Bu kadin beni geriyo yemin ederim ki ayrilmayi bile aklima getiriyo uyuz oluyorum yaa tavirlarini gorseniz ay yedim oglunu
Bence ye onun oğlunu, ona kalmasın.Demek ki çok kıskanıyor seni. Allah yardımcın olsun. Evlendikten sonra daha beter olmasında bu kadın.
Kızlar sanırım kızıma isim bulduk. Ben Gülce Sena istiyordum. Eşim beğenmiyordu. Şimdi Gülce Su için ortak karar verdik. Çok kesin değil ama benim çok hoşuma giden bir isim. Sizce nasıl?
Ayrıca ismin baş harflerine dikkat lütfen
ben bu konuda beril le aynı fikirde değilim ecemcim. kadın seni sevmiyorsa, oğlunu paylaşamıyorsa derhal ayrıl derim ben. üzgünüm ama nişanlılık benim için mühim bir şey değil. benim annem 25 yıllık evli, kayın validesinden çektiğini bir kendisi bir allah bilir. evlenince evim barkım ayrı olmuyor. her şeye karışıyor. ayırma büyüleri bile yaptı. babam da adam gibi annemi hiçbir zaman savunmadı. 25 senede toplasan 3 kez savunmuştur. annem hakkımı helal etmiyorum diyor, aklına geldikçe gözleri doluyor. psikolojisi hala bozuk. hala daha bir gün kızım demedi anneme. orda burda arkasından dedikleri de cabası. nefret ediyorum babaannemden, olmaz olsaydı keşke. annemden önce ölsün de annem bi rahat etsin. 50 yaşında kadın benim annem. hala işi gücü anneme sataşmak. ilk zamanlar neyse aynen öyle devam etmiş, hatta kötülükleri artmış anneme karşı. sanki annem oğluna kaçmış gibi. hem gelin isteyin annemi, didinin, sonra da canını çıkarın ne ala.
lütfen dikkat et. ben en çok sevdiğim insanın annesine bakarım. bütün yuvayı etkiler çünkü. umarım anlık bir şeydir ve kadın seni seviyordur ecemcim. moralini bozduysam üzgünüm ama ben kendimi bu konuda tutamıyorum.
busecim hayat ta birde sinavlar var
belki ecemin sinavida budur
bir kaynanator ugruna kerem den vazgecmek olurmu kisssssssssss
benim kaynanamda basta etti gerci boyutlar farkliydi ama zaman ikimizede guzellikler getirdi kaynasabildik kotuluklerimizi eksikliklerimizi gormedik
belki bu dugun telasindan dolayidir
yada ecemin havali bir yani var oglunun havasina kapilip annesini unutacagini saniyorsur
yada yasam kalitasi tarzi bazi insanlari korkutur bize ayak uydururmu diye
sanirim kereminde annesi esinden ayri belki keremden ayrilmaya es tutuyordur sizin evliliginizi
ben zamanla taslarin yerine oturacagini dusunuyorum yeterki sen insancil yanindan vazgecme
çok sevindim öz annen gibi görmene. allahım bana da nasip etsin böylesini. çok şanslısın hem de çok.
ne kadar geri gitmem gerek canım? git git bitmez çünkü sizin paylaşımınız bol olduğundan. :26: bence sen 38 bedensinboyunu bilmiyorum kilo tahmini yapamıycam. avatar resminde alt kısım gözükmüyoor.
Kızlar sanırım kızıma isim bulduk. Ben Gülce Sena istiyordum. Eşim beğenmiyordu. Şimdi Gülce Su için ortak karar verdik. Çok kesin değil ama benim çok hoşuma giden bir isim. Sizce nasıl?
nişanlısı annesine baş kaldırabilecek yapıdaysa dediğin olabilir ama anacı bi adamsa ecemin ciddi anlamda çekeceği var ebrucum.
vay canınaisimler güzel ama bence tek isimler daha güzel. :26: mesela sude
basharfler derken GS mi yoksa benmi bulamadim
adiyla yasasin sansi hep ondan once varsin gidecegi yere
yuzu gibi guzel olsun kuzumun bahti
ben sana yenisini eklerim boyle v seklinde birsey aksam otururken bacak arama koyup calistiriyordum
Çekeceği varda canım ben burdan anladığım kadarıyla Ecem'le nişanlısı birbirlerini çok seviyorlar ve aşıklar.Düğün tarihi alındı, yeri ayarlandı. İnşallah kadın biran önce düzelir.
