Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah
*4 adet ceviz
*2 adet zeytin
*1 dilim kepek ekmeği
*şekersiz çay
ara
* 1 tane portakal
öğle
*1 kase çorba
*2 dilim kepek ekmeği
ara
*1 tane portakal
akşam (6:00)
1 tabak makarna

not: temizlik günümdü bugün kızlar yemek yapamadım makarna kolayıma geldi eşim kızım grip ve iştahsız onlar yemek yemiyorlar birde plates yapıyorum ben ebru şallıyla 3 hafta yaptım çok etkili oluyor bugün yapamadım ama yarın kesinlikle öneririm beyaz tvde saat 10 da fırsat bulursam tranpolin var evde zıplıyorum bugün acemi işi oldu birde ayça kaya haftada 3,5 kilo diyeti var sizce nasıl deneyen varmı bugünkü menüm kendimdendi..

Bu arada iyi dilekleriniz icin tesetkkur ediyorum hepinize ozellikle kaptanimiz ebruya ve ecem arkadasimiza cunku her paylasimima cvp yazmislar ve dig hatirlamadigim her arkadasima bol bol tesekkurlerrrr

Canım benim bu vesileyle daha iyi anlamışsındır. Burda biz bir takımdan çok bir aile gibi olduk. Sevinçlerimizi üzüntülerimizi mutluluklarımızı herşeyimizi paylaşıyoruz. Yazdığın hiç bişey cevapsız kalmaz

Anlaşılan çok çılgın birisin canım. Bir ara bekliyoruz mutlaka hikayeni

Hadi bakalım güzel br bakım yaptır kendine. Ama leslie nin cd sini almana gerek yok bence. Netten indir. Ben öyle yapmıştım. Hepsi vardı bende ama linklerini hatırlamıyorum.

Menülerin olmamış Nermin'cim. Bence işin köyle alakası yok suçu köye atma. Bi dahaki haftaya daha iyi bir haftasonu menüsü bekliyorum haberin olsun. Herşey senin elinde istersen gereksiz yiyecekleri yemeyebilirsin

Çok teşekkürler canım benim. Bence tam doğuştan fanatik olacak inşallah Bu arada işe yaramış sanırım dikkat etmem kiloma çünki bugün aynada bende farkattim. Göbek önümde top gibi duruyor.

Hadi bakalım bunlar seni daha çok motive etsin seni. Eski zayıf fotolarından birisi varsa eğer buzdolabının üzerine yada yatak odandaki aynaya as. Çok işe yarıyor.

tabi ki o baska kimmm olabilir keroslada konusmuyoruz küstüm acmıyom tlflarını :)

amiinn canım insallahh :)

ooo bakım günü bugün diyosun su solaryumaa girmee beriliskoo girmeeeee

Haklıysan esinlikle alttan alma bırak o alsın. Alışmasın öyle

Öyle deme Betül'cüm bende öyleydim. Şişmanladıkça kendimden soğumaya başlamıştım. Çünki kendine hiç bişeyi yakıştıramıyosun. Tombiş tombiş ellere manikürde yakışmıyor

Kizlaaaarrrr tutun beni cunku su an kendii mutfaga atmamak icin zor tutuyorum sabahtan beri yemek dusunmeyim diye ev temizliyorum daha geen hafta halilari sildigim halde gene sildim ne olucak benim bu halim ya yemek dusunmek istemiyorummmmm

Hızını alamadıysan bende beklerim bi ara yardıma gel

Bak işte konuşturma insanları bu şekilde.

ya kızlar şu dkya kadar kimler ne kadar kilolar verdi nasıl gidiyor neler yapıyosunuz diyet anılarınızı yazsanız ben iice gaza gelsem süper olur.

