Allah allah senin ki neden öyle görünüyor anlamadım bak bende böyle normalde de böyle görünüyor diye biliyorum telefondan bile girdigimde cıkıyor bunlar
Eki Görüntüle 618378
wuhuuuuuuuooowww :) hepsi iyi kilo vermiş ama bazıları gerçekten çok süper görünüyor :))) benim favorim yeşil elbiseli tombiş kızımız :)
Senin şu sorununa bi çözüm bulalım biz. Mesela yarım saatte bir içicem diye odakla kendini. 1 saatte yarım litre suyu içmiş olursun. 4 saatte de 2 litre içmiş olursun bi dene bakalım bunu tatlım.
Hmm ben daha önce okumuştum bunu, gerçekten de baya etkilenmiştim. İyi yaptın hatırlattın
Ortim ya ayrı olcaz demek birazcık.. Tamam ama yediklerine içtiklerine çooooooooooooookkkk dikkat et e mi. Görüşürüz mmmuck
Bu saatte mi kahvaltı ediyosun annem seennn :))))
Hosgeldinn GulKızlar geldimmmm çok özledim sizi 1 saatte zor girdim geçmişi okudum biraz nasılsınız?merak edenler için kayınvalidemler gelmişti,çocukları onlara bıraktım,hava su değişiminden mi desem yollrdaki molalardan mı desem acık kilo aldım ama bugün yine basladım öpüyorummmmmmmmm hepinizi...
Kerem izin verir mi bilmiyorum o da gelsin havalar düzelince maça gidelim istersen birlikte :)
kizlarim gumrugun karsisinda ben bu tarafindayim
camdan onlari seyretmek ne kotu yaaaaaaaaa
gonlumu avutamiyorum sika sika bir oldum kendimi aglamak istemiyorum onlar uzgun gitmesin diye
bir siz beni teselli ediyonuz herhaldeki size geldim
havaalanindayim birazdan gozden kybolup ucupppp gidecekler
offffffff ben bunlari nasil evlendirecem yawwwwwwwwww
iki hafta ayriyiz ama benim yerime anamin kokusunda uyuyacaklar
mesajlari gelince sayarim hic zamanim olmadi inaninnnnnnnnnnnn
anne olmak ne zor yaaaaaaaa
ve elif kucamda ama balimla naz gibi kokmuyor
kızlar uzgunum dunden berı gıremedım...
dun kaynanama geldım kaynım ınternetı kapatmıs neymıs bız cok gırıyomusuz ve ben suan komsudan gırıyorum cok uzgunum ama ebrum senden 2 hafta ızın ısyıtorum....
slm.bende üzgünüm.dün aksamdan beri gelemedim.misafirim vardi.hasta hasta kabul etmek zorunda kaldim.gecmisi okuyayim geleyim.
merhabaa betül ve beriilben grip oldum iyi değilim. antibiyotiklerle pc başındayım. çatlıyor başım. siz nasılsınıız?
kendi mesajima cevap verecem nerdeyse
bakin hanimlar bu son uyarim
uyanin bakiyimmmmmmmmmmmmm
cocuklara okul tatilllllllllllllllll
haydi kaldirin totisleriiiiiiiiii
Annemler bugün gelicek akşam, mmm şeyyy eee evi birazcık dağıttım da benAz önce aradı annem talimatları verdi Şimdi ben bismillah deyip şu işlere girişeyim :) Bulaşıklar kaldırılcak, ev süpürülcek silincek, kuruyan çamaşırlar toplanıp siyahlar makineye atılcak ve tabi ki odalar toplanıcak :) Ara sıra gelir bakarım. Öptüm sizi
artık şu 57.4 ten aşağı inemezsem çatlıycamnasıl dukanmış bu yaa bi artı bi eksi delirtti beni.
kızlaaaaaaaarr nerelerdesinizzzzzz yaa coook sessizlesmeye basladık katılım ne kadar az olursa motivasyonda o kadar düşüyorrr
Hoşgeldin canımcumaya kadar toparlarsın sıfır kaçamakla
hosgeldiiinn canımmmm :)
aman dikkat cuma günü 100 200gr da olsa gitsinn kilolarr
Aaa ben de geleyimmm
Ben galatasarayli degilimm ama hic maca gitmedimm ck istiyorum beni de goturunn:))
kolay gelsin kuzuımmmm
çok gecmiş olsun,dukanla ne kadar zamanda kaç kilo verdin canım?
dukanda bu olay pes ettiriyor annem 1 ayda 8 kilo verdi
Sağol betülcüm...
Bu arada kızlar bu 2,3 gün çok duygusal anlar yasamıssınız beynimiz bizi zamanında olumsuz seylerle kodlamış biz telkin ile bu hasarlı seyleri yenileri ile değistirecek güce sahibiz,isterseniz aynada konusun kendinizle sorununuzun bittiği hakkında ,isterse en yakınınızla sizi rahatlatıyorsa ama geçmişle yasamayın,yasamayalım...
Ebrucum sen de iyisin insallah toparlayacağız yalnız su mesa olayı yazıyorum yazıyorum az oluyor çok alıntıladığım için mi anlamadım...
Eveet şekerim, tuğbacım senin için anlatıyorum.
