Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin canim
9 cesitli diyet cayi form cayi gibi mi form cayiysa onerilmiyor tembellik yapiyor diye

Kahvaltı 2 dilim tm tahılı ekmek yanında havuç rendesi kurtulmuş biber yağarız kavrulup üstüne yoğurt döküp yedim

Afiyett olllsunnnn ekmege odaklandim hemen bence senin icin gayet iyi :) yalniz menunu boyle degilde aksam toplu halde yazarsan daha iyi olur :) birde bugun tatil pazar yaa :) katilim az olur muhtemelen :)

Gunaaayydinnn :) bugun kayinvalide annemin yanina gidicekmis ise hem yemek hem ziyaret gibi bizde gidicez el mahkum yarinda okul aciliyo bugun evde kalmak istiyodumdaa kahvaltimi yaptiktan sonra cikicam offf offfffff

Gunaaayydinnn :) bugun kayinvalide annemin yanina gidicekmis ise hem yemek hem ziyaret gibi bizde gidicez el mahkum yarinda okul aciliyo bugun evde kalmak istiyodumdaa kahvaltimi yaptiktan sonra cikicam offf offfffff

Günaydın Ecem'cim. Tam anlamadım ben mesajı Sen zaten annenle kalmıyor musun? Kayınvaliden annenin yanına giderse size gelmiş olmayacak mı:26:

yazdiklarini once saka felan yazdim
bazen bende girgirina birseyler yazarim da
ama sonra baktimki saka felan demeyince aci gercek oldunu anladim
inan bir bayandan 36 yillik omru hayatimda ilk defa boyle birsey duydum
belki yazdiklarima kizacaksin uzuleceksin ama insallah bu seni kamcilar ve o istah denen canavara ket vurursun
oncelikle sunu dusun 4 ekmekle kahvalti edecek yada gun boyunca yiyecegin ve haliyle buyutecegin beeni kendine yakistiriyormusun
hatta esinin gozuyle kendine bir bakmayi dene boyle bir es istermiydin
cocuklarin varsa o acidan bak
ben insllah hedefe ulastigimda yazacam ama zayiflama maceram kizlarimin yaninda rezil edilmemle basladi
takimdada bir iki arkadasa anlattim ozelde
oysa hayatimda hic kilolu olmamistim dogum sonrasi kiloydu
istah kesmen icin kendine bakman yeterli ecemin formulu bendede cok etkili olmustu
zamanla eridikcede bu beni kamcilamisti aslinda sadece bakmaya girmistim sayfaya ama yazini gorunce hemcinsim olarak uzuldum ve acilen mudahale etmemiz lazim sana dedim
oncelikle ben ne yaptim onu yazayim
gerci hic 4 ekmek eve alinmadi 3 cocuklu bir ev oldugum halde ama.........
ben bir sortumu buzdalabin kapisina aylarca astim ve her kapiya elim gittinde sort bana pis pis guluyor sandim sanki bana diyorduku bu pisbogazlinla beni yanliz hayalinde giyersin der gibi ciglik atiyordu
ben 05.11 de 93 kiloyla diyete basladim ve bu hafta 75 tim
yani kisa bir zamanda uzun bir yol aldim sporuda burdaki kizlara ozenerek basladim ve devam ediyorum
uzun oldu yazdiklarim ama hemen bir dr.git tahlilllerine baktir eger bir hastalik yoksa bazen guatir hastaliklarina isteh olayi sebep
eger degerlerin normalse suyle ayranla o mideyi doldur ve ekmekten yagdan uzak dur
burde herkes inanki cani gonulden her konuda sana destek olacak
kendini sev arkadasim ve yeme
bu gune kadar yedin ne oldu nereye gitti nefis ister birtanem gel dur diyelimmmmmmmm
sen yemedikce kilo verdikce bizde senin basarina en az senin kadar sevinecegiz

Günaydın Ecem'cim. Tam anlamadım ben mesajı Sen zaten annenle kalmıyor musun? Kayınvaliden annenin yanına giderse size gelmiş olmayacak mı:26:

Evet annemleyim ben :) Ama annem evde degil iste, annem emekli olduktan sonra kendi isini acti su an kendi isinin basinda genelde her gun gidiyor ise o yuzden annemin yanina gidicez hep beraber :)

su anki halimden biraz basedeyim
hala kirginim ama evime geldim elif daha sakin ama hala aglamasi gecmedi
dr.ada gittik birsey yokmus
hasan bana hergun cicek yolluyor ama eve almadim zaten bu sartla eve geldim annemde kaliyor
dun aksam babam geldi konustuk daha da rahatladim ama hala enistesinin kardesi icin beni kirdini hazmedemedim
olay suydu enistesinin kardesi surekli benim arabami aliyor ve icine sicip getiriyor ben sigara icmiyyorum kulluk dolu siseler felan icinde depodada bo veriyor
benzinde degilim ama arabadaki o pis koku beni delirtiyor
ben arabayi bile kac akez sirkeli suyla sildim ama yok adam anlamiyor
bu kez istedinde dedim olmaz hasan da onun yaninda ben veriyom sana ne oldu deyince sartellerim acti
sonuc araba icin ben herifimi rezil etmisim
o oyle deyince bende bu arabaya cocuklar biniyor ve elif daha 7 aylik dedim
koku siniyor dosemeye cikmiyor
hem mecburmuyum onun kullerini temizlemeye yani lastik gibi uzadikca uzadi konu ve ben sen bunu bana nasil dersin diye kirildim
sonra oda pisman olmus ama cikta tinnnnnnnnnn

