Kızlar yaaa Gülçin yok yine kaç gündür? İnşallah önemli bir sorun yoktur?
Bu arada bugün ve yarın mesaj sayılarını bana gönderin lütfen.
Çünki sen ona arkadaş gözüyle bakıyorsun. Demek ki onda öyle bir durum yok. Dedim yaaaa çok kazık yedim bu konularda. O nedenle herkesle uzun süreli arkadaşlık kuramam. Çok eski arkadaşlıklarım da var onlar zamanla dostluğa dönüşüyor zaten. Ama kısa sürelilerde yanlış bişey gördüğüm an çekiyorum kendimi. Kimse için kendini zorlamaya değmez.
Bunlar bahane canım benim.Sen dukanı düzenli yaptığın zaman duraklama felan olmaz. Spor ekle biraz, birazda suyunu artır. Protein ağırlıklı beslendiğin için sindirim problemleride yaşıyorsundur. Ve her an tartılırsan vücudun seninle oyun oynayabilir. Ben bir gün arayla 800 gr fark görmüş insanım tartıda. Hemde hiç bir değişiklik yapmadan. + da çıkabilirsin - de ama sürekli tartılmak hiç iyi bişey değil.
Sanada iyi akşamlar Gül'cüm. Demek istediğim şeyi anlamışsın zaten. Burdan uzaklaşmak insanı diyet için zorluyor. Burda olduğumuz her an aklımızda kilo vermek oluyor. Amacımız hedefimiz belli. O nedenle mümkün olduğunca bakmak lazım buraya.
Cem YILMAZ'a geçen hafta gittim ben. Canlısına seyretmek vardı. Ama ben hala bi önceki gösterisinde daha çok eğleniyorum. Buda güzeldi. Bu arada yaşlanıyor iyice. Göbek yapmış.Ama güzeldi gösteri. Zaten bence rakibi yok Türkiye'de
İki saattir kimseler yokk bende tlfdan baglanıyorum alıntı yapamadım iyi geceler bende mesajlarımı sayıp cıkayım o zaman kimse yok ama herkese iyi geceler
arkadaslar kusura bakmayin ben anca gelebildim eve
butun oglesonu annemle evini temizledik
sonrada anca geldik
yarinda disim basliyor yine allah buyuktur
gelmeye calisacagim en azindan mesajlarimi yazacagim
bugunku menum
sabah
haslama yumurta+domates+1 galeta
ogle
bir bardak yogurt tarcinli+elma+mandalin
aksam
bir haslama tavuk budu+haslama sebze sarmisakli yogurtlu+bir kase ezogelin corba
suyu az ictim ama iciyorum
bugun sporumda yok
Çünki sen ona arkadaş gözüyle bakıyorsun. Demek ki onda öyle bir durum yok. Dedim yaaaa çok kazık yedim bu konularda. O nedenle herkesle uzun süreli arkadaşlık kuramam. Çok eski arkadaşlıklarım da var onlar zamanla dostluğa dönüşüyor zaten. Ama kısa sürelilerde yanlış bişey gördüğüm an çekiyorum kendimi. Kimse için kendini zorlamaya değmez.
Bunlar bahane canım benim.Sen dukanı düzenli yaptığın zaman duraklama felan olmaz. Spor ekle biraz, birazda suyunu artır. Protein ağırlıklı beslendiğin için sindirim problemleride yaşıyorsundur. Ve her an tartılırsan vücudun seninle oyun oynayabilir. Ben bir gün arayla 800 gr fark görmüş insanım tartıda. Hemde hiç bir değişiklik yapmadan. + da çıkabilirsin - de ama sürekli tartılmak hiç iyi bişey değil.
Betül sakın ola sakın bişey yeme yoksa dilimden kurtulamazsın ona göre. Midem ağrıyor yiyemiyorum de. Dün yazmıştım sana okumadın mı?
Güzel olmuş menün afiyet olsun. Ama biliyorsun su önemli. İnşallah misafirlikte tutarsın kendini.
