Kizlar gecnisi okudum soyle kisa bir ozet yapayim aklimda kalanlardan.
- sema hosgeldin ben betul. 26 yasindayim, istanbuldayim, okul oncesi ogretmeniyimm.
- Ebru ben gulce ismini severim, bir tek sonuna su eklenmis isimleri sevmiyorum normalde, damacana su fln diye dalga gecerdim hatta bazen, ama bunu sevdim:) bir sempatik geldi.
Hamilelikte yakismiss:)
- ecemmmm cok merak etttimm simdi gelinliginii:) 36 beden de gozumden kacmadi masallah arkadasima:) darisi basimiza:))
- nihal su 4 ekmek muhabnetinde herkes bir suru sey yazmis ve acikcasi ben onlari okurken icimden dedim ki: ' yok artik, bizim kizlar da hemen sazanladi 4 ekmek diye, o dilimdir 4 ekmek yenir mi, nasil da hararetli yaziyorlar bosuna' fln. Cok sasirdimm.
Baska ne vardi hatirlamiyorummm
Digerleri lutfwn kusura bakmasin bir kismini oglen okumustum her sey aklimda kalmadi.
Bu arada benm rejim acisindan cok kotu bir gun olduuu(
Neler yedigimi yazmiycam bile.
2 gun spor ve protein agirlikli beslenme ve bol suyla yerlesmeden gonderirim insallah bugun aldigim onca kaloriyi..
Simdi yatiyorumm hepinize iyi geceleeer
selam kızlar herkese günaydın
malesef dün paylaşımda bulunamadım istanbuldan misafirlerimiz vardı girmeye fırsat bulamadım.
ben dünkü yediklerimi paylaşayım sonrada bi geçmişe göz gezdireyim
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yemek kaşığı salça
k.k kadar beyaz peynir
7-8 adet yeşil zeytin
1 bardak çay (yarım şekerli) onuda bırakıcam inş.
öğle
2 adet sigara böreği
1 adet kurabiye
şekersiz çay ( öğle olmadı misafirlerden dolayı)
akşam
ıspanak yemeği
yoğurt
ara
2 dilim portakal
250 adet ip atlama
100 mekik
7-8 bardakta su
bu haftaya bomba gibi başlıyorum tekrar ona göre gardınızı alın kızlaarr
selam kızlar herkese günaydın
malesef dün paylaşımda bulunamadım istanbuldan misafirlerimiz vardı girmeye fırsat bulamadım.
ben dünkü yediklerimi paylaşayım sonrada bi geçmişe göz gezdireyim
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yemek kaşığı salça
k.k kadar beyaz peynir
7-8 adet yeşil zeytin
1 bardak çay (yarım şekerli) onuda bırakıcam inş.
öğle
2 adet sigara böreği
1 adet kurabiye
şekersiz çay ( öğle olmadı misafirlerden dolayı)
akşam
ıspanak yemeği
yoğurt
ara
2 dilim portakal
250 adet ip atlama
100 mekik
7-8 bardakta su
bu haftaya bomba gibi başlıyorum tekrar ona göre gardınızı alın kızlaarr
bilmem kii ben biraz kokos olarak bilinirim yakın cevrede benden beklentiler yükseekkk hahaha belki sende bunu sezmişsindirr :)
Bu arada iyi dilekleriniz icin tesetkkur ediyorum hepinize ozellikle kaptanimiz ebruya ve ecem arkadasimiza cunku her paylasimima cvp yazmislar ve dig hatirlamadigim her arkadasima bol bol tesekkurlerrrr
ben beril zaten niccimdeki kendi adim ben yya yasinda gidip evlendin mesjini okudum ve cevap yzmadim ozur dilerim cunku benim o yasa yaklasan kizlarim var ve boyle kucuk evlilikleri onaylamadigim icin yorumda ypmadim umarim mutlulugunuz daim olur
Hayir ben 15 yadinda deil uc yil sonra 18 yasinda evlendim zaten o yasta evlenmeme devletde izin vermz ee tabi gene kucuk yasta evlendim ama benim kaderim ksmtimde boyleymis diyorum ben boyle evlendim diye kucuk yasta evlenmeyi onayliyo deilimkesinlikle bi kadin once gelecegini garantiye almak zorunda bunun destekcisiyim insallah senin kizlarin onlar icin hayal ettigin gelecege sahip olurlar beril ablacim abla dememde umarim bi sakinca yoktur........
Yok beril ya, ben onun 4 ekmek olduguna ihtimal veremedimmmbu mesaja yorum yaptik diyemi sazan olduk ne olduk ben anlamaddim bu yazdigini
Sevgili kaptanim bi ara coook musait oldugum bi zamanda evlilik hikayemi yazarim nasil cesaret edip 21 yasnda bi adamla evlendigimi ve evlendikten sadeve bi ay sonra askere yolladigimi 15 ay asker yolu bekledigimi hepsini yazarimama iyiki o deliligi yapmisim ve askimin pesinden tipis tipis gitmisim hep boyle mutlu olurum insallah
En guzel kismi bu zateenn:)Ayyyyy ecemciiiiiiim insallah bende o 36 bedeni goruruminsallah yaaa askimla iddiaya girdik zaten zayiflarsam guzel surprizleri olucak bana.
gunaydinlar kizlar artik bende burdayimve ugun buyuk bi istikrarla diyetebasldim 1.67 boyunda 86 kilo yani gayet obezlik sinirinda 19 aylik bi oglus annesi bikadinim ve ben cocuumun pesindebile kosaiyorum bazen dusunun yani durumm vahim ben diyete baslsyip iki gun sonra birakanlrdanim ama artik sizin destrklrinizle veririm insallah lutfen ben ne zaman vazgecmye kalkarsam beni vezgecirin bu dusunceden
Sizin destekletinizle bu kez gidicek insallah...
