afiyettt olsunnnnnnnn
bugün ve yarın bende degil mi mesajlar ben mi karıstırdım bu hafta pek bi karısık oldu zaten kaptan cözer :)
Bu arada iyi dilekleriniz icin tesetkkur ediyorum hepinize ozellikle kaptanimiz ebruya ve ecem arkadasimiza cunku her paylasimima cvp yazmislar ve dig hatirlamadigim her arkadasima bol bol tesekkurlerrrr
Sevgili kaptanim bi ara coook musait oldugum bi zamanda evlilik hikayemi yazarim nasil cesaret edip 21 yasnda bi adamla evlendigimi ve evlendikten sadeve bi ay sonra askere yolladigimi 15 ay asker yolu bekledigimi hepsini yazarimama iyiki o deliligi yapmisim ve askimin pesinden tipis tipis gitmisim hep boyle mutlu olurum insallah
askitoslarim
diyet yoldaslarim
ben bugunu kendime ayirip simartmaya karar verdim kac haftadir solaryuma gitmedim bir kararip geleyim
ordanda bir manikir pedikure gireyim
eee son durakta s
sac sakal olsun bariiiiiiiiiiiii
elifinde sacini kestirecem bugun
aslinda boyle bir gune ihtiyacim yoktu ama sabah bir yemek yeme modundayim kahvaltimi yaptim ama gozum accccccc
en iyisi evde tikinacama gidip biraz hava alayim ordanda sporumu yaparim birde su leslie ablanin cd lerine bakacam varsa alayim
ebrunun plates cd si sarmamisti beni
yorumlari bayagi bir okuduk leslie 4 ve 5 oneriliyor sikilasmak icin
gelismelerle gelecem
haftasonu malum yine köydeydim yediklerim pek iç açıcı değildi ebru bana köye gitmeyi yasaklayacak:)
cumartes:
sabah: domates,peynir,zeytin sahanda yumurta,2 dilim ekmek şkersiz çay
ara:yarım greyfurt
öğlen:yok
akşam:2 yaprak sarma 1 küçük patlıcan 1 küçük kabak dolması
2 litre su
pazar:
sabah:domates,peynir,zeytin,pekmez, 2 dilim ekmek
öğlen: şekersiz çay 2 tane kurabiye
akşam:1 tabak ekşili yuvalama 2 kaşık pilav 1 barda ayran
1 tane portakal
1.5 litre su
cok tatlı cokk masallah öyle kilo almamıssın zaten dikkat ediyorsun :) Gülce Su dogustan GS li :)
biliyorum kuzum gecen haftada misafirler vardı insallah bu haftaa tam katılım :)) amiiiin insallaaaah allah o günü görmeyi nasip etsin hayırlısıysa.. senin ay parcan dün yine bombalar patlatıyodu valla aklıma geldin dün dedim ah bi nermin surda olsaydııı :))
Hiç manikür pedikür yaptırmadım ben yafiyatları ne kadar ortalama:) bende yaptırcam bir zayıflasam ilk hedefim beyaz kot kapri pantolon almak ikincisi manikür pedikür sarı saç gri lenslerim :) şişko olunca lens bile takmak istemiyorum ya makyaj bile yapasım gelmiyor
tabi ki o baska kimmm olabilir keroslada konusmuyoruz küstüm acmıyom tlflarını :)
amiinn canım insallahh :)
ooo bakım günü bugün diyosun su solaryumaa girmee beriliskoo girmeeeee
Mahalle kuaforu manikuru 10 pedikuru 15e yapar
Iyi ismi olan bir yerse manikur 20-25ten baslar
Sisman olmakla ne alakasi var nihal.
Kiyafet konusunda evet insanin alasi gelmiyor benm de buyuk bir alisverise ihtiyacim var ama hep erteliyorum
Ama makyaj- bakim vs hep lazimm
Yani makyaj herkes yapsin demiyorum da yapilacaksa eger kilo engel olmasinn:))
Kizlaaaarrrr tutun beni cunku su an kendii mutfaga atmamak icin zor tutuyorumsabahtan beri yemek dusunmeyim diye ev temizliyorum daha geen hafta halilari sildigim halde gene sildim ne olucak benim bu halim ya yemek dusunmek istemiyorummmmm
Vay fiyatlar iyiymiş :) ama beril diyor yaptırma manikür ki haklı devamlı gidebilecek bi tip değilim:) arada dışarı çıkarken yada okula giderken hergüne makyaj yapıyorum canlarım ama öyle gün geliyo benden güzel yok öyle gün geliyo ben çooook çirkinim kocamın yanına yakışmıyorum
Bir de geçen gün bizim hocalardan biri ( ben 85 liyim oda 82 liymiş) sen benim 2 katımsın sen benden büyük duruyorsun dedi ve ben gıkımı çıkaramadım sadece ezik ezik ilerde sen görürsün dedim.
