Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm.bende üzgünüm.dün aksamdan beri gelemedim.misafirim vardi.hasta hasta kabul etmek zorunda kaldim.gecmisi okuyayim geleyim.

Geçmiş olsun Kadriye'cim. Neyin vardı? Kaçırmışım dün bugün gördüm

Kolay gelsin Tugba
Burada tatilll cookk mutlu oluyorum hatirladikcaa:))
Esinle hikayeniz de cok hosuma gitti:)
Birbirini seven ciftlere bayiliyorummm

Kadriye olmasın canım senin Tuğba dediğin

Menum

Sabah 12 gibi
1 kasik tursu kavurmasi -annrm yine yapmisti cok az yedjm-
1 dilim peynir
1 dlim ekmek
1 bardak sut

Ara
2 avuc kuru yemis (beyaz leblebi+tuzlu fistik)

Aksam
Balik ve sogan

Afiyet olsun Betül'cüm. Su yazmamışsın yine. Ayrıca iki avuç kuruyemiş

Öyle insanlarla bence daha fazla muhatap olma. Çünki bir süre sonra seni çok kötü etkiliyorlar. Şu yaşıma kadar edindiğim en büyük tecrübe arkadaşlarını seçerken kendi ayarında seçeceksin. Senden eksik hiç bişeyi olmayanlarla daha iyi arkadaşlık kuruluyor. Ama eğer seni kendinden üstün görüyorsa her fırsatta ayağını kaydırmaya çalışıyor. Dikkat etmek lazım. Bu lafları çok büyük kazıklar yiyen bir insan olarak yazıyorum

Menüm

Sabah
1 kase yogurt

Ogle+Aksam
1 y.k kadar tavuk gögsü pilavın üstüne koyarız ya didiklenmis oyle
2 yk makarna
1 yk yogurt

Sabah gec kalktım o yzden kahvaltı yok

1 lt su

Afiyet olsun. Yorum yok

Yukarda Ecem'ede yazdım canım. Uzak durun böyle insanlardan. Kendinizide üzmeyin. Allah karşımıza hep iyi arkadaşlar iyi dostlar çıkartsın insallah. O tür insanlardan her türlü kötülük beklenir.

bugunku menumu yazayim bari
sabah yyok
ogle yok
ogleden sonra tost kepekli ayranla
ara yok
aksam 1 elma+yogurt+5 cevizden olusan bir mey.yogurt
ara bir bardak sut+bir galeta
1,5 lt su
50 dakika spor tempo 6.4

Kızların gitmmesi sana hiç yaramamış. Bu nasıl bir menü. Olmamış. Kendine gel canım güçten düşme.

Doğru biliyorsun Buse'cim birincinin paylaşlım alanında yazmısa lazım. Yoksa ceza puanı alıyor o takım. Hatta geçen hafta birinci olduğu ve yazmadığı için takımı ceza aldı.

merhabaa betül ve beriil ben grip oldum iyi değilim. antibiyotiklerle pc başındayım. çatlıyor başım. siz nasılsınıız?

Geçmiş olsun canım. Gribe en iyi ıhlamur limon geliyor. Tavsiye ederim. Biz ailecek çok faydasını gördük.

Ne güzel oku bakalım. Duruma göre bizde okuruz.

Afiyet olsun Tuğba'cım çok güzel bir menü olmuş. Spor göremedim?

ınsallah yakın zamanda evıme donerım ınsallah arkadaslar....
ebru cevap vermemıssın bacım ben zor gırıyorum sımdı komsudayım yıne anca aksama bakarım cevabına canım...

Cevap yazmıştım Tuğba'cım sanırım tam olarak bakamadın geçmişe. :44:

cevap yazmisti tigbacim.izinli kabul ediyor diyeti birakip kilo olarak dönme yoksa gruba almadan önce bekletirim dedi.
espriyapti galiba.

Espiri yapmadım Kadriye'cim. İzne ayrılmak diyeti bırakmak değil. Doğal olarak dikkat etmeyip dönüşte +olarak gelirse eğer - kiloya geçene kadar listeye girmek için bekleyecek. Bu sadece Tuğba için geçerli değil diğer bütün üyeler içinde durum aynı

evet canım malesef bakıp cıkıyorum hemene hızlı hızlı....
tamam canım ıkı hafta sonra gorusmek uzere ara ara gırebılırsem gırerım yıne optum hepınuızı...