Canlarıııım güzellerim.. Ben sizi çok ama çok özledim. Umarım herkes çok çok iyidir. Daha yeni geldik eve. Gelirken de bişeyler getirdik, onları yerleştiricez anneme yardım edeyim. Bugün orda baya bi uğraştık yorulduk. Bahçemizdeki koca bi çam ağacı devrilmişti dayımlarla teyzemlerle uğraştık onu kaldırdık, bahçeleri dışarıları hep temizledik topladık. Gerçekten baya yoruldum. Bu gece sizlerle kalamayacağım yine ama, yarın sabah gireceğim yine inşallah. Bugün neler yediğimi söylemeden çıkmayayım;

Kahvaltı: Sütlü mısır gevreği
2 lokma yağsız, peynirli gözleme

Öğle: 1 kase nohut
1 kase pul biberli yoğurt

Akşam: 5-6 kaşık ıspanak
1 kase pul biberli yoğurt

+2 Lt su
+3 bardak yeşilçay
(yorgunluktan spora fırsat bulamadım ama cumartesi ve Pazar günleri teyzemlerle sabah yürüyüşe çıktım bi kez de yarım saat aerobik yaptım :))

Sanırım yeni arkadaşlar da katılmışlar aramıza, HOŞGELMİŞLEEER SEFA GETİRMİŞLER Sizi, hepinizi seviyorum, yarın görüşmek üzere inşallah. Allah’a emanet olun her zamanki gibi..

gülcüm teşekkür ederim bende 28 yaşındayım evet kilolar çok yakın isim nedir nicinmi

teşekkürler canım hoşbulduk inşş hoş hoş gideriz kiloar herkesten yavaş yavaş gider...

Sabah+Ögle
2 siyah zeytin
1 tatlı k krem peynir
1.5 d. kızarmıs ekmek
bir lokmacık ekmegin üstüne bal

ara
3 ceviz

Aksam
5 yk ciger sote
1 d. ekmek
4 yk yogurt

1.5 lt su
100 ip atladım
100 mekik

Afiyet olsun Ecem'cim.

İyiyim canım teşekkürler. Alışveriş yaptım biraz o yüzden eve geç geldim. Sende çok fazla ihmal etme burayı arada bir bakmaya çalış ki motivasyonun geride kalmasın. Bu hafta sonuncu görmek istemiyorum seni.

Tatlım menünü bu şekilde yazma lütfen bişey anlaşılmıyor. Liste şeklinde yasan daha iyi olur. Bide diyette patatesten mümkün oldukça uzak duruyoruz.

Beril'cim afiyet olsun canım. Patates senin içinde geçerli. Yürüyüş güzel olmuş. Afiyet olsun.

Öğlenki simitle ekmek aynı anda olmamış. Onun haricinde güzel bir menü. Afiyet olsun. Ne kadar su içtin onuda yazarsan daha iyi olur Nihal'cim.

Makarna haricinde çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun. Makarna yememek lazım diyette. Eşin ve kızınada geçmiş olsun canım. Umarım iyileşirler biran önce.

teşekkürler canım hoşbulduk inşş hoş hoş gideriz kiloar herkesten yavaş yavaş gider...

saol ebrucum teşekkürler inş valla ikisi birden zor ve yorucu ikiside mızmız eşim kızımı solluyor eşler hasta olunca malum bi naz bi naz :9 evet makarna konusuna şiddetle katılıyorum bundan sonra yok inş canım

Di mii yaa
İnsan okumadan duramiyor baslayinca, mukemmell :)

aynen canım baska tavsiyen olursa arasıra mesaj at :)

çok güzel BERİLİMMMMMMMMM kıs sen benden çok burdasın kuzummmmmm yok farzetmiyorum seni.....

Selam kızlar ben geldim. İşten çıkışta alışverişe gittim cici cici şeyler aldım O yüzden geciktim biraz. Geçmişe bakayım dicem ama umarım bitirebilirim.

fazla yorma kendini canımmmm

canım güzel de sabah tavuk nasıl yedin....

menün daha iyi olacak zamanla canım...

ya kızlar şu dkya kadar kimler ne kadar kilolar verdi nasıl gidiyor neler yapıyosunuz diyet anılarınızı yazsanız ben iice gaza gelsem süper olur.

ben yıllardır 69,70 kiloyu geçmemiştim boyum 170 birden vitamin hapları falan 10 kilodan fazla aldım...aralık ayında 82.5 tum buraya katıldığımda 25 ocakta 80.8 simdide 76 kusurum bana en iyi gelen protein ağırlıklı beslenmek yani et,balık,tavuk,yumurta,süt yanında ekmek,pilavimakarna yok ...

hoşgeldin canımmmmmm ....

gülcüm teşekkür ederim bende 28 yaşındayım evet kilolar çok yakın isim nedir nicinmi

canım adım gül memnun oldum...