Allah giymeyi nasip etsin canım bu arada yolun düşerse her zaman beklerim :)
güzelllll...
bu haftaya damganı vuracaksın canım belli...
hoşgeldin canım kilolarımız yakın ben de 34 yasındayım 2 çocuk annesiyim 170 boyunda 76 civarındayım burada örnek menüleri görürsün canım her konuda yardımcı oluruz...
canım menüleri altatalta sabah öğlen akşam yazsan daha iyi olur,hoşgeldin yeniden..
hoşgeldin büsra iyiyiz sağol...
evet protein ağırlıklı olursa atarsın canım...
o sigara börekleri olmamış ama telafi edersin canım...
günaydınnn....
benim de aynı sekilde canım haftasonlarım yoğun....
mutlu olman önemli tabi allah bozmasın...
benim de moda evinde dikilmişti ama hiç denemedim hazır gelinlik pişmanım ama çok güzeldi baya uzun kuyruklu işlemeli,heyyyy gidi günlerrrrrrrrr bunlar ayrıntı önemli ola mutluluk....
ohhhh sefan olsun sekerim ben de girip çıkamayınca kuaförden kendimi çok mutlu hissediyorum...
bir de vazgeçilmezim hamam keyfi...15,20 günde bir kese ,sauna bence en güzel cilt bakımı...
hoşgeldin nermincimmm...
bence çok abartmamışsın....
aynen katılıyorum güzellik bakım çok önemli her yasta her kiloda...ben manikür pediküre cesaret edemiyorum steril de olsa korkuyorum....
:))
insallah canım kaptanımız ebfru gelince ilgilenir....
Canlarıııım güzellerim.. Ben sizi çok ama çok özledim. Umarım herkes çok çok iyidir. Daha yeni geldik eve. Gelirken de bişeyler getirdik, onları yerleştiricez anneme yardım edeyim. Bugün orda baya bi uğraştık yorulduk. Bahçemizdeki koca bi çam ağacı devrilmişti dayımlarla teyzemlerle uğraştık onu kaldırdık, bahçeleri dışarıları hep temizledik topladık. Gerçekten baya yoruldum. Bu gece sizlerle kalamayacağım yine ama, yarın sabah gireceğim yine inşallah. Bugün neler yediğimi söylemeden çıkmayayım;
Kahvaltı: Sütlü mısır gevreği
2 lokma yağsız, peynirli gözleme
Öğle: 1 kase nohut
1 kase pul biberli yoğurt
Akşam: 5-6 kaşık ıspanak
+2 Lt su
+3 bardak yeşilçay
(yorgunluktan spora fırsat bulamadım ama cumartesi ve Pazar günleri teyzemlerle sabah yürüyüşe çıktım bi kez de yarım saat aerobik yaptım :))
Sanırım yeni arkadaşlar da katılmışlar aramıza, HOŞGELMİŞLEEER SEFA GETİRMİŞLERSizi, hepinizi seviyorum, yarın görüşmek üzere inşallah. Allaha emanet olun her zamanki gibi..
Sabah+Ögle
2 siyah zeytin
1 tatlı k krem peynir
1.5 d. kızarmıs ekmek
bir lokmacık ekmegin üstüne bal
ara
3 ceviz
Aksam
5 yk ciger sote
1 d. ekmek
4 yk yogurt
1.5 lt su
100 ip atladım
100 mekik
Kızlar iyi akşamlar yeni gelen arkadaslarım hepinize merhaba...
Okullar gtatil malum annemler arasıra da kayınvalidemler ben de güzndüz çok yoğun olduğumdan pek giremiyorum....
Bu arada GÜLÇİN,TUĞBALAR,ORTİMMM hepinizi çok özledim...
Ebrucum bugün girmemişsin insallah iyisindir...