Afiyet olsun

Ben de simdi yoldayimm
Yemek yiyip ciktimm
Bakalim orda beni nasil hain yemekler bekliyorr
Umarim nefsime yenik dusmem ya da yemek zorunda kalmam. Dua edin cok israr etmesin ev sahibi

Aaa ben de geleyimmm
Ben galatasarayli degilimm ama hic maca gitmedimm ck istiyorum beni de goturunn:))

süpeeeeeeeerr o zamannnnn ama o kibar hanım hanımcık kızı o anlarda görmeyebilirsinizzzz benden söylemesi :))

boşluk buldum bir bakayım dedim ne var ne yok 2-3 sayfa okuyabilirsem bakayım:)

nerelerdesinnn kızzz senn

Kesinlikle kötü etkiliyorlar zaten su anda da yazıyor arıyor ama birşey fayda etmiyor bide üstüne whatsapptan ekler yaspasta resmi falan göndermiss gercekten hayatımdan cıkarmaya karar verdim tek sıkıntım hayır diyememem

Son düzenleme:
Bugünkü Menüm

Sabah+Öğle
yarım simit
peynir

Aksam
2.5 yk bulgur pilavı
azıcık tavuk göğsü
1 d.ekmek

2.5 lt su

Son düzenleme:

İstersen once normal goruselimm Ecem sonra maca gidelimm d

Bugünkü Menüm

Sabah+Öğle
yarım simit
peynir

Aksam
2.5 yk bulgur pilavı
azıcık tavuk göğsü
1 d.ekmek

2.5 lt su

Bence olmamis Ecemcim malesef ama
Su icin tebrik ediyorum senii:))

artık şu 57.4 ten aşağı inemezsem çatlıycam nasıl dukanmış bu yaa bi artı bi eksi delirtti beni.

Sen böyle her gün tartılmaya devam edersen kilo vermek yerine alacaksın. Bırak artık tartılmayı. Kaldır tartıyı. Birde sabah kalkar kalkmaz başş ucuna su koy hemen bir bardak su iç. Su içince + çıkacağını düşün ve tartılma. Büyük ve tecrübeli lafı dinle lütfen. Tartılma sürekli.

Sen yine ara ara gelmeye çalış. 5 mesajın altınada düşme olur mu? Diyetinede dikkat ettiğin sürece sorun olmaz. Mesaj sayılarınıda ben halledeyim o zaman.

sonnnn iki resim olmak istedgmm :))

Bence onlar hiç güzel değil Ecem'cim. Zayıf olmak her zaman güzel olmuyor. Sen onlar gibi çirkin olma bence.

Kesinlikle öyle spor ve suyla aramı düzeltmem lazım! ben neden böyle kızları takip etmiyorum hep fashion hep fashion :)) bugün su an cok gaza geldim hahah kahvaltı yapıp spora baslıyorumm

Spora başlamadığın kabahat zaten. Ne duruyorsun daha anlamadım. Ben senin yerine olsam kimse tutumaz beni. Şimdi bile içim gidiyorda hamile hamile olmuyor. Hatta vakit bulabilsem pilates yapabilir miyim diye düşünüyorum
Ben burdayıııımm :) Ya balım ben de şu yazı stilimi değiştirmek istedim ama beceremedim nası yaptın anlat bakim :)

Tam ben anlatacaktım Buse anlatmış canım.

Hoşgeldin canım. Görmeyelim biz o aldığın kilocukları. Cumaya - çık yeterli

Çok şanslısın Tuğba'cım. Şuan senin yerinde olmak vardı sanırım İstanbul'da olsam Galatasaray'ın hiç bir maçını kaçırmam. Eşimde bende fanatik cimbomluyuz. Kızım bile diyor biz garatasaraylıyız diye Hatta dün maçı seyrettik eşimle birlikte

Kerem izin verir mi bilmiyorum o da gelsin havalar düzelince maça gidelim istersen birlikte :)

Getirtmeyin beni taaaaaaaaa Konya'lardan

Canım baksana benim alıntılarıma ama öyle olması gerekiyor yoksa mesaj sayısının bir anlamı yok zaten. Her mesaja tek tek cevap vermeye kalkarsak olmaz o iş. Burda amaç mesaj sayısının çokluğuda değil. Takıma ayırdığın zaman. O nedenle en son mesajımızdan sonra okuyup alıntı yapıyoruz. Alıntılar bitince zaten normal sohbete dönüyorsun. O zaman tekli oluyor mesajlar. Demek istediğim gün içinde daha çok buralarda bulunmak önemli.

