Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menumu yazayimda cikiyim
sabah
bir haslama yumurta+yarim ananas+bir galeta+
ogle
ispanak yemegi bol yogurtlu
aksam
izgara sebze+bol ama bol bol ayran+izgara et+elifin avucu kadar lavas+yesillik

1 saat yuruyus
3 mil leslie ablayla ben pek sevmedim bunu yawwwww
5 mili yapan varsa link atabilirmi

ecemmmmmmmmm nasilsin canim kaynanatorun dediklerini gorme duyma canim
yapacak birsey yok ya kaynanayi gudecen yada gidecen

tubis gorunmuyor gerci anneannesine gidecekmis yazmis ama ins.kotu birsey yoktur aklima geldi benim buyuk kiz

nerelerdesin sen canim ya bir geliyon ceeeeeeeee diyon gidiyonnnnn
daha sik gel olurmu
umarim hersey yolundadir

okudum anladım teşekkürler...

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım yarın itibari ile diyete başlıyorum şu an 79 kiloyum gün gün yazacağım inşallah zayıflama önerilerinizi yazarsanız sevinirim herkese başarılar amacım listeye girebilmek ve istediğim kiloya düşmek sizlerle tanışmak herkese kolay gelsin...

Hiiiiiç ekmek yemedim sabah hariç :) öğlen haşlanmış yumurta ezme havuç yoğurt yedim akşam misafir vardı bi kaşık pilav acayip çok salata brokoli havuç haşlama tavuk yedim ancak biraz önce kuru üzüm ay çekirdeği hanımeller yedim

Sabah 5 dk kardiyo egzersiZi yaptım bu App nin sitesinde bulduğum güzel bişey tekrar yapıp kardiyo bide karın egzersizi yapıp 10dk yatcam :)

hos geldin canim ben beril
insallah hedefine ulasirsin
sen sabirli ol gidecek onlar yavas yavas

birde sorum olucak listeye eklendiğimi nasıl anlarım 2 hafta deneme süresi var onu okudum 2 haftanın sonunda bu gerçekleştiğinde olacak değişiklik nedir varmıdır.

liste seklinde yazabilirsen daha anlasilir olur bir de ogunleri belirtirsen

hepinize iyi geceler hatunlarrrrrrrrrrrr

birde sorum olucak listeye eklendiğimi nasıl anlarım 2 hafta deneme süresi var onu okudum 2 haftanın sonunda bu gerçekleştiğinde olacak değişiklik nedir varmıdır.

yoooooooooooo borsey degismeyeceksin sen kilo vermeye devam edeceksin
sadece zayiflama listesine gireceksin sanirim

ecemmmmmmmmm nasilsin canim kaynanatorun dediklerini gorme duyma canim
yapacak birsey yok ya kaynanayi gudecen yada gidecen

iyiyimmmmmm berilişkooo sen nasılsııııııııınnnnnnnnnn
keske gudebilsemmmmmmmmmm :)))

tubis gorunmuyor gerci anneannesine gidecekmis yazmis ama ins.kotu birsey yoktur aklima geldi benim buyuk kiz

evet yarın gelicek mesaj atıyorrr bana :)

Hosgeldin Sema. Bende Ecem :) İyi kilo vermeler hadi bakalım :)

ekmek yememen güzeldeeee o çekirdek üzüm hanımelllerr neeeeeeeeeeeeeeeee bütün emek gitti kalmadııııı ekmek yememen bişi ifade etmicekk

bir kota koy kendine mesela aksam 7 sonra hic birsey yeme cok acıktın yogurt ye ayran iccc ama hanımeller yemeeeeeeee

ben 5 en fazla 6 dan sonra yemiyorummm

Çok utandım ya gerçekten 4 ekmek yiyebilen yok mudur tabi bende hergün yemedim bir kaç defa yaptım ama her öğün rahat bir ekmek yiyebiliuorum bugün sadece kahvaltıda 2 dilim yedim :)
Ama utandım kızmadım tabiki hatta bu kadar içten yazdığın için teşekkür ederim :)

Amin canım çok teşekkürler. Pişmanlığımın sebebi isminin çok uzun olması. Ben Hayrünisa'nın anlamını çok seviyorum. Küçükken çok ağır geldi bebişime ama şimdi çok daha fazla yakışıyor.

evet canım onbeş yaşında tanıştım eşimle 3 yıl sonra bı gun hadı gıdelim evlenelim dedik kimseye haber vermeden gittik bi hafta sonrada evlendik:):)

Maşallah maşallah ilginç olmuş sizinkisi. Bir ara anlatırsın nasıl gidip evlendiniz

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü olmuş. Annenide ayrıca tebrik ediyorum. Maşallah Demek ki isteyince herşey yapılabiliyor.

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun yeniden. Çok merak ediyorum 22 Ağustosta mı göreceğiz

Nasıl kusura bakarım tam tersi çok ama çok teşekkür ederim potansiyel 4 ekmek ama her zaman değil genelde 1 yiyordum öğünlerde. Ama artık oda olmayacak kendime söz verdim

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun yeniden. Çok merak ediyorum 22 Ağustosta mı göreceğiz

1 eylüldeee hadi o gün yükleyemezsemm 2 eylülde bi fırsatını bulurumm kesin :) 1 tane siz görün diye yüklermm sonraa balayından gelnce albüm yaparm :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…