Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu leslie bacim cani sikildikca yuruyus cikarmis ne cok yuruyusu var yawwwwwwww
ben 3 tanesine baktim bugune kadar ama en cok o geriye sayan bir saat varya onu sevdim
dunde ayni hareketlerin bir grupla yapilani var cok sikildim saati aradim durdummmmmm
bu arada 5 mile i buldum 68 dakika yarin ins.deneyim yazarim

Son düzenleme:

Ayyy allah sabır versin arkadasına okurken ben cok kötü oldum ögrendiginde nasıl dayanır.. ne hayaller ümitlerle bekliyordu evladını kim bilirr allah sabır versin cok cok zor ( umarım hemen kendi doktoruna gitmistirr

burdaki 7.maddenin uygulandigi oldumu ben hic rastlamdim da
yoksa kaptanin insafinami bagliiiiiiiii

cdsini mi aldın linkini mi buldun

Kizlar ben cikiyorum simdi uyuycam
Keyfim kacikk
Pazar acik bufe kahvalti, arkasindan arkadasimiza bebek gormeye gittik, aksaminda da akraba toplantisi vardi.
Bugun de Samsundan abimlrr gelmisti, onlarla..aksam dayimlar, yengemin annesi s de geldi ikramlar havada ucustuu. Yarin da arkadasima kahvaltiya gidiyorum. İki gundur hepsinden yedim. Kotu yaptim, ama bir baslayina frenleyemiyor insan.
Neyse yarin sabh ugrarim gitmedenn
İyi gecelee herkesee

teşekkürler canım hoşbulduk inşş hoş hoş gideriz kiloar herkesten yavaş yavaş gider...

inşalllah canım..

hoşgeldin canımmmmmm ....

Hoşbulduuuuummmmmm gül'cüm

Balım ya haklısın ama aceleden öyle yazıverdim :44:Bugünkü menüm yine eski formatta olcak
Sizleri yeniden görmek de çok ama çok güzel

İnna lillah ve inna ileyhi raciun.. Allah'tan geldik ve yine Allah'a döndürüleceğiz..
Üzücü bir olay gerçekten, zor bir imtihan.. Ama derdi veren Allah sabrını da verir. Bize düşen o acılı anne için sabır dilemektir artık. O minik bebek de cennete uçmuş, anne ve babasını bekliyordur orada.. Bir gün mutlaka kavuşacaklar..

gelebildin be canim gozum topikte seni aradiiiiiiiiiiiiiiii

Gördüm beriliiiiim gördüm beni sormuşsun merak etmişsin Biz ecemimle haberleşiyorduk sağolsun sizden takımdan da haberler verdi bana.. Çok özledim sizi ama bu sabah konuştuk babamlarla yarın sabah yazlığa gidebilirmişsiz gidersek de pazara kadar kalırız orda telefonum internete girmiyor artık ama yapmaya çalışcam bişeyler kuzenimin telefonunu ödünç alabilirim belki orda internete girebilmek için. kilo bildirimini zaten muhakkak yaparım da gün içinde de sizlerle olmak istiyorum. 2 gün de olsa uzak kalmak çok kötüydü

Aman güzelim aman bu gidişe bi dur de geçen hafta gayet iyiydin bak, bu hafta da öyle olsun. Bugün de dahil 3 gün kaldı tartıya, toparlarsın. Gittiğin yerlerde az yemeyi başaramasan bile düşük kalorili şeyleri tercih et en azından. Mesela kızartma olan hiçbişeyi ve şekerli şeyleri yeme ama ne bilym sebze veya yeşillikle yapılmış bişy varsa onları tercih et yine çok ye. O şekilde atlat bugünü de.

İyiliğin için... Öpüyorum seni

He bu arada.. Keyfinin kaçmasını da istemeyiz. Tamam bu duruma üzülmen hata yaptığının farkında olduğunu gösterir güzel ama dikkat et "battı balık yan gider" e dönmesin sonradan bu keyifsizlik.. Tamam mı balım. Bugünden, şu andan itibaren toparla kendini. Sporunu da eksik etmezsen canını sıkacak bişey yoook

Daha bi "günaydın canlarıııııııııııımmmm" diyemeden çenem düştü
Günaydın canlarıııım hepinize

Geçmişi okuyabildiğim kadarıyla okudum. Özellikle aramıza yeni katılan arkadaşları tanıyabilmek için.. Bu arada baya bi kalabalık olmuşuz

Bi de kendimi onlara kısaca tanıtayım; ismim Tuğba. 21 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum. Üniversite son sınıf öğrencisiyim. Betül gibi ben de Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden mezun olacağım inşallah. Umarım hepiniz için burası hayırlı olur, inşallah güzel bir motivasyonla hedef kilonuza ulaşırsınız.

cdsini mi aldın linkini mi buldun
cd si yokmus
ben linkini buldum

ginemi gidiyon yawwwwwwwww
hazirandan sonrada sen beni bekleersin burda
bende akarim alemlere gorursun beriliskon nerelerdeee

