Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah aslinda oglen saat 14:00

Eki Görüntüle 623743

Ara
4 findik

Aksam
6 yk mantar sote
1 tatli k pilav

Gayet güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun Hiç yemeseydin yaaaa

atlama ipinide aldım tchibodan o da kac tane atladıgını sayıyo

Hadi bakalım bol bol atlamalar. Çok zevkli oluyor ip atlamak. Ama göğüslere dikkat Atlarken sıkı olmasına dikkat et.

Afiyet olsun Beril'cim. Güzel olmuş menü ve spor. Bide masumiyet katıyor lavaşa. Elifin avuç içi kadar mış Az değilsin kız sen

okudum anladım teşekkürler...

Maşallah kuralları bulmuşsun. Kabul etmişsin. Ama anlaşılan biraz acemi ve aceleciyiz. :44:

Menünü böyle yazma Nihal'cim. Liste şeklinde yaz ki yorumlamamız kolay olsun. Hadi ekmek yememişsinde saat 10 dan sonra kuruüzüm ve hanımeller noluyor En geç akşam saat 19:00 dan sonra yemek yeme olur mu. Bu senin kısa zamanda güzel ve kalıcı kilo vermeni sağlayacak.

Ben 4 ekmek olabileceğine ihtimal vermedim. 4 Dilimdir yanlış yazmıştır diye düşündüm. Şimdi sen söyleyince şok geçirdim. Senin biran önce bu ekmek derdinden kurtulman lazım. Zaten sırf ekmek yemeyi bıraksan haftada bir kilo verirsin.

1 eylüldeee hadi o gün yükleyemezsemm 2 eylülde bi fırsatını bulurumm kesin :) 1 tane siz görün diye yüklermm sonraa balayından gelnce albüm yaparm :))

Oldu canım o kadar bekleyeceğiz Bence sen dayanamaz yakında eklersin fotoları

Beni burdaa gelinlikten cokk heyecanlandiran baska bisi varrrrr bulun bakalim :))

Eki Görüntüle 623765

Gördüm gördüm beden 36 yazıyorrrrrrrrrrr

Öncelikle aramıza yeniden hoşgeldin Sema'cım. Benim ismim Ebru. Takım kaptanıyım. Konya'da yaşıyorum. Bir kızım var ve şuan ikincisine hamileyim. Sende bu şekilde kendini tanıtabilirsen sevinirim. Kuralları okumuşsun. Bugünden itibaren iki hafta deneme süren var. Bol bol takımda olup, paylaşım yapman lazım. Bu hem motivasyonunu artıracak hem de sürekli kendini takıma karşı sorumlu hissedeceksin ve beslenmene özen göstereceksin. Her gün akşam yemeğinden sonra liste şeklinde menülerimizi yazıyoruz. Menü yazan diğer arkadaşlarımızında menülerini yorumluyoruz. Yanlış gördüklerimizi söyleyip uyarıyoruz. Zaten zamanla öğrenceksin bunları. Eğer bu iki hafta sonunda takıma ayak uydurursan haftalık listemize gireceksin. Şuan 79 kilo olduğunu yazmışsın. Hedef kilonu ve boyunuda yazarsan not alacağım. Ayrıca hergün takıma yazdığımız mesajları sayıyoruz. Mesela bugün 5 tane mesaj yazdın. Akşam en son mesajında burda belirteceksin. Bugün şukadar mesaj yazdım diye. Anlamadığın herşeyi sorabilirsin.

hoşbulduk canım teşekkürler çok memnun oldum bu liste niyalın benim değil ben yarın yazacağım inş..

hoşbulduk canım teşekkürler çok memnun oldum bu liste niyalın benim değil ben yarın yazacağım inş..

O zaten Nihal'e yorum yapmış Sema'cım. Aynı anda iki mesaja cevap vermiş. Senin biraz buralara alışman lazım galiba Bu arada bana çok sabırsız gibi göründün. Öyle misin gerçekten ?

Kızlar en son halimin fotoğrafını ekledim hamiş hamiş bakın bakalım çok mu büyük göbeğim

:)) cooooookk acıkmısstımmmm gercektenn :))
Ekleyemem kii fotograf cekmeye izin vermiyorrlaaarr :)) izin verseler ehhh yok yok dayanamazdm hahahah :)

72 tane atladımmm vayy aslında ne zormuss canım cıktı :)

eveeeeeeeeettttt 36 beden hahahaha :)

:)) canım o niyal icindi zaten sana hosgeldn demistim o kadarcık 1 mesajda bir cok alıntı yaptıgım icin karıstırdın sanırım :) bugün tatil zaten esas yarın kurallar baslıyorr

Çok acıkmış halin buysa ben sana bişey demiyorum Ecem'cim Ben hedefime ulaştığımda o zaman hedefim 63 tü. Dedim ki hadi hedefimi 60 a çekeyim. Bu 63-60 arası kendiliğinden kilo vermeye başladım. Normal yiyordum (yada bana öyle geliyordu) ama kilo veriyordum. Korktum bir an hep böyle zayıflamaya devam edersem diye. Hatta diyetisyene danıştım. Ben böyle böyle yiyorum ama yine kilo veriyorum diye. Oda ne dese. bir ara gelde menülerine tatlı ekleyelim kilo vermen dursun Sende bu gidişle hedefine ulaştığında zayıflamaya devam edeceksin. Ona göre dikkat et ayarla yedikleri İnsan bir an hiç duramayacağını sanıyor

O zaman ne yapmam gerekiyor ki simdi daha mı cok yemeliyim asıl korktugum sey hedefe ulastıktan sonrası kesinliklee en azından bu kilomu korumalıyım hele bugünden sonra kesnlikle korumalıyım 57 oldugumda mı dikkat etmeye baslasam zaten 55 olmak istiyorum ya da 57yle mezun mu olmalıyım bilmiyorum ki kafam karıstı

Beni burdaa gelinlikten cokk heyecanlandiran baska bisi varrrrr bulun bakalim :))

Eki Görüntüle 623765
bende bedenini soyleyecektim ama neden foto cektirmiyorlar onu anlamadim

biraz masum olsun birazda olcu olsun dedim gulum
bu ne sirin hamislik yawwwwwwwwww
kissssss dogustan gs edeceniz minisimi

tatlim bana bir leslie 5 mil linki atarmisin ben bulamiyorum bulduklarimda 5-10 dakika birsey

tatlim bana bir leslie 5 mil linki atarmisin ben bulamiyorum bulduklarimda 5-10 dakika birsey

ben hic 5 mil yapmadım ki kuzum dedigin gibi hep 5 10 dklık var full videosunu bulamadım ben 3 mil yapıyorum

bende bedenini soyleyecektim ama neden foto cektirmiyorlar onu anlamadim

model calınmasın dye sanırım zatenn artık model gelinligi giymeme gerek yok benimki dikilecek üstünde farklılıklar olucak bi sürü sey iste :)

iyide bana ne oluyor anlamadim ben cok merak ediyorum senin gelinligi ama
sanki yeniden gelin olacam

kizlar elif uyandi benim nobet basladi hepinize iyi geceler ve tatli ruyalarrrrrrrrrr

O zaten Nihal'e yorum yapmış Sema'cım. Aynı anda iki mesaja cevap vermiş. Senin biraz buralara alışman lazım galiba Bu arada bana çok sabırsız gibi göründün. Öyle misin gerçekten ?

evet sonradan fark ettim çözmeye çalışıyorum acemiyim aslındaa sabırsız değilimdir ama bugün öyle oldu sanırım oda işleyişi çözmek açısından...ama alıştım sanırım daha ii olcak sevdim ben bu işi...

Kizlar ya evden sabah 10dan ciktim yeni geldim cokk yorgunummm
Gecmisi okuycam ama alinti yapamam muhtemelenn

merhaba ebrucum ben ankarada yaşıyorum bir kızım var 2 yaşında 1.59 boyundayım hedef kilom 60 inşallah başaracağım grubun motive edeceğine inanıyorum bi arkadaşım bu şekilde zayıfladı acemiyim ama sevdim bu işi herşeyden önce bi sohbet ortamı güzel bir yer

Kizlar gecnisi okudum soyle kisa bir ozet yapayim aklimda kalanlardan.

- sema hosgeldin ben betul. 26 yasindayim, istanbuldayim, okul oncesi ogretmeniyimm.
- Ebru ben gulce ismini severim, bir tek sonuna su eklenmis isimleri sevmiyorum normalde, damacana su fln diye dalga gecerdim hatta bazen, ama bunu sevdim:) bir sempatik geldi.
Hamilelikte yakismiss:)
- ecemmmm cok merak etttimm simdi gelinliginii:) 36 beden de gozumden kacmadi masallah arkadasima:) darisi basimiza:))
- nihal su 4 ekmek muhabnetinde herkes bir suru sey yazmis ve acikcasi ben onlari okurken icimden dedim ki: ' yok artik, bizim kizlar da hemen sazanladi 4 ekmek diye, o dilimdir 4 ekmek yenir mi, nasil da hararetli yaziyorlar bosuna' fln. Cok sasirdimm.

Baska ne vardi hatirlamiyorummm
Digerleri lutfwn kusura bakmasin bir kismini oglen okumustum her sey aklimda kalmadi.

Bu arada benm rejim acisindan cok kotu bir gun olduuu (
Neler yedigimi yazmiycam bile.
2 gun spor ve protein agirlikli beslenme ve bol suyla yerlesmeden gonderirim insallah bugun aldigim onca kaloriyi..
Simdi yatiyorumm hepinize iyi geceleeer

selam kızlar herkese günaydın
malesef dün paylaşımda bulunamadım istanbuldan misafirlerimiz vardı girmeye fırsat bulamadım.
ben dünkü yediklerimi paylaşayım sonrada bi geçmişe göz gezdireyim

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yemek kaşığı salça
k.k kadar beyaz peynir
7-8 adet yeşil zeytin
1 bardak çay (yarım şekerli) onuda bırakıcam inş.

öğle
2 adet sigara böreği
1 adet kurabiye
şekersiz çay ( öğle olmadı misafirlerden dolayı)

akşam
ıspanak yemeği
yoğurt

ara
2 dilim portakal

250 adet ip atlama
100 mekik
7-8 bardakta su

bu haftaya bomba gibi başlıyorum tekrar ona göre gardınızı alın kızlaarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…