Canım benim profilimde değişim diye bir albümüm var. Ona bakabilirsin. Ben diyete 85,5 kilo ile başladım ve takımdan mezun olduğumda 61,8 kiloydum. Diyetten hemen sonra hamile kaldım zaten şimdi de yavaş yavaş verdiklerimi tekrar alıyorum Diyet başarı öykülerini oku bol bol. Beni kadınlar klubüne çeken zaten o topik oldu. Ayyy inşallah birgün fırsatım olur bende hikayemi yazarım. İzne ayrıldığımda ilk iş onu yapacağım.

Hoşgeldin Tuğba'cım seni yeniden burda görmek çok güzel. Özlettin iyice kendini. Ben bugün ki menünü beğenmedim. Aslında menüde bişey yok ama biz senin kitap gibi menülerine alıştığımız için bu bana tuhaf geldi. Yarın görüşmek üzere bol bol dinlen.

Arkadaslar menüm:

sabah: 1 yumurta,peynir,domates,1 dilim tam buğday ekmeği

ara:1 portakal

öğlen :tarçınlı , splendalı (organik sakarin) yoğurt

ara: 1 elma

akşam:ızgara balık,salata

2 bardak yeşil çay ,2 lt su,regl oldum 3.günüm spora gidemiyorum yarın gidebilirim...

Kızlar yaaa bugün kötü bişey oldu. İş yerinden bir arkadaşımda hamileydi. 24 haftalık. Bugün bana bebeğin hareketlerini hissetmediğini söyledi. Bende ultrason çekilen yerde çalışıyorum. Doktordan rica ettik ultrasonla baktığı bebeğe. Bebeğin kalbi atmıyordu. Bizim doktor atmıyor demedi ama kalp atışı çok yavaş hemen doktoruna git dedi. Meğer bebek bikaç gün önce ölmüş karnında. Çok üzüldüm. İnsan çok yakınında böyle şeyler yaşayınca kötü oluyor. Bende artık kendimi yormamaya daha çok dikkat edeceğim. Allaha şükür benim ki kıpır kıpır sürekli. Allahım kimseye yaşatmasın öyle sorunlar.

Selam canım hoşgeldin. Ben sana kurallarımızı yazayım. Eğer kurallar senin için uygun olursa okuyup kabul ettiğine dair geri bildirim yapman gerekiyor.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazeretiolmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o haftaizinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse buradaolmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatliyolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü olmuş, evde misafir olmasına rağmen. Bu arada annen nasıl devam ediyor mu diyetine?

YENİ BAŞLAYAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE ;

prensesss016, 48to38, niyal, EVSEBU, Arzu_54

Arkadaşlar öncelikle günlük mesaj olayımızı anlatayım size. Tek tek anlatmaya kalkarsam çok uzun sürecek. Her üye gün sonunda o gün takıma ne kadar mesaj yazdığını sayacak ve mesaj listesi yapma sırası hangi arkadaştaysa ona özel mesaj olarak gönderecek. Özelden mesaj atamayan arkadaşlar buraya bugün ki mesaj sayım şudur diye mutlaka yazacak. Mesaj göndermeyen yada mesaj sayısını yazmayan arkadaşların mesaj sayıları sıfır (0) olarak geçecek. Bu mesaj sayıları siz yeni üyeler için çok önemli. Çünki deneme haftası sonrasında takıma girip giremeyeceğinizi bu mesaj sayıları belirleyecek.