GÜNAYDİN

Gününaydin Günaydin
yürekyaram tektanem
Günaydin
Canimin icinde ben gibi yasayan
Günaydin
Gözümü actigimda aklima düsenim
Günaydin
Seviyorum derken yüregimi titretenim
Günaydin
Dün yasamimda yokken hic olmuslardayken ben
Günaydin
Bu günümü bana veren türkü sözlüm
ceylan gozlum gunaydin

sabah bana gelen bir mesajjjjjjjj bende benim tektanelerimle paylasayim dedim

Son düzenleme:
cd si yokmus
ben linkini buldum

ginemi gidiyon yawwwwwwwww
hazirandan sonrada sen beni bekleersin burda
bende akarim alemlere gorursun beriliskon nerelerdeee

Bu bi tehdit miiii bulurum seni ben alemlerde

bi de o linki istiyorum :)​

maşallah maşallah günaydın melek berilim

bu mesaja bir cevap bekliyorum acil yanindan
tombul kankistolarim
hergun spor yapiyorum bilindigi uzere
kesintisiz 6.5 seviyesinde 1 saat kesintisiz yuruyus ve son zamanlardada aksamlari 48 dakikalik leslie ablamla yuruyorum
bacaklarim taslasti gobekte gitti sayilir eskiye gore ama.....................
sabah bir tartiliyim dedim sonuc beni mutlu etmedi
gulcin bana cok spor yapinca kas agirlasir tartida gorunmez demisti hatta persembeleri hic spor yapma cumaya tartida gorursun sonucu demisti
bu konuda ne dusunuyorsunuz?
tarti oncesi gun spor yapmak tartiya nasil yansiyor

birde lutfen kacamak yapmayinnnnnnnnnnnn
takim olarak etkileniyoruz cumalari
gecen haftaki sonuc guzeldi ama izinliler nedeniyle gerilerde yer aldik
lutfen bu hafta duzene girelim birde bu kacamak mesajlari benim motivasyonumu bozuyor
bende yaptim kacamak yapmadim degil ama yeminle cuma tartisina kadar o 4 gun resmen spor ve su manyagi olmustum
bu yazilanlar lutfen kisisel alinmasin ben sadece dusuncelerimi yazmak istedim
belki hata bile ettim ama yazdim

bugunu temizlik gunu ilan ettim
kizlarin gittiginden beri hic bir yere elimi surmedim utu dag olduuuuuuuuu
bitince yuruyusumude yapar gelirim insalla
h

canım yaa doğru diyosun ama ben biraz kalori hesabı yapıyorum eğer kalorilerimi aşmamışsam o gün böyle kaçamaklar yapabiliyorum. Bence kalori sayımı kilo vermede çok etkili bide akşamları hafif geçirmek yada es geçmek çok etkili denendi tavsiye edilir.

ya kızlar şu dkya kadar kimler ne kadar kilolar verdi nasıl gidiyor neler yapıyosunuz diyet anılarınızı yazsanız ben iice gaza gelsem süper olur.

canım hoşgeldin aramıza ben 2 sene önce 80 kiloyla doğum yaptım ve şuan 57,5 kiloyum hedefim 53 aslında 55 te yeter ama 2 kilo pay bırakıyorum kaçamaklara.
çok yavaş verdim ama bi diyet uygulamadım bazı alışkanlıklarımı değiştirdim okadar en etkili olansa akşam yemeğinden sonra bişey yememek yada hiç akşamları yemek yememek bende çok etkili oldu bide ekmeği kesmek yada sadece sabah ve öğlen yemek.

Günaydın arkadaslar bu cahillik başa bela derler ya, bende aranıza yenı katıldım. nereye yazacagımı ve bana gelen cevapları göremediğim için cevapda veremedım.sizlerden özür diliyorum ama öğrenecem inş.ben sakaryadan katılıyorum.38 yasındayım.3 cocuk annesiyim.1.60 boyundayım 84 kilodayım daha doğrusu bir hafta öncesi 84 düm şimdi 82 700 geliyorum. piskolojim bozuk olduğu dönemlerde hep yedim hem ağladım hem yedim bir gün bir baktımki 70 kilodan 84 kiloya cıkmışım buna dur deme zamanı gelmışte gecmıştı sizlerle benı arkadasım sağolsun tanıştırdı inş bundan sonra hep birlikde fit bayanlar olacagız kıskananlar catlasın.diyete bir hafta öncesi baslamıştım.fakat size cumartesı günü katıldım.inş bundan sonra her zaman katılmaya çalışacagım.

Selam kızlar günaydın dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
peynir+zeytin+salça (hepsi ölçülü merak etmeyin)

ara form çay

öğle
1 adet tavuk but derisiz
1 dilim ekmek+cacık

ara yarım elma

akşam
eşimin sucuklu pilavından + yoğurt

1 bardakta tek şekerli çay içtim misafirlerim hala burdalar o yüzden paylaşımlarımda az

hoşgeldin canım aramıza umarım hedefine ulaşırsın

Bugünkü sabah kavaltımda 3 tane ızgarada közlenmiş taze biber.4 yeşil zeytin.birbucuk dilim kepek ekmeği birazcık lor peynir.ve şekersiz cay içtim.inş yannış diyet yapmıyorumdur.:44: ama karnım doyuyo çok şükür.:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…