Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah allah senin ki neden öyle görünüyor anlamadım bak bende böyle normalde de böyle görünüyor diye biliyorum telefondan bile girdigimde cıkıyor bunlar

Eki Görüntüle 618378

Yaaa ne kadar güzelmiş bende neden öyle değil ( O smile'ların numaralarını bile ezberledim öyle yazıyorum ben

En dikkat ceken o yesilli kiz cunku kiz cok guzel masallah:)
Yuzu fln.
Zayiflayinca manken gibi olmuss
Hosgeldinn Gul
Sifir kacamakla haftayi tamamlayip eksi gorelim tartida seni cuma gunuu

Kerem izin verir mi bilmiyorum o da gelsin havalar düzelince maça gidelim istersen birlikte :)

Aaa ben de geleyimmm
Ben galatasarayli degilimm ama hic maca gitmedimm ck istiyorum beni de goturunn:))

canım allah kavustursun...nereye gittiler sen niye gitmedin?

allahım yarabbim üzme kendini...

slm.bende üzgünüm.dün aksamdan beri gelemedim.misafirim vardi.hasta hasta kabul etmek zorunda kaldim.gecmisi okuyayim geleyim.

geçmiş olsun ortim ösledimmm

merhabaa betül ve beriil ben grip oldum iyi değilim. antibiyotiklerle pc başındayım. çatlıyor başım. siz nasılsınıız?

çok gecmiş olsun,dukanla ne kadar zamanda kaç kilo verdin canım?

kendi mesajima cevap verecem nerdeyse
bakin hanimlar bu son uyarim
uyanin bakiyimmmmmmmmmmmmm
cocuklara okul tatilllllllllllllllll
haydi kaldirin totisleriiiiiiiiii

kaldırdık :)))

kolay gelsin kuzuımmmm

artık şu 57.4 ten aşağı inemezsem çatlıycam nasıl dukanmış bu yaa bi artı bi eksi delirtti beni.

dukanda bu olay pes ettiriyor annem 1 ayda 8 kilo verdi

kızlaaaaaaaarr nerelerdesinizzzzzz yaa coook sessizlesmeye basladık katılım ne kadar az olursa motivasyonda o kadar düşüyorrr

burdayız canım:)

Hoşgeldin canım cumaya kadar toparlarsın sıfır kaçamakla

amin insallah canım

hosgeldiiinn canımmmm :)
aman dikkat cuma günü 100 200gr da olsa gitsinn kilolarr

insallah canım...

Sağol betülcüm...

Bu arada kızlar bu 2,3 gün çok duygusal anlar yasamıssınız beynimiz bizi zamanında olumsuz seylerle kodlamış biz telkin ile bu hasarlı seyleri yenileri ile değistirecek güce sahibiz,isterseniz aynada konusun kendinizle sorununuzun bittiği hakkında ,isterse en yakınınızla sizi rahatlatıyorsa ama geçmişle yasamayın,yasamayalım...

Ebrucum sen de iyisin insallah toparlayacağız yalnız su mesa olayı yazıyorum yazıyorum az oluyor çok alıntıladığım için mi anlamadım...

çok gecmiş olsun,dukanla ne kadar zamanda kaç kilo verdin canım?

dukanda bu olay pes ettiriyor annem 1 ayda 8 kilo verdi

2 hafta oldu şuan. 4 gün atak yapmıştım. 2 kilo verdim. :26: atakta 1200 vermiştim, sonra da anca 800 gr verebildim. 2 gün önce o 800 gramı da geri aldım 1 günde. ve sıfır kacamak yapıyorum ona rağmen. sonra bugün tartıldım yine gitmiş o 800 gr. yani 2 kg verdim ama verdim mi vermedim mi belli değil.

canım bak bende öyle bi fonksiyon nedense görünmüyor böyle görünüyor işte

Eki Görüntüle 618374

Eveet şekerim, tuğbacım senin için anlatıyorum.

Forum Ayarları'na gel, iyice aşağı doğru in Çeşitli Seçenekler kategorisini göreceksin. Oranın hemen başındaki Mesaj Editörü yazan yeri, Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü olarak işaretleyeceksin. Daha sonra aşağı inip Değişiklikleri Kaydet'e basmayı unutma.

İşte bu kadar. İşlem tamamdır.

Tavsiyelerin için sağ ol tatlım. Bu arada ben Buse. Senin adın nedir?

