çok hoş bir isim..
yesin değilmi yesin
elinden aldın elinden..kaynana ortakçısın artık getti oğlu elindne getti elin kızı geldi aldıda gittiiiiiiiiiiiiiii
5 mil süper öneririm..
madem veriyormuş kendi arabasını versin ...de evi de terk edecek kadar değilmiş kız berilll..neyse tatlıya bağlamışsınız...
4 ekmekmi 4 dilim ekmekmi..:26: karbo ağırlıklı değil pro ağırlıklı beslenmelisin..iştah kapamak için sık sık su iç yudum duyum ki daima tok hissedersin..ve yeşil çay içmeni öneririm..bebe bisküvisine gelince 1 tanesi 90 kalori yerken bunu unutma..küçük şey 90 kaloriiiii
orti iyi eğlenceler..
13. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
Kolay gelsin kızlar...
PÜSKÜÜT
13.TAKIM KURALLARIMIZ
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor. Güzel kilolar vermeni diliyoruz.
13.Takım Kaptanı UZAYIM
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım yarın itibari ile diyete başlıyorum şu an 79 kiloyum gün gün yazacağım inşallah zayıflama önerilerinizi yazarsanız sevinirim herkese başarılar amacım listeye girebilmek ve istediğim kiloya düşmek sizlerle tanışmak herkese kolay gelsin...
Hiiiiiç ekmek yemedim sabah hariç :) öğlen haşlanmış yumurta ezme havuç yoğurt yedim akşam misafir vardı bi kaşık pilav acayip çok salata brokoli havuç haşlama tavuk yedim ancak biraz önce kuru üzüm ay çekirdeği hanımeller yedim
Sabah 5 dk kardiyo egzersiZi yaptım bu App nin sitesinde bulduğum güzel bişey tekrar yapıp kardiyo bide karın egzersizi yapıp 10dk yatcam :)
birde sorum olucak listeye eklendiğimi nasıl anlarım 2 hafta deneme süresi var onu okudum 2 haftanın sonunda bu gerçekleştiğinde olacak değişiklik nedir varmıdır.
hos geldin canim ben beril
insallah hedefine ulasirsin
sen sabirli ol gidecek onlar yavas yavas
ecemmmmmmmmm nasilsin canim kaynanatorun dediklerini gorme duyma canim
yapacak birsey yok ya kaynanayi gudecen yada gidecen
tubis gorunmuyor gerci anneannesine gidecekmis yazmis ama ins.kotu birsey yoktur aklima geldi benim buyuk kiz
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım yarın itibari ile diyete başlıyorum şu an 79 kiloyum gün gün yazacağım inşallah zayıflama önerilerinizi yazarsanız sevinirim herkese başarılar amacım listeye girebilmek ve istediğim kiloya düşmek sizlerle tanışmak herkese kolay gelsin...
Hiiiiiç ekmek yemedim sabah hariç :) öğlen haşlanmış yumurta ezme havuç yoğurt yedim akşam misafir vardı bi kaşık pilav acayip çok salata brokoli havuç haşlama tavuk yedim ancak biraz önce kuru üzüm ay çekirdeği hanımeller yedim
Sabah 5 dk kardiyo egzersiZi yaptım bu App nin sitesinde bulduğum güzel bişey tekrar yapıp kardiyo bide karın egzersizi yapıp 10dk yatcam :)
yazdiklarini once saka felan yazdim
bazen bende girgirina birseyler yazarim da
ama sonra baktimki saka felan demeyince aci gercek oldunu anladim
inan bir bayandan 36 yillik omru hayatimda ilk defa boyle birsey duydum
belki yazdiklarima kizacaksin uzuleceksin ama insallah bu seni kamcilar ve o istah denen canavara ket vurursun
oncelikle sunu dusun 4 ekmekle kahvalti edecek yada gun boyunca yiyecegin ve haliyle buyutecegin beeni kendine yakistiriyormusun
hatta esinin gozuyle kendine bir bakmayi dene boyle bir es istermiydin
cocuklarin varsa o acidan bak
ben insllah hedefe ulastigimda yazacam ama zayiflama maceram kizlarimin yaninda rezil edilmemle basladi
takimdada bir iki arkadasa anlattim ozelde
oysa hayatimda hic kilolu olmamistim dogum sonrasi kiloydu
istah kesmen icin kendine bakman yeterli ecemin formulu bendede cok etkili olmustu
zamanla eridikcede bu beni kamcilamisti aslinda sadece bakmaya girmistim sayfaya ama yazini gorunce hemcinsim olarak uzuldum ve acilen mudahale etmemiz lazim sana dedim
oncelikle ben ne yaptim onu yazayim
gerci hic 4 ekmek eve alinmadi 3 cocuklu bir ev oldugum halde ama.........
