Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

berilciiim merhabaaa vay canına diyorum. nasıl başarmış ben de merak ettim şmdii aslında benim bildiğim bireysel birinciler hikayelerini paylaşması gerekiyor sanırım. bu hafta şunları yaptım gibisinden. ama yanlış mı hatırlıyorum acaba :44:keşke biz de öyle kiro versek. hatta ben duraklamadayım sanırım

normalde oyle ama bazen yazmaya useniyorlar diye 7.takim sayfalarini didikledim ama yok canim birsey mesaj yazdim belki cevaplar
bende sana yazarim zaten
hemde bircok kez birincilik almis 2 kusur kilolarla

merhabaa betül ve beriil ben grip oldum iyi değilim. antibiyotiklerle pc başındayım. çatlıyor başım. siz nasılsınıız?

ben pek iyi degilim kizlar tatile gitti ya basim dumanli
bir arkadas mesaj yollamis onun icin albume bir sey ekledim sildim hemen sonrada cikamadim
ilik bir dus al melissa cayi ic uyumaya calis

:))
Gormedim mesjlarinizi pardon
Hosgeldinizzz
Ben baya butun gun buralardaydim ama pek gelen giden olmadi ozellikle aksam

beril77, betuld+, buseb
isimlere bakin
BBB

cok hoş

tamam berilcim haber verirsin çok sağ ol tavsiyen için

:))
Gormedim mesjlarinizi pardon
Hosgeldinizzz
Ben baya butun gun buralardaydim ama pek gelen giden olmadi ozellikle aksam

hoş bulduum bizde de pek kimsee yok

ben yatayım kızlar dinleneyim iyice. iyi geceler

ya ben uyuyamiyorum
elifte uyumadi
sayfalarda ise yarar bir bilgi varmi diye dolasiyorum ama birsey bulamadim

26 OCAK MEsAJ SAYİLARi

Dontpanic 6
Betul 9
Ecemm 9
Beril22
Blitz86 10

Ellerine sağlık Betül'cüm. Kızlar yarına kadar mesaj sayılarını atmayanlar atsın yoksa 0 olarak geçecek listeye haberiniz olsun.

Yemek degilmis caya davetliymisiz
Gerci o daha kotu yemekte mutlaka diyete uygun bir seyler cikar ama cay yaninda hep hamurisi tarzi seyler oluyor

Betül'cüm sakın ama sakın yeme. 18 gün kaldı 15 şubata. Ona göre Bence yarın senin miden ağrısın. Gitmeden öncede karnını doyur ki canın çekmesin. Beyaz leblebi yee bir avuç. Üzerine biraz su iç

Hadiii yaaa bak şimdi bende merak ettim araştırmak lazım. Kendi takımına baktın mı? Paylaşımlarına felan.

Kızlar geçmişe biraz baktım ama hepsine göz atamadım. Yarın sabah erken kalkmam lazım. Hepinizi öpüyorum kocaman

Yarın daha iyi bir takım bekliyorum. İnşallah benim internet sorunumda düzelir aranızda olurum.

bugun iki kitap aldim
cocuk gelisimiyle ilgili bilindik sorular ve uzman cevaplarindan olusuyor
kitabim adi cocuguma nasil davranmaliyim
yazari dr.koray karabekiroglu

oburude aklinla degil kalbinle yasa (hayatinizi degistirecek 4 soru)
ozlem bodemer

okuyunca fikir ve kitap konusunu beyan ederim

bakmammi hem takimina 7.takima hemde paylasim alanina
ama yok birsey bulamadim
ne yemis ne zaman yemis
ne sporu yapmis vs.........yok anam yok
iyi geceler allahtan birsey olmazsa geliriz caniskom

ya ben uyuyamiyorum
elifte uyumadi
sayfalarda ise yarar bir bilgi varmi diye dolasiyorum ama birsey bulamadim

Tam olarak neye bakiyorsun ki Beril
Aslinda sen her seyi biliyorsun
Ozel bi diyet veya recete aramana gerek yok ki.
Motivasyonunu arttirmak icinse o ayri ama muhtac oldugun kudret damarlarindaki asil kanda mevcutt d

Evettt evet tam anlamyla vakıf olabilmissin benim arkadasımda öyleee bide sözde en yakın arkadasım gecen hafta 2 tane serum yedim hastalıktan yok neymis zayıflamak icin oluyomus tüm bunlar ben ne kadar zayıflasamda incecik olamazmısım yapıma aykırıymıss kemiklerim iriymis bi kere bizde cuma günü gittik hatta yazmıstım yaa kot bedenimi iste o gün 2 kot daha alıcaktım bedenimden kücük hedefim ona girmek olucaktı zaten dönüste o magazaya sokmadı bilee beni tek kalmıstı o kotlar satılmıstır kesin tamda istedigim gibiydi (
Bi kere Betül bisey yazmıstı bilegini kavradıgında parmakların birlesmiyosA iri kemikliymissin birlesiyosa orta üstüste geliyosa inceymis benim hem orta hemde yüzük parmagımla bas parmagım üst üste geliyo
Bende görüsmicem simdi whatsapptan falan yazıyo kısa kısa cevaplar veriyorum
Mesela baska bi arkadasım cok samimi olmadıgım aaaa ne güzel zayıflamıssın ecem insan isteynce yapabiliyomus bende baslicam örnek oldun derken en samimi arkadasım bunu yapıyo

merhabaa betül ve beriil ben grip oldum iyi değilim. antibiyotiklerle pc başındayım. çatlıyor başım. siz nasılsınıız?

Ayyy canım gecmis olsunnn ya bol bol meyve ye dicemde dukanda da meyve yok ( ama sunu unutma herseyin basıında saglık geliyo

Tam olarak neye bakiyorsun ki Beril
Aslinda sen her seyi biliyorsun
Ozel bi diyet veya recete aramana gerek yok ki.
Motivasyonunu arttirmak icinse o ayri ama muhtac oldugun kudret damarlarindaki asil kanda mevcutt d

bende bilmiyorumki kendimi oyaliyorum aslinda sen ne yapiyon betulum

gunaydinnnnnnnnnnn
aaaaaaaaaa dukkani ben kapatmisim
yine ben acmisimmmmmmmm

kizlarrrrrr saat kac oldu nerdesinizzzzzzzzzz
hadi haftasonuda bitti
gelin gayriiiiiiiiiiiii

ben stuttgart yakinlarindayim.eskiden marketler 5 te kapanirmis ama artik degisti.yaklasik 8 senedir burada saat 10 da kapaniyor marketler.artik hersey var.özellikle türk marketleri cok faydali oluyor.ilk gelenler cok cekmis ama artik hersey kolay.
cok komik yaa.sen kendini üzme.herkesin böyle bir arkadasi var.sen inceciksin ne kemik iriligi...benim arkadasimda benden bir beden büyük.pantolon almisti.ona büyük gelmis.simdi degistirmeye gitmeyeyim,bana büyük oldu sen al bunu demisti.yanimdaki diger arkadasimla bakakalmistik.gizleyecek,kiskanacak ne var.sorsan benden 10 kilo eksiktir.ama bir beden büyük giyer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…