Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaslar kusura bakmayin ben anca gelebildim eve
butun oglesonu annemle evini temizledik
sonrada anca geldik
yarinda disim basliyor yine allah buyuktur
gelmeye calisacagim en azindan mesajlarimi yazacagim
bugunku menum
sabah
haslama yumurta+domates+1 galeta
ogle
bir bardak yogurt tarcinli+elma+mandalin
aksam
bir haslama tavuk budu+haslama sebze sarmisakli yogurtlu+bir kase ezogelin corba

suyu az ictim ama iciyorum
bugun sporumda yok

kizlar gecmisi okuyayim biraz bitirirsem yazarim yine okumayinca pek fransiz oluyom behhhhhhhhhhhh

Kızlar yaaa Gülçin yok yine kaç gündür? İnşallah önemli bir sorun yoktur?

Bu arada bugün ve yarın mesaj sayılarını bana gönderin lütfen.

evet nerelerde umarım bir sorun yoktur.Haklısın canım burada olmak çok önemli,cem yılmaza gelince mikemmelllll:)))

Bu arada arkadas hakkında söylediklerine tamamen katılıyorum canım bende de tecrübe ile sabit...

İki saattir kimseler yokk bende tlfdan baglanıyorum alıntı yapamadım iyi geceler bende mesajlarımı sayıp cıkayım o zaman kimse yok ama herkese iyi geceler

iyi geceler canım....

menün çok güzel olmus devam canım...

iki konuda da haklısın. doğru söze ne hacet sporum azdı evet. 2 gündür 2 katına çıkardım. su gayet içiyorum. dediğin gibi sindirim problemi de oluyor arada. başlarda çoktu ama şimdi azaldı. yarın da tartılayım zaten eksi çıkmazsam yumruk harekatına geçiyorum. ondan sonra da tartılmam. bir de ben regl olamıyorum dukan düzenimi bozmuş olabilir. başlarda adet düzensizliği yapabiliyormuş. 2 hafta önce olur gibi oldum, olmadım. geçen hafta yine aynı şeyi yaşadım. bugün yine oluyorum gibi ama devamı gelmiyor, kesiliyor. :26: hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. ama bugün olacak gibi sanki hadi bakalım. ay konuştuğum şeylere bak. ama onun yüzünden o kadar stres oldum ki anlatamam. 800 gr farkı ben daha 2 gün önce gördüm. hem de hiç kaçamak olmamasına rağmen. zaten ben şuan sıfır kaçamak durumundayım. böyle de devam edeceğim dilerim.

kizlar gecmisi okudum
ama alintim cok berbat oldu her zamanki gibi o nedenle olmadi
kaptanim yemeklerim az oldu biliyorum ama zamansizliktan yiyemedim
gulll hosgeldin canim umarim hersey yolundadir
ecem galatasaray macina bensiz nasil gidersiniz tubisle yawwwwwwwww
buse sen su dukani birak bu diyet sinir sisteminide bozacak bak

kızlar 2 gündür aklımdasınız saate bakın anca yazabiliyorum benim durumlar karışık
kaptanım ve takım arkadaşlarım herkesden özür diliyorum şimdilik 15 gün izinli ayrılmak istiyorum
oğlum iyleşti şükür az bi kusması kaldı ama eşime 1 hafta daha istirahat verdiler adam elini yüzünü bile yıkıyamıyor ne yapacağız bilmiyorum haftaya emar sonuçları açıklanacak
veeeeee asıl bomba haberim şu karda kışta hemde sobalı evde hiç üşenmemişler dün sabah kaynanam ve kayınbabam geldi yüküm azdı sanki yaşlı insanlar bide onlar çıktı başıma mutfaktan yemek yapıp bulaşık yıkamaktan oturamıyorum bile
zaman söylemiyorlar ne zaman gidecekleri belli değil bi soba daha yakıyorum öbür odada ne yapacağım bilmem
uzun kalırlarsa artık annemi babamıda çağırırım yardıma gelirler artık ne deyim sinirlerim çok bozuk yaaaaaaaaaaaa ne yapacağım ben şimdi bilmiyorum

yinede arada bir uğramaya çalışırım kızlar en azından stresimi atarım 2 laf eder yazarım burada
geldimi neden hersey üst üste gelir anlamıyorum

ebrucum azcık geçmişe baktım beni merak etmişsin habersiz bıraktım özür dilerim
bu hengamede kurallara uyamam ama arada ugrarım bilgisayarın başında çok kalıncada ne yapıyon diye yaşlı insanlar başıma dikiliyorlar
sonra başlıyorlar nutuk vermeye evlilikleri bu bitiriyormuş adını söylemeyim bişey icadı deyip duruyorlar bi facebooka giriyorum biliyorsundur rahatsız bir tane kardeşim var onunla ve annemgille ordan yazışıyorum bide görüntülü konuşuyorum o anda bile dün başıma dikildiler
eşim yataktan kalkamıyor onu getir bunu götür
oğlan ağlayıp kusuyor
allahdan kızın zararı yok
kaynanamgilde ellerini bağlayıp seyrediyorlar nasıl sinirlerim bozuk anlatamam
kırmayım diyorum misafir bugün var yarın yoklar valla dahada olmazsa eşimle konuşacam gitsinler yani
dayanamıyorum daha 2 gün olmadı

