştim. Seni beğendikleri zaman ne kadar gururlanıyordur diye. Ama sen öyle güzel açıklamışsın ki, tebrik ediyorum

Çok merak ettim ben şu turşu kavurmasını bir ara deneyeceğim. Çok ilginç geldi bana.

Kitabın adı ne? Okumayı isterim inşallah. Bu arada kızlar geçen ay 10 kitap okumuştum. Bu ay daha 6. kitap elimde sürünüyor.

İyi geceler Tugbaa.dinlen bol bol.
Menun de cok guzel, hatta az mi ne:))

Yorma cok kendini temizlik yapacagim diye
Hatta birini tutsan Ebru artik temizlik icin, dogumun cok yaklasti.
İyi gceleerr

Canım yaaa daha önce öyle bişey denedim temizlik için. Eve gelen kızla birlikte bende temizlik yaptım, duramadım. Evin yarısını o temizledi, yarısını ben temizledim. Ama ona para verdim kendime vermedim Şimdilik öyle kaba saba bişeyler yapıyorum kendi halimde yavaş yavaş. Son üç hafta izne ayrılacağım inşallah. O zaman düşünüyorum birisini almayı. Gerçi kayınvalidemle görümcem temizlik için geleceklerini söylüyorlar ama onlara bırakmam asla Bide artık doğum yaklaştıkça her an herşey olabilir düşüncesiyle daha bir derli toplu olmak lazım. Dünya bu başına heran herşey gelebilir hazırlıklı olmak lazım.

Aminnnnnnn Beril'cim inşallah canım. Sen içini rahat tut, inşallah herşeyin hayırlısı olur. Olacağı varsa zaten kaderden öteye gidilmiyor. Her ne kadar doğru kararlar vermeye çalışsakta bazen olmuyor işte. Allah doğru insanlarla doğru zamanlarda karşılaştırsın inşallah hepimizi.

Kacamaklarim ve bennn su anda hala yiyorum

Ecemmmmmmmm noldu sana yaaaaaa. Sen hedefe yaklaştıkça işi bozmaya başladın. Hadi şu iki kilocuğunuda ver bir an önce seni mezun edelim, telli duvaklı Geri kalan kilolarıda burda verirsin yine bizimle. Bu gidişle çünki senin mezuniyeti uzun süre göremeyeceğiz gibi geldi. Bide düşünsene şuan takımın en zayıfı sensin. Ayyyy ne güzel yaaaaaaaBen olsam çok mutlu olurdum. Sen böyle yerinde saydıkça Betül yetişecek sana haberin olsun

Tamam canım benim. Direkt seninle alakalı değil ama takım geneli için yaptığım bazı değerlendirme sonuçları ve mesaj sayılarıda vardı. Onlar hakkında senden bişey duyamayınca yazma gereği duydum. Olur yaa belki gözünden kaçmıştır diye. Böyle bir açıklama getirdiğin içinde teşekkür ederim. Bunu bilmek oldukça güzel.

kizlarim gumrugun karsisinda ben bu tarafindayim
camdan onlari seyretmek ne kotu yaaaaaaaaa
gonlumu avutamiyorum sika sika bir oldum kendimi aglamak istemiyorum onlar uzgun gitmesin diye
bir siz beni teselli ediyonuz herhaldeki size geldim
havaalanindayim birazdan gozden kybolup ucupppp gidecekler
offffffff ben bunlari nasil evlendirecem yawwwwwwwwww
iki hafta ayriyiz ama benim yerime anamin kokusunda uyuyacaklar

mesajlari gelince sayarim hic zamanim olmadi inaninnnnnnnnnnnn
anne olmak ne zor yaaaaaaaa
ve elif kucamda ama balimla naz gibi kokmuyor

Yazdiklarim silinip durdu
Alintilayip cevap vermistim sinir oldum.

-ecem hadi kacamak yapmissin, artik olan olmus, bari kendine eziyet etme, bu 2 gun fln protein agirlikli beslen, bol su ic ve spor yap.hic bir sey yememek metabolizmani yavaslatir

-ebru kitabin ismi uzun hikaye. Filmi uzun yolculuk diye ismini degistirmisler. Ama filmi de fena degildi. Yine de her zaman oldugu gibi kitabi daha guzeldi
Ebru 6 kitap az mi? Ben daha bir tane bile bitirmedim.
Filmi olan kitaplardan konu acilmisken, 2 kitap daha tavsiye edeyim sana ikisinin de filmi var. 1i ucurtma avcisi harika bir kitap. Filmi o kadar guzel degil. 2.si sen dunyaya gelmeden, cok harika bir kitap bence, bunun filmi de guzel baya aslinda. Ama tabiki kitap her zaman one geciyor gerci bu 2 kitap ta dram, istersen dogum yaptiktan sonra oku:)))

Tursu kavurmasini yapmadan netten bakarsin yine nasil yapildigina, ben hic yapmadim daha once tahmin ettigim kadariyla ustunkoru anlattim.

