Kızlar en son halimin fotoğrafını ekledim hamiş hamiş bakın bakalım çok mu büyük göbeğim
geldim ay parçam ecem hafta sonları evde olmuyorum canım o yüzden yani.bu arada gelinliğinde hayırlı olsun allahım o güne hayırlıyla erdirsin inşallah.
cok tatlı cokk masallah öyle kilo almamıssın zaten dikkat ediyorsun :) Gülce Su dogustan GS li :)
biliyorum kuzum gecen haftada misafirler vardı insallah bu haftaa tam katılım :)) amiiiin insallaaaah allah o günü görmeyi nasip etsin hayırlısıysa.. senin ay parcan dün yine bombalar patlatıyodu valla aklıma geldin dün dedim ah bi nermin surda olsaydııı :))
Yok beril ya, ben onun 4 ekmek olduguna ihtimal veremedimmm
Siz 4 ekmek diye yazinca dedim ki kesin o 4 dilim kizlar bosuna yaziyor:)
Cok risklii bir sey yapmissin ama sonucu guzel olmus senin icin . Umarim hep boyle devam eder
En guzel kismi bu zateenn:)
Ben de istedigim kiloya ulasinca nisanlimla alisverise cikacagiz, deli gibi alisveris yapicam:))
yaa bende cok merak ediyorum nasıl olucakkk acaba ama Akay a güveniyorum en azınan icim o bakımdan rahat :) Hadi insalllaaahh azıcık kaldı senide görücezz 36 larda :)
İnsallah canımm olucak olucak biraz sabır gerekli :)
Evett cok heyecanlııı hersey :) olsun her gelin güzeldir önemli olan mutlulugunuz allah bozması
hosgeldin büsracım bizler iyiyiz sen nasılsın :)
Hiç manikür pedikür yaptırmadım ben yaaskitoslarim
diyet yoldaslarim
ben bugunu kendime ayirip simartmaya karar verdim kac haftadir solaryuma gitmedim bir kararip geleyim
ordanda bir manikir pedikure gireyim
eee son durakta s
sac sakal olsun bariiiiiiiiiiiii
elifinde sacini kestirecem bugun
aslinda boyle bir gune ihtiyacim yoktu ama sabah bir yemek yeme modundayim kahvaltimi yaptim ama gozum accccccc
en iyisi evde tikinacama gidip biraz hava alayim ordanda sporumu yaparim birde su leslie ablanin cd lerine bakacam varsa alayim
ebrunun plates cd si sarmamisti beni
yorumlari bayagi bir okuduk leslie 4 ve 5 oneriliyor sikilasmak icin
gelismelerle gelecem
ne oldu kayınvalidenlemi alakalı patlataydın kız bombayı kalmayaydı içinde
Evet canim onemli olan o mutlulugu hakeden herkes mutlu olur insallah senin yuvanda cok mutlu bi yuva olur
askitoslarim
diyet yoldaslarim
ben bugunu kendime ayirip simartmaya karar verdim kac haftadir solaryuma gitmedim bir kararip geleyim
ordanda bir manikir pedikure gireyim
eee son durakta s
sac sakal olsun bariiiiiiiiiiiii
elifinde sacini kestirecem bugun
aslinda boyle bir gune ihtiyacim yoktu ama sabah bir yemek yeme modundayim kahvaltimi yaptim ama gozum accccccc
en iyisi evde tikinacama gidip biraz hava alayim ordanda sporumu yaparim birde su leslie ablanin cd lerine bakacam varsa alayim
ebrunun plates cd si sarmamisti beni
yorumlari bayagi bir okuduk leslie 4 ve 5 oneriliyor sikilasmak icin
gelismelerle gelecem
tabi ki o baska kimmm olabilir keroslada konusmuyoruz küstüm acmıyom tlflarını :)
amiinn canım insallahh :)
ooo bakım günü bugün diyosun su solaryumaa girmee beriliskoo girmeeeee
Hiç manikür pedikür yaptırmadım ben yafiyatları ne kadar ortalama:) bende yaptırcam bir zayıflasam ilk hedefim beyaz kot kapri pantolon almak ikincisi manikür pedikür sarı saç gri lenslerim :) şişko olunca lens bile takmak istemiyorum ya makyaj bile yapasım gelmiyor
ortam iyi gerilmiş o zman.çocuğun suçu yoksa küsme kız yazıktır arada kaynamasın.konuş dök içini daha iyi kuzum oy oy küsermişte nişanlısına hehe:)
Hiç manikür pedikür yaptırmadım ben yafiyatları ne kadar ortalama:) bende yaptırcam bir zayıflasam ilk hedefim beyaz kot kapri pantolon almak ikincisi manikür pedikür sarı saç gri lenslerim :) şişko olunca lens bile takmak istemiyorum ya makyaj bile yapasım gelmiyor
Mahalle kuaforu manikuru 10 pedikuru 15e yapar
Iyi ismi olan bir yerse manikur 20-25ten baslar
Sisman olmakla ne alakasi var nihal.
