anne tombulunuz geldiiiiiiii
demin beri azeri kizi nin diyet sirrini ariyom ama bulamadim birsey
arkadas kac hafta bireysel birincilik almis
5 kasimda diyete 70 ile baslamis ve %75.5 kiloyu vermis
acaba hangi diyeti sporu yapiyor diye sayfalari didikledim ama bulamadim
betul buse nasilsiniz bebiklerim
berilciiim merhabaaavay canına diyorum. nasıl başarmış ben de merak ettim şmdii aslında benim bildiğim bireysel birinciler hikayelerini paylaşması gerekiyor sanırım. bu hafta şunları yaptım gibisinden. ama yanlış mı hatırlıyorum acaba :44:keşke biz de öyle kiro versek. hatta ben duraklamadayım sanırım
merhabaa betül ve beriilben grip oldum iyi değilim. antibiyotiklerle pc başındayım. çatlıyor başım. siz nasılsınıız?
beril77, betuld+, buseb
isimlere bakin
BBB
:))
Gormedim mesjlarinizi pardon
Hosgeldinizzz
Ben baya butun gun buralardaydim ama pek gelen giden olmadi ozellikle aksam
26 OCAK MEsAJ SAYİLARi
Dontpanic 6
Betul 9
Ecemm 9
Beril22
Blitz86 10
Yemek degilmis caya davetliymisiz
Gerci o daha kotu yemekte mutlaka diyete uygun bir seyler cikar ama cay yaninda hep hamurisi tarzi seyler oluyor
anne tombulunuz geldiiiiiiii
demin beri azeri kizi nin diyet sirrini ariyom ama bulamadim birsey
arkadas kac hafta bireysel birincilik almis
5 kasimda diyete 70 ile baslamis ve %75.5 kiloyu vermis
acaba hangi diyeti sporu yapiyor diye sayfalari didikledim ama bulamadim
bakmammi hem takimina 7.takima hemde paylasim alaninaEllerine sağlık Betül'cüm. Kızlar yarına kadar mesaj sayılarını atmayanlar atsın yoksa 0 olarak geçecek listeye haberiniz olsun.
Betül'cüm sakın ama sakın yeme. 18 gün kaldı 15 şubata. Ona göreBence yarın senin miden ağrısın. Gitmeden öncede karnını doyur ki canın çekmesin. Beyaz leblebi yee bir avuç. Üzerine biraz su iç
Hadiii yaaa bak şimdi bende merak ettim araştırmak lazım. Kendi takımına baktın mı? Paylaşımlarına felan.
Kızlar geçmişe biraz baktım ama hepsine göz atamadım. Yarın sabah erken kalkmam lazım. Hepinizi öpüyorum kocaman
Yarın daha iyi bir takım bekliyorum. İnşallah benim internet sorunumda düzelir aranızda olurum.
ya ben uyuyamiyorum
elifte uyumadi
sayfalarda ise yarar bir bilgi varmi diye dolasiyorum ama birsey bulamadim
ecemciim konuya tam vakıf oldum mu bilemiyorum ama daha dün ben benzer bir şey yaşadım. :26: en yakın arkadaşlarımdan biri hem de kızdiyette olduğumu biliyor, kilo veriyorum sürekli farkında ve saklamıyorum da. sonra işte ben dukan yaptığımı söylemiyorum kimseye o da bilmiyor. dışarda ızgara yemem gerekiyordu dana eti. o da işte diyor şurda yesek burda hamburger, şurda döner... dedim ben yiyemem onları ben ızgara yiycem ya da salata. işte ooo sen böyle yapıyorsan, bu kadar da kasma kendini falan. resmen yedirmeye çalıştı bana. sonra regl olamadım bi türlü diye konu geçti, tatlıyı kestim ondan mı ki dedim. işte başladı öyle şey olur mu onu da yicen gel yiyelim falan. hemen çevirdim o öyle yapınca yiyorum daha dün yedim ama yani azalttım demek istedim dedim.