Kizlar bu aksam veyarina misafir cikti bana o yuzden hemen menumu yazip kacicam sabah bi tane haslsnmis yumurta 3 adet zeytin cok az peynir maydonoz ogle tavuk izgara( ufak biparc) salata aksam 3 yemek kasigi patates bi kase yogurt hepinizi seviyorum iyi aksamlar
menumu yazayim hanimlar aksam giremeyebilirim asagi gidecem
mesajlari bana atabilirsiniz bu hafta
menu
sabah
2 ceviz+1 haslama yumurta+yarim mandalin
ogle
2yk tantuni+bir cop sis+salata ayran
aksam
salata+brokoli haslamasi+bir kucuk haslama patates+yogurt
misafirlikte belki biraz meyve ama belki
spor leslie 5 mil(yatmadan yapiyorum dusa gidiyorum cok rahatlatiyor)
1 saat yuruyus
Bugünkü menüm
Sabah:
Brokoli havuç haşlama tavuk göğsü yoğurt ( yuh demeyin egeada diyeti yapayım dedimdi)
Öğlen:
Bi simit 1 dilim tam tahıllı ekmek ezme yoğurt 3 fındık 1 tatlı kaşığı bal
Yoğurt
Akşam:
Kereviz yemeği tavuk yoğurt turşu
Aaah ah şimdi normalde ben 4 çeşit meyvemi yerdim kuruyemîşimi çayla götürürdüm ama yok artık bugüne kadar dünyayı yedim ne oldu sadece alay konusu :)
Makarna haricinde çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun. Makarna yememek lazım diyette. Eşin ve kızınada geçmiş olsun canım. Umarım iyileşirler biran önce.sabah
*4 adet ceviz
*2 adet zeytin
*1 dilim kepek ekmeği
*şekersiz çay
ara
* 1 tane portakal
öğle
*1 kase çorba
*2 dilim kepek ekmeği
ara
*1 tane portakal
akşam (6:00)
1 tabak makarna
not: temizlik günümdü bugün kızlar yemek yapamadım makarna kolayıma geldi eşim kızım grip ve iştahsız onlar yemek yemiyorlar birde plates yapıyorum ben ebru şallıyla 3 hafta yaptım çok etkili oluyor bugün yapamadım ama yarın kesinlikle öneririm beyaz tvde saat 10 da fırsat bulursam tranpolin var evde zıplıyorum bugün acemi işi oldu birde ayça kaya haftada 3,5 kilo diyeti var sizce nasıl deneyen varmı bugünkü menüm kendimdendi..
teşekkürler canım hoşbulduk inşş hoş hoş gideriz kiloar herkesten yavaş yavaş gider...
Afiyet olsun Ecem'cim.
İyiyim canım teşekkürler. Alışveriş yaptım biraz o yüzden eve geç geldim. Sende çok fazla ihmal etme burayı arada bir bakmaya çalış ki motivasyonun geride kalmasın. Bu hafta sonuncu görmek istemiyorum seni.
Tatlım menünü bu şekilde yazma lütfen bişey anlaşılmıyor. Liste şeklinde yasan daha iyi olur. Bide diyette patatesten mümkün oldukça uzak duruyoruz.
Beril'cim afiyet olsun canım. Patates senin içinde geçerli. Yürüyüş güzel olmuş. Afiyet olsun.
Öğlenki simitle ekmek aynı anda olmamış. Onun haricinde güzel bir menü. Afiyet olsun. Ne kadar su içtin onuda yazarsan daha iyi olur Nihal'cim.
Makarna haricinde çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun. Makarna yememek lazım diyette. Eşin ve kızınada geçmiş olsun canım. Umarım iyileşirler biran önce.
Di mii yaa
İnsan okumadan duramiyor baslayinca, mukemmell :)
menumu yazayim hanimlar aksam giremeyebilirim asagi gidecem
mesajlari bana atabilirsiniz bu hafta
menu
sabah
2 ceviz+1 haslama yumurta+yarim mandalin
ogle
2yk tantuni+bir cop sis+salata ayran
aksam
salata+brokoli haslamasi+bir kucuk haslama patates+yogurt
misafirlikte belki biraz meyve ama belki
spor leslie 5 mil(yatmadan yapiyorum dusa gidiyorum cok rahatlatiyor)
1 saat yuruyus
Selam kızlar ben geldim. İşten çıkışta alışverişe gittim cici cici şeyler aldımO yüzden geciktim biraz. Geçmişe bakayım dicem ama umarım bitirebilirim.