Annem dukanla 8 kg verdi demişsin. Daha sonra diyeti, evreleri tamamlamadan bıraktı mı? Bıraktıysa bıraktıktan sonra kiloları aynen geri aldı mı canım?
Çok soru sordum ama biraz bahseder misin? :26:

Ayy canım beniiiiiiiimm çok sağol

Busee dukanin orjinal sitesinde dogru kilo hesaplama seysi var.
Orda sana kac gun atak kac gun seyir vs yapacagini yaziyor ve kac gunde hedeflenen kilonun ne olcagi yaziyor.
Ordan kontrol et kendini . Ve her gun tartilmaaaa:)
Bunu sana daha kac krre soyliycezzz :))
Hic bizi dinlemiyorsuunn:))

merak etme ortim bu hafta bizim haftamız olacak inşallah çok dikkatliyim.menülerimi fırsatım olursa yazarım yine bakarsınız.
bir kaç gün idare edin perşembe giderlerse inşallah burdayım:)

hpşgeldin canım.düzelir kilon merak etme cumaya kadar sen halledersin durumu:)

bende GALATASARAYLIYIM :)ismini duymak bile insana yetiyor ya karıizma :)

Gel tabi şekerim harika olur :) Fenerli misin yoksa sen? Galatasaray gol yiyince sevinme de dayak yemeyelim orda

sağol canım bütün işler bitti çok şükür :)

fenerlilerle maç seyretmesi zevkli oluyor ya benim eşim fenerli gıcık etmesi güzel oluyor yani:)

sizden ayrı kalmaıyorum ama çıkmam lazım şekerler kendinize ve menülerinize dikkat edin tabi bende görüşürüz

Son düzenleme:
Ayy canım beniiiiiiiimm çok sağol

rica ederiim. bu tarz sorunu olan diğer arkadaşlar da görüp faydalanır hem görmezse de ben pc ye kaydettim yazdıklarımı. hemen kopyalar yardımcı oluruz tekrar

yaptım canım hepsini. tamam bi bakayım kontrol edeyim. duramıyorum tartılmadan betülcüm :26: baskül hastalığına yakalandım sanırım türünün tek örneğiyim. yok bu duraklama olduğundan beri hiç duramıyorum hatta. günün ortasında bile tartılmaya başladım. bi insem 57.4 ten. bi gitse şu kırılma dayanacağım ama bu durumda duramıyorum. her gün kendimi kontrol ediyorum tartıda. duraklama bitti mi diye. normal seyrimde olsam belki tutabilirim kendimi. :44:

merak etme ortim bu hafta bizim haftamız olacak inşallah çok dikkatliyim.menülerimi fırsatım olursa yazarım yine bakarsınız.
bir kaç gün idare edin perşembe giderlerse inşallah burdayım:)

İnşallah ortim :) menülerini yazamasan bile not al gelince yazarsın

bende GALATASARAYLIYIM :)ismini duymak bile insana yetiyor ya karıizma :)

helâââââlll :13:

sizden ayrı kalmaıyorum ama çıkmam lazım şekerler kendinize ve menülerinize dikkat edin tabi bende görüşürüz

görüşürüz inşallah tatlım

Selam kızlar. Ben geldim.

Umarım bugün herşey çok daha güzel olmuştur. Yeni bir hafta yeni bir başlangıç. Hazır kimse yokken geçmişe biraz göz atayım.

Merhaba canım ben gül memnun oldum...annem baslayalı 1 ay oldu aynı zamanda basladık ama çok meyve yiyen biriydi ve de tatlı bir sürü sağlık sorunu vardı dukan ona uymaz diyordum ama birden kafada bitirdi acıktıkça yemiyor söylenenden daha az yiyor ama sınırsız yiyemem diyor hatta evdeki normal yaglı ürünlerle yaptı ama 89 du su an 80 9 kilo verdi masallah ben de sasırdım ben ilk hafta yaptım 2200 verdim ama devam etmedim şimdi arasıra protein ağırlıklı besleniyorum...

görüşürüz nermincimmmm

Ebru'cum hoşgeldin....

Menüm;

sabah:1 dilim köy ekmeği,zeytin,peynir,domates,bal,çay

ara:1 keçiboynuzu

öğlen:2 lokma ekmek 3,4 yesil zeytin

ara:1 Bardak süt,1 mandalina

akşam:1 ufak tabak haslama et,2 kasık yoğurt

bugün çok yorgundum spora gidemedim yarın gidicem insallah...

Canım afiyet olsun çok güzel ama öğlen az yemişsin sanırım atıştırmak zorunda kaldın. Olsun ya sağlıklı olduğu sürece az yemek çok yemekten daha iyidir dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…