Günaydın arkadaslar bu cahillik başa bela derler ya, bende aranıza yenı katıldım. nereye yazacagımı ve bana gelen cevapları göremediğim için cevapda veremedım.sizlerden özür diliyorum ama öğrenecem inş.ben sakaryadan katılıyorum.38 yasındayım.3 cocuk annesiyim.1.60 boyundayım 84 kilodayım daha doğrusu bir hafta öncesi 84 düm şimdi 82 700 geliyorum. piskolojim bozuk olduğu dönemlerde hep yedim hem ağladımhem yedim bir gün bir baktımki 70 kilodan 84 kiloya cıkmışım buna dur deme zamanı gelmışte gecmıştı sizlerle benı arkadasım sağolsun tanıştırdı inş bundan sonra hep birlikde fit bayanlar olacagız kıskananlar catlasın .diyete bir hafta öncesi baslamıştım.fakat size cumartesı günü katıldım.inş bundan sonra her zaman katılmaya çalışacagım.
hoşgeldin canım aramıza umarım hedefine ulaşırsın[/QAY çok sevindim çok şükür bir cevap görebildim.tşk ederım hoşbulduk inş hep birlikde hedefimize ulaşırız inş bir daha kilo almayız.
hoşgeldin canım aramıza umarım hedefine ulaşırsın[/QAY çok sevindim çok şükür bir cevap görebildim.tşk ederım hoşbulduk inş hep birlikde hedefimize ulaşırız inş bir daha kilo almayız.
Aslında gerisini okusan, hep cevap var arkadaşımsen bize gelince ben hepsini öğreticem canım arkadaşım
.
Canım çıktı anlatana kadar, ama çok istekli Arzucuğumeminim yapar ve başarılı olucaktır..Kardeş takımım arkadaşımı sevin olur mu Bu arada ben 5. takıma 10 gün önce dahil oldum, herkese başarılar diliyorum.
.
AAA gamzemde yazmış bana oleyyy çok mutlu oldum bugün.mutlu oldummu dahada yemek yemem mutluluk yetiyo valla kızlar bana ben üzüldümmü yemek yiyorum ne manyak piskolojım varsa artık
TEMEM arkadaşımsenı seviyorum gamzelim
bu mesaja bir cevap bekliyorum acil yanindan
tombul kankistolarim
hergun spor yapiyorum bilindigi uzere
kesintisiz 6.5 seviyesinde 1 saat kesintisiz yuruyus ve son zamanlardada aksamlari 48 dakikalik leslie ablamla yuruyorum
bacaklarim taslasti gobekte gitti sayilir eskiye gore ama.....................
sabah bir tartiliyim dedim sonuc beni mutlu etmedi
gulcin bana cok spor yapinca kas agirlasir tartida gorunmez demisti hatta persembeleri hic spor yapma cumaya tartida gorursun sonucu demisti
bu konuda ne dusunuyorsunuz?
tarti oncesi gun spor yapmak tartiya nasil yansiyor
birde lutfen kacamak yapmayinnnnnnnnnnnn
takim olarak etkileniyoruz cumalari
gecen haftaki sonuc guzeldi ama izinliler nedeniyle gerilerde yer aldik
lutfen bu hafta duzene girelim birde bu kacamak mesajlari benim motivasyonumu bozuyor
bende yaptim kacamak yapmadim degil ama yeminle cuma tartisina kadar o 4 gun resmen spor ve su manyagi olmustum
bu yazilanlar lutfen kisisel alinmasin ben sadece dusuncelerimi yazmak istedim
belki hata bile ettim ama yazdim
Aman güzelim aman bu gidişe bi dur degeçen hafta gayet iyiydin bak, bu hafta da öyle olsun. Bugün de dahil 3 gün kaldı tartıya, toparlarsın. Gittiğin yerlerde az yemeyi başaramasan bile düşük kalorili şeyleri tercih et en azından. Mesela kızartma olan hiçbişeyi ve şekerli şeyleri yeme ama ne bilym sebze veya yeşillikle yapılmış bişy varsa onları tercih et yine çok ye. O şekilde atlat bugünü de.