Ya ben normalde iciyorum zatenCanım dün eve gelseydim yapıcaktım sporumu ama gelemediğim için dayımlarda spor yapma imkanı bulamadım malesef
Benim gözüm direk suya takıldı ecem bravo
Aynen aynen bu süper olmuş
İlgisi için herkese teşekkür ederim
Dimi ama çok şanslıyımBekleriz efendim bekleriz gel tabi sen de isterseniz 13.takım için pankart hazırlatalım stada astıralım maça gidince
Su dışında güzel olmuş betülcüm, eceme önerdiğim şeyi sen de dene istersen. Evde ve bu havada su içmek cidden zor.. Yarım saate bir iç suyu, 1 saatin sonunda yarım litre içmiş olursun. 4 saatte de 2 lt ye ulaşırsın. Bugün 2,5 Lt içmiş maşallah benm söylediğim şeyi mi uyguladı bilmiyorum.
arkadaslar kusura bakmayin ben anca gelebildim eve
butun oglesonu annemle evini temizledik
sonrada anca geldik
yarinda disim basliyor yine allah buyuktur
gelmeye calisacagim en azindan mesajlarimi yazacagim
bugunku menum
sabah
haslama yumurta+domates+1 galeta
ogle
bir bardak yogurt tarcinli+elma+mandalin
aksam
bir haslama tavuk budu+haslama sebze sarmisakli yogurtlu+bir kase ezogelin corba
suyu az ictim ama iciyorum
bugun sporumda yok
gecmis olsun diyorum esindede acil sifalarkızlar 2 gündür aklımdasınız saate bakın anca yazabiliyorum benim durumlar karışık
kaptanım ve takım arkadaşlarım herkesden özür diliyorum şimdilik 15 gün izinli ayrılmak istiyorum
oğlum iyleşti şükür az bi kusması kaldı ama eşime 1 hafta daha istirahat verdiler adam elini yüzünü bile yıkıyamıyor ne yapacağız bilmiyorum haftaya emar sonuçları açıklanacak
veeeeee asıl bomba haberim şu karda kışta hemde sobalı evde hiç üşenmemişler dün sabah kaynanam ve kayınbabam geldi yüküm azdı sanki yaşlı insanlar bide onlar çıktı başıma mutfaktan yemek yapıp bulaşık yıkamaktan oturamıyorum bile
zaman söylemiyorlar ne zaman gidecekleri belli değil bi soba daha yakıyorum öbür odada ne yapacağım bilmem
uzun kalırlarsa artık annemi babamıda çağırırım yardıma gelirler artık ne deyim sinirlerim çok bozuk yaaaaaaaaaaaa ne yapacağım ben şimdi bilmiyorum
ya yasli iste cocuktan farksizebrucum azcık geçmişe baktım beni merak etmişsin habersiz bıraktım özür dilerim
bu hengamede kurallara uyamam ama arada ugrarım bilgisayarın başında çok kalıncada ne yapıyon diye yaşlı insanlar başıma dikiliyorlar
sonra başlıyorlar nutuk vermeye evlilikleri bu bitiriyormuş adını söylemeyim bişey icadı deyip duruyorlar bi facebooka giriyorum biliyorsundur rahatsız bir tane kardeşim var onunla ve annemgille ordan yazışıyorum bide görüntülü konuşuyorum o anda bile dün başıma dikildiler
eşim yataktan kalkamıyor onu getir bunu götür
oğlan ağlayıp kusuyor
allahdan kızın zararı yok
kaynanamgilde ellerini bağlayıp seyrediyorlar nasıl sinirlerim bozuk anlatamam
kırmayım diyorum misafir bugün var yarın yoklar valla dahada olmazsa eşimle konuşacam gitsinler yani
dayanamıyorum daha 2 gün olmadı
Ya ebrucum malesef oyle olmadi
Kiz da zaten yeni evli direk sey dedi, sen simdi duugun oncesi diyetteysen bugubluk diyet olmaz fln . Muhammet, kiz kardesi fln da var yok ama midem agriyor diyemedim.. Yedim bir seyler malesef..
Ya ben normalde iciyorum zaten
Genelde evde olmadigim icin simdi evde olmaya alismam gerekiyor:) yarin obur gun duzeltirim
Menun guzel olmus, afiyet olsun
(G)ünaydın, günün aydın olsun.
(Ü)züntü ve kader senden uzakta olsun.
(N)azlar niyazlar gelsin seni bulsun.
(A)ydınlık dolu güzel bir günün olsun.
(Y)rının dünden güzel
(D)ünün hatıra olsun
(I)sıtsın güneş içini
(N)e dilersen o olsun .