Arabada ve evde sigaradan nefret ettgim kadar baska hic birseyden nefret etmiyorum.. Beriliskoo sen cok haklısın bu konuda ama artık buraya gel.. Böyle uzaktan uzaktan olmaz.. Esile aranızda ona yorum yapamam ama diyosun o da anladı hatasını diye guzel gunlerinizi dusun belki biraz sinirin diner..

ecem bursadamıydın nasıl kaçırmışım duymadım,esim de ilk defa evde izledi hatta istanbula tasınınca beraber maca gidelim diye konuşmustuk...

Dün unuttum yazmayı kaynananın arkadası bursa da Nilüferde oturuyordu brazcıkta gezdik ah ben unuttum bilmiyorum Yesil camiiye falanda gittik yakın mıydın oralara

Evet annemleyim ben :) Ama annem evde degil iste, annem emekli olduktan sonra kendi isini acti su an kendi isinin basinda genelde her gun gidiyor ise o yuzden annemin yanina gidicez hep beraber :)

Tamam canım şimdi daha açıklayıcı oldu

Beril'cim bu konuda sonuna kadar haklısın, eşin haksız. Ama bunun için evini bırakıp gitmeye değmez. Hatasınıda anlamış. Umarım biran önce herşey düzelir canım.

haddim değil ama hiçbir evli çift bu tarz tartışmalar yüzünden evini terk edip gitmemeli, çocuğa da yansımış huzuru kaçmış elinizden geldiğince medenice konuşarak halledin bu tarz olayları bence, evinizi yuvanızı bırakarak değil. hem çocuğunuz var, bu o kadar büyütülecek bir olay değil. ha çok mu sinirlendin, adamı evden kov bari, ama sen çocuğunu alıp gitme bir daha. elinden geldiğince de aile büyüklerini yuvandaki olaylara karıştırma. yarın öbür gün siz barışırsınız, yine iyi olursunuz, ama bir olay olur aile büyükleri burnunu sokmak için koz sahibi olur. kim olursa olsun, kimsenin ağzına laf vermeyin. kocam evde kalmıyor, şurda da ne demek? derhal kocanı evine çağır ve bu olayı daha fazla uzatmadan konuşup, sarılıp halledin. tatlıya bağlayın. sonra da çocuğunuz sizi mutlu bir şekilde görsün, huzura kavuşsun. haklı olduğunu biliyorum, eşin de anlamış, barışın güzel yuvanızda mutlu olun.

umarım beni yanlış anlamamışsındır. iyi haberlerinizi bekliyorum. sevgiler berilcim...

benim kizdigim arabayi alan aldigi gibi verir yahu
cogu taksi bile sigara icirtmiyor arabada hele icmeyen biri icin o koku varya ayak kokusundan beter
hele cocuklarda binice deliriyorum haaaaaa adama iyilik yap ver birde pisligini temizle ne bu yaniiii
tamam aileyiz aman ne aile gorumcemin kayni ?:26::26::26::26:
o kadar akraba canlisiysan kendi arabani ver dedim
bana diyorki ben veremem kendim bile kiyamiyom binmeye diyor
esim meselesinde kizilacakta su biz birbirimizin hep destekcisiysek ben ondan yaaaaa arabada sigara icme dedik niye iciyon kocum desin bir kere yasi bizden kucuk ne olur yani uygun bir dille denemezmiydi
elin adaminin yaninda gurur ediliyor bu olay
ona gururu gosterecem zatennnnnn kapinin emniyetini gecirdim gucu yetipte zile basamiyor valla
sanki liseli kavgaci asigiz onla bunla haber yolluyor anahtarla bakiyor kapi acilmiyor gidiyor
dun daha komikti alisveris yapmis kapi citladi (ben bakiyom durbunden ) posetleri birakti iki basamak indiki ben posetleri aldimiceri bu bir bakti ben hicccccccccccccc orali degilim sadece aksama copu cikaracam dedimmmm
ayyyyyyyyyy utandim ama ohhhhhhhh olsun
bu olayda en cok annem arada kaliyor ama olsunn

neyse sikildim bu haso isinden biz isimize bakalim kizlar
dun butun gece lesliyle ugrastim durdum
once cepten girdim ama kadini dogru durust goremiyom hareketi kaciriyom
sonra laptoptan denedim bu kezde sehba asagida kaldi yok rahat degil olmadi
velhasil yapamadim soyle agiz tadiyla bir leslie 3 mil
ama gece dusundum ve buldum
hasan bilgisayardan film seyrederken bir kabloyla tv.ye yonlendirir ordan seyrederdik o aklima geldi gece 2 yi geciyordu denedim ve oldu hemde super oldu
bugun yapacam insallah ama hangisi iyi bilemiyorum hatunun cok linki var
ben 5 mil merak ettim ama korolasi acilmadi yawwwwwwww

