hııımmm anladım canım ama galiba daha özelden msj atamıyorum buraya yazarım o zaman...
canım ben yeşil çay içemiyorum bigün denedim 2 tane aralıklı olarak tansiyonumu alt üst etti ölüyorum sandım işyerindekiler dokundu herhalde içme dediler 2 gün ara verdim belki başka bişeydendir diye sonra yine içtim yine aynı şey oldu o yüzden bıraktım. ama form çayda kötü yaptı sanki karnıma ağrı yaptı tuvaletten çıkamıyorum resmen onuda bırakıcam herhalde tüm çaylara küsücem sonradaaa
Afiyet olsun Ecem'cim gayet güzel bir menü olmuş. Spor harika maşallah :nazar
sağol canım aydınlattığın için daha çok şey var anlaşılan öğrenmem gereken gelde zayıflama şimdi kurallar süper tam benlik yediğim herşeyde burası geliyo menüm geliyo aklıma :26::26:
canım bence sen eltini sevmiyosunda ondan öyle düşünüyosun size bi sır vereyimmi bende pek sevmem
hoşbulduk canım tanıştığıma memnun oldum Allah tamamına erdirsin inş. canım
geçmiş olsun..kızıma hamileyken gaviscon şurubu kafam diker gezerdim ..
evlenince değişiyor. aşk meşk başa başa derken azcuk ondan hadi bundan ve düğün bitmiş oh stres gitmiş aşkın yanında ve kendine ait evin mis mis..rabbim hep mutlu etsin kilo alsanda gelirsin artıkın buraya..
teşekkür ederim..ebrum saol kuzum ..iyiyiz çok şükür..teşekkür ederim aranmak yokluğu hissedilmekne güzel çok teşekkür ederim. .
Mezun olacağına niye üzülüyorsun canım benim. Ben çok mutlu olurum takımdan mezun çıkartırsam. Mezun oluyorsun diye burdan ayrılmanda gerekmiyor zaten. Koruyabilmen için burda olman şart. Ayrıca istersen biliyorsun 57 ile mezun olmak zorunda değilsin. 55 e kadar yolu var takımda
Hahaah sende en kacamak sever ol olmaz mı :) dün güllaclaar gitti hüüp dye :))
Ne zaman istersen bulusuruz okul engel degil bana :)) yarın son bütüm varr sonraaa rahatm :)
Cünkü sacma sapan bi okulda okuyorumda ondann
Hahahaha olurr olur ben hemenceck anlar kosar gelirim :))
Bnde 100 tane cektim mekik
Ayy nerminn neee kAa benziyoruz ben bi topuklu giyim keros yanımda cocugum gibi boyumuzzz aynıda :)) o kıZıyo ben böyle dedgmde hadi olsun olsun 1 cm uzun bendennnn bennnn ay parcasııı ecemm istemede sözümdee nisanımdaa babet giydiiimmm yaaa düğünde de babet gelin ayakkabısı beni beklerrrrr hahahaha :)))
Gülü sevdikteeee dikenleri kılıcmıss mübarek :))
100 de mekik cektimm 100 mekik ve baska bi sporda aksama
Aman yok kerem zayıftır yaa off sinir oluyorum onada kilo aldırmaya calısıyorum bi 70 olsa tamamdır :)) ne güzel askerden geldiginde kilo almıstıı
şimdi güzellerim dünkü menümle bugünkünü birlikte yazayım sonra ben kaçayım.
dünün menüsü
sabah:sahanda yumurta.peynir,zeytin,2 dilim ekmek şekersiz çay
ara:1 elma şekrsiz türk kahvesi
öğlen:1 tabak tarhana çorbası
akşam:2 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık nohut 1 kase çorba
3litre su
bugünün menüsü:
sabah:2 çatal yumurta,peynir,zeytin 2 d,l,m ekme şekersiz çay
ara:şekersiz türk kahvesi 1 tane elma
öğlen: 1 tabak tarhana çorbası
ara:2 dilim portakal 1 ceviz
akşam:1 tabak tarhana çorbası ve lahana salatası
40 dakika müzik eşliğinde egzersiz
şimdilik 100 mekik
benden bukadar yarın kilo vermiş olarak kavuşuruz inşallah.
nermin kaçar.......
spor endorfin hormunu salgılatır ve spor sonrası kendini mutlu hissedersin..sana fırsat olmuş aslında..ve annedir küsme alınma sarıl öp gönlünü al seninde gönlün alınsın..
az yeme işini aslında düzeltsen..evlenince düzenin tamamiyle değişir ve hızlı kilo alırsın ki verdiği kiloyu 2 yıl korursan kilo alma riskin azalıyor ..onun için şu an çok çok iyisin beslenmende değişiklikle daha sağlıklı olur diyorum..seni seviyorum bana kızma sakın zira biz bu kiloları önce sağlık sonrda estetik için veriyoruz kısa süre için değil bir ömür boyu sağlıklı kalabilmek adına..öptüm seni..