Haklısın canım tek isimlerde güzel ama Gülce Su çok uzun bir isim değil. Birlikte söylenebiliyor rahatça. Ayrıca düşünsene benim ilk kızımın ismi Meral HayrünisaMeral'ini ben salaklık edip babaannesinin ismi diye hiç bir baskı altında kalmadan kendi isteğimle nüfusa yazdırdım. Şimdi çok pişmanım ama iş işten geçti. Eğer ilerde kendi istemezse mahkemeyle çıkarttırabilir. Çünki herkes Hayrünisa diye hitap ediyor. Meral'i kimse bilmiyor. Ama Gülce Su hem kısa hem hoş geliyor Kulağa. Kısaltıncada GS çıkıyor ortaya
Acelya memnun oldum :) masalllahh bende 23 yasndayım daha yeni evleniyorumm oh sen cocugu bile cıkarmıssın aradan :)
canim bulmaya calistim ama olmadibu arada beriil çok merak ettim o aleti. nolur at fotosunu yaaa. bacaklarım tontiş benim işime çok yarar
evet canım onbeş yaşında tanıştım eşimle 3 yıl sonra bı gun hadı gıdelim evlenelim dedik kimseye haber vermeden gittik bi hafta sonrada evlendik:):)
çok hoş bir isim..Kızlar sanırım kızıma isim bulduk. Ben Gülce Sena istiyordum. Eşim beğenmiyordu. Şimdi Gülce Su için ortak karar verdik. Çok kesin değil ama benim çok hoşuma giden bir isim. Sizce nasıl?
yesin değilmi yesinBence ye onun oğlunu, ona kalmasın.Demek ki çok kıskanıyor seni. Allah yardımcın olsun. Evlendikten sonra daha beter olmasında bu kadın.
elinden aldın elinden..kaynana ortakçısın artık getti oğlu elindne getti elin kızı geldi aldıda gittiiiiiiiiiiiiiiiBu kadin beni geriyo yemin ederim ki ayrilmayi bile aklima getiriyo uyuz oluyorum yaa tavirlarini gorseniz ay yedim oglunu
5 mil süper öneririm..benim kizdigim arabayi alan aldigi gibi verir yahu
cogu taksi bile sigara icirtmiyor arabada hele icmeyen biri icin o koku varya ayak kokusundan beter
hele cocuklarda binice deliriyorum haaaaaa adama iyilik yap ver birde pisligini temizle ne bu yaniiii
tamam aileyiz aman ne aile gorumcemin kayni ?:26::26::26::26:
o kadar akraba canlisiysan kendi arabani ver dedim
bana diyorki ben veremem kendim bile kiyamiyom binmeye diyor
esim meselesinde kizilacakta su biz birbirimizin hep destekcisiysek ben ondan yaaaaa arabada sigara icme dedik niye iciyon kocum desin bir kere yasi bizden kucuk ne olur yani uygun bir dille denemezmiydi
elin adaminin yaninda gurur ediliyor bu olay
ona gururu gosterecem zatennnnnn kapinin emniyetini gecirdim gucu yetipte zile basamiyor valla
sanki liseli kavgaci asigiz onla bunla haber yolluyor anahtarla bakiyor kapi acilmiyor gidiyor
dun daha komikti alisveris yapmis kapi citladi (ben bakiyom durbunden ) posetleri birakti iki basamak indiki ben posetleri aldimiceri bu bir bakti ben hicccccccccccccc orali degilim sadece aksama copu cikaracam dedimmmm
ayyyyyyyyyy utandim ama ohhhhhhhh olsun
bu olayda en cok annem arada kaliyor ama olsunn
neyse sikildim bu haso isinden biz isimize bakalim kizlar
dun butun gece lesliyle ugrastim durdum
once cepten girdim ama kadini dogru durust goremiyom hareketi kaciriyom
sonra laptoptan denedim bu kezde sehba asagida kaldi yok rahat degil olmadi