Bugünkü menüm
Sabah:
Brokoli havuç haşlama tavuk göğsü yoğurt ( yuh demeyin egeada diyeti yapayım dedimdi)
Öğlen:
Yoğurt
Akşam:
Aaah ah şimdi normalde ben 4 çeşit meyvemi yerdim kuruyemîşimi çayla götürürdüm ama yok artık bugüne kadar dünyayı yedim ne oldu sadece alay konusu :)
sabah
*4 adet ceviz
*2 adet zeytin
*1 dilim kepek ekmeği
*şekersiz çay
ara
* 1 tane portakal
öğle
*1 kase çorba
*2 dilim kepek ekmeği
ara
*1 tane portakal
akşam (6:00)
1 tabak makarna
not: temizlik günümdü bugün kızlar yemek yapamadım makarna kolayıma geldi eşim kızım grip ve iştahsız onlar yemek yemiyorlar birde plates yapıyorum ben ebru şallıyla 3 hafta yaptım çok etkili oluyor bugün yapamadım ama yarın kesinlikle öneririm beyaz tvde saat 10 da fırsat bulursam tranpolin var evde zıplıyorum bugün acemi işi oldu birde ayça kaya haftada 3,5 kilo diyeti var sizce nasıl deneyen varmı bugünkü menüm kendimdendi..
ya kızlar şu dkya kadar kimler ne kadar kilolar verdi nasıl gidiyor neler yapıyosunuz diyet anılarınızı yazsanız ben iice gaza gelsem süper olur.
Canlarıııım güzellerim.. Ben sizi çok ama çok özledim. Umarım herkes çok çok iyidir. Daha yeni geldik eve. Gelirken de bişeyler getirdik, onları yerleştiricez anneme yardım edeyim. Bugün orda baya bi uğraştık yorulduk. Bahçemizdeki koca bi çam ağacı devrilmişti dayımlarla teyzemlerle uğraştık onu kaldırdık, bahçeleri dışarıları hep temizledik topladık. Gerçekten baya yoruldum. Bu gece sizlerle kalamayacağım yine ama, yarın sabah gireceğim yine inşallah. Bugün neler yediğimi söylemeden çıkmayayım;
+2 Lt su
+3 bardak yeşilçay
(yorgunluktan spora fırsat bulamadım ama cumartesi ve Pazar günleri teyzemlerle sabah yürüyüşe çıktım bi kez de yarım saat aerobik yaptım :))
Sanırım yeni arkadaşlar da katılmışlar aramıza, HOŞGELMİŞLEEER SEFA GETİRMİŞLERSizi, hepinizi seviyorum, yarın görüşmek üzere inşallah. Allah’a emanet olun her zamanki gibi..
gülcüm teşekkür ederim bende 28 yaşındayım evet kilolar çok yakın isim nedir nicinmi
ya kızlar şu dkya kadar kimler ne kadar kilolar verdi nasıl gidiyor neler yapıyosunuz diyet anılarınızı yazsanız ben iice gaza gelsem süper olur.
+2 Lt su
+3 bardak yeşilçay
Sanırım yeni arkadaşlar da katılmışlar aramıza, HOŞGELMİŞLEEER SEFA GETİRMİŞLERSizi, hepinizi seviyorum, yarın görüşmek üzere inşallah. Allah’a emanet olun her zamanki gibi..
slm arkadaşlar grubunuzda yer varsa eğer bende yarışmaya katılmak istiyorum...sizlerle beraber inş. bende kilo vereceğim beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim... bu arada ben sevda 35 yaşında 2 çocuk annesiyim... takımınıza beni de alın ltfff...
az önce bir karışıklık yapmışım anlayamadım :S
Arkadaslar menüm:
sabah: 1 yumurta,peynir,domates,1 dilim tam buğday ekmeği
ara:1 portakal
öğlen :tarçınlı , splendalı (organik sakarin) yoğurt
ara: 1 elma
akşam:ızgara balık,salata
2 bardak yeşil çay ,2 lt su,regl oldum 3.günüm spora gidemiyorum yarın gidebilirim...
yemedim zaten bol bol cene calmadan zaman olmadimenün süper ama misafirlikte bence meyve yeme
.
ne mutlu bana seni gazladimsaTeşekkürler Beril ya durup durup okurum ben yazını :) İnan şuan gaza gelmişim inşallah 2 ay yapsam yeter sonra yeme alışkanlığım da değişir ama hep diyetlerim 1 ayı geçememiş
oooooooo gule gule eskit canimSelam kızlar ben geldim. İşten çıkışta alışverişe gittim cici cici şeyler aldımO yüzden geciktim biraz. Geçmişe bakayım dicem ama umarım bitirebilirim.
