Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu hafta darma duman olduk Ebru gelse de ne yapıcaz bi cözüme ulassak canım sıkıldı su duruma

Vaaaayyyyyyyyyyyyyy berilim sen de mi GALATASARAY'lısın? Valla gel beraber gidelim

Canım Allah sabır versin zor bi durum gerçekten :\

Günaydın bitanecim

gunaydin berilllllllllllll
gecmis olsun

felan diye mesaj yazacam keni alintima yawwwwwwwwwww

Ben de diyorum ne diyo bu Allah iyiliğini versin

Sen de mi gidiyorsun canım Allah kolaylık versin inşallah en kısa zamanda aramıza dönersin yine.

Şimdiden geçmiş olsun balım, akşam görüşürüz.

Bu hafta darma duman olduk Ebru gelse de ne yapıcaz bi cözüme ulassak canım sıkıldı su duruma

Aynen ya benim de öyle :44:

Gunaydin herkese

Beril siir icjn tesekkrler:) gunes degil sen isittin icimizi:)

Kadriye uzuldum giremeyecek olmana, ilk baslarda belki girenezsin ama 3 ay icnde vakit ayirabilirsin sanki ama? Sen daha iyi bilirsin tabi kendini.

Ecem
Betul
Dontpanic tugba
Beril
Gul
Nermin de var o sadece persembeye kadar giremem demisti.

Paylasimlarimiza dikkat edersek 6 kisi olmakta bir sorun yok bence ama takima yeni uye de cagirabilirizz

Herkese günaydın.. Bugün çok neşeli yazamadım şu günaydın mesajını, biçoğumuz elinde olmadan burdan uzak kalmak durumunda malesef.. Üzülüyorum eski muhabbetleri geçmişi okumayı bi türlü bitiremediğim günleri özlüyorum

Ara sıra gelir bakarım yine canlarım. Şu an kimse yok kalkayım bilgisayarın başından bari. Öpüyorum.

Kizlar ya tvde yemek programlari var cok guzel:)
İnsanin istahi aciliyor:)))
Ama ben daha yeni saglikli kahvaltimi yaptimmm o bana yeterrr kii:))
Zaten dunden sabikam olustu, kendimi temize cikarmam lazimm

Ayyyy o progrMlar beni benden alıyo :)) ama bu sabah sükürler olsun 5 ve 8 i yanyana gördüümmm yemiyyceeemmmmmmmmmm

:13: :13:

Ayyyy o progrMlar beni benden alıyo :)) ama bu sabah sükürler olsun 5 ve 8 i yanyana gördüümmm yemiyyceeemmmmmmmmmm

ouuww süpersin tebrik ederim

Az once bi tarif gordum cok basit
Muzlari 2 yada 3 parcaya boldu.etrafina kadayif sarip kizartti, uzerine sicakken bal dokup servis uapti. Bence tadi guzel olurr. Ahim sahim olmasa da pratik ve cay yani hafif bir tatli:))

Muzlari 2 yada 3 parcaya boldu.etrafina kadayif sarip kizartti, uzerine sicakken bal dokup servis uapti. Bence tadi guzel olurr. Ahim sahim olmasa da pratik ve cay yani hafif bir tatli:))

Evett bende onu izliyordum ama kadayıfa yagı yedirmedi sadece sararken ellerini yagladı serbetide yok cok sert olur dye düsündüm bende

Ay bunu yazdim buraya ama yapip yiyin diye degill:))
Misafir fln gelince onlara yaparsiniz pratik bir sey diye yazdimm :))

Evett bende onu izliyordum ama kadayıfa yagı yedirmedi sadece sararken ellerini yagladı serbetide yok cok sert olur dye düsündüm bende

Evet citir citir
Adi da citir muz ya zaten:)))
Denemek lazim bi cok sert olursa , yaglanirsa kadayif daha mi guzel olur

Bir de muhallebi gibi bir tatlinin uzerine kizarmis kadayif koyuyorlar ya ben onu da cok seviyorum. Belki de muz oyle bir muhallebiye bulanip kizartilms kadayifa batirilip bulanip uzerine de bal eklenirse de guzel olurr.

Evet citir citir
Adi da citir muz ya zaten:)))
Denemek lazim bi cok sert olursa , yaglanirsa kadayif daha mi guzel olur

Normalde kadayıf tatlılarında tereyagı eritilir üstüne dökülür her tarafına esit dagıtılırr yaa daha yumusak olmasıı savlıyo sanırım

Bir de muhallebi gibi bir tatlinin uzerine kizarmis kadayif koyuyorlar ya ben onu da cok seviyorum. Belki de muz oyle bir muhallebiye bulanip kizartilms kadayifa batirilip bulanip uzerine de bal eklenirse de guzel olurr.

Hııı evet muhallebili kadayıff o da güzel oluyo onudaa yagda kavuruluyar bu yag hep bi isin icinde zaten :))

Ebruuuuuuuuuuu koşşşşşşşşşşş kıslarrrrrrrr tatlı tarifi verip kendilerinden geçiyorlarrrrrrrrrrrr

Evrt ya her bir yerden yag cikiyo:))

Bu arada Ecem hadi gidip birer bardak su icelimm:))

berilcim çıktım ben bi yola, dönüşüm olmaz geri.

valla allah yardımcın olsun. insan ne kadar büyürse büyürsün, düşüncesiz olunca 70 ine gelse de faydasız. kolaylıklar diliyorum. umarım halinden anlar da tez zamanda giderler evlerine. :26:

tünaydıın tünaydııın berilciiim
hadi bakalım dişin rast gitsin.

oley oley oleeey pek sevindim senin adına ecemcim. aynen devaaam
Ebruuuuuuuuuuu koşşşşşşşşşşş kıslarrrrrrrr tatlı tarifi verip kendilerinden geçiyorlarrrrrrrrrrrr

kesinlikleeeeee ben burda dukan diyetindeyim ne muzu yaaa susuuuuunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…