Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben esimden cok memnunum ebrucum,mutluyum.bizim komsumuzun akrabasiydi esim.bizde oglu olanlar kiz ararlar,bazen kapi kapi,bazende akrabalara sorarlar.kayinvalidem de komsumuza gelmis.beni yolda görmüs.komsumuzu annemcok sever.kardes gibiler.kiramadi onu.tamam bir konussunlar diye(ben evlenmeyi istemedigimden,bana güvendi)esim geldi konustuk,ilk görüste asik olduk.sonra annem olmaz dedi,almanyaya kiz vermem.esim bir hafta akrabalarimizi gezdi.yardimci olun diye.bende diger taraftan resti cekince annem kabul etti.simdi cok seviyor esimi.yalniz hep annem diyorum.babamda var ama bizde son söz anne de
:)
ilkbaharda daha güzel buralar.bence de yaza dogru daha güzel olur.

o kizi ben hala begenmiyorum.

Tamam canım seni izinli yazarız. Sıkma sen canını. Hatta bence sen kendini burası konusunda çok kasma. Kendi evine geçtiğin zaman daha rahat edersin.Ayrıca izinliyim diyede diyeti bırakma sakın. Döndüğünde kilo almış olursan eğer bekletirim listeye almak için.

Maşallah maşallah canım. Allah daim etsin mutluluğunuzu. Ben buna görücü usülü demem çünki siz aşık olmuşunuz birbirinize. Nerelisin bu arada?

biz türklerde öyle bir huy var galiba.bende birisi bir sey yaparken duramiyorum.huzursuz oluyorum.seni anliyorum.
her kayinvalide betülün ki gibi degil.bana güzel denince benim kayinvalidem kiskanir.dudagini büzer.beni begenip aldi ama huyu öyle.herkes kötü diyecek ki o,iyi desin.korusun.
seni anliyorum.cocuklarindan 1 dakika bile ayrilmak cok zor.ama annenlere gidiyorlar.onlara da bir degisiklik olacak.onlar orda mutlu olunca,sende mutlu olursun.messenger dan kamerayla konusursun,özlediginde.

ucurtma avcisini okumustum.gercekten muthis kitap.digerini de arastiriyim.enkötü ihtimal yazin türkiye ye gelince alirim.

daha ilk cümlelerini okurken hissettim,neden güclü anne olmak zorunda oldugunu.simdilerde iyi olur güclü anne.ama hersey dozunda olmali.benimgercekten cok güclü bir annem var.evlenince biraz bocaladim.cünkü benim yapamadigim herseyi annem yardim eder.yapardi.ben ona cok güvenirdim.kendime gelmem biraz zaman aldi.sen cocuklarina biraz sorumluluk ver.herseyi sen yapma.
sinir oldum bu kaynina.

evet,bizimli askli görücü usulü.sivasliyim.

bende gideyim.cocuklar banyoyapacak.yarin okul var.malum burda tatil degil.aksam gelmeye calisacagim tabi gelebilirsem.

26 OCAK MEsAJ SAYİLARi

Dontpanic 6
Betul 9
Ecemm 9
Beril22
Blitz86 10

bende gideyim.cocuklar banyoyapacak.yarin okul var.malum burda tatil degil.aksam gelmeye calisacagim tabi gelebilirsem.

Kolay gelsin Tugba
Burada tatilll cookk mutlu oluyorum hatirladikcaa:))
Esinle hikayeniz de cok hosuma gitti:)
Birbirini seven ciftlere bayiliyorummm

Menum

Sabah 12 gibi
1 kasik tursu kavurmasi -annrm yine yapmisti cok az yedjm-
1 dilim peynir
1 dlim ekmek
1 bardak sut

Ara
2 avuc kuru yemis (beyaz leblebi+tuzlu fistik)

Aksam
Balik ve sogan

ya ne bicim bir aile bu
hicmi allah korkusu kul utanmasi yok
kayninla evlenecek kiza simdiden aciyorum
kizma bana ama sinirlendiriyor beni kaynin

ben oralarin her mevsimini bilirim ama pek sevmem soguktur oralar gun erken biter 8 den sonra markat bile bulamazsin ekmek almaya
annemlerede kiziyorum bazen ne var orda diye ama kardesim var
abimde kesin donus yapti

gorustuk bile skyp te yarin ise gideceklermis
babam hergun haslik verecekmis
kasada olacaklar ya hevesliler
dil sorunuda olmayinca keyfleri yerinde
turk bakkali var babamin
sen neresindensin
gerci ozelden de sormustum ama cevap gelmedi

cocuklara sorumluluk vermekler guclu bir anne modeli cizmeye calismak cok baska seyler canim
ben guclu durmaya calisiyorumki aciz herseye dirdirlanmayan en ufak bir seyde yikilmymayan her kotu seyde bir guzellik gorebilen hicbirseyin caresiz olmadina inanan vs.bir anne bilsinler beni diye
tabiki sorumluluk duygusu bambaska ben cocuklarimin her isini yapmam
ufak cezalarimiz yada evde yapmasi gerekenler tabiki var
en nihayetinde onlar bebek degil birey canim
ama biz anneler kiyamiyoruz bazen minnaklara degilmi

Zaten artık kimseye söylemeyecegim cuma günü alısveriste en yakın arkadasımın bile acık acık kıskanclık yaptıgını gördüm insan azmetsin oluyor kıskanmak ne diye anlamıyorum
Daha bi önceki alısveriste 42 beden olan arkadasım cuma günü birden 38 oldu
Kemiklerim iriymiste yok bilmem neymiste zaten bi cok kisiyi hayatımdan cıkarmaya karar verdim ben kendime yetiyorum

