Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ebru'cum özelden mesaj atabiliyorsun canım. Sen özelden mesaj yolla. Buraya yazarsan arada karışabilir. Sen uzun süredir KK dasın. Nermin onu yeni başlayan üye için söylemiş. O zaman bencede çay içme sen. Bol bol su iç onların yerine.

Kızlar kaçıyorum şimdilik yeniden gelirim inşallah. Vakit geç olmadan emek işini halledeyim.

Afiyet olsun Ecem'cim gayet güzel bir menü olmuş. Spor harika maşallah :nazar

Tesekkurlerrr bugünde geliyorr sporlarr :))

Bende memnun oldum :)

Ayyy insallahh almam gelmesin kilolar :) bi tek hamilelikte almak istiyorum ondada kesin kararlıyım diyetisyene gidicem bi tek bebis kilo alsınn zor degill bunu yapmak bende kararınca kilo alıym :)

Sen gitmeden mezun olucam gibi görünüyo :) aynen haklısın korumam gerekli ve onuda yine burda olarak saglayabilicem 55 e kadar gidicem gidiyooorum :))

Ben gittim geldim hala kimsecikler gelmemiş

Ben babet giydim düğünümde Ona rağmen uzun kaldım Ayrıca çok zor bulmuştum babeti. Allahtan şuan eşim benden uzun rahat rahat topuklu giyebiliyorum.

Menüler güzel olmuş. İnşallah yarıın güzel bir sonuç alırsın canım. Afiyet olsun.

Yalan Dünya'ya bayılıyorum ben yaaaa. Gerçekten süper bir dizi. Seksenlere baktım bir ara sanırım 81 doğumlu olduğum için pek sarmedı beni:26:

hoş geldin senide özledim merak ettim..ama şimdi çıkmam gerek akşam yemeği hazırlayacağım malum en geç 18:30 da yemek olayını bitiriyorum..

Afiyet olsun canım. Benim iş yerinde iki haftadır internet sorunum var. Ondan dolayı gündüz gelemiyorum.

Bugünki menün olmamış Prenses'cim. Spor yapman özellikle yüzmen çok güzel. Bide bence sen menülerini akşam değilde bir sonraki gün sabah yaz. Böylelikle akşamıda yazmış olursun.

Ben babet giydim düğünümde Ona rağmen uzun kaldım Ayrıca çok zor bulmuştum babeti. Allahtan şuan eşim benden uzun rahat rahat topuklu giyebiliyorum.

Bende öyle cok zorlanıyorum abiye babet yok hic bir yerde olanlarda benim tarzım degil nisanda elbisemin kumasından yaptırarak cözüm bulmustum ama gelin ayakkabısı icin bi cözüm buldum :)) sanemiko diye bir yer var hem int siteside var facetede var ordan begendim bi model pahalı ama yapacak bisey yok bulmak cok zor oluyo

Son düzenleme:
Menüm
Sabah
1 kase yogurt
Yarım dilim ekmek

Ara
3 badem

Ögle
1 kase yogurt
2 yesil közlenmis biber

Aksam
3 yk mantar sote
1 d ekmek

Simdilik 2 lt su
45 dk Leslie
100 mekik
7.5 dk karın egzersizi (mekik harici)
Spora devammm edicem az sonra

Bide ben 2004 te evlendim. O zamanlar babet bile moda değildi. Hemde çok tatlı bişey bulmuştum çok şanlıyımdır. Hatta hala duruyor Senin şimdi şansın daha fazla aslında araştırsan yaptırırsın bile.

Sen bu hafta uçacaksın gibi geldi bana hadi bakalım hayırlısı. Yarın güzel bir sonuç gelir inşallah.

Evet artık secenekler daha cok yine yaptırıcam zaten söyle süslü taslı tam benlik bisii :)

Bu haftaaa hic kacamakta yok sıkı geliyorummm hissediyorum. :))

ne biliyim taytla güzel duruyor topuklu çizme ama o kadar yorulmuşum ki uyudum spora da gidemedim (

çok güzel dengeli menüler nermincim...

kolay değil canım ben de rennie mi neydi onsuz yapamıyordum bir de her hamilelikte 4 ay bulantı,kusma ,serum offfff

spor güzel olmus canım....

benim canım çıkmıştı hi aklıma gelnmedi babet

süper yine seninkini okumak kolay oluyor zaten :))

Hahaha bak ne güzel gözlerinizi yorumuyorummm :)

arkadaslar menüm:

sabah:kellogs,süt

öğlen :kapuska, yoğurt, 1 dilim ekmek

akşam :1 porsyon balık,salata

3 bardak yesil çay,2 lt su

Ya en kacamak sevrr olmak istrmiyorummm((
Eski takimda da oyle diyorlardi bana hic bir sey degismemiss demek kii

Ay benimki de bu aralar kilo aliyo cok seviniyorum, cok zayif cunku normalde. Boy konusunda da sansliyim ben topuklu giyebiliyorumm:)) uzulurdum ben giyemeseydimm
Guzel olmus afiyet olsun

Hahaha Ecem evi yok mu bu cocugunn
Annesi kizmiyor mu? Bu yuzden kotu davraniyor belki de?
Cok karbonhidratli olmus Ebru, bir de kaptan Ebrunun dedigi gibi aksamini da yazarsan daha guzel olur
Ben de sanemikodan istiyorum:))
Topuklu modellerinden tabiki:))
Ama son zamanlarda daha da pahalandi cok unlendi.. Demet Akalin in gelin ayakkabilarini da o yapti gazeteye fln cikti