ben bir sortumu buzdalabin kapisina aylarca astim ve her kapiya elim gittinde sort bana pis pis guluyor sandim sanki bana diyorduku bu pisbogazlinla beni yanliz hayalinde giyersin der gibi ciglik atiyordu
ben 05.11 de 93 kiloyla diyete basladim ve bu hafta 75 tim
yani kisa bir zamanda uzun bir yol aldim sporuda burdaki kizlara ozenerek basladim ve devam ediyorum
uzun oldu yazdiklarim ama hemen bir dr.git tahlilllerine baktir eger bir hastalik yoksa bazen guatir hastaliklarina isteh olayi sebep
eger degerlerin normalse suyle ayranla o mideyi doldur ve ekmekten yagdan uzak dur
burde herkes inanki cani gonulden her konuda sana destek olacak
kendini sev arkadasim ve yeme
bu gune kadar yedin ne oldu nereye gitti nefis ister birtanem gel dur diyelimmmmmmmm
sen yemedikce kilo verdikce bizde senin basarina en az senin kadar sevinecegiz
kız beril ne yapmışsın alıntımın içine yazmışsın cevabınıevet inşallah her şey güzel olur ve düğün telaşesinden falandır.
çekeceği yoktur umarım. babam da anneme aşıkmış mektuplarını görsen. ama anamı koynuna alınca, ohh anacı oluvermiş.benim duam inş çok güzel geçinirler. kadının tavrıda anlıktır umarım. her şey güzel olsun. kimse birbirinden çekmesin. kocaman bi aile olsun. ben babannemin de iyi olmasını isterdim. sonuçta insanın 50 tane babaannesi olmuyor. anneannem de ben 4 yaşındayken vefat etti malesef. şans işte
bence gülce su harika bir isim canım. ona hiç bi lafım yok.ismi ona uğur getirsin inş. ayrıca meral ismi de güzzel, niye öyle diyorsun kiii :26: hatta hayrünisa dan daha çok hoşuma gitti benim. pişman olma bence. hepsi güzel. o isterse ilerde değiştirir ismini dediğin gibi.
evet canım onbeş yaşında tanıştım eşimle 3 yıl sonra bı gun hadı gıdelim evlenelim dedik kimseye haber vermeden gittik bi hafta sonrada evlendik:):)
ARkadaslar haftasonları pek evde olmuyorum yeni geldim annemlerde sehirdışından geldi giremedim menümğü yazayım hemen birara geçmişi olkuyacağım
menü:1 kase kellogs ,süt
öğlen :1 porsiyon balık,salata,1 dilim ekmek
akşam:2 kase çorba
yesil çay,2 lt su
Bugün gelinlikte kapandı artık...
Prova tarihleri belirlendi kısmetse 22 Agustos ta gelinligimi teslim edecekler.. Kuyruklu vedee uzun bir duvagı var :) detay vermiceemm cünküü o zaman görün istiyorum insallah kilo verdikten sonra kk dan ayrılmazsnız :) ben hep buralardayım daha önce nisan söz bohcayida paylasmıstım :)
Nasıl kusura bakarım tam tersi çok ama çok teşekkür ederimNeeeeeeeeeee 4 ekmek mi butun ekmek mi biz 2 ekmek aliyoruz 2 kisiyiz 1 haftada ancak bitiyo
Bana kalirsa ne insanlarin soyledikleri ne de takviye biseyler istahini kesmeye yardimci olamaz bunu sen beyninde bitirmelisin senin karnin ac degil ki hic bir aclik 4 ekmek tuketmez 1 ogunde senin gozun ac once kendin beynine doydugunu soyliceksin ben bununla doydum daha fazla yemege ihtiyacim yok o anda doymamiata olabilirsin ama kendini telkin etmelisin ki iraden kuvvetlensin mesela ben 55 olucam diyorum kiziyolar cunku boyum 1.72 neden biliyonusun aynanin karsina gecip ciplak olarak kendime baktigimda rahatsiz oldugum yerlerimin hala oldugunu gordugum icin birseyi daha cok yemek istedigimde gozume hemen o goruntuyu getiriyorum
Sende oyle yap cirilciplak bir aynanin karsisina gec bu kadar yediklerinle sonucun ne olduguna bak bu zamana kadar hep yedin cocuk dogurdun.. Deforme oldun ama toparlanmak senin elinde sunu soyliyim mi istedigini giymek muhtesem bi duygu buyuk beden var midir dusuncesinin yok olmasi tarifsiz mutluluk hatta kucuk bedeninin kalmamasi bile mutluluk verici
Ayrica bu esinede haksizlik 4 ekmek ciddi bir rakam birde aksam 1 ekmek oldu sana gunde 5 ekmek kafanda bitir bu olayi kimseden medet umma sen bitir bunu kafanda
Hayatta hayir diyemeyecegim sey cikolata selalesidir birde cilekle muz olursa icinde rejimde olsam bile bi iki tane kesin yerim dun gozumun onunde yediler gozumun icine baka baka. Kendimi icten ice telkin ettim emek verdim bu ana gelebilmek icin sabrini deniyorlar dedim onlar bitirene kadar cikolatasinin tadina dahi bakmadim icime oturdu orasi ayri ama kafamda bitirdim ve yemedim zor degil bu emin ol bak o an gecti ertesi gun oldu bile :)
Cok uzun yazdim sanirim kusura bakma ama 4 ekmek dediginde hele bi bayanin cok sasirdim yardimci olmak istedim kusura bakma lutfen
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun yeniden. Çok merak ediyorum 22 Ağustosta mı göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?