Kiyafet konusunda evet insanin alasi gelmiyor benm de buyuk bir alisverise ihtiyacim var ama hep erteliyorum
Ama makyaj- bakim vs hep lazimm
Yani makyaj herkes yapsin demiyorum da yapilacaksa eger kilo engel olmasinn:))
Kizlaaaarrrr tutun beni cunku su an kendii mutfaga atmamak icin zor tutuyorumsabahtan beri yemek dusunmeyim diye ev temizliyorum daha geen hafta halilari sildigim halde gene sildim ne olucak benim bu halim ya yemek dusunmek istemiyorummmmm
yok o da annesinin yanında pek bir havalanıyor hep annesini ben yanlıs anlıyorum bu ara aralarından su sızmıyor cünkü anası büyük ogluyla tartısmıs onunla arası iyi olsaydı keremle kötü olurdu aman ya ne halleri varsa görsünler ben kendimi uzak tutuyorumm bundan böyle..
Kizlaaaarrrr tutun beni cunku su an kendii mutfaga atmamak icin zor tutuyorumsabahtan beri yemek dusunmeyim diye ev temizliyorum daha geen hafta halilari sildigim halde gene sildim ne olucak benim bu halim ya yemek dusunmek istemiyorummmmm
gardimi aldim hali hazirda bekliyorum tarti sonucunu
ama hafta ici yoldan cikar diyeti bozar kilo veremezsen sen al gardini sekerim
o zaman konusuruz
oglen gercekten olmamis ama sana soyleyecegim zeytine dikkat et bende her sabah yerdim ama son haftalarda iyice biraktim
o cok masum gorunen minnaklarin 1 yesil tanesi 7ve 1 siyah tanesi 8 kalori
eger 7 tane yedinse 65 kalori civari ve yaklasik 1 yk yag ediyor
onun yerine orta boy bir elma yesen hem seker tadini alirsin hem daha lifli vs........ ve 60 kalori
iyilik fistigim sen kacak gelin nerelerdeydin bakiyimmmmmmgünaydın kızlar umarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir geçmişe bakayım bakalım ne var ne yok..
heheheeeeeeeeee bu hemsona cok pahaliya malolacak amahoşgeldin canım adım nermin 29 yaşındayım gaziantepteyim inşalalh kilo vermede pes etmedden başarılı olursun.
hoşgeldin nihalciğim bir gittin pir gittin yani senin zamanından ben varım unutmadıysan:) urfadaydın sanırım hala ordamısın?
merak etme buraya aksatmadan devam edersen gider kilolar sen yeterki iste...
ay geçen haftaki hayal kırıklığının ardından bu çok iyi geldi valla teşekkür ederim canım kaptanım.dhada iyileri olur inşallah.
canım hemşoma bak ya bu antepin erkeklerinin maıl kıymetli olur genelde ama senin ki niye öyle yapmış.zaten arabayı isteyip o şekilde iade eden normal değil bari biniyosun adam gibi teslim et.neyseki büyütülecek bir şey değil canım allah daha kötü durumlara düşürmesin.
sende hoşgeldin canım adım nermin.inşallah hayırlıyla hedefine ulaşırsın.
