- 8 Mart 2012
- 895
- 3.292
- 313
okuduktan sonra begenip begenmedigini yaz,bende yazin alacagim kitaplari simdiden not eriyorum.bugun iki kitap aldim
cocuk gelisimiyle ilgili bilindik sorular ve uzman cevaplarindan olusuyor
kitabim adi cocuguma nasil davranmaliyim
yazari dr.koray karabekiroglu
oburude aklinla degil kalbinle yasa (hayatinizi degistirecek 4 soru)
ozlem bodemer
okuyunca fikir ve kitap konusunu beyan ederim
Evettt evet tam anlamyla vakıf olabilmissin benim arkadasımda öyleee bide sözde en yakın arkadasım gecen hafta 2 tane serum yedim hastalıktan yok neymis zayıflamak icin oluyomus tüm bunlar ben ne kadar zayıflasamda incecik olamazmısım yapıma aykırıymıss kemiklerim iriymis bi kere bizde cuma günü gittik hatta yazmıstım yaa kot bedenimi iste o gün 2 kot daha alıcaktım bedenimden kücük hedefim ona girmek olucaktı zaten dönüste o magazaya sokmadı bilee beni tek kalmıstı o kotlar satılmıstır kesin tamda istedigim gibiydi(
Bi kere Betül bisey yazmıstı bilegini kavradıgında parmakların birlesmiyosA iri kemikliymissin birlesiyosa orta üstüste geliyosa inceymis benim hem orta hemde yüzük parmagımla bas parmagım üst üste geliyo
Bende görüsmicem simdi whatsapptan falan yazıyo kısa kısa cevaplar veriyorum
Mesela baska bi arkadasım cok samimi olmadıgım aaaa ne güzel zayıflamıssın ecem insan isteynce yapabiliyomus bende baslicam örnek oldun derken en samimi arkadasım bunu yapıyo
belki o an ki arkadasainin ruh halindendir.maalesef kimsedört dörtlük degil.bir sans daha ver bence.
Ayyy canım gecmis olsunnn yabol bol meyve ye dicemde dukanda da meyve yok ( ama sunu unutma herseyin basıında saglık geliyo
okuduktan sonra begenip begenmedigini yaz,bende yazin alacagim kitaplari simdiden not eriyorum.
kizlarrrrrr saat kac oldu nerdesinizzzzzzzzzz
hadi haftasonuda bitti
gelin gayriiiiiiiiiiiii
kendi mesajima cevap verecem nerdeyse
bakin hanimlar bu son uyarim
uyanin bakiyimmmmmmmmmmmmm
cocuklara okul tatilllllllllllllllll
haydi kaldirin totisleriiiiiiiiii
Biz önce olan kurallarımızı uygulayalım gerisi düzelecek zaten Tuğba'cım. Ama şu durumda olanları uygulamıyoruz ki yenilerini nasıl koyalım.Bu konuda herkes kendini düzeltirse daha iyi olur. Bu hafta öyle olacağını tahmin ediyorum yoksa yavaş yavaş birbirimiz üzmeye başlayacağız.
beni cocuklarim hep guclu gorsun diye calisiyorum
anne hic hasta olmaz
anne yorulmaz
annenin canini kimse sikamaz
anne her seyi yapar
annem gelirse gorursun
benim cocuklarim beni boyle bilirler
ben cok agrili donemlerimde aciyormu dediklerinde yok ya canim pasta istiyor kantine gidelimmi derdim kizlarima
ben kivranirken sirita sirita pasta yerdik
evde kavga felan oldunda hic bir odaya gidip saklanmam anne uzuldu demesinler diye sarki felan soylerim kek yaparim
birgun kizimin bisikletinin zinciri atti ama nasil agliyor baba gelsin dedim olmadi
deneye deneye o zinciri taktim
neden mi
ben hep aglayan hasta olan bir annenin kiziydim
annem hep aglardi o agladikca biz mahvolurduk ama bizi bile gormezdi
aslinda hasta da degildi bence sirf babamin ilgisini cekmek icin yapilan ufak oyunlardi
ama o donemlerde biz abimle sarilir annem olecekmi derdikbenim cocuklarim boyle olmasin diye
belki dogru belki yanlis boyle davraniyorum
kızlar uzgunum dunden berı gıremedım...
dun kaynanama geldım kaynım ınternetı kapatmıs neymıs bız cok gırıyomusuz ve ben suan komsudan gırıyorum cok uzgunum ama ebrum senden 2 hafta ızın ısyıtorum....
26 OCAK MEsAJ SAYİLARi
Dontpanic 6
Betul 9
Ecemm 9
Beril22
Blitz86 10
Menum
Sabah 12 gibi
1 kasik tursu kavurmasi -annrm yine yapmisti cok az yedjm-
1 dilim peynir
1 dlim ekmek
1 bardak sut
Ara
2 avuc kuru yemis (beyaz leblebi+tuzlu fistik)
Aksam
Balik ve sogan
Zaten artık kimseye söylemeyecegim cuma günü alısveriste en yakın arkadasımın bile acık acık kıskanclık yaptıgını gördüm insan azmetsin oluyor kıskanmak ne diye anlamıyorum
Daha bi önceki alısveriste 42 beden olan arkadasım cuma günü birden 38 oldu
Kemiklerim iriymiste yok bilmem neymiste zaten bi cok kisiyi hayatımdan cıkarmaya karar verdim ben kendime yetiyorum
Menüm
Sabah
1 kase yogurt
Ogle+Aksam
1 y.k kadar tavuk gögsü pilavın üstüne koyarız ya didiklenmis oyle
2 yk makarna
1 yk yogurt
Sabah gec kalktım o yzden kahvaltı yok
1 lt su
Tum kacamaklarima ragmen kilom ayni cumaya kadar 1 kiloya yakin gitsin istiyorum insallah olucak
Eki Görüntüle 617799
bugunku menumu yazayim bari
sabah yyok
ogle yok
ogleden sonra tost kepekli ayranla
ara yok
aksam 1 elma+yogurt+5 cevizden olusan bir mey.yogurt
ara bir bardak sut+bir galeta
1,5 lt su
50 dakika spor tempo 6.4
merhabaa betül ve beriilben grip oldum iyi değilim. antibiyotiklerle pc başındayım. çatlıyor başım. siz nasılsınıız?
bugun iki kitap aldim
cocuk gelisimiyle ilgili bilindik sorular ve uzman cevaplarindan olusuyor
kitabim adi cocuguma nasil davranmaliyim
yazari dr.koray karabekiroglu
oburude aklinla degil kalbinle yasa (hayatinizi degistirecek 4 soru)
ozlem bodemer
okuyunca fikir ve kitap konusunu beyan ederim
gunaydinnnnnnnnnnn
aaaaaaaaaa dukkani ben kapatmisim
yine ben acmisimmmmmmmm
günaydin herkese....gecmise bir dalip geleyim.
Bana hala haftasonuuu :))
Bir de ogretmenlere:))
Gunaydiinn:)
Annemler bugün gelicek akşam, mmm şeyyy eee evi birazcık dağıttım da benAz önce aradı annem talimatları verdi Şimdi ben bismillah deyip şu işlere girişeyim :) Bulaşıklar kaldırılcak, ev süpürülcek silincek, kuruyan çamaşırlar toplanıp siyahlar makineye atılcak ve tabi ki odalar toplanıcak :) Ara sıra gelir bakarım. Öptüm sizi
ınsallah yakın zamanda evıme donerım ınsallah arkadaslar....
ebru cevap vermemıssın bacım ben zor gırıyorum sımdı komsudayım yıne anca aksama bakarım cevabına canım...
ınsallah yakın zamanda evıme donerım ınsallah arkadaslar....
ebru cevap vermemıssın bacım ben zor gırıyorum sımdı komsudayım yıne anca aksama bakarım cevabına canım...
kolay gelsin tugbacim.annenler baska sehirde miydi?
cok komik yaa.sen kendini üzme.herkesin böyle bir arkadasi var.sen inceciksin ne kemik iriligi...benim arkadasimda benden bir beden büyük.pantolon almisti.ona büyük gelmis.simdi degistirmeye gitmeyeyim,bana büyük oldu sen al bunu demisti.yanimdaki diger arkadasimla bakakalmistik.gizleyecek,kiskanacak ne var.sorsan benden 10 kilo eksiktir.ama bir beden büyük giyer.
Ah canım benim kıyamam sana ben.. İnsanın hayatında 1 tane de dost olsun, gerçek dost olsun yeter.. Az ama öz olsun. Sıkma canını. Gereksiz kim varsa da çıkar hayatından. Evet arkadaş da çok önemli ama senin kerem'in var bi kere :) insanın sevdiği kişi onun için tüm dünyaya bedeldir yanılıyor muyum
Eeecem suuuu suuuu suuuuuu :))))
Bakalim motive olalim
Ne kadar zayiflarsam da incecik olamam diye insanin aklina geliyor bazen ama aslinda olabilirizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?