Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Beril'cim saçlarım şuan koyu kahve gözlerim açık kahve ileride zayıflarsam sarı saç gri lens ilerde yapacaklarım:) bir dönem 55-60 Kilo iken gri lensim örfleri saçlarım vardı... Eşimde bakımlı olmamı istiyor ve benim hiç içimden gelmiyor hem yapımda yok hem kendime güvenim

Vay fiyatlar iyiymiş :) ama beril diyor yaptırma manikür ki haklı devamlı gidebilecek bi tip değilim:) arada dışarı çıkarken yada okula giderken hergüne makyaj yapıyorum canlarım ama öyle gün geliyo benden güzel yok öyle gün geliyo ben çooook çirkinim kocamın yanına yakışmıyorum
Bir de geçen gün bizim hocalardan biri ( ben 85 liyim oda 82 liymiş) sen benim 2 katımsın sen benden büyük duruyorsun dedi ve ben gıkımı çıkaramadım sadece ezik ezik ilerde sen görürsün dedim.

slm arkadaşlar grubunuzda yer varsa eğer bende yarışmaya katılmak istiyorum...sizlerle beraber inş. bende kilo vereceğim beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim... bu arada ben sevda 35 yaşında 2 çocuk annesiyim...takımınıza beni de alın ltfff...

az önce bir karışıklık yapmışım anlayamadım :S

merhaba canım.şu an takımda yer varmı bilmiyorum kaptanımızı bekle istersen akşam sana cevabını yazar.

tmm cnm ya valla biri yazsın diye canım çıktı :2::2:çok tşk ederim sana...inş yer vardırda alır benide takıma azcık torpil yapsa olmazmı ki..bu arada kaptanımız kim azcık takip edeyim:26::26::26:

.

ana oğul ittifak oluşturdular yani.bırak ozamn koşsun peşinden sen canını sıkma boşver yoluna koyarsın her bir şeyi allahın izinyle:)

kendiii bilirrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

:)) zararlı o ısınlaarr cok zararlıı

ayy bıraktım gitti kendi bilir hic sıkıntı yok biraaz uzak dursun benden zaten arıyo da daha cok arar :)

yok girmem bananee yaa ikiside ne hali varsa görsün ikisinide allah a havale ediyorm

Sabah+Ögle
2 siyah zeytin
1 tatlı k krem peynir
1.5 d. kızarmıs ekmek
bir lokmacık ekmegin üstüne bal

ara
3 ceviz

Aksam
5 yk ciger sote
1 d. ekmek
4 yk yogurt

1.5 lt su
100 ip atladım
100 mekik

Allah giymeyi nasip etsin canım bu arada yolun düşerse her zaman beklerim :)

Sabah aslinda oglen saat 14:00

Eki Görüntüle 623743

Ara
4 findik

Aksam
6 yk mantar sote
1 tatli k pilav

güzelllll...

bu haftaya damganı vuracaksın canım belli...

hoşgeldin canım kilolarımız yakın ben de 34 yasındayım 2 çocuk annesiyim 170 boyunda 76 civarındayım burada örnek menüleri görürsün canım her konuda yardımcı oluruz...

canım menüleri altatalta sabah öğlen akşam yazsan daha iyi olur,hoşgeldin yeniden..

merhaba kızlar ben 9.takımdan büşra nasılsınız???

hoşgeldin büsra iyiyiz sağol...

evet protein ağırlıklı olursa atarsın canım...

o sigara börekleri olmamış ama telafi edersin canım...

gunaydin talislarimmmmmmm

günaydınnn....

benim de aynı sekilde canım haftasonlarım yoğun....

mutlu olman önemli tabi allah bozmasın...

benim de moda evinde dikilmişti ama hiç denemedim hazır gelinlik pişmanım ama çok güzeldi baya uzun kuyruklu işlemeli,heyyyy gidi günlerrrrrrrrr bunlar ayrıntı önemli ola mutluluk....

ohhhh sefan olsun sekerim ben de girip çıkamayınca kuaförden kendimi çok mutlu hissediyorum...

bir de vazgeçilmezim hamam keyfi...15,20 günde bir kese ,sauna bence en güzel cilt bakımı...

günaydın kızlar umarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir geçmişe bakayım bakalım ne var ne yok..

hoşgeldin nermincimmm...

bence çok abartmamışsın....

aynen katılıyorum güzellik bakım çok önemli her yasta her kiloda...ben manikür pediküre cesaret edemiyorum steril de olsa korkuyorum....

:))

insallah canım kaptanımız ebfru gelince ilgilenir....

