- 8 Mart 2012
- 895
- 3.292
- 313
ben esimden cok memnunum ebrucum,mutluyum.bizim komsumuzun akrabasiydi esim.bizde oglu olanlar kiz ararlar,bazen kapi kapi,bazende akrabalara sorarlar.kayinvalidem de komsumuza gelmis.beni yolda görmüs.komsumuzu annemcok sever.kardes gibiler.kiramadi onu.tamam bir konussunlar diye(ben evlenmeyi istemedigimden,bana güvendi)esim geldi konustuk,ilk görüste asik olduk.sonra annem olmaz dedi,almanyaya kiz vermem.esim bir hafta akrabalarimizi gezdi.yardimci olun diye.bende diger taraftan resti cekince annem kabul etti.simdi cok seviyor esimi.yalniz hep annem diyorum.babamda var ama bizde son söz anne deGeçmiş olsun Tuğba'cım. İnsan kendisi hasta olsa bu kadar zor olmuyor. Ama çocuk hasta olunca sanki iki kez hasta oluyorsun. İnşallah biran önce düzelir. Aynen canım çok haklısın. Herşeye rağmen hayat çok güzel ve yaşamaya değer.
Amin canım benim çok teşekkürler.
Çok şanslısın öyle bir anneye sahip olduğun için. Öyle insanlar varki insanın kanını donduran. Kolay değil çünki bir babının eksikliğini doldurmak. Allaha şükür benim öyle bir sorunum olmadı çünki ayrılır ayrılmaz yeniden evlendim, Şimdi kızımmın eşime öyle bir baba deyişi var ki hiç kimse demez bu adam bu çocuğun üvey babası diye. Allahın çok şanslı kullarındanım şükürler olsun ki
Ohh ne güzel bir gün olmuş senin için.
İnşallah yemezsin ama nedense sana pek güvenemiyorum.Demek gelin gösterecek misafirlere, şimdi ne süzecekler seni ne süzecekler
Nasıl bir duygu Kadriye'cim bu şekilde evlenmek?
Yukarda da dedim yaaaaa bol bol helallik al annenden, üzmemeye çalış hiç bişekilde. Zaten annelerin hakkı ödenmiyor seninkisi maşallah ikiye katlamış
Hadi gözün aydın renginden bile belli oluyor
Hadi bakalım iyi gezmeler geç oldu ama. Gelince anlatırsın neler yaptın neler yedin içtin
Afiyet olsun canım. Patates ekmek yerine geçmiş zaten. Gayet güzel bir menü.
Çok ama çok az olmuş Kadriye. Neden bu kadar az?
Afiyet olsun canım. Petibör ve patates :44: Allahtan peynir ve azcık yumurta var menüde. Olmamış canım hiç beğenmedim çok sağlıksız. Bak yakında iyileşmeden yeniden hasta olacaksın ona göre. Artık sağlıklı beslenmeye başla.
Kahvaltı güzel, öğle pide olmamış. Sanırım dışardaydın o yüzden öyle oldu. Akşam ki sarmalar neliydi? Bu arada meyve yeme akşam süt iç yada yoğurt ye. Meyve hem acıktırır hem şekeri çok etkiler. Yürüyüş güzel olmuş.
:)
ilkbaharda daha güzel buralar.bence de yaza dogru daha güzel olur.arkadaslar benim tatil isi yatti
kizlar gidiyor neden gidemedime gelince
1 hasan gidemezmis oyle pat diye
2 cocuklar yokken dislerimi bitirsem iyi olurmus okula gotur getir derdi yemek dderdim olmazmis
3 annem bendeydi ayin 3unde gitti nisan mayis gibi 1 hafta gitsem daha iyi olurmus
4 en can alici sebep nisan mayis gibi gidersem abimle konusmus arabayla bile gidebilirmisiz
kaldim basinizaaaaaaaaa
o kizi ben hala begenmiyorum.Şimdi Huzur sokağı dizisinde oynayan bir kız var ya o zamanlar onunla birlikte acı hayat diye bir dizi vardı. Hatırlarsın belki. Hayatımda bu kadar rezil bir oyunculuk görmedim. Şimdi yine biraz beceriyor Huzur sokağında. O zamanlar beni delirtmişti. Kardeşim seyrediyordu ordan hatırlıyorum. Ondan sonra bir daha seyretmedim Kenan imirzalioğlunu. Bu arada öyle Ezel gibi dizilerde beni sarmıyor nedense. Bu aralar iki diziyi takip ediyorum. O da televizyondan değil. Genelde kaçırdığım için sonradan indirip izliyoruz eşimle. İlki Yalan Dünya, ikincisi İşler Güçler. Bayılıyorum bu iki diziye.
Bu arada bende yaklaşık 5 yıl oyunculuk yaptım. Üniversitede okulun Tiyatro ekibindeydim. Kötü oyunculuk görünce ister istemez izleyemiyorum. :26:
Hoş geldin Tuğba'cım
Bence adamcağız gayet haklı. Hem başbaşa kalın istemiştir belkideBen başımıza kalmandan memnunum. Eminim takımdaki herkes benimle ynı fikirdedir