Menüm

Sabah
1 kase yogurt

Ogle+Aksam
1 y.k kadar tavuk gögsü pilavın üstüne koyarız ya didiklenmis oyle
2 yk makarna
1 yk yogurt

Sabah gec kalktım o yzden kahvaltı yok

1 lt su

Son düzenleme:
Tum kacamaklarima ragmen kilom ayni cumaya kadar 1 kiloya yakin gitsin istiyorum insallah olucak

Son düzenleme:

Ayy hic sevmem oyle yapanlarii:)
Hadi normal kiskanmis ozenmis olabilir. Ben mesela bir arkadasimla bulustum ne zamandir gormuyorum cok zayiflamis. Guzel olmustu. Dedim ona yaa ne guzel zayiflamissin ben de istiyorum fln . Ama senin arkadasin gibi yapanlara gicik oluyorum.

Tum kacamaklarima ragmen kilom ayni cumaya kadar 1 kiloya yakin gitsin istiyorum insallah olucak

Eki Görüntüle 617799
Ben de bugun tartildim
Cumaya kadar daha tartilmiycam bakalimm nasil olcak sonuclar:))
5 gun guzel yapabilirsem bu haftadan umutluyumm

Bende sinir oluyorum böyle oluncaa gece bile kalkıp pasta yiyo sonra 38 bedenim dyoki boyu 164 falan kilosu 65 66 bi süre görüsmicemm kesin kararlıyım

5 gün az degil güzel sonuclar alıcazzzzz bu haftaa :)

Yarin aksam yemegine ddavetliyimm
Nisanlim kiz kardesi ben kuzenlerine gidecegizz
Fazla yememeye caliscam ama bakalimm :))

Bende sinir oluyorum böyle oluncaa gece bile kalkıp pasta yiyo sonra 38 bedenim dyoki boyu 164 falan kilosu 65 66 bi süre görüsmicemm kesin kararlıyım

5 gün az degil güzel sonuclar alıcazzzzz bu haftaa :)

ecemciim konuya tam vakıf oldum mu bilemiyorum ama daha dün ben benzer bir şey yaşadım. :26: en yakın arkadaşlarımdan biri hem de kız diyette olduğumu biliyor, kilo veriyorum sürekli farkında ve saklamıyorum da. sonra işte ben dukan yaptığımı söylemiyorum kimseye o da bilmiyor. dışarda ızgara yemem gerekiyordu dana eti. o da işte diyor şurda yesek burda hamburger, şurda döner... dedim ben yiyemem onları ben ızgara yiycem ya da salata. işte ooo sen böyle yapıyorsan, bu kadar da kasma kendini falan. resmen yedirmeye çalıştı bana. sonra regl olamadım bi türlü diye konu geçti, tatlıyı kestim ondan mı ki dedim. işte başladı öyle şey olur mu onu da yicen gel yiyelim falan. hemen çevirdim o öyle yapınca yiyorum daha dün yedim ama yani azalttım demek istedim dedim.

sonraaaaaa asıl bombaya gel. bershka da indirim vardı girdik. pantalon ve bi kaç şey beğendim. 36 beden alayım zayıflıyorum zaten dedim. içinden ne geçirdi bilmiyorum ama al bakalım bi dene 36 yı nasıl olcak, 38 i de dene bi dedi. iyi dedim. girdim kabine denedim 36 bedene girdim kapanmadı sadece. tamam yaa ben buna 5 kg sonra girerim dedim. mors oldu başladı kendi kemiklerinin iriliğinden. o ne kadar zayıflasa da giremezmiş. resmen şişko kompleksi yaptı yanımda. ki kendisi de şişko falan değil normal. ben 1.58 im o 1.54 falandır. 58 kgmış, ben 57 yim. çok farklı durmuyoruz. 38 giyiyormuş o da. yani şaştım kaldım arkadaşlar. thirt beğendim bana kötü olan rengini almamı söyledi. beğendiğimin rengi güzel değilmiş, olmamış. ama suratını görmeliydiniz böyle anlatınca olmuyor. resmen çatladı. bi de arkadaşım olacak yaa. görüşmicem zapzayıf olana kadar onunla!

Yarin aksam yemegine ddavetliyimm
Nisanlim kiz kardesi ben kuzenlerine gidecegizz
Fazla yememeye caliscam ama bakalimm :))

Yemek degilmis caya davetliymisiz
Gerci o daha kotu yemekte mutlaka diyete uygun bir seyler cikar ama cay yaninda hep hamurisi tarzi seyler oluyor

anne tombulunuz geldiiiiiiii
demin beri azeri kizi nin diyet sirrini ariyom ama bulamadim birsey
arkadas kac hafta bireysel birincilik almis
5 kasimda diyete 70 ile baslamis ve %75.5 kiloyu vermis
acaba hangi diyeti sporu yapiyor diye sayfalari didikledim ama bulamadim

kizlar bugun hepimiz toplu firarmi ettik bu halimiz ne?
betul belki cayin yaninda hamur isi yerine kisir felan vardir caktirmadan bir iki catal sonrasini nisanlinin tabana itelersin

bugunku menumu yazayim bari
sabah yyok
ogle yok
ogleden sonra tost kepekli ayranla
ara yok
aksam 1 elma+yogurt+5 cevizden olusan bir mey.yogurt
ara bir bardak sut+bir galeta
1,5 lt su
50 dakika spor tempo 6.4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…