sonraaaaaa asıl bombaya gel. bershka da indirim vardı girdik. pantalon ve bi kaç şey beğendim. 36 beden alayım zayıflıyorum zaten dedim. içinden ne geçirdi bilmiyorum ama al bakalım bi dene 36 yı nasıl olcak, 38 i de dene bi dedi. iyi dedim. girdim kabine denedim 36 bedene girdim kapanmadı sadece. tamam yaa ben buna 5 kg sonra girerim dedim. mors oldubaşladı kendi kemiklerinin iriliğinden. o ne kadar zayıflasa da giremezmiş. resmen şişko kompleksi yaptı yanımda. ki kendisi de şişko falan değil normal. ben 1.58 im o 1.54 falandır. 58 kgmış, ben 57 yim. çok farklı durmuyoruz. 38 giyiyormuş o da. yani şaştım kaldım arkadaşlar. thirt beğendim bana kötü olan rengini almamı söyledi. beğendiğimin rengi güzel değilmiş, olmamış. ama suratını görmeliydiniz böyle anlatınca olmuyor. resmen çatladı. bi de arkadaşım olacak yaa. görüşmicem zapzayıf olana kadar onunla!
merhabaa betül ve beriilben grip oldum iyi değilim. antibiyotiklerle pc başındayım. çatlıyor başım. siz nasılsınıız?
Tam olarak neye bakiyorsun ki Beril
Aslinda sen her seyi biliyorsun
Ozel bi diyet veya recete aramana gerek yok ki.
Motivasyonunu arttirmak icinse o ayri ama muhtac oldugun kudret damarlarindaki asil kanda mevcuttd
ben stuttgart yakinlarindayim.eskiden marketler 5 te kapanirmis ama artik degisti.yaklasik 8 senedir burada saat 10 da kapaniyor marketler.artik hersey var.özellikle türk marketleri cok faydali oluyor.ilk gelenler cok cekmis ama artik hersey kolay.ya ne bicim bir aile bu
hicmi allah korkusu kul utanmasi yok
kayninla evlenecek kiza simdiden aciyorum
kizma bana ama sinirlendiriyor beni kaynin
ben oralarin her mevsimini bilirim ama pek sevmem soguktur oralar gun erken biter 8 den sonra markat bile bulamazsin ekmek almaya
annemlerede kiziyorum bazen ne var orda diye ama kardesim var
abimde kesin donus yapti
gorustuk bile skyp te yarin ise gideceklermis
babam hergun haslik verecekmis
kasada olacaklar ya hevesliler
dil sorunuda olmayinca keyfleri yerinde
turk bakkali var babamin
sen neresindensin
gerci ozelden de sormustum ama cevap gelmedi
cocuklara sorumluluk vermekler guclu bir anne modeli cizmeye calismak cok baska seyler canim
ben guclu durmaya calisiyorumki aciz herseye dirdirlanmayan en ufak bir seyde yikilmymayan her kotu seyde bir guzellik gorebilen hicbirseyin caresiz olmadina inanan vs.bir anne bilsinler beni diye
tabiki sorumluluk duygusu bambaska ben cocuklarimin her isini yapmam
ufak cezalarimiz yada evde yapmasi gerekenler tabiki var
en nihayetinde onlar bebek degil birey canim
ama biz anneler kiyamiyoruz bazen minnaklara degilmi
cok komik yaa.sen kendini üzme.herkesin böyle bir arkadasi var.sen inceciksin ne kemik iriligi...benim arkadasimda benden bir beden büyük.pantolon almisti.ona büyük gelmis.simdi degistirmeye gitmeyeyim,bana büyük oldu sen al bunu demisti.yanimdaki diger arkadasimla bakakalmistik.gizleyecek,kiskanacak ne var.sorsan benden 10 kilo eksiktir.ama bir beden büyük giyer.Zaten artık kimseye söylemeyecegim cuma günü alısveriste en yakın arkadasımın bile acık acık kıskanclık yaptıgını gördüm insan azmetsin oluyor kıskanmak ne diye anlamıyorum
Daha bi önceki alısveriste 42 beden olan arkadasım cuma günü birden 38 oldu
Kemiklerim iriymiste yok bilmem neymiste zaten bi cok kisiyi hayatımdan cıkarmaya karar verdim ben kendime yetiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?