Temizlik konusuna gelince sen de klasik bir cok insanin yaptigini yapmissin, kadini zaten temizlik icin cagiriyorsun kendin de yapcak olsan onu cagirmadan yaparsin zatrn:))))
Etrafinda arastir iyi yapan biileri mutlaka vardir sama ihtiyac olmadan halletsin her seyi, kayinvalidenle gorumcen de yardima geldiginde aa ebru zatrn bu ev tertemiz yapilcak is pek yok ki desinlerr d

Ben anne olmadigim icin anlayamam tabi ama uzme kendini ya
2 haftacik kizlarin eglenip gezip tatil yapip mutlu mutlu geri geleceklerrr
2 hafta cok kisa bir suree
Dedigin gibi anne olmak zaten zor, biraz evde sana da daha serbest zaman olusacaktir, esinle ilgilen, kendinle ilgilen vakit ayir. Vakit bulamayip yapamadiklarini yap
Bir de o acidan bak))

olmiicaaakkk (

offf ya moralm cok bozuk zaten betülcümde inseee keske bir an önce hedefine yaklassa fena olmaz biz o geldiğinde onunla aynı kilodaydık 2m,iz oluruuuz ne güzeeell :)) ( su 5 lere indim yerimdee sayıyoorumm arkadaslarla olunca aksam diyet yapıyorum yemicem afiyet olsun size dedim ama coook dalga gectiler ( off ya dedim yedimmmm

-ecem hadi kacamak yapmissin, artik olan olmus, bari kendine eziyet etme, bu 2 gun fln protein agirlikli beslen, bol su ic ve spor yap.hic bir sey yememek metabolizmani yavaslatir

yoğurt yiyorumm bugün tüm gün

aaaaaaa beril bu ne hallll, ne güzel iste gözün kapalı emanet edebilecegin tek yere gidiyorlar annenin yanına.. kızlar icinde ne güzel simdi dramatize edipte üzme kendini iyicee kızlar senin 2 hafta sonra yanı basındalar hemde süpriz hazırlarsın onlaraa onlar yokken

Rica ederim canım benm, ilk zamanlardan beri dikkat ediyorum öyle yapmaya. Alışkanlık oldu güzel oldu :) Mesaj sayıları ile ilgili paylaşımlarını da okudum bu arada, bence bu akşam kalabalığı yakalarsak ya da yarın, takımda bazı yenilikler yapalım. yeni kurallar falan koyalım. Kimseye ağır gelecek şeyler olmayacak tabi ki, tamamen uygulanabilir ve motivasyonu arttırmaya yönelik şeyler olucak. Yani başarabilirsek.

İlerde ben de anne olursam, çok büyük ihimalle tıpkı senin gibi bi anne olacağım.. Çocuklarına karşı sevgini bu şekilde ifade etmen o kadar güzel ki maşallah. Sevgisini belli etmeyen ya da yanlış şekillerde belli eden, ettiğini sanan anneler her zaman için mutsuz çocuklar yetişirirler.. Takımızdaki anneleri bu noktada ben hep çok beğeniyorum maşallah size.

Kızlarr ben yine akşam dönücem eve, gecikebilirim de. Haberiniz olsun :) Görüşürüz inşallah yine. Her zaman olduğu gibi, Allah'a emanetsiniz.

Kolay gelsin ebrucum

Evet canım dışarda olduğum için yemeğimi tam ayarlayamadım ondan öyle oldu. Sağol tatlım :)

Neee?? :26:

Teşekkürler canım ama saat 2 oldu ben hala hiç bir iş yapmadım. İyice tembelleştim. Bi başlasam belki yapacağımda başlayamadım gitti

Beril'cim yaaaa çocuklardan ayrılmak çok zor ama seninkiler tatil yapıp eğlenmeye gidiyor. Ayrıca yaşlarıda maşallah yeterli senden ayrı kalmaya. Düşünsene benim miniğim geçen yaz 2 ay kaldı babasında. Ben Konya'dayım, o antakyaya gitti. Ordan geldikten sonra bir hafta yanımda kalmadan Aksaray'a anneme götürdüm. Çalıştığım için burda bakacak kimse yoktu. Konya'da yaz okulu ayarlayayım istedim ama kafama göre bulamadım. Antakya'da gitti yaz okuluna ve her ne kadar birbirimizi çok özlesekte çok ama çok eğlenmiş. Yüzmeyi tamamen öğrenmiş. Hatta üztüne stil bile öğretmişler. Öyle bir burnumda tüttüki bu iki ay sorma gitsin. Dua et seninkilerin yaşı büyük. Bide iki haftalığına gidiyorlar. Eminim çok mutludurlar. Bide Elif'i gönderdiğini düşünsene. Ben 2,5 yaşından itibaren mecburen babasına yolluyorum tatillerde. Çok sıkma canını. Allah böyle tatlı ayrılıklardan başka ayrılık acısı tattırmasın cümlemize.

