Kızlar yaaa bugün kötü bişey oldu. İş yerinden bir arkadaşımda hamileydi. 24 haftalık. Bugün bana bebeğin hareketlerini hissetmediğini söyledi. Bende ultrason çekilen yerde çalışıyorum. Doktordan rica ettik ultrasonla baktığı bebeğe. Bebeğin kalbi atmıyordu. Bizim doktor atmıyor demedi ama kalp atışı çok yavaş hemen doktoruna git dedi. Meğer bebek bikaç gün önce ölmüş karnında. Çok üzüldüm. İnsan çok yakınında böyle şeyler yaşayınca kötü oluyor. Bende artık kendimi yormamaya daha çok dikkat edeceğim. Allaha şükür benim ki kıpır kıpır sürekli. Allahım kimseye yaşatmasın öyle sorunlar.
Selam canım hoşgeldin. Ben sana kurallarımızı yazayım. Eğer kurallar senin için uygun olursa okuyup kabul ettiğine dair geri bildirim yapman gerekiyor.
13.TAKIM KURALLARIMIZ
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazeretiolmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o haftaizinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse buradaolmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatliyolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
bu leslie bacim cani sikildikca yuruyus cikarmis ne cok yuruyusu var yawwwwwwww
ben 3 tanesine baktim bugune kadar ama en cok o geriye sayan bir saat varya onu sevdim
dunde ayni hareketlerin bir grupla yapilani var cok sikildim saati aradim durdummmmmm
bu arada 5 mile i buldum 68 dakika yarin ins.deneyim yazarim
teşekkürler canım hoşbulduk inşş hoş hoş gideriz kiloar herkesten yavaş yavaş gider...
hoşgeldin canımmmmmm ....
Hoşgeldin Tuğba'cım seni yeniden burda görmek çok güzel. Özlettin iyice kendini.Ben bugün ki menünü beğenmedim. Aslında menüde bişey yok ama biz senin kitap gibi menülerine alıştığımız için bu bana tuhaf geldi. Yarın görüşmek üzere bol bol dinlen.
Kızlar yaaa bugün kötü bişey oldu. İş yerinden bir arkadaşımda hamileydi. 24 haftalık. Bugün bana bebeğin hareketlerini hissetmediğini söyledi. Bende ultrason çekilen yerde çalışıyorum. Doktordan rica ettik ultrasonla baktığı bebeğe. Bebeğin kalbi atmıyordu. Bizim doktor atmıyor demedi ama kalp atışı çok yavaş hemen doktoruna git dedi. Meğer bebek bikaç gün önce ölmüş karnında. Çok üzüldüm. İnsan çok yakınında böyle şeyler yaşayınca kötü oluyor. Bende artık kendimi yormamaya daha çok dikkat edeceğim. Allaha şükür benim ki kıpır kıpır sürekli. Allahım kimseye yaşatmasın öyle sorunlar.
gelebildin be canim gozum topikte seni aradiiiiiiiiiiiiiiii
Kizlar ben cikiyorum simdi uyuycam
Keyfim kacikk
Pazar acik bufe kahvalti, arkasindan arkadasimiza bebek gormeye gittik, aksaminda da akraba toplantisi vardi.
Bugun de Samsundan abimlrr gelmisti, onlarla..aksam dayimlar, yengemin annesi s de geldi ikramlar havada ucustuu. Yarin da arkadasima kahvaltiya gidiyorum. İki gundur hepsinden yedim. Kotu yaptim, ama bir baslayina frenleyemiyor insan.
Neyse yarin sabh ugrarim gitmedenn
İyi gecelee herkesee
Kizlar ben cikiyorum simdi uyuycam
Keyfim kacikk
Pazar acik bufe kahvalti, arkasindan arkadasimiza bebek gormeye gittik, aksaminda da akraba toplantisi vardi.
Bugun de Samsundan abimlrr gelmisti, onlarla..aksam dayimlar, yengemin annesi s de geldi ikramlar havada ucustuu. Yarin da arkadasima kahvaltiya gidiyorum. İki gundur hepsinden yedim. Kotu yaptim, ama bir baslayina frenleyemiyor insan.
Neyse yarin sabh ugrarim gitmedenn
İyi gecelee herkesee
cd si yokmuscdsini mi aldın linkini mi buldun
inşalllah canım..
Hoşbulduuuuummmmmm gül'cüm
Balım ya haklısın ama aceleden öyle yazıverdim :44:Bugünkü menüm yine eski formatta olcak
Sizleri yeniden görmek de çok ama çok güzel
İnna lillah ve inna ileyhi raciun.. Allah'tan geldik ve yine Allah'a döndürüleceğiz..
