Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım çıktı anlatana kadar, ama çok istekli Arzucuğum eminim yapar ve başarılı olucaktır..Kardeş takımım arkadaşımı sevin olur mu Bu arada ben 5. takıma 10 gün önce dahil oldum, herkese başarılar diliyorum.

.

AAA gamzemde yazmış bana oleyyy çok mutlu oldum bugün.mutlu oldummu dahada yemek yemem mutluluk yetiyo valla kızlar bana ben üzüldümmü yemek yiyorum ne manyak piskolojım varsa artık

AAA gamzemde yazmış bana oleyyy çok mutlu oldum bugün.mutlu oldummu dahada yemek yemem mutluluk yetiyo valla kızlar bana ben üzüldümmü yemek yiyorum ne manyak piskolojım varsa artık

Arkadaşım burayı okur ve yorumlara katılırsan, diyetinde çok daha başarılı olursun ve kaçamak yapmazsın hiççç

.

Benm hic oyle spor kariyerim olmadi ama yine de cevap vereyim:))

Bazi arkadaslar benzer durumlarla karsilasmisti. Ama sikilasmak da onenli senin dedigin gibi o yuzden tartida cok belli olmamasi sorun degil bence
Amaaa onemli olan nokta bence su, hep bu kadar spor yapabilecek misin?
Sporu cok fazla yapip sonra birakinca vucut deforme olmaya basliyor tekrar

Kacamaklar konusuna gelince kisisel algilamayin yazmissin ama ben kisisel algiladim cunku masallah takimda benden baska kimse yok galiba su an diyeti bozmus olann
Ama kisisel algiladim derken bu bir sorun degil vunku kesinlikle haklisinnn.
Toparliycamm. Bugun tartildim ben de cok fazla artidayimm. 3 gunde ne kadarini telafi edebilirjm bilmiyorum ama calisicamm

Aynen oyle yapicam Tugbacimm
Destegin icin sagoll <3
simdi yoldayimm
Sabah gec kalkmistim, su icip agzima bir lokma peynir atip ciktimm
Orda da dikkat edicemm, baktim hepsi kalorili syler yogurt ister onu yerim:)) zaten masada kahvaltiliklar da olabilirr tam bilmiyorum
Aksama da yengemin dogumgunu evde yas pasta olcak ama yemeyecgimm
Size sozz.

Aksami kesinlikle hafif gecirmek cok etkili oluyor ve erken saatte yemegi bitirp sonrasinda da dedigin gibi bir sey yememek
Bol su icmelisinn bir de
Spor da eklersen super olurr

Gunaydin Arzu
Hosheldin tekrarr
Bizim sana yazdigimiz cevaplari gormen icin son yazdigin mesajdan itibaren gecmisi okuman lazimm
Cok onemli bir nokta buu
Ebru yani takim kaptanimiz Laydline 2-3 sayfa omcesinde yeni katilan arkadaslarin yapmasi gerekenleri daha dogrusu bilmesi gerekenleri yazdi

Sucuklu pilav biraz muzur duruyor
Ne kadar yedin?

Yediklerin kahvalti icin iyi Arzu
Ama mesela menumuzu boyle degil butun ogunleri yukarda Ebrunun yazdigi gibi paylasiyoruzz

Sabah+Ögle
2 siyah zeytin
1 tatlı k krem peynir
1.5 d. kızarmıs ekmek
bir lokmacık ekmegin üstüne bal

ara
3 ceviz

Aksam
5 yk ciger sote
1 d. ekmek
4 yk yogurt

1.5 lt su
100 ip atladım
100 mekik
afiyet olsun kuzu ya menün yine süper:)

menülerini alt altta yazsan daha dikkat çekici ve okunaklı olur canım.menün güzel afiyet olsun yalnız patatesi akşam menülerinde yememeye dikkat et:)
afiyet olsun hemşom sporu hiç terketmiyorsun maşallah.patates günüydü herhalde:)

afiyet olsun.bence turşu yeme malum tuzlu oluyor:) zaten hepimizn en büyük sorunu oydu sanırım akşam çayıyla atıştırmalar bende çok yapardım ama artık dikkat dikkat:)o alay edenler cevbını alacaklar merak etme:)

afiyet olsun.mkarna olmamış :)çünkü ekmekte fazla olmuş. ben kaptn ebrudan en çok o konuda uyarı alrıdım makarnayı tamamen çıakrdım hayatımdan:)

hoşgeldin ortim ya. gitme sakın bir yere bak bu hafta ben azimliyim sporumada başladım birlikten kuvvet doğar ona göre:)

