Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar en son halimin fotoğrafını ekledim hamiş hamiş bakın bakalım çok mu büyük göbeğim

cok tatlı cokk masallah öyle kilo almamıssın zaten dikkat ediyorsun :) Gülce Su dogustan GS li :)

geldim ay parçam ecem hafta sonları evde olmuyorum canım o yüzden yani.bu arada gelinliğinde hayırlı olsun allahım o güne hayırlıyla erdirsin inşallah.

biliyorum kuzum gecen haftada misafirler vardı insallah bu haftaa tam katılım :)) amiiiin insallaaaah allah o günü görmeyi nasip etsin hayırlısıysa.. senin ay parcan dün yine bombalar patlatıyodu valla aklıma geldin dün dedim ah bi nermin surda olsaydııı :))

ne oldu kayınvalidenlemi alakalı patlataydın kız bombayı kalmayaydı içinde

Bencee en guzel ksmi bu valla sana olan degil sana yakisan en cok bunun icin heyecanlaniyorum

Evet canim onemli olan o mutlulugu hakeden herkes mutlu olur insallah senin yuvanda cok mutlu bi yuva olur

Hiç manikür pedikür yaptırmadım ben ya fiyatları ne kadar ortalama:) bende yaptırcam bir zayıflasam ilk hedefim beyaz kot kapri pantolon almak ikincisi manikür pedikür sarı saç gri lenslerim :) şişko olunca lens bile takmak istemiyorum ya makyaj bile yapasım gelmiyor

ne oldu kayınvalidenlemi alakalı patlataydın kız bombayı kalmayaydı içinde

tabi ki o baska kimmm olabilir keroslada konusmuyoruz küstüm acmıyom tlflarını :)

Evet canim onemli olan o mutlulugu hakeden herkes mutlu olur insallah senin yuvanda cok mutlu bi yuva olur

amiinn canım insallahh :)

ooo bakım günü bugün diyosun su solaryumaa girmee beriliskoo girmeeeee

tabi ki o baska kimmm olabilir keroslada konusmuyoruz küstüm acmıyom tlflarını :)

ortam iyi gerilmiş o zman.çocuğun suçu yoksa küsme kız yazıktır arada kaynamasın.konuş dök içini daha iyi kuzum oy oy küsermişte nişanlısına hehe:)

Mahalle kuaforu manikuru 10 pedikuru 15e yapar
Iyi ismi olan bir yerse manikur 20-25ten baslar
Sisman olmakla ne alakasi var nihal.
Kiyafet konusunda evet insanin alasi gelmiyor benm de buyuk bir alisverise ihtiyacim var ama hep erteliyorum
Ama makyaj- bakim vs hep lazimm
Yani makyaj herkes yapsin demiyorum da yapilacaksa eger kilo engel olmasinn:))

ortam iyi gerilmiş o zman.çocuğun suçu yoksa küsme kız yazıktır arada kaynamasın.konuş dök içini daha iyi kuzum oy oy küsermişte nişanlısına hehe:)

yok o da annesinin yanında pek bir havalanıyor hep annesini ben yanlıs anlıyorum bu ara aralarından su sızmıyor cünkü anası büyük ogluyla tartısmıs onunla arası iyi olsaydı keremle kötü olurdu aman ya ne halleri varsa görsünler ben kendimi uzak tutuyorumm bundan böyle..

Bende Betül e katılıyorum kilo bakımlı olmaya engel degil kesinlikle.. kuaföre gidemiyorsan bile evde kendin yapabilirsin.

Kizlaaaarrrr tutun beni cunku su an kendii mutfaga atmamak icin zor tutuyorum sabahtan beri yemek dusunmeyim diye ev temizliyorum daha geen hafta halilari sildigim halde gene sildim ne olucak benim bu halim ya yemek dusunmek istemiyorummmmm

Mahalle kuaforu manikuru 10 pedikuru 15e yapar
Iyi ismi olan bir yerse manikur 20-25ten baslar
Sisman olmakla ne alakasi var nihal.
Kiyafet konusunda evet insanin alasi gelmiyor benm de buyuk bir alisverise ihtiyacim var ama hep erteliyorum
Ama makyaj- bakim vs hep lazimm
Yani makyaj herkes yapsin demiyorum da yapilacaksa eger kilo engel olmasinn:))