ya bu meyve cerez falan yazma eskiyi unut benim canim ister bak oram buram siser yawwwwwwwwBugünkü menüm
Sabah:
Öğlen:
Yoğurt
Akşam:
ya ben listeyi eklememisim deafiyettt olsunnnnnnnn
bugün ve yarın bende degil mi mesajlar ben mi karıstırdım bu hafta pek bi karısık oldu zaten kaptan cözer :)
yok be gulum bir can tasiyan anneye sirinlik yapmadim gercegi soyledim cok hos bir hamissin senSen bi 55 ol ondan sonra korumaya başlarsın. Gerçi az kaldı sayılır ama hala takımdasın.
Teşekkür ederim Beril'cim o senin şirinliğin. Bugün daha şirin oldum yeni ciciler aldım
Hoşgeldin Büşra'cım çok geç oldu ama :26:
İnşallah en kısa zamanda alışacaksın canım. Bizde yavaş yavaş çözdük zaten
İsmi beğenmene evindim canım. Dediğim gibi ben Su değilde Sena olsun istedim ama Su fikride eşimindi. Yavaş yavaş bende ısınıyorum. Çünkü Gülce ismi çok hoşuma gidiyor. Hamilelik içinde teşekkür ederim. Bugün aynada kendime uzun uzun bakma fırsatı buldum ve karnım çok hoşuma gitti. Çünki çok kilo almamışım kendime. Göbeğim önde top gibi duruyor
Kkaçamaklar içinde sana napmalı bilemedim. 15 Şubata 11 gün kaldı
Öğle hiç olmamış canım. Onun haricinde güzel. Artık bu kaçamaklar dur demen lazım yoksa kilo vermen çok zor.
Yanlış anlamışsın sen Beril'cim. Bende önce yanlışlıkla 4 dilim yazacağı yerde 4 tane yazmış zannettim. Bir kişinin 4 ekmek yemesini hayal edemiyorum. Betül de öyle zannetmiş. O yüzden söylemiş. Kötü bişey yok yani
Hoşgeldin canım ama biliyorsunuz ki henüz deneme süresindesiniz. O yüzden paylaşım konusuna daha çok önem vermeniz lazım.
yaptirdim ama solaryuma pek iyi bakmadilar birde beyaz giydim sanki goze sokar gibi amannnnnnnnnCanım benim bu vesileyle daha iyi anlamışsındır. Burda biz bir takımdan çok bir aile gibi olduk. Sevinçlerimizi üzüntülerimizi mutluluklarımızı herşeyimizi paylaşıyoruz. Yazdığın hiç bişey cevapsız kalmaz
Anlaşılan çok çılgın birisin canım. Bir ara bekliyoruz mutlaka hikayeni
Hadi bakalım güzel br bakım yaptır kendine. Ama leslie nin cd sini almana gerek yok bence. Netten indir. Ben öyle yapmıştım. Hepsi vardı bende ama linklerini hatırlamıyorum.
Menülerin olmamış Nermin'cim. Bence işin köyle alakası yok suçu köye atma. Bi dahaki haftaya daha iyi bir haftasonu menüsü bekliyorum haberin olsun. Herşey senin elinde istersen gereksiz yiyecekleri yemeyebilirsin
Çok teşekkürler canım benim. Bence tam doğuştan fanatik olacak inşallahBu arada işe yaramış sanırım dikkat etmem kiloma çünki bugün aynada bende farkattim. Göbek önümde top gibi duruyor.
Hadi bakalım bunlar seni daha çok motive etsin seni. Eski zayıf fotolarından birisi varsa eğer buzdolabının üzerine yada yatak odandaki aynaya as. Çok işe yarıyor.
Haklıysan esinlikle alttan alma bırak o alsın. Alışmasın öyle
Öyle deme Betül'cüm bende öyleydim. Şişmanladıkça kendimden soğumaya başlamıştım. Çünki kendine hiç bişeyi yakıştıramıyosun. Tombiş tombiş ellere manikürde yakışmıyor
Hızını alamadıysan bende beklerim bi ara yardıma gel
Bak işte konuşturma insanları bu şekilde.
sok birseyler bulamazsin bu sayfada canim dikkatli yiyoruz yada yemeye calisiyoruzya kızlar şu dkya kadar kimler ne kadar kilolar verdi nasıl gidiyor neler yapıyosunuz diyet anılarınızı yazsanız ben iice gaza gelsem süper olur.