Kızlar iyi akşamlar yeni gelen arkadaslarım hepinize merhaba...

Okullar gtatil malum annemler arasıra da kayınvalidemler ben de güzndüz çok yoğun olduğumdan pek giremiyorum....

Bu arada GÜLÇİN,TUĞBALAR,ORTİMMM hepinizi çok özledim...

Ebrucum bugün girmemişsin insallah iyisindir...

Unutmadan yazayım ecem ya da betül ben de hafıza kaybı var kusura bakmayın...

Uçurtma avcısı harika bir kitap hanginiz tavsiye ettiyseniz..

İki günde son bölüme geldim ASSEF i öldürebilirim...

inşallah ...arkadaşım da cumartesi katılmış takımınıza arzu_54 başka bi arkadaşımda 5. grupta bende çok istediğim için hem buraya hemde başka bi takıma yazdım hangisinden önce gelirse diye ama napıyım çok istiyorum bende takımlardan birine katılmak...

Kizlar bu aksam veyarina misafir cikti bana o yuzden hemen menumu yazip kacicam sabah bi tane haslsnmis yumurta 3 adet zeytin cok az peynir maydonoz ogle tavuk izgara( ufak biparc) salata aksam 3 yemek kasigi patates bi kase yogurt hepinizi seviyorum iyi aksamlar

Unutmadan yazayım ecem ya da betül ben de hafıza kaybı var kusura bakmayın...

Uçurtma avcısı harika bir kitap hanginiz tavsiye ettiyseniz..

İki günde son bölüme geldim ASSEF i öldürebilirim...

Di mii yaa
İnsan okumadan duramiyor baslayinca, mukemmell :)

genelde o edebiyati ben yaparim tv de reklamlar basladimi ben is basindayim bak ya sanki bir gunle ne olacak felan derim ben seni hergun seviyorum hediye alinca sanki ne olacak biz hergun kutluyoruz diye uzatird uzatirim
ama............hediyemi beklerim yaniiiiiiiiii
ha birde 15 yildir bir alis veris taktigim var hep ise yarardi aman nazar degmesinnnn
ben cok gezerim eltislerle felan gozume birsey kestirdimmi hasanla mutlaka oraya yolumuz dusuverir her nasilsa?
once vitrine yapisirim taaki o ne neye bakiyon diyene kadar
sonra su guzelmis ama bosver simdi ihtiyac degil taksit oduyoz falan diye inceden duygu somurulerim baslar
senin hemso taksit oduyorsak ne olmus alamayacak degiliz ya der ve ben sanki zorla iceri giriyormus gibi girerim o magazaya veeeeeee aldiririm
cikincada kiyamiyom canim ya sen kolaymi kazaniyon falan derken icimden kiskis gulerim ve benim hasom bunu hep yerrrrrrrrrrrrrrr
zaten hatiri sayilir seyleri ona aldiririm yoksa birseyi almayi kafaya koyum yeterrrrrrrrrr
gri gozde lenste hic gormedim ondan resim istedim
eger hic yaptirmadinsa bence yaptirma bir kere manikure gidersen o kesilen tirnak etleri 4-5 haftada uzuyor ve daha cirkin gorunuyor hatta bazen ip gibi uzar koparirim ufffffffff ne cok acir
ama ayak tirnaklarinda batik felan varsa git topuk felan miss oluyor vallahi ama dedimya hep gideceksin baslarsan canim
kocanin yanina yakismamasi ne demek canim ya?
sen sev kendini kuzum o da kim yani ben aynada iyi goruneyimde esim surda dursun bi
eger boyle negatif dusuncelerin varsa goruntune dair uykundan feragat et isten gucten vakit yaarat ve bu dusunceden bir an once vazgec

eeeeeeeee kuzum daha ne deyim ben sana
yukarida yazdim zaten bence kendine bir iyilik yap ve hemen yeni bir sayfa ac kendine uzun zamana gerek yok ya alt tarafi bir rimel bir parlatici bile insanda fark ediyor
kocamin yanina yakismiyorum derken kendine hakaret ediyorsun farkindayasan
bakkkkk bir daha boyle kendini asagiladini duyarsam ucarim o saclarina kimse elimden alamaz seni
hemen kendine ceki duzen veriyorsun ve o aptal kadini daha fazla havalara sokmuyorsun okey?

bu telefonlara bak canim olayi daha da buyutme
en azindan sinirliyim sonra konusalim felan de kapat
yaaaaaaa biliyorum hele benim icin cok zararli ama o renkte kendimi seviyorum yaaaaaaaaaa