Forum Ayarları'na gel, iyice aşağı doğru in Çeşitli Seçenekler kategorisini göreceksin. Oranın hemen başındaki Mesaj Editörü yazan yeri, Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü olarak işaretleyeceksin. Daha sonra aşağı inip Değişiklikleri Kaydet'e basmayı unutma.
İşte bu kadar. İşlem tamamdır.
Busee dukanin orjinal sitesinde dogru kilo hesaplama seysi var.2 hafta oldu şuan. 4 gün atak yapmıştım. 2 kilo verdim. :26: atakta 1200 vermiştim, sonra da anca 800 gr verebildim. 2 gün önce o 800 gramı da geri aldım 1 günde. ve sıfır kacamak yapıyorum ona rağmen. sonra bugün tartıldım yine gitmiş o 800 gr. yani 2 kg verdim ama verdim mi vermedim mi belli değil.
Eveet şekerim, tuğbacım senin için anlatıyorum.
Forum Ayarları'na gel, iyice aşağı doğru in Çeşitli Seçenekler kategorisini göreceksin. Oranın hemen başındaki Mesaj Editörü yazan yeri, Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü olarak işaretleyeceksin. Daha sonra aşağı inip Değişiklikleri Kaydet'e basmayı unutma.
İşte bu kadar. İşlem tamamdır.
wuhuuuuuuuooowww :) hepsi iyi kilo vermiş ama bazıları gerçekten çok süper görünüyor :))) benim favorim yeşil elbiseli tombiş kızımız :)
Senin şu sorununa bi çözüm bulalım biz. Mesela yarım saatte bir içicem diye odakla kendini. 1 saatte yarım litre suyu içmiş olursun. 4 saatte de 2 litre içmiş olursun bi dene bakalım bunu tatlım.
Hmm ben daha önce okumuştum bunu, gerçekten de baya etkilenmiştim. İyi yaptın hatırlattın
Ortim ya ayrı olcaz demek birazcık.. Tamam ama yediklerine içtiklerine çooooooooooooookkkk dikkat et e mi. Görüşürüz mmmuck
Bu saatte mi kahvaltı ediyosun annem seennn :))))
Kızlar geldimmmm çok özledim sizi 1 saatte zor girdim geçmişi okudum biraz nasılsınız?merak edenler için kayınvalidemler gelmişti,çocukları onlara bıraktım,hava su değişiminden mi desem yollrdaki molalardan mı desem acık kilo aldım ama bugün yine basladım öpüyorummmmmmmmm hepinizi...
Ecem profil resmini değiştirmişsin ya hiç dikkat etmemiştim, sennn de mi GALATASARAY'lısın ya? İşe budur :13:
nasıl ama? benm oturduğum yerden arena'yı profilden görebiliyorsun. Hatta geçen sene fenerbahçe derbisi oynanırken scoreboard'dan takip etmiştik uzaktan maçı
Eki Görüntüle 618334
Gel tabi şekerim harika olur :) Fenerli misin yoksa sen? Galatasaray gol yiyince sevinme de dayak yemeyelim orda
sağol canım bütün işler bitti çok şükür :)
Ayy canım beniiiiiiiimm çok sağol
Busee dukanin orjinal sitesinde dogru kilo hesaplama seysi var.
Orda sana kac gun atak kac gun seyir vs yapacagini yaziyor ve kac gunde hedeflenen kilonun ne olcagi yaziyor.
Ordan kontrol et kendini . Ve her gun tartilmaaaa:)
Bunu sana daha kac krre soyliycezzz :))
Hic bizi dinlemiyorsuunn:))
merak etme ortim bu hafta bizim haftamız olacak inşallah çok dikkatliyim.menülerimi fırsatım olursa yazarım yine bakarsınız.
bir kaç gün idare edin perşembe giderlerse inşallah burdayım:)
bende GALATASARAYLIYIM :)ismini duymak bile insana yetiyor ya karıizma :)
sizden ayrı kalmaıyorum ama çıkmam lazım şekerler kendinize ve menülerinize dikkat edin tabi bende görüşürüz
Selam kızlar. Ben geldim.
Umarım bugün herşey çok daha güzel olmuştur. Yeni bir hafta yeni bir başlangıç. Hazır kimse yokken geçmişe biraz göz atayım.
Tavsiyelerin için sağ ol tatlım.Bu arada ben Buse. Senin adın nedir?
Annem dukanla 8 kg verdi demişsin. Daha sonra diyeti, evreleri tamamlamadan bıraktı mı? Bıraktıysa bıraktıktan sonra kiloları aynen geri aldı mı canım?
Çok soru sordum ama biraz bahseder misin? :26:
sizden ayrı kalmaıyorum ama çıkmam lazım şekerler kendinize ve menülerinize dikkat edin tabi bende görüşürüz
Ebru'cum hoşgeldin....
Menüm;
sabah:1 dilim köy ekmeği,zeytin,peynir,domates,bal,çay
ara:1 keçiboynuzu
öğlen:2 lokma ekmek 3,4 yesil zeytin
ara:1 Bardak süt,1 mandalina
akşam:1 ufak tabak haslama et,2 kasık yoğurt
bugün çok yorgundum spora gidemedim yarın gidicem insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?