Mahalle kuaforu manikuru 10 pedikuru 15e yapar
Iyi ismi olan bir yerse manikur 20-25ten baslar
Sisman olmakla ne alakasi var nihal.
Kiyafet konusunda evet insanin alasi gelmiyor benm de buyuk bir alisverise ihtiyacim var ama hep erteliyorum
Ama makyaj- bakim vs hep lazimm
Yani makyaj herkes yapsin demiyorum da yapilacaksa eger kilo engel olmasinn:))
merhaba canım.şu an takımda yer varmı bilmiyorum kaptanımızı bekle istersen akşam sana cevabını yazar.
ana oğul ittifak oluşturdular yani.bırak ozamn koşsun peşinden sen canını sıkma boşver yoluna koyarsın her bir şeyi allahın izinyle:)
kiz cok girmedim bugun 8 dakika girdim malum sevgililer gunu geliyor birde kizlar yokken firsat bu firsat dedim
nisanlilikta olur boyle seyler takilma tatlim
hepte balli kaymak olmazya tuzu biberide bunlar iste buyutmeyin bakiyimmmmm
ikili iliskilere girme suc sonra sana kalir sana dokunmayan kaynanator cok yasasin sekerim
Bugün gelinlikte kapandı artık...
Prova tarihleri belirlendi kısmetse 22 Agustos ta gelinligimi teslim edecekler.. Kuyruklu vedee uzun bir duvagı var :) detay vermiceemm cünküü o zaman görün istiyorum insallah kilo verdikten sonra kk dan ayrılmazsnız :) ben hep buralardayım daha önce nisan söz bohcayida paylasmıstım :)
Sabah aslinda oglen saat 14:00
Eki Görüntüle 623743
Ara
4 findik
Aksam
6 yk mantar sote
1 tatli k pilav
menumu yazayimda cikiyim
sabah
bir haslama yumurta+yarim ananas+bir galeta+
ogle
ispanak yemegi bol yogurtlu
aksam
izgara sebze+bol ama bol bol ayran+izgara et+elifin avucu kadar lavas+yesillik
1 saat yuruyus
3 mil leslie ablayla ben pek sevmedim bunu yawwwww
5 mili yapan varsa link atabilirmi
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım yarın itibari ile diyete başlıyorum şu an 79 kiloyum gün gün yazacağım inşallah zayıflama önerilerinizi yazarsanız sevinirim herkese başarılar amacım listeye girebilmek ve istediğim kiloya düşmek sizlerle tanışmak herkese kolay gelsin...
Hiiiiiç ekmek yemedim sabah hariç :) öğlen haşlanmış yumurta ezme havuç yoğurt yedim akşam misafir vardı bi kaşık pilav acayip çok salata brokoli havuç haşlama tavuk yedim ancak biraz önce kuru üzüm ay çekirdeği hanımeller yedim
Sabah 5 dk kardiyo egzersiZi yaptım bu App nin sitesinde bulduğum güzel bişey tekrar yapıp kardiyo bide karın egzersizi yapıp 10dk yatcam :)
merhaba kızlar ben 9.takımdan büşra nasılsınız???
Kizlar gecnisi okudum soyle kisa bir ozet yapayim aklimda kalanlardan.
- sema hosgeldin ben betul. 26 yasindayim, istanbuldayim, okul oncesi ogretmeniyimm.
- Ebru ben gulce ismini severim, bir tek sonuna su eklenmis isimleri sevmiyorum normalde, damacana su fln diye dalga gecerdim hatta bazen, ama bunu sevdim:) bir sempatik geldi.
Hamilelikte yakismiss:)
- ecemmmm cok merak etttimm simdi gelinliginii:) 36 beden de gozumden kacmadi masallah arkadasima:) darisi basimiza:))
- nihal su 4 ekmek muhabnetinde herkes bir suru sey yazmis ve acikcasi ben onlari okurken icimden dedim ki: ' yok artik, bizim kizlar da hemen sazanladi 4 ekmek diye, o dilimdir 4 ekmek yenir mi, nasil da hararetli yaziyorlar bosuna' fln. Cok sasirdimm.
Baska ne vardi hatirlamiyorummm
Digerleri lutfwn kusura bakmasin bir kismini oglen okumustum her sey aklimda kalmadi.
