günaydın arkadaslar nasılsınız?bugün pazar, geç kalktım çok uyumuşum kavaltımı o yüzden biraz geç yaptım. kavaltıda 4 tane yeşil zeytin yarım dilim kepekli ekmek birazcıkda lor peynirden şekersizde cayımı içtim.kavaltıdan yarım saat öncede bir bardak su ve 9 çeşitli diyet cayımı içtim.sanırım o benım istahımı kesiyor.
Kahvaltı 2 dilim tm tahılı ekmek yanında havuç rendesi kurtulmuş biber yağarız kavrulup üstüne yoğurt döküp yedim
Gunaaayydinnn :) bugun kayinvalide annemin yanina gidicekmis ise hem yemek hem ziyaret gibi bizde gidicez el mahkumyarinda okul aciliyo bugun evde kalmak istiyodumdaa kahvaltimi yaptiktan sonra cikicam offf offfffff
Kardeşler günaydın
Kızlar ya bir şey sorsam... Benim insanların bana söylediklerini düşünmekten başka iştahımı ne ile kesebilirim ?? Allah'ım öyle biriştah vermiş ki sabah 4 ekmek yediğim olduakşamları hep bir ekmek yiyorum ki artık yemeyeceğim işteböyleekmek aşığı karbonhidrat delisi bir insanım iştahımı kesecek bir şey bulur musunuz? Ayrıca şimdi biraz hareket edip sonra kahvaltı yapıcım biraz önce midem kazınmasın diye oğlumun cicibebesinden 1 tane yedim hadiöptümmmmm
Günaydın Ecem'cim. Tam anlamadım ben mesajıSen zaten annenle kalmıyor musun? Kayınvaliden annenin yanına giderse size gelmiş olmayacak mı:26:
su anki halimden biraz basedeyim
hala kirginim ama evime geldim elif daha sakin ama hala aglamasi gecmedi
dr.ada gittik birsey yokmus
hasan bana hergun cicek yolluyor ama eve almadim zaten bu sartla eve geldim annemde kaliyor
dun aksam babam geldi konustuk daha da rahatladim ama hala enistesinin kardesi icin beni kirdini hazmedemedim
olay suydu enistesinin kardesi surekli benim arabami aliyor ve icine sicip getiriyor ben sigara icmiyyorum kulluk dolu siseler felan icinde depodada bo veriyor
benzinde degilim ama arabadaki o pis koku beni delirtiyor
ben arabayi bile kac akez sirkeli suyla sildim ama yok adam anlamiyor
bu kez istedinde dedim olmaz hasan da onun yaninda ben veriyom sana ne oldu deyince sartellerim acti
sonuc araba icin ben herifimi rezil etmisim
o oyle deyince bende bu arabaya cocuklar biniyor ve elif daha 7 aylik dedim
koku siniyor dosemeye cikmiyor
hem mecburmuyum onun kullerini temizlemeye yani lastik gibi uzadikca uzadi konu ve ben sen bunu bana nasil dersin diye kirildim
sonra oda pisman olmus ama cikta tinnnnnnnnnn
ecem bursadamıydın nasıl kaçırmışım duymadım,esim de ilk defa evde izledi hatta istanbula tasınınca beraber maca gidelim diye konuşmustuk...
Evet annemleyim ben :) Ama annem evde degil iste, annem emekli olduktan sonra kendi isini acti su an kendi isinin basinda genelde her gun gidiyor ise o yuzden annemin yanina gidicez hep beraber :)
hasan bana hergun cicek yolluyor ama eve almadim zaten bu sartla eve geldim annemde kaliyor
dun aksam babam geldi konustuk daha da rahatladim ama hala enistesinin kardesi icin beni kirdini hazmedemedim
olay suydu enistesinin kardesi surekli benim arabami aliyor ve icine sicip getiriyor ben sigara icmiyyorum kulluk dolu siseler felan icinde depodada bo veriyor
bu kez istedinde dedim olmaz hasan da onun yaninda ben veriyom sana ne oldu deyince sartellerim acti
hem mecburmuyum onun kullerini temizlemeye yani lastik gibi uzadikca uzadi konu ve ben sen bunu bana nasil dersin diye kirildim
Arabada ve evde sigaradan nefret ettgim kadar baska hic birseyden nefret etmiyorum.. Beriliskoo sen cok haklısın bu konuda ama artık buraya gel.. Böyle uzaktan uzaktan olmaz.. Esile aranızda ona yorum yapamam ama diyosun o da anladı hatasını diye guzel gunlerinizi dusun belki biraz sinirin diner..