İyiliğin için... Öpüyorum seni
He bu arada.. Keyfinin kaçmasını da istemeyiz. Tamam bu duruma üzülmen hata yaptığının farkında olduğunu gösterir güzel ama dikkat et "battı balık yan gider" e dönmesin sonradan bu keyifsizlik.. Tamam mı balım. Bugünden, şu andan itibaren toparla kendini. Sporunu da eksik etmezsen canını sıkacak bişey yoook
Aksami kesinlikle hafif gecirmek cok etkili oluyor ve erken saatte yemegi bitirp sonrasinda da dedigin gibi bir sey yememekcanım yaa doğru diyosun ama ben biraz kalori hesabı yapıyorum eğer kalorilerimi aşmamışsam o gün böyle kaçamaklar yapabiliyorum. Bence kalori sayımı kilo vermede çok etkili bide akşamları hafif geçirmek yada es geçmek çok etkili denendi tavsiye edilir.
canım hoşgeldin aramıza ben 2 sene önce 80 kiloyla doğum yaptım ve şuan 57,5 kiloyum hedefim 53 aslında 55 te yeter ama 2 kilo pay bırakıyorum kaçamaklara.
çok yavaş verdim ama bi diyet uygulamadım bazı alışkanlıklarımı değiştirdim okadar en etkili olansa akşam yemeğinden sonra bişey yememek yada hiç akşamları yemek yememek bende çok etkili oldu bide ekmeği kesmek yada sadece sabah ve öğlen yemek.
Gunaydin ArzuGünaydın arkadaslar bu cahillik başa bela derler ya, bende aranıza yenı katıldım. nereye yazacagımı ve bana gelen cevapları göremediğim için cevapda veremedım.sizlerden özür diliyorum ama öğrenecem inş.ben sakaryadan katılıyorum.38 yasındayım.3 cocuk annesiyim.1.60 boyundayım 84 kilodayım daha doğrusu bir hafta öncesi 84 düm şimdi 82 700 geliyorum. piskolojim bozuk olduğu dönemlerde hep yedim hem ağladımhem yedim bir gün bir baktımki 70 kilodan 84 kiloya cıkmışım buna dur deme zamanı gelmışte gecmıştı sizlerle benı arkadasım sağolsun tanıştırdı inş bundan sonra hep birlikde fit bayanlar olacagız kıskananlar catlasın .diyete bir hafta öncesi baslamıştım.fakat size cumartesı günü katıldım.inş bundan sonra her zaman katılmaya çalışacagım.
Sucuklu pilav biraz muzur duruyorSelam kızlar günaydın dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
peynir+zeytin+salça (hepsi ölçülü merak etmeyin)
ara form çay
öğle
1 adet tavuk but derisiz
1 dilim ekmek+cacık
ara yarım elma
akşam
eşimin sucuklu pilavından + yoğurt
1 bardakta tek şekerli çay içtim misafirlerim hala burdalar o yüzden paylaşımlarımda az
Bugünkü sabah kavaltımda 3 tane ızgarada közlenmiş taze biber.4 yeşil zeytin.birbucuk dilim kepek ekmeği birazcık lor peynir.ve şekersiz cay içtim.inş yannış diyet yapmıyorumdur.:44: ama karnım doyuyo çok şükür. :
afiyet olsun kuzu ya menün yine süper:)Sabah+Ögle
2 siyah zeytin
1 tatlı k krem peynir
1.5 d. kızarmıs ekmek
bir lokmacık ekmegin üstüne bal
ara
3 ceviz
Aksam
5 yk ciger sote
1 d. ekmek
4 yk yogurt
1.5 lt su
100 ip atladım
100 mekik
menülerini alt altta yazsan daha dikkat çekici ve okunaklı olur canım.menün güzel afiyet olsun yalnız patatesi akşam menülerinde yememeye dikkat et:)Kizlar bu aksam veyarina misafir cikti bana o yuzden hemen menumu yazip kacicam sabah bi tane haslsnmis yumurta 3 adet zeytin cok az peynir maydonoz ogle tavuk izgara( ufak biparc) salata aksam 3 yemek kasigi patates bi kase yogurt hepinizi seviyorum iyi aksamlar
afiyet olsun hemşom sporu hiç terketmiyorsun maşallah.patates günüydü herhalde:)menumu yazayim hanimlar aksam giremeyebilirim asagi gidecem
mesajlari bana atabilirsiniz bu hafta
menu
sabah
2 ceviz+1 haslama yumurta+yarim mandalin
ogle
2yk tantuni+bir cop sis+salata ayran
aksam
salata+brokoli haslamasi+bir kucuk haslama patates+yogurt