Bu arada benm rejim acisindan cok kotu bir gun olduuu(
Neler yedigimi yazmiycam bile.
2 gun spor ve protein agirlikli beslenme ve bol suyla yerlesmeden gonderirim insallah bugun aldigim onca kaloriyi..
Simdi yatiyorumm hepinize iyi geceleeer
selam kızlar herkese günaydın
malesef dün paylaşımda bulunamadım istanbuldan misafirlerimiz vardı girmeye fırsat bulamadım.
ben dünkü yediklerimi paylaşayım sonrada bi geçmişe göz gezdireyim
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yemek kaşığı salça
k.k kadar beyaz peynir
7-8 adet yeşil zeytin
1 bardak çay (yarım şekerli) onuda bırakıcam inş.
öğle
2 adet sigara böreği
1 adet kurabiye
şekersiz çay ( öğle olmadı misafirlerden dolayı)
akşam
ıspanak yemeği
yoğurt
ara
2 dilim portakal
250 adet ip atlama
100 mekik
7-8 bardakta su
bu haftaya bomba gibi başlıyorum tekrar ona göre gardınızı alın kızlaarr
gunaydin talislarimmmmmmm
Kizlar gunaydin hepinizeee sizlerden cokozur diliyorum cunku haftasonu cok az girebildim cunku evde degildim ve hic vaktim yoktu kusura bakmayin lutfen benim annemler ve kayinvalidemler bize yakin olduklariicin hafta sonlariozellikle pazarlari cook yogun geciyooo iki gundur yediklerime azda olsa dikkat ettim ama istedigim gibide olmadi malesefartiik telafi edicez
Sevgili kaptanim bi ara coook musait oldugum bi zamanda evlilik hikayemi yazarim nasil cesaret edip 21 yasnda bi adamla evlendigimi ve evlendikten sadeve bi ay sonra askere yolladigimi 15 ay asker yolu bekledigimi hepsini yazarimama iyiki o deliligi yapmisim ve askimin pesinden tipis tipis gitmisim hep boyle mutlu olurum insallah
Sen suan cokheyecanlaniyosun. Dimi. Benim hic boyle heyecanim olmadi cunku ben ilk gittigim gelinlikciden ilk gordugum gelinligi aldim ciktim yalniz soyle bisey var gittigim gelinlikci siparis uzerine calisiyodu ve sadece iki tane gelinlik vardi magazada bende bitanesii sectim aldim ve inan ahim sahim bi gelinligim yoktu gelin basim bile on dakikada yapildi ama herseyeragmen cok mutluydum ve halada oyleyim sevdigimle beraberim otesi varmi insallah sende cooooook mutlu olursun canim ask olunca evlilik cok guzeeeellllllll
askitoslarim
diyet yoldaslarim
ben bugunu kendime ayirip simartmaya karar verdim kac haftadir solaryuma gitmedim bir kararip geleyim
ordanda bir manikir pedikure gireyim
eee son durakta s
sac sakal olsun bariiiiiiiiiiiii
elifinde sacini kestirecem bugun
aslinda boyle bir gune ihtiyacim yoktu ama sabah bir yemek yeme modundayim kahvaltimi yaptim ama gozum accccccc
en iyisi evde tikinacama gidip biraz hava alayim ordanda sporumu yaparim birde su leslie ablanin cd lerine bakacam varsa alayim
ebrunun plates cd si sarmamisti beni
yorumlari bayagi bir okuduk leslie 4 ve 5 oneriliyor sikilasmak icin
gelismelerle gelecem
günaydın kızlar umarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir geçmişe bakayım bakalım ne var ne yok..
haftasonu malum yine köydeydim yediklerim pek iç açıcı değildi ebru bana köye gitmeyi yasaklayacak:)
cumartes:
sabah: domates,peynir,zeytin sahanda yumurta,2 dilim ekmek şkersiz çay
ara:yarım greyfurt
öğlen:yok
akşam:2 yaprak sarma 1 küçük patlıcan 1 küçük kabak dolması
2 litre su
pazar:
sabah:domates,peynir,zeytin,pekmez, 2 dilim ekmek
öğlen: şekersiz çay 2 tane kurabiye
akşam:1 tabak ekşili yuvalama 2 kaşık pilav 1 barda ayran
1 tane portakal
1.5 litre su
Mahalle kuaforu manikuru 10 pedikuru 15e yapar
Iyi ismi olan bir yerse manikur 20-25ten baslar
Sisman olmakla ne alakasi var nihal.