teşekkür ederim..oğlum rahatladı çok şükür bende gelebildim..
kaç yıllık evlisin yazdınsada ben kaçırdım berrom..
ama takımın en genci benim..72 liyim..ve 11 yıllık evliyim..
teşekkür ederim..aslında yeşil çayada borçlyuyum hastayım diye bardak bardak yeşil çay içtim..
geçmiş olsun nazar tehlikelidir..evden çıkmadna önlemini almak en iyisidir..ama eğer bir rahatsızlığı yoksa nazar olma ihtimali yüksek..çocuğunu kendin okuyup kendi enerjinle koruyabilisin..en etkilisi 21 felak 21 nas 21 ayetel kürsi her gece uyutmadna önce okumanı öneririm..bir kere nazar enerjisine maruz kaldıysa her daim etkilenmemsi için yazdığım şekilde her gece okumalısın..bebeğin korunma alanı tekrar genişlesin
ve berrom ben sende hep en derininde bir acı hüzün algılarım sanki kendine bile sakladığın zaman zaman depreşip seni halsiz isteksiz bırakan..bence bırak açığa çıksın kabul et ve affet bırak gitsin..yanıldımsada kusura bakma..
hoş bulduk canım..
bende yalan dünya ve seksenlere bakıyorum ..
demam gelmeye çalışyorum yav kızma ..
küçük meleği öperimhastalık değildir inşALLAH..NAZAR içinde yukarda yazdım sana
hoş geldin senide özledim merak ettim..ama şimdi çıkmam gerek akşam yemeği hazırlayacağım malum en geç 18:30 da yemek olayını bitiriyorum..
kızlar ben bugün yediklerimi paylaşayım
sabah evde kahvaltı yapamadımçünkü annemlerdeydim
sabah
yarım patatesli poğaça (işe gelirken aldım)
doğadan form çay
öğle
1,5 porsiyon mercimek çorbası
1 dilim ekmek + yoğurt
ara
türk kahvesi + 3 adet mısır patlağı (elimde kalanları bitiriyorum)
bu arada ben haftada 2 gün akşamları yüzmeye gidiyorum umarım faydası olur bu akşamda gidicem.
sabah akşamda 100 er defa ip atlıyorum ve 50 şer defa yarım mekik çekiyorum
şimdilik spor adına yaptıklarım bunlar..
ayrıca günlük yaşantımda asla asansör yada yürüyen merdiven kullanmam.
bide işe gelip giderken 1 durak sonra inip biniyorum 20 dakikalık bi yürüyüş oluyo..
Ben babet giydim düğünümdeOna rağmen uzun kaldım Ayrıca çok zor bulmuştum babeti. Allahtan şuan eşim benden uzun rahat rahat topuklu giyebiliyorum.
Bende öyle cok zorlanıyorum abiye babet yok hic bir yerde olanlarda benim tarzım degil nisanda elbisemin kumasından yaptırarak cözüm bulmustum ama gelin ayakkabısı icin bi cözüm buldum :)) sanemiko diye bir yer var hem int siteside var facetede var ordan begendim bi model pahalı ama yapacak bisey yok bulmak cok zor oluyo
Menüm
Sabah
1 kase yogurt
Yarım dilim ekmek
Ara
3 badem
Ögle
1 kase yogurt
2 yesil közlenmis biber
Aksam
3 yk mantar sote
1 d ekmek
Simdilik 2 lt su
45 dk Leslie
100 mekik
7.5 dk karın egzersizi (mekik harici)
Spora devammm edicem az sonra
Bide ben 2004 te evlendim. O zamanlar babet bile moda değildi. Hemde çok tatlı bişey bulmuştum çok şanlıyımdır. Hatta hala duruyorSenin şimdi şansın daha fazla aslında araştırsan yaptırırsın bile.
Sen bu hafta uçacaksın gibi geldi bana hadi bakalım hayırlısı. Yarın güzel bir sonuç gelir inşallah.
topuklularla iyi gezebiliyorsun ben düğünden düğüne ancak giyebiliyorum gümlük hayatta asla giyemem yada giyemeyeceğimi düşünüyorum.giysemde boyum eşimi geçer herhalde
iyi gezmişsiniz işte ne güzel üstüne bir de spor daha ne olsun gülümmm:)
şimdi güzellerim dünkü menümle bugünkünü birlikte yazayım sonra ben kaçayım.
dünün menüsü
3litre su
bugünün menüsü:
şimdilik 100 mekik
nermin kaçar.......