misafirlikte belki biraz meyve ama belki
spor leslie 5 mil(yatmadan yapiyorum dusa gidiyorum cok rahatlatiyor)
1 saat yuruyus
afiyet olsun.bence turşu yeme malum tuzlu oluyor:) zaten hepimizn en büyük sorunu oydu sanırım akşam çayıyla atıştırmalar bende çok yapardım ama artık dikkat dikkat:)o alay edenler cevbını alacaklar merak etme:)Bugünkü menüm
Sabah:
Brokoli havuç haşlama tavuk göğsü yoğurt ( yuh demeyin egeada diyeti yapayım dedimdi)
Öğlen:
Bi simit 1 dilim tam tahıllı ekmek ezme yoğurt 3 fındık 1 tatlı kaşığı bal
Yoğurt
Akşam:
Kereviz yemeği tavuk yoğurt turşu
Aaah ah şimdi normalde ben 4 çeşit meyvemi yerdim kuruyemîşimi çayla götürürdüm ama yok artık bugüne kadar dünyayı yedim ne oldu sadece alay konusu :)
afiyet olsun.mkarna olmamış :)çünkü ekmekte fazla olmuş. ben kaptn ebrudan en çok o konuda uyarı alrıdım makarnayı tamamen çıakrdım hayatımdan:)sabah
*4 adet ceviz
*2 adet zeytin
*1 dilim kepek ekmeği
*şekersiz çay
ara
* 1 tane portakal
öğle
*1 kase çorba
*2 dilim kepek ekmeği
ara
*1 tane portakal
akşam (6:00)
1 tabak makarna
not: temizlik günümdü bugün kızlar yemek yapamadım makarna kolayıma geldi eşim kızım grip ve iştahsız onlar yemek yemiyorlar birde plates yapıyorum ben ebru şallıyla 3 hafta yaptım çok etkili oluyor bugün yapamadım ama yarın kesinlikle öneririm beyaz tvde saat 10 da fırsat bulursam tranpolin var evde zıplıyorum bugün acemi işi oldu birde ayça kaya haftada 3,5 kilo diyeti var sizce nasıl deneyen varmı bugünkü menüm kendimdendi..
hoşgeldin ortim ya. gitme sakın bir yere bak bu hafta ben azimliyim sporumada başladım birlikten kuvvet doğar ona göre:)Canlarıııım güzellerim.. Ben sizi çok ama çok özledim. Umarım herkes çok çok iyidir. Daha yeni geldik eve. Gelirken de bişeyler getirdik, onları yerleştiricez anneme yardım edeyim. Bugün orda baya bi uğraştık yorulduk. Bahçemizdeki koca bi çam ağacı devrilmişti dayımlarla teyzemlerle uğraştık onu kaldırdık, bahçeleri dışarıları hep temizledik topladık. Gerçekten baya yoruldum. Bu gece sizlerle kalamayacağım yine ama, yarın sabah gireceğim yine inşallah. Bugün neler yediğimi söylemeden çıkmayayım;
Kahvaltı: Sütlü mısır gevreği
2 lokma yağsız, peynirli gözleme
Öğle: 1 kase nohut
1 kase pul biberli yoğurt
Akşam: 5-6 kaşık ıspanak
1 kase pul biberli yoğurt
+2 Lt su
+3 bardak yeşilçay
(yorgunluktan spora fırsat bulamadım ama cumartesi ve Pazar günleri teyzemlerle sabah yürüyüşe çıktım bi kez de yarım saat aerobik yaptım :))
Sanırım yeni arkadaşlar da katılmışlar aramıza, HOŞGELMİŞLEEER SEFA GETİRMİŞLERSizi, hepinizi seviyorum, yarın görüşmek üzere inşallah. Allah’a emanet olun her zamanki gibi..
çok zor bir durum ya.benim eltimin de karnında bebeği 1 hafta ölü kalmış artık anneyi zehirlemeye bşalamıştıki zor kurtardılar 2 defa ameliyat geçirdi allah kimseye vermesin zor bir durum.Kızlar yaaa bugün kötü bişey oldu. İş yerinden bir arkadaşımda hamileydi. 24 haftalık. Bugün bana bebeğin hareketlerini hissetmediğini söyledi. Bende ultrason çekilen yerde çalışıyorum. Doktordan rica ettik ultrasonla baktığı bebeğe. Bebeğin kalbi atmıyordu. Bizim doktor atmıyor demedi ama kalp atışı çok yavaş hemen doktoruna git dedi. Meğer bebek bikaç gün önce ölmüş karnında. Çok üzüldüm. İnsan çok yakınında böyle şeyler yaşayınca kötü oluyor. Bende artık kendimi yormamaya daha çok dikkat edeceğim. Allaha şükür benim ki kıpır kıpır sürekli. Allahım kimseye yaşatmasın öyle sorunlar.