Menum

Sabah -ogle
1 yesil elma
1 kase sutlu nesfit

Ara
4 tane pirinc-misir gevregi (etiformun var ya adini bilmiyorum, rejimde olmadigmda bile alip yemisligim vardir cok severim)

Aksam
1 dlm tam bugday ekmegi
1 tabak ispanak ve yogurt

Evde su icemiyorum yaa cok az ictim yarindan itibaren suyu duzelticwm

Çok güzel anlatmışsın Buse'cim ellerine sağlık.

boşluk buldum bir bakayım dedim ne var ne yok 2-3 sayfa okuyabilirsem bakayım:)

İyi etmişsin Nermin'cim arada böyle boşluk bulduğunda uğra mutlaka

sizden ayrı kalmaıyorum ama çıkmam lazım şekerler kendinize ve menülerinize dikkat edin tabi bende görüşürüz

Hadi bakalım. Biz dikkat ediyoruz sende etmeyi unutma ama

Hoşgeldin ebrucum

Hoşbulduk canım.

Hoşbulduk canım. Afiyet olsun. Güzel olmuş menün. Su ne kadar içtin?

Benimde en büyük derdim oydu canım. Asla hayır diyemezdim. Yeni yeni hayır demeyi öğrendim. Çok güzel bir duyguymuş hayır diyebilmek

Bugünkü Menüm

Sabah+Öğle
yarım simit
peynir

Aksam
2.5 yk bulgur pilavı
azıcık tavuk göğsü
1 d.ekmek

2.5 lt su

Afiyet olsun. Su çok güzel olmuş. Tebrik ediyorum

Afiyet olsun

Ben de simdi yoldayimm
Yemek yiyip ciktimm
Umarim nefsime yenik dusmem ya da yemek zorunda kalmam. Dua edin cok israr etmesin ev sahibi

Betül sakın ola sakın bişey yeme yoksa dilimden kurtulamazsın ona göre. Midem ağrıyor yiyemiyorum de. Dün yazmıştım sana okumadın mı?

Güzel olmuş menün afiyet olsun. Ama biliyorsun su önemli. İnşallah misafirlikte tutarsın kendini.

annen adına çok sevindim canım. ikinizi de tebrik ederim. senin bir haftada verdiğini ben şuan 2 haftada veremedim.

Ebrucum çok şaşırdım hiç beklemiyordum o arkadaşımdan. bir de sanırım boy kompleksi var. ben 1.58 im. benden 4-5 cm kısa olmasına rağmen laf arasında zaten senle aynı boydayız falan diyor bana. :26: bi keresinde nasıl aynıyız sen kısasın benden dedim. hee belki 1-2 cm diyo çok da sevdiğim bi insandı, niye böyle oldu yaa :44:tatlandırıcı alcam kendime diyordum. gitmiş bahsettiğim marka tatlandırıcı almış. çıkarıverdi masaya hiç de söylemiyor ben de alayım falan diye. istediğim kiloya ulaşana kadar görüşmeme kararı aldım. eğer devam ederse böyle kıskançlıkları hemen anlarım zaten ve bitiririm bu kez arkadaşlığımı.

umarım bu hafta nasıl kilo verdiğini paylaşır da takımı ceza almaz. biz de merakımızı gidermiş oluruz.

çok sağ ol tavsiyelerin için ebrucum. ıhlamur limon yaparım kendime artık.

Çok güzel anlatmışsın Buse'cim ellerine sağlık.

ne demeeeeeekkkk

Kızlar yaaa Gülçin yok yine kaç gündür? İnşallah önemli bir sorun yoktur?

Bu arada bugün ve yarın mesaj sayılarını bana gönderin lütfen.

ebrucum tartı olayına gelince inan ben de tartılmak istemiyorum ama bu duraklamayı aştım mı aşmadım mı bakmam gerek. ona göre dukan ın kitapta bahsettiği yumruk harekatı yöntemini uygulamalıyım çünkü :26: yoksa gitmiyor dukanda bu duraklama. yazık yani emeklerime. sonrasında deneyeceğim söz. bak söz veriyorum heeeeee

Canım afiyet olsun çok güzel ama öğlen az yemişsin sanırım atıştırmak zorunda kaldın. Olsun ya sağlıklı olduğu sürece az yemek çok yemekten daha iyidir dimi

canım hafta sonu düzenim bozuldu öğleni gecxistireyim dedim...

Afiyet olsun

Ben de simdi yoldayimm
Yemek yiyip ciktimm

düşmezsin canım insallah,zaten en büyük hatamız evden çıkınca düzenimizi koruyamamak...

