eskiden senide goruyordum sabahlari simdi sende gelmiyon kissssssss:26::26::26:
her actigimda buranin bos olmasi itici geliyor artik bana
acil bir cozum bulmaliyiz
yeni kan mi alsak takima
bu ne kizzzzzzzzzzzzz
iyice azittin bu azaltma isini
doymazsin bebikim bunumlaaaaaaaa
yine kimseler yok ama ben menumu yapayim da su asagidaki beril77 yorumlasin bakemmmmmmmmmmm
sabah
yarim tost+haslama yumurta
ara yok
ogle
1 elma+3 ceviz+yarim bardak yogurt+1 etimek
ara yok
aksam
1 kase sehriye corbasi+1 tabak haslama ispanak 1 kase yogurtla pure haline getirildi yenmedi valla yutuldu+2 dilim tost ekmegi(corbaya dogradim)
su henuz 1 litre oldu ama ismeye calisiyorum
spor yok
ecemmmmmmmmmmmmm napiyon bebikimmmmmmmmmmmmmm
buranin haline ne olacak boyle
bilmiyoooorummmm ama vahimmm haldeyizzzz berilişkoooo su hale bak kimselerrrr yokkkkk bi ikimizzz burdayızzz
bir iki gundur tugbada gelmiyor yoksa genelde karsilasirdik
belki ebru bir care bulur
aslinda yenilermi gelse bir iki kisi kilosuda paylasimida cok olan
yeniler gelebilir kadriye 3 ay diyo tugba zaten giremiyomus nete kaynı kapatmıs o da yok 2 3 hafta nermin persembeye kadar demis gülçinde yookkkkk ebruda hic ugramadıki burayaaa bugün o da haklı olarak hem bebiş hem iş hem ev hem kızı bide burası zor gercekten kaldık böyleee yeniler gelmeli bence
ebrunun yardimcisi felan yok degilmi
ebru olmadigi zamanlarda belki takima birilerini cagirir
gerci 6.takimdayken herkes cagiriyordu ama burda bilmiyorum
aslinda cok iyi katilim olsa 6 kisiyiz yeteriz ama malum hergun birsey cikiyor gelmek istensede gelinemedigi anlar oluyor
ben bu aralar evdeyim tek basıma yemek hazırlamıyorum o yüzden menüler böyle gidiyo :) ama evde olmadgmda bi kere her gün et tüketirim yogurt asıgıyım ama meyveyede asıgım ondan yapamayablirdim esasında denemedimde hic dukan
yok denicektim isteee denettirmedii arkadasım sacmalıyomusum ne kadar zayflasamda kemiklerim iriymis
benim inancim hic kalmadi dukan amcaya
kim yapiyorsa sinir ediyormus tarti
bir gun zayiflatip ertesi gun uzuyormus
yine kimseler yok ama ben menumu yapayim da su asagidaki beril77 yorumlasin bakemmmmmmmmmmm
sabah
ara yok
ogle
ara yok
aksam
1 kase sehriye corbasi+1 tabak haslama ispanak 1 kase yogurtla pure haline getirildi yenmedi valla yutuldu+2 dilim tost ekmegi(corbaya dogradim)
spor yok
:)) hahaah kmse yorum yapmıyor cok sevdim bunu hahahahaa tamam yarın hosunuza gidecek bir menüyle gelicem :)
Senin menulerin neden sagliksiz oldugu belli oldu:)) ne seviyorsun senn??:))süpermiss tugbacım ellerine saglık :)
karnıbahar ve yulaf ezmesi ve süt hiiic sevmemmmmmmmm karnıbahar hiic yemedim müslide hiç yemedim sütüde bebekken içmişimdir ne saglıksızım degil mi :))
dukan sana göre değil o zaman. neyse ki ben meyveye düşkün değilim hiç.bu arada pees diyorum o arkadaşına. yuh hatta. denetmemiş bile yaaa ay uzak dur ondan çok kıskanıyor o seni bence
Hadi bakalim
Yarin yorum yapacagim menune ona gore:)))
Senin menulerin neden sagliksiz oldugu belli oldu:)) ne seviyorsun senn??:))
Selam kızlar ben geldim ama biraz geç oldu
Dün en son buraya yazdıktan sonra salona geçtim uzanıp biraz dinleneyim diye. 3 lü bir koltuğum var uyku koltuğu koydum adını. Oraya ne zaman uzanıp televizyon seyretmeye kalksam çok kısa bir süre sonra orda uyuyakalıyorumDünde öyle sızmışım orda. Sabah bi uyandım saat 08:10 nasıl kalkıp işe gittim hatırlamıyorum
Akşamda iş çıkışı kızı almaya gittim erkek kardeşimin evinden. Yemeğe orda kaldık. Yeni geldim eve. Artık nedense erkenden uykum geliyor
Bu arada dün sadece üç kişi yollamış mesaj sayısını. Diğerleri 0 geçecek haberiniz olsun. Tuğba (dontpanic), Beril ve Ecem'den başka gönderen yok.
hosgeldiinnnnn tecrübelisinn gerci amaa bebistendirr hep öyle derler yaa hani :))
bi geldin ugurunla geldin asagıda 5 kisi gördümmm :)
cookk acıktım ama yemicem
maşallah canım yiyecekler, su, spor çok güzel olmuş:13:
ayyyyy bal yemeyeliii hayli zaman oldu tadını unuttumm :))
güzel menü
muhtesem spor hadi bakalım :)
MENÜM
Kahvaltı (geç yaptım)
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Öğle
1 kâse pul biberli yoğurt
2 yemek k. kadar yağsız kuşbaşı tavuk
Akşam
1 kâse pul biberli yoğurt
1 kâse bezelye
+2,5 Lt su
+3 bardak yeşilçay
+yaklaşık yarım saat aerobik
Menüm
Sabah
Yarım haslanmıs patates
Ögle
Yagsız Tost
Aksam
2 catal tavuk
2 catal makarna
2 lt su
sabah
ara yok
ogle
ara yok
aksam
spor yok
yeniler gelebilir kadriye 3 ay diyo tugba zaten giremiyomus nete kaynı kapatmıs o da yok 2 3 hafta nermin persembeye kadar demis gülçinde yookkkkk ebruda hic ugramadıki burayaaa bugün o da haklı olarak hem bebiş hem iş hem ev hem kızı bide burası zor gercekten kaldık böyleee yeniler gelmeli bence
Selam kızlar ben geldim ama biraz geç oldu
Dün en son buraya yazdıktan sonra salona geçtim uzanıp biraz dinleneyim diye. 3 lü bir koltuğum var uyku koltuğu koydum adını. Oraya ne zaman uzanıp televizyon seyretmeye kalksam çok kısa bir süre sonra orda uyuyakalıyorumDünde öyle sızmışım orda. Sabah bi uyandım saat 08:10 nasıl kalkıp işe gittim hatırlamıyorum
Akşamda iş çıkışı kızı almaya gittim erkek kardeşimin evinden. Yemeğe orda kaldık. Yeni geldim eve. Artık nedense erkenden uykum geliyor
Bu arada dün sadece üç kişi yollamış mesaj sayısını. Diğerleri 0 geçecek haberiniz olsun. Tuğba (dontpanic), Beril ve Ecem'den başka gönderen yok.
cookk acıktım ama yemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?