Üzücü bir olay gerçekten, zor bir imtihan.. Ama derdi veren Allah sabrını da verir. Bize düşen o acılı anne için sabır dilemektir artık. O minik bebek de cennete uçmuş, anne ve babasını bekliyordur orada.. Bir gün mutlaka kavuşacaklar..
Gördüm beriliiiiim gördüm beni sormuşsun merak etmişsinBiz ecemimle haberleşiyorduk sağolsun sizden takımdan da haberler verdi bana.. Çok özledim sizi ama bu sabah konuştuk babamlarla yarın sabah yazlığa gidebilirmişsiz gidersek de pazara kadar kalırız orda telefonum internete girmiyor artık ama yapmaya çalışcam bişeyler kuzenimin telefonunu ödünç alabilirim belki orda internete girebilmek için. kilo bildirimini zaten muhakkak yaparım da gün içinde de sizlerle olmak istiyorum. 2 gün de olsa uzak kalmak çok kötüydü
cd si yokmus
ben linkini buldum
ginemi gidiyon yawwwwwwwww
hazirandan sonrada sen beni bekleersin burda
bende akarim alemlere gorursun beriliskon nerelerdeee
GÜNAYDİN
Gününaydin Günaydin
yürekyaram tektanem
Günaydin
Canimin icinde ben gibi yasayan
Günaydin
Gözümü actigimda aklima düsenim
Günaydin
Seviyorum derken yüregimi titretenim
Günaydin
Dün yasamimda yokken hic olmuslardayken ben
Günaydin
Bu günümü bana veren türkü sözlüm
ceylan gozlum gunaydin
sabah bana gelen bir mesajjjjjjjj bende benim tektanelerimle paylasayim dedim
[ı]sen bi 55 ol ondan sonra korumaya başlarsın. Gerçi az kaldı sayılır ama hala takımdasın.
[/ı]
[ı]teşekkür ederim beril'cim o senin şirinliğin. Bugün daha şirin oldum yeni ciciler aldım
[/ı]
[ı]hoşgeldin büşra'cım çok geç oldu ama :26:
[/ı]
[ı]inşallah en kısa zamanda alışacaksın canım. Bizde yavaş yavaş çözdük zaten
[/ı]
[ı]ismi beğenmene evindim canım. Dediğim gibi ben su değilde sena olsun istedim ama su fikride eşimindi. Yavaş yavaş bende ısınıyorum. çünkü gülce ismi çok hoşuma gidiyor. Hamilelik içinde teşekkür ederim. Bugün aynada kendime uzun uzun bakma fırsatı buldum ve karnım çok hoşuma gitti. çünki çok kilo almamışım kendime. Göbeğim önde top gibi duruyor
Kkaçamaklar içinde sana napmalı bilemedim. 15 şubata 11 gün kaldı
[/ı]
[ı]öğle hiç olmamış canım. Onun haricinde güzel. Artık bu kaçamaklar dur demen lazım yoksa kilo vermen çok zor.
[/ı]
[ı]yanlış anlamışsın sen beril'cim. Bende önce yanlışlıkla 4 dilim yazacağı yerde 4 tane yazmış zannettim. Bir kişinin 4 ekmek yemesini hayal edemiyorum. Betül de öyle zannetmiş. O yüzden söylemiş. Kötü bişey yok yani
[/ı]
[ı]hoşgeldin canım ama biliyorsunuz ki henüz deneme süresindesiniz. O yüzden paylaşım konusuna daha çok önem vermeniz lazım.
[/ı]
ya kızlar şu dkya kadar kimler ne kadar kilolar verdi nasıl gidiyor neler yapıyosunuz diyet anılarınızı yazsanız ben iice gaza gelsem süper olur.
[sıze=3]günaydın arkadaslar bu cahillik başa bela derler ya, bende aranıza yenı katıldım. Nereye yazacagımı ve bana gelen cevapları göremediğim için cevapda veremedım.sizlerden özür diliyorum ama öğrenecem inş.ben sakaryadan katılıyorum.38 yasındayım.3 cocuk annesiyim.1.60 boyundayım 84 kilodayım daha doğrusu bir hafta öncesi 84 düm şimdi 82 700 geliyorum. Piskolojim bozuk olduğu dönemlerde hep yedim hem ağladımHem yedim bir gün bir baktımki 70 kilodan 84 kiloya cıkmışım buna dur deme zamanı gelmışte gecmıştı Sizlerle benı arkadasım sağolsun tanıştırdı inş bundan sonra hep birlikde fit bayanlar olacagız kıskananlar catlasın .diyete bir hafta öncesi baslamıştım.fakat size cumartesı günü katıldım.inş bundan sonra her zaman katılmaya çalışacagım. [/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?