Selam canlarım ben geldim herzaman ki gibi yorgun ve bitkin bir şekilde. Acaip midem yanıyor. İlaç içtim inşallah geçecek birazdan. Geçmişe bi bakayım hazır burda kimse yokken. Umarım güzel bir gün geçmiştir. Çünki yarın Cumaaaaaaaaaaa
sabah
doğadan form çay
öğle
1 dilim ekmek + yoğurt
ara
bu arada ben haftada 2 gün akşamları yüzmeye gidiyorum umarım faydası olur bu akşamda gidicem.
bide işe gelip giderken 1 durak sonra inip biniyorum 20 dakikalık bi yürüyüş oluyo..
Bende öyle cok zorlanıyorum abiye babet yok hic bir yerde olanlarda benim tarzım degil nisanda elbisemin kumasından yaptırarak cözüm bulmustum ama gelin ayakkabısı icin bi cözüm buldum :)) sanemiko diye bir yer var hem int siteside var facetede var ordan begendim bi model pahalı ama yapacak bisey yok bulmak cok zor oluyo
Menüm
Sabah
1 kase yogurt
Yarım dilim ekmek
Ara
3 badem
Ögle
1 kase yogurt
2 yesil közlenmis biber
Aksam
3 yk mantar sote
1 d ekmek
Simdilik 2 lt su
45 dk Leslie
100 mekik
ne biliyim taytla güzel duruyor topuklu çizme ama o kadar yorulmuşum ki uyudum spora da gidemedim(
çok güzel dengeli menüler nermincim...
kolay değil canım ben de rennie mi neydi onsuz yapamıyordum bir de her hamilelikte 4 ay bulantı,kusma ,serum offfff
spor güzel olmus canım....
benim canım çıkmıştı hi aklıma gelnmedi babet
süper yine seninkini okumak kolay oluyor zaten :))
Hahaah sende en kacamak sever ol olmaz mı :) dün güllaclaar gitti hüüp dye :))
Ne zaman istersen bulusuruz okul engel degil bana :)) yarın son bütüm varr sonraaa rahatm :)
Cünkü sacma sapan bi okulda okuyorumda ondann
Hahahaha olurr olur ben hemenceck anlar kosar gelirim :))
Bnde 100 tane cektim mekik
Ayy nerminn neee kAa benziyoruz ben bi topuklu giyim keros yanımda cocugum gibi boyumuzzz aynıda :)) o kıZıyo ben böyle dedgmde hadi olsun olsun 1 cm uzun bendennnn bennnn ay parcasııı ecemm istemede sözümdee nisanımdaa babet giydiiimmm yaaa düğünde de babet gelin ayakkabısı beni beklerrrrr hahahaha :)))
Gülü sevdikteeee dikenleri kılıcmıss mübarek :))
100 de mekik cektimm 100 mekik ve baska bi sporda aksama
Aman yok kerem zayıftır yaa off sinir oluyorum onada kilo aldırmaya calısıyorum bi 70 olsa tamamdır :)) ne güzel askerden geldiginde kilo almıstıı
Guzel olmus afiyet olsunşimdi güzellerim dünkü menümle bugünkünü birlikte yazayım sonra ben kaçayım.
dünün menüsü
3litre su
bugünün menüsü:
şimdilik 100 mekik
nermin kaçar.......
Ayy askolsunn neden kızayım yazdıklarında haklısın.. Dogruları yazmıssın ve benim icin yazmısssın kızar mıyım hic :))
Evet verdigim kiloları korumak en önemli kısım belkide kilo vermekten daha zor ama söyle düsünüyorum sadece akıl almak icin benim nisanlımla olan durumum su an icin bir tek aynı evi paylasmıyoruz aslında bu kadar ic ice olmamız kötü ama bu haldeyiz özellikle haftasonları sabah kahvaltıya gelir aksam yemek yer sonra gider haftaici erken isten cıkarsa küt buraya gelir hatta dün cok güldüm artık o kadar cok ic iceyiz karı koca modundayız ki dün dısarıda yemek yedi kerem yerken diyo ki bi kısır yapta yiyelim ne kadar zaman oldu kısır yemiyoruz sabah kahvaltısı ögle yemegi aksam yemegi yedigi kuruyemise kadar su an benn hazırlayıp önüne koyuyorum evlenince bu ne kadar degisir? Misafir o bu dersende iradem kuvvetlidir simdide geliyor misafir gecende evli arkadaslar geldi kek börek yaptım hala onlar gttgnden beri duruyor tadına bile bakmadım
Cok karbonhidratli olmus Ebru, bir de kaptan Ebrunun dedigi gibi aksamini da yazarsan daha guzel olurkızlar ben bugün yediklerimi paylaşayım
sabah
doğadan form çay
öğle
1 dilim ekmek + yoğurt
ara
Ben de sanemikodan istiyorum:))Bende öyle cok zorlanıyorum abiye babet yok hic bir yerde olanlarda benim tarzım degil nisanda elbisemin kumasından yaptırarak cözüm bulmustum ama gelin ayakkabısı icin bi cözüm buldum :)) sanemiko diye bir yer var hem int siteside var facetede var ordan begendim bi model pahalı ama yapacak bisey yok bulmak cok zor oluyo
Menüm
Sabah
1 kase yogurt
Yarım dilim ekmek
Ara
3 badem
Ögle
1 kase yogurt
2 yesil közlenmis biber
Aksam
3 yk mantar sote
1 d ekmek
Simdilik 2 lt su
45 dk Leslie
100 mekik
Ya en kacamak sevrr olmak istrmiyorummm((
Eski takimda da oyle diyorlardi bana hic bir sey degismemiss demek kii
Ay benimki de bu aralar kilo aliyo cok seviniyorum, cok zayif cunku normalde. Boy konusunda da sansliyim ben topuklu giyebiliyorumm:)) uzulurdum ben giyemeseydimm
Hahaha Ecem evi yok mu bu cocugunn
Annesi kizmiyor mu? Bu yuzden kotu davraniyor belki de?