Menülerimizi gün sonunda sabah, öğle ve akşam olarak liste şeklinde (alt alta) okunur ve anlaşılır bir şekilde, yaptığımız spor miktarı ve aldığımız sıvı miktarıyla birlikte yazacağız. Diğer arkadaşlarımızın menülerinede bilgimiz ölçüsünde yorum yapmamız gerekiyor.

Şimdilik aklımda bunlar var, sormak istediğiniz her türlü soruyu sorabilirsiniz. Ben yada takımda tecrübeli diğer arkadaşlar sizlere bir şekilde yardımcı olacaklardır.

Kızlar ben şimdilik çıkıyorum. Bugün mesajlar lafraise (Ecem) isimli arkadaşa atılıyor. Herkese iyi geceler. Öpüyorum kocaman.

Not: Yarın yeni mesaj listesini yayınlarım.

Gul ayni yazarin bin muhtesem gunes isimli bir kitabi var. Aslinda o da cok guzel, ama baya ayni tarzda ve ucurtma avcisi cok cok guzel oldugu icin onun golgesinde kalabiliyor. Ama yine de tavsiye ederim.

Bir de 'Sen Dunyaya Gelmeden' isimli bir kitap var. Onu da tavsiye ederimm

menün süper ama misafirlikte bence meyve yeme

.
yemedim zaten bol bol cene calmadan zaman olmadi

Teşekkürler Beril ya durup durup okurum ben yazını :) İnan şuan gaza gelmişim inşallah 2 ay yapsam yeter sonra yeme alışkanlığım da değişir ama hep diyetlerim 1 ayı geçememiş
ne mutlu bana seni gazladimsa
sen diyetine ikkat et ben sana daha ne coskular veririm
Selam kızlar ben geldim. İşten çıkışta alışverişe gittim cici cici şeyler aldım O yüzden geciktim biraz. Geçmişe bakayım dicem ama umarım bitirebilirim.
oooooooo gule gule eskit canim
yok vazgectim eskitmeden minisimi dogur sen bende onun o yamuk yumuk ayyuzune kurban olayim
ya bu meyve cerez falan yazma eskiyi unut benim canim ister bak oram buram siser yawwwwwwww
afiyettt olsunnnnnnnn
bugün ve yarın bende degil mi mesajlar ben mi karıstırdım bu hafta pek bi karısık oldu zaten kaptan cözer :)
ya ben listeyi eklememisim de
yok be gulum bir can tasiyan anneye sirinlik yapmadim gercegi soyledim cok hos bir hamissin sen
betulun yaziyi gorunce soklandim ama sonra o yanlis anladi diye dusundum buyutulmezzzzzzzzzzzz
yaptirdim ama solaryuma pek iyi bakmadilar birde beyaz giydim sanki goze sokar gibi amannnnnnnnn
olsun bananeeeeeeeeee
vallahi tombis ellerede yakisiyor boyle kipkirmizi gel beni isir dedirten ojelerle super olur
ama ben bugun frenclettim

sok birseyler bulamazsin bu sayfada canim dikkatli yiyoruz yada yemeye calisiyoruz
birde hareket yaniiiiiiiiiii

gelebildin be canim gozum topikte seni aradiiiiiiiiiiiiiiii
patates haslama idi yemegide cok erken yedim sonra leslieye guvendim ama 23 dakika yaptim sadece bitiremedim asagi anneme gittik
takiliyom tatliskom benim

keske aksam yazmasaydin ben cok etkileniyorum bu haberlerden aksamlari habere bile bakmiyorum artik hele sabah bir muge anli var beni dunyadan tiksindiriyor akrabalardan usandiriyor
allah yardimcisi olsun aciiiiiiiiiiiii

Kızlar ben şimdilik çıkıyorum. Bugün mesajlar lafraise (Ecem) isimli arkadaşa atılıyor. Herkese iyi geceler. Öpüyorum kocaman.

Not: Yarın yeni mesaj listesini yayınlarım.

iyi geceler biraz dikkat et artik kendine bak iyiden iyiye agirlasti bebisimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…