gelebildin be canim gozum topikte seni aradiiiiiiiiiiiiiiiiCanlarıııım güzellerim.. Ben sizi çok ama çok özledim. Umarım herkes çok çok iyidir. Daha yeni geldik eve. Gelirken de bişeyler getirdik, onları yerleştiricez anneme yardım edeyim. Bugün orda baya bi uğraştık yorulduk. Bahçemizdeki koca bi çam ağacı devrilmişti dayımlarla teyzemlerle uğraştık onu kaldırdık, bahçeleri dışarıları hep temizledik topladık. Gerçekten baya yoruldum. Bu gece sizlerle kalamayacağım yine ama, yarın sabah gireceğim yine inşallah. Bugün neler yediğimi söylemeden çıkmayayım;
+2 Lt su
+3 bardak yeşilçay
Sanırım yeni arkadaşlar da katılmışlar aramıza, HOŞGELMİŞLEEER SEFA GETİRMİŞLERSizi, hepinizi seviyorum, yarın görüşmek üzere inşallah. Allaha emanet olun her zamanki gibi..
patates haslama idi yemegide cok erken yedim sonra leslieye guvendim ama 23 dakika yaptim sadece bitiremedim asagi anneme gittikAfiyet olsun Ecem'cim.
İyiyim canım teşekkürler. Alışveriş yaptım biraz o yüzden eve geç geldim. Sende çok fazla ihmal etme burayı arada bir bakmaya çalış ki motivasyonun geride kalmasın. Bu hafta sonuncu görmek istemiyorum seni.
Tatlım menünü bu şekilde yazma lütfen bişey anlaşılmıyor. Liste şeklinde yasan daha iyi olur. Bide diyette patatesten mümkün oldukça uzak duruyoruz.
Beril'cim afiyet olsun canım. Patates senin içinde geçerli. Yürüyüş güzel olmuş. Afiyet olsun.
Öğlenki simitle ekmek aynı anda olmamış. Onun haricinde güzel bir menü. Afiyet olsun. Ne kadar su içtin onuda yazarsan daha iyi olur Nihal'cim.
Makarna haricinde çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun. Makarna yememek lazım diyette. Eşin ve kızınada geçmiş olsun canım. Umarım iyileşirler biran önce.
takiliyom tatliskom benimaynen canım baska tavsiyen olursa arasıra mesaj at :)
çok güzel BERİLİMMMMMMMMM kıs sen benden çok burdasın kuzummmmmm yok farzetmiyorum seni.....
fazla yorma kendini canımmmm
canım güzel de sabah tavuk nasıl yedin....
menün daha iyi olacak zamanla canım...
ben yıllardır 69,70 kiloyu geçmemiştim boyum 170 birden vitamin hapları falan 10 kilodan fazla aldım...aralık ayında 82.5 tum buraya katıldığımda 25 ocakta 80.8 simdide 76 kusurum bana en iyi gelen protein ağırlıklı beslenmek yani et,balık,tavuk,yumurta,süt yanında ekmek,pilavimakarna yok ...
hoşgeldin canımmmmmm ....
canım adım gül memnun oldum...
keske aksam yazmasaydin ben cok etkileniyorum bu haberlerden aksamlari habere bile bakmiyorum artik hele sabah bir muge anli var beni dunyadan tiksindiriyor akrabalardan usandiriyorKızlar yaaa bugün kötü bişey oldu. İş yerinden bir arkadaşımda hamileydi. 24 haftalık. Bugün bana bebeğin hareketlerini hissetmediğini söyledi. Bende ultrason çekilen yerde çalışıyorum. Doktordan rica ettik ultrasonla baktığı bebeğe. Bebeğin kalbi atmıyordu. Bizim doktor atmıyor demedi ama kalp atışı çok yavaş hemen doktoruna git dedi. Meğer bebek bikaç gün önce ölmüş karnında. Çok üzüldüm. İnsan çok yakınında böyle şeyler yaşayınca kötü oluyor. Bende artık kendimi yormamaya daha çok dikkat edeceğim. Allaha şükür benim ki kıpır kıpır sürekli. Allahım kimseye yaşatmasın öyle sorunlar.
Kızlar ben şimdilik çıkıyorum. Bugün mesajlar lafraise (Ecem) isimli arkadaşa atılıyor. Herkese iyi geceler. Öpüyorum kocaman.
Not: Yarın yeni mesaj listesini yayınlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?