Evett bende onu izliyordum ama kadayıfa yagı yedirmedi sadece sararken ellerini yagladı serbetide yok cok sert olur dye düsündüm bende
Bir de muhallebi gibi bir tatlinin uzerine kizarmis kadayif koyuyorlar ya ben onu da cok seviyorum. Belki de muz oyle bir muhallebiye bulanip kizartilms kadayifa batirilip bulanip uzerine de bal eklenirse de guzel olurr.
Ebruuuuuuuuuuu koşşşşşşşşşşş kıslarrrrrrrr tatlı tarifi verip kendilerinden geçiyorlarrrrrrrrrrrr
Evrt ya her bir yerden yag cikiyo:))
Bu arada Ecem hadi gidip birer bardak su icelimm:))
oley oley oleeeypek sevindim senin adına ecemcim. aynen devaaam
kesinlikleeeeeeben burda dukan diyetindeyim ne muzu yaaa susuuuuunnnn
naptınız siz böyle yaa şimdi ben de az önce izlediğim bal kabaklı sütlaç tatlısını mı anlatym yani onu mu istiyosunuz
:)) Ver ver allahtan bal kabagı sevmem kabak tatlısı falan ahhahahahaah :))
Betül senin Cemileee televizyondaa :))
Nee
Nerde
Hangi kanaldaa:)
Neden ben burdayken kimsecikler olmuyor ya
Neyse konumuza dönelim. Kızlar, evde de uygulayabileceğiniz 21 dakikalık çok güzel bi egzersiz programı buldum. Yine kk'de bi gün bi topicte okumuştum. Nasıl kilo verdiğini anlatan kişi bulunduğu yerde sanırım kanada'da yaşıyordu "Booty camp" denen bi kardiyo programına katıldığını ve yine yanılmıyorsam haftada 2 gün 1'er saat bu programı uygulayarak 1 ayda 12 cm inceldiğini yazmıştı. Bu videoda da o tarz egzersizler yer alıyor. Bizim klasik egzersizlerden biraz daha farklı bir yönü var zaten izlerseniz anlycaksınız. Ben bazı günler bunu yapmayı düşünüyorum. Siz de yapın.. Gerçekten kardiyo yapmak inanılmaz bi incelme sağlıyor ben sadece haftanın 3 günü spor salonunda bu şekilde 2 haftada bile inanılmaz değişmiştim bütün kıyafetlerimden hissedebiliyordum.. Ve sanırım bu videodaki hareketler bizim bildiğimz klasik egzersizlerden daha zorlayıcı olduğu için daha fazla kalori yakılmasını sağlayacaktır..
Denise Austin: Strength Boot Camp Workout - YouTube
Ayrıca bu video da var. 12 dakikalık daha kısa bir video ama yine etkili hareketler. Yukarıdaki video ile aynı kişi gösteriyor zaten. Bu alanda yurt dışının Ebru Şallı'sı bu kadın :))))
Denise Austin: Abs & Lower Body Workout - YouTube
Evim Şahanede izledim aksesuar alısverisini ordan yaptılar tophanedeymis merkezi ordan..
Neden ben burdayken kimsecikler olmuyor ya
Neyse konumuza dönelim. Kızlar, evde de uygulayabileceğiniz 21 dakikalık çok güzel bi egzersiz programı buldum. Yine kk'de bi gün bi topicte okumuştum. Nasıl kilo verdiğini anlatan kişi bulunduğu yerde sanırım kanada'da yaşıyordu "Booty camp" denen bi kardiyo programına katıldığını ve yine yanılmıyorsam haftada 2 gün 1'er saat bu programı uygulayarak 1 ayda 12 cm inceldiğini yazmıştı. Bu videoda da o tarz egzersizler yer alıyor. Bizim klasik egzersizlerden biraz daha farklı bir yönü var zaten izlerseniz anlycaksınız. Ben bazı günler bunu yapmayı düşünüyorum. Siz de yapın.. Gerçekten kardiyo yapmak inanılmaz bi incelme sağlıyor ben sadece haftanın 3 günü spor salonunda bu şekilde 2 haftada bile inanılmaz değişmiştim bütün kıyafetlerimden hissedebiliyordum.. Ve sanırım bu videodaki hareketler bizim bildiğimz klasik egzersizlerden daha zorlayıcı olduğu için daha fazla kalori yakılmasını sağlayacaktır..
Denise Austin: Strength Boot Camp Workout - YouTube
Ayrıca bu video da var. 12 dakikalık daha kısa bir video ama yine etkili hareketler. Yukarıdaki video ile aynı kişi gösteriyor zaten. Bu alanda yurt dışının Ebru Şallı'sı bu kadın :))))
Denise Austin: Abs & Lower Body Workout - YouTube
Hahah
Sadece veriyoruz ama :)))
Bu da mi suc:)
Dusunce sucu:))
Ay bakamadim videolara ama brnm
Spora baslamam lazim yaaa
Guzek evime yakin bir spor salonu olsun istiyorummm pilates icin.
Bir tane var sadece bayanlara ozel olan ama o portakal. Sevmiyorum pek orayi
Aslinda zaten gerekli motivem olsa evde de yapiliyor videolar, disarda yuruyus flnn
Birde Jillian Michaels e bak istersen ben onu daha cok begeniyorum hep soyluyorum bu kadini ama gercekten etkili bir kere yapinca bile heryerin agrimaya basliyor daha basarili gibi bana gore
Telefonda oldugum icin link atamiyorum direk youtube uygulamasinda aciyor cunku bilg actgmda atarim
menüm arkadaslar:
sabah:1 dilim köy ekmeği
peynir,zeytin,domates ,bal,1 yumurta
ara:2 hurma
öğlen:1 kase bulgur pilavı
akşam:3 köfte,az yoğurt
45 dakika aletli spor,2.5 lt su,form çay
menüm arkadaslar:
sabah:1 dilim köy ekmeği
peynir,zeytin,domates ,bal,1 yumurta
ara:2 hurma
öğlen:1 kase bulgur pilavı
akşam:3 köfte,az yoğurt
45 dakika aletli spor,2.5 lt su,form çay
Menüm
Sabah
Yarım haslanmıs patates
Ögle
Yagsız Tost
Aksam
2 catal tavuk
2 catal makarna
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?