hoşgeldin canım ben nermin 29 yaşındayım 2.5 yaşında kızım var hemen heemn 10 aydır takımdayım.inşallah hedefine azimle ulaşırsın.Günaydın arkadaslar bu cahillik başa bela derler ya, bende aranıza yenı katıldım. nereye yazacagımı ve bana gelen cevapları göremediğim için cevapda veremedım.sizlerden özür diliyorum ama öğrenecem inş.ben sakaryadan katılıyorum.38 yasındayım.3 cocuk annesiyim.1.60 boyundayım 84 kilodayım daha doğrusu bir hafta öncesi 84 düm şimdi 82 700 geliyorum. piskolojim bozuk olduğu dönemlerde hep yedim hem ağladımhem yedim bir gün bir baktımki 70 kilodan 84 kiloya cıkmışım buna dur deme zamanı gelmışte gecmıştı sizlerle benı arkadasım sağolsun tanıştırdı inş bundan sonra hep birlikde fit bayanlar olacagız kıskananlar catlasın .diyete bir hafta öncesi baslamıştım.fakat size cumartesı günü katıldım.inş bundan sonra her zaman katılmaya çalışacagım.
menüleriini akşamları yada bir sonraki gün toplu halde yazarsan daha iyi olur canım.arkadaşlarda menün konusunda sana yorum yapavcaklardır.Bugünkü sabah kavaltımda 3 tane ızgarada közlenmiş taze biber.4 yeşil zeytin.birbucuk dilim kepek ekmeği birazcık lor peynir.ve şekersiz cay içtim.inş yannış diyet yapmıyorumdur.:44: ama karnım doyuyo çok şükür. :
Benm hic oyle spor kariyerim olmadi ama yine de cevap vereyim:))
Bazi arkadaslar benzer durumlarla karsilasmisti. Ama sikilasmak da onenli senin dedigin gibi o yuzden tartida cok belli olmamasi sorun degil bence
Amaaa onemli olan nokta bence su, hep bu kadar spor yapabilecek misin?
Sporu cok fazla yapip sonra birakinca vucut deforme olmaya basliyor tekrar
Kacamaklar konusuna gelince kisisel algilamayin yazmissin ama ben kisisel algiladim cunku masallah takimda benden baska kimse yok galiba su an diyeti bozmus olann
Ama kisisel algiladim derken bu bir sorun degil vunku kesinlikle haklisinnn.
Toparliycamm. Bugun tartildim ben de cok fazla artidayimm. 3 gunde ne kadarini telafi edebilirjm bilmiyorum ama calisicamm
Kizlar ben cikiyorum simdi uyuycam
Keyfim kacikk
Pazar acik bufe kahvalti, arkasindan arkadasimiza bebek gormeye gittik, aksaminda da akraba toplantisi vardi.
Bugun de Samsundan abimlrr gelmisti, onlarla..aksam dayimlar, yengemin annesi s de geldi ikramlar havada ucustuu. Yarin da arkadasima kahvaltiya gidiyorum. İki gundur hepsinden yedim. Kotu yaptim, ama bir baslayina frenleyemiyor insan.
Neyse yarin sabh ugrarim gitmedenn
İyi gecelee herkesee
cd si yokmus
ben linkini buldum
ginemi gidiyon yawwwwwwwww
hazirandan sonrada sen beni bekleersin burda
bende akarim alemlere gorursun beriliskon nerelerdeee
genelde o edebiyati ben yaparim tv de reklamlar basladimi ben is basindayim bak ya sanki bir gunle ne olacak felan derim ben seni hergun seviyorum hediye alinca sanki ne olacak biz hergun kutluyoruz diye uzatird uzatirim
ama............hediyemi beklerim yaniiiiiiiiii
ha birde 15 yildir bir alis veris taktigim var hep ise yarardi aman nazar degmesinnnn
ben cok gezerim eltislerle felan gozume birsey kestirdimmi hasanla mutlaka oraya yolumuz dusuverir her nasilsa?
once vitrine yapisirim taaki o ne neye bakiyon diyene kadar
sonra su guzelmis ama bosver simdi ihtiyac degil taksit oduyoz falan diye inceden duygu somurulerim baslar
senin hemso taksit oduyorsak ne olmus alamayacak degiliz ya der ve ben sanki zorla iceri giriyormus gibi girerim o magazaya veeeeeee aldiririm
cikincada kiyamiyom canim ya sen kolaymi kazaniyon falan derken icimden kiskis gulerim ve benim hasom bunu hep yerrrrrrrrrrrrrrr
zaten hatiri sayilir seyleri ona aldiririm yoksa birseyi almayi kafaya koyum yeterrrrrrrrrr
gri gozde lenste hic gormedim ondan resim istedim
eger hic yaptirmadinsa bence yaptirma bir kere manikure gidersen o kesilen tirnak etleri 4-5 haftada uzuyor ve daha cirkin gorunuyor hatta bazen ip gibi uzar koparirim ufffffffff ne cok acir
ama ayak tirnaklarinda batik felan varsa git topuk felan miss oluyor vallahi ama dedimya hep gideceksin baslarsan canim
kocanin yanina yakismamasi ne demek canim ya?