Tavsiyelerin için çok teşekkürler Betül'cüm. Okumaya çalışacağım mutlaka. Bu arada bende senin gibi düşünüyorum. Filmi izlemeden önce kitabı varsa eğer mutlaka önce kitap okunmalı. Film ve kitap arasında çok farklı şeyler olabiliyor. 6 kiatp iyide canım geçen aya göre çok az. Aslında yine çok okurdum ama son okuduğum kitap Jack LONDON'ın Uçurum insanları isimli kitabı biraz ağır geldi. Çeviridende kaynaklı olabilir. bide araştırma kitabına daha yakın bir kitap. Bilmediğim bisürü şey öğrendim İngiltere hakkında kitaptan. Yaklaşık 10 gündür sürünüyor elimde.

Temizliği ve turşu kavurmasınıda aynen senin söylediğin gibi düşünüyorum. Zaten böyle giderse bu tembellikle temizlik felan yapamayacağım

Sen niye onlara diyette olduğunu söylüyorsun ki Tabiiki dalga geçerler. Zaten şuan ideal kilonun altındasın. Sen iyice zayıflamaya çalışıyorsun. Artık diyet yaptığını kimseye belli etmemeye çalış yoksa onların katkısıyla vermek yerine alırsın. Kaçamak yaptın diyede sağlığını bozma yine. Düzgün şeyler yeeeee. Yoğurtla olmaz. Ayyyy yine kızdırdın beniiiiiiiiiii

Kızlarr ben yine akşam dönücem eve, gecikebilirim de. Haberiniz olsun :) Görüşürüz inşallah yine. Her zaman olduğu gibi, Allah'a emanetsiniz.

İyi eğlenceler Tuğba'cım

Biz önce olan kurallarımızı uygulayalım gerisi düzelecek zaten Tuğba'cım. Ama şu durumda olanları uygulamıyoruz ki yenilerini nasıl koyalım. Bu konuda herkes kendini düzeltirse daha iyi olur. Bu hafta öyle olacağını tahmin ediyorum yoksa yavaş yavaş birbirimiz üzmeye başlayacağız.

dogrz soyluyorsun ama elde degil betulum

insanin baska dayanagi olmayinca gozunun gormedigi heryerde ozlem oluyor
beni cocuklarim hep guclu gorsun diye calisiyorum
anne hic hasta olmaz
anne yorulmaz
annenin canini kimse sikamaz
anne her seyi yapar
annem gelirse gorursun
benim cocuklarim beni boyle bilirler
ben cok agrili donemlerimde aciyormu dediklerinde yok ya canim pasta istiyor kantine gidelimmi derdim kizlarima
ben kivranirken sirita sirita pasta yerdik
evde kavga felan oldunda hic bir odaya gidip saklanmam anne uzuldu demesinler diye sarki felan soylerim kek yaparim
birgun kizimin bisikletinin zinciri atti ama nasil agliyor baba gelsin dedim olmadi
deneye deneye o zinciri taktim
neden mi
ben hep aglayan hasta olan bir annenin kiziydim
annem hep aglardi o agladikca biz mahvolurduk ama bizi bile gormezdi
aslinda hasta da degildi bence sirf babamin ilgisini cekmek icin yapilan ufak oyunlardi
ama o donemlerde biz abimle sarilir annem olecekmi derdikbenim cocuklarim boyle olmasin diye
belki dogru belki yanlis boyle davraniyorum
gelacanim bende geldim ama kimse yok
bari yuruyeyim elifi uyutup

kızlar uzgunum dunden berı gıremedım...
dun kaynanama geldım kaynım ınternetı kapatmıs neymıs bız cok gırıyomusuz ve ben suan komsudan gırıyorum cok uzgunum ama ebrum senden 2 hafta ızın ısyıtorum....

slm.bende üzgünüm.dün aksamdan beri gelemedim.misafirim vardi.hasta hasta kabul etmek zorunda kaldim.gecmisi okuyayim geleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…