Cok guzel afiyet olsunn ::)

Ben keremden önce hep topuklu giyerdim birde ara boy topuk sevmiyorum hep cok yüksek giyiyordum keremden sonra babetler sandaletler girdi hayatıma
Keremde zayıf yaa off kilo alsın cok kilo alsın
Annesi bilmiyor ki hafta ici calısıyo sanıyo bize geldiginde haftasonuda dısardayız sanıyo hatta cok geziyosunuz evleniceksiniz az gezin falan diyo bilmiyo ararsa falan annesi dsardayız diyo keremde hep bir aile olma özlemi ve istegi var sanırım böyle olması ona huzur veriyo

Evet yaa Demet Akalının ayakkabısını yapınca bi baabete 550 tl dedi yuhh dedim artık ama yaptırıcam muhtemelen cünkü babet topuklu gibi degil yaaa zor bulunuyo hemde cok zor

Çok yorgunum. Çok moralsizim. Ne oldu bana bilmiyorum.. Dua edin benim için olur mu.. Sanırım çok fazla kalamayacağım. Bakabildiğim kadar geçmişe bakayım, sonra menümü yazıp çıkacağım. Hepinizden özür dilerim akşam akşam canınızı sıkmış gibi olucam. Bi de arada kaçırdığım yazılar olursa mazur görün olur mu..

arkadaslar menüm:

Cok guzel afiyet olsun

Ooo cok arttirmis
Ben pahalandigini biliyordum ama bu kadar bilmiyordumm
Ben yaptirmam ona o zamann topukluya ne kadar der kim bilirr
Ondan o kadara alacagima uzerine bir o kadar daha koyup ucuzundan bir Louboutin alirimmm dd

Tugba hayirdirrr niye bozdun moraljni
Bak yarin cuma bu hafta tartida da cok mutlu olcaksinnnn onu dusunnn

Bana kalırsa anneciginden özür dileyip gonlunu almak daha huzur verici

Ben anneciğimden her zaman özür dilerim, gurur yapan biri değilimdir asla. Ama işin şu yanı var ki, annemle beni iki ayrı birey olarak düşünürsek, o benim gerçekten kalbimi kırdı ve beni üzdü.. Bu sefer gerçekten o haksız. Ben yine de eve geldiğimde onunla konuştum. Hiçbirşey olmamış gibi sohbet ettim.. Nereye kadar uzayabilir ki sonuçta annem..

Hmm neresiymis i cafe:) soyle bakalimm:)

Canım birazdan özeline mesaj atar detaylı tarif ederim.

spor endorfin hormunu salgılatır ve spor sonrası kendini mutlu hissedersin..sana fırsat olmuş aslında..ve annedir küsme alınma sarıl öp gönlünü al seninde gönlün alınsın..

Küsmedim de kızmadım da.. Ama üzüldüm. Neyse ki eve gelince hiçbişey olmamış gibi davrandım ve konu kapandı.

Bakk yaaaa baştan çıkartacak milleti cuma öncesi. Yazılır mı hiç böyle mesaj hııııı

mm şey yasaklı liste olarak yazdım onları ben, şekersiz türk kahvesi içeriz başka napcaz ki

Afiyet olsun çok güzel. Patatesli poğaça mecburiyetten olmuş sanırım biraz. Ama öyle durumlar da her zaman olmaz sorun değil.. Yüzmeye gitmen de elbette ki faydalı olucaktır.

Aradan epey zaman da geçse inşallah bi gün bu çok sevdiğimiz insanlarla yüzyüze görüşürüz..

Rica ederim, böyle güzel bilgileri her daim paylaşmaya çalışacağım sizlerle inşallah.

Maşallah subhanallah ecem.. Gerçekten çok iyi gidiyorsun. Allah çaba gösterenin hakkını muhakkak verir.

arkadaslar menüm:

Çok güzel..

Tugba hayirdirrr niye bozdun moraljni
Bak yarin cuma bu hafta tartida da cok mutlu olcaksinnnn onu dusunnn

Bilmiyorum ki betülüm bi kötü oldum işte.. Konu annemle yaşadığım tartışma da değil tam olarak.. Yarın mübarek gün, cuma.. Umarım çok daha iyi ve huzurlu bir güne uyanırım.

menumu yazip gideyim hasanla birbirimize girdik hic tadim yok
sabah
haslama yumurta beyazi iki tane+domates
ara yok
ogle bir haslama patates+yesillik +ayran
ara yok
asksam
bir cay bardagi bulgur haslamasi+salata+ayran+elma

spor 1saat 10 dakika tempolu yuruyus

BUGÜNKÜ MENÜM

Sabah

1 dilim kepek ekm.
1 kib. k. kadar peynir
4 zeytin
Yarım havuç

Öğle

1 kâse yoğurt
1 dilim ekmek
1 elma

Akşam

Biraz kuzu eti(ızgara)
1 kâse yoğurt
1 dilim ekmek

+Yaklaşık 3 Lt su
+
Leslie ile 3 mil
+3 bardak yeşil çay

Ben çıkıyorum canlarım. Hepinize hayırlı geceler. Yarın güzel haberlerle inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…