o sahanda yumurtada kac yumurta vardi bacimhaftasonu malum yine köydeydim yediklerim pek iç açıcı değildi ebru bana köye gitmeyi yasaklayacak:)
cumartes:
sabah: domates,peynir,zeytin sahanda yumurta,2 dilim ekmek şkersiz çay
ara:yarım greyfurt
öğlen:yok
akşam:2 yaprak sarma 1 küçük patlıcan 1 küçük kabak dolması
2 litre su
pazar:
sabah:domates,peynir,zeytin,pekmez, 2 dilim ekmek
öğlen: şekersiz çay 2 tane kurabiye
akşam:1 tabak ekşili yuvalama 2 kaşık pilav 1 barda ayran
1 tane portakal
1.5 litre su
hic yaptirmadiysan baslama bence cunku bir kere yaptirirsan tirnak etleri uzuyor ve hep gitmen gerekiyorHiç manikür pedikür yaptırmadım ben yafiyatları ne kadar ortalama:) bende yaptırcam bir zayıflasam ilk hedefim beyaz kot kapri pantolon almak ikincisi manikür pedikür sarı saç gri lenslerim :) şişko olunca lens bile takmak istemiyorum ya makyaj bile yapasım gelmiyor
kiz cok girmedim bugun 8 dakika girdim malum sevgililer gunu geliyor birde kizlar yokken firsat bu firsat dedimtabi ki o baska kimmm olabilir keroslada konusmuyoruz küstüm acmıyom tlflarını :)
amiinn canım insallahh :)
ooo bakım günü bugün diyosun su solaryumaa girmee beriliskoo girmeeeee
ikili iliskilere girme suc sonra sana kalir sana dokunmayan kaynanator cok yasasin sekerimyok o da annesinin yanında pek bir havalanıyor hep annesini ben yanlıs anlıyorum bu ara aralarından su sızmıyor cünkü anası büyük ogluyla tartısmıs onunla arası iyi olsaydı keremle kötü olurdu aman ya ne halleri varsa görsünler ben kendimi uzak tutuyorumm bundan böyle..
nasilsin hemsom hafta sonu yoktun bugunde yoksun canimmmmana oğul ittifak oluşturdular yani.bırak ozamn koşsun peşinden sen canını sıkma boşver yoluna koyarsın her bir şeyi allahın izinyle:)
abur cubur yemedikten sonra sorun etme derim bence 1 elma veya portakl yatıştırır seni diye düşünüyorum
tamam canım cuma görüşürüz bakalım iyi olan kazansın
doğru söylüyosun ama sofraya kondumu yeniyo işte meret neyse bende 4-5 taneden fazla yemiyeyim o zaman.
ya hiç elma zeytini yerini tutrmı canım yaaa ama tabi daha büyük bi lezzet demi bunu düşünücem canım sağol
iyilik fistigim sen kacak gelin nerelerdeydin bakiyimmmmmm
heheheeeeeeeeee bu hemsona cok pahaliya malolacak ama
hemson adina uzuluyorum vallaaaaaaa
hemsom diyen dillerine kurban olsun beril
ya ne yapayim ben bu herifi seviyom yawwwwwwwww
o sahanda yumurtada kac yumurta vardi bacim
birde tereyagliydi deme sakin cimdiklerim bak
bencede gitme koye baharda git en azindan bagda bahcede kalori harcarsin
hic yaptirmadiysan baslama bence cunku bir kere yaptirirsan tirnak etleri uzuyor ve hep gitmen gerekiyor
ayak icinde oyle ozellikle tirnakta batik felan varsa git derim ama dedimya 4 bilemedin 5 haftada gitmek lazim hep
fiyat gidecegin yere bagli istersen ben adres veririm ozelden
ama bir 80 i buluyor kas biyik varsa 100 u geciyor gerci ben fazla sey yaptiriyorum ama kalici makyajim yenilenecek baharda hamilelikten killarim yine bir iki artti lazer epilasyonla bitmisti oysa
ooooooo gitmeye gor sunuda yapalim bunuda yapalim diye kandiriyorlar valla
ama kisisel bakimla tombiklik arasindaki baglantiyi kuramadim yanlis anlamada
sisman da olsak hayat devam ediyor sac bas el yuz bakimi olmazmi sekerim
ayrica sari sac gri lens cok ilginc geldi bir resim eklede bakayimmmmmmmm
herseyi siskoluga baglaman ve yapmaman hic hosuma gitmedi bilesinnnnnnnn
her bedende guzeliz biz
kiz cok girmedim bugun 8 dakika girdim malum sevgililer gunu geliyor birde kizlar yokken firsat bu firsat dedim
nisanlilikta olur boyle seyler takilma tatlim
hepte balli kaymak olmazya tuzu biberide bunlar iste buyutmeyin bakiyimmmmm
ikili iliskilere girme suc sonra sana kalir sana dokunmayan kaynanator cok yasasin sekerim
nasilsin hemsom hafta sonu yoktun bugunde yoksun canimmmm
tutmuyor ama yediklerime sayiyorum
slm arkadaşlar grubunuzda yer varsa eğer bende yarışmaya katılmak istiyorum..:26::26::26:.sizlerle beraber inş. bende kilo vereceğim beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim...bu arada ben sevda 35 yaşında 2 çocuk annesiyim... takımınıza beni de alın ltfff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?