bana dua edin bugun dis seruvenimin 2.bolumune basliyoruz
kizlar gecmisi okudum
ama alintim cok berbat oldu her zamanki gibi o nedenle olmadi
kaptanim yemeklerim az oldu biliyorum ama zamansizliktan yiyemedim
gulll hosgeldin canim umarim hersey yolundadir
ecem galatasaray macina bensiz nasil gidersiniz tubisle yawwwwwwwww
buse sen su dukani birak bu diyet sinir sisteminide bozacak bak
kızlar 2 gündür aklımdasınız saate bakın anca yazabiliyorum benim durumlar karışık
kaptanım ve takım arkadaşlarım herkesden özür diliyorum şimdilik 15 gün izinli ayrılmak istiyorum
oğlum iyleşti şükür az bi kusması kaldı ama eşime 1 hafta daha istirahat verdiler adam elini yüzünü bile yıkıyamıyor ne yapacağız bilmiyorum haftaya emar sonuçları açıklanacak
veeeeee asıl bomba haberim şu karda kışta hemde sobalı evde hiç üşenmemişler dün sabah kaynanam ve kayınbabam geldi yüküm azdı sanki yaşlı insanlar bide onlar çıktı başıma mutfaktan yemek yapıp bulaşık yıkamaktan oturamıyorum bile
zaman söylemiyorlar ne zaman gidecekleri belli değil bi soba daha yakıyorum öbür odada ne yapacağım bilmem
uzun kalırlarsa artık annemi babamıda çağırırım yardıma gelirler artık ne deyim sinirlerim çok bozuk yaaaaaaaaaaaa ne yapacağım ben şimdi bilmiyorum
ebrucum azcık geçmişe baktım beni merak etmişsin habersiz bıraktım özür dilerim
bu hengamede kurallara uyamam ama arada ugrarım bilgisayarın başında çok kalıncada ne yapıyon diye yaşlı insanlar başıma dikiliyorlar
sonra başlıyorlar nutuk vermeye evlilikleri bu bitiriyormuş adını söylemeyim bişey icadı deyip duruyorlar bi facebooka giriyorum biliyorsundur rahatsız bir tane kardeşim var onunla ve annemgille ordan yazışıyorum bide görüntülü konuşuyorum o anda bile dün başıma dikildiler
eşim yataktan kalkamıyor onu getir bunu götür
oğlan ağlayıp kusuyor
allahdan kızın zararı yok
kaynanamgilde ellerini bağlayıp seyrediyorlar nasıl sinirlerim bozuk anlatamam
kırmayım diyorum misafir bugün var yarın yoklar valla dahada olmazsa eşimle konuşacam gitsinler yani
dayanamıyorum daha 2 gün olmadı
(Y)rının dünden güzel
(D)ünün hatıra olsun
(I)sıtsın güneş içini
(N)e dilersen o olsun….
günaydin herkese.kizlar cuma günü kayinvalidemler bana gelmisti.ben buraya devam edebilirim diye yazmamistim.ameliyat olacak.eve gelen misafirler cok.ve ben buraya vakit ayiramayacagim.bu takimdaki arkadaslar icin paylasimin önemli oldugunu biliyorum.kayinvalidemin misafirleri ve kendileri dolaysiyla hergün 5 mesaj atacak zamanim olmayacak maalesef.ebru ne yaparsin bilemiyorum.izinli mi yoksa beni gruptan atarmisin bilmiyorum ama kayinvalidemler en az 3 ay bende kalacak.daha sonra duruma göre tekrar gelebilirim.sizden ayrildigima da cok üzülüyorum.daha sonra vaktim olursa yazilarinizi okuyacagim.
Günaydınnnn herkese moralim bozuldu ortim gidiyor,gülçin malum,tuğba giremiyor,ecem zaten zayıf,kaptanım hamiş,betül ün az kaldı...bu gidişle nermin,ben ,tuğba kalıcaz sanırım atladığım var mı?
Günaydınnnn herkese moralim bozuldu ortim gidiyor,gülçin malum,tuğba giremiyor,ecem zaten zayıf,kaptanım hamiş,betül ün az kaldı...bu gidişle nermin,ben ,tuğba kalıcaz sanırım atladığım var mı?
kızlar 2 gündür aklımdasınız saate bakın anca yazabiliyorum benim durumlar karışık
günaydin herkese.kizlar cuma günü kayinvalidemler bana gelmisti.ben buraya devam edebilirim diye yazmamistim.ameliyat olacak.eve gelen misafirler cok.ve ben buraya vakit ayiramayacagim.bu takimdaki arkadaslar icin paylasimin önemli oldugunu biliyorum.kayinvalidemin misafirleri ve kendileri dolaysiyla hergün 5 mesaj atacak zamanim olmayacak maalesef.ebru ne yaparsin bilemiyorum.izinli mi yoksa beni gruptan atarmisin bilmiyorum ama kayinvalidemler en az 3 ay bende kalacak.daha sonra duruma göre tekrar gelebilirim.sizden ayrildigima da cok üzülüyorum.daha sonra vaktim olursa yazilarinizi okuyacagim.
(Y)rının dünden güzel
(D)ünün hatıra olsun
(I)sıtsın güneş içini
(N)e dilersen o olsun .
gunaydin berilllllllllllll
gecmis olsun
felan diye mesaj yazacam keni alintima yawwwwwwwwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?