- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
slm.bende üzgünüm.dün aksamdan beri gelemedim.misafirim vardi.hasta hasta kabul etmek zorunda kaldim.gecmisi okuyayim geleyim.
Geçmiş olsun Kadriye'cim. Neyin vardı? Kaçırmışım dün bugün gördüm
Kolay gelsin Tugba
Burada tatilll cookk mutlu oluyorum hatirladikcaa:))
Esinle hikayeniz de cok hosuma gitti:)
Birbirini seven ciftlere bayiliyorummm
Kadriye olmasın canım senin Tuğba dediğin
Menum
Sabah 12 gibi
1 kasik tursu kavurmasi -annrm yine yapmisti cok az yedjm-
1 dilim peynir
1 dlim ekmek
1 bardak sut
Ara
2 avuc kuru yemis (beyaz leblebi+tuzlu fistik)
Aksam
Balik ve sogan
Afiyet olsun Betül'cüm. Su yazmamışsın yine. Ayrıca iki avuç kuruyemiş
Zaten artık kimseye söylemeyecegim cuma günü alısveriste en yakın arkadasımın bile acık acık kıskanclık yaptıgını gördüm insan azmetsin oluyor kıskanmak ne diye anlamıyorum
Daha bi önceki alısveriste 42 beden olan arkadasım cuma günü birden 38 oldu
Kemiklerim iriymiste yok bilmem neymiste zaten bi cok kisiyi hayatımdan cıkarmaya karar verdim ben kendime yetiyorum
Öyle insanlarla bence daha fazla muhatap olma. Çünki bir süre sonra seni çok kötü etkiliyorlar. Şu yaşıma kadar edindiğim en büyük tecrübe arkadaşlarını seçerken kendi ayarında seçeceksin. Senden eksik hiç bişeyi olmayanlarla daha iyi arkadaşlık kuruluyor. Ama eğer seni kendinden üstün görüyorsa her fırsatta ayağını kaydırmaya çalışıyor. Dikkat etmek lazım.
Menüm
Sabah
1 kase yogurt
Ogle+Aksam
1 y.k kadar tavuk gögsü pilavın üstüne koyarız ya didiklenmis oyle
2 yk makarna
1 yk yogurt
Sabah gec kalktım o yzden kahvaltı yok
1 lt su
Afiyet olsun. Yorum yok
ecemciim konuya tam vakıf oldum mu bilemiyorum ama daha dün ben benzer bir şey yaşadım. :26: en yakın arkadaşlarımdan biri hem de kızdiyette olduğumu biliyor, kilo veriyorum sürekli farkında ve saklamıyorum da. sonra işte ben dukan yaptığımı söylemiyorum kimseye o da bilmiyor. dışarda ızgara yemem gerekiyordu dana eti. o da işte diyor şurda yesek burda hamburger, şurda döner... dedim ben yiyemem onları ben ızgara yiycem ya da salata. işte ooo sen böyle yapıyorsan, bu kadar da kasma kendini falan. resmen yedirmeye çalıştı bana. sonra regl olamadım bi türlü diye konu geçti, tatlıyı kestim ondan mı ki dedim. işte başladı öyle şey olur mu onu da yicen gel yiyelim falan. hemen çevirdim o öyle yapınca yiyorum daha dün yedim ama yani azalttım demek istedim dedim.
sonraaaaaa asıl bombaya gel. bershka da indirim vardı girdik. pantalon ve bi kaç şey beğendim. 36 beden alayım zayıflıyorum zaten dedim. içinden ne geçirdi bilmiyorum ama al bakalım bi dene 36 yı nasıl olcak, 38 i de dene bi dedi. iyi dedim. girdim kabine denedim 36 bedene girdim kapanmadı sadece. tamam yaa ben buna 5 kg sonra girerim dedim. mors oldubaşladı kendi kemiklerinin iriliğinden. o ne kadar zayıflasa da giremezmiş. resmen şişko kompleksi yaptı yanımda. ki kendisi de şişko falan değil normal. ben 1.58 im o 1.54 falandır. 58 kgmış, ben 57 yim. çok farklı durmuyoruz. 38 giyiyormuş o da. yani şaştım kaldım arkadaşlar. thirt beğendim bana kötü olan rengini almamı söyledi. beğendiğimin rengi güzel değilmiş, olmamış. ama suratını görmeliydiniz böyle anlatınca olmuyor. resmen çatladı. bi de arkadaşım olacak yaa. görüşmicem zapzayıf olana kadar onunla!
Yukarda Ecem'ede yazdım canım. Uzak durun böyle insanlardan. Kendinizide üzmeyin. Allah karşımıza hep iyi arkadaşlar iyi dostlar çıkartsın insallah. O tür insanlardan her türlü kötülük beklenir.
bugunku menumu yazayim bari
sabah yyok
ogle yok
ogleden sonra tost kepekli ayranla
ara yok
aksam 1 elma+yogurt+5 cevizden olusan bir mey.yogurt
ara bir bardak sut+bir galeta
1,5 lt su
50 dakika spor tempo 6.4
Kızların gitmmesi sana hiç yaramamış. Bu nasıl bir menü. Olmamış. Kendine gel canım güçten düşme.
berilciiim merhabaaavay canına diyorum. nasıl başarmış ben de merak ettim şmdii aslında benim bildiğim bireysel birinciler hikayelerini paylaşması gerekiyor sanırım. bu hafta şunları yaptım gibisinden. ama yanlış mı hatırlıyorum acaba :44:keşke biz de öyle kiro versek. hatta ben duraklamadayım sanırım
Doğru biliyorsun Buse'cim birincinin paylaşlım alanında yazmısa lazım. Yoksa ceza puanı alıyor o takım. Hatta geçen hafta birinci olduğu ve yazmadığı için takımı ceza aldı.
merhabaa betül ve beriilben grip oldum iyi değilim. antibiyotiklerle pc başındayım. çatlıyor başım. siz nasılsınıız?
Geçmiş olsun canım. Gribe en iyi ıhlamur limon geliyor. Tavsiye ederim. Biz ailecek çok faydasını gördük.
bugun iki kitap aldim
cocuk gelisimiyle ilgili bilindik sorular ve uzman cevaplarindan olusuyor
kitabim adi cocuguma nasil davranmaliyim
yazari dr.koray karabekiroglu
oburude aklinla degil kalbinle yasa (hayatinizi degistirecek 4 soru)
ozlem bodemer
okuyunca fikir ve kitap konusunu beyan ederim
Ne güzel oku bakalım. Duruma göre bizde okuruz.
Dünkü Menüm(pazar)
Kahvaltı
4 zeytin
Öğle
+2 Lt su
+2 bardak yeşilçay
Afiyet olsun Tuğba'cım çok güzel bir menü olmuş. Spor göremedim?
ınsallah yakın zamanda evıme donerım ınsallah arkadaslar....
ebru cevap vermemıssın bacım ben zor gırıyorum sımdı komsudayım yıne anca aksama bakarım cevabına canım...
Cevap yazmıştım Tuğba'cım sanırım tam olarak bakamadın geçmişe. :44:
cevap yazmisti tigbacim.izinli kabul ediyor diyeti birakip kilo olarak dönme yoksa gruba almadan önce bekletirim dedi.
espriyapti galiba.
Espiri yapmadım Kadriye'cim.