sen sev kendini kuzum o da kim yani ben aynada iyi goruneyimde esim surda dursun bi
eger boyle negatif dusuncelerin varsa goruntune dair uykundan feragat et isten gucten vakit yaarat ve bu dusunceden bir an once vazgec
eeeeeeeee kuzum daha ne deyim ben sana
yukarida yazdim zaten bence kendine bir iyilik yap ve hemen yeni bir sayfa ac kendine uzun zamana gerek yok ya alt tarafi bir rimel bir parlatici bile insanda fark ediyor
kocamin yanina yakismiyorum derken kendine hakaret ediyorsun farkindayasan
bakkkkk bir daha boyle kendini asagiladini duyarsam ucarim o saclarina kimse elimden alamaz seni
hemen kendine ceki duzen veriyorsun ve o aptal kadini daha fazla havalara sokmuyorsun okey?
bu telefonlara bak canim olayi daha da buyutme
en azindan sinirliyim sonra konusalim felan de kapat
yaaaaaaa biliyorum hele benim icin cok zararli ama o renkte kendimi seviyorum yaaaaaaaaaa
cok cok guzel
insallah canim ben artik kilodan cok sikilasmaya kafa yoruyommmmmmm
son 5 kilo ve beril kacar
akacam alemlere bacimmmmmmmmmm
5 harfcik beril yazmak zormu kissssss
oysam ben seni ne cok ozluyommmmmmm
sen yemiyecen demi ikramlari
sanırım 3 hafta üst üste kilo vermeme gibi bir durum söz konusu olmadı genelde 2 hafta en fazla kilo verememe oluyor sanra veriliyor zaten...burdaki 7.maddenin uygulandigi oldumu ben hic rastlamdim da
yoksa kaptanin insafinami bagliiiiiiiii
bu mesaja bir cevap bekliyorum acil yanindan
tombul kankistolarim
hergun spor yapiyorum bilindigi uzere
kesintisiz 6.5 seviyesinde 1 saat kesintisiz yuruyus ve son zamanlardada aksamlari 48 dakikalik leslie ablamla yuruyorum
bacaklarim taslasti gobekte gitti sayilir eskiye gore ama.....................
sabah bir tartiliyim dedim sonuc beni mutlu etmedi
gulcin bana cok spor yapinca kas agirlasir tartida gorunmez demisti hatta persembeleri hic spor yapma cumaya tartida gorursun sonucu demisti
bu konuda ne dusunuyorsunuz?
tarti oncesi gun spor yapmak tartiya nasil yansiyor
birde lutfen kacamak yapmayinnnnnnnnnnnn
takim olarak etkileniyoruz cumalari
gecen haftaki sonuc guzeldi ama izinliler nedeniyle gerilerde yer aldik
lutfen bu hafta duzene girelim birde bu kacamak mesajlari benim motivasyonumu bozuyor
bende yaptim kacamak yapmadim degil ama yeminle cuma tartisina kadar o 4 gun resmen spor ve su manyagi olmustum
bu yazilanlar lutfen kisisel alinmasin ben sadece dusuncelerimi yazmak istedim
belki hata bile ettim ama yazdim
Kızlar dünkü mesaj sayılarını kaptanımız Ebru ve Beril dısında kimse göndermedi biliyorsunuz ki artık günlük olarak mesajlar yayınlanıyor 2 günde 1 degil..
aksami kesinlikle hafif gecirmek cok etkili oluyor ve erken saatte yemegi bitirp sonrasinda da dedigin gibi bir sey yememek
bol su icmelisinn bir de
spor da eklersen super olurr
gunaydin arzu
hosheldin tekrarr
bizim sana yazdigimiz cevaplari gormen icin son yazdigin mesajdan itibaren gecmisi okuman lazimm
cok onemli bir nokta buu
ebru yani takim kaptanimiz laydline 2-3 sayfa omcesinde yeni katilan arkadaslarin yapmasi gerekenleri daha dogrusu bilmesi gerekenleri yazdi
sucuklu pilav biraz muzur duruyor
ne kadar yedin?
Yediklerin kahvalti icin iyi arzu
ama mesela menumuzu boyle degil butun ogunleri yukarda ebrunun yazdigi gibi paylasiyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?