Kizlaaaarrrr tutun beni cunku su an kendii mutfaga atmamak icin zor tutuyorum sabahtan beri yemek dusunmeyim diye ev temizliyorum daha geen hafta halilari sildigim halde gene sildim ne olucak benim bu halim ya yemek dusunmek istemiyorummmmm

Yemek dusun hatta git ye:))
Ama ne ye, guzel saglikliseyler yee
Sebze yemegi, salata, yogurt corba vs bunlardan sana en lezzetli en cazip gelenini sec ye onu

ana oğul ittifak oluşturdular yani.bırak ozamn koşsun peşinden sen canını sıkma boşver yoluna koyarsın her bir şeyi allahın izinyle:)

abur cubur yemedikten sonra sorun etme derim bence 1 elma veya portakl yatıştırır seni diye düşünüyorum

gardimi aldim hali hazirda bekliyorum tarti sonucunu
ama hafta ici yoldan cikar diyeti bozar kilo veremezsen sen al gardini sekerim
o zaman konusuruz

tamam canım cuma görüşürüz bakalım iyi olan kazansın

doğru söylüyosun ama sofraya kondumu yeniyo işte meret neyse bende 4-5 taneden fazla yemiyeyim o zaman.

ya hiç elma zeytini yerini tutrmı canım yaaa ama tabi daha büyük bi lezzet demi bunu düşünücem canım sağol

günaydın kızlar umarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir geçmişe bakayım bakalım ne var ne yok..
iyilik fistigim sen kacak gelin nerelerdeydin bakiyimmmmmm
heheheeeeeeeeee bu hemsona cok pahaliya malolacak ama
hemson adina uzuluyorum vallaaaaaaa
hemsom diyen dillerine kurban olsun beril
ya ne yapayim ben bu herifi seviyom yawwwwwwwww
o sahanda yumurtada kac yumurta vardi bacim
birde tereyagliydi deme sakin cimdiklerim bak
bencede gitme koye baharda git en azindan bagda bahcede kalori harcarsin
hic yaptirmadiysan baslama bence cunku bir kere yaptirirsan tirnak etleri uzuyor ve hep gitmen gerekiyor
ayak icinde oyle ozellikle tirnakta batik felan varsa git derim ama dedimya 4 bilemedin 5 haftada gitmek lazim hep
fiyat gidecegin yere bagli istersen ben adres veririm ozelden
ama bir 80 i buluyor kas biyik varsa 100 u geciyor gerci ben fazla sey yaptiriyorum ama kalici makyajim yenilenecek baharda hamilelikten killarim yine bir iki artti lazer epilasyonla bitmisti oysa
ooooooo gitmeye gor sunuda yapalim bunuda yapalim diye kandiriyorlar valla
ama kisisel bakimla tombiklik arasindaki baglantiyi kuramadim yanlis anlamada
sisman da olsak hayat devam ediyor sac bas el yuz bakimi olmazmi sekerim
ayrica sari sac gri lens cok ilginc geldi bir resim eklede bakayimmmmmmmm
herseyi siskoluga baglaman ve yapmaman hic hosuma gitmedi bilesinnnnnnnn
her bedende guzeliz biz

kiz cok girmedim bugun 8 dakika girdim malum sevgililer gunu geliyor birde kizlar yokken firsat bu firsat dedim
nisanlilikta olur boyle seyler takilma tatlim
hepte balli kaymak olmazya tuzu biberide bunlar iste buyutmeyin bakiyimmmmm
ikili iliskilere girme suc sonra sana kalir sana dokunmayan kaynanator cok yasasin sekerim
nasilsin hemsom hafta sonu yoktun bugunde yoksun canimmmm

tutmuyor ama yediklerime sayiyorum

evlilikte aşk sevgi olmazsa zaten o iş yürümez berilim.allah bozmasın ufak tefek sorunlar her ilişkide oluyor önemli olan onları telafi edebilmek.
canım sahanda yumurtayı zeytinyağıyla yapıyorum ben çoğunu kız yiyor zaten ben 2,3 çatal ancak alıyorum.
köy dediğime bakma ya bağ bahçe falan yok evde oturuyoruz öyle işte:)
canım ya kararmak için solaryuma ne gerek var yazın 1 ay gel antepe bak nasıl kararsın o sana 1 sene yeter.
ay sevgilier gününüde kutlarlarmış kız benimki öyle şeyleri sevmez pek neymiş o seveceksen hergün sev diye birde edebiyat yapar

merhaba canım.şu an takımda yer varmı bilmiyorum kaptanımızı bekle istersen akşam sana cevabını yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…