Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evett bende onu izliyordum ama kadayıfa yagı yedirmedi sadece sararken ellerini yagladı serbetide yok cok sert olur dye düsündüm bende

Bir de muhallebi gibi bir tatlinin uzerine kizarmis kadayif koyuyorlar ya ben onu da cok seviyorum. Belki de muz oyle bir muhallebiye bulanip kizartilms kadayifa batirilip bulanip uzerine de bal eklenirse de guzel olurr.

naptınız siz böyle yaa şimdi ben de az önce izlediğim bal kabaklı sütlaç tatlısını mı anlatym yani onu mu istiyosunuz

Ebruuuuuuuuuuu koşşşşşşşşşşş kıslarrrrrrrr tatlı tarifi verip kendilerinden geçiyorlarrrrrrrrrrrr

:)) ev hanımlarına pratik tarifler olsun istedik misafire hemen 2 dk hazırlanırr dyee o kadarcıkkkk yaniii :)

Evrt ya her bir yerden yag cikiyo:))

Bu arada Ecem hadi gidip birer bardak su icelimm:))

Bende buraya bakmadan 1 bardak su icmistimm :))

oley oley oleeey pek sevindim senin adına ecemcim. aynen devaaam

kesinlikleeeeee ben burda dukan diyetindeyim ne muzu yaaa susuuuuunnnn

:)) buseciim cok tesekkurler sNa cevap yazmıstım gecmistee ama gözden kacırmıssın canım sanırım :) hem su arkadas konusunda hemdee gecmis olsun demistim tatlımm :))

naptınız siz böyle yaa şimdi ben de az önce izlediğim bal kabaklı sütlaç tatlısını mı anlatym yani onu mu istiyosunuz

Ver ver allahtan bal kabagı sevmem kabak tatlısı falan ahhahahahaah :))

:)) Ver ver allahtan bal kabagı sevmem kabak tatlısı falan ahhahahahaah :))

Hele ben? Kabak tatlısından nefret ederim. Asla yemem.. Ama yapılışını izledim sütlacın içine püre haline getirdikten sonra karıştırıyorsun. Kaynayan sütün içinde iyice dağılıyor zaten kabak parçaparça oluyor. Hem zaten sütlacın her türlüsü yenir ki :18:

Ya bu arada daha önce dinleyeniniz oldu mu bilmiyorum ama ben ilk kez dün dinledim ve çok sevdim, bayıldım bu türküye.. Sanırım lazca. Bi dinleyin bakalım siz de sevicek misiniz benim gibi. Benim İçin Üzülme dizisinde çalmıştı sanırım bir ara.. Anlamını bilmesem de çok etkilendim

Ayşenur Kolivar - E Asiye - YouTube

Anlamı buymuş daha yeni geldi aklıma internetten bakmak :)) Türkçeye çevirince biraz garip gibi sanki ama eminim lazca bilenler çok daha farklı şeyler anlıyorlardır dinlerken.

"kurban olayım ismine ey asiye

koyun yavrusuna benziyorsun
çocukluktan beri senindim
yaktın beni kül ettin gülüm

bundan sonra dağ dağ gezeceğim
yüreğim çok yaralıdır gülüm
sen şeker ol ben yağ karışalım

perde astım yeni odaya
sarıldım boynuna rüyamda
ağlıyordum uyandığımda

çarşıya inerdiniz bazı bazı
babandan habersiz gözlerdim seni
gülüm başkasına vermeyeceğim seni
bilki benimsin e gülüm"

Neden ben burdayken kimsecikler olmuyor ya

Neyse konumuza dönelim. Kızlar, evde de uygulayabileceğiniz 21 dakikalık çok güzel bi egzersiz programı buldum. Yine kk'de bi gün bi topicte okumuştum. Nasıl kilo verdiğini anlatan kişi bulunduğu yerde sanırım kanada'da yaşıyordu "Booty camp" denen bi kardiyo programına katıldığını ve yine yanılmıyorsam haftada 2 gün 1'er saat bu programı uygulayarak 1 ayda 12 cm inceldiğini yazmıştı. Bu videoda da o tarz egzersizler yer alıyor. Bizim klasik egzersizlerden biraz daha farklı bir yönü var zaten izlerseniz anlycaksınız. Ben bazı günler bunu yapmayı düşünüyorum. Siz de yapın.. Gerçekten kardiyo yapmak inanılmaz bi incelme sağlıyor ben sadece haftanın 3 günü spor salonunda bu şekilde 2 haftada bile inanılmaz değişmiştim bütün kıyafetlerimden hissedebiliyordum.. Ve sanırım bu videodaki hareketler bizim bildiğimz klasik egzersizlerden daha zorlayıcı olduğu için daha fazla kalori yakılmasını sağlayacaktır..

Denise Austin: Strength Boot Camp Workout - YouTube

Ayrıca bu video da var. 12 dakikalık daha kısa bir video ama yine etkili hareketler. Yukarıdaki video ile aynı kişi gösteriyor zaten. Bu alanda yurt dışının Ebru Şallı'sı bu kadın :))))

Denise Austin: Abs & Lower Body Workout - YouTube

Ay bakamadim videolara ama brnm
Spora baslamam lazim yaaa
Guzek evime yakin bir spor salonu olsun istiyorummm pilates icin.
Bir tane var sadece bayanlara ozel olan ama o portakal. Sevmiyorum pek orayi
Aslinda zaten gerekli motivem olsa evde de yapiliyor videolar, disarda yuruyus flnn

Birde Jillian Michaels e bak istersen ben onu daha cok begeniyorum hep soyluyorum bu kadini ama gercekten etkili bir kere yapinca bile heryerin agrimaya basliyor daha basarili gibi bana gore
Telefonda oldugum icin link atamiyorum direk youtube uygulamasinda aciyor cunku bilg actgmda atarim

menüm arkadaslar:

sabah:1 dilim köy ekmeği
peynir,zeytin,domates ,bal,1 yumurta

ara:2 hurma

öğlen:1 kase bulgur pilavı

akşam:3 köfte,az yoğurt

45 dakika aletli spor,2.5 lt su,form çay

Yürüyüş zaten tartışılmaz bile. Ama senin de dediğin gbi evde de yapılabilir pekala. 70 kilodan 56 kiloya düşen bi kız şöyle demiş yine bi topicte, elimde ip varmış gibi ip atlama hareketi yaptım en başta 100 tane ile başlayıp sonlara doğru 1500'e kadar çıkmıştım, demiş. Yani yeter ki düzenli olarak yapılsın spor ve faydasına inanılsın..

Bi bakayım canım.

menüm arkadaslar:

maşallah canım yiyecekler, su, spor çok güzel olmuş :13:

menüm arkadaslar:

ayyyyy bal yemeyeliii hayli zaman oldu tadını unuttumm :))
güzel menü
muhtesem spor hadi bakalım :)

MENÜM

Kahvaltı (geç yaptım)

1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta

Öğle

1 kâse pul biberli yoğurt
2 yemek k. kadar yağsız kuşbaşı tavuk

Akşam

1 kâse pul biberli yoğurt
1 kâse bezelye

+2,5 Lt su
+3 bardak yeşilçay
+yaklaşık yarım saat aerobik

Son düzenleme:
Menüm

Sabah
Yarım haslanmıs patates

Ögle
Yagsız Tost

Aksam
2 catal tavuk
2 catal makarna

2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…