Kiyafet konusunda evet insanin alasi gelmiyor benm de buyuk bir alisverise ihtiyacim var ama hep erteliyorum
Ama makyaj- bakim vs hep lazimm
Yani makyaj herkes yapsin demiyorum da yapilacaksa eger kilo engel olmasinn:))
slm arkadaşlar grubunuzda yer varsa eğer bende yarışmaya katılmak istiyorum...sizlerle beraber inş. bende kilo vereceğim beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim... bu arada ben sevda 35 yaşında 2 çocuk annesiyim... takımınıza beni de alın ltfff...
az önce bir karışıklık yapmışım anlayamadım :S
Allah giymeyi nasip etsin canım bu arada yolun düşerse her zaman beklerim :)
güzelllll...
bu haftaya damganı vuracaksın canım belli...
hoşgeldin canım kilolarımız yakın ben de 34 yasındayım 2 çocuk annesiyim 170 boyunda 76 civarındayım burada örnek menüleri görürsün canım her konuda yardımcı oluruz...
canım menüleri altatalta sabah öğlen akşam yazsan daha iyi olur,hoşgeldin yeniden..
hoşgeldin büsra iyiyiz sağol...
evet protein ağırlıklı olursa atarsın canım...
o sigara börekleri olmamış ama telafi edersin canım...
günaydınnn....
benim de aynı sekilde canım haftasonlarım yoğun....
mutlu olman önemli tabi allah bozmasın...
benim de moda evinde dikilmişti ama hiç denemedim hazır gelinlik pişmanım ama çok güzeldi baya uzun kuyruklu işlemeli,heyyyy gidi günlerrrrrrrrr bunlar ayrıntı önemli ola mutluluk....
ohhhh sefan olsun sekerim ben de girip çıkamayınca kuaförden kendimi çok mutlu hissediyorum...
bir de vazgeçilmezim hamam keyfi...15,20 günde bir kese ,sauna bence en güzel cilt bakımı...
hoşgeldin nermincimmm...
bence çok abartmamışsın....
aynen katılıyorum güzellik bakım çok önemli her yasta her kiloda...ben manikür pediküre cesaret edemiyorum steril de olsa korkuyorum....
:))
insallah canım kaptanımız ebfru gelince ilgilenir....
Unutmadan yazayım ecem ya da betül ben de hafıza kaybı var kusura bakmayın...
Uçurtma avcısı harika bir kitap hanginiz tavsiye ettiyseniz..
İki günde son bölüme geldim ASSEF i öldürebilirim...
genelde o edebiyati ben yaparim tv de reklamlar basladimi ben is basindayim bak ya sanki bir gunle ne olacak felan derim ben seni hergun seviyorum hediye alinca sanki ne olacak biz hergun kutluyoruz diye uzatird uzatirimevlilikte aşk sevgi olmazsa zaten o iş yürümez berilim.allah bozmasın ufak tefek sorunlar her ilişkide oluyor önemli olan onları telafi edebilmek.
canım sahanda yumurtayı zeytinyağıyla yapıyorum ben çoğunu kız yiyor zaten ben 2,3 çatal ancak alıyorum.
köy dediğime bakma ya bağ bahçe falan yok evde oturuyoruz öyle işte:)
canım ya kararmak için solaryuma ne gerek var yazın 1 ay gel antepe bak nasıl kararsın o sana 1 sene yeter.
ay sevgilier gününüde kutlarlarmış kız benimki öyle şeyleri sevmez pek neymiş o seveceksen hergün sev diye birde edebiyat yapar
gri gozde lenste hic gormedim ondan resim istedimBeril'cim saçlarım şuan koyu kahve gözlerim açık kahve ileride zayıflarsam sarı saç gri lens ilerde yapacaklarım:) bir dönem 55-60 Kilo iken gri lensim örfleri saçlarım vardı... Eşimde bakımlı olmamı istiyor ve benim hiç içimden gelmiyor hem yapımda yok hem kendime güvenim
eeeeeeeee kuzum daha ne deyim ben sanaVay fiyatlar iyiymiş :) ama beril diyor yaptırma manikür ki haklı devamlı gidebilecek bi tip değilim:) arada dışarı çıkarken yada okula giderken hergüne makyaj yapıyorum canlarım ama öyle gün geliyo benden güzel yok öyle gün geliyo ben çooook çirkinim kocamın yanına yakışmıyorum
Bir de geçen gün bizim hocalardan biri ( ben 85 liyim oda 82 liymiş) sen benim 2 katımsın sen benden büyük duruyorsun dedi ve ben gıkımı çıkaramadım sadece ezik ezik ilerde sen görürsün dedim.
