Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu kadin beni geriyo yemin ederim ki ayrilmayi bile aklima getiriyo uyuz oluyorum yaa tavirlarini gorseniz ay yedim oglunu

Bence ye onun oğlunu, ona kalmasın. Demek ki çok kıskanıyor seni. Allah yardımcın olsun. Evlendikten sonra daha beter olmasında bu kadın.

Kızlar sanırım kızıma isim bulduk. Ben Gülce Sena istiyordum. Eşim beğenmiyordu. Şimdi Gülce Su için ortak karar verdik. Çok kesin değil ama benim çok hoşuma giden bir isim. Sizce nasıl?

Ayrıca ismin baş harflerine dikkat lütfen

Bence ye onun oğlunu, ona kalmasın. Demek ki çok kıskanıyor seni. Allah yardımcın olsun. Evlendikten sonra daha beter olmasında bu kadın.

nişanlısı annesine baş kaldırabilecek yapıdaysa dediğin olabilir ama anacı bi adamsa ecemin ciddi anlamda çekeceği var ebrucum.

vay canına isimler güzel ama bence tek isimler daha güzel. :26: mesela sude

ben sana yenisini eklerim boyle v seklinde birsey aksam otururken bacak arama koyup calistiriyordum

basharfler derken GS mi yoksa benmi bulamadim
adiyla yasasin sansi hep ondan once varsin gidecegi yere
yuzu gibi guzel olsun kuzumun bahti

nişanlısı annesine baş kaldırabilecek yapıdaysa dediğin olabilir ama anacı bi adamsa ecemin ciddi anlamda çekeceği var ebrucum.

Çekeceği varda canım ben burdan anladığım kadarıyla Ecem'le nişanlısı birbirlerini çok seviyorlar ve aşıklar. Düğün tarihi alındı, yeri ayarlandı. İnşallah kadın biran önce düzelir.

vay canına isimler güzel ama bence tek isimler daha güzel. :26: mesela sude

Haklısın canım tek isimlerde güzel ama Gülce Su çok uzun bir isim değil. Birlikte söylenebiliyor rahatça. Ayrıca düşünsene benim ilk kızımın ismi Meral Hayrünisa Meral'ini ben salaklık edip babaannesinin ismi diye hiç bir baskı altında kalmadan kendi isteğimle nüfusa yazdırdım. Şimdi çok pişmanım ama iş işten geçti. Eğer ilerde kendi istemezse mahkemeyle çıkarttırabilir. Çünki herkes Hayrünisa diye hitap ediyor. Meral'i kimse bilmiyor. Ama Gülce Su hem kısa hem hoş geliyor Kulağa. Kısaltıncada GS çıkıyor ortaya

basharfler derken GS mi yoksa benmi bulamadim
adiyla yasasin sansi hep ondan once varsin gidecegi yere
yuzu gibi guzel olsun kuzumun bahti

Amin Beril'cim. Çok teşekkürler. Allah cümlemizin evladına versin baht, şans açıklığı. İsimden de evet canım GS çıkıyor

ben sana yenisini eklerim boyle v seklinde birsey aksam otururken bacak arama koyup calistiriyordum

kız beril ne yapmışsın alıntımın içine yazmışsın cevabını evet inşallah her şey güzel olur ve düğün telaşesinden falandır.

çekeceği yoktur umarım. babam da anneme aşıkmış mektuplarını görsen. ama anamı koynuna alınca, ohh anacı oluvermiş. benim duam inş çok güzel geçinirler. kadının tavrıda anlıktır umarım. her şey güzel olsun. kimse birbirinden çekmesin. kocaman bi aile olsun. ben babannemin de iyi olmasını isterdim. sonuçta insanın 50 tane babaannesi olmuyor. anneannem de ben 4 yaşındayken vefat etti malesef. şans işte

bence gülce su harika bir isim canım. ona hiç bi lafım yok. ismi ona uğur getirsin inş. ayrıca meral ismi de güzzel, niye öyle diyorsun kiii :26: hatta hayrünisa dan daha çok hoşuma gitti benim. pişman olma bence. hepsi güzel. o isterse ilerde değiştirir ismini dediğin gibi.

bu arada beriil çok merak ettim o aleti. nolur at fotosunu yaaa. bacaklarım tontiş benim işime çok yarar

bu arada beriil çok merak ettim o aleti. nolur at fotosunu yaaa. bacaklarım tontiş benim işime çok yarar
canim bulmaya calistim ama olmadi
yeni resim icin benim kizlarin eve gelmesini bekliyecen ama mutlaka arayacam sana

evet canım onbeş yaşında tanıştım eşimle 3 yıl sonra bı gun hadı gıdelim evlenelim dedik kimseye haber vermeden gittik bi hafta sonrada evlendik:):)

evlilik bu kadar kolaymi diyesim geldi?