velhasil yapamadim soyle agiz tadiyla bir leslie 3 mil
ama gece dusundum ve buldum
hasan bilgisayardan film seyrederken bir kabloyla tv.ye yonlendirir ordan seyrederdik o aklima geldi gece 2 yi geciyordu denedim ve oldu hemde super oldu
bugun yapacam insallah ama hangisi iyi bilemiyorum hatunun cok linki var
ben 5 mil merak ettim ama korolasi acilmadi yawwwwwwww
madem veriyormuş kendi arabasını versin ...de evi de terk edecek kadar değilmiş kız berilll..neyse tatlıya bağlamışsınız...su anki halimden biraz basedeyim
hala kirginim ama evime geldim elif daha sakin ama hala aglamasi gecmedi
dr.ada gittik birsey yokmus
hasan bana hergun cicek yolluyor ama eve almadim zaten bu sartla eve geldim annemde kaliyor
dun aksam babam geldi konustuk daha da rahatladim ama hala enistesinin kardesi icin beni kirdini hazmedemedim
olay suydu enistesinin kardesi surekli benim arabami aliyor ve icine sicip getiriyor ben sigara icmiyyorum kulluk dolu siseler felan icinde depodada bo veriyor
benzinde degilim ama arabadaki o pis koku beni delirtiyor
ben arabayi bile kac akez sirkeli suyla sildim ama yok adam anlamiyor
bu kez istedinde dedim olmaz hasan da onun yaninda ben veriyom sana ne oldu deyince sartellerim acti
sonuc araba icin ben herifimi rezil etmisim
o oyle deyince bende bu arabaya cocuklar biniyor ve elif daha 7 aylik dedim
koku siniyor dosemeye cikmiyor
hem mecburmuyum onun kullerini temizlemeye yani lastik gibi uzadikca uzadi konu ve ben sen bunu bana nasil dersin diye kirildim
sonra oda pisman olmus ama cikta tinnnnnnnnnn
4 ekmekmi 4 dilim ekmekmi..:26: karbo ağırlıklı değil pro ağırlıklı beslenmelisin..iştah kapamak için sık sık su iç yudum duyum ki daima tok hissedersin..ve yeşil çay içmeni öneririm..bebe bisküvisine gelince 1 tanesi 90 kalori yerken bunu unutma..küçük şey 90 kaloriiiiiKardeşler günaydın
Kızlar ya bir şey sorsam... Benim insanların bana söylediklerini düşünmekten başka iştahımı ne ile kesebilirim ?? Allah'ım öyle biriştah vermiş ki sabah 4 ekmek yediğim olduakşamları hep bir ekmek yiyorum ki artık yemeyeceğim işteböyleekmek aşığı karbonhidrat delisi bir insanım iştahımı kesecek bir şey bulur musunuz? Ayrıca şimdi biraz hareket edip sonra kahvaltı yapıcım biraz önce midem kazınmasın diye oğlumun cicibebesinden 1 tane yedim hadiöptümmmmm
orti iyi eğlenceler..Kizlar yarinn acik bufe kahvaltiya gidiyoruzzz
Ama ben tabagima peynirr, yesillik, omlet vs disinda bir sey sokmam insallah
En fazla 1 dilim balli ekmek fln olsunn
Secme sansim olursa acik bufe degil normal kahvalti tabagi alirimm
Yarin gorusmek uzere iyi geceleer herkese tatli ruyalarr
Ya ben cumanin gaziyla iyi basliyorum haftaya
Sonra persembe oluyor artik sabrimin sonu oldugundan midir nedir bir suru sey yiyorumm:))
Gecen persembe dayimlara inmistik yengem misir patlatmisti bir suru yedim mesela ondann
Ceza olarak sonuncu olan butun hafta mesajlari o toplasin
Hani annnen de rejimdeydi yaaa?