bu telefonlara bak canim olayi daha da buyutmekendiii bilirrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
:)) zararlı o ısınlaarr cok zararlıı
ayy bıraktım gitti kendi bilir hic sıkıntı yok biraaz uzak dursun benden zaten arıyo da daha cok arar :)
yok girmem bananee yaa ikiside ne hali varsa görsün ikisinide allah a havale ediyorm
cok cok guzelSabah+Ögle
2 siyah zeytin
1 tatlı k krem peynir
1.5 d. kızarmıs ekmek
bir lokmacık ekmegin üstüne bal
ara
3 ceviz
Aksam
5 yk ciger sote
1 d. ekmek
4 yk yogurt
1.5 lt su
100 ip atladım
100 mekik
insallah canim ben artik kilodan cok sikilasmaya kafa yoruyommmmmmmAllah giymeyi nasip etsin canım bu arada yolun düşerse her zaman beklerim :)
güzelllll...
bu haftaya damganı vuracaksın canım belli...
hoşgeldin canım kilolarımız yakın ben de 34 yasındayım 2 çocuk annesiyim 170 boyunda 76 civarındayım burada örnek menüleri görürsün canım her konuda yardımcı oluruz...
canım menüleri altatalta sabah öğlen akşam yazsan daha iyi olur,hoşgeldin yeniden..
hoşgeldin büsra iyiyiz sağol...
evet protein ağırlıklı olursa atarsın canım...
o sigara börekleri olmamış ama telafi edersin canım...
günaydınnn....
benim de aynı sekilde canım haftasonlarım yoğun....
mutlu olman önemli tabi allah bozmasın...
benim de moda evinde dikilmişti ama hiç denemedim hazır gelinlik pişmanım ama çok güzeldi baya uzun kuyruklu işlemeli,heyyyy gidi günlerrrrrrrrr bunlar ayrıntı önemli ola mutluluk....
ohhhh sefan olsun sekerim ben de girip çıkamayınca kuaförden kendimi çok mutlu hissediyorum...
bir de vazgeçilmezim hamam keyfi...15,20 günde bir kese ,sauna bence en güzel cilt bakımı...
hoşgeldin nermincimmm...
bence çok abartmamışsın....
aynen katılıyorum güzellik bakım çok önemli her yasta her kiloda...ben manikür pediküre cesaret edemiyorum steril de olsa korkuyorum....
:))
insallah canım kaptanımız ebfru gelince ilgilenir....
5 harfcik beril yazmak zormu kissssssKızlar iyi akşamlar yeni gelen arkadaslarım hepinize merhaba...
Okullar gtatil malum annemler arasıra da kayınvalidemler ben de güzndüz çok yoğun olduğumdan pek giremiyorum....
Bu arada GÜLÇİN,TUĞBALAR,ORTİMMM hepinizi çok özledim...
Ebrucum bugün girmemişsin insallah iyisindir...
