Sabah aslinda oglen saat 14:00
Eki Görüntüle 623743
Ara
4 findik
Aksam
6 yk mantar sote
1 tatli k pilav
atlama ipinide aldım tchibodan o da kac tane atladıgını sayıyo
menumu yazayimda cikiyim
sabah
bir haslama yumurta+yarim ananas+bir galeta+
ogle
ispanak yemegi bol yogurtlu
aksam
izgara sebze+bol ama bol bol ayran+izgara et+elifin avucu kadar lavas+yesillik
1 saat yuruyus
3 mil leslie ablayla ben pek sevmedim bunu yawwwww
5 mili yapan varsa link atabilirmi
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım yarın itibari ile diyete başlıyorum şu an 79 kiloyum gün gün yazacağım inşallah zayıflama önerilerinizi yazarsanız sevinirim herkese başarılar amacım listeye girebilmek ve istediğim kiloya düşmek sizlerle tanışmak herkese kolay gelsin...
okudum anladım teşekkürler...
Hiiiiiç ekmek yemedim sabah hariç :) öğlen haşlanmış yumurta ezme havuç yoğurt yedim akşam misafir vardı bi kaşık pilav acayip çok salata brokoli havuç haşlama tavuk yedim ancak biraz önce kuru üzüm ay çekirdeği hanımeller yedim
Sabah 5 dk kardiyo egzersiZi yaptım bu App nin sitesinde bulduğum güzel bişey tekrar yapıp kardiyo bide karın egzersizi yapıp 10dk yatcam :)
Çok utandım yagerçekten 4 ekmek yiyebilen yok mudur tabi bende hergün yemedim bir kaç defa yaptım ama her öğün rahat bir ekmek yiyebiliuorum bugün sadece kahvaltıda 2 dilim yedim :)
Ama utandım kızmadım tabiki hatta bu kadar içten yazdığın için teşekkür ederim :)
1 eylüldeee hadi o gün yükleyemezsemm 2 eylülde bi fırsatını bulurumm kesin :) 1 tane siz görün diye yüklermm sonraa balayından gelnce albüm yaparm :))
Beni burdaa gelinlikten cokk heyecanlandiran baska bisi varrrrr bulun bakalim :))
Eki Görüntüle 623765
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım yarın itibari ile diyete başlıyorum şu an 79 kiloyum gün gün yazacağım inşallah zayıflama önerilerinizi yazarsanız sevinirim herkese başarılar amacım listeye girebilmek ve istediğim kiloya düşmek sizlerle tanışmak herkese kolay gelsin...
Hosgeldin Sema. Bende Ecem :) İyi kilo vermeler hadi bakalım :)
ekmek yememen güzeldeeee o çekirdek üzüm hanımelllerr neeeeeeeeeeeeeeeee bütün emek gitti kalmadııııı ekmek yememen bişi ifade etmicekk
bir kota koy kendine mesela aksam 7 sonra hic birsey yeme cok acıktın yogurt ye ayran iccc ama hanımeller yemeeeeeeee
ben 5 en fazla 6 dan sonra yemiyorummm
hoşbulduk canım teşekkürler çok memnun oldum bu liste niyalın benim değil ben yarın yazacağım inş..
Gayet güzel bir menü olmuş. Afiyet olsunHiç yemeseydin yaaaa
Hadi bakalım bol bol atlamalar. Çok zevkli oluyor ip atlamak. Ama göğüslere dikkatAtlarken sıkı olmasına dikkat et.
Afiyet olsun Beril'cim. Güzel olmuş menü ve spor. Bide masumiyet katıyor lavaşa. Elifin avuç içi kadar mışAz değilsin kız sen
Maşallah kuralları bulmuşsun. Kabul etmişsin.Ama anlaşılan biraz acemi ve aceleciyiz. :44:
Menünü böyle yazma Nihal'cim. Liste şeklinde yaz ki yorumlamamız kolay olsun. Hadi ekmek yememişsinde saat 10 dan sonra kuruüzüm ve hanımeller noluyorEn geç akşam saat 19:00 dan sonra yemek yeme olur mu. Bu senin kısa zamanda güzel ve kalıcı kilo vermeni sağlayacak.
Ben 4 ekmek olabileceğine ihtimal vermedim. 4 Dilimdir yanlış yazmıştır diye düşündüm. Şimdi sen söyleyince şok geçirdim.Senin biran önce bu ekmek derdinden kurtulman lazım. Zaten sırf ekmek yemeyi bıraksan haftada bir kilo verirsin.
Oldu canım o kadar bekleyeceğizBence sen dayanamaz yakında eklersin fotoları
Gördüm gördüm beden 36 yazıyorrrrrrrrrrr
hoşbulduk canım teşekkürler çok memnun oldum bu liste niyalın benim değil ben yarın yazacağım inş..
:)) cooooookk acıkmısstımmmm gercektenn :))
Ekleyemem kiifotograf cekmeye izin vermiyorrlaaarr :)) izin verseler ehhh yok yok dayanamazdm hahahah :)
72 tane atladımmm vayy aslında ne zormuss canım cıktı :)
eveeeeeeeeettttt 36 beden hahahaha :)
:)) canım o niyal icindi zaten sana hosgeldn demistim o kadarcık 1 mesajda bir cok alıntı yaptıgım icin karıstırdın sanırım :) bugün tatil zaten esas yarın kurallar baslıyorr
Çok acıkmış halin buysa ben sana bişey demiyorum Ecem'cimBen hedefime ulaştığımda o zaman hedefim 63 tü. Dedim ki hadi hedefimi 60 a çekeyim. Bu 63-60 arası kendiliğinden kilo vermeye başladım. Normal yiyordum (yada bana öyle geliyordu) ama kilo veriyordum. Korktum bir an hep böyle zayıflamaya devam edersem diye. Hatta diyetisyene danıştım. Ben böyle böyle yiyorum ama yine kilo veriyorum diye. Oda ne dese. bir ara gelde menülerine tatlı ekleyelim kilo vermen dursun Sende bu gidişle hedefine ulaştığında zayıflamaya devam edeceksin. Ona göre dikkat et ayarla yedikleri İnsan bir an hiç duramayacağını sanıyor
bende bedenini soyleyecektim ama neden foto cektirmiyorlar onu anlamadimBeni burdaa gelinlikten cokk heyecanlandiran baska bisi varrrrr bulun bakalim :))
Eki Görüntüle 623765
Gayet güzel bir menü olmuş. Afiyet olsunHiç yemeseydin yaaaa
Hadi bakalım bol bol atlamalar. Çok zevkli oluyor ip atlamak. Ama göğüslere dikkatAtlarken sıkı olmasına dikkat et.
Afiyet olsun Beril'cim. Güzel olmuş menü ve spor. Bide masumiyet katıyor lavaşa. Elifin avuç içi kadar mışAz değilsin kız sen
Maşallah kuralları bulmuşsun. Kabul etmişsin.Ama anlaşılan biraz acemi ve aceleciyiz. :44:
Menünü böyle yazma Nihal'cim. Liste şeklinde yaz ki yorumlamamız kolay olsun. Hadi ekmek yememişsinde saat 10 dan sonra kuruüzüm ve hanımeller noluyorEn geç akşam saat 19:00 dan sonra yemek yeme olur mu. Bu senin kısa zamanda güzel ve kalıcı kilo vermeni sağlayacak.
Ben 4 ekmek olabileceğine ihtimal vermedim. 4 Dilimdir yanlış yazmıştır diye düşündüm. Şimdi sen söyleyince şok geçirdim.Senin biran önce bu ekmek derdinden kurtulman lazım. Zaten sırf ekmek yemeyi bıraksan haftada bir kilo verirsin.
Oldu canım o kadar bekleyeceğizBence sen dayanamaz yakında eklersin fotoları
Gördüm gördüm beden 36 yazıyorrrrrrrrrrr
tatlim bana bir leslie 5 mil linki atarmisin ben bulamiyorum bulduklarimda 5-10 dakika birsey
bende bedenini soyleyecektim ama neden foto cektirmiyorlar onu anlamadim
ben hic 5 mil yapmadım ki kuzum dedigin gibi hep 5 10 dklık var full videosunu bulamadım ben 3 mil yapıyorum
model calınmasın dye sanırım zatenn artık model gelinligi giymeme gerek yok benimki dikilecek üstünde farklılıklar olucak bi sürü sey iste :)
iyide bana ne oluyor anlamadim ben cok merak ediyorum senin gelinligi ama
sanki yeniden gelin olacam
O zaten Nihal'e yorum yapmış Sema'cım. Aynı anda iki mesaja cevap vermiş. Senin biraz buralara alışman lazım galibaBu arada bana çok sabırsız gibi göründün. Öyle misin gerçekten ?
Öncelikle aramıza yeniden hoşgeldin Sema'cım. Benim ismim Ebru. Takım kaptanıyım. Konya'da yaşıyorum. Bir kızım var ve şuan ikincisine hamileyim. Sende bu şekilde kendini tanıtabilirsen sevinirim. Kuralları okumuşsun. Bugünden itibaren iki hafta deneme süren var. Bol bol takımda olup, paylaşım yapman lazım. Bu hem motivasyonunu artıracak hem de sürekli kendini takıma karşı sorumlu hissedeceksin ve beslenmene özen göstereceksin. Her gün akşam yemeğinden sonra liste şeklinde menülerimizi yazıyoruz. Menü yazan diğer arkadaşlarımızında menülerini yorumluyoruz. Yanlış gördüklerimizi söyleyip uyarıyoruz. Zaten zamanla öğrenceksin bunları. Eğer bu iki hafta sonunda takıma ayak uydurursan haftalık listemize gireceksin. Şuan 79 kilo olduğunu yazmışsın. Hedef kilonu ve boyunuda yazarsan not alacağım. Ayrıca hergün takıma yazdığımız mesajları sayıyoruz. Mesela bugün 5 tane mesaj yazdın. Akşam en son mesajında burda belirteceksin. Bugün şukadar mesaj yazdım diye. Anlamadığın herşeyi sorabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?