Sarma neyse de katmer nerden ciktiiii:)
Salata ise yariyor mu bilmiyorum ama zaten kahvaltida peynir ve yesillik yiyorum ben siklikla, ayri ayri yemek yerine salata olarak yiyorum bazenn. Normal kahvaltidan cok farkli degil aslinda
Bu grupta ilk defa sen oldunn
Eskiden cok yapardik boyle seyleriii
Di mi Ebruuu:)) ahh ahh ortaklikta liste, spor listleri, magazinlerr, haftanin enn' leri fln. :))
Her ne kadar kilo verme konusunda bu aralar umudumu yitirmiş olsamda geri döneyim aranıza :) aslında ayrılmam zorunlu oldu internetim yoktu telefonumdan da giremedim telefonu değiştirdim :)
Neyse arkadaşlarım ben Nihal en son buradayken 78i gördüm hatta bi ara 74 oldum ama buara 80.4 80.9 hergüne 500 gr alarak ilerlemekteyim. Geri döneyim belki sizin yazdıklarınızdan gaza gelirim:) tmam cuma bildirimde yaparım hergüne 10-15 yorumda yazarım inş. Özledim kızları benim zamanımdan kimler kaldı ki:)
Gul cum tamda burda bu haldeydik :))
Eki Görüntüle 623140
Ben gercekten tamameenn unuttum Gül ün orda oldugunubirde kaynanada var.. O maca gelmedi de yanımızda.. İnanılmaz rüzgar vardı Gsliler tribünü yaktılar ama kerem beni kacırdı resmen ordan.. Braz erken cıktık biz ezilmeyeyim diye.. Kerem biraz pisman geldiginede is isten gecti :)
Neeeeeeeeeee 4 ekmek mi butun ekmek mi biz 2 ekmek aliyoruz 2 kisiyiz 1 haftada ancak bitiyo
Bana kalirsa ne insanlarin soyledikleri ne de takviye biseyler istahini kesmeye yardimci olamaz bunu sen beyninde bitirmelisin senin karnin ac degil ki hic bir aclik 4 ekmek tuketmez 1 ogunde senin gozun ac once kendin beynine doydugunu soyliceksin ben bununla doydum daha fazla yemege ihtiyacim yok o anda doymamiata olabilirsin ama kendini telkin etmelisin ki iraden kuvvetlensin mesela ben 55 olucam diyorum kiziyolar cunku boyum 1.72 neden biliyonusun aynanin karsina gecip ciplak olarak kendime baktigimda rahatsiz oldugum yerlerimin hala oldugunu gordugum icin birseyi daha cok yemek istedigimde gozume hemen o goruntuyu getiriyorum
Sende oyle yap cirilciplak bir aynanin karsisina gec bu kadar yediklerinle sonucun ne olduguna bak bu zamana kadar hep yedin cocuk dogurdun.. Deforme oldun ama toparlanmak senin elinde sunu soyliyim mi istedigini giymek muhtesem bi duygu buyuk beden var midir dusuncesinin yok olmasi tarifsiz mutluluk hatta kucuk bedeninin kalmamasi bile mutluluk verici
Ayrica bu esinede haksizlik 4 ekmek ciddi bir rakam birde aksam 1 ekmek oldu sana gunde 5 ekmek kafanda bitir bu olayi kimseden medet umma sen bitir bunu kafanda
Hayatta hayir diyemeyecegim sey cikolata selalesidir birde cilekle muz olursa icinde rejimde olsam bile bi iki tane kesin yerim dun gozumun onunde yediler gozumun icine baka baka. Kendimi icten ice telkin ettim emek verdim bu ana gelebilmek icin sabrini deniyorlar dedim onlar bitirene kadar cikolatasinin tadina dahi bakmadim icime oturdu orasi ayri ama kafamda bitirdim ve yemedim zor degil bu emin ol bak o an gecti ertesi gun oldu bile :)
Cok uzun yazdim sanirim kusura bakma ama 4 ekmek dediginde hele bi bayanin cok sasirdim yardimci olmak istedim kusura bakma lutfen
yazdiklarini once saka felan yazdim
bazen bende girgirina birseyler yazarim da
ama sonra baktimki saka felan demeyince aci gercek oldunu anladim
inan bir bayandan 36 yillik omru hayatimda ilk defa boyle birsey duydum
belki yazdiklarima kizacaksin uzuleceksin ama insallah bu seni kamcilar ve o istah denen canavara ket vurursun
oncelikle sunu dusun 4 ekmekle kahvalti edecek yada gun boyunca yiyecegin ve haliyle buyutecegin beeni kendine yakistiriyormusun
hatta esinin gozuyle kendine bir bakmayi dene boyle bir es istermiydin
cocuklarin varsa o acidan bak
ben insllah hedefe ulastigimda yazacam ama zayiflama maceram kizlarimin yaninda rezil edilmemle basladi
takimdada bir iki arkadasa anlattim ozelde
oysa hayatimda hic kilolu olmamistim dogum sonrasi kiloydu
istah kesmen icin kendine bakman yeterli ecemin formulu bendede cok etkili olmustu
zamanla eridikcede bu beni kamcilamisti aslinda sadece bakmaya girmistim sayfaya ama yazini gorunce hemcinsim olarak uzuldum ve acilen mudahale etmemiz lazim sana dedim
oncelikle ben ne yaptim onu yazayim
gerci hic 4 ekmek eve alinmadi 3 cocuklu bir ev oldugum halde ama.........