Tamam canım şimdi daha açıklayıcı oldu
Beril'cim bu konuda sonuna kadar haklısın, eşin haksız. Ama bunun için evini bırakıp gitmeye değmez. Hatasınıda anlamış. Umarım biran önce herşey düzelir canım.
haddim değil ama hiçbir evli çift bu tarz tartışmalar yüzünden evini terk edip gitmemeli, çocuğa da yansımış huzuru kaçmışelinizden geldiğince medenice konuşarak halledin bu tarz olayları bence, evinizi yuvanızı bırakarak değil. hem çocuğunuz var, bu o kadar büyütülecek bir olay değil. ha çok mu sinirlendin, adamı evden kov bari, ama sen çocuğunu alıp gitme bir daha. elinden geldiğince de aile büyüklerini yuvandaki olaylara karıştırma. yarın öbür gün siz barışırsınız, yine iyi olursunuz, ama bir olay olur aile büyükleri burnunu sokmak için koz sahibi olur. kim olursa olsun, kimsenin ağzına laf vermeyin. kocam evde kalmıyor, şurda da ne demek? derhal kocanı evine çağır ve bu olayı daha fazla uzatmadan konuşup, sarılıp halledin. tatlıya bağlayın. sonra da çocuğunuz sizi mutlu bir şekilde görsün, huzura kavuşsun. haklı olduğunu biliyorum, eşin de anlamış, barışın güzel yuvanızda mutlu olun.
umarım beni yanlış anlamamışsındır. iyi haberlerinizi bekliyorum. sevgiler berilcim...
Bu kadin beni geriyo yemin ederim ki ayrilmayi bile aklima getiriyo uyuz oluyorum yaa tavirlarini gorseniz ay yedim oglunu
buse ben zaten sakinlesmek icin gittim
esimde annemde yani alt katimda biz beraber oturuyoruz
biz be evleneli beraber oturuyoruz gulummmmmm
tabiki uzamayacak ama burnunu torpuleyim biraz
ayyyyy cok hosuma gitti hemen eve cagir demeniiiiiiiii
haaaaaaa benim haso askimi takim bilir busem sen merak etme canimmmmmm
nasilsin birtanem
biz ayni binada 4 elti gorumcem ve annemlerle oturuyoruz ama annem benim oz annem gibidir
slogan super ben bir alet aldim eski mesajlarimda resmide var bir ona bak ust basldirlari acayip inceltip sertlestiriyor
sence avatarda ben kac kiloyum?ve kac bedenim?
gormemeye calis senin gerilmen ona zevk verir unutma birsey yokmus cok hos zaman geciriyor gibi davranmaya calis
zor ama dene
Bu kadin beni geriyo yemin ederim ki ayrilmayi bile aklima getiriyo uyuz oluyorum yaa tavirlarini gorseniz ay yedim oglunu
biz ayni binada 4 elti gorumcem ve annemlerle oturuyoruz ama annem benim oz annem gibidir
slogan super ben bir alet aldim eski mesajlarimda resmide var bir ona bak ust basldirlari acayip inceltip sertlestiriyor
sence avatarda ben kac kiloyum?ve kac bedenim?
cok rahat 36 giyiyordum ve 69-70 arasi birseydim yani sikilasma gecsek bir zayiflamadan iyidir busecimmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?