Bakalim motive olalim
Ne kadar zayiflarsam da incecik olamam diye insanin aklina geliyor bazen ama aslinda olabilirizz
yeşilli kız harika olmuuşşöyle olmak istiyoruum teşekkürler tatlım çok motive olduum
sonnnn iki resim olmak istedgmm :))
İnstagramda da bir tane gordum
Muthis bir vucut elde etmis kiz
Bol spor yapmiss
Senin de ihtiyacin olan o!
Acik ve nett
Bakalim motive olalim
Ne kadar zayiflarsam da incecik olamam diye insanin aklina geliyor bazen ama aslinda olabilirizz
Öyle gercekten 1 tane olsun öz olsun.. bundan sonra öylee zaten kimin iyi niyetli olup olmadıgını anlıyorum artık
Su Su Su ahh içebilsemmmmmmmmmmmm
Resimler arasinda. Yesil elbiseli guzel bi kiz var ya, bu onun kendi blogu
Haya hikayesini anlatmis
İngilizce ama bilmiyorsaniz sadece fotograflar yetiyor zatenn
Undressed Skeleton — My Story!
selam kızlar.umarım herkesin keyfi yerindedir.görümcem bizde perşembeye kadar malum 15 tatili nedeniyle....
fırsat bulup giremeyebilirim idare edin beni tamam mı.
mesaj sayıları bugün yarın banaydı sanırım ama bakamayabilirim o yüzden benim yerime ebru alır sanırım kusura bakamyın kızlar çok çok öptüm sizi.
Kesinlikle öyle spor ve suyla aramı düzeltmem lazım! ben neden böyle kızları takip etmiyorum hep fashion hep fashion :)) bugün su an cok gaza geldim hahah kahvaltı yapıp spora baslıyorumm
kızlaaaaaaaarr nerelerdesinizzzzzz yaa coook sessizlesmeye basladık katılım ne kadar az olursa motivasyonda o kadar düşüyorrr
Senin şu sorununa bi çözüm bulalım biz. Mesela yarım saatte bir içicem diye odakla kendini. 1 saatte yarım litre suyu içmiş olursun. 4 saatte de 2 litre içmiş olursun bi dene bakalım bunu tatlım.
Bu saatte mi kahvaltı ediyosun annem seennn :))))
Ben burdayıııımm :) Ya balım ben de şu yazı stilimi değiştirmek istedim ama beceremedim nası yaptın anlat bakim :)
wordteki gibi düsün bak yukarıda A var ordan rengi ayarla fonttan yazı tipini B kalınlastırıyo sizedan büyüklüğünü ayarlayabilirsin dene bakalım olacak mı
Kızlar geldimmmm çok özledim sizi 1 saatte zor girdim geçmişi okudum biraz nasılsınız?merak edenler için kayınvalidemler gelmişti,çocukları onlara bıraktım,hava su değişiminden mi desem yollrdaki molalardan mı desem acık kilo aldım ama bugün yine basladım öpüyorummmmmmmmm hepinizi...
mmm şeyy ben A'yı bulamadımcevap yazdığımız pencerede mi yoksa profil ayarlarımızda mı?
Bu arada yazı rengini biraz koyulaştır ya da daha büyük puntoyla yaz istersen balım ya ekrana yapıştım okuyabilmek için
Ecem profil resmini değiştirmişsin ya hiç dikkat etmemiştim, sennn de mi GALATASARAY'lısın ya? İşe budur :13:
nasıl ama? benm oturduğum yerden arena'yı profilden görebiliyorsun. Hatta geçen sene fenerbahçe derbisi oynanırken scoreboard'dan takip etmiştik uzaktan maçı
Eki Görüntüle 618334
Kerem izin verir mi bilmiyorum o da gelsin havalar düzelince maça gidelim istersen birlikte :)
Kızlar geldimmmm çok özledim sizi 1 saatte zor girdim geçmişi okudum biraz nasılsınız?merak edenler için kayınvalidemler gelmişti,çocukları onlara bıraktım,hava su değişiminden mi desem yollrdaki molalardan mı desem acık kilo aldım ama bugün yine basladım öpüyorummmmmmmmm hepinizi...
gidelim kuzuumm biz hep mactayızzz :)) dünde hava cookkk soguk olmasaydı dünde ASLANTEPEdeydiikkkk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?