sen yemiyecen demi ikramlariKizlar bu aksam veyarina misafir cikti bana o yuzden hemen menumu yazip kacicam sabah bi tane haslsnmis yumurta 3 adet zeytin cok az peynir maydonoz ogle tavuk izgara( ufak biparc) salata aksam 3 yemek kasigi patates bi kase yogurt hepinizi seviyorum iyi aksamlar
menumu yazayim hanimlar aksam giremeyebilirim asagi gidecem
mesajlari bana atabilirsiniz bu hafta
menu
sabah
2 ceviz+1 haslama yumurta+yarim mandalin
ogle
2yk tantuni+bir cop sis+salata ayran
aksam
salata+brokoli haslamasi+bir kucuk haslama patates+yogurt
misafirlikte belki biraz meyve ama belki
spor leslie 5 mil(yatmadan yapiyorum dusa gidiyorum cok rahatlatiyor)
1 saat yuruyus
menumu yazayim hanimlar aksam giremeyebilirim asagi gidecem
mesajlari bana atabilirsiniz bu hafta
menu
sabah
2 ceviz+1 haslama yumurta+yarim mandalin
ogle
2yk tantuni+bir cop sis+salata ayran
aksam
salata+brokoli haslamasi+bir kucuk haslama patates+yogurt
misafirlikte belki biraz meyve ama belki
spor leslie 5 mil(yatmadan yapiyorum dusa gidiyorum cok rahatlatiyor)
1 saat yuruyus
O zaman ne yapmam gerekiyor ki simdi daha mı cok yemeliyim asıl korktugum sey hedefe ulastıktan sonrası kesinliklee en azından bu kilomu korumalıyım hele bugünden sonra kesnlikle korumalıyım 57 oldugumda mı dikkat etmeye baslasam zaten 55 olmak istiyorum ya da 57yle mezun mu olmalıyım bilmiyorum ki kafam karıstı
bende bedenini soyleyecektim ama neden foto cektirmiyorlar onu anlamadim
biraz masum olsun birazda olcu olsun dedim gulum
bu ne sirin hamislik yawwwwwwwwww
kissssss dogustan gs edeceniz minisimi
merhaba kızlar ben 9.takımdan büşra nasılsınız???
evet sonradan fark ettim çözmeye çalışıyorum acemiyim aslındaa sabırsız değilimdir ama bugün öyle oldu sanırım oda işleyişi çözmek açısından...ama alıştım sanırım daha ii olcak sevdim ben bu işi...
Kizlar gecnisi okudum soyle kisa bir ozet yapayim aklimda kalanlardan.
- sema hosgeldin ben betul. 26 yasindayim, istanbuldayim, okul oncesi ogretmeniyimm.
- Ebru ben gulce ismini severim, bir tek sonuna su eklenmis isimleri sevmiyorum normalde, damacana su fln diye dalga gecerdim hatta bazen, ama bunu sevdim:) bir sempatik geldi.
Hamilelikte yakismiss:)
- ecemmmm cok merak etttimm simdi gelinliginii:) 36 beden de gozumden kacmadi masallah arkadasima:) darisi basimiza:))
- nihal su 4 ekmek muhabnetinde herkes bir suru sey yazmis ve acikcasi ben onlari okurken icimden dedim ki: ' yok artik, bizim kizlar da hemen sazanladi 4 ekmek diye, o dilimdir 4 ekmek yenir mi, nasil da hararetli yaziyorlar bosuna' fln. Cok sasirdimm.
Baska ne vardi hatirlamiyorummm
Digerleri lutfwn kusura bakmasin bir kismini oglen okumustum her sey aklimda kalmadi.
Bu arada benm rejim acisindan cok kotu bir gun olduuu(
Neler yedigimi yazmiycam bile.
2 gun spor ve protein agirlikli beslenme ve bol suyla yerlesmeden gonderirim insallah bugun aldigim onca kaloriyi..
Simdi yatiyorumm hepinize iyi geceleeer
selam kızlar herkese günaydın
malesef dün paylaşımda bulunamadım istanbuldan misafirlerimiz vardı girmeye fırsat bulamadım.
ben dünkü yediklerimi paylaşayım sonrada bi geçmişe göz gezdireyim
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yemek kaşığı salça
k.k kadar beyaz peynir
7-8 adet yeşil zeytin
1 bardak çay (yarım şekerli) onuda bırakıcam inş.
öğle
2 adet sigara böreği
1 adet kurabiye
şekersiz çay ( öğle olmadı misafirlerden dolayı)
akşam
ıspanak yemeği
yoğurt
ara
2 dilim portakal
250 adet ip atlama
100 mekik
7-8 bardakta su
bu haftaya bomba gibi başlıyorum tekrar ona göre gardınızı alın kızlaarr
bu mesaja yorum yaptik diyemi sazan olduk ne olduk ben anlamaddim bu yazdigini
Kizlar gunaydin hepinizeee sizlerden cokozur diliyorum cunku haftasonu cok az girebildim cunku evde degildim ve hic vaktim yoktu kusura bakmayin lutfen benim annemler ve kayinvalidemler bize yakin olduklariicin hafta sonlariozellikle pazarlari cook yogun geciyooo iki gundur yediklerime azda olsa dikkat ettim ama istedigim gibide olmadi malesefartiik telafi edicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?