Ben de sanemikodan istiyorum:))
Topuklu modellerinden tabiki:))
Ama son zamanlarda daha da pahalandi cok unlendi.. Demet Akalin in gelin ayakkabilarini da o yapti gazeteye fln cikti
Cok guzel afiyet olsunn ::)
arkadaslar menüm:
sabah:kellogs,süt
öğlen :kapuska, yoğurt, 1 dilim ekmek
akşam :1 porsyon balık,salata
3 bardak yesil çay,2 lt su
Ben keremden önce hep topuklu giyerdim birde ara boy topuk sevmiyorum hep cok yüksek giyiyordum keremden sonra babetler sandaletler girdi hayatıma
Keremde zayıf yaa off kilo alsın cok kilo alsın
Annesi bilmiyor ki hafta ici calısıyo sanıyo bize geldiginde haftasonuda dısardayız sanıyo hatta cok geziyosunuz evleniceksiniz az gezin falan diyo bilmiyo ararsa falan annesi dsardayız diyo keremde hep bir aile olma özlemi ve istegi var sanırım böyle olması ona huzur veriyo
Evet yaa Demet Akalının ayakkabısını yapınca bi baabete 550 tl dedi yuhh dedim artık ama yaptırıcam muhtemelen cünkü babet topuklu gibi degil yaaa zor bulunuyo hemde cok zor
Çok yorgunum. Çok moralsizim. Ne oldu bana bilmiyorum.. Dua edin benim için olur mu.. Sanırım çok fazla kalamayacağım. Bakabildiğim kadar geçmişe bakayım, sonra menümü yazıp çıkacağım. Hepinizden özür dilerim akşam akşam canınızı sıkmış gibi olucam. Bi de arada kaçırdığım yazılar olursa mazur görün olur mu..
Bana kalırsa anneciginden özür dileyip gonlunu almak daha huzur verici
Hmm neresiymis i cafe:) soyle bakalimm:)
spor endorfin hormunu salgılatır ve spor sonrası kendini mutlu hissedersin..sana fırsat olmuş aslında..ve annedir küsme alınma sarıl öp gönlünü al seninde gönlün alınsın..
Bakk yaaaa baştan çıkartacak milleti cuma öncesi. Yazılır mı hiç böyle mesaj hııııı
sabah
doğadan form çay
öğle
1 dilim ekmek + yoğurt
ara
Bende gelmeyi isterim ama doğumdan sonra çok zor olur biyerlere gitmek. Hatta tatile bile gitmeyi düşünmüyorum bu yaz. Sevmiyorum ben öyle çocukla yolculuk yapmayı. Bişey anlamıyosun zaten. Ama inşallah bigün nasip olurda gelirsem istanbul'a görüşmek isterim hepinizle
Bunu bilmiyordum Tuğba'cım. Çok teşekkürler Hadis için.Sirkeyi bende severim. Bir ara sabahları bende içtim ama şuan içilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Normal yemeklerde ve salatalarda kullanmakta bence bir sakınca yok ama sırf zayıflamak için bir faydası olduğunu düşünmüyorum.
Menüm
Sabah
1 kase yogurt
Yarım dilim ekmek
Ara
3 badem
Ögle
1 kase yogurt
2 yesil közlenmis biber
Aksam
3 yk mantar sote
1 d ekmek
Simdilik 2 lt su
45 dk Leslie
100 mekik
arkadaslar menüm:
sabah:kellogs,süt
öğlen :kapuska, yoğurt, 1 dilim ekmek
akşam :1 porsyon balık,salata
3 bardak yesil çay,2 lt su
Tugba hayirdirrr niye bozdun moraljni
Bak yarin cuma bu hafta tartida da cok mutlu olcaksinnnn onu dusunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?