Bugünkü Menüm

Sabah+Öğle
yarım simit
peynir

Aksam
2.5 yk bulgur pilavı
azıcık tavuk göğsü
1 d.ekmek

2.5 lt su

süperrrrr

rengimi buldum sonunda hem okunabiliyor hemde pembe :))

her defasında isaretlemeden mi oldu süper ya :)

herkes bu hafta az yiyecek sanırım bravo

Afiyet olsun Tuğba'cım çok güzel bir menü olmuş. Spor göremedim?

Canım dün eve gelseydim yapıcaktım sporumu ama gelemediğim için dayımlarda spor yapma imkanı bulamadım malesef

Bugünkü Menüm

Sabah+Öğle
yarım simit
peynir

Aksam
2.5 yk bulgur pilavı
azıcık tavuk göğsü
1 d.ekmek

2.5 lt su

Benim gözüm direk suya takıldı ecem bravo

rengimi buldum sonunda hem okunabiliyor hemde pembe :))

Aynen aynen bu süper olmuş

Tam ben anlatacaktım Buse anlatmış canım.

İlgisi için herkese teşekkür ederim

Dimi ama çok şanslıyım Bekleriz efendim bekleriz gel tabi sen de isterseniz 13.takım için pankart hazırlatalım stada astıralım maça gidince

Su dışında güzel olmuş betülcüm, eceme önerdiğim şeyi sen de dene istersen. Evde ve bu havada su içmek cidden zor.. Yarım saate bir iç suyu, 1 saatin sonunda yarım litre içmiş olursun. 4 saatte de 2 lt ye ulaşırsın. Bugün 2,5 Lt içmiş maşallah benm söylediğim şeyi mi uyguladı bilmiyorum.

İyi akşamlar Ebru'cunm ve kızlar...

Ebru'cum haklısın önemli olan paylasım ve buradan ayrı kalmamak yoksa sapıtıyor insan...

Suyu hep unutuyorum yazmayı 2.5 lt bitirmeye çalışıyorum ama hafta sonu içemedim pek..

Bu arada beril,ortim nerelerdesiniz ?tugba zaten giremiyor pek ,özledim yawww

Alakasız ama Cem yılmaz a gittim siddetle tavsiye ederim gitmeyenlere :)))hele kadınlarla ilgili esprileri,bana yaklaşma adet dönemindeyim,gel gitlerim var her yerim şiş,memem tas gibi1 hafta adet öncesi,sonra adet dönemi, bitince adet sonrası demekki diyo subat ayında hiç yoksunuz

Çünki sen ona arkadaş gözüyle bakıyorsun. Demek ki onda öyle bir durum yok. Dedim yaaaa çok kazık yedim bu konularda. O nedenle herkesle uzun süreli arkadaşlık kuramam. Çok eski arkadaşlıklarım da var onlar zamanla dostluğa dönüşüyor zaten. Ama kısa sürelilerde yanlış bişey gördüğüm an çekiyorum kendimi. Kimse için kendini zorlamaya değmez.

Bunlar bahane canım benim. Sen dukanı düzenli yaptığın zaman duraklama felan olmaz. Spor ekle biraz, birazda suyunu artır. Protein ağırlıklı beslendiğin için sindirim problemleride yaşıyorsundur. Ve her an tartılırsan vücudun seninle oyun oynayabilir. Ben bir gün arayla 800 gr fark görmüş insanım tartıda. Hemde hiç bir değişiklik yapmadan. + da çıkabilirsin - de ama sürekli tartılmak hiç iyi bişey değil.

Sanada iyi akşamlar Gül'cüm. Demek istediğim şeyi anlamışsın zaten. Burdan uzaklaşmak insanı diyet için zorluyor. Burda olduğumuz her an aklımızda kilo vermek oluyor. Amacımız hedefimiz belli. O nedenle mümkün olduğunca bakmak lazım buraya.

Cem YILMAZ'a geçen hafta gittim ben. Canlısına seyretmek vardı. Ama ben hala bi önceki gösterisinde daha çok eğleniyorum. Buda güzeldi. Bu arada yaşlanıyor iyice. Göbek yapmış. Ama güzeldi gösteri. Zaten bence rakibi yok Türkiye'de

İki saattir kimseler yokk bende tlfdan baglanıyorum alıntı yapamadım iyi geceler bende mesajlarımı sayıp cıkayım o zaman kimse yok ama herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…