Bu kadin beni geriyo yemin ederim ki ayrilmayi bile aklima getiriyo uyuz oluyorum yaa tavirlarini gorseniz ay yedim oglunu

buse ben zaten sakinlesmek icin gittim
esimde annemde yani alt katimda biz beraber oturuyoruz
biz be evleneli beraber oturuyoruz gulummmmmm
tabiki uzamayacak ama burnunu torpuleyim biraz
ayyyyy cok hosuma gitti hemen eve cagir demeniiiiiiiii
haaaaaaa benim haso askimi takim bilir busem sen merak etme canimmmmmm

nasilsin birtanem

Bu kadin beni geriyo yemin ederim ki ayrilmayi bile aklima getiriyo uyuz oluyorum yaa tavirlarini gorseniz ay yedim oglunu

gormemeye calis senin gerilmen ona zevk verir unutma birsey yokmus cok hos zaman geciriyor gibi davranmaya calis
zor ama dene

ay çok sevindim o zaman. annen alt katta ama sizin eviniz ayrı mı? ayrıysa kocişini çağır bakim. öpüşün barışın.

ben iyiyim işte kilolardan kurtulmak için spora yükleniyorum. çok zor veriyorum artık kilom azaldığı için. boyum 1.58 gerçi hala popo ve bacaklar yağlı ama hallediceeem
dün sloganımı ecem beğendi. sana da söyleyeyim bakayım beğenecek misin.

"kilo veremiyorsam, incelirim. 2 Mart = 36 beden"

kızlaar bunu hepiciğinize tavsiye ediyorum. madem istediğiniz hızda gitmiyor kilolar, ekstra spor yapın, incelin. zaten amaç incelmek değil mi

biz ayni binada 4 elti gorumcem ve annemlerle oturuyoruz ama annem benim oz annem gibidir
slogan super ben bir alet aldim eski mesajlarimda resmide var bir ona bak ust basldirlari acayip inceltip sertlestiriyor
sence avatarda ben kac kiloyum?ve kac bedenim?

cok rahat 36 giyiyordum ve 69-70 arasi birseydim yani sikilasma gecsek bir zayiflamadan iyidir busecimmmmmmmmmm

gormemeye calis senin gerilmen ona zevk verir unutma birsey yokmus cok hos zaman geciriyor gibi davranmaya calis
zor ama dene

ben bu konuda beril le aynı fikirde değilim ecemcim. kadın seni sevmiyorsa, oğlunu paylaşamıyorsa derhal ayrıl derim ben. üzgünüm ama nişanlılık benim için mühim bir şey değil. benim annem 25 yıllık evli, kayın validesinden çektiğini bir kendisi bir allah bilir. evlenince evim barkım ayrı olmuyor. her şeye karışıyor. ayırma büyüleri bile yaptı. babam da adam gibi annemi hiçbir zaman savunmadı. 25 senede toplasan 3 kez savunmuştur. annem hakkımı helal etmiyorum diyor, aklına geldikçe gözleri doluyor. psikolojisi hala bozuk. hala daha bir gün kızım demedi anneme. orda burda arkasından dedikleri de cabası. nefret ediyorum babaannemden, olmaz olsaydı keşke. annemden önce ölsün de annem bi rahat etsin. 50 yaşında kadın benim annem. hala işi gücü anneme sataşmak. ilk zamanlar neyse aynen öyle devam etmiş, hatta kötülükleri artmış anneme karşı. sanki annem oğluna kaçmış gibi. hem gelin isteyin annemi, didinin, sonra da canını çıkarın ne ala.

lütfen dikkat et. ben en çok sevdiğim insanın annesine bakarım. bütün yuvayı etkiler çünkü. umarım anlık bir şeydir ve kadın seni seviyordur ecemcim. moralini bozduysam üzgünüm ama ben kendimi bu konuda tutamıyorum.

çok sevindim öz annen gibi görmene. allahım bana da nasip etsin böylesini. çok şanslısın hem de çok.
ne kadar geri gitmem gerek canım? git git bitmez çünkü sizin paylaşımınız bol olduğundan. :26: bence sen 38 bedensin boyunu bilmiyorum kilo tahmini yapamıycam. avatar resminde alt kısım gözükmüyoor.

cok rahat 36 giyiyordum ve 69-70 arasi birseydim yani sikilasma gecsek bir zayiflamadan iyidir busecimmmmmmmmmm

ay berilcim vallahi 36 diyecektim ama 36 beden insanın burda ne işi olsun diye düşünerek demedim. mükemmelsiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…