çok zor bir durum ya.benim eltimin de karnında bebeği 1 hafta ölü kalmış artık anneyi zehirlemeye bşalamıştıki zor kurtardılar 2 defa ameliyat geçirdi allah kimseye vermesin zor bir durum.
hoşgeldin canım ben nermin 29 yaşındayım 2.5 yaşında kızım var hemen heemn 10 aydır takımdayım.inşallah hedefine azimle ulaşırsın.

menüleriini akşamları yada bir sonraki gün toplu halde yazarsan daha iyi olur canım.arkadaşlarda menün konusunda sana yorum yapavcaklardır.

Kizlarmisafirler gelmeden bi giriyim dedim ev pasta borek dolu suan insallah yemem yaaaa neyse misafirler gitsin hemen gelicem optummm hepinizi

bazen böyle durumlar hepimizde olabiliyor betülcüğüm ortama ayak uydurmak zorunda kalıyoruz her ne kadar uymamamız gereksede.canını sıkma sen telafi edersin...:)

Ben toparlanmayacak bisey oldugunu sanmıyorum 100 de olsa 200 de olsa gr gitsin yeter ki duraksamasın burda takım sorumlulugu bir yana kendi motivasyonumuz düsmesin yeter.. motivasyonun düsmedigi sürece zaten takıma faydan olur 3 gün var olmayacak sey degil..

cd si yokmus
ben linkini buldum

ginemi gidiyon yawwwwwwwww
hazirandan sonrada sen beni bekleersin burda
bende akarim alemlere gorursun beriliskon nerelerdeee

bendee linkini istiyorummm bulamadımmm ki benn

senin taktik seninkine yarıyorda bizimkine sökmüyor valla.bende bazen gittiğimz yerde beğendiğim bir şey olursa diyorum ama bakıyor sadece sonrada dönüp gidiyor:)gerçi bende pek üstelemem olursa olur olmazsa kalır

burdaki 7.maddenin uygulandigi oldumu ben hic rastlamdim da
yoksa kaptanin insafinami bagliiiiiiiii
sanırım 3 hafta üst üste kilo vermeme gibi bir durum söz konusu olmadı genelde 2 hafta en fazla kilo verememe oluyor sanra veriliyor zaten...

tatlı hemşo.sendemi sürekli tartılanlardansın spor yapıp tartılma fazla çıkarsın zaten:)
ayrıca bir dene bakalım perşembe günü spor yapma cumaya nasıl çıkacaksın.

Kızlar dünkü mesaj sayılarını kaptanımız Ebru ve Beril dısında kimse göndermedi biliyorsunuz ki artık günlük olarak mesajlar yayınlanıyor 2 günde 1 degil..

dünkü menüm
aç karnına 1 fincan kekik çayı
sabah:1 tane közlenmiş biber,peynir,5 adet zeytin,2 çatla sahanda yumurta,2 kaşık pekmez 2 dilim ekmek 1 fincan yeşil çay
ara:1 kuru incir 1 fincan yeşil çay
öğlen.1 elma 1 greyfurt
ara:1 kuru incir
yemekten önce.1 fincan kekik çayı
akşam:1 tabak karınbahar yemeği,2 kaşık bulgur pilavı ve salata
3 litre su
30 dakika bisiklet
100 mekik

valla canım ne yalan söylüyeyim 1 porsiyona yakın yemişimdir hemde aceleyle misafirim gelicekte kociş hazırlamış sofrayı hemen yedim kalktım olmasa olurdu ama oldu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…