Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

okuduktan sonra begenip begenmedigini yaz,bende yazin alacagim kitaplari simdiden not eriyorum.

kendi mesajima cevap verecem nerdeyse
bakin hanimlar bu son uyarim
uyanin bakiyimmmmmmmmmmmmm
cocuklara okul tatilllllllllllllllll
haydi kaldirin totisleriiiiiiiiii

kizlarrrrrr saat kac oldu nerdesinizzzzzzzzzz
hadi haftasonuda bitti
gelin gayriiiiiiiiiiiii

Bana hala haftasonuuu :))

kendi mesajima cevap verecem nerdeyse
bakin hanimlar bu son uyarim
uyanin bakiyimmmmmmmmmmmmm
cocuklara okul tatilllllllllllllllll
haydi kaldirin totisleriiiiiiiiii

Bir de ogretmenlere:))

Gunaydiinn:)

Canlarım dün akşam geç olmuştu bırakmadılar eve döneyim dayımlarda kaldım orda da internet yoktu dayım beni az önce eve bıraktı birazdan dünkü menümü yazacağm, ama önce bi geçmişi okuyayım. Özledim he sizi

Söylemek istediğimi eksik anlattım sanırım ebrum söylediklerinde çok haklısın. Şöyle diyelim o zaman, varolan kurallarda motiveyi arttırmaya yönelik değişiklik yapabiliriz. Tam olarak bunu nasıl başarırız onu bulamadım ama yine de düşünülebilir. Yeni yasa tasarısı :))

Biz küçükken benim annem de hep ağlardı. Babamla o kadar çok kavga ederlerdi ki. Hep babaannem yüzünden.. Annemi hiç istememiş.. Her gece erkek kardeşimle ranzanın alt katında oturur annemle babam boşancak mı diye ağlardık.. Ama çocuksun işte, büyüklerin dünyası sana çok ulaşılmaz gelir. Senin yapacağn bi konşmanın, onların kararlarını etkilemeyecek kadar basit ve çocuksu olduğunu bilirsin. Ağlaya ağlaya uzaktan seyredersin.. Birbirine düşen insanların her zaman en çok gözden kaçırdığı şey, senin bi çocuk olarak neler hissettiğindir.. Bu yüzden biraz d akızgınsındır onlara. Ama ben ve kardeşim büyüdükten sonra böyle olmadı.. Annemize sahip çıkabilmeye başladık. Babaannemin 4 tane torunu var dördümüze de çok aşırı düşkündür. En çok da bana.. Kimi zaman da bunu kullarak, buna güvenerek annemi hep korudum. Annem konusunda babaanneme ağız açtırmadım. Öyle olmasa da korurdum onu. Annem o benim annem.. İşte çocukları küçükken benim annem d eçok şey yaşadı. Ama şimdi boyunu geçkin evlatları var ve başını ağrıtabilecek hiçkimse de yok. Babamla da araları çok iyi.. Keşke ben de küçükken annem odalarda gizli gizli ağlamasaydı ama yaşandı bi kere.. Kendime çok ders çıkardığım şeyler oldu bunlar benim.

Ve sana gelince Beril, bence sen ÇOK İYİ BİR ANNESİN..

Ah adaşım benim ya.. Kaynanasından görümcesinden çekeni duydum da kaynından çekeni de ilk defa görüyorum ne uyuz bi durum bu ya Allah sabır versin bi an önce kendi evine taşın da rahat rahat aramıza dön inşallah..

26 OCAK MEsAJ SAYİLARi

Dontpanic 6
Betul 9
Ecemm 9
Beril22
Blitz86 10

Eline sağlık betülcüm.

Menum

Sabah 12 gibi
1 kasik tursu kavurmasi -annrm yine yapmisti cok az yedjm-
1 dilim peynir
1 dlim ekmek
1 bardak sut

Ara
2 avuc kuru yemis (beyaz leblebi+tuzlu fistik)

Aksam
Balik ve sogan

Az ve düzensiz yemiş gibisin tatlım haftasonu diye sanırım :) sebze meyveyi arttır biraz istersen.

Ah canım benim kıyamam sana ben.. İnsanın hayatında 1 tane de dost olsun, gerçek dost olsun yeter.. Az ama öz olsun. Sıkma canını. Gereksiz kim varsa da çıkar hayatından. Evet arkadaş da çok önemli ama senin kerem'in var bi kere :) insanın sevdiği kişi onun için tüm dünyaya bedeldir yanılıyor muyum

Menüm

Sabah
1 kase yogurt

Ogle+Aksam
1 y.k kadar tavuk gögsü pilavın üstüne koyarız ya didiklenmis oyle
2 yk makarna
1 yk yogurt

Sabah gec kalktım o yzden kahvaltı yok

1 lt su

Eeecem suuuu suuuu suuuuuu :))))

Tum kacamaklarima ragmen kilom ayni cumaya kadar 1 kiloya yakin gitsin istiyorum insallah olucak

Eki Görüntüle 617799

İnşallah tatlım.

bugunku menumu yazayim bari
sabah yyok
ogle yok
ogleden sonra tost kepekli ayranla
ara yok
aksam 1 elma+yogurt+5 cevizden olusan bir mey.yogurt
ara bir bardak sut+bir galeta
1,5 lt su
50 dakika spor tempo 6.4

Sabah ve öğle yok hmm menü güzel de.. Bi de su 2 Lt olsaymış keşke berilim

merhabaa betül ve beriil ben grip oldum iyi değilim. antibiyotiklerle pc başındayım. çatlıyor başım. siz nasılsınıız?