Sabah+Ögle
2 siyah zeytin
1 tatlı k krem peynir
1.5 d. kızarmıs ekmek
bir lokmacık ekmegin üstüne bal

ara
3 ceviz

Aksam
5 yk ciger sote
1 d. ekmek
4 yk yogurt

1.5 lt su
100 ip atladım
100 mekik
cok cok guzel
insallah canim ben artik kilodan cok sikilasmaya kafa yoruyommmmmmm
son 5 kilo ve beril kacar
akacam alemlere bacimmmmmmmmmm

5 harfcik beril yazmak zormu kissssss
oysam ben seni ne cok ozluyommmmmmm
sen yemiyecen demi ikramlari

menumu yazayim hanimlar aksam giremeyebilirim asagi gidecem
mesajlari bana atabilirsiniz bu hafta
menu
sabah
2 ceviz+1 haslama yumurta+yarim mandalin
ogle
2yk tantuni+bir cop sis+salata ayran
aksam
salata+brokoli haslamasi+bir kucuk haslama patates+yogurt
misafirlikte belki biraz meyve ama belki
spor leslie 5 mil(yatmadan yapiyorum dusa gidiyorum cok rahatlatiyor)
1 saat yuruyus

menün süper ama misafirlikte bence meyve yeme

.

Teşekkürler Beril ya durup durup okurum ben yazını :) İnan şuan gaza gelmişim inşallah 2 ay yapsam yeter sonra yeme alışkanlığım da değişir ama hep diyetlerim 1 ayı geçememiş

Selam kızlar ben geldim. İşten çıkışta alışverişe gittim cici cici şeyler aldım O yüzden geciktim biraz. Geçmişe bakayım dicem ama umarım bitirebilirim.

Bugünkü menüm
Sabah:
Brokoli havuç haşlama tavuk göğsü yoğurt ( yuh demeyin egeada diyeti yapayım dedimdi)
Öğlen:
Bi simit 1 dilim tam tahıllı ekmek ezme yoğurt 3 fındık 1 tatlı kaşığı bal
Yoğurt
Akşam:
Kereviz yemeği tavuk yoğurt turşu

Aaah ah şimdi normalde ben 4 çeşit meyvemi yerdim kuruyemîşimi çayla götürürdüm ama yok artık bugüne kadar dünyayı yedim ne oldu sadece alay konusu :)

afiyettt olsunnnnnnnn
bugün ve yarın bende degil mi mesajlar ben mi karıstırdım bu hafta pek bi karısık oldu zaten kaptan cözer :)

Sen bi 55 ol ondan sonra korumaya başlarsın. Gerçi az kaldı sayılır ama hala takımdasın.

bende bedenini soyleyecektim ama neden foto cektirmiyorlar onu anlamadim

biraz masum olsun birazda olcu olsun dedim gulum
bu ne sirin hamislik yawwwwwwwwww
kissssss dogustan gs edeceniz minisimi

Teşekkür ederim Beril'cim o senin şirinliğin. Bugün daha şirin oldum yeni ciciler aldım

merhaba kızlar ben 9.takımdan büşra nasılsınız???

Hoşgeldin Büşra'cım çok geç oldu ama :26:

İnşallah en kısa zamanda alışacaksın canım. Bizde yavaş yavaş çözdük zaten

İsmi beğenmene evindim canım. Dediğim gibi ben Su değilde Sena olsun istedim ama Su fikride eşimindi. Yavaş yavaş bende ısınıyorum. Çünkü Gülce ismi çok hoşuma gidiyor. Hamilelik içinde teşekkür ederim. Bugün aynada kendime uzun uzun bakma fırsatı buldum ve karnım çok hoşuma gitti. Çünki çok kilo almamışım kendime. Göbeğim önde top gibi duruyor

Kkaçamaklar içinde sana napmalı bilemedim. 15 Şubata 11 gün kaldı

Öğle hiç olmamış canım. Onun haricinde güzel. Artık bu kaçamaklar dur demen lazım yoksa kilo vermen çok zor.

bu mesaja yorum yaptik diyemi sazan olduk ne olduk ben anlamaddim bu yazdigini

Yanlış anlamışsın sen Beril'cim. Bende önce yanlışlıkla 4 dilim yazacağı yerde 4 tane yazmış zannettim. Bir kişinin 4 ekmek yemesini hayal edemiyorum. Betül de öyle zannetmiş. O yüzden söylemiş. Kötü bişey yok yani

Hoşgeldin canım ama biliyorsunuz ki henüz deneme süresindesiniz. O yüzden paylaşım konusuna daha çok önem vermeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…