ben bir sortumu buzdalabin kapisina aylarca astim ve her kapiya elim gittinde sort bana pis pis guluyor sandim sanki bana diyorduku bu pisbogazlinla beni yanliz hayalinde giyersin der gibi ciglik atiyordu
ben 05.11 de 93 kiloyla diyete basladim ve bu hafta 75 tim
yani kisa bir zamanda uzun bir yol aldim sporuda burdaki kizlara ozenerek basladim ve devam ediyorum
uzun oldu yazdiklarim ama hemen bir dr.git tahlilllerine baktir eger bir hastalik yoksa bazen guatir hastaliklarina isteh olayi sebep
eger degerlerin normalse suyle ayranla o mideyi doldur ve ekmekten yagdan uzak dur
burde herkes inanki cani gonulden her konuda sana destek olacak
kendini sev arkadasim ve yeme
bu gune kadar yedin ne oldu nereye gitti nefis ister birtanem gel dur diyelimmmmmmmm
sen yemedikce kilo verdikce bizde senin basarina en az senin kadar sevinecegiz
su anki halimden biraz basedeyim
hala kirginim ama evime geldim elif daha sakin ama hala aglamasi gecmedi
dr.ada gittik birsey yokmus
hasan bana hergun cicek yolluyor ama eve almadim zaten bu sartla eve geldim annemde kaliyor
dun aksam babam geldi konustuk daha da rahatladim ama hala enistesinin kardesi icin beni kirdini hazmedemedim
olay suydu enistesinin kardesi surekli benim arabami aliyor ve icine sicip getiriyor ben sigara icmiyyorum kulluk dolu siseler felan icinde depodada bo veriyor
benzinde degilim ama arabadaki o pis koku beni delirtiyor
ben arabayi bile kac akez sirkeli suyla sildim ama yok adam anlamiyor
bu kez istedinde dedim olmaz hasan da onun yaninda ben veriyom sana ne oldu deyince sartellerim acti
sonuc araba icin ben herifimi rezil etmisim
o oyle deyince bende bu arabaya cocuklar biniyor ve elif daha 7 aylik dedim
koku siniyor dosemeye cikmiyor
hem mecburmuyum onun kullerini temizlemeye yani lastik gibi uzadikca uzadi konu ve ben sen bunu bana nasil dersin diye kirildim
sonra oda pisman olmus ama cikta tinnnnnnnnnn
Dün unuttum yazmayı kaynananın arkadası bursa da Nilüferde oturuyordu brazcıkta gezdik ah ben unuttum bilmiyorum Yesil camiiye falanda gittik yakın mıydın oralara
Bu kadin beni geriyo yemin ederim ki ayrilmayi bile aklima getiriyo uyuz oluyorum yaa tavirlarini gorseniz ay yedim oglunu
canim bulmaya calistim ama olmadi
yeni resim icin benim kizlarin eve gelmesini bekliyecen ama mutlaka arayacam sana
gormemeye calis senin gerilmen ona zevk verir unutma birsey yokmus cok hos zaman geciriyor gibi davranmaya calis
zor ama dene
ben bu konuda beril le aynı fikirde değilim ecemcim. kadın seni sevmiyorsa, oğlunu paylaşamıyorsa derhal ayrıl derim ben. üzgünüm ama nişanlılık benim için mühim bir şey değil. benim annem 25 yıllık evli, kayın validesinden çektiğini bir kendisi bir allah bilir. evlenince evim barkım ayrı olmuyor. her şeye karışıyor. ayırma büyüleri bile yaptı. babam da adam gibi annemi hiçbir zaman savunmadı. 25 senede toplasan 3 kez savunmuştur. annem hakkımı helal etmiyorum diyor, aklına geldikçe gözleri doluyor. psikolojisi hala bozuk. hala daha bir gün kızım demedi anneme. orda burda arkasından dedikleri de cabası. nefret ediyorum babaannemden, olmaz olsaydı keşke. annemden önce ölsün de annem bi rahat etsin. 50 yaşında kadın benim annem. hala işi gücü anneme sataşmak. ilk zamanlar neyse aynen öyle devam etmiş, hatta kötülükleri artmış anneme karşı. sanki annem oğluna kaçmış gibi. hem gelin isteyin annemi, didinin, sonra da canını çıkarın ne ala.