ARkadaslar haftasonları pek evde olmuyorum yeni geldim annemlerde sehirdışından geldi giremedim menümğü yazayım hemen birara geçmişi olkuyacağım

menü:1 kase kellogs ,süt

öğlen :1 porsiyon balık,salata,1 dilim ekmek

akşam:2 kase çorba

yesil çay,2 lt su

çok hoş bir isim..
yesin değilmi yesin
Bu kadin beni geriyo yemin ederim ki ayrilmayi bile aklima getiriyo uyuz oluyorum yaa tavirlarini gorseniz ay yedim oglunu
elinden aldın elinden..kaynana ortakçısın artık getti oğlu elindne getti elin kızı geldi aldıda gittiiiiiiiiiiiiiii
5 mil süper öneririm..
madem veriyormuş kendi arabasını versin ...de evi de terk edecek kadar değilmiş kız berilll..neyse tatlıya bağlamışsınız...
4 ekmekmi 4 dilim ekmekmi..:26: karbo ağırlıklı değil pro ağırlıklı beslenmelisin..iştah kapamak için sık sık su iç yudum duyum ki daima tok hissedersin..ve yeşil çay içmeni öneririm..bebe bisküvisine gelince 1 tanesi 90 kalori yerken bunu unutma..küçük şey 90 kaloriiiii
orti iyi eğlenceler..

Canım annemi görünce sasırdım valla ulra primalı gibi poposu varmış inmiş1 ayda 9 kilo vermiş onları torunlarına yapmış kendi 1 zeytin bile yemiyor dukandayım diye sastım masallah...

Bu grupta ilk defa sen oldunn
Eskiden cok yapardik boyle seyleriii
Di mi Ebruuu:)) ahh ahh ortaklikta liste, spor listleri, magazinlerr, haftanin enn' leri fln. :))

kader utansınya da ben yediğim için

hoşgeldin canım...

Gul cum tamda burda bu haldeydik :))
Eki Görüntüle 623140

süper timsah stadyuma da bekleriz....

esim de gitmedi hayret çok küfür oluyormus falan diye....hem gs lı hem bursalı zor bir durum yani

aynen katılıyorum....

aynen sana da katılyıyorum....

yüzde yüz haklısın canım biz de böylesine el ipeği ev köp...denir senin ki için demiyorum ama bazen baskaları için kalp kırıyor bu erkekler biz onlara ömrümüzü vermişiz...

Dün unuttum yazmayı kaynananın arkadası bursa da Nilüferde oturuyordu brazcıkta gezdik ah ben unuttum bilmiyorum Yesil camiiye falanda gittik yakın mıydın oralara

ben de nilüferde fatih sultan mehmet bulvarındayım barların olduğu...

benim ki 10 sene sonra adam oldu allah kolaylık versin...

harika canım allah kucağına almayı nasip etsin...

gormemeye calis senin gerilmen ona zevk verir unutma birsey yokmus cok hos zaman geciriyor gibi davranmaya calis
zor ama dene

1 görme 2görme 3 görme 4.sünde patlıyo insan görmemeye calıssanda gözüne sokuyo

oglunu paylasmak mı paylasmamak mı sorun onuda bilmiyorum ama problem cıksın sanki keyif alıyor aslına bakarsan ilk ve eski gelini onların yanında calısyormus onu öyle eziyordu simdi diger 2. gelini tam bir görgüsüz nasılsın diyorum iyiyim deyip kestirip atıyo dogum yaptı yanına gittiler herkese surat asmıs onları kendisinden düsük görüyo böyle eziyo ama is bana gelince ben onlar gibi degilim cok sükür annecigim sagolsun demistim öncede kadın hayatını bana adadı ne görmedigim bisey ne girmedigim ortamlar kaldı ee en egitimlileride benim cok gezende benim kaliteli yasayanda benim ukalalık olmasın aslaa cok üzülürüm ama kaynananın kendi yegeni enistesi bile bana sen bu aileye fazlasın dediler her girdigim yerde takdir ediliyorum beni ezemiyor böyle yaparak sindirmeye calısıyor

Kerem ie anlamıyorum normalde aslan kesiliyor annesine ezdirmiyor her yerde kendisi annesini anlatıyor annesinin yaptıklarını ama bu aralar agzını acamıyorrr annesine ya deli olucam

Valla büyük oglunun ilk evliliginin bitmesine sebep oldu evlendikten sonrada isim var..

Su gibi ömrü olsun insalllaah :)

Aman ya ona da patlamaktan artık o da yoruldu bilmiyorum aslına bakarsan bitsin istiyorum ama yapamıyorumda..

zaten her yerde diyor kız almadık oglan verdik diyee

İnanmıyorum aklımaa ben senin dibine kadar gelmisiz deseneee tühh insallah bi dahaki sefere

Evet anlamıssın bizi :) gercekten o da öyle bunu ben degil dısardan görenlerde söylüyor birbirimize bakıslarımız bile farklı.. üzerime titrer sevgisinden askından tek bir tereddütüm yok.. bizi hic görmeyip resimlerimizden görenler bile aynısını söylüyor

Bugün gelinlik siparişideee verildi, parasıda ödendii :))

evet canım onbeş yaşında tanıştım eşimle 3 yıl sonra bı gun hadı gıdelim evlenelim dedik kimseye haber vermeden gittik bi hafta sonrada evlendik:):)

ohh masallah :) allah bozmasınn

Bugün gelinlikte kapandı artık...
Prova tarihleri belirlendi kısmetse 22 Agustos ta gelinligimi teslim edecekler.. Kuyruklu vedee uzun bir duvagı var :) detay vermiceemm cünküü o zaman görün istiyorum insallah kilo verdikten sonra kk dan ayrılmazsnız :) ben hep buralardayım daha önce nisan söz bohcayida paylasmıstım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…