Betül sakın ola sakın bişey yeme yoksa dilimden kurtulamazsın ona göre. Midem ağrıyor yiyemiyorum de. Dün yazmıştım sana okumadın mı?

Güzel olmuş menün afiyet olsun. Ama biliyorsun su önemli. İnşallah misafirlikte tutarsın kendini.

Ya ebrucum malesef oyle olmadi
Kiz da zaten yeni evli direk sey dedi, sen simdi duugun oncesi diyetteysen bugubluk diyet olmaz fln . Muhammet, kiz kardesi fln da var yok ama midem agriyor diyemedim.. Yedim bir seyler malesef..
Ya ben normalde iciyorum zaten
Genelde evde olmadigim icin simdi evde olmaya alismam gerekiyor:) yarin obur gun duzeltirim

Menun guzel olmus, afiyet olsun

gecmis olsun diyorum esindede acil sifalar
sobaya dikkat et ne olur
kendine iyi bak gulcincim

ya yasli iste cocuktan farksiz
duymamazliga gelki strese girme
yarin gidecekler diye dusun hep
dayanirsin kendini sartlama tamammi

sagol canim ama gece bir bardak sutle 3 cevizi yedim ama

(G)ünaydın, günün aydın olsun.
(Ü)züntü ve kader senden uzakta olsun.
(N)azlar niyazlar gelsin seni bulsun.
(A)ydınlık dolu güzel bir günün olsun.
(Y)rının dünden güzel
(D)ünün hatıra olsun
(I)sıtsın güneş içini
(N)e dilersen o olsun….

bana dua edin bugun dis seruvenimin 2.bolumune basliyoruz

gunaydin berilllllllllllll
gecmis olsun

felan diye mesaj yazacam keni alintima yawwwwwwwwwww

günaydin herkese.kizlar cuma günü kayinvalidemler bana gelmisti.ben buraya devam edebilirim diye yazmamistim.ameliyat olacak.eve gelen misafirler cok.ve ben buraya vakit ayiramayacagim.bu takimdaki arkadaslar icin paylasimin önemli oldugunu biliyorum.kayinvalidemin misafirleri ve kendileri dolaysiyla hergün 5 mesaj atacak zamanim olmayacak maalesef.ebru ne yaparsin bilemiyorum.izinli mi yoksa beni gruptan atarmisin bilmiyorum ama kayinvalidemler en az 3 ay bende kalacak.daha sonra duruma göre tekrar gelebilirim.sizden ayrildigima da cok üzülüyorum.daha sonra vaktim olursa yazilarinizi okuyacagim.

sağol canım sen de hoşgeldin...

okurken yoruldum Allah yardımcın olsun canım...

hasbunallahi venimelvekil de içinden bol bol....

çok güzel şiir sağol dişinde hemen geçer insalah...

canım ya herkes te bişiler var çok üzüldüm grubumuza nazar değdi nasıl yoparlanacağız bilmiyorum

Günaydınnnn herkese moralim bozuldu ortim gidiyor,gülçin malum,tuğba giremiyor,ecem zaten zayıf,kaptanım hamiş,betül ün az kaldı...bu gidişle nermin,ben ,tuğba kalıcaz sanırım atladığım var mı?

​

kizlar ben tatilde daha enerjik olacamizi saniyorum
cocuklarin okul derdide yok
eeeeeeee nerdesiniz bakiyimmmmmmmm
bu saatetn sonrada ben kacar
aksam gelebilirim insallah agrim olmazsa
sag alt dislerime baslanacak bugun
inceltilecek
olcu alinacak
uzeri kapatilacak vs..........
opuldunuz

Askolsun zayıfa yakınım ama varım daha gitmedimm zayıf dahada zayıf oluciiim :)

Üzüldüm Allah kolaylık versin

Haydaa sende mii eyvahh Allah yardımcın olsun

Seda sayan vari güüüüünaaayyydııııınnnnnnnn :))

gunaydin berilllllllllllll
gecmis olsun

felan diye mesaj yazacam keni alintima yawwwwwwwwwww

Hahahaha ben yazarım sanaa yakında halimiz bu olacak gercektennnn
Gecmiss olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…