lütfen dikkat et. ben en çok sevdiğim insanın annesine bakarım. bütün yuvayı etkiler çünkü. umarım anlık bir şeydir ve kadın seni seviyordur ecemcim. moralini bozduysam üzgünüm ama ben kendimi bu konuda tutamıyorum.
çok sevindim öz annen gibi görmene. allahım bana da nasip etsin böylesini. çok şanslısın hem de çok.
ne kadar geri gitmem gerek canım? git git bitmez çünkü sizin paylaşımınız bol olduğundan. :26: bence sen 38 bedensinboyunu bilmiyorum kilo tahmini yapamıycam. avatar resminde alt kısım gözükmüyoor.
Bence ye onun oğlunu, ona kalmasın.Demek ki çok kıskanıyor seni. Allah yardımcın olsun. Evlendikten sonra daha beter olmasında bu kadın.
nişanlısı annesine baş kaldırabilecek yapıdaysa dediğin olabilir ama anacı bi adamsa ecemin ciddi anlamda çekeceği var ebrucum.
çok hoş bir isim..
yesin değilmi yesin
elinden aldın elinden..kaynana ortakçısın artık getti oğlu elindne getti elin kızı geldi aldıda gittiiiiiiiiiiiiiii
5 mil süper öneririm..
madem veriyormuş kendi arabasını versin ...de evi de terk edecek kadar değilmiş kız berilll..neyse tatlıya bağlamışsınız...
4 ekmekmi 4 dilim ekmekmi..:26: karbo ağırlıklı değil pro ağırlıklı beslenmelisin..iştah kapamak için sık sık su iç yudum duyum ki daima tok hissedersin..ve yeşil çay içmeni öneririm..bebe bisküvisine gelince 1 tanesi 90 kalori yerken bunu unutma..küçük şey 90 kaloriiiii
orti iyi eğlenceler..
Canım annemi görünce sasırdım valla ulra primalı gibi poposu varmış inmiş1 ayda 9 kilo vermiş onları torunlarına yapmış kendi 1 zeytin bile yemiyor dukandayım diye sastım masallah...
kader utansınya da ben yediğim için
hoşgeldin canım...
süper timsah stadyuma da bekleriz....
esim de gitmedi hayret çok küfür oluyormus falan diye....hem gs lı hem bursalı zor bir durum yani
aynen katılıyorum....
aynen sana da katılyıyorum....
yüzde yüz haklısın canım biz de böylesine el ipeği ev köp...denir senin ki için demiyorum ama bazen baskaları için kalp kırıyor bu erkekler biz onlara ömrümüzü vermişiz...
ben de nilüferde fatih sultan mehmet bulvarındayım barların olduğu...
benim ki 10 sene sonra adam oldu allah kolaylık versin...
harika canım allah kucağına almayı nasip etsin...
Çekeceği varda canım ben burdan anladığım kadarıyla Ecem'le nişanlısı birbirlerini çok seviyorlar ve aşıklar.Düğün tarihi alındı, yeri ayarlandı. İnşallah kadın biran önce düzelir.
evet canım onbeş yaşında tanıştım eşimle 3 yıl sonra bı gun hadı gıdelim evlenelim dedik kimseye haber vermeden gittik bi hafta sonrada evlendik:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?