Yalniz kizlar bende soyle bi problem var ben alti ogun yiyemiyorum nedense midem rahatsiz oluyo o yuzden sadee ana ogunler var benim icin buda bilgilerinize
Her ne kadar kilo verme konusunda bu aralar umudumu yitirmiş olsamda geri döneyim aranıza :) aslında ayrılmam zorunlu oldu internetim yoktu telefonumdan da giremedim telefonu değiştirdim :)
Neyse arkadaşlarım ben Nihal en son buradayken 78i gördüm hatta bi ara 74 oldum ama buara 80.4 80.9 hergüne 500 gr alarak ilerlemekteyim. Geri döneyim belki sizin yazdıklarınızdan gaza gelirim:) tmam cuma bildirimde yaparım hergüne 10-15 yorumda yazarım inş. Özledim kızları benim zamanımdan kimler kaldı ki:)
8 . gurbet_dmr *13.Takım* ( 16,40 / 16,84% ) @ 18.05.12 # 97,40 # 81,00
12 . beril77 ( 13,40 / 15,16% ) @ 23.11.12 # 88,40 # 75,00
22 . lafraise ( 8,00 / 12,05% ) @ 16.11.12 # 66,40 # 58,40
25 . betuld ( 7,80 / 11,26% ) @ 09.12.11 # 69,30 # 61,50
26 . tugkay2000 ( 7,70 / 10,85% ) @ 06.01.12 # 71,00 # 63,30
42 . GUL1978 ( 4,40 / 5,45% ) @ 28.12.12 # 80,80 # 76,40
48 . dontpanic ( 5,40 / 4,69% ) @ 04.01.13 # 115,10 # 109,70
49 . Aysecig ( 3,00 / 4,69% ) @ 18.11.11 # 64,00 # 61,00
51 . blitz86 ( 3,10 / 4,19% ) @ 11.01.13 # 74,00 # 70,90
Kızlar bu liste her ay yapılan yarışma geneli sıralama listesi. İlk onda Nermin'cim sen varsın. Tebrik ediyorum seni ve herkesi. Listenin tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-7.html#post28628797
su anki halimden biraz basedeyim
hala kirginim ama evime geldim elif daha sakin ama hala aglamasi gecmedi
dr.ada gittik birsey yokmus
hasan bana hergun cicek yolluyor ama eve almadim zaten bu sartla eve geldim annemde kaliyor
dun aksam babam geldi konustuk daha da rahatladim ama hala enistesinin kardesi icin beni kirdini hazmedemedim
olay suydu enistesinin kardesi surekli benim arabami aliyor ve icine sicip getiriyor ben sigara icmiyyorum kulluk dolu siseler felan icinde depodada bo veriyor
benzinde degilim ama arabadaki o pis koku beni delirtiyor
ben arabayi bile kac akez sirkeli suyla sildim ama yok adam anlamiyor
bu kez istedinde dedim olmaz hasan da onun yaninda ben veriyom sana ne oldu deyince sartellerim acti
sonuc araba icin ben herifimi rezil etmisim
o oyle deyince bende bu arabaya cocuklar biniyor ve elif daha 7 aylik dedim
koku siniyor dosemeye cikmiyor
hem mecburmuyum onun kullerini temizlemeye yani lastik gibi uzadikca uzadi konu ve ben sen bunu bana nasil dersin diye kirildim
sonra oda pisman olmus ama cikta tinnnnnnnnnn
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım yarın itibari ile diyete başlıyorum şu an 79 kiloyum gün gün yazacağım inşallah zayıflama önerilerinizi yazarsanız sevinirim herkese başarılar amacım listeye girebilmek ve istediğim kiloya düşmek sizlerle tanışmak herkese kolay gelsin...
- ecemmmm cok merak etttimm simdi gelinliginii:) 36 beden de gozumden kacmadi masallah arkadasima:) darisi basimiza:))
Ayyyyy ecemciiiiiiim insallah bende o 36 bedeni goruruminsallah yaaa askimla iddiaya girdik zaten zayiflarsam guzel surprizleri olucak bana.
Sen suan cokheyecanlaniyosun. Dimi. Benim hic boyle heyecanim olmadi cunku ben ilk gittigim gelinlikciden ilk gordugum gelinligi aldim ciktim yalniz soyle bisey var gittigim gelinlikci siparis uzerine calisiyodu ve sadece iki tane gelinlik vardi magazada bende bitanesii sectim aldim ve inan ahim sahim bi gelinligim yoktu gelin basim bile on dakikada yapildi ama herseyeragmen cok mutluydum ve halada oyleyim sevdigimle beraberim otesi varmi insallah sende cooooook mutlu olursun canim ask olunca evlilik cok guzeeeellllllll
günaydın kızlar umarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir geçmişe bakayım bakalım ne var ne yok..
merhaba kızlar ben 9.takımdan büşra nasılsınız???
yaa bende cok merak ediyorum nasıl olucakkk acaba ama Akay a güveniyorum en azınan icim o bakımdan rahat :) Hadi insalllaaahh azıcık kaldı senide görücezz 36 larda :)
İnsallah canımm olucak olucak biraz sabır gerekli :)
Evett cok heyecanlııı hersey :) olsun her gelin güzeldir önemli olan mutlulugunuz allah bozmasın :)
ayyy ayy kimmlerr gelmiss sonunda gelebilmisss :)
hosgeldin büsracım bizler iyiyiz sen nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?