Geçmiş olsun busecim ya..

Ouuwww süpersin. Bu tarz kitaplar okumak ve okunanları öğrenip hayatımıza geçirmek, geleceğe yönelik uzun vadede çok ama çok yarar sağlıyor hem anneler hem de çocukları için. Maşallah sana.

gunaydinnnnnnnnnnn
aaaaaaaaaa dukkani ben kapatmisim
yine ben acmisimmmmmmmm

günaydin herkese....gecmise bir dalip geleyim.

Bana hala haftasonuuu :))

Bir de ogretmenlere:))

Gunaydiinn:)

Günaydın günaydın günaydıııııııııııııııııııııınnn

Dünkü Menüm(pazar)

Kahvaltı

1 dilim tm b. ekmeği
1 kib. k. beyaz peynir
1 cherry domates
4 zeytin

Öğle

1 kase yoğurt
1 tabak karnıbahar

Akşam

1 kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası
Yağsız salata

+2 Lt su
+2 bardak yeşilçay

Annemler bugün gelicek akşam, mmm şeyyy eee evi birazcık dağıttım da ben Az önce aradı annem talimatları verdi Şimdi ben bismillah deyip şu işlere girişeyim :) Bulaşıklar kaldırılcak, ev süpürülcek silincek, kuruyan çamaşırlar toplanıp siyahlar makineye atılcak ve tabi ki odalar toplanıcak :) Ara sıra gelir bakarım. Öptüm sizi

kolay gelsin tugbacim.annenler baska sehirde miydi?

ınsallah yakın zamanda evıme donerım ınsallah arkadaslar....
ebru cevap vermemıssın bacım ben zor gırıyorum sımdı komsudayım yıne anca aksama bakarım cevabına canım...

ebru cevap vermemıssın bacım ben zor gırıyorum sımdı komsudayım yıne anca aksama bakarım cevabına canım...

cevap yazmisti tigbacim.izinli kabul ediyor diyeti birakip kilo olarak dönme yoksa gruba almadan önce bekletirim dedi.
espriyapti galiba.

artık şu 57.4 ten aşağı inemezsem çatlıycam nasıl dukanmış bu yaa bi artı bi eksi delirtti beni.

kolay gelsin tugbacim.annenler baska sehirde miydi?

Sağol kadriyecim. Annemler yazlığa gitmişlerdi. Belki bilenler vardır şile'yi. İşte ordalardı 3-4 gündür. İstanbul'a bağlı ama yine de merkezi bi yer değil, 1-1.5 saat mesafede buraya.. Öyle işte :)

Ara sıra uğrarım demiştim bi baktım ama yine kaçıyorum :) Muck

Bakalim motive olalim
Ne kadar zayiflarsam da incecik olamam diye insanin aklina geliyor bazen ama aslinda olabilirizz

Eklentiler

• $image.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 39
  • $image.webp
    6 KB · Görüntüleme: 44
  • $image.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $image.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 47
  • $image.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $image.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 39
  • $image.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $image.webp
    6 KB · Görüntüleme: 45
  • $image.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 34

gercekten herkesin böyle arkadası var esasında azmetseler onlarda zayıflayabilecek

Öyle gercekten 1 tane olsun öz olsun.. bundan sonra öylee zaten kimin iyi niyetli olup olmadıgını anlıyorum artık

Su Su Su ahh içebilsemmmmmmmmmmmm

Bu da yine o kizin sitesinde ogunlerini oran olarak orneklemis.
Sabah kahvaltisi
%40 meyve
%20 protein
%40 nisasta (ekmek gibi)
Oglen sabahin aynisi ama meyve ve sebze beraber %40. Yani
%20 meyve, %20 sebze
%20 protein
%40 nisasta
Aksam
%50 sebze
%30 protein
%20 nisasta

Aslinda baya mantikli

Eklentiler

• $image.webp
    20 KB · Görüntüleme: 45
  • $image.webp
    19 KB · Görüntüleme: 45
  • $image.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 45
selam kızlar.umarım herkesin keyfi yerindedir.görümcem bizde perşembeye kadar malum 15 tatili nedeniyle....
fırsat bulup giremeyebilirim idare edin beni tamam mı.
mesaj sayıları bugün yarın banaydı sanırım ama bakamayabilirim o yüzden benim yerime ebru alır sanırım kusura bakamyın kızlar çok çok öptüm sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…