Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu mesaja yorum yaptik diyemi sazan olduk ne olduk ben anlamaddim bu yazdigini

Kizlar gunaydin hepinizeee sizlerden cokozur diliyorum cunku haftasonu cok az girebildim cunku evde degildim ve hic vaktim yoktu kusura bakmayin lutfen benim annemler ve kayinvalidemler bize yakin olduklariicin hafta sonlariozellikle pazarlari cook yogun geciyooo iki gundur yediklerime azda olsa dikkat ettim ama istedigim gibide olmadi malesef artiik telafi edicez

gardimi aldim hali hazirda bekliyorum tarti sonucunu
ama hafta ici yoldan cikar diyeti bozar kilo veremezsen sen al gardini sekerim
o zaman konusuruz

Bu arada iyi dilekleriniz icin tesetkkur ediyorum hepinize ozellikle kaptanimiz ebruya ve ecem arkadasimiza cunku her paylasimima cvp yazmislar ve dig hatirlamadigim her arkadasima bol bol tesekkurlerrrr

Sevgili kaptanim bi ara coook musait oldugum bi zamanda evlilik hikayemi yazarim nasil cesaret edip 21 yasnda bi adamla evlendigimi ve evlendikten sadeve bi ay sonra askere yolladigimi 15 ay asker yolu bekledigimi hepsini yazarim ama iyiki o deliligi yapmisim ve askimin pesinden tipis tipis gitmisim hep boyle mutlu olurum insallah

Ayyyyy ecemciiiiiiim insallah bende o 36 bedeni goruruminsallah yaaa askimla iddiaya girdik zaten zayiflarsam guzel surprizleri olucak bana.

oglen gercekten olmamis ama sana soyleyecegim zeytine dikkat et bende her sabah yerdim ama son haftalarda iyice biraktim
o cok masum gorunen minnaklarin 1 yesil tanesi 7ve 1 siyah tanesi 8 kalori
eger 7 tane yedinse 65 kalori civari ve yaklasik 1 yk yag ediyor
onun yerine orta boy bir elma yesen hem seker tadini alirsin hem daha lifli vs........ ve 60 kalori

Son düzenleme:
bilmem kii ben biraz kokos olarak bilinirim yakın cevrede benden beklentiler yükseekkk hahaha belki sende bunu sezmişsindirr :)

Sen suan cokheyecanlaniyosun. Dimi. Benim hic boyle heyecanim olmadi cunku ben ilk gittigim gelinlikciden ilk gordugum gelinligi aldim ciktim yalniz soyle bisey var gittigim gelinlikci siparis uzerine calisiyodu ve sadece iki tane gelinlik vardi magazada bende bitanesii sectim aldim ve inan ahim sahim bi gelinligim yoktu gelin basim bile on dakikada yapildi ama herseyeragmen cok mutluydum ve halada oyleyim sevdigimle beraberim otesi varmi insallah sende cooooook mutlu olursun canim ask olunca evlilik cok guzeeeellllllll

Bu arada iyi dilekleriniz icin tesetkkur ediyorum hepinize ozellikle kaptanimiz ebruya ve ecem arkadasimiza cunku her paylasimima cvp yazmislar ve dig hatirlamadigim her arkadasima bol bol tesekkurlerrrr

ben beril zaten niccimdeki kendi adim ben senin 15 yasinda gidip evlendin mesjini okudum ve cevap yzmadim ozur dilerim cunku benim o yasa yaklasan kizlarim var ve boyle kucuk evlilikleri onaylamadigim icin yorumda ypmadim umarim mutlulugunuz daim olur

QUOTEE=EVSEBU;28645118]merhaba ebrucum ben ankarada yaşıyorum bir kızım var 2 yaşında 1.59 boyundayım hedef kilom 60 inşallah başaracağım grubun motive edeceğine inanıyorum bi arkadaşım bu şekilde zayıfladı acemiyim ama sevdim bu işi herşeyden önce bi sohbet ortamı güzel bir yer[/QUOTE]

Merhaba semacim hosgeldinnn aramiza bende cokyeniyim bu grupta insallah guzel gunlerimiz olur burda ve bol bol kilo veririz bu arada bende ankaradayasiyorum ismim acelya 23 yasindayim bi oglum var benimde 19 aylik tanistigimiza memnun oldumm

ben beril zaten niccimdeki kendi adim ben yya yasinda gidip evlendin mesjini okudum ve cevap yzmadim ozur dilerim cunku benim o yasa yaklasan kizlarim var ve boyle kucuk evlilikleri onaylamadigim icin yorumda ypmadim umarim mutlulugunuz daim olur

Hayir ben 15 yadinda deil uc yil sonra 18 yasinda evlendim zaten o yasta evlenmeme devletde izin vermz ee tabi gene kucuk yasta evlendim ama benim kaderim ksmtimde boyleymis diyorum ben boyle evlendim diye kucuk yasta evlenmeyi onayliyo deilimkesinlikle bi kadin once gelecegini garantiye almak zorunda bunun destekcisiyim insallah senin kizlarin onlar icin hayal ettigin gelecege sahip olurlar beril ablacim abla dememde umarim bi sakinca yoktur........

hic sorun degil

askitoslarim
diyet yoldaslarim
ben bugunu kendime ayirip simartmaya karar verdim kac haftadir solaryuma gitmedim bir kararip geleyim
ordanda bir manikir pedikure gireyim
eee son durakta s
sac sakal olsun bariiiiiiiiiiiii
elifinde sacini kestirecem bugun

aslinda boyle bir gune ihtiyacim yoktu ama sabah bir yemek yeme modundayim kahvaltimi yaptim ama gozum accccccc
en iyisi evde tikinacama gidip biraz hava alayim ordanda sporumu yaparim birde su leslie ablanin cd lerine bakacam varsa alayim
ebrunun plates cd si sarmamisti beni
yorumlari bayagi bir okuduk leslie 4 ve 5 oneriliyor sikilasmak icin
gelismelerle gelecem

bu mesaja yorum yaptik diyemi sazan olduk ne olduk ben anlamaddim bu yazdigini
Yok beril ya, ben onun 4 ekmek olduguna ihtimal veremedimmm
Siz 4 ekmek diye yazinca dedim ki kesin o 4 dilim kizlar bosuna yaziyor:)

Cok risklii bir sey yapmissin ama sonucu guzel olmus senin icin . Umarim hep boyle devam eder
Ayyyyy ecemciiiiiiim insallah bende o 36 bedeni goruruminsallah yaaa askimla iddiaya girdik zaten zayiflarsam guzel surprizleri olucak bana.
En guzel kismi bu zateenn:)
Ben de istedigim kiloya ulasinca nisanlimla alisverise cikacagiz, deli gibi alisveris yapicam:))

hoşgeldin canım adım nermin 29 yaşındayım gaziantepteyim inşalalh kilo vermede pes etmedden başarılı olursun.

hoşgeldin nihalciğim bir gittin pir gittin yani senin zamanından ben varım unutmadıysan:) urfadaydın sanırım hala ordamısın?
merak etme buraya aksatmadan devam edersen gider kilolar sen yeterki iste...

ay geçen haftaki hayal kırıklığının ardından bu çok iyi geldi valla teşekkür ederim canım kaptanım.dhada iyileri olur inşallah.

canım hemşoma bak ya bu antepin erkeklerinin maıl kıymetli olur genelde ama senin ki niye öyle yapmış.zaten arabayı isteyip o şekilde iade eden normal değil bari biniyosun adam gibi teslim et.neyseki büyütülecek bir şey değil canım allah daha kötü durumlara düşürmesin.

sende hoşgeldin canım adım nermin.inşallah hayırlıyla hedefine ulaşırsın.

haftasonu malum yine köydeydim yediklerim pek iç açıcı değildi ebru bana köye gitmeyi yasaklayacak:)
cumartes:
sabah: domates,peynir,zeytin sahanda yumurta,2 dilim ekmek şkersiz çay
ara:yarım greyfurt
öğlen:yok
akşam:2 yaprak sarma 1 küçük patlıcan 1 küçük kabak dolması
2 litre su

pazar:
sabah:domates,peynir,zeytin,pekmez, 2 dilim ekmek
öğlen: şekersiz çay 2 tane kurabiye
akşam:1 tabak ekşili yuvalama 2 kaşık pilav 1 barda ayran
1 tane portakal
1.5 litre su

- ecemmmm cok merak etttimm simdi gelinliginii:) 36 beden de gozumden kacmadi masallah arkadasima:) darisi basimiza:))

yaa bende cok merak ediyorum nasıl olucakkk acaba ama Akay a güveniyorum en azınan icim o bakımdan rahat :) Hadi insalllaaahh azıcık kaldı senide görücezz 36 larda :)

İnsallah canımm olucak olucak biraz sabır gerekli :)

Evett cok heyecanlııı hersey :) olsun her gelin güzeldir önemli olan mutlulugunuz allah bozmasın :)

günaydın kızlar umarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir geçmişe bakayım bakalım ne var ne yok..

ayyy ayy kimmlerr gelmiss sonunda gelebilmisss :)

merhaba kızlar ben 9.takımdan büşra nasılsınız???

hosgeldin büsracım bizler iyiyiz sen nasılsın :)

geldim ay parçam ecem hafta sonları evde olmuyorum canım o yüzden yani.bu arada gelinliğinde